ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
ניסיתי להתקין מאוורר SFLEX סייצ' ואי אפשר להכניס את הברגים מהצד האחורי (איפה שההארדיסק) כי צריך לפרק את כל הפלסטיק הקידמי של המארז למישהו יש רעיון? אני לא מתכוון להתקין את המאוורר בדלת השמאלית כי מאוד רועש שם. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם . לחבר שלי יש ספק ג'נרי שעושה לו רעשי חפירות בזמן עבודה על המחשב . התקציב שהוא מוכן להשקיע על ספק לא עלום שם משהו טוב מבית טוב ושיעשה את העבודה כראוי ויחזיק כמה שיותר והכי חשוב שקט ! התקציב הוא 150-200 יותר נוטה לכיון ה- 150 . המחשב המדובר P4 2.4GHZ ו..GeForce 6600 אשמח אם תיהיה האפשרות לרכוש את הספק מחנויות שקרובות לאזור שלי [אשדוד] . ככה שאם המשלוח יתעכב בכמה ימים תיהיה אפשרות פשוט לקפוץ ולקחת . תודה רבה לכולם .
-
- 6 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הוצאתי את 2 הברגים בצד ימין, והדלת לא זזה. יש מעל הבורג הימני התחתון מן פותחן אפור כזה כמו של פחית, אולי עושים איתו משהו?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
אוקיי אז זה המפרט שאני קונה מחר אחרי הרבה התייעצויות....אני רק לא סגור על עצמי באמת אם הספק הזה יחזיק את המערכת כשהיא תריץ משחקים כבדים + אולי OC קטן.... אין לי יותר חריגה במחיר ככה שאני לא יכול להחליף את הספק הזה למשהו יותר יקר אפילו ב 20 ש"ח....רק באותו מחיר או יותר זול ( 340 ש"ח) Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-UD3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1333, PCI-E OCZ Platinum 2X2GB 1066mhz PC8500 HD 4850 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E WD 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Arctic Cooling Freezer 7 LP CPU Fan For s775 CM 690 Black Tomahawk 450W Active PFC 12cm תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
צריך את עזרתכם עם שני המארזים האלה אני צריך לדעת מה עדיף מבחינת מקום, מעבר כבלים, זרימת אויר ורעש... תודה לכולם וחג שמח.
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אהלן, עד לא מזמן המפרט שלי היה: AMD ATHLON 939 4200 X 2 ASUS A8N-SLI DDR 400 1GB X 4 (4GB) 36GB Raptor 500GB HD 8800GT SAMSUNG DVD-RW X 2 כרגע המפרט שלי התעדכן למה שאתם רואים בחתימה, עם מעבד מדגם Q9550 שעומד להכנס בקרוב מאוד ... יש לי מארז MOZART TX עם כל המאווררים ( 11 מאווררים 120CM ) האם כדאי לשדרג ספק ? או שמא אני עדיין בטווח הבטוח ? במידה וכן, מהם הספקים המומלצים בתקציב של עד 800 ש"ח ? תודה לכל העוזרים אשמח לתשובות, חג שמח
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
? ומה עם זה: Corsair CMPSU-450VXEU 450W שווה תוספת של 150 ש"ח? לגבי מארז, מהוא המארז הכי זול שיחזיק את הכרטיס? זה יעבוד: Raidmax Apex 166 ש"ח? תודה על התשובה, (המערכת E8400 P43 4870 HD 500GB)
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=RC-690&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE טוב אז כיוון שהמארז שיש לי כרגע(THERMALTAKE SOPRANO) מממממממממממממששששששששששש גרוע בשביל לסדר את הכבלים...לא נוח ואין מקום לזוז. אני מחפש מארז לא יקר, שיהיה קל לסדר את הכבלים, ושהדלתות יהיו בלי חלונות וכל מיני דברים כאלה, כי אני מעוניין לעשות מודינג בעצמי לפי מה שקראתי בכמה פורומים אומרים שCM690 הוא אחד מהמארזים היותר נוחים בשביל CABLE MANAGMENT מה דעתכם? האם יש משהו במחיר של 300-400שקל שמהווה תחרות למארז הזה? מצידי שיהיה איזה מארז מגושם שיראה הכי מגעיל בארץ העיקר מלא מקום לזוז, נוח לסידור הכבלים מאחורי הלוח-אם, בלי חלונות ושטויות פשוט נקי.
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המארז הזה מתאים לגיימרים? הוא מאוורר? קר? והמחיר שווה או שאני יכול להשיג משהו יותר טוב עם חריגה קטנה http://www.thermaltakeusa.com/Product.aspx?S=1308&ID=1819#Tab1 זה עושה לי בעיה עם הלינק.. המחיר הוא 385 ש"ח... עם חריגה קלה אני אוכל להשיג משהו יותר טוב? או משהו יותר טוב במחיר הנוכחי?
-
- 35 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אני צריך מארז + ספק MID TOWER השקט חשוב אבל לא מאוד.. האיוורור יותר חשוב. הספק עדיף שיהיה מודולרי (חשבתי על Corsair 400W) ושיספיק למערכת E5200 , 3GB RAM וכרטיס מסך כרגע 9500GT אבל בעתיד ישודרג לHD4830 או משהו יותר חזק אז שיספיק לטווח הרחוק. אני מאוד רוצה שיהיה במארז חלון צד ושייראה יפה, אבל אם זה מארז בלי חלון כמו הCM690 שהוא עדיין יפה אז אולי אני אתפשר. אני אישית אהבתי את הM5 של TT וספק חשבתי על Seasonic / Corsair 400W אבל הבעיה שקורסייר אין בFOXPC אבל בסקייפיסי וM5 אין בסקייפיסי ויש בFOXPC . אז תנו המלצה למשהו טוב, מאוורר, יפה ולספק עמיד, עדיף מודולרי וכמה שיותר שקט .
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשים פילטר מאולתר אישית על המאוורר בקידמת המארז, הבעיה שלי היא .. איך אני יכול לפרק את הפאנל הקדמי שלו על מנת להגיע ובעצם לעבוד עם המאוורר?? בנוסף מישהו יודע אם יש לו גם גריל? אם לא האם יהיה לי שם מקום להוסיף גריל ואיפה אפשר לקנות גריל של 230 מ"מ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מעוניין להחליף את SPIRE 550 מסדרת JEWEL (ספק אמין מאוד ואיכותי מאוד! אני לא מבין למה אתם נגדו!) אני פשוט מוכר אותו ואת 4850 לחבר, וצריך ספק חלופי. כרגע אני עם 260GTX ולא 4850 כמו שרשום בצד. שאר המערכת כתובה בצד, אשמח לתגובות! -נ.ב. - אני מעוניין גם באוברקלוק. חג שמח וכשר!!!
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום , ראיתי שהעלו כאן מס' דוגמאות לספקים עם PFC וראיתי גם כאלה עם AFC . 1.איזה סוג שליטה מומלץ להמאוור של הספק כח?. 2. יש לי ספק עם שליטה על המאוורר, שנמצאת בגב הספק ואני שן אותו על הרמה הכי נמוכה כדי להשתיק למינימום את רעש המאוורר..האם זה לא מסוכן לספק מבחינה שהוא יתחםמם יתר על המידה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך ספק למארז הבא: AVC-M1 שבו נכנס רק מיקרו ATX המפרט: רוב הסיכוי שאני ילך על AMD 4 ליבות ולוח בהתאם, המעבד צורך 125W עד כמה שאני זוכר. כמובן כרטיס מסך באזור ה 600 ש"ח GTS250 או 9800GT ודומיהם. למיטב הבנתי אני צריך 400-500W. לאחר חיפוש בזאפ הכי הרבה שמצאתי זה 300W שעולה כמה מאות טובים. אין בארץ אין את האפשרות לרכוש אני יפנה לEBAY אבל אשמח קודם כול לראות אולי יש חנויות שמוכרות ואני לא מכיר. בתודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום! אני מתכנן שדרוג למחשב שלי(מפרט בצד) מה שיוחלף זה המעבד ל3800*2 שאני אעשה לו OC והכרטיס מסך יוחלף ל9800GT ככל הנראה זה: http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/11639/cat/34 שהוא בOC גבוה. האם הספק יחזיק? ואם הוא לא יחזיק את הכרטיס, האם הוא יחזיק רק את המעבד 3800*2? אריאל
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
זוכרים שהייתה תערוכת מחשבים בטיוואן לפני הרבה זמן? antec הכריזה שם בין היתר על מארזים חדשים P183 וגם P193 . סופסוף מופיע שהם שיחררו אותם: הינה קישור אליהם באתר antec : P183- http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MTgyNA== P193- http://www.antec.com/Believe_it/product.php?id=MTgxNg==
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאלה למומחי הפורום.. במהלך ניקוי פסח החלטתי לנקות את המחשב מכל האבק והחרא שמצטבר בתוכו, והחלטתי גם לעשות צעד אמיץ לפתוח את ספק ה-CORASIR 450VX לצורך ניקוי פנימי (שאגב היה שם קילו וחצי אבק) הבעיה שאני מסתבך בלהרכיב אותו חזרה, יש שם שלוש מסילות כאלה שניים נכנסות, והשלישית פשוט מסרבת להיכנס. מישהו נתקל בבעיה? מישהו יודע איך פותרים את הדבר הזה?
-
- 7 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעיקר מתכוון לדגם: Lascala SST-LC17B HTPC Black (No PSU) האם מדובר בחיקוי? בחנות טוענים, שמדובר בייצור עצמי..(?)..נשמע חשוד משו. האם מישהו יודע במה מדובר? תודה, ניר.[br]פורסם בתאריך: 7.04.2009 בשעה 13:12:22 בבקשה עזרה.. :'(
-
- 5 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מארז חדש משום שאני סובל מבעיות אבק במארז שלי והוא גם קטן בנוסף ............ אני מתלבט בין מארזים משום שחבר שלי אומר לי שהכי טוב ומשתלם הוא ה-antec 300 אבל לפני שאני קונה אני רוצה לחשוב על עוד רעיונות................ כפי שכבר ציינתי המחיר שאני מוכן להשקיע עבור מארז הוא 500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
קניתי מחשב ולא התייחסתי לספק ולפי מה שהבנתי הספק שהביאו לי הוא ג'נרי אני מחפש ספק משתלם ב500 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לוח Gigabyte Ga-EP45-UD3L מעבד Q9400. מאוורר למעבד PRO 775 ARCTIC COOLING כ.מסך Gigabyte HD 4670 דיסק קשיח פנימי 500GB SATA2 Western Digital צורב SATA LG DVDX22 DL שחור GH22NS זכרון ULTRA DUAL KIT 4G DDR2 800MHZ GEIL מחפש מארז וספק למחשב הנ"ל - לא יקר (עד כ-400 ש"ח). שקט, שחור, מעוצב בפשטות. תודה רבה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעו, זה כבר משהו לא נורמלי.. אני נכנס למשחק פשוט כמו ASSASSIN'S CREED וזה קורס! המפרט שלי: Radeon HD4850 (Gigabyte) Motherboard: GA-P35-Ds3L CPU: E8400 CPU Fan: Vig typhoon עכשיו אבא שלי קנה לי ספק סתם חרא... לדתעי זה עושה את הבעיה, מה אתם אומרים? הספק הוא: LC-B500E אין לי אפילו מושג של איזה חברה זה! אם הספק לא טוב מספיק, וזה מה שגורם לקריסות, תוכלו להמליץ על ספק טוב וזול ובמחיר ד 350 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 785 צפיות
-
-
היי כולם, אני הרכבתי מפרט שאני מתכוון לקנות : מעבד Intel Core i7 920 לוח אם GIGABYTE GA-EX58-UD3R דיסק קשיח 500GB 16MB SATA II 7200 KS WD כרטיס מסך Sapphire ATI Radeon HD4870 256Bit 1GB זכרונות 3x1GB OCZ Platinum XTC DDR3 1333MHz אני צריך מכם המלצות למארז + ספק שיסחבו את המפרט הנ"ל בתקציב של 600-700 ש"ח עם אופציה לחריגות (לא משהו דרסטי עד 100 ש"ח ככה) תודה מראש לעוזרים. בברכה, דני.
-
- 7 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני רוצה להרכיב HTPC ואני מתלבט במבחר הגדול שקיים במארזים. חשובה לי הפונקציונליות של המארז ופחות המראה החיצוני, מספק אותי דגם בצבע שחור. אני רוצה לשים דגש שהוא יושב בסלון חשוב שהמאווררים יהיו שקטים, שיהיה לו מקום לחיבור 2 כונני 5.25" אפשרות לחיבור RAID של שני דיסקים קשיחים 3.5" , לוח-אם ATX רגיל עם מקום לחריצי הרחבה , אני חושב להוסיף כרטיס TV Hauppauge PVR 150 האם השלט שלו מספק שליטה מלאה על ה-HTPC או שיש צורך גם בשלט למארז? אם יש דגם טוב בהמלצתכם שכולל גם ספק שקט אשמח לדעת. המחיר של המארז לא צריך להיות HIGH-END אך שיהיה דגם אמין וטוב שכולל את התכונות שציינתי מיותר לציין שאני רוצה חיבור בחזית של USB מיקרופון אוזניות . רציתי לדעת גם אילו תכונות נוספות חשוב שיהיה למארז ומה…
-
- 3 תגובות
- 905 צפיות
-