עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. חבר שלי רוצה לדעת איזה ספק דרוש בשביל המפרט הבא: מעבד Q9300 כרטיס מסך 9800GTX אין OC ולא יהיה. אם צריך עוד פרטים תגידו ואני ישאל אותו מה המפרט המלא.

• 5 תגובות
    • 796 צפיות
  2. במקום שכל אחד ישאל האם "הספק" הזה מתאים לי אפשר להכנס לכל אחד ממאות מחשבוני ההספק שיש באתרים של היצרנים ולרשום את המפרט שלכם ולראות מה מתאים לכם מחשבון לדוגמא: http://www.thermaltake.outervision.com/

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  3. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש כאשר החלטתי ללכת על שני מוצרים של JSP - חברה טיוואנית שככל הנראה מייצרת מוצרי מדבקה. 1) ספק כוח JSP PS-1000. 2) מארזJSP F-25. הנקודה החשובה היא שאין לי כוונה לעשות OC ולשחק עם המתחים שיוצאים מהספק, כאשר כמובן כרטיס המסך 9600GT יהיה צרכן החשמל הגבוהה ביותר. אני הייתי רוצה לשמוע חוות דעת מניסיון על אחד משני המוצרים הללו של JSP Tech. ואם למשהו יש את הספק הנ"ל ויכול לספק נתונים לגבי יציבותו זה יהיה נהדר. עד היום בכל המחשבים שהיו לי או למשפחה / חברים השתמשנו בספקים פשוטים ואלה אם עשו בעיות זה היה בשתי הנסיבות הבאות: 1- קפיצת מתח ברשת החשמל או הפסקות חשמל פתאומיות חוזרות ונשנות. 2- מאוורר הספק נסתם והספק התחמם יתר על המידה.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  4. התקציב עד 400 ש"ח. חובה שהוא יהיה במקסימום בגובה של רסיבר ממוצע (עד 10 ס"מ) דרוש שהוא יהיה שקט יחסית. יותקן בתוכו מעבד פלוס לוח של פנטיום 4, 2.4GHZ עם כרטיס קול SB LIVE וכרטיס מסך איכותי. מה דעתכם על הדגם שהצעתי? האם יש לכם המלצות נוספות? תודה.

• 5 תגובות
    • 761 צפיות
  5. Started by User,

קראתי לגבי זה פה בפורום ושמתי לב שמצויינים מספרים כמו 12-35A, הכוונה היא לאמפרים נכון ? איך זה יכול ליהיות שיש כל כך הרבה אמפרים בספק של מחשב שנחשב למכשיר שצורך מעט חשמל ? וכמה אמפר מספק שקע חשמלי בבית נורמלי ? תודה מראש לכל העונים .

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by yuvalnus,

מפרט: זכרון- 1024RAM מעבד- 3.00 GHZ ספק- ג'נרי 500W לוח אם - Asus P4S800D-X האם הספק יהיה מסוגל להחזיק את המפרט הזה עם הכרטיס X1950GT ל-AGP? ואם הכרטיס AGP HD3850? בבקשה תענו רק אם אתם בטוחים... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  7. האם ה -ANTEC SONATA III 500W יחזיק (בקלות?) Sapphire Radeon 4870? להלן המפרט: מעבד:Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn BOX לוח אם:Gigabyte GA-EP35-DS3 מארז: ANTEC SONATA III 500W זיכרון:G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ קשיח למחשב שולחני:Western Digital 500Gb 16MB AAKS כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail כונן אופטי: LG H20LS DVD-RW x20 Dual Layer Sata LightScribe Black מסך:Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp לא מתוכנן OC בתודה מראש,

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  8. כותרת, הכי חשוב שקט וקר ביותר

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  9. Started by allammo,

יש לי כרגע מארז ANTEC חמוד ונחמד, אני חושב שהדגם שלו זה SLK משהו (כן כן, דומה למרצדס אבל לא ) אבא שלי בטעות שבר את הקליפסים של הדלת ועכשיו המארז מרעיש (קודם הוא לא הרעיש ורק עכשיו ניקיתי אבק, עזר קצת אבל עדיין קודם לא הייתי שומע אותו) אז... אני צריך משהו חלופי, אל תתפרעו על תקציב, שיהיה גדול ומרווח, בוא נגיד התקציב בגג של הגג עומד על 700 (ספק יש לי! אני צריך שקט!) תודה :]

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  10. Started by weissby,

יש ספקים של 400 וואט ויש גם כאלה של 800.. איך אני בוחר? או שזה רק לכאלה שעושים מודינג ושמים את כל הניאונים וכל השגעונות למיניהם? הצרכים שלי זה סתם מחשב רגיל, ונניח אני קונה מארז שאין בו ספק כוח (נכון יש כאלה שמגיעים מראש עם ספק לא? או שאני מתבלבל..?) אז זה משנה בין מארז למארז באיזה ספק כוח משתמשים?? ואני ראיתי ככה שיש פה כל מיני הסברים אבל אני צריך סתם תשובה מהירה וברורה אני רק רוצה לבחור משהו נכון למחשב שלי אני לא מעוניין ממש להתחיל ללמוד את הנושא תודה =]

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  11. מספר שאלות בנוגע לספק הכוח מבית NZXT, ה- PP500W (power performance 500W) לא מצאתי שום ביקורת עליו ברחבי הרשת, ופיסת המידע הנגישה היחידה היא המידע המסופק באתר היצרן: http://www.nzxt.com/products/pp500/ אם כי לחברה יש אינטרס להציג את מוצריה באור חיובי ולכן מעדיף שלא להסתמך על מקור זה. 1. מישהו התנסה עם הספק הנ"ל ויכול להביע דיעה בנושא? 2. הוא רועש או מתחמם בהשוואה לספקי מיינסטרים אחרים? # באתר מצויין שמותקן בספק חיישן טמפרטורה בכדי לווסת את מהירות המאוורר (120 מ"מ) 3. כמה יעיל הוא (החיישן)?, כי שמעתי על חיישנים כאלה בספקים מסויימים שרק מזייפים. 4. באתר לא מצויין תג ה-"80+", אני אמור להסיק שהספק לא מגיע לניצול כזה? אם כך, מה הניצולת? * אין צורך להציע לי ספקים חלופיים, גם אם …

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  12. Started by kreker,

שלום אני מתכנן מערכת מחשב חשבתי ללכת על ה radeon hd 4850 וראיתי שהוא מגיע לטמפ' גבוהות המארז SONATA 3 יאפשר לדעתכם קירור סביר למערכת המכילה את הכרטיס הזה, מעבד מסדרת Q9XXX ולוח מסדרה P45 ? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 803 צפיות
  13. Started by shay310,

שלום לכם יש לי בעיות בספק היתי רוצה לדעת איזה ספק יתאים לי מפרט המחשב: לוח אם - asus p5vd2-mx זכרון - 2gb 667mhg פעמים 4GB מעבד - pentium D 3.40 GHz ליבה כפולה כרטיס מסך- Ati sapphire x1950 pro כוננים - 2 nec dvd-rw lg cd-rw כוננים קשיחים - 2 wd sata2 160gb wd sata 2 500gb כרטיס טלויזיה - TVCHAMP דרך אגב יש לי רק מאורר אחד 80mm שמחובר ישירות ללוח אם תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  14. המפרט בפרופיל. לפי המחשבון של TT הצריכה שלי היא 449W , ולא כללתי את כרטיס הTV שלי. ויכול להיות שפיספסתי פה ושם דברים. ואני עומד להחליף מארז ואיתו המאווררים יתווספו ובעתיד עוד מספר כוננים קשיחים. האם הספק חלש בשבילי?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  15. http://tms.co.il/product/3253 205 מילימטר עומק? :s05: אם למישהו יש את המארז ויכול לאשר את הנתונים- אודה לו מאוד!

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  16. לפני כמה ימים הזמנתי מחשב חדש, והזמנתי ת'מארז TEMPEST ואני חייב לדעת אם יש לי מקום בשבילו מישהו יכול להגיד לי את המידות שלו לאורך? מצטער אם זה ספאם

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by Dvich,

ערב טוב, אני זקוק מכם להמלצה על ספק שיחזיק את המערכת שבמפרט בצד עם HD4870 עד 500 ש"ח, הבנתי שהליברטי 400 כנראה שיחזיק אבל אני לא רוצה לקחת סיכון (אני גם מתכנן OC). הבנתי ש-HX520 (או VX520?) של Corsair ו-Pro/Modu של Enermax נחשבים לטובים ומומלצים, כמו כן יש כמובן עדיפות לספק מודולרי, בעקרון אם יש ספקים שב-550 ש"ח יהיו משתלמים יותר מספקים של 500 ש"ח אני מוכן לחרוג. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 651 צפיות
  18. שלום לכולם, הבחירה הראשונה שלי למארז שיכיל את כרטיס המסך 4870 היתה ANTEC SONATA III, אך לאחר קריאה מרובה בפורום הגעתי למסקנה שההתקנה שלו במארז היא בעייתית בלשון המעטה. מאחר והמארזים של ANTEC ידועים בשקט שלהם (SONATA, P182) אך לצערי לא הכי מתאימים ל- 4870 הייתי שמח לשמוע המלצות של מארזים שלא נופלים מהם ברמת השקט. המארזים CM690 ו- NZXT HUSH הוזכרו כשקטים ורציתי לדעת איך הם יחסית ל SONATA ומי ביינהם שקט יותר. אשמח לשמוע רעיונות למארזים אחרים שלא הזכרתי. כמו כן איזה ספק חרישי מספיק וחזק מספיק כדי לתמוך ב- 4870 בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העונים

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  19. לא יודע אם זה הפורום המתאים אז אם לא, מצטער מנהלים ולהעביר כמובן לפורום המתאים. תסתכלו בתמונה על הA+ על דלת המארז http://img228.imageshack.us/my.php?image=005yb5.jpg עכשיו חזרתי הביתה ואני מסתכל פתאום על המארז ורואה שהA כבוי ורק המלבן מתחתיו מאיר בהבהובים ובעצם שניהם אמורים להיות ככה. נשרף או מה?

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by Palarya,

-להסרת כל ספק, כ. המסך HD4850 נכנס פיזית במארז NSK4480 של אנטק? אשמח לתשובות החלטיות שניתן להסתמך עליהן, ולא השערות והנחות. ובאותו נושא פחות או יותר, המארז מגיע עם ספק כח מצויין מסוג EarthWatts 380W אשר עומד בתקן ה-80+ אחוזי נצילות -האם ספק הכח הנ"ל צפוי להחזיק מערכת הכוללת E7200, HD4850 ושאר החלקים הקבועים? (כמובן שלא מדובר בOC) וגם בנושא זה אעדיף תשובות החלטיות שניתן להסתמך עליהם, ולא השערות והנחות. תודה מראש חברים. (:

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by liortaib,

שלום רציתי להזמין מארז למחשב....... ראיתי את ה:http://tms.co.il/product/4891 עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו 1.האם הוא יחזיק את המערכת(מבחינת גודל) q9450 cf 4850 ga-ex38-ds4 crosair 550vx 2.האם המארז הזה באמת שקט יחסית ל:http://tms.co.il/product/3224 3.האם הוא מאוורר מספיק למערכת?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  22. רק רציתי לדעת אם המאווררים של המארז הנ"ל יעילים ושקטים מאוד! תודה! הינה המארז: http://skypc.co.il/pl_product~TWELVE-HUNDRED~6~0.htm

• 5 תגובות
    • 866 צפיות
  23. Started by reyrey_200,

שלום , אני צריך מארז+ספק בתקציב של עד 540 ש"ח,ללא חריגות. רציתי לשמוע גם חוות דעת על ספקים של Tt.

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  24. Started by redead,

מדובר בספק כוח ג'נרי שעובד כרגע עם מחשב מיושן פנטיום 3 נדמה לי הרד-דיסק אחד 2 סידירומים וכרטיס מסך גם כן מיושן ... האם אני צריך לחשוש מחיבור הרד-דיסק נוסף? הספק יחזיק?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  25. שלום אני מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי ואני מתכוון ללכת על HD4870 או 260GTX הבנתי שהספק שלי לא בטוח שיחזיק את הכרטיס הזה אז אני מתכוון לקנות גם ספק חדש המפרט של המחשב שלי: כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz מעבד Intel Core 2 Duo E4500 Box מסך Samsung 710T ונכון לעכשיו - כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe מישהו יכול להמליץ לי על ספק נורמלי? אני לא מתכוון לבצע OC אז לא צריך להגזים עם הספק

• 5 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים