ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,702 דיונים בפורום זה
-
שלום, האל פסק שלי הלך ביי ביי לגמרי לכן החלטתי לרכוש אחד יותר טוב - גל סינוס טהור היה לי את של רוזקט 1200VA/720W, ולכן אני מתלבטת בין SL 1500 של אדוויס לבין VP1500 של איתן הנדסה (JP1500 של איבאם בע"מ - אותו מוצר) - בגלל החלפת הבטריות הנוחה יותר אשמח לדעת אם אתם מכירים את אביאם והמוצר שלהם או איתן הנדסה - זה אותו מוצר אני רוצה UPS איכותי, בנייה טובה, איוורור טוב והאם הספק כח שלי CROSAIR 620W יעבוד טוב עם האל פסק הללו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת חוות שלכם על הספק האם הוא טוב והאם הוא מומלץ
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מזה Triple Redundant Power Supply? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, למישהו יש מושג איפה אפשר לקנות ספק חיצוני למסך LCD של סמסונג? המאפיינים: 14 וולט 3 אפמר. ניסיתי את המטענים האוניברסלים של מחשבים ניידים אבל אין להם 14V! תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי את המפרט הבא cpu e8500 asus 560Ti memory : 4*2GB Hard Disk * 3 in sata רציתי לדעת איזה ספק הכי איכותי מומלץ למערכת הזאת כאשר היא במצב עבודה של 100% רב תודות ניר
-
- 1 תגובה
- 909 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מארז וספק כח למערכת שלי(רשום בצד) מארז מעניין ראיתי את ה HEC cougar solution וספק ראיתי את ה seasonic s12ii 520 ואת HEC win 550 יש למשהו המלצות נוספות? עדיפות לחנויות באזור המרכז. (ראיתי גם בזיגזג את המארז lian li pc 7FNW במחיר 350 שקל זה הגיוני / משתלם?)
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום יש לי אלפסק Ippon Backpower Pro 850VA Arista לאחרונה היו כמה פעמים בהן הוא התחיל להשמיע צפצופים קבועים מהירים שנפסקו לאחר זמן קצר (בדרך כלל דקה או שתיים) ולפעמים נמשכו יותר (במקרים האלה סגרתי את המחשב). קורה ללא קשר לכמות העומס על המחשב. לפי החוברת זה אומר שיש עומס יתר עליו. לפי תוכנת הבקרה בזמן הצפצופים היה עומס של פחות מ50% ושבכלל יש הפסקת חשמל (בפועל לא הייתה). מישהו נתקל במקרה כזה ויודע מה ניתן לעשות? (נגמרה האחריות). לצורכי בדיקה, כיביתי את החשמל, והצפצופים של האלפסק היו שונים (צפצופים איטיים) ובמקרה הזה גם שמעתי את הרעש שנוצר מהשימוש בסוללה (מן זמזום) שלא היה בזמן הצפצופים המהירים. יש לי אלפסק נוסף שדורש החלפת סוללה. הסוללה היא 12v 7ah. ראיתי שיש של כמה חברות …
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
האם הבדל בין NZXT Source 210 Black ל NZXT Source 210 Elite רק ביציאה USB-3 קידמית?
-
- 1 תגובה
- 900 צפיות
-
-
אהן בימים הקרוביםאני הולך לקנות מארז ואני מתלבט בי שתי אלה, חשוב לי גודל יופי וסידור כבלים בעיקר. תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
אני עומד להזמין מחשב ורציתי לדעת לפני שאני סוגר עסקה האם לא תהיה בעיה לחבר את הספק כוח של SeaSonic S12II-620 למארז של CoolerMaster Cm690 II היות והספק אמור להתחבר בחלק התחתון של המארז. מבחינת לוח האם אני הולך להזמין את הלוח של ASRock H67M-GE ועוד שאלה קטנה - האם המאורר scythe katana 3 יכנס לתוך המארז? תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למארז שקט שעומד בחדר שמשמש לעיתים כחדר שינה. במארז יהיו 4 כוננים קשיחים. התקציב עומד על 250-300 ש"ח. חשבתי לבחור ב Antec One שעולה כ -240 ש"ח אשמח לקבל חוות דעת לגביו וכמו כן כל המלצה אחרת. בתודה מראש אהוד
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
המארז צריך להיות בדרגת שקט של 7-8 פחות או יותר ושיוכל להכיל כרטיס gtx 570 חשוב מאוד שישמור על קירור כל המערכת במיוחד במדינה חמה כמו שלנו. תקציב-עד 350 ש''ח חנות מועדפת-TMS תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 824 צפיות
-
-
שלום . אני מעוניין לקנות מחשב השבוע המפרט די סגור חוץ ממארז,ספק,מאוורר למעבד. התקציב הכללי שלי הוא3200+. דרישות: מארז HTPC - *שקט כמה שיותר הדבר הכי חשוב לי-אם יש צורך להחליף מאווררים אין בעיה *יציאת USB 3.0 מקדימה (אם יש USB2 ואפשר לקנות חלק למרה לUSB 3.0 מEBAY אין לי בעיה) *אפשרות לשליטה על ידי שלט (הרמוני) (יש לי שלט אוניברסלי אינפרה אדום Harman Kardon TC 30 http://www.harmankardon.com/resources/Brands/harmankardon/Products/ProductRelatedDocuments/en-US/OwnersManual/TC30%20OM%20rev4-7-06.pdf ) -גם פה אם יש צורך לקנות חלק כדי שזה יפעל על XBMC מאייביי למשל זה גם בסדר. עשיתי קצת חיפושים וantec NSK 2480 או Fusion Remote נורא לטעמי וגם silverstone GD06 .מה אתם אומרים…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום במארז מותקן חמישה מאוורים אחד על המעבד אחד בקידמת המחשב עם 12"כלפי פנים מתחת לhdd אחד מאחורה 8"מתחת לספק הכח אחד על דופן המארז 8" חלק תחתון ואחד בספק . לאחר ביצוע ניקוי מאבק עדיין יש רעש בהדלקותו של המחשב כמו של טרקטור לאחר כמה דקות נפסק מה ניתן לעשות כדי למנוע את "הקידוח "הזה -אין חסימה של המארז. ואיך ניתן לבדוק את זרימת האוויר בתוך למחשב-בכל המאוורים- אלה צריכים להוציא אוויר מהמחשב ולהוריד טמפרטורה האם כדאי להוסיף עוד מאוורר ללוח האם בחיבור של fan. תודה hubb
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ספק חדש מכיוון שהספק הנוכחי של שנוי במחלוקת וגם אני רוצה שהספק יספיק לכרטיס המסך שאני הולך לקנות http://www.tms.co.il/product/11016 וכמובן שאני הולך לפתוח אותו ע"י מתג .. שאר המפרט : ספק תקציב: 300 מעבד: Intel Core i7-2600 לוח אם: Motherboard Name ECS H67H2-M3 הספק: בתמונות [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
בעקבות מבצע על המארז Thermaltake Element G (במקום 690 ש''ח רק 550 ש''ח) רציתי לדעת איך המארז מבחינת קירור וסירקולציה וכו.... האם יש אלטרנטיבה אחרת בטווח שהוא עולה כרגע? תודה וערב טוב
-
- 1 תגובה
- 821 צפיות
-
-
איך הוא נחשב ? שימוש עיקרי משחקים כבדים . אין עליו סיקור אצלכם פשוט ....
-
- 1 תגובה
- 911 צפיות
-
-
ערב טוב ושבוע טוב לכולם ! ברצוני לרכוש את המארז SilverStone SG02F http://www.silverstonetek.com/product.php?pid=182&area=en אבל אני לא מצליח למצוא אף חנות מחשבים באינטרנט שיש לה את המארז הנ'ל. באתר של SilverStone יש אופציה ל where to buy, וכאשר אני מסמן לו ישראל, הוא מציג לי את נעה מחשבים,סקאי פי סי,פלונטר,זיג זאג ופנדה מחשבים,ולפי מה שאני יודע סקאי פשטו רגל וגם פנדה ובזיג זאג ובנעה מחשבים לא מצאתי את המארז בחיפוש באתר. אני מוכן לקנות מחו'ל אבל גם כאן אני לא מצאתי אתר ששולח לישראל, ב ebay יש את המארז אבל המשלוח הוא 100 דולר,והמארז עולה בסביבות 60~70 דולר S: אשמח לקבל אתרים ששולחים לישראל והמשלוח הוא סביר (: בתודה מראש,אור.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מאוהב בסונטה של אנטק. מארז שקט כמו נינג'ה. באייבורי וKSP מוכרים את המארז עם ספק כח של 500W, "מארז Antec דגם Sonata III 500 כולל מאוורר 12 ס"מ וספק כח 500W 80+ Bronze A.PFC" 1. מישהו יודע של איזו חברה הספק הזה? 2. האם 500W יספיקו למפרט עם HD Radeon 6850 i5 2500 תודה
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום. לגבי המארז הבא: Antec One Hundred ATX Mid Tower Gaming Black Case (No PSU) מישהו יכול להגיד לי כמה מאווררים הוא מגיע שקונים אותו וכמה אפשר להוסיף ואיפה (כלומר, אחורה קדימה וכו')? ואיך הוא באופן כללי? מרעיש, צובר אבק וכולי...? המפרט שבנוי עליו לא יהיה למשחקים אם זה משנה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 740 צפיות
-
-
אבקש בלי חוות דעת למפרט אלא רק המלצה לספק .. תודה מעבד : Intel - i7 2700K לוח אם : Gigabyte GA-Z77X-UD5H WiFi כרטיס מסך : ASUS READON HD7950 3GB GDDR5 הארד דיסק : WD 500 GB מארז - Antec DF-85 קירור מים למעבד : Corsair H100
-
- 1 תגובה
- 897 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש והדבר היחיד שאני לא בטוח לגביו הוא הספק כוח. האם הספק כוח Seasonic 520W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-520 מספיק טוב להחזיק את המחשב לשנתיים-שלוש הקרובות? המפרט של המחשב הוא: מעבד: Core i5 2400 3.1Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח אם: ASUS P8H61-M LE/USB3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI 2 זכרונות: 1x4GB Patriot Signature DDR3 1333Mhz כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 Ti 1GB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E דיסק קשיח: Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB SATA III צורב: DVD±RW GH22NS x22 Black SATA (Oem) קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מארז: Fractal Design Define R3 Mid-Tower Atx Silver Arrow …
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב שמבוסס על: INTEL 3570K : IVY BRIDGE, CORE I5, S1155, 3.4Ghz ASROCK Z77 EXTREME4 / GIGABYTE GA-Z77X-UD3H G.SKILL "XL" 8192MB (4096MBX2) DDR3 1600 CL9 - RIPJAWS-X GTX680 או 7970 או 7950 CF בעתיד. דיי ננעלתי על המארז FRACTAL DESIGN DEFINE R3. האם המארז הזה גדול מספיק בשביל המערכת ומאוורר מספיק? או שצריך לקחת FULL TOWER? ומה דעתכם על הספק הזה: SEASONIC M12II 750W האם הוא יחזיק את המערכת עם OC לכרטיס מסך ולמעבד + CF או SLI? אם לא, תמליצו לי על מארז וספק בתקציב של כ-1300 ש"ח שיתאימו למערכת הזו. אני צריך מארז שקט, מאוורר ושספג כמה שפחות אבק. ספק חשוב שיהיה מודולארי. תודה!
-
רצתי לדעת אם לא תהייה לי בעיה להתקין כרטסי מסך חדשים הרוכים כמו GTX 680 HD 7970 וכרטסים כפולים בלי להוציא את הכלוב של הכוננים וקירורים גדולים גבוהים בלי שמאוורר בצד יחסום אותם ואיך המארז מבחינת אכות וסידור כבלים יש לי לוח של P6X58D Premium ASUS
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-