ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
יש מצב שמחירי ה-LIBERTY 400W ירדו בזמן הקרוב חודש חודשיים?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הי אני מתכננן לקנות מחשב חדש וזקוק להמלצה המחשב יהיה מבוסס AMD 955 ו HD6850 זה הולך להיות מחשב שצורך הרבה חשמל וגם סביר להניח שהוא מאד יתחמם. אני זקוק למארז מתאים אבל לא מעוניין להוציא יותר מ 200-250שקל על מארז. בהתחלה בחרתי במארז הזה שנראה לי בסדר CoolerMaster Elite 335 No PSU http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6924 אבל המוכר בחנות טען שזה לא מומלץ לאור המפרט שלי והציע במקום את COMPUCASE CI-66RC http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=6991 שיש בו מספיק מרחק בין המעבד לכרטיס מסך והספק שם נמצא למטה ולא למעלה האמת אני לא מבין בזה הרבה ומארז שמוכר הציע נראה לי מכוער אז חיפשתי מארז זול אחר ומצאתי את זה Thermaltake V4 Black Edition Mid-ATX http://www.noaco…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני צריך אל פסק חזק למחשב. ברגע שיש הפסקת חשמל שיתן לי לפחות עוד 10 דקות שימוש. יש למישהו המלצות למשהו טוב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 815 צפיות
-
-
היי. יש לי מחשב בן 8 שנים. בכל פעם שאני מדליק אותו, ספק הכוח נותן פולס חשמל גדול ורגעי, וזה מתבטא בכך שמהירות המאווררים נהית חזקה מאוד לשנייה ואז הכל נרגע. אני לא בדקתי אם הספק באמת עושה זאת אבל נראה שהמחשב בהחלט מקבל המון חשמל לפי הרעש הרגעי שהמאווררים עושים בשנייה הראשונה שאחרי ההדלקה. האם זה מסוכן? למה זה קורה ואיך מתקנים את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ראיתי פעם בפורום ששאלו על הספק של מערכת ונתנו לינק לאיזה אר שבו אתה בוחר את המערכת שלך והוא אומר לך כמה הספק הוא צורך. אפשר לקבל את האתר הזה? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שניהם 80+ ברונזה מאוורר 120 מ"מ שניהם אותו מחיר 275 שח על מפרט C2D E6300 GEFORCE 250GTS 2X160GB SATA2
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי UPS Advice 500VA אין מצב שהוא יחזיק מחשב עם Corsair HX520 נכון? המחשב בצד ימין נ.ב.<פתחתי את הדיון פה כי בפורום חומרה אחרת וציוד היקפי בדיון שליאור פתח שם על פתיחת תת הפורום כתוב " פתיחת פורום מארזים וספקי כוח (גם UPSים)"> אז לא יודע אם זה הפורום המתאים או לא אבל נראה לי שכן
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם כל המארזים של FOXCONN באים עם ספקים של FSP (שלפי מה שהבנתי זאת חברה מעולה לספקים) ? כי פה באתר , במפרטים מומלצים, ממליצים על המארז "Foxconn TLA-436 Black/Silver+ FSP 350W + 92mm Fan - 1Y Warranty" ואני לא מוצא את הדגם הזה בחנויות בארץ משום מה... אז רציתי לדעת אם גם שאר המארזים מסידרת TLA של החברה באים עם FSP. שאלה אחרת היא, איזה ספק עדיף, HEC 400ART או FSP ATX-400PA 400W 24/20 pin SATA או שיש משהו אחר יותר טוב בתקציב של 250 פלוס מינוס תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם. יש לי מארז של THERMALAKE מסוג ARMOR MX וכן ספק כח של HEC מסוג UB420. במארז יש את הקירור הבא : מאוורר גדול בחלון צד ובקדמת המחשב שמכניסים אוויר, פתח למעלה וכן מאוורר אחורי שמוציאים אוויר. בנוסף גוף קירור על המאבד ועליו מאוורר 12mm וכן המאוורר של הכרטיס מסך עובד על 100 אחוז. ואני לא מתעסק עם OC. הבעיה היא שהמחשב שלי מפעיל את עצמו מחדש כל כמה זמן שאלתי היא האם יכול להיות שהכרטיס מסך שלי מתחמם ייתר על המידה ולכן המחשב מאתחל את עצמו (HD 4850)? או אולי הספק לא מספיק חזק בגלל כל המאווררים ולכן כל כה זמן יש נפילת מתח ? הצעות ייקבלו בברכה.
-
- 3 תגובות
- 786 צפיות
-
-
מה ההבדל בין EZCOOL S-360B ל- EZCOOL S-360D והאם הלוח הזה: ECS K7SOM+ ייכנס לתוך המארז? תודה.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי את ה HAF 932 שהוא מעולה אבל פשוט נמאס מהגודל CM HAF XB אני לא מוצא בארץ משום מה THERMALTAKE ARMOR 30 לאע מצאתי סקירה באתר עליו במארז יהיה מותקן לוח ASUS MAXSIMUS VI GENE ספק סיסוניק מעבד I5 4670K כרטיס מסך לא משהו מפלצתי אם למישהו יש הצעות למארזי קוביה אחרים אשמח לדעת תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מספר שאלות: 1) קניתי את הספק הנ"ל http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4500 רק גירסא w0061 שכוללת pfc מערכת - 6800gs , amd3000 939 , 1 gig and 2 hardisk and 2 dvds הוא אמור להסתדר עם זה בלי בעיה נכון ? הספק שקט מאד ונראה מצויין , אבל אמרו לי שספקים של טרמלטייק לא טובים ... למה ? 2) חבר לי שלי רוצה ספק חדש יש לו מערכת זהה לשלי רק 9800 פרו . תקציב עד 200 , איזה ספק לקחת ? עדיף שיהיה מקיאספי כי זו החנות הקרובה לבית. האם הספק - ?PS-05 BIG FAN 400W (12cm Fan) JSP הוא סבבה או שיש אחד אחד בתרציב שעדיף ? 3) בשביל מה יש תכבלי SATA power cables מתוך הספק .... האם עדיף לחבר אותם להארדיסק מסוג SATA מאשר את חיבור המולקס הרגיל ? זה נותן איזה ביצועים יותר טובים או משו …
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
מערכת בסיסית ופשוטה לצרכי גלישה מוסיקה וסרטים.. ATHLON X 3 450 GA MA78LMT-S2 2GB 1333 הארד דיסק סמסונג 500 הספק הוא FSP300 60HCN יחזיק?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם קניתי לפני מס' חודשים מחשב בחלקים ואחד החלקים זה ספק כוח של TT 450W וגם כרטיס מסף HD3870 (אני יודע שזו טעות כי אם הייתי מחקה אז הייתי יכול לקנות את ה4870) עכשיו אני חושב להוסיף עוד כרטיס בCF ולכן חשבתי להחליף ספק כוח. אז מה שחשוב לי הוא: 1. שיהיה איכותי 2. שיהיו לו מספיק כבלים כלומר שיהיה לו מעל 4 חיבור SATA וכו 3. שיהיה 80 פלוס. 4. שיהיה די קריר ושקט יותר חשוב שקט 5. שיהיה מודולרי אז חשבתי משהו כמו 550W או 600W ולא יותר ומחיר נגיד עד 700 שקל, אבל אני מוכן לשמוע את כל ההצעות שאתם ממליצים ואחרי זה אני אחליט. תודה לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 896 צפיות
-
-
התקציב הוא עד בסביבות 500 ₪, אפשר לחרוג מעט. השימוש הוא עריכת ווידיאו מקצועית.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בקונפיגוריציית המחשב שבניתי שילבתי ספק Seasonic כפי שהזכרתי בכותרת. בחנות המליצו לי על Chieftec הנ"ל. המחשב אמור להיות מבוסס Phenom II X4 810 ללא OC ועם כרטיס מסך משולב על לוח האם. איזה ספק עדיף? איזה ספק יהיה יותר שקט? יש המלצות אחרות לספק עד 350 ש"ח? תודה, אהוד
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מפרט שני מפרטים די דומים, אין טעם להביא לכם אותם, ההתלבטות היחידה היא במארז+ספק 1.Midi Tower PC-K7B Black + FSP 700W Bronze 80 מאוורר נוסף Scythe 120mm Slip Stream 1200RPM 68.54CFM / 24.0dBA 2.ThermalTake Element T + HEC Win+ 700 700W 80 Plus VK90001N2Z ברכישת אם אפשר גם נימוק לבחירה תודה
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, מבקש המלצה לספק שקט! לא רוצה לשמוע את הרעש של המאורר... שיתאים למחשב שלי אשר מופיע בחתימה למטה, ואולי איזה שדרוג של כרטיס מסך בעתיד והוספת דיסק כשיח. מעדיף להישאר עם SEASONIC אבל לא חייב בתנאי שיהיה איכותי וכמו תמיד עדיף לא יקר. תודה רבה! הממם אני יעדכן את החתימה שוב, אך בינתיים MB - gigabyte z77x-D3H i5-3570K radeon HD6570 8 GB זיכרון
-
- 58 תגובות
- 9.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, בשלבים לבחירת מחשב במקומו של קודמו "שהלך" המחשב החדש מיועד ליישומים משרדים כללים ,גלישה ,צפייה וכו אני מחפש מארז SFF בדומה למותגים DELL, ASUS . אצלנו בחברה משתמשים הרבה ב (DELL 3070 (SFF הבעייה זה מחירו היקר. ניסיתי לחפש מארז SFF ב T.M.S אך אין מבחר כלל תמוה??? מעוניין במארז שקט בתצורת SFF לאלו מיגבלות לצפות ?? תודה רבה אשמח להענותכם המהירה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת אם ידוע למישהו אם הכרטיס הגרפי 8600 יהיה בגודל סטנדרטי או גדול כמו ה 8800 ולכן אני אזדקק למארז גדול יותר ממה שאני מתכננת לקנות.
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, בניתי מפרט ע"פי המלצות שונות ואני מחפש להתאים לו מארז שיהיה מתאים לכרטיס מסך וגם שיהיה קריר במידה טובה. אני מעדיף שהמארז יהיה כמה שיותר זול ולא איכפת לי גם גנרי. (המפרט נבנה מהאתר של KSP) תודה. מעבדי אינטל Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB 785ש"ח לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E 485ש"ח זיכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2GB Kingston Value 2 330ש"ח כרטיסי מסך Sapphire HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 1298ש"ח דיסקים קשיחים Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II 290ש"ח כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY - 1 Year Warranty Teac/SONY 1.44…
-
- 4 תגובות
- 741 צפיות
-
-
בעקרון, אני מחפש מארז וספק זול שפשוט יאחסן את כל חלקי המחשב, אם אפשר שיהיה שקט ודיי חשוב שיהיה קירור טוב. בכללי המחשב לא מיועד ל-OC. תקציב - בסביבות ה-250 ש"ח, אם צריך יותר אז אני יוכל להתפשר. היופי לא חשוב בכלל. מפרט: כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 PCIe מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB SATA2 16MB קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer XTREME תודה.
-
- 9 תגובות
- 871 צפיות
-
-
כמו שכתבתי למעלה אני מעדיף אחד עם שתי יציאות CD או במקרה שלי שתי יציאות DVD .... אמממ לא צריך שלט. יש לי כבר מחשב מוכן אז רק צריך מארז שמתאים לספק כוח רגיל. ואני רוצה אותו כמה שיותר קטן.... משהו בסיגנון של הmozart SX (http://www.thermaltake.com/product/Chassis/desktop/mozart_SX/mozartsx_vc7000.asp) רק 500 ש"ח פחות ... או לחלופין, יש מצב שהמוצארט SX יירד במחיר בזמן הקרוב ?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני לא מבין למה חברות איכותיות שמוציאות מארזים טובים ויפים לא עושות אותם יותר גדולים בעומק וברוחב, לכאורה העלות לייצור יותר גדול די שולי וזה ממש מועיל. ראיתי לגבי הANTEC 900 שהוא ב8-9 ס"מ פחות עמוק מהAURORA וחבל דווקא הוא מצא חן בעיני אבל אני לא כ"כ רוצה בגלל העניין הזה של העומק.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-