קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום אני כבר תקוע הרבה זמן בשלב מסויים במשחק (כוכב בריו, איפה שהיה הקרב מול רנדאס) אני צריך לנטרל איזה משהו, ויש כזו מעלית שיורדת למטה אבל אני מגיע לשם יש גוש מתכת גדול כזה שיורד ומתנפלים עלי בזה אחר זה האוייבים הגדולים האלה עם הכנפיים (לא יודע אם יש להם שם) ויש לי מן שני משדרים שאני צריך כל הזמן למשוך את הידית עם הנונצ'ק אבל זה לא עושה שום דבר חוץ מלהעלות את ה"אנטנה" למעלה, והאוייבים ממשיכים לבוא בכמויות. למישהו יש פיתרון?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נראה לי רעיון טוב, בעיקר כי אני מחפש לקנות Heavenly sword
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים אח שלי רכש WII. על אילו משחקים הייתם ממליצים? בגדול לי קשה להתחבר אליו כי אני שחקן XBOX וכל עניין הגרפיקה נראה כזה זול ומגעיל. בכל מקרה האם אפשר לשתף תכנים ברשת ולהציגם דרך ה Wii?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29282 אל תגידו שאני רק מלכלך על MS
-
- 7 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה בבקשה המלצה לסט רמקולים 5.1 לחבר ל PS3.. תמיכה בכניסת אופטית או דומה בדרך הפשוטה ביותר והנוחה ביותר ( כמה שפחות כבלים ) ושיתן 5.1 מלא. תקציב - 400-800 שח. האם לוג'יטק 540 יכולים להתאים ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29258 אני חושב שMS קבלה דיווח כזה בזמן הגרוע ביותר מבחינתה E3 ממש קרובה וכנראה היו אמורים להיות הכרזות גדולות עכשיו אם הדיווח הזה זה עלול לקלקל הרבה ממאמצי השיווק-פרסום שלהם כרגע לא ידוע אם זה רק עלית שמבוססים על הלוח אם הישן או גם עלית מבוססי פאלקון
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני לא אראה תפריטים יפנים במשחקים אני מקווה, עדדיין אין לי גם שום משחק אז אני שואל.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי לקנות קונסולה חדשה ככה להתפנק... על מה אתם הכי ממליצים ולמה? וגם למה הכי קל להעביר משחקים פרוצים מהמחשב כי לשלם איזה 350 שקל על כל משחק זה שחיטה... אני לא ממש יודע מה ההבדלים בין הקונסולות חוץ מהנינטנדו ויי שצריך להיות אהבל כדי לא להבין מה מייחד אותו. בעקרון אני רוצה קונסולה למשחקים באיכות טובה ופשוט נוח. ועוד משהו... המחיר של הקונסולות גבוהה יחסית למחיר מחשב כיום ועולה השאלה האם מומלץ להשקיע בקונסולה או במחשב טוב?.. חוו דעתכם .. למטרת משחקים
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמה יעלה לי אם ישלחו לי PS3 מארה"ב לארץ? כמה אחוזי מכס וכמה משלוח הפלייסטיישן עולה 399.99
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם....אני רוצה לקנות אחת מהקונסולות האלה....אז השאלה שלי למי יש יותר משחקי FPS ומשחקי מכות ובמי השליטה יותר נוחה (השלטים יותר נוחים...לפי מה שהבנתי של הXBOX 360 יותר נוח) תודה לכל העוזרים
-
- 64 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
משהו באזור המרכז, או בן אדם פרטי לא משנה..? אני מבקש בלי תגובות על איכות המשחקים וכו', תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
גשו ללינק הבא והקשיבו לשיר בנקודת זמן 1:28. המשיכו לקרוא את שאר התגובה שלי רק אחרי שהקשבתם: שמתם לב שזה בעיברית - נכון? אני לא עד שלא ציינו זאת בפניי. למי שתוהה, זו לא זמרת ישראלית אלא זמרת בשם Jackie Presti. אלו המילים למי שתהה: אולי לא זיהיתם כי זה בנוסח ומבטא שונה,אבל זה עברית , זה המילים : עוצמת את עיניי למשמע הירי מוציאה קול שאגה אך בין רגע מתחלפת ביאוש הכל עבור מי שחי בתוך הסיוט מתגעגעת מכל הלב מייחלת לעולם שאזלו דמעותיו הלב כבר מת התקווה מתגעגעת עד כדי כאב.
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק הנ"ל ולתמימותי התחלתי אותו על MEDIUM. כבר בהתחלה גיליתי איזו טעות זו. החיילים שבאים איתך במשימה נשחטים תוך שניות ספורות והדמות שלך מאבדת חיים בקצב ירידת הדולר לאחרונה. גם שיטת המחסה לא קיימת, האויב מצליח לפגוע בי גם מעבר למחסה מלא. מה קורה פה?!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי כרגע כתבה קוראים למדריך בישול לDS -"מכשיר חדש" לDS עצמו-נינטנדו מה הבעיה לבדוק 2 דקות ולהסביר שזה תוכנה לDS ושככה קוראים למכשיר והוא כבר לא חדש רק התוכנה ?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
שלום חברים, יצא לי אתמול לראות אחת ליד השנייה (עד היום ניתקלתי בהן רק בנפרד) את כל שלוש הקונסולות שבינהן התלבטתי. ה-360 וה-PS3 נראות מרשים מאוד, וגם מהנות מאוד, אבל פשוט לא עשו לי את זה. ה-Wii מצד שני למרות הפשטות שלה הייתה מהנה הרבה יותר. לכן, החלטתי שאני מעדיף לרכוש את הקונסולה הזאת. עכשיו מגיע החלק הבעייתי. ראשית, אומר שאני לא רוצה שהדיון יהפוך לתחרות "הקונסולה הטובה ביותר", אני בחרתי לעצמי, ולכן רוצה עזרה בעניין. כיוון שממילא עוד כחודשיים קרוב משפחה מגיע מארה"ב, החלטתי לרכוש שם ולרכוש בארץ מתאם ל-220V כיוון שזה זול יותר. השאלות שלי הן: - איפה מומלץ לרכוש את המכשיר הזה (חנויות מקוונות מארה"ב)? - האם יש גרסאות/הבדלים מול האמריקאית ויפריע לי שהיא לא PAL? - הבנתי שיש מגוו…
-
- 30 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
גילוי נאות: לי אין אף קונסולה ולא שיחקתי באף אחת מהן. אני מכיר רק את המפרט הטכני. מאחר ואני לא מבין דבר בקונסולת אני מבקש את עזרתכם. תרשמו בבקשה את חוות הדעת על הקונסולות ומה אתם הייתם רוכשים היום. חשוב לציין שאין לי טלוויזיה HD.
-
- 137 תגובות
- 14.3k צפיות
-
-
היום כנראה נדפק לי הXBXOX 360, הוא עולה כרגיל לתפריט שלו אבל הוא לא קורא שום דיסקים (לא משחקים ולא סרטים) נראה לי שהכונן דיסקים שלו נהרס. איפה יש חנות באיזור המרכז שמתעסקת בכאלה דברים?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת האם קיימת אפשרות לקנות s3 בארה"ב ולעשות אחריות בין לאומית ובמידה והתקלקל לתקן בארץ? או שאם אפשר לתקן רק pal בארץ אז אפשר לקנות pal בארה"ב במחיר זול 400-450 דולר?
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
משחק נחמד מאד - בהחלט הייתי ממליץ עליו לכל מי שיש לו PS3 - לדעתי המשחק הכי יפה גראפית על הקונסולה כיום. הקטעים שאני הכי אזכור זה המסך ש Kai מגינה על Shen עם החצים ולפני הבוס האחרון, שצריך להרוג 500 חיילים - וואוו איזה קטע מטורף... הקומובאים זה עניין נחמד, אבל העובדה היא שאפשר לעבור את כל המשחק הזה בעזרת קומבו אחד שחוזרים עליו כל הזמן (אני עברתי את כולו עם שלושה...). יאללה, Assassin's Creed - Here I Come! הייתי נותן למשחק הזה 7.
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
http://www.bungie.net/News/content.aspx?type=topnews&cid=14568 אז ככה בשביעי לשביעי יכול יום ההולדת לבאנג'י (היוצרים של האלו ומרתון) והמטרה היא שעד היום ההזה מספר ההריגות בקאמפיין של האלו 3 יגיע ל7 מיליארד (נשמע נחמד אבל קצת קשה) חוץ מזה באותו יום ישוחחרו ללייב תמונות רקעים ערכות נושא ומפה חדש להאלו 3 כולם בחינם
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
LCD 26" של האייר מסדרת הבלו ליין ואקס בוקס 360 פרימיום חדש התווספו שבוע שעבר לחדר שלי והפכו אותו למקום לא רע לבלות בו כמה שעות בסופש כשאני בבית סוף סוף ההאייר מרשימה מאוד והאקסבוקס פשוט חוויה תמונות:
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לברר האם יש צורך לקנות את כרטיס הרשת האלחוטי המקורי של מייקרוסופט שעולה 100 דולר, או שאפשר לחבר למכשיר כל כרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB שנמכר למחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לכל מי שהיה מטומטם\אופטימי מספיק וטרח לשנות את ההגדרת מדינה ביצירת חשבון כנראה גילה כי החנות אינה זמינה באיזורנו (כמה מפתיע). אני חפשתי שעות!! (טוב, 20 דקות מקסימום) ואני לא מוצא איפה משנים את זה. דרך אגב, אם אני אשנה את זה, האם זה ישפיע על בחירת השרתים במשחק אונליין? או שהוא עדיין יבחר לפי פינג?
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-