עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. - 870ש"ח Thermaltake Armor VA8000BWS בבקשה להעיר.

• 22 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. שלום, לספק שלי יש יציאת 6pin אחת, והיא מחוברת ללוח אם... קניתי כרטיס מסך חדש, וגיליתי שצריך לחבר אליו חיבור 6 pins...האם יש פיתרון כלשהו? האם החיבור בלוח אם כזה חשוב? או שאפשר לוותר עליו לטובת הכרטיס מסך? תודה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by d-undertaker,

http://linengda.manufacturer.globalsources.com/si/6008802876741/pdtl/Switching-power/1001785245/Full-350W-P4-Switching-Power-Supply.htm רק ששלי 500W איך הוא?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  4. אני לוקח 4850 +E8400 + 4 Gb ram +500gb wd hdd עכשיו חשבתי לקחת משהו כמו Antec 300+ Liberty 400w אבל אני לא יודע לבטח האם זאת בחירה נכונה, או האם ה-Libery 400w בכלל יכול להחזיק כזאת מערכת כשב-skypc הם עושים OC למערכת. אז רציתי לדעת על מה מומלץ. ראיתי בחיפושי כמה אפשרויות שאולי אתם יכולים להמליץ לי עליהן, corsair 450/550 (לא נכנס בתקציב לפי מה שראיתי) Antec sonata III +500w (מארז כולל ספק, נראת כמו בחירה טובה אבל אני פשוט לא אוהב את העיצוב של המארז אני מעדיף את ה-soprano של TT או את ה-Antec 300) FSP bluestorm 500w אם יש לכם עוד המלצות או שאתם יודעים איזה ספק כוח הכי חזק או הכי מתאים לי אשמח לתגובות מהירות. אין לי בעיה גם אם יש איזו שהיא קומבינה של מארז+ספק ב-700 שקל ככה …

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  5. Started by D-Bang,

קניתי את המחשב רק לפני חודש וחצי הלכתי לפי ההמלצות פה ולקחתי את הליברטי 400 של אנרמקס לא יודע מאיזו סיבה.. המחשב אפילו לא היה מופעל באותו זמן, קרתה הפסקת חשמל ומאז המחשב (או יותר נכון הספק) לא חזר לחיים (בדקתי עם ספק אחר הכל עובד בסדר גמור). עכשיו אני רוצה לנסוע לחנות שיחליפו לי אותו, אבל ראיתי שאין להם ליברטי 400 במלאי (לא בטוח שאני רוצה אותו בכלל) מה אתם אומרים על אחד מאלה כאופציה חלופית: Enermax Noisetaker 485W Coolermaster Regular 430W eXtreme Rev 2.0 המפרט שלי לא מתוחכם מדי מבוסס Core2 E6400 7600GT

• 31 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by bla7,

השאלה מתייחסת לתמונות שראיתי של ה-Noisetaker ושל ה-FSP 400. בשניהם נראה בתמונה שיש מאוורר כלפי מעלה. כלומר, לא בכיוון של החיבור של כבל החשמל. השאלה היא, אם אני לא מבין משהו בתמונה נכון, או שצריך מארז מיוחד שיש לו פתח בדיוק במקום הזה? כלומר, אם יש לי מארז שאין לו פתח מעל הספק, לא רצוי להתקין בו את הספקים האלה?

• 63 תגובות
    • 4.7k צפיות
  7. יש לי כמעט את כל המחשב עכשיו מארז הסתבכתי התלבטתי בהתחלה בין אלה עכשיו לא יודע מה יותר טוב GIGABYTE 3D AURORA STACKER 810 ANTEC P160W ANTEC P180 אבל זה יש לא זה זה אין לו זה וכו' עכשיו רציתי לראות עוד דוגמאות אני חייב להדלק על משהו בשביל לקנות מה שאני צריך מהמארז זה ככה 1. שיהיה לו קירור סירקולציה טובה ושיהיו 4 מאוורים לפחות 2. שיהיה לו מקום ל 4 או 5 HD מינימום עדיף שיהיה 5 3. מקום ל 4 CDROM מינימום וזהו בנתיים אם יהיה עוד משהו שאני חושב עליו וברח לי אני יוסיף תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. כותרת.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, אני מתעניין במחשב חדש, אתם יכולים לראות את כל המפרט כאן: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IWWellPC_HIQ6600 אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל: Geforce 9600GT 1024MB ובאתר כותבים: " Geforce 9600GT 1024MB חובה לשדרג ספק כוח" כלומר לאיזה ספק כוח אני צריך לשדרג?

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  10. ללא קשר לתקציב, איזה מהמארזים עדיף: TT Armor-Jr או GB Poseidon ?? המפרט כולל E6750, זיכרון 2 גי'גה, 2 הארד-דיסקים, DS3 ו-8600GT.

• 8 תגובות
    • 883 צפיות
  11. ואיך קוראים לכבל מהסוג הזה? ואם זה משנה, הדגם של האל פסק הוא Advice PRPC-750

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by mzlbat,

היי רציתי לשאול אם יש מצב שהספק או משהו בתוכו נדפק וזה עכשיו נותן זרם חלש או אחת המסילות או חוטים במסילות כמו ה 4 פינים או 20 פינים לא נותן חשמל ? כי באמצע משחק המחשב נכבה ועכשיו לא נות סגנלים למסך למרות שהמאווררים מסתובבים ( אבל מרגיש בחפות מהירות ) ניסתי כרטיס אחר אותה בעיה ,את הספק שלי שמתי על מחשב אחר זה סובב את המאווררים והכל אבל גם לא נכנס לוינדוס אפילו לא קיבלתי דבר על המסך למרות שהמחשב והכרטיס עובדים( זה על הספק שלי ) מה דעתכם? אגב הכרטיס שלי באמצע משחקים זה זולל משהו מו 250-300 וואט

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by Flow-Style,

שלום לכולם.. דבר ראשון אני מקווה שזה התת פורום הנכון לשאול על אל-פסק. יש לי בבית מפצל חשמל בעל 6 חיבורים רגילים של חשמל. שמחוברים אליו 4 מוצרי חשמל: 1) מחשב נייח. 2) טלוויזיה LCD 46 אינץ'. (משמשת כמסך מחשב). 3) רסיבר (שאליו מחוברים רמקולים). 4) מחשב נייד שלא תמיד מחובר ולא תמיד פועל. עכשיו השאלה שלי היא האם יש אל-פסק שאותו אני יכול לחבר לכל המפצל הזה? שבמקרה ויש הפסקת חשמל כל אלו לא ייכבו מייד? כי לפי מה שאני הבנתי בעיקרון לאל-פסק אני יכול לחבר רק מחשב... אם יש דבר כזה...אפשר לתת לי שם של דגם? תודה רבה לעוזרים וסליחה אם זה בתת פורום לא נכון

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום. חדש בתחום - אנא סבלנותכם (: סיימתי להתקין הכל במארז המדובר, ומקידמת המארז (שם נמצאים שתי יציאות USB 3), יוצאים כבלים שהם ממש "רגילים" - ז"א שהם לא דומים לשאר חוטי ה USB. אני מניח שכבר הבנתם בדיוק למה אני מתכוון, ולכן אעצור כאן (הניסיון להסביר את עצמי לא צולח (: הפתרון היחידי שנראה הגיוני, הוא שאני אמור לחבר את כבלי ה USB3 הללו לאחורי המארז! למקום בו נמצא ה IO Shield ז"א. הזוי, או שאני טועה?! יש פתרונים? תודה!

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  15. שלום לכולם! אני בתיכנונים לקנות מחשב חדש ולא כ"כ אהבתי את המארז שהציעו לי (מבחינה חיצונית) למרות שזה פרט דיי שולי אבל בכל זאת. המארז שהוצע לי הוא Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan ועד כמה שהבנתי אני צריך ספק כוח של 400W בגלל שהכרטיס מסך שלי הוא GeForce 8800 GTS 320MB אז אם אתם מציעים מארז שאין בו ספק אז תתחשבו בזה. (ואם אפשר אז תציעו גם ספק. המחיר צריך להיות זהה פחות או יותר למארז הזה (באיזור ה 400 שקל) תודה רבה מראש! שי.

• 7 תגובות
    • 996 צפיות
  16. KSP מציעים את הספק עם 3 שנות אחריות בזמן ששאר החנויות נותנות 5 שנים אחריות? מישהו מבין למה? האם צריך להתעקש לקבל 5 שנים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים אני מחפש מארז מרווח עד 700 ש"ח הדרישות שלי הן קירור ומרווח פנימי בתור חשיבות ראשונה, שקט טיפלה מתחת לזה. חשבתי על 932 של קולר מאסטר, מה אתם חושבים?

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  18. Started by yurigo,

שלום לכולם! יש לי ילד בן 2 והוא כל הזמן מכבה/מפעיל מחדש את המחשב. האם משהוא מכיר דגם של מארז שיש לו כיסוי/מכסה לכפתורים?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by vourt,

הי, שידרגתי ספק כח 400 ל550 Thermaltake TR2 RX 550W (ובלי השמצות יחסית למחיר זה היה הספק הכי טוב וזמין) יש למישהו מושג אם יהיה שינוי בהוצאות החשמל למחשב? ואם כן בכמה $ ? תודה!

20. אני רוצה לפתוח אותו לגמרי כדי לנקות את המאורר הקדימי שלי ואני ממש לא מצליח ואין לי מושג איך זה תפוס..

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  21. שלום אנשים יש לי פה מבחר של מארזים שנעים בין 300-400 ש"ח רציתי לדעת איזה מבינהם הכי איכותי מבחינת איוורור ומבחינת רעש, איזה הכי מומלץ לדעתכם אם יש לכם המלצות נוספות אשמח לשמוע. Raidmax SMILODON ATX Mid Tower Black (No PSU) ‏Enermax PHOENIX NEO ECA-3162 Black/Silver (No PSU)‎ ‏Thermaltake SopranoRS 101 VG7000BWS‎ ‏Thermaltake M9 VI1000BWS‎ NZXT APOLLO (No PSU) AeroCool AeroEngine Plus Black No PSU AeroCool AeroEngine II Black No PSU TAGAN 188A BLACK Rubber Coating TAGAN MONOLIZE II 25mm Black Rubber Coating ENERMAX Chakra ECA3052B No PSU Mid Tower Case Black Thermaltake M5 Black 120mm Fan + Window - Up to 6 Fans אשמח לתגובות תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by huber,

http://www.gobossy.com/computer-cases/

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  23. התקנתי תוכנה UPSMON ועובד מצוין אבל POWER OPTIONS של XP לא מזהה אל פסק. יש בחירה חברות אין דומה חברה אדוויס. (תמונה לא מזהה אל פסק) איך התקן POWER OPTIONS. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shanibh3,

היי, בתהליך בניית מחשב חדש, אני מנסה לבחור ספק מבחינת קירור והתפשרות על מראה לא צעצועי ולא משעמם מדי, אני חושב על ה-ARC MIDI R2 בקריאה בפורומים אני רואה שיש כמה תלונות על רטט במאוורר הקידמי, למישהו יש ניסיון כזה? אם כן, האם יש פתרון? האם למרות שהוא לא מוכוון להפחתת רעשים, כדאי להחליף את המאוורר הקידמי (או את כולם - יכול לצאת הוצאה משמעותית אם אני הולך בכיוון של 3-4 NOCTUA במקום אלה שמגיעים במארז) תודה על העזרה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray 3 שנים inte8400tray 1 Scythe Shuriken שנה על ידי אר אס אם שירותי מיחשוב scyshuriken 1 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 CHIPSET 3 שנים אחריות GBGAEP43DS3L 1 A-DATA 4GB Kit DDR2 800Mhz vitesta With Heatsink 3 שנים אחריות D24G800ADK 1 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 3 שנים אחריות WD5000AAKS 1 PALIT ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI 2 שנים RPAL48512 1 LG GH22N x 22 Black שנתיים LGGH22NB 1 Cooler Master 690 Black 6 חודשים RC-690 1 Cooler Master Extreme Power 600 Watt 3 שנים CM600EP 1 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח assmeal3k 1 סה"כ מחיר: ¤3,719.00 אופצייה שניה: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Tray 3 שנים …

• 21 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.