ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב זול מאלו שמוצעים ב 1000-1300 מ KSP מתנה לאיזה מישהו ולבקש מהם שישימו ספק כח איכותי יחסית , איזה ספק כח זול וטוב יש ב KSP ? או שאין חיה כזאת ? תודה לעונים .
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היקרים! אני יודע שפתחתי כבר ת'רד שעסק בנושא ספקים אבל הוא עסק בעוד הרבה נושאים אחרים ופה יש שאלות אחרות. הרבה יותר נוח לי לקנות מנחנות הזאת שמוכרת את הספקים האלה (שמתאימים לתקציב שלי) בגלל שאני קונה גם מארז ביחד ומשם אני יכול לאסוף ולחסוך את עלות המשלוח והגעתי למסקנה ששווה לי להוסיף שם עוד 20 שקל בשביל המארז ולחסוך משלוח בחנות אחרת: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7566 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7384 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=7676 החנות האחרת מוכרת את הספק הזה: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=83_136_353&products_id=2965 השאלות שלי הן: 1. מבין אלו איזה עדיף? 2. האם שווה להוס…
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מארז למחשב גיימינג המבוסס על AMD Phenom II X4 965 BE 3.4GHz ו-NVIDIA GTX470. הדרישות הן שיהיה מאוורר בצורה מעולה, מהונדס בצורה איכותית ובנוי מחומרים טובים ומעוצב יפה. חשוב שיהיו פילטרים על המאווררים (הבניין שלי מוקף בבניינים בתהליך בנייה) ויהיה נחמד אם לא יהיה רועש מדי, אם כי זה רק בונוס, והדרישות האחרות חשובות יותר. התקציב הוא עד 850+- ש"ח, אפשרות מסויימת לחריגה אם זה שווה את זה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במקום שכל אחד ישאל האם "הספק" הזה מתאים לי אפשר להכנס לכל אחד ממאות מחשבוני ההספק שיש באתרים של היצרנים ולרשום את המפרט שלכם ולראות מה מתאים לכם מחשבון לדוגמא: http://www.thermaltake.outervision.com/
-
- 5 תגובות
- 803 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב.. ברשותי המפרט הבא: לוח אם Asus P5QL-EM מעבד E8400 3.0 mhz זיכרון פנימי Geil 2x2gb 800 mhz כרטיס מסך Geforce 9800gt Point of view וספק של 500 השאלה שלי כזאת... האם המפרט יתאים למארז הזה? Thermaltake Spedo Series Edition Full Tower Black Case VI90001W2Z האם להשים את המאווררים האופצונליים? האם אצטרך להחליף ספק? (לא יודע אם זה חשוב.. אבל אני מתכנן OC בעתיד) תודה לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש. בגדול AMD AM2 (לא החלטתי איזה, אני מקוה שזה לא רלוונטי כדי שתעזרו לי). 1GB DDR2 800MHZ X 2 לוח אם Asus M2N-E כרטיס מסך 2600XT אני מחפש מארז+ספק (שיבואו ביחד או בנפרד, עם עדיפות לביחד, ז"א באנדל) ע"פ הקריטריונים הבאים: א. שקט שקט שקט. ממש חשוב לי, אני יכול לשמוע את המאוורים עובדים להם וזה מציק כי מהרגע שאני מודע לרעש הזה אני לא מצליח להתנתק ממנו.. ב. טווח המחירים הוא עד 500 ש"ח. וזה נובע משיקולי התקציב שלי, שאני מנסה להגביל. ג. חברות: בעדיפות גבוהה לחברות הבאות Arctic Cooling Compucase NZXT Gigabyte. ד. אני לא עושה OC או מתכנן מודינג - שום דבר כזה ולכן אין חשיבות גבוהה לקירור כל עוד הוונטילציה המינימלית מתבצעת (מבחינתי שיהיה מאוורר אחד). ה.…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
e6300 GA-965p DS-3 G.Skill 1gb [512x2] 800mhz pk x1950xt WD 120 Hec 525w הציעו לי ב370 באיזה חנות ת Coolermaster Ammo533 משו כזה מעבר לזה יש עוד הצעות ?- לא מבין בתחום הזה ממש...
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
מעבד ליבה כפולה של amd 3800x2+ לוח אם n2n-e כרטיס מסך 7950gt 512mb extreme ladteke 2 גיגה בייט 667 מגה הרצ של twinmos מארז ridmax seagate קונן קשיח 1 נפח של 250 גיגה בייט סאטא 2 צורב דיוידי קיורור zalman 9500 am2 למעבד מערכת איוורור מארז הכוללת מאוורר 80ממ+ממ120+פנל תצוגה ושליטה. המפרט מיועד לאוברקלוק+משחקים והתקציב הוא עד 6000 ש"ח מ iqpc!
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
איך הספק הזה? http://www.myg.co.il/uploads/phpEo2N3Z.JPG יכול להחזיק מערכת של: מעבד קור טו דו לא יודע איזה דגם 1G ראם .. בתכנון לקנות עם הכרטיס מסך עוד 1G או 2G. כרטיס מסך http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710954 ( זה מה שמתוכנן לקנות למערכת פשוט בגלל זה אני שואל על הספק ) לוח אם: GA-8VM800PMD-775-RH מחשב לא נמצא באוברקלוקינג פשוט ביקשו ממני לברר אם הספק הזה יכול להחזיק מערכת כזו... אז פניתי אליכם אל הגאונים... =]
-
- 5 תגובות
- 809 צפיות
-
-
שלוש פינים שרק השתיים הקיצוניים מחוברים. למה הוא מיועד? ולמארז יש כפתור שמודיע על פתיחה של הדלת. מישהו יודע איפה אני מחבר אותו על הלוח אם הדגם הוא p5w-hd-deluxe asus
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
טוב אני מתכנן לשפר את המערכת שלי בחודשים הקרובים. אז השאלה שלי היא כזאת, יש לי את הספק כוח הזה: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16817139004 של 550W כמו שאתם רואים. האם הספק כוח הזה יחזיק מעבד של אינטל I5 2500 ואת הכרטיס מסך 6970? ניסיתי למצוא בפורום וחיפשתי והיה כתוב שספק טוב של 550W יחזיק את המערכת הזו, אני פשוט רוצה להיות בטוח.
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לספק טוב שיכול להחזיק את 2 הכרטיסים האלו עם אוברקלוק ומעבד 4770K I7 שגם מתוכנן לו אוברקלוק בעתיד לוח אם GA-Z87X-UD3H כרגע ייש לי כרטיס אחד ואני רוצה להוסיף עוד אחד הספק שיש לי עכשו זה SS500ET משהו כזה 2HDD+1SSD 7 מאווררים כולל על המאבד חשבתי על לקנות מTMS א הספק שעולה 549 שח SS850HT והתקשתי אליהם ושאלתי למה יש גם אחדב597 אז הוא הציע לי ספק FSP AURUM 700W 90+GOLD ואמר לי שזה מריץ אפילו שתיי280X מה אתם אומרים, הספק הזה יריץ 2 של 270X?(FSP) והאם כדאי לקנות אותו? או שיש המלצה לספק אחר? לא חייב מודולרי
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ומחפש להשתמש בספקים שכבר יש לי. אני צריך בערך 500W, ויש לי 2 ספקים של 300W. מה דעתכם? האם אפשר לחבר אחד ללוח אם ולמעבד והשני לכרטיס מסך? יחזיק? עד כמה שאני יודע צריכת החשמל תלוייה בעבודה, והלוח אם לא מנצח על כרטיס המסך דרך הספק... מה אומרים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב מעבד core i5, זיכרון 4GB, כרטיס מסך hd 4770, ספק seasonic 500w et הציעו לי מפרטים בפורום עם המארז raidmax apex black, אבל שהתקשרתי לחנויות הם המליצו לי על מארזים יקרים יותר שלכאורה טובים יותר. אני רוצה לדעת אם ה- raidmax apex יחזיק את המערכת שלי כמו שצריך או שכדאי לי להשקיע עוד כסף על מארז טוב יותר שייתן לי שקט וביצועים טובים יותר, ואם כדאי לי להשקיע במארז טוב יותר, איזה כדאי לי? אני אשמח אם ההמלצה תהיה מהחנות cobra pc כי משם אני מתכוון לקנות את המחשב... אני לא מתכוון לבצע OC...[br]פורסם בתאריך: 22.02.2010 בשעה 12:01:14 אפשר חריגה מקסימלית של 50 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני עומד לקנות מחשב חדש ולשים בו קירור מים עם משאבה פנימית (כזאת שמתחברת לספק), אבל יש לי בעיה עם בחירת מארז וספק כוח. עשיתי סקר שוק קטן, וגם ראיתי שלא אוהבים כאן במיוחד את TT, מה שמצאתי בתחום המארזים הוא כזה, Thermaltake Spedo Advance Full-Tower (שכולם אוהבים לשנוא) Cooler Master HAF 932 Full-Tower Cooler Master COSMOS S (הכי פחות מתחבר אילו) Antec 1200 Zalman GS1000 Full-Tower המחשב יהיה (בשאיפה) מעבד - I7 920, לוח אם P6T Deluxe, כ.מסך - HD 4870 X2 (כנראה CrossFire בעתיד) DDR3 ו2 HDD ולא לשכוח מערכת קירור מים (המאגר מים ב 2 מקומות של 5 1/4" ) בנוסף המשאבה תשאר בתוך המארז. אשמח לשמוע את דעתכם על המארזים הנ"ל, או אם יש לכם מארזים חילופיים עד 1500 ש"ח תודה
-
- 5 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מדובר בספק כוח ג'נרי שעובד כרגע עם מחשב מיושן פנטיום 3 נדמה לי הרד-דיסק אחד 2 סידירומים וכרטיס מסך גם כן מיושן ... האם אני צריך לחשוש מחיבור הרד-דיסק נוסף? הספק יחזיק?
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי, הזמנתי עכשיו מ-RSM מחשב עם מארז Antec 300 בתוספת מאורר קדמי להארד-דיסק. כרגע יש הארד-דיסק בודד במארז. התקשרו אלי והציעו לעבור לדגם Antec 100 המעט יותר זול, שלדבריהם יש לו מבנה פנימי דומה ל-300 אך סידור כבלים טוב יותר ואוורור קצת יותר טוב. בנוסף הציעו שלא אוסיף מאוורר קדמי כי לא תהיה לו השפעה ולכן זאת תהיה זריקת כסף סתם. מה דעתכם ?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
^^^ כותרת. תודה מראש לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אנ רוצה לרכוש אל פסק למחשב ולמסך (ואם אין תוספת תשלום אז שאוכל חבר אליו גם את הרמקולים). אני צריך הערכה של צריכת ההספק - המפרט של המחשב מצורף. כרטיס המסך הוחלף ל gtx560ti. רוב הזמן אין עומס גדול על המחשב\כרטיס המסך. כמה VA צריך להיות האל פסק? בתודה, ערן
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יוצא לי להזמין את מארז ה-LianLi O11 במהדורה המוגבלת שלהם מחו"ל. בגלל שלא היה משלוח ישיר לארץ, זה יוצא לי יקר. המארז עולה שם סביבות ה-600 שקל, ועם משלוח לארהב ואז משלוח ישיר לארץ אליי - סה"כ זה מסתכם באיזור ה-1100 שקל לדעתי. האם זה בהכרח שווה את זה? אם המארז עובר משלוח פעמיים ככה, יש סיכוי גבוה שהוא יינזק? במשלוח מסוג כזה רצוי רק אקספרס ולא דואר רגיל?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי ספק של 850W ואני מתנכן להביא עוד ספק של 600-650W הבנתי שיש אפשרות לקצר אחד מהם ולחבר ממנו את הכבלים והוא יעבוד השאלה שלי היא איך באמת אני מבצע את זה? המצב הוא כזה לוח אם F2A88 של גיגהבייט 4GB RAM הארד דיסק חצי טרה 2 כרטיסי R9 290 ספק 850W ועוד מעט אני רוצה להביא עוד שתי כרטיסי של 7950 ולחבר אותם לספק של 600-650W בלבד השאלה אם זה יעבוד והספק יוכל לתת לו זרם/מתח בצורה דינמית או שהוא תמיד יתן כוח מלא? ואם אפשר בלי להציע לי לקנות פשוט ספק אחד של 1350W אם מישהו יכול לתת הסבר ממש בקטנה אפילו על אם מצב שדבר כזה יכול לעבוד באמת מבלי לעשות איזשהו בעיה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ממש לא ברור לי למה המחירים של הספקים כ"כ יקר אני מחפש ספק ( ממש מעדיף מודולארי ) שיחזיק מחשב למשחקים ואפילו אוברקלוק קטן/בינוני וגם שיעבור איתי למחשב הבא אם כל מחשב נשאר אצלי שנתיים וחצי שלוש ז"א שאני מחפש ספק שיחזיק לי לפחות 5 - 6 שנים אני לא סגור על כמה חזק הספק אמור להיות נראה לי ש 700 - 750 וואט זה סבבה תקציב בערך 500 שקל ואם זה מודולארי אז אפילו 600 בערך אם זה יהיה ספק שממש שווה את זה אז אני ישקיע עוד איזה 50 שקל ואם תגידו ש 700 וואט זה הרבה ואפשר להסתפק ב 650 - 620 וואט וגם יותר זול אז אני זורם
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
-
מחפש מארז בעל איורור טוב,מודלרי ובעל מקום ל 8800gts תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-