עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by jungle-man,

שלום מישהו מכיר חברה לספקים בשם Huntkey? האם נחשב ספק איכותי ובמיוחד דגם ps-cp450h. קישור לאתר - http://www.huntkeydiy.com

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. נתקלתי בספק הזה של סיסוניק ב375 שקלים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5961 כמו כן, באותה חנות יש ספק של TT ב515 ש"ח: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5967 לשניהם יש תקן ברונזה; שניהם לא מודולריים; לשניהם יש כמעט אותו הספק מוצהר; שניהם מאופיינים בactive pfc(שאין לי מושג מה זה, אבל שיהיה). שתיהן חברות ידועות בתחום. מדוע יש כזה הבדל משמעותי במחיר? הTT יקר ב37 אחוז מהסיסוניק. כמובן שישנן עוד דוגמאות לכך, אבל הפער בין שני המודלים האלה ישר צד את עיני. יש הסבר?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. דוגמא: ישנם כרטיסים שמצריכים, למשל, חיבור אחד של 6 פינים ואחד של 8. האם כל מה שעלי לוודא זה שלספק שלי יש את החיבורים האלו, או שייתכן שבספק מסוים החיבורים האלו יתנו הספק קטן מהנדרש? ראיתי בביקורות כרטיסי מסך מסוימות שמציינים את הWATTAGE של כל אחד מהחיבורים האלו(אם אני לא טועה, המספר 75W עלה)...לא יודע אם הם מציינים את זה סתם לידע הכללי, או שיש לזה משמעות.

• 11 תגובות
    • 7.1k צפיות
  4. אהלן, אני מחפש אל פסק למפרט הבא Q9450 כ. מסך נוכחי 8600GT אבל צריך לקחת בחשבון שדרוג לכרטיס יותר רציני Enermax Pro80+ 525 (ישודרג גם כן כנראה לאזור ה 650-700W) 3 HDD זה המפרט בפנים, בנוסף אני אחבר לו: 2 מסכים (17" + 19") הארד דיסק חיצוני מודם ראוטר אלו הדברים המרכזיים, מה שחשוב לי זה שיהיה מספיק לשמירה ולסגירה מסודרת והכי חשוב שיהיה חיבור USB !!! תודה ***עריכה: התקציב יכול לעלות במידת הצורך, אבל כמובן עדיף יותר זול (לא על חשבון ביצועים) ***

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  5. Started by DarkLloth,

http://www.3dgameman.com/content/view/12211/103/ לידיעתכם ... אמור להיות יחסית זול בארץ , כשיגיע ...

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. שלום, אני קונה מחשב חדש ואני צריך המלצה לספק ומארז איכותים. התקציב לספק לא משנה לי, אני צריך שהוא יחזיק 670SLI. מארז אני רוצה FT, שהיה בעל מערכת קירור טובה, ושלא יהיה רועש כמו טרקטור..[אני לא צריך שקט רצח שלא שומעים.. כול עוד הוא לא רועש ותר מידי לא אכפת לי..] המערכת שאני מתכוון לקנות: מעבד - ‏Intel Core i7 3820 3.6Ghz s2011 10MB L3 Cache, Tray כמות 1 קירור למעבד - Scythe Mugen 3 CPU Cooler כמות 1 לוח אם - ‏Gigabyte X79-UD3 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 2133Mhz, 4xPCI-E‎ כמות 1 זיכרון - Kingston 4x4GB DDR3 1600Mhz HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 ‎ כמות 1 כרטיסי מסך - ‏Zotac GTX670 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E כמות 2 דיסק קשיח - Seagate 2TB Barracuda 7200RPM 64MB…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. יש לי מחשב ישן,עם ספק thermaltake 430w xp 550 np לאחרונה הוא התחיל לעשות לי בעיות. אני צריך המלצה לגבי ספק חדש שיתאים לי במקומו.

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  8. שלום לכולם להלן המפרט (מה שלדעתי רלוונטי): מעבד: Intel Core 2 Duo E6420, 2133 MHz (8 x 267) קירור למעבד של Arctic Cooling Alpine7 (מה שרשום על הקירור עצמו) לוח אם: MSI P6N SLI (MS-7350) :System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) X2 OCZ XTC Platinum OCZ2P8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 270 MHz) ) כרטיס מסך: MSI Radeon 4850 512MB ספק כח: Enermax Liberty 500W המחשב נמצא כרגע ממש ליד הכרית אז נושא הרעש עלה רק לאחרונה. כיום אני עם מארז גנרי שסיפק אותי ,אבל אם באזור ה-300 ש"ח אפשר לצמצם את הרעש משמעותית אז אני מוכן להשקיע. יכול להיות שרק החלפת מאווררים תספק אותי? אולי הספק (אני יודע שהוא איכותי) יוצר את…

• 9 תגובות
    • 951 צפיות
  9. שלום יש לי את הספק : CORSAIR HX SERIES 620W PSU שמתי לב שיש לי רק 2 יציאות PCI-E ושתיהם כרגע מחוברות לכרטיס (HD4870). אני חושב להוסיף עוד כרטיס מאותו סוג יש לי לוח מתאים השאלה היא איך אני מחבר אותו ? והאם זה אפשרי ? תודה טל.

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by roiv11,

אהלן אני מתלבט בין ה: cm690 2, antec 902 ו lancool 62kb באיזה מהם כדאי לבחור ומדוע?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by KoDkOd,

שלום לכולם,אני זקוק לספק מודולארי,זה הדגש העיקרי. כיום אני עם HEC 300 ואין לי שום בעיות ואינני מתכוון גם להכניס כרטיס מסך. אני צריך המלצה לספק שיתאים לי,בין 200 - 300 ש"ח. תודה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  12. Started by Swed,

איזה מארז יותר טוב מהבחינות הבאות. 1.קירור 2.שקט 3.יופי וחשוב שיכנס 9800GTX (למרות שאני חושב שנכנס בשניהם) המארזים הנ"ל לא יעברו מודינג, אז זה לא נחשב מה יותר טוב עם מודינג. אני פשוט רוצה למכור את הNZXT HUSH שלי (במידה ומישהו רוצה נא לפנות בפרטי). תודה !

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  13. Started by Dubliner,

ראיתי ב-KSP את שני המארזים הנ"ל כאשר ההבדל ביניהם הוא 50 ש"ח (500 ש"ח לסולו ו-550 ל-P280). בעקרון זה מיועד למחשב ביתי עם מעבד I3 ללא כרטיס מסך, סטנדרטי לחלוטין, כך שאין צורך ביכולות קירור מיוחדות. שקט לעומת זאת כן חשוב. השאלה היא איזה מבין שני המארזים הנ"ל יתאים יותר. אני מניח שזה שה-P280 מגיע עם שלושה מאווררים זה קצת מיותר, אבל תמיד אפשר לנתק חלק. השאלה היא האם הוא עדיף על פני ה-SOLO II או ששניהם משתיקים באותה מידה? בנוסף, אם למישהו יש הצעות למארז שקט אחר מאותה חנות אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני מתכנן מחר להזמין את המארז הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2776 יש איזשהו מארז אחר בסכום הזה שמשתלם יותר לקניה? הדרישות הן בעיקר האיוורור והמרחב בתוך המארז. השקט פחות חשוב לי. הדרישה העיקרית - שהBIG TYPHOON שלי והקירור של הכטיס מסך שלי שיוצא עוד 1.5 החוצה מהBT יכנסו. כ"כ אני לא רוצה חלון מצועצע וכאלו שטויות. כ"כ האם ניתן להשיג את המארז הזה בחנות באיזור המרכז\שרון?

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  15. Started by eins,

שלום, אחרי שיטוט ברחבי הרשת וגם בEBAY לא הצלחתי למצוא מקום שאני יכול לרכוש כבל חשמל של ספק ENERMAX קניתי את הספק לפני כמה שנים, הסדרה הזאת מאפשרות לך להוריד ולהרכיב את הכבלים של החשמל על מנת לחסוך בכבלים שלא מחוברים. האם מישהו יודע איפה אני יכול לרכוש כבל עם 3 יציאות של חיבורי חשמל ? כבל אחד כלל הנראה מקצר ועuשה בעיות :\ תודה

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by golde,

שמתי לב אתמול שKSP הוסיפו לאתר שלהם את ה G-650 ועוד ב 535 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=17645 מדובר בתמורה הולמת להפליא ובספק מאוד איכותי

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by אהוד,

שלום חברים. אני מעונין לקנות לוח אם תומך 2 כרטיסי מסך (SLI). לחבר 2 כרטיסי 9800GT NVIDIA. 3 הרד דיסקים וצורב. אני חושב לקנות את הספק הזה : http://www.thermaltake.com/product/Power/ToughPower/W0103/w0103.asp יש לי 2 שאלות: א. האם 600W מספיק בשביל כל הציוד שלי? ב. האם זה שכתוב שהספק מיועד לCF הוא מתאים גם לSLI ? תודה מראש אהוד.

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by reyrey_200,

שלום, ברצוני לדעת איזה ספק אני יכול להרכבי על מחשב ישן P3.הספק הנוכחי נשרף ואינו כשיר לפעולה. כשפתחתי את המארז גיליתי כי הספק אינו ספק רגיל, אלא ספק שמחובר לכל הרכיבים וגם מחובר לכפתור ההפעלה שנמצא בקידמת המארז.איזה מן ספק אני צריך לקנות,כדי שיתאים למערכת שלי ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום חשבתי על NZXT TEMPEST + Slincer PCP&COOLING 610W ב950 ש"ח האפשרות השנייה היא ה ENERMAX CHAKRA 5001 + HEC 650 - כ 1034 ש"ח. יש לכם הצעות טובות יותר שלא כרוכות בשינויים מאווררים וכו' ? תודה

• 4 תגובות
    • 856 צפיות
  20. Started by ofer40,

היי הזמנתי מחשב עם מארז האפולו מכייון שנאמר לי שהוא צריך להגיע עוד השבוע. עכשיו מתברר שהוא בכלל לא יגיע ואני נוטה לקחת את ה RAIDMAX SAGITTA ולהוסיף בהפרש מאוורר קידמי. אמנם אפשר להשיג אותו ישירות מהיבואן או מ TMS אבל זה לא ממש עוזר לי כי אצטרך להרכיב לבד את הלוח והמעבד וזו פעולה שאני חושש לעשות אותה מחוסר ניסיון. האם כדאי לבטל את ההזמנה מ SKYPC בשביל מארז אפולו או להסתפק ב SAGITTA? תודה

• 34 תגובות
    • 2.8k צפיות
  21. Started by דני אופיר,

האם הספק הזה יוכל להפעיל מחשב למשחקים כבדים (Conroe ו- כרטיס DX10) וגם שניים או שלושה כוננים קשיחים, שני כונני DVD, מערכת קרור מים? או שאני יצטרך יותר מ520? אני פשוט אוהב את התכונות של הספק הזה (אור כחול במאוור, כבלים זוהרים בUV).. אם יש עוד ספק כזה שאפשר להשיג בארץ ויש לו יותר כוח אז תראו לי.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. במפרט שלי היה antek380 הלכתי למוכר הוא הציע לי ככה: NZXT APOLLO BLACK NO PSU http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=183 SEASONIC 400W SS-400 ET -APFC -F3 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=990 ככה יחזיק ויכנס טוב ה 4850hd הוספתי 50שח'+- אני צריך את הדעה שלכם....האם יחזיק טוב את הכרטיס? והאם שווה להחליף את antec380

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  23. שאלה המטרידה את הרוב האנשים שעומדים לפני קניית מחשב חדש בימינו זוהיא השאלה איזה מארז לקנות.. אני לא מדבר על המארזים הפשוטים שניתנים כמעט בחינם בחנויות אני מדבר על המארזים ברמה יותר גבוהה לגיימרים ... אז בוא ניגע בכמה נקודות שעל פי הם נמצא את המועמד המנצח ובנוסף אני חושב שהם חשובות לכולם: *שקט- אני מעריך שלכולם חשוב שהמארז יהיה שקט מכיוון שאף אחד לא ירצה מארז שנראה טוב אבל מרעיש כמו טרקטור וכל הבית שומע שהוא נדלק *איוורור- דבר החשוב מעד לחומרה של המחשב ולרמת ביצועים טובה.. *עיצוב- זה כבר טעם אישי אבל נחמד לקנות מארז שמושך תושמת לב[חוזק ואומר זה טעם אישי] *תקציב - לפי הכותרת אני שם ואומר שאנחנו מחפשים מארז שיכללו ספק או מארז ללא ספק ולקנות ספק בנפרד עד לתקציב של 1000 ש…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני רוצה לרכוש את הספק כוח הזול הבא (לינק למטה), ואני לא מצליח להבין האם הוא תומך בכרטיס מסך יעודי. הנה המפרט: Technical Details Max power:500w ATX12V version 2.0 120mm low noise cooling fan Dimension (L x W x H) 14.12 x 15.0 x 8.48 cm Power Connector 1x 20+4pin; 1x P4 Mainboard; 2x SATA; 6x peripheral power; 2x 4-pin FDD הנה הלינק: http://www.amazon.com/FantasyPower-500W-Quality-ATX12V-Supply/dp/B004JFYF8A

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by poop,

שלום. רציתי לדעת האם כדאי לשים במארז של צג עליתה שהוא ממש דק ספק כוח של קורסייאר? לא שאכפת לי לקנות מארז חדש רציני, פשוט המארזים האלה הרבה יותר קלים לחיבור לוח והכל בגלל הבליטות שלהם במקום של הברגים הזהובים ועוד כמה דברים. בקיצור אני שואל אם מישהו נתקל במארזים האלה והאם הם יכולים להחזיק ספק כוח במשקל כזה. תודה רבה!

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.