עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by esaly,

היי!! הייתי רוצה לדעת איך הספק הזה לעומת הHEC 400 TRT... הם פחות או יותר באותו מחיר... פשוט אני יכול למצוא אותו במקום יותר זמין... תודה רבה...

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  2. Started by idan100,

מה דעתכם, האם הספק מספיק טוב בשביל המפרט הזה? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only לוח אם: Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 מארז: Lancool Midi Tower PC-K59B Black - בקניית מחשב חדש בלבד ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1333C9 CL-9-9-9-24 כמות: 2 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3[/url כמות:2 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 1GB GDDR5 HDMI Retail[/url כונן אופטי: SONY NEC DVDRW DVR x 24 SATA AD7280S BLACK

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by ElroyD,

תקציב: 100$-200$ מהי החריגה המותרת? 20$ האם תהיו מעוניינים לבצע OC? כן האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לבצע ממנה את הרכישה? אם לא, נוכל להתאים לך חנות לפי אזור מגורים, באיזה עיר אתה גר? יש באפשרותך לבצע את הרכישה מחנות רחוקה? אני כרגע בחו"ל וקונה בחו"ל Los Angeles, Orange County מפרט הנוכחי של המחשב: http://pcpartpicker.com/p/QyQ2bv המארז הנוכחי: אין הערות ובקשות מיוחדות: פילטר אבק, חלון צד, לדים(לא חובה), שיהיה עם סידור כבלים, איורור מאוד מאוד טוב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by MYST,

שלום לכולם . האם הספק שברשותי {M12II-430 בן פחות משנה אם זה משנה כלל} יכול לתת מענה לכול צריכת החשמל של המפרט הבא {כרגע לא כולל שום קירור } Core i7 860, s1156, 8MB Tray P7P55D s1156 Core i5/i7, Intel P55 DDR III 1600Mhz 2x2GB Mushkin HP Blue Frostbyte Series Dual Channel Sapphire HD 5850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E אשמח אם מישהו יפנה אותי למחשבון צריכה יותר עדכני ממה שמופיע בסטיקי . בנוסף לא מתוכנן אף אוברקולק ואולי אני אוסיף קירור נוזלי מאוד פשוט במידה וזה משנה את צריכת החשמל. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by crow3d,

היי, יש לי כרטיס מסך hd 6990 ומעבד ryzen 5 5500 לוח אם asus Prime B550M-k מתכנן בשביל משחקים, לא מתוכנן OC. לפי היצרן hd 6990 דורש מינימום psu 750w בדקתי כמה מחשבוני הספק, בכולם יצא לי להגיע פחות מ 700w. האם אפשרי שספק של 700 ווט יספיק? או אפילו פחות? או שזה להסתכן? ואפשר להסתפק בספק כח של 750 ווט? התייעצתי עם חנות ואמרו לי שעדיף 850. אשמח להמלצה על הספק חשמלי וספק כח מומלץ.

6. Started by DarkLloth,

כותרת

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  7. Started by SinfuL-,

טוב אז הזמנתי ביום רביעי את המחשב החדש שלי עם המארז apollo והיום התקשרו אליי באמצע העבודה ואמרו לי שיש בעיות עם היבואן שחסר במלאי והתחילו לזיין בשכל אמרו לי לבחור מארז אחר מה אתם ממליצים? שיהיה מקורר כמו האפולו (הוא בא עם 2 מאווררים 120ממ והוספתי לו עוד 1 של 120) שיהיה עם חלון בצד של המארז שיהיה בו מקום ל8800GTS וכמובן שיהיה יפה (לדעתי) :] מחיר גג עד 700 שקל האפולו עולה 360 ומשהו אם אני לא טועה אבל התחלתי לצעוק עליהם טיפה שאין לי עוד כסף להוסיף למארז אז הם אמרו שהם יסתדרו

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by nirt,

אחותי נוסעת לניו יורק בשבוע הבא ורציתי להחליף את ה-HEC 400TRT שלי (כמו גם כ.מסך ועוד כמה דברים) ההתלבטות שלי היא בין : SeaSonic S12 Energy Plus SS-550HT http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817151027 100$ לבין CORSAIR CMPSU-550VX 550W http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139004 85$ או שאולי יש משהו יותר איכותי ושקט. הצרכים שלי הם שיהיה איכותי מבחינת יעילות ויציבות מתחים.

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  9. שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש, בהתחלה חיברתי את המחשב לאל פסק, שכנראה בגלל שהוא היה 600W הוא קיצר את הספק אחרי חודש. מאז אני לא מחבר אותו. החליפו לי ספק חדש, אחרי קצת זמן שמתי לב שיש ממנו מעיין רעש של זרם חשמלי, זמזומים, שהוא עושה את זה רק כאשר הווינדוס עולה ועובד ולא לפני. הלכתי לחנות והחליפו לי שוב לספק חדש מהאריזה, והוא עושה את אותו צליל מהרגע הראשון. כשהספק היה מחובר לאל פסק לא היה את הרעש הזה, לפחות ככה נדמה לי כי הצליל הזה מחרפן אותי. thermaltake toughpower xt tpx-775m בחנות נאמר לי שכנראה זה הסוג של הספק. מה לדעתכם?

• 3 תגובות
    • 4.8k צפיות
  10. Started by pure perfection,

שלום , האם הספק antec atom v550 מתאים למערכת עם 3900X ו nvidia 1650 ? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by the king2006,

^^^^^ מה דעתכם על הספק הזה???? תודהה

• 3 תגובות
    • 603 צפיות
  12. אמרו לי שיש לי Fps נמוך בCSS בגלל הספק הג'ינרי של KSP 500W שיש לי אותו כבר 5 שנים. בשלוש שנים וחצי הראשונים הfps היה בסדר גמור עד שהוא ירד ל 20-40 על הגדרות נמוכות מה שלא הגיוני לכרטיס שלי. המפרט הוא AMD 3000+ s-754 1.5GB 400DDR 120GB WD 6800GT דרוש ספק במחיר כמה שיותר נמוך שיחזיק את המחשב הזה בצורה טובה מאד שיתן ביצועים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  13. אני רוצה להרכיב מחשב למטרות עבודה (שרת למע' חקלאית) שליבת המחשב זה מעבד i7 2600. עדיין אין לי את שאר חלקי המחשב (לא עונים לי בפורום פרטי מחשב ??? ) . השאלה שלי היא מהו המארז, הקירור וספק המתאימים לסביבת עבודה כזו? תקציב לכל המחשב זה בסביבות 3000 - 5000 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by The_Byter,

ספק גנרי לגמרי שמחזיק את המפרט הבא בהצלחה (לפחות בבדיקה כרגע - אני לא יודע איך הוא יחזיק לאורך זמן) E6600 INTEL 946GIZ 1GB x 2 DDR2 667 SONY DVDRW 250KS X1950PRO הספק גנרי לגמרי עם מדבקה של 500W ו18A על המסילה של ה 12V... מחזיק ORTHES, 2K1,2K5 ד"א ב2K1 הוא מוציא 35K וב 2K5 הוא מוציא 9.8K ה12V יורד עד 11.55 לפי הSPEEDFAN בעומס. עלות הספק ....... 74ש"ח ! מוזר ומעניין.

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  15. Started by yaronxw,

שלום, הלך לי הספק במחשב ואני מחפש ספק חדש. יש לי את המחשב הבא: לוח: GA-965P-S3 מעבד: E6750 כרטיס מסך: RADEON X1950 PRO שני כוננים קשיחים וכונן אופטי. מארז HEC 6A19B איזה ספק יתאים לי ב 200-250ב ש"ח? תודה.

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  16. Started by Danix60,

טוב נמאס לי אני לא יודע איזה מארז לקחת =] אני רוצה כמה למרות שאני לא יכול כמה חחח הנה האופציות : 1.ThermalTake V9 Gaming Case 2.NZXT Tempest 3.Antec 900 4.CoolerMaster CM690 + כמה מאווררים טובים מאוד אני מאוד רוצה את V9 אבל גם האחרים טובים בוא נשמע את דעתכם

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by BIGWOLF,

יש לי חבר שאומר שהילדים שלו משחקים כל הלילה במחשב ובבוקר לא הולכים לבית הספר () הוא רוצה מארז עם מנעול מישהו יכול להמליץ על משהו סביר ואמין ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 809 צפיות
  18. Started by zam,

היי. קניתי אתמול את ה- Antec Snata Elite אבל אני מרגיש שאני עדיין מתלבט וחושב ש- Antec One ישרת אותי יותר טוב. הזמנתי באינטרנט ואני אמור לקחת אותו שבוע הבא מהחנות ולכן יכול להתחרט. התקציב שלי הוא 280 ש"ח. אני מחפש מארז שקט ופרקטי עם מחיר נוח, ומאחר ואשים אותו בסלון (לתקופה הקרובה - שנתיים בערך) אני רוצה שיראה סביר פלוס עד טוב. האם עשיתי קנייה טובה או להחליף ל Antec One. תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום רב בעיון קצר בדף הנתונים של pro 82+ של חברת enermax http://www.enermax.com/admin/pic/200810714222486693.pdf בדף השני, ניתן לראות שהם מצהירים שהספק בהספק של 385W מסוגל להחזיק שני מעבדים כל אחד של ארבע ליבות, כרטיס מסך חיצוני של PCI EXPRESS 2.0 ו-11 כוננים קשיחים, אז רציתי לשאול האם יש מפרט שנותנים היום שזקוק ליותר מ-400W ? ( חוץ מהבודדים שקונים מערך של שני כרטיסי מסך ) האם יכול להיות שספקים של חברות אחרות באותו הספק יחזיקו פחות ? ( בלי לדבר על ספקים גנריים ) תודה.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  20. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=180 אני מאוד אוהב את המארז הנ"ל ומחיר הבנדל נראה אטרקטיבי, אבל איך הספקים של NZXT? ומה דעתכם על התמורה למחיר?

• 3 תגובות
    • 852 צפיות
  21. Started by bbking,

שלום לכם אני צריך עזרה בבחירת ספק כוח ומארז למחשב חדש המפרט הוא מעבד i7-4960x לוח אם asus x79 deluxe והשאר לא קשור לכן אני לא מביא תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by איגור,

האם הספק הנ"ל טוב מספיק עבור מפרט המכיל מעבד i5-2500 וכרטיס מסך Radeon HD 6870? אין כוונה לבצע OC כלל יתר על כן, מה ההבדל בין דגם זה לדגם MODU 82+ 525W ? ההפרש במחיר ביניהם הוא כ-139 שקלים, כאשר מצויין שה- MODU מגיע עם "כבלים מודלריים". אשמח לדעת מהם כבלים מודלריים והאם יש לי צורך בהם. הנטייה שלי ל- Enermax נובעת מכך שהספקים הנ"ל באים עם 5 שנות אחריות. האם זה מדד לאיכותם או שהייתם ממליצים לי חברה אחרת? תודה מראש לעונים

23. פרסמתי מודעה לייעוץ על מפרט בפורום מפרטים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465660.0 הופניתי לכאן על מנת לקבל המלצות על מארז שתואם את הדרישות שלי. אשמח לעצה מהמשתתפים כאן. הדרישות מפורטות בקישור, בעיקרון מארז שלא דורש שום כלי לפירוק והרכבה של כל הרכיבים (כולל דלתות הצד וכו'). עדכון: פירוט הדרישות: 1. פירוק מארז ללא צורך בכלים. 2. הרכבת כונני הארד דיסק וכונני 5.25 אינטש ללא כלים. 3. יציאת פיירווייר ו- ESATA נגישות. יכולות לא הכרחיות אבל עם עדיפות: 1. הרכבת כרטיסי PCI-E ו- PCI ללא כלים (כלומר קליפסים במקום ברגים). 2. כונני ההארד דיסק עם כיווניות לחוץ המארז. תודה. נ.ב. אני ממש בעד יד שנייה, אם למישהו כאן יש המלצה שקיימת בלוח שניה או עצמו מוכר אני אשמח לרכוש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. התקציב שבכותרת כולל ספק כוח. (עריכה: 300W) חשיבות לאוורור, יתרון להימצאות מסנן אוויר. לא מתוכנן OC/לא יהיה מאיץ גרפי "חזק" (וחם). בתודה, ilil

25. Started by HuGeMouTh,

קניתי את ה 400TRT לפני כחודש כי חשבתי לקנות 8600GT או 1950P אבל ראיתי את ה 1950XTX ב 1000 אז אני חושב לקנות אותו. השאלה אם הספק יחיזק את הכרטיס.

• 3 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.