ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
כונני 3.5 חיצוניים נפוצים מאוד כיום ורובם מתחברים בנוסף לכבל usb גם לחשמל (אני לא מדבר על אלו עם eSATA) רציתי לדעת אם קיימים ספקים הכוללים יציאת חשמל של 12V2A ועדיף על מסילה נפרדת שלא מחוברת כלל ללוח האם
-
- 1 תגובה
- 958 צפיות
-
-
שלום, יש לי מפרט סגור פחות או יותר לשימוש של עריכת מוזיקה עם תוכנת קיובייס 4 לייט ועם כרטיס קול חיצוני שמתחבר דרך usb. יש לי התלבטות בספק הכוח ובמארז. המפרט שלי הוא כזה: Intel Core i7 2600 3.4GHz 8MB LGA1155 - TRAY - מעבד Thermaltake V14Pro 6 Heatpipe - קירור למעבד Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9 - זיכרון Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 Samsung SH-B083 BluRay קורא BluRay צורב DVD הכולל Lightscribe MICROSOFT Windows Home Prem 7 64-bit English - OEM ב- 3 חנויות מחשבים שונות הציעו לי את הקומבינציות הבאות של ספק ומארז: 1. Thermaltake Element S (VK60001N2Z) Pro Quiet Case - Black - מארז Thermaltake 500W Litepow…
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
-
שיהיה הרבה מקום במארז ואם אפשר או ANTEC או NZXT אם יש למישהו מארזים טובים יותר אני ישמח
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מה הולך..? אני עוד מעט מביא מחשב חדש ואני רוצה להביא מארז קטן (אפילו מיקרו או מיד טאוור). חשוב לי שהוא יהיה שקט ושיהיה אפשרי להרכיב בו כ.מסך 5870 שעכשיו עולה במחיר טוב..... בקשר לספק שיהיה שקט גם כמובן ושיוכל להחזיק טוב תכרטיס מסך ותמעבד (כנראה מביא AMD)... תודה מראש לעוזרים..!! מה אתם אומרים על המארז הבא?? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2151
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי CORSAIR VX450 אני מתכוון לשדרג לאחד מלוחות הSB החדשים(סטפינג B3) כאשר הם יהיו זמינים. ראיתי שיש לוחות עם 8 פינים ובספק שלי יש רק חיבור של 4. http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3653#ov ניקח נגיד את הלוח הזה(אני מודע לזה שהוא לא B3). האם הספק שלי יוכל לעבוד רק עם חיבור של 4? המפרט המלא שכנראה יורכב הוא: Intel I5 2XXX לוח אם כנראה עם צ'יפסט H ולא P ASUS 250 GTS + OC 4GB Trancsend DDR3 1333MHz Corsair VX450 2 HDDs(אחד סאטה ואחד IDE) צורב IDE Sunbeam Transformer זהו בעיקרון. תודה מראש. עריכה: הבנתי שהחיבור די נחוץ כשעושים OC למעבד. במקרה שהחיבור חובה. מה אפשר לעשות חוץ מלהחליף ספק\לוח אם עם 4? עריכה 2: פפפפף, קראתי עכשיו בMANUAL שקיים חיבור של 8 והוא …
-
- 1 תגובה
- 882 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן, e2140 עם כרטיס מסך מדגם 8400 של נוידיה, שיחד עם כונן חיצוני של 1.5 ט"ב וחיבור לטלוויזיה בסלון עובד ממש טוב בתור מחשב מדיה, full hd וכל מה שנגזר מזה. (יש למחשב גם שני כוננים פנימיים, אחד של 80 ג"ב, והשני של 320. וכונן דיוידי. ומקלדת ועכבר אלחוטיים. ותמונה של דובי על שולחן העבודה) יש איתו שתי בעיות: 1. המארז שלו מכוער, ולא מיועד כ"כ לסלון (זה מארז מיני רגיל של אייבורי). 2. ספק הכוח שלו רועש מאוד - ניסיתי לגרז אותו עם וזלין וכו', לא כ"כ עבד. בקצרה - אני רוצה לקנות מארז htpc עם ספק שיכול להחליף את המארז+ספק הנוכחי, יש לי תקציב של בערך 400 שקל לצורך העניין, לא חשוב לי איפה נמצאת החנות אם יש משלוח, (גם איביי זו אופצייה), השקט חשוב לי, ואם הוא לא לגמרי מכו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עם ספק כח של 500W. ברשותי אל פסק של ADVICE דגם H65, הסתכלתי על המדבקה שלו כתוב שם 300W - לא יודע אם זה הספק. האם אני צריך לשדרג גם את האל פסק? ואם כן למה כדאי לי לשדרג? המפרט של המחשב החדש: מעבד: CORE I3 503.2GHZ זכרון: 2X2048 DDR3 1333MHZ לום אם ASUS H55 דיסק: 640GB 7200RPM SATA3 כ.מסך: GEFORCE GT430 1024MB DVDRW 20X SATA WIN7 PRO 64BIT
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
מהספק יוצא רק חשמל אחד של סאטא מה אפשר לעשות כדי שיהיה עוד חיבורי חשמל סאטא יש אולי מתאם? בעיה זו נפוצה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, רכשתי עבור חברים מערכת תקציבית לפני כ-3 שנים, לפי המרכבים הבאים: לוח אם: ASUS M2A-VM מעבד : AMD X2 4000 זכרון : 2GB המורכב מ-2 סטיקים של ג'יגה כ"א סמסונג. HD : ווסטרן דיגיטל 160GB 1600AAJS צורב : פיוניר X20 מארז: HEC 6C28 כולל ספק 300W שמגיע בבאנדל עם המארז. כרגע אין אספקת מתח חשמלי במחשב, היות שאני חושד שמדובר בספק כוח, רציתי לדעת האם הספק הבא יספק את הסחורה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=758223 כמו כן, השימושים הינם משרדיים לגמרי ולא כוללים שום דבר מעבר לאינטרנט/אופיס ולכן אני לא רואה טעם בהשקעה בספק יקר/חזק יותר.
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום לכולם. די נסגרתי על מפרט ואני רוצה את עזרתכם במציאת הספק והמארז . מפרט: מעבד Athlon II x4 Quad Core 640 Socket AM3 3.0Ghz Box או הפנום 955 לא החלטתי עדיין אבל כולם אומרים לי לקחת את האת'לון אז כנראה שאקשיב להם. מאווררים וגופי קירורמאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For AM2/AM3 או מאוררים למעבדים Arctic Freezer 64 Pro (גם לא סגור עדיין) לוחות אם למעבדי AMDGIGABYTE 890GPA-UD3H AM3, 890GX, DDR3 1333, ATI HD4290, HDMI, HD Audio זכרונותDDR3 1600Mhz 1x4GB G.Skill RipJaw Edition דיסקים קשיחיםSamsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיסי מסךSapphire HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E (כנראה) יש סיכוי קטן ל5870 ב1150 שקל צורבי DVDLG DVD±RW GH22NS x22 Black …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך לרכוש 18 ספקי כוח למעבדת מחשבים בבי"ס יסודי. המחשבים הם ברמה בסיסית ביותר. חשוב לי שיהיה ספק שקט במחיר עד 150 ש"ח עם כמה שפחות נטייה לרעשים מהמאווררים וקבלים מתנפחים. ההתלבטות של בין FSP FSP 300-60HCN 300W - מגיע עם מאוורר 80mm לבין EZCOOL 400w JSP PS-400 - מגיע עם מאוורר 120mm המחירים כמעט זהים הבדל של 20 ש"ח שניהם 3 שנים אחריות.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה. אני עומד לקנות מחשב חדש, חשבתי לחסוך קצת ולהשתמש במארז שלא בשימוש אצלי, בכל זאת להשקיע איזה 200 שקל סתם כבד קצת עלי(חייל) , אז פירקתי את כל החלקים ממנו, היה לוח של Elitegroup P4VMM2 וספק של 300W. המארז לפי המדבקה שיש בתוכו משנת 2002 בערך. הבעיה העיקרית זה שאני לא יודע אם ספק 500W יכנס בפנים ואם לוח אם חדש יתאים לחריצים שיש מאחורה, המפרט שאני לוקח הוא בערך כזה: אני מצרף כמה תמונות של המארז. האם לוח אם חדש יתאים לכאן? והאם ספק 500W ייכנס? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
המפרט כרגע הוא כמו שמופיע בצד, הולך לשדרג את הכרטיס מסך לGTX 560 TI, ובעתיד את שאר הרכיבים למבוסס SB. האם הספק כרגע Enermax Liberty 400W,יכול להחזיק את המערכת הנוחכית ללא OC, או שצריך לשדרג את הספק? אם כן, איזה מומלץ, עם מחשבה שיחזיק בקלות שידרוגים לעתיד התקציב עומד על 600 לספק
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר בספק שבא עם המארז הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=496 זה הכרטיס מסך http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2139 ומעבד AMD Athlon 2 X4 640 95w
-
- 1 תגובה
- 857 צפיות
-
-
שלום המערכת שלי מורכבת מ HD6850 8GB DDR3 AMD Phenom 2 X4 955 כל זה בתוך ANTEC SOLO. אני מחפש ספק כח חדש, כשהדגש הוא על השקט. מה מומלץ שיתאים לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני לפני קנייה של מחשב חדש, לא מבין בענייני חומרה וצריך ייעוץ והכוונה. אז כמו שאמרתי מוכן להשקיע במארז עד אלף שקל אך כמובן שואף לכמה שפחות ובעיקר למארז שיענה על הדרישות שלי ולא מעבר. *חשוב לי מאוד מאוד מאוד מארז "סגור" וכמה שיותר ממוגן לאבק ופרוות בעלי חיים משניהם יש הרבה בחדר שלי. אני רואה שלכל המארזים יש פתח עליון כזה, רשת+מאוורר "בתקרה" של המארז. מפחיד אותי מאוד הדבר הזה, נראה לי שמלא אבק יחדור משם. אם יש מארז בלי העניין הזה, מצויין. מסנני אבק שנוח להסיר ולשטוף!זה חובה. אני רואה שלחלק מהמארזים יש דלת קדמית. אם זה תורם למיגון נגד אבק, רוצה כזה. *שקט-רוצה מארז שקט.לא שואף לדממה מוחלטת, אבל שקט. *גודל-רוצה מארז קטן יחסית. ראוי לציין שאני לא מתכוון לשים בתוכו כרטיס גר…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי כמה מחשבים, ל2 מהם אני מעוניין לרכוש UPS, כאשר את מחשב הפרוייקט (המבוסס על הSR-2), ככל הנראה אני אדרש להחזיק לפחות על צמד UPSים. מחשב ראשון - ספק AX1200 + HX1000, ע"פ חישובים שלי המערכת צורכת בLOAD כ1500W-1600W. נוסיף שלישיית מסכים בגודל 23". מחשב שני, I7, על ספק TX750 אשמח לקבל המלצות עבור מוצרים שיתאימו לספקים שלי, עבור המפרט הראשון, לא אכפת לי אם מדובר בUPS בודד, צמד או אפילו 3 במקרה הצורך. בנוסף, וללא שום קשר- אשמח לקבל המלצה עבור מגן ברקים איכותי, שיחובר בין היתר עבור כל המחשבים בבית, ובין הקיר לUPS במחשבים שלעיל'. רוב תודות אלי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. סליחה מראש על השאלה, אבל היכן אפשר לרכוש את אורות ה LED (אני מדבר על השפורפרות, או "צילינדרים", שממוקמים בתוך המארז ואין להם שום תפקיד אלא לייפות את המערכת). חשוב - אני גר בארה"ב! אז אנא - לא חנויות מישראל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני יודע טוב איך לחבר מחשב (מעבד, כ.מסך, זיכרונות, לוח אם וכד' ..) הדבר היחידי שאני נתקע בו זה הספק כוח, בגלל שכל ספק יש לו מחברים שונים. ואני קונה ספק כוח כזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9816 ואני רוצה מדריך (לא משנה סירטון או כתב) לאן לחבר כל דבר .. תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=914 נראה פיצוץ. מחיר מתאים. איך הוא מבחינת קירור/שקט? נניח ביחס ל CM90 (הגרסא הראשונה).
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
כיצד ניתן לדעת לפני קניה עם ספק מסויים הוא שקט או לא לפי נתונים טכניים שלו ?
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מארז טוב ויפה אני מחפש מארז טוב מאוד שקט מאוד ושה לא התחממם הרבה תבינו אני לא מבין במארזים אז בבקשה תעזרו לי כל הכבוד לאנשי הפורום שעוזרים לנו באמת כפיים
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב בKSP, המפרט הנ"ל: Phenom II X4 965 ASUS M4A89GTD PRO/USB3 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition CoolerMaster Elite 370 והספק: Corsair CX 430W Active PFC הם טוענים שהם לא מצליחים להפעיל את המערכת עם הספק הזה. השאלה היא האם הספק חלש מדי למערכת (לאחר שהמחשב יגיע יתווספו שני HDD), ואם כן מה יש מומלץ באותו טווח מחירים (260~) בלי OC וSLI וכו'.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. תודה
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-