עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שלום לכולם, לפני שאתם רצים לשלוח אותי לדילים של NZXT עם הספק של סיסוניק, ארצה לציין שאני ממש דלוק על הסופרנו. אני לא רואה שום המלצות על הסופרנו אז אשמח לשמוע בקצרה מדוע לא לבחור בו. ואם כן NZXT, אז ארצה מארז יפה, לא מצועצע, ועם חלון. המארז יכיל: E8400 P5Q 9800GTX/hd4850 תודה מראש לעונים, אני ממש צריך את עזרתכם.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  2. לפני כמה ימים הייתה לי בבית קפיצת מתח כזאת של שניה והמחשב לא נכבה.. (המודם נכבה והתנתק האינטרנט.. אבל המחשב עצמו נשאר דלוק!) במחשב הקודם שהיה לי עם ספק ג'נרי מכל הפרעה הכי קטנה בחשמל ישר נכבה הליברטי מוגן בפני דברים כאלה או שזה קרה במקרה?

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  3. אהלן, אני לפני קנייה של מחשב חדש, ורציתי לברר אם לדעתכם אוכל להמשיך ולנצל את הספק הנוכחי שלי Enermax NoiseTaker2 420W. המערכת המיועדת היא: Amd Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Gigabyte GA-770TA UD3 Nvidia GTX460 786mb 4GB Ram צורב LG GH24 SATA x 24 Black ועוד כ-3 כוננים קשיחים של 1TB של סמסונג F3. יש לציין כי הספק בן 4 שנים בערך, ואני לא יודע אם קיים בלאי לאחר שימוש של מספר שנים. האם לדעתכם אפשר להמשיך ולהשתמש בו? או שכדאי כבר לקנות ספק חדש ולא לקחת את הסיכון? תודה מראש לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by ToMeRv32,

שאלה - איך מחברים את הפאנל הקדמי של מארז בו יש USB3 ללוח אם בו אין USB3? החיבור זהה? (הפאנל הקדמי יעבוד אך במהירות של USB2) או שיש צורך במתאם כלשהו? (כמו שמצויין שמקבלים עם המארז Antec One:י "USB 3.0 with included USB 2.0 adapter")

• 4 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by civic_ex,

רכשתי OPTI TS1000B UPS רציתי לדעת מה אתם אומרים עליו מי שמכיר http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=2457 בגדול אני חשבתי שאפשר לחבר לאל פסק את המחשב,מערכת סטריאו , מסך , ראוטר. כשקיבלתי אותו , שמתי לב שאפשר לחבר רק מחשב ומסך, ללא ראוטר אפילו. השאלה שלי אם ישנו אל פסק באותו טווח מחירים של 500 ש"ח פחות או יותר שמספק גם חשמל לראוטר?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום, כרגע ברשותי Cooler master gladiator 600 הבעיה שלי איתו היא שכרטיס המסך לא יושב בו ממש טוב, אומנם אני עובד ככה כבר שנה בערך אבל זה ממש מרגיז אז אני מחפש מארז חדש לפי ביקורות ברשת וגבולות תקציב (עד 400 ש"ח בלי חריגה) נראה לי שאלך על Thermaltake Chaser A31 המפרט שלי: לוח אם: Asus crosshair formula IV מעבד: AMD Phenom x6 1090t כרטיס מסך: Ati Radeon HD 6950 לפי מה שראיתי המידות של כרטיס המסך הם 10.75 אינץ', שהם בערך 270 ס"מ לפי מה שרשום במפרט של המארז הוא מותאם לכרטיס מסך עד 290 שזה טוב לי, האם באמת ככה או שיש מה לדאוג? (כי זו הבעיה העיקרית שלי במארז כרגע, הכרטיס נכנס בכוח (בלשון המעטה) אשמח לעזרה, תודה!

• 4 תגובות
    • 826 צפיות
  7. Started by yomi,

מחפש ספק כח שיתן מענה למערכת i5 2500k +OC +כרטיס מסך HD6950 פתוח ל-HD6970

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by acmmta,

יש לי מחשב ישן והספק נשרף הספק היה gyro lc-b400atx השאלה שלי האם אני יכול להחליף אותו ל Thermaltake 400W ATX2 OEM PSU

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by Guarding angel,

? יש למישו התנסות איתם? האם יש הוכחות חותכות?

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  10. Started by J S Bach,

היי, מי עדיף מבין השניים מבחינת: א. קודם כל - שקט ב. ואז, קירור. בתודה מראש. נ.ב. - לא מעוניין ב-R4, גדול מדי עבור הצרכים שלי.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. המערכת היא HTPC בעיקר לסרטי HD ומשחקים,נכון להיום כל המשחקים פועלים ברזולוציה מקסימלית על 1920X1080 בעתיד אולי יוחלף הכרטיס מסך. ‏Intel Core 2 Duo E8400 Asus P5QL-E ‏2x2GB OCZ Reaper HPC Edition DDR II 1066 MHz‎ ‏‏Sapphire HD 4670 512MB DDR3 WD10EADS 1TB LG GH22NS30 x22 Black אני מחפשב ספק כוח טוב עד 550 ש"ח שיחזיק את המערכת בצורה טובה,כמו כן הכרטיס מסך אולי יוחלף בעתיד אז שיהיה אפשרות להחזיק כרטיס חזק ללא נפילות כמו כן אין בלוח תמיכה בSLI או CROSSFIRE. מה הייתם ממליצים לי לקחת תודה.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by Aj,

שלום, יש לי ספק עם חיבור 6pin וחיבור 6+2pin ואני רוצה לחבר אליו כרטיס מסך אשר דורש שני חיבורי 8pin. אני משתמש במפרט הבא כבר 7 שנים: i5 3470 2x4GB ddr3 1600 gigabyte b75m-d3h gigabyte gtx670 seasonic s12ii 620w crucial m4 128gb seagate constellation es 2tb samsung spinpoint F1 1tb לפני מספר חודשים הכרטיס שבק חיים, אני רוצה לחבר למערכת הזו כרטיס https://www.gigabyte.com/us/Graphics-Card/GV-N98TG1-GAMING-6GD#ov gtx 980 ti הכרטיס דורש שני חיבורי 8pin שאין לספק שלי, ראיתי שיש אופציה לקנות מתאם 6pin to 8pin שכן למיטב הבנתי שני החיבורים הנוספים הם הארכה בלבד וכל מה שצריך בשביל שהחיבור יוכל לספק 150w הם שלושה כבלים …

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by assafbe,

שלום יש לי מחשב של HP עם ספק 250W הוספתי את ה-8800GT ו-2G זיכרון המחשב עובד פצצה עם הספק הנוכחי (מריץ את ה-DEMO של CRISYS בקלות) האם צריך לרכוש ספק חזק יותר למרות שהכל עובד תקין? (האם ספק חזק יותר ישפר ביצועיים? האם הספק החלש יחסית יכול לפגוע בצורה כל שהיא במחשב?)

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  14. Started by X-BLADE,

אין לי גרוש על הנשמה! אבל אני חייב לרכוש מארז הכי טוב שיתאפשר לי ממש עם 100-150 שקל. בפנים: 8800gts [כנראה] q6600@3.0ghz 2048mb gskill שני דיסקים קשיחים 250GB כל אחד big typhoon העתיק. liberty 500 שיהיה כמה שיותר שקט וקר. יש אפשרות [בדחק] לחריגה אבל אני צריך סיבה ממש טובה לכך! תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  15. Started by iveco,

המארז הזה יש לו נתונים טובים מעבד גובה 168 , כרטיס מסך 335 מ”מ שזה מכסה 90 אחוז מהכרטיסי מסך אם לא יותר . יש לו סירקולציה טובה זה נראה מחורר מקדימה רשת שחורה כזאת , זה מומלץ ? אני יכול להשיג את זה ב 235 שקל . החיסרון היחיד שהוא לא תומך בספקי כח גדולים 1000W ומעלה הגדולים

16. Started by ofer40,

היי אני רוצה להחליף את המחשב הישן שכבר עושה בעיות וההתלבטות הראשונה שלי איזה מארז לבחור. אני מחפש מארז מידי עם איורור מעולה כי המחשב נמצא בחדר יחסית חם בעיקר בקיץ. באיזה מארז כדאי לבחור? אם המארז גם כולל ספק טוב אז לא צריך להוציא עוד כסף. המחשב מיועד לשימושים סטנדרטיים וגם HD. תודה

• 4 תגובות
    • 966 צפיות
  17. Started by Elico A,

הלכתי להזמין מחשב והמוכר שם אמר לי שהספק שלי לא יחזיק את המערכת זה המפרט: מעבד: Core i7 920 BOX Intel לוח אם: Gigabyte GAEX58UD3R זיכרון: OCZ OCZ3G10664GK (4 GB, 1066Mhz, CL7) כרטיס מסך: INNOVISION GEFORCE 260GTX NVIDIA SP192 CORE 896MB DDR3 448BIT PCI-E כונן קשיח: Western Digital WD5000AAKS (500GB, 7200RPM, 16MB Buffer, SATA2) צורב די.וי.די: DVD LG GH22NS30 (חיבור SATA, Buffer 2MB, שחור) ספק כוח: Corsair CMPSU450VXEU Retail (450W) מארז: CoolerMaster CM690 (כולל מאוורר אחורי, ומאורר קדמי) בקיצור, הספק יחזיק ? ספק טוב, אמין ? יש לכם המלצות למשהו יותר זול ויותר טוב ? או אולי להוסיף כמה שקלים ולקבל משהו יותר איכותי ? (התקציב שלי הוא 400 ש"ח +-, עדיפות לזול יותר אם אין הבד…

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  18. Started by r_rafaeli,

[move]שלום לכולם[/move] אני מחפש מארז קר ובעיקר שקט שיהיה תואם Maximus Formula 3HDD +DVD 9800GX2 ושהדלת שלו תסגר כשמרכיבים עליו ThermalRight 120 eXtreme תודה!

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  19. כמו שהכותרת אומרת אני מתכנן לבנות מחשב עוצמתי למשחקים אבל אני ממש ממש ממש רוצה לבנות אותו במארז HTPC. עכשיו כבר הבנתי שמבחינת החומרה שאני רוצה לשים בו יהיה קצת קשה לשמור עליו בטמפרטורות שפויות, אבל בכל זאת אשמח להצעות. בינתיים חשבתי על הTT MOZART HTPC שניראה לי מספיק גדול לאחסן את הכרטיסים החדשים של ATI. בנוסף אשמח להמלצה לספק שיסחוב את הרכיבים הבאים: מעבד E8400 או Q9300 כרטיס מסך 4870/50 וזכרונות 1066MHZ של OCZ יש הצעות?

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש ביקורת על המארז הזה, אני רוצה לקנות אותו למחשב שאני בונה (קיבלתי עליו מחיר מאוד טוב), ואני רוצה לוודא שהוא מתאים לצרכים שלי. תודה מראש לכל העוזרים. (עשיתי חפירה שכבר התישה אותי ב - GOOGLE, ואני מודה שהיכולת שלי לאתר ביקורות ב-GOOGLE לא הכי טובה בעולם). שוב תודה על העזרה.

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  21. היי, אני צריך שתעזרו לי להחליט על מארז וספק לHTPC - שהמחיר המשולב שלהם לא יעלה על 1000 שקל. המארז צריך להיות בלי הרבה חיבורים מקדימה, ומאורר היטב, כיוון שזה לא יהיה במקום הכי מאורר שיש. הספק צריך להחזיק: Intel C2D E6300 1GB DDR2 7300GT/7600GT תודה.

• 4 תגובות
    • 852 צפיות
  22. Started by nirr213,

אם יש לכם רעיון לספק אחר בסך 700 אני ישמח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 819 צפיות
  23. Started by adilevy20,

שלום לכולם אני מחפש ספק כח שיסחוב ATI HD4870 בתקציב עד 350 ש"ח יש המלצות? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אני צריך אל פסק שיגן על המחשב שלי מהפסקות חשמל כלומר אני צריך אל פסק שיכבה את המחשב בצורה מבוקרת ומסודרת כשיש הפסקת חשמל - לא חשוב לי הזמן שהמחשב ישאר דלוק בזמן הפסקת חשמל. שיהיה אמין, זול, ושיבצע את העבודה. תודה. אופיר

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  25. Started by instart,

שלום לכולם, ברצוני לקנות כרטיס מסך: וnVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIeוGigabyte ואני לא ממש בטוח שהוא יעלה לי על המחשב. ואני ממש אשמח אם מישהו יגיד לי מעבד: Intel Pentium 4 630 3.0Ghz 800Mhz 2M 775 LGA 64BIT לוח אם: XL/INTEL COMANCHE CREEK 915PCML 800mhz זיכרון: 2GB ספק: Midi ATX 300w תודה, והמשך גלישה מהנה.

• 4 תגובות
    • 702 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.