קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
הגעתי לשלב שבו אני חייב לשדרג את המחשב. זאת אומרת שאני צריך כרטיס מסך חדש וטוב שעולה בסביבות ה-1500 שקל, ואני צריך גם מעבד חדש למחשב שיעלה לי בערך 500 שקל + 1 ג'יגה זיכרון שזה עוד כמה שקלים. ואז חשבתי שאולי בכלל עדיף לי לקנות פלייסטיישן או אקס בוקס במקום כל זה. גם ככה אני רוצה את המחשב רק בשביל משחקים אז לא עדיף כבר לקנות קונסולה במקום כל הבלאגן הזה של המחשב? מחשב די טוב כבר יש לי: עם גיגה זיכרון ו200 גיגה הרד דיסק, מעבד של AMD 3200, וכרטיס מסך X800 GTO2. טוב אז אני צריך את העצה שלכם בקשר לנושא הזה. בבקשה תגיבו... תודה :-)
-
- 40 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
ראיתי גיטרה אלחוטית ל PS2 ב 350, אבל לא מוצא ל 360 גיטרה בנפרד בלי המשחק!!
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
קרירין זה בשבילך http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=26226
-
- 9 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כמה עולה נינטנדו דיאס באמריקה לא באי ביי אלא בחנות רגילה? אמשח מאוד לקבל תשובה מהירה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לכבוד היום הולדת שלי אני החלטתי לפנק את עצמי באחד מהדברים הבאים: מחשב חדש, XBOX 360, או PS3. מה מביניהם הכי כדאי לי [העלויות יהיהו פחות או יותר אותו דבר]? הדבר שאני עוסק בו במחשב זה בעיקר משחקים, וחשבתי אם כבר משחקים אז למה לא לקחת קונסולה? כרגע יש לי מחשב שכבר לא מריצים את המשחקים שאני רוצה בצורה טובה [אם הוא אפילו מצליח להריץ אותם]. המחשקים הם המשחקים הכי כבדים שיש כיום כגון OBLIVION וכו'. המחשב שיש לי כרגע: AMD 64 3000+, 1GB RAM, 6600GT, K8NF, 400GB. יש לי מסך NEC 20" WGX2 שיש לו חיבור DVI וחיבור VGA. אם אני אקנה מחשב חדש אני אקנה משהו בסגנון: Q6600, P35-DQ6, 8800GTS, 2GB DDR2 800 [שכבר יש לי] ואותם הארדיסקים של 400GB [סה"כ]. מה לעשות? לקחת קונסולה או מחשב …
-
- 60 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: 578PS3 - Wii - 432 XBOX Premium - 363 Xbox Core - 285 PS 2 - 131 PSP - 206 PS2 SLIM - 119 כל הקונסולות כמעט בלי יוצא מן הכלל רשמו עלייה כזו או אחרת מלפני שבועיים... היחידות שרשמו ירידות מסויימות הן ה XBOX Core, אבל מי תכלס יקנה XBOX Core, וה PS3 שרשמה ירידה של 9 דולר בלבד.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
קצת פרטים - 1) הXBOX360 נקנה בארה"ב וגם המשחקים והקוד של הXBOX LIVE 2) קניתי לא מזמן דרך ארה"ב את GEARS OF WAR ... אני בטוח שכולכם שמעתם על המשחק הזה .. משחק מעולה, הרבה הרבה זמן לא שיחקתי במשחק כול כך איכותי... ממליץ בחום!!! , אחרי שסיימתי אותו ניסיתי להתחבר לLIVE כדי להתחיל לשחק, דבר ראשון לוקח המון זמן עד למציאת סרבר ואז ישנם תקיעות ונפילות רבות... אם למישהו פה יש XBOX360 ואת המשחק וחיבור לאינטרנט אם בעיות כמו שלי אני ממש אשמח לעזרה או הפנייה.. תודה לכולם רז
-
- 20 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום אני משחק ב Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 בWII וראיתי בסרטונים שאפשר להשתגר מאחורי היריב שלך (כשהוא נותן מכה אתה משתגר מאחוריו או שאתה מטיס אותו במכה חזקה אתה משתגר למקום שאליו הוא אף ואז לתת לו מכה נוספת) עכשיו השאלה שלי אך אני עושה את זה אני לא מוצא את זה איפו שרואים את כול המתקפות אז אם משהו יכול להסביר לי זה ממש יעזור לי אם זה לא מובן תגידו אני יביא קישור לסרטון שרואים את זה בו תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13516 נחמד לדעת שהדברים שחזיתי מיתגשמים למרות שאני די בטוח שיהיו הרבה בפורום שיתעצבנו עלי דרל אגב אני מעריך שהתמיכה כרגע זה יהיה בעיקר לDS אבל גם הWII יזכה ביותר אהבה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18533 המשחק בהתחלה אוכרז לכל שלושת הקונסולות אבל כניראה נאמקו תבטל תגירסה לPS3 לפחות לזמן הקרוב
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות קונסולת משחקים ואני מתלבט קשות מאוד בין הPSP(שאותו אחי הקטן מאוד רוצה) ובין הPS2(שאותו אני מעדיף) חשבתי שאולי אתם תוכלו לייעץ לי על מה ללכת. אז ככה: PS2 יתרונות: יש המון משחקים, לא כל כך יקרים גם(...), אפשר לשחק כמה ביחד, קונסולה וותיקה בשוק עם משחקים איכותיים ביותר, לפי מה שהבנתי זה כיף גדול. חסרונות: קונסולה זקנה מאוד, גראפיקה מוגבלת(זה לא מה שהכי חשוב לי), ולא יודע מה עוד חשבתי שתוכלו לעזור לי פה. PSP יתרונות: נייד, יש המון אפילקציות, MP3, אינטרנט, יפה מאוד וכיף להשוויץ. חסרונות: מסך קטן ומצ'וקמק, המשחקים יקרים במיוחד, ובעצם כל דבר במכשיר הזה דורש כסף, רק בנאדם בכל פעם יכול לשחק, תאורה גרועה. ופה אתם נכנסים לפעולה- בגלל שאני בעצם…
-
- 22 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מי שחשב שהבעיה לא נפוצה ושמגזימים ברשת אם המספרים-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) מישהו יכול להביא קישור שמראה את ההבדלים בין תצוגה של xbox 360 על טלויזית hd וטלויזיה רגילה, שטוחה??? 2) איזה משחק הכי מומלץ לקנות ל360??? משהו שיהיה כיף לשחק גם באון ליין וגם בלי קששר... משהו ממכר ושווה כזה..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בYOUTUBE מישהו מאוסטרליה שקורא לעצמו blunty3000 והוא עושה סרטים עם לגו. יש לו סדרה שנקראת meatspace ובפרק 6 הוא מה זה צחק אל ה PS3 תחכו לסוף . רצוי אנגלית ברמה טובה . אני פשוט מכור לסרטי הלגו המפגרים האילו. יש לו גם סרטון שניצח בתחרות להיות music video לשיר circle circle dot dot .
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
אוקי, אז בקיץ אני טס לארה"ב, וחשבתי אולי זאת הזדמנות לקנות XBOX 360... יש לי מספר שאלות: 1) יש לי מחשב בסדר גמור: מעבד: AMD 3800X2 זיכרון: 1G 667 כרטיס מסך: 1950PRO כל השאר פחות משנה... האם כדאי בכזה מצב להשקיע בקונסולה? ראיתי שאמרו שקונסולה זאת חוויה אחרת לגמרי, אבל בכל זאת. 2) איזו גירסה של ה-XBOX 360 כדאי לקנות? אני מתלבט בין הפרימיום לעילית, שההבדל (ב-BestBuy) הוא 100$.. מה ההבדל בין שתי הגרסאות? 3) האם יש בעייה של תמיכה ב-PAL אם אני קונה מארה"ב? 4) כמה צ'יפ יעלה לי בארץ? (אם אסור לשאול פה פשוט אל תענו) 5) לדעתי בקרוב (כמה חודשים-חצי שנה), תגיע לביתי פלזמה 42 אינץ', וכמו שאני מתאר לעצמי עם תמיכה ב-720P... האם בגלל גודל הפלזמה האיכות תרד? או בגלל שזה 720P האיכות תתאזן?…
-
- 44 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18498
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש שם אפשרות לשמור 8 או 9 משחקים או משהו כזה.. אז אני משתמש בערך בכל ה9 או 9 אפשרויות האלה, אם אני וחץ על ewgame זה פשוט ימחוק לי הכל הכל? כי בא לי להתחיל תמשחק מההתחלה, אין לי בעיה שזה יבוא על חשבון אחד מהמשחקים השמורים שם, אבל כשאני בא ללחוץ זה נותן איזה הודעה שזה כיאלו ימחוק לי את כל מה ששמור ואנלא רוצה למחוק ממש הכל הכל מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי אותו לפני יומיים במבצע של אופיס דיפו ....שילמתי 199 ש"ח.....אבל מיקרוסופט שולחים לי צ'ק של 50 ש"ח בדואר חיברתי אותו למחשב והוא עובד מצויין ....אבל.........הרטט לא פועל אפילו במשחקים שכן תומכים ברטט כמו NFS וTEST DRIVE המשחקים האלה פועלים לי עם רטט בגירסא החוטית של השלט שגם אותו רכשתי לפני חצי שנה אבל משום מה בשלט האלחוטי אין רטט....האם למישהו כאן גם כן יש את השלט האלחוטי של ה360 מחובר למחשב והרטט כן עובד לו?
-
- 35 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
-
ממש ממש טוב, חשבתי שהוא יהיה סתם משחק אבל ממש להפך, כבר קיבל ביקורת אחת של 9 ממולץ מאוד ד"א יצאו עוד 2 משחקים - hour of victory, שיחקתי בדמו... דיי עלוב flatout - הבנתי שהוא מעולה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשר לקנות Wii ב-1800 שקל כבר!!! http://www.digitalsupport.co.il/buy/scripts/prodView.asp?idproduct=51 כולל צ'יפ ושני משחקים זה 2300.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגעתי לשלב שבו אני חייב לשדרג את המחשב. זאת אומרת שאני צריך כרטיס מסך חדש וטוב שעולה בסביבות ה-1500 שקל, ואני צריך גם מעבד חדש למחשב שיעלה לי בערך 500 שקל + 1 ג'יגה זיכרון שזה עוד כמה שקלים. ואז חשבתי שאולי בכלל עדיף לי לקנות פלייסטיישן או אקס בוקס במקום כל זה. גם ככה אני רוצה את המחשב רק בשביל משחקים אז לא עדיף כבר לקנות קונסולה במקום כל הבלאגן הזה של המחשב? מחשב די טוב כבר יש לי: עם גיגה זיכרון ו200 גיגה הרד דיסק, מעבד של AMD 3200, וכרטיס מסך X800 GTO2. טוב אז אני צריך את העצה שלכם בקשר לנושא הזה. בבקשה תגיבו... תודה :-)
-
- 29 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
טוב על תהרגו :errrr: :errrr: :errrr: אותי ונינטנדו ביכלל לא מוזכרת בסירטון וזה לא כאילו אני הכנתי תסירטון אני רק נותן תלינק בכל מיקרה כבלו תסירטון- The Xbox 360 red ring of death song http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18349 יש לי הרגשה שסוני היתה מעורבת בהפקה הזאת אבל בכל מיקרה יצא נחמד
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ה 360 מחובר לי בכרטיס רשת במחשב ויש לי עוד כרטיס שאיתו אני מחובר לאינטרנט לא יודע אם הגדרתי את זה הכי טוב ד"א זה עבד לי פע אבל נעלמו לי כל מניי הגדרות אחרי וירוס
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-