עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום, מקווה שזהו הפורום הנכון, אם לא מנהלים בבקשה העבירו למקום הנכון. החורף מגיע ואיתו הפסקות החשמל. רציתי לדעת האם אפשר שלאחר הפסקת חשמל המחשב ישאר כבוי? עובד עם מחשב דואל קור של אינטל ומ"ע XP sp3 . בנוסף, מה ניתן לעשות ע"מ להגן על המחשב, החומרה ומסך lcd מנזקי הפסקות חשמל מלבד ups? תודה.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  2. אז ככה: המחשב שלי מורכב מי: מעבד אינטל 920 QUAD 1366 I7 8MB 2.66GHZ לוח אם MSI 1GLAN X58 PRO-E7.1 כרטיס מסך של ATI RADEON 5750 1G-5 MSI זיכרון של 9GB DDR3 1333MHZ KVR KINGSTON (יש לי 6 פלטות של הזיכרון ששלושה מהפלטות הם 2GB ושלושה האחרים הם1GB בסך הכול יוצא RAM-9GB) ספק כוח IPS550AQ3 550W FAN12 POWER MAN INWIN אני רוצה להחליף כרטיס מסך טוב, שיעבדו לי מישחקים על אולטרה או לפחות על גרפיקה גבועה ובלי תקיעות ושיפעל חלק. עכשיוו חשבתי ליקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=16817 או את הכרטיס מסך הזה http://ksp.co.il/?uin=20772 אמרו לי שהכרטיסים האלו לא יעבדו טוב עם הספק הנוכחי שיש לי, למה ? אפשר פרוט מה זה יעשה בידיוק? ואיזה בידיוק ספק כדיי לי ליקנות בישביל שכשאני יקנה …

• 2 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by grove,

הדגם הזה ‏PC-P60B מומלץ? שקט ? טוב? מישהוא מכיר בבקשה ויכול לתת סקירה מהירה וקטנה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 884 צפיות
  4. Started by mx-3,

הרבה ממליצים על המארזים של NZXT, והטריניטי הוא הכי זול מביניהם.. השאלה שלי איך הוא? מקורר טוב? שקט? מומלץ? או שממש ממש כדאי להוסיף לאפולו?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  5. Started by ksn1981,

זה מה שבחרתי למפרט שאני בונה.. לא ממש למשחקים ולא ממש ל- OC.. בקשר למארז: כ- 700 ש"ח כדאי לחכות ל P183 שאמור לפתור כמה בעיות "קטנות" במארז הזה ? יש בכלל מושג למועד הגעה או מחיר?? בקשר לספק: הדברים הטובים דווקא קראתי על דגם ה- 625W (גם עם כבלים מודולריים).. אתם חושבים שזה לא תקף לגבי הדגם הזה ? הדגם עם ה- 425W עולה כ- 450 ש"ח וה- 525W כ- 550 ש"ח (משתלם יותר.. לא?? ) ה-625W יקר בכ-200 ש"ח מה- 525W.. השאלה ה- 525W יספיק ליולא אצטרך לשדרג אותו בעתיד ??? בתקציב הזה (כ-1300 ש"ח) יש המלצות למארז ספק אחרים .. הדגש הוא על (שקט \ סידור כבלים \ פיזור חום \ יעילות).. תודה מראש!!

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by Demagh,

אהלן, אתמול נשרף לי ספק Seasonic Gold 1050W. אכן מוזר. במחשב אמנם יש זוג כרטיסי מסך, אבל עדיין מוזר, אמור להיות ספק לא רע בכלל. בכל מקרה, אני גר ביחידת דיוק ואני חושב שהחשמל שם מחובר באיזה קומבינה לא כ"כ מוצלחת (לפעמים יש ניצוצות כשאני מחבר מכשירי חשמל עם הספק גבוה - כגון תנור חימום. לא יודע בדיוק על מה זה מצביע). חשבתי לרכוש UPS למחשב, אבל עם הספק כזה אני לא יודע איזה UPS יצליח להתמודד איתו - ואם כן אז הוא יהיה יקר, כנראה. האם יש צורך לשים מגן ברקים? זה יכול להועיל? מה ההבדל בין מגן ברקים (שהוא בעצם מגן מפני נחשולי מתח, לפי מה שהבנתי, ולא באמת ברקים) לבין מייצב מתח? אגב, המחשב מחובר למפצל, יחד עם טלויזיה, רמקולים ונתב. קראתי שמחשבים עם הספק גבוה עדיף לחבר ישירות לתוך הקי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by thedarkman,

ANTEC 1200 CM HAF 932 איזה מארז יותר טוב? איזה מארז יותר איכותי? איזה מארז יותר שקט? איזה מארז מומלץ יותר? איזה מארז עשוי מחומרים יותר טובים ואיכותיים? לאיזה מארז יש מאווררים הכי טובים ואיכותיים שמכניסים הכי טוב אוויר? לאיזה מארז יש סירקולצית אוויר הכי טובה? בקיצור איזה מארז הכי טוב והכי עדיף מכל הבחינות? איזה מארז הכי מתאים לתקציב של 6500 שקל על כל המחשב? דרך אגב האם HAF 932 הוא שואב אבק בגלל שאין לו פילטרים? האם הפילטרים של ANTEC 1200 מורידים את זרימת האוויר במארז? מה אתם מציעים לי? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://tms.co.il/product/3300 כמו בכותרת... והאני מתכוון האם הספק הזה יחזיק כמו שצריך ולא יתקלקל אחרי הפסקת חשמל אחת או משהו... יש עליו ביקורות טובות? החברה אמינה ?[br]פורסם בתאריך: 5.03.2008 בשעה 16:50:57 עברו 24 שעות הקפצה בקשה חברה זה חשוב לי

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  9. Started by 1900GT,

שלום, אני מחפש למישהו ספק + מארז בתקציב של 300 שקל . הספק אמור להחזיק מחשב פשוט: מעבד AMD 3600X2 לוח אם ASUS M2A-VM ארדיסק WD 80GB SATA2 זכרונות TWINMOS DDR2 512MB X2 667MHz וכונן DVD אז על מה אתם יכולים להמליץ לי ? אהה והכי חושב אני חייב שזה יהיה משהו מחנות נועה noacomp.co.il

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  10. Started by ori14,

אני רוצה להוסיף עוד דיסק קשיח SATA 7200RPM למחשב ואני לא יודע אם הספק יחזיק אותו. מפרט נוכחי: intel c2d e6550 - קירור צנוע יחסית ac freezer 7 pro gigabyte g35ds3l gainward 9600GT- מקורר אויר SATA 7200RPM HDD DVDRW 2 מאווררי 120 שעובדים ב1000-1500 RPM אאל"ט וכמובן הספק: HEC 300LR T (300W יחזיק? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  11. Started by alergic,

יש הבדל משמעותי בין שני המארזים האלה חוץ מהגודל? [h=3]Fractal Design Define XL R2[/h] [h=3]Fractal Design Define R4[/h]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכל המומחים\יות, בבעלותי ספק Enermax שקניתי לפני כמעט 4 שנים, מדגם Noisetaker 420w. לינק: http://www.xoxide.com/enegsf42nopo.html הייתי מעוניין לדעת האם אני אוכל להמשיך להשתמש בו גם אחרי שאשדרג את המחשב, למפרט הבא: כ.מסך: Geforce 8800GTS 640mb מעבד: Q6600/E8400 לוח אם: Asus P5 (אחד מהם) 2 הארדיסקים וצורב לא מתוכנן OC nVidia אומרים שכרטיס המסך זקוק ל 26A, אם אני קראתי נכון הספק שלי אמור לספק 32A, אבל אני לא ממש יודע אם זה בסדר או לא. אודה מאוד לעזרתכם.

13. שאלה| קירור המעבד ‏CNPS10X Extreme של Zalman יכנס למארז ‏PC-P60B של Lian li ? המארז הP60B הוא לא FullTower לפי מה שראיתי. ומה עדיף את ה P60B של Lian li או את ה ‏Twelve Hundred של Antec ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by elyaz,

שלום רציתי לקנות ספק 520W של seasonic אך בחנות שהזמנתי (זיגזג) נאמר לי שאין להם את הספק הזה כרגע, והומלץ לי לקנות את הספק הזה: thermaltake smart SE 530W http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=19998 לא כל כך הצלחתי למצוא ביקורות עליו ברשת, אשמח לחוות דעת האם כדאי לקנות אותו? תודה

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by matvey99,

זה הגיוני שיש ב KSP את P180 ואת P182 באותו מחיר ( 830 שקל ) ?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  16. מעבד: Q6600 2.4 לוח אם: GA-35-DS3L זיכרון: 2GB כרטיס מסך: SPARKLE 8800GT 512 PASSIVE COOLING דיסק קשיח: 320GB AAKS משהו כזה... ספק כוח: EZ COOL 500W מה אתם אומרים... הספק מספיק פה?!

17. שלום , ביום שלישי הזמנתי את המחשב שלי מ RSM . מפרט : CORE I5 760 P55M-UD4 4GB RAM 460GTX SLI עכשיו הם המליצו לי בחנות על הספק של HEC 700W אבל מישהו שמבין אמר לי שהספק הזה 620W SEASONIC יספיק . זה הספק : http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1701 והמארז ששמו לי במפרט הוא TERMALTAKE ELEMENT G http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1267 אבל אמרו לי שהNZXT TEMPEST EVO טוב יותר זה נכון ?? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1940 בסופו של דבר לקחתי את ה620W של SEASONIC אז הוא יחזיק את המערכת ?? ומי מבין שני המארזים טוב יותר ?? דרך אגב אני יכול לשנות עד מחר . תודה וחג שמח .

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  18. הי, מחפש מארז - הקטן ביותר, האכותי ביותר והטוב ביותר אך שיכול להכיל: לוח ATX רגיל SLI של GTX670 וספק כוח Corsair 750 (כרגע מחליף מAntec 950) אשמח לכל המלצה! תודה.

• 2 תגובות
    • 874 צפיות
  19. היי חברים, הזמנתי את המארז הזה לפני כמה ימים אבל מסתבר שהוא לא במלאי. אני לא יודע כמה זמן יקח וגם באמזון לא יודעים (מזמין רק משם). מה שנשאר הוא לקחת מארז אחר. הכי חשוב לי זה שקט. הכרטיס שיכנס אליו אני מניח שיהיה 2080TI. מעבד: 4790K לוח: z87-gd65-gaming כרטיס מסך: 2080TI ראם: 4 סטיקים של HyperX 8GB ספק: EVGA G3 750W זיכרון: 1TB SSD Sata 3 קשיח: WD Blue 4TB רציתי לקחת H440 מהסיבות הבאות (החשיבות לפי הסדר ) 1. שקט, מאוד חשוב לי שקט. לא רוצה לשמוע אותו. 2. הוא נשלח לארץ מאמזון אנגליה או ארה"ב. 3. הוא ישב כשצד שמאל שלו (איפה שנמצא החלון בדר"כ) צמוד לדופן השולחן, כלומר אין אוויר נכנס משם. …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by poop,

שלום! האם זה נכון האמרזים של GIGABYTE ובמיוחד הדגם הנ"ל מגיע בלי RESET SWICH? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  21. Started by Tom22,

אהלן, אני צריך ספק כוח לCF של זוג כרטיסים שצורכים הרבה. ראיתי בNEWEGG ספקי כוח של 1000W שאפקטיבים ב85%, דבר שמאוד טוב במחירים זולים בצורה מפחידה. אני יודע שמNEWEGG אין אפשרות להזמין לישראל, אתם מכירים אתר שעושה משלוחים של ספקי כוח לישראל ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני הולך לבנות שרת לבית ולאחר חפירות רבות ברשת החלטתי שאני הולך על המארז Lian Li PC-Q25, המארז לצערי לא נמצא בארץ, היבואן לא יביא רק אחד ולכן נשארתי עם האופציה היחידה של להזמין מחו"ל, אני יודע שהמשלוח של חבילה כזו תעלה לא מעט אבל אני נעול על המארז ככה שאני מחפש חנות טובה ואמינה ששולחת לארץ. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by sufgi123,

היום בשע"ט קיבלתי את המארז CM690 לאחר המלצה של הרבה מחברי הפורום . ממבט ראשון אכן המארז מרשים ונראה הרבה יותר טוב ממה שהכרתי עד היום. יש לי מספר שאלות/בעיות עם המארז. 1. חיבור ה SATA של ה HDD נראה לי קרוב מאוד להשבר בגלל הקרבה של המכסה החיצוני לכבל , מישהו נתקל עם בעיה ? 2. נראה לי שאי אפשר לחבר חיבור חשמל "ישן" ל HDD בגלל שיש חלק מהמארז שמפריע , יש פתרון למישהו ? 3. האם ניתן לחבר במארז מקרר מעבד TUNIQ ? תודה

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  24. Started by shgec,

שלום. אני מרכיב לעצמי מחשב, יש לי ספק hec-750dr-at הנא לינק, יש לי בדיוק כזאת מדבקה אליו. הספק בן שלוש. זה תקופה ארוכה בשבילו? אם אתם הייתם מרכיבים לעצמכם מחשב חדש, הייתם משאירים ספק זה או לוקחים חדש? בעיקרון המערכת שלי תצרוך 450W כ. מסך שיהיה לי ZOTAC GTX 650 Ti Boost 2GB תודה מראש על התשובות.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by xj5,

מעבד: [..] INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLB8V" - BOX ¤1199 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-EP43C-DS3 ¤538 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR2 1066 CL5 - REAPER HPC : OCZ2RPR10664GK מחיר: ¤349 כרטיס מסך: [..] INNO3D GTX260 SP192 CORE 896MB GDDR3 - FREEZER X2 - N26A-1SDN-H3IY - RETAIL ¤777 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ¤313 ספק כוח: [..] SEASONIC 500W : SS-500ET ¤352 דיסק קשיח: [..] WD GREEN 500GB 32MB SATA2 7200 RPM - WD5000AADS ¤290 כרגע זה מה שבחרתי אבל אני שוקל אולי לקחת מארז אחר(השיטת מיתוג הזאת של המאווררים קצת מטופשת) יש לכם אולי רעיון בסביבות המחיר הזה אפשר קצת לעלות גם אבל עם גבולות... חשבתי על thermaltake soprano rs101 הוא אפילו עולה פחות והוא אמור ל…

• 2 תגובות
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.