ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
- 

שלום לכולם, היום קיבלתי את המארז r4, העברתי אליו את כל המחשב שלי ולצערי גיליתי שהכבלים בספק כוח שלי נורא קצרים, ככה שאני צריך לקנות ספק חדש. אני רוצה ספק 550 מודולרי לגמרי. חשבתי על כמה אפשרויות וכרגע נראה לי שהocz zt 550w יתאים. כמה שאלות- -זה נחשב לספק באיכות גבוהה? -איפה אני מוצא אותו בהכי זול? בחול/בארץ? -איך אני יכול לדעת מה האורך של הכבלים שבאים עם הספק? אני צריך את ה8pin באורך 40 לפחות, וגם כל השאר צריכים להיות יחסית ארוכים. התקציב זה 400 שקל 450 טופ. חוץ מזה, אני צריך גם מתאם בין הusb3 שמתחבר אל הלוח אם אל usb2. תודה לעוזרים
- 

- 38 תגובות
 - 4.4k צפיות

- 

- 

שלום לכולם האם קיים בשוק מארז אחד שבו אני יוכל להכניס שני מחשבים? ז"א מאז שבו יש מקום לשני לוחות אם ולשני ספקים? תודה
- 

- 3 תגובות
 - 983 צפיות

- 

- 

- 

ראיתי עליו כמה ביקורות טובות אבל שהתקשרתי לקבל עליו חוות דעת בTMS אמרו שהוא כן בא עם 3 מאווררים אבל מאוד קטן ולא משתלם ורציתי להתייעץ איתכם איך הוא? יש פה מישהו שמניסיון יש לו אותו או מכיר אותו אישית טוב ויודע מה המאפיינים שלו?(מקרר טוב ? איכות מארז טובה? סידור כבלים טוב? מרחב? וכו') תודה.
- 

- 0 תגובות
 - 732 צפיות

- 

- 

היי לפני משהו כמו 3 וחצי שנים קניתי מחשב Athlon 64 3000+ ABit KV8 MAX3 GF 4 Ti4600 והיו לי שני הרדיסקים של מקסטור, אחד IDE ואחד SATA קניתי עם המחשב ספק HEC 300W, והמחשב לא עשה בעיות עד לפני חצי שנה בערך, כשההרדיסק SATA התחיל לעשות בעיות - הוא הפסיק לעבוד מדי פעם, וגם הביע סימני גסיסה (קליקים וכאלה) חשבתי שההרדיסק מת, אז לקחתי אותו לבדיקה ואמרו לי שהוא בסדר גמור, ושאולי הספק שלי דפוק, והתעלמתי קניתי הרדיסק חדש 250 ג'יגה ולפני שבועיים הוא מת לגמרי נתנו לי הרדיסק חדש ושוב אמרו לי שאולי הספק שלי נדפק ניסיתי לבדוק באחד המחשבוני הספק האלו שנתתם את ההספק שהמחשב שלי צורך, והוא מעל 300 וואט... לא כל כך הגיוני בהתחשב בזה שאני עובד כבר כמה שנים עם המחשב והוא לא קורס, חוץ …
- 

- 4 תגובות
 - 824 צפיות

- 

- 

NZXT TEMPEST w/o PSU או NZXT HUSH w/o PSU מה עדיף ? ומה יותר טוב ? או שיש מארזים יותר טובים בטווח מחירים של עד 450 ? איך הספק הזה SEASONIC 500W : SS-500ET- OEM עולה 333 שווה את המחיר ?
- 

- 1 תגובה
 - 705 צפיות

- 

- 

שאלה עקרונית לגבי LIBERTY DXX 620 SLI ? ניתן להשתמש לCROSSFIRE כי רשום תומך SLI ,ואני רוצה לדעת לפי זה איזה לוח אם וכרטיס מסך לבחור אם זה משנה בכלל או שזה אותו דבר
- 

- 4 תגובות
 - 748 צפיות

- 

- 

מפרט המחשב הוא: AMD Phenom 2 X4 965 Black Edition Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-S2 Patriot PSD32G1333KH DDR 3 4GB 1333MHz PC10666 with heatshield Western Digital WD10EARS 1TB SATA II 64MB 3.0 GB/s 7200 RPM Palit GeForce GTS450 Sonic 1024MB GDDR5 Sony AD-7\5240S DVD-RW X24 Thermaltake Element T הדרישות הן (לפי סדר עדיפויות): 1. איכות ואמינות 2. שקט 3. שיחזיק את המערכת בלי מאמץ (לא ספק כוח גבולי). * המחיר לא רלוונטי בכלל! להגיב בבקשה לפי הרשמה הבאה ולא להמליץ על ספקי כוח שלא מופיעים בה: TrendSonic \ HuntKey Power Supplies POWER 500W EMPIRE 550W EMPIRE 550W Black EMPIRE 450W Black EMPIRE 600W Black TRENDSONIC/Gold JSP PS-400 JSP PS-05 JSP PS-1000 GIGABYTE Power supp…
- 

- 7 תגובות
 - 2.3k צפיות

- 

- 

היי לכולם כרגע יש לי ספק HEC 300W עם כרטיס מסך 6600GT אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1100 ולפי מה שהבנתי הספק הנוכחי לא יחזיק אותו לכן אני מחפש ספק חדש שכן יחזיק אותו וחשוב שיהיה כמה שיותר זול (אני מאמין שאפשר למצוא משהו בסביבות 180-200 ש"ח) תודה לעוזרים נ.ב האם יש אפשרות שהספק הנוכחי שלי כן יחזיק אותו?????
- 

- 3 תגובות
 - 706 צפיות

- 

- 

הי, טוב אז ככה אני צריך מארז+ספק עד 600ש"ח אך גם זה נראה לי הרבה מאוד (אם זה עוזר המפרט בסוף ההודעה) בעקרון חשבתי על ספק Cooler Master eXtreme Power 380W ומארז סטנדרטי לא מותג עם מחיר מנופח. מה דעתכם? למה בכלל להשקיע ככל הרבה כסף על מארז, אני בכלל לא מתכנן מודינג או משהו כזה. יש ספק יותר משתלם? תודה
- 

- 6 תגובות
 - 851 צפיות

- 

- 

שלום! תוכלו לתת לי את כל השמות למארזים הכי טובים? ותוכלו לתת לי גם שמות של מארזים שקטים? תודה לעוזרים..!
- 

- 14 תגובות
 - 1.6k צפיות

- 

- 

שלום לכם. ספק הכוח שיש לי התחיל להרעיש חזק. אם אני רוצה להחליף, איזה מהבאים עדיף: HEC-500TD-TF TR2 Power W0070 430W Silent (24pin) thermaltake chieftec GPS-450AA-101A תסתכלו בבקשה גם על מפרט המחשב שלי בשביל לראות אולי לא כולם מתאימים. תודה מראש לעוזרים.
- 

- 7 תגובות
 - 854 צפיות

- 

- 

http://www.tomshardware.com/reviews/power-supply-oem-manufacturer,2913.html עוד לא יצא לי לקרוא את זה, אבל נשמע מעניין.
- 

- 1 תגובה
 - 916 צפיות

- 

- 

זה המפרט AMD 8450 triple GIGABYTE MA770-DS3 4GB 320GB 9600GT FSP 400W LG DVD RAIDMAX O2 הטענה היא דגם חדש של FSP עם קיבולת מתח אמפרים יציבים וגבוהים יותר מאשר 450W האם זה יחזיק בכלל את המערכת ואיך הספק??
- 

- 2 תגובות
 - 649 צפיות

- 

- 

שלום אחרי החג אני הולך לקנות מחשב כנראה ב SKYPC ואני רוצה המלצה לספק מהמבחר שהם מציעים תודה וחג שמח חברו את הסוכה לאיטרנט ותקיימו 2 מצוות.
- 

- 9 תגובות
 - 1.2k צפיות

- 

- 

אל פסק בשיטת Line Interactive, שזהו האל פסק שכל האנשים בפורום הזה קונים, אינו מספק הגנה מלאה על המחשב. האל פסק הזה לא מנתק את המחשב מקוי החשמל באופן תמידי, אלא רק מנטר את קוי החשמל. במידה ויש Spike של מתח, או נפילת מתח, הוא חש זאת תוך מספר אלפיות השנייה, ומפצה על כך. הבעייה היא שלא צריך יותר ממספר אלפיות השנייה ע"מ ש- Spike של מתח יהרוס את המחשב. לשם כך מייצרים גם אל פסק בטכנולוגיה בשם On-line. בשיטה זו, המחשב עובד תמידית מהאל-פסק, ולכן יש הגנה מושלמת מכל בעיה שמתרחשת בקוי החשמל. כמובן האל פסק הללו מעט יקרים יותר, אבל זו הגנה אמיתית, ולא אשליה (כמו בשיטת ה Line Interactive) !!!.
- 

- 45 תגובות
 - 8.2k צפיות

- 

- 

אנ רוצה לרכוש אל פסק למחשב ולמסך (ואם אין תוספת תשלום אז שאוכל חבר אליו גם את הרמקולים). אני צריך הערכה של צריכת ההספק - המפרט של המחשב מצורף. כרטיס המסך הוחלף ל gtx560ti. רוב הזמן אין עומס גדול על המחשב\כרטיס המסך. כמה VA צריך להיות האל פסק? בתודה, ערן
- 

- 5 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

יוצא לי להזמין את מארז ה-LianLi O11 במהדורה המוגבלת שלהם מחו"ל. בגלל שלא היה משלוח ישיר לארץ, זה יוצא לי יקר. המארז עולה שם סביבות ה-600 שקל, ועם משלוח לארהב ואז משלוח ישיר לארץ אליי - סה"כ זה מסתכם באיזור ה-1100 שקל לדעתי. האם זה בהכרח שווה את זה? אם המארז עובר משלוח פעמיים ככה, יש סיכוי גבוה שהוא יינזק? במשלוח מסוג כזה רצוי רק אקספרס ולא דואר רגיל?
- 

- 5 תגובות
 - 1.8k צפיות

- 

- 

יש לי ספק של 850W ואני מתנכן להביא עוד ספק של 600-650W הבנתי שיש אפשרות לקצר אחד מהם ולחבר ממנו את הכבלים והוא יעבוד השאלה שלי היא איך באמת אני מבצע את זה? המצב הוא כזה לוח אם F2A88 של גיגהבייט 4GB RAM הארד דיסק חצי טרה 2 כרטיסי R9 290 ספק 850W ועוד מעט אני רוצה להביא עוד שתי כרטיסי של 7950 ולחבר אותם לספק של 600-650W בלבד השאלה אם זה יעבוד והספק יוכל לתת לו זרם/מתח בצורה דינמית או שהוא תמיד יתן כוח מלא? ואם אפשר בלי להציע לי לקנות פשוט ספק אחד של 1350W אם מישהו יכול לתת הסבר ממש בקטנה אפילו על אם מצב שדבר כזה יכול לעבוד באמת מבלי לעשות איזשהו בעיה
- 

- 5 תגובות
 - 1.4k צפיות

- 

- 

מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX קירור למעבד: Arctic Cooling Alphine 7 לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון: A-Data 2GB DDR2-800 CL5 [זה כפול ככה שיוצא 4GB זיכרון] קשיח למחשב שולחני: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail כ כונן אופטי: LG H55LK DVD-RW Dual Layer X20 LightScribe Black מקלדת: Genius KB-120 Heb-Eng Black עכבר: Genius Netscroll 110 Black USB רמקולים: Genius SP-Q-06S Silver/Black New Design מסך: LG 20" LCD W2042T 5MS 1:8000 DCR Wide DVI כרטיס קול: STLAB Sound Card 5 Channels Retail רשתות: Edimax Lan Card 10/100 PCI כמה שיותר זול יותר טוב אבל חשוב לי מחברה טובה ואמינה וספק שיחזיק את כל המערכת 400 שח פלוס …
- 

- 7 תגובות
 - 814 צפיות

- 

- 

שלום, אני מעוניין להפוך את המחשב שלי ל-HTPC אשמח להמלצות למארזים שנכנס בהם NOCTUA NH-D14 (אם יש כזאת חיה ??? ) התקציב לא חשוב... תודה אדם
- 

- 0 תגובות
 - 811 צפיות

- 

- 

אני צריך מארז שקט כמה שיותר בסביבות 450 ש"ח לגבי אוורר ויופי זה לא ממש מפריע לי, הדבר הכי חשוב במארז זה שקט
- 

- 23 תגובות
 - 1.9k צפיות

- 

- 

שלום אני קונה בשעה טובה מחשב חדש שאפרט מייד את נתוניו שאלתי היא באיזה ספק לבחור Enermax Liberty 500W או 620W השאלה היא האם ה500 יחזיק לי את המערכת והאם הוא יספיק או ללכת על ה 620W שלא יהיו תקלות לא עושה OC !!! ?Core2 Duo E6600 ASUS - P5B Deluxe Kingston - 2GB DUAL CHANNEL HyperX PC2-6400 800MHZ ASUS - GeForce 8800 GTS Dell 2007FP WD Caviar SE16 250 GB SATA Hard Drives Antec 900
- 

- 11 תגובות
 - 978 צפיות

- 

- 

קניתי מחשב מעבד E8400 כרטיס מסך GIGABYTE 4550 במארז P182 עם מאוורר Freezer 7 Pro. המחשב שקט למדי ולא מריץ כמעט משחקים. עכשיו את המאוורר התקינו כרגיל כלומר שהאוויר החם נפלט אחורה לכיוון המאוורר האחורי. אבל במארז הזה יש גם מאוורר עליון מעל המעבד, אז היות ואוויר חם עולה למעלה לא עדיף לכוון את ה Freezer 7 Pro לכיוון מעלה ולא לכיוון אחורה?
- 

- 1 תגובה
 - 882 צפיות

- 

- 

ממש לא ברור לי למה המחירים של הספקים כ"כ יקר אני מחפש ספק ( ממש מעדיף מודולארי ) שיחזיק מחשב למשחקים ואפילו אוברקלוק קטן/בינוני וגם שיעבור איתי למחשב הבא אם כל מחשב נשאר אצלי שנתיים וחצי שלוש ז"א שאני מחפש ספק שיחזיק לי לפחות 5 - 6 שנים אני לא סגור על כמה חזק הספק אמור להיות נראה לי ש 700 - 750 וואט זה סבבה תקציב בערך 500 שקל ואם זה מודולארי אז אפילו 600 בערך אם זה יהיה ספק שממש שווה את זה אז אני ישקיע עוד איזה 50 שקל ואם תגידו ש 700 וואט זה הרבה ואפשר להסתפק ב 650 - 620 וואט וגם יותר זול אז אני זורם
- 

- 5 תגובות
 - 893 צפיות

-