ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,705 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מארז למערכת חדשה עם GTX260. חשוב לי שיהיה מאוורר בצורה טובה, מרווח ושקט. יחס איוורר/שקט כמה שיותר גבוה. על המערכת הנוכחית יש SUPERTALENT ישן, מאורר די טוב אבל עושה הרבה רעש. אז ככה, חשבתי על: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1267 CM 690 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=257 ANTEC900 (בקספ הוא עולה חצי מחיר, אבל הבנתי שדי רועש) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1502 NZXT TEMPEST אגב, אם כבר מדברים אז Tomahawk 405W יחזיק GTX 260 ? תודה מראש.
-
- 14 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בדיוק מחשב חדש עם מארז Compucase 6A21. שמתי לב שיש לו בצד כזה שרוול יניקה או משהו דומה כזה. יש אפשרות להאריך את השרוול הזה כמעט עד למאוורר של המעבד. יש לי שאלה, האם לעשות זאת דבר ראשון? דבר שני, יש במארז הזה גם שני מאווררים 12CM אחד מאחורה ואחד מקדימה ליד ההארדיסק. הקטע שכשהשרוול נמצא אז הוא די חוסם את המאוורר האחורי. האם זה בסדר? או שזה נורא? איך אתם ממליצים לסדר את כל העסק? עוד דבר אחרון, אני לא בטוח שיש לי שתי יציאות חשמל בלוח אם לשני המאווררים אחורי וקדמי (שהם לא הכי סילנט ד"א), יש אפשרות מהספק ליציאה כלשהי? יש לי THERMALTAKE 420W W0062. תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 857 צפיות
-
-
שלום לכולם (שלום לדניס ). יש לי את המארז+ספק הבאים: COMPUCASE CI-6A19-400 ATX SUPER MIDI TOWER CASE + 400TRT - ATX 2.0 - 20/24 PIN ומצאתי X1950XTX ב-1000 ש"ח: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5978 האם הוא יכנס למארז שלי, והאם הספק יחזיק אותו? לא יהיה צוואר בקבוק? אגב אני יודע שזה לא המקום, אבל עדיין... האם כדאי לי לקחת את ה-X1950XTX הזה ב-1000 ש"ח או לחכות ל-8600GTS המשודרג ולראות מה הביצועים שלו? התקציב הוא 1000 ש" לכ. מסך.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפני כמה ימים הרכיבו לי בפורום מפרטי מחשב את המפרט הבא : http://www.tms.co.il/preview/spec/a6rvf9ky שהוא באמת מפרט מצויין ושתואם לתקציב שלי. אבל המחשב יעמוד בחדר נורא חם ולכן עלו לי כמה שאלות : 1) יש אפשרות להוסיף עוד מאווררים במארז ? ואם כן באיזה מקום במארז ? ועד כמה זה באמת ישפיע ? 2) במידה ואפשר להסיף מאווררים ובאמת כדי לעשות זאת, יש מאוורר מסויים(דגם) שההיתם ממליצים לי להוסיף ? תודה, גיא
-
- 1 תגובה
- 847 צפיות
-
-
בעוד כשבועיים בערך אני מתכנן לקנות מחשב חדש שיורכב ככל הנראה מהרכיבים הבאים: Q6600 Geforce 8800GTX 4GB RAM 6 הארדיסקים שני כוננים אופטיים. כרטיס קול של קריאטיב(שישאר מהמחשב הקיים) הדרישות שלי מהמארז והספק הן כלדקמן: -יוכל לאחסן 6 הארדיסקים לפחות -מארז Full Tower -בעל מקום להרבה מאווררים, רצוי בעל סירקולצית אויר טובה משום שהבית שלי פשוט רותח -ספק חזק אמין ואיכותי שיוכל להחזיק את המערכת הזאתי ללא בעיה ושכל קפיצת מתח לא תמית לי אותו - מארז שיהיה נוח לעבוד איתו, רצוי כמה שפחות ברגים ועדיף כמה שיותר תאים נשלפים, מגירות וכל הפיצ'רים האלה -מחיר של שניהם: בוא נאמר אלף ש"ח עם חריגה לכיוון ה1200 אך עדיף שלא. בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 55 תגובות
- 5k צפיות
-
-
הממ.... שלום לכולם אני קונה מחשב חדש, והחלטתי להשאיר לעצמי את בחירת המארז, לעמות שאר המפרט אותו בונים האנשים החביבים בפורום מפרטים. למרות שהתקציב לא מוגבל, אשמח לשלושה תקציבים שונים כדי שאוכל לשחק עם זה. לגבי המארז: שיהיה שקט, עד כמה שיותר שקט. מיוחד כמו הP180, מצידי, העיקר שיהיה שקט. כמובן, שיקרר, אני לא רוצה מארז לוהט, או מחשב שנופל כל כמה דקות בגלל שהוא חם. פרונט USB (לא מאחורי דלת גדולה, מקסימום מכסה), תמיד עדיפים שניים על האחד. דבר אחרון - שיהיה מרווח מבפנים, כשאני משנה דברים מאוד קשה לתמרן... ושיהיה, דבר אחרון חביב ודי - כמה שיותר נוח לתפעול ומלא ב"פטנטים" חסרי ברגים, לנוחות התקנה. הספק לא חשוב לי, רק שיהיה טוב.. אני כנראה אקנה 8800GTX, Q6600. אם יש עוד משהו ש…
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שיצאתי מהבית, כיבתי את המחשב מהחשמל מהשקע. חיברתי בחזרה, לא היה שום קול שום כלום, היה רק ריח שרוף חלש פתחתי את המארז אני מריח ריח חזק מהספק, פירקתי מהר את הספקפתחתי אותו אני רואה החוטים [שחור אדום] של המאורר דבוקים לאיזה גוף קירור משהו וריח של שרוף חזק. קיצר זרקתי את הספק כח, שמרתי את השם EZCOOL ATX 400 JSP עכשיו אין לי מושג איזה לקנות כי אין לי מושג אם יש את שלי בידיוק בחנות והאם זה משנה אם אני יקנה יותר מ 400W.? היה לי 400 בנוסף, איך אני זוכר לאן לחבר כל דבר? מהר ניתקתי הכל נבהלתי. יש אולי מדריך בנט או יוטיוב? אני ינסע מחר לאיבורי אם למישהו יש המלצה למשהו ספציפי משם אני אשמח לדגם מדויק ומחיר אם ידוע. אני יכול גם ללכת לחנות QCP משהו כזה החנות השניה המוכרת באשדוד. אנ…
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ראשית אני ממש לא מתמצא במערכות UPS למיניהם, מפרט המחשב שלי הוא: Asus M2N-E AMD Athlon 64 +5200 X2 BFG GeForce 8800GTS TWINMOS 2GB 800mhz DDR2 ENERMAX LIBERTY 400W GigaByte Poseidon יש לי מערכת קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro ויש גם 2 מאווררים אחד של 12ס"מ ואחד של 8ס"מ (שבאים עם המארז) ואני מתכנן לקנות עוד אחד שמתחבר במקום סלוט PCI אני מחפש אל פסק שימנע מהמחשב לקרוס ברגעים של ירידות מתח או הפסקות חשמל, בקשר למחיר מקסימלי, כמו שציינתי אני לא מתמצא בדברים האלו, כך שהצעות זולות יותר יתקבלו בברכה. תודה
-
- 7 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מתכנן מודינג למארז גדול, אני צריך פול טאוור הכי זול שיש מצידי שיראה כמו ח*א ויהיה העיקר שיהיה עשוי ממתכת... תודה לעוזרים החסכנים, Aviko
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מארז nzxt phantom 410 ומידי פעם יש כמו קליקים וקנאקים כאלה.. לדעתי זה כי המארז פנוי מפלסטיק ומתכת.. אבל אני מפחד שזה משו שקשור לחשמל... האם יש למישהו מארז כזה או ניסיון עם מארז כזה שזה קורה לו גם?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מצאתי את הסמל הזה אל המעגל בתוך כמה ספקים גנריים שונים, ששייכים לחברות שונות : Topower, Zumax, L&C Technology, IPS Technology, Neo Tech הוא נמצא גם בספקים של EZcool אל המעגל סינון של המתח הגבוה (אבל לא אל המעגל הראשי) מה שאומר שכל המעגלים האלה מיוצרים אל ידיי אותה חברה למישהוא יש שמץ מה השם של החברה הזאת ? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט (הועתק ישירות מפורום מפרטי מחשב שם עזרו לי): הספק יחזיק בלי מאמץ את המערכת הזו ובעתיד יוכל להחזיק אם אני משדרג אותו? פשוט יש לי ניסיון רע עם המחשב הנוכחי בו הייתי צריך להחליף ספק 3 פעמים!! ולגבי המארז, אני רואה שהוא זול יחסית. הוא מספיק? כבר חרגתי מהתקציב גם ככה... תודה מעבד: [..] AMD PHENOM II X4 940 - Black Edition - (3.0GHz) - BOX ¤1075 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-MA770-UD3 ¤432 או GIGABYTE GA-MA78GM-US2H כרטיס מסך: [..] PALIT HD4870 SONIC 512MB GDDR5 - RETAIL ¤774 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG ECOGREEN F2EG 1TB 32MB SATA2 5400 RPM - HD103SI ¤404 צורב: [..] SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK ¤121 זיכרון: [..] G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - F2-6400…
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
מעבד: Intel E8400 3.0Ghz Box לוח אם: Asus P5QL-E זיכרון: 2x1GB Kingston 800Mhz כרטיס מסך: MSI 8800GT OC 512MB GDDR3 DX10 HDTV PCI-E 2.0 HDD: Western Digital 320GB 7200RPM S.ATA 2 HDD: Western DIgital 80GB IDE 7200RPM DVD: LG MULTI Rewriter GSA-4167B תודה מראש לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לשדרג את המחשב (עדיין לא שדרגתי) לפי ההמלצה שקיבלתי: ואלה שאר החלקים: התקציב הנוחכי שלי הוא 350 ש"ח ולא גמיש. חשוב לי שיהיה שקט, מאוורר היטב ונעים למראה, אבל לא מוציא את העיינים. אגב, יש חוות דעת לכרטיס המסך? למסך 19"? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הHUSH, אבל לכו תדעו מתי הוא יגיע. בנתיים אני רוצה חלופות. נראה לי אולי האורורוה, הוא מאוורר שקט ולא יותר מידי יקר. איזה המלצות יש לכם? חשוב השקט, שיהיה שקט לגמרי, ויהיה מאוורר. לוח עם P35 של GB מעבד Q6600 קירור TUNIQ
-
- 9 תגובות
- 944 צפיות
-
-
שלום לכולם היה לי GTS 8800 עם ספק EZCOOL 500 וואט החלפתי כרטיס מסך ל-GTX560 TI והספק כבר לא מתאים שאלה: כשהמערכת עובדת מאוד לאט עם כרטיס המסך החדש זה אומר שהספק לא מתאים ? אני מחפש ספק שיתאים לכרטיס המסך החדש כמובן זול איכותי אמין ונצילות גבוהה תודה שרון
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן בהמשך לקניית המחשב שלי ( שמתפרס לחלקים ) הגעתי לשלב של קניית ספק ומארז ... המפרט שלי כתוב בצד ימין מיועד ל OC מקסימלי למעבד ולכרטיס מסך ( שיבוא בהמשך + כנראה בעתיד גם SLI/CF ) כמו כן מתוכנן מערכת קירור מים בניה עצמית והוספה עתידית של כוננים קשיחים ולדים מסוגים שונים הכיוון שלי כרגע הוא ספק של קרוסאיר מודולרי ושיתאים לי לצבע שחור אדום Crosair ax760i/860i רציתי לדעת האם אני מגזים בבחירה ואולי יוכל להסתפק בספק זול יותר מאד משך אותי הדירוג של פלטינום ואחריות ל 7 שנים אם יש רעיון אחר אשמח להצעות בנוגע למארז אני מאד רוצה את ה Crosair obsidian 750d שלצערי עדיין אין בארץ ... האם למשהו ממכם יש מידע מה הצפי והאם הוא יגיע אלינו ? במידה ולא אני כנראה אתפשר על ה 650d ..…
-
- 28 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
איפה בדרך כלל אפשר להכניס את הכבלים שלא יפריעו לזרימת אויר?
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
התקנתי היום ספק כח של חברת ZALMAN 1000W במארז P182 של חברת ANTEC ובגלל שהספק יושב למטה ובאורך הוא שונא מספקים אחרים אז שברתי את הראש שעה שלמה איך להכניס אותו למארז בסופו של דבר הצלחתי אך מולו למרבה הצער ישב מאורר שהגיע עם המארז והוא הפריע לי לחבר את הכבלים של ה SATA POWER בדיסקים הקשיחים שיושבים בדיוק מול הספק בשביל זה נאלצתי לבטל את המאורר . השאלה היא אם זה יכול ליצור בעיות בדיסקים הקשיחים כי בדרך כלל הכיוון שלו היה לתת אויר לכיוון הספק.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי קונה מחשב בעוד כמה ימים... אז הוא אמר לי לחפש לו מארז. ואני ראיתי את המחירים של סקקי ופשוט נפלתי מהכיסא. אז מה לקחת: http://skypc.co.il/pl_product~ZERO2~6~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~PC-B25B~6~0.htm או שבכלל את זה: http://skypc.co.il/pl_product~whisper~6~0.htm האם יש אופציות אחרות בתקציב של 400?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא בטוח שזה הפורום הנכון לשאלה הזאת, אבל נראה לי שיש פה אנשים שמספיק בקיאים בנושא קירור בשביל לעזור לי. הבעיה שלי היא כזאת: אני ממש ממש אוהב שהמחשב שקט במיוחד. רוב המחשבים החדשים שאנשים קונים מרעישים לי מאוד. נכון אמנם שהרשת מלאה במדריכים לקניית מחשב שקט, אבל איכשהו לא הצלחתי להגיע למסקנה ברורה מה צריך בדיוק בשביל שלא יהיה רעש. אסביר את כוונתי: אני לא משתמש בכרטיס מסך רציני (לא מפעיל משחקים, רק ישומים משרדיים), ולכן עיקר הבעייה ברעש היא ממאוורר הספק. את מאוורר המעבד החלפתי במאוורר של זלמן ששקט מספיק לטעמי, ומאוורר המארז שלי לא מרעיש למרות שהוא כבר בן 6 שנים. הספק שלי הוא ThermalTec (או משהו כזה), אם אני לא טועה של 420 וואט, שקניתי לפני שנתיים או שלוש. בקו…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום אני צאיך המלצה לאל פסק טוב. המחשב שלי : ספק כח 500W כרטיס מסך : [לא יודע אם צריך אבל בכל זאת] nVidia 7900GS 256MB DDR3 מעבד : Intel Core 2 Duo E6300 מסך 17" [אבל אני קונה מסך חדש 20" רחב ככל הניראה עוד חודש חדשיים] עריכה : עד 500
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש מארז למחשב ביתי I5 4750 כונן SSD ו HHD. הבעיה שלי היא שיש לי מקום למארז של 22 סנימטר (אולי עוד 0.1, לא בטוח..). משני הצדדים יש פלטות שולחן שחוסמות לחלוטין את זרימת האוויר. ולכן אני מניח שכדאי לי לחפש מארז עם כניסת אויר מלמעלה. אופציה אחרת, ואני פחות אוהב אותה, זה לקנות תושבת ולהעמיד את המחשב ליד שולחן המחשב. ואז אני לא מוגבל במארז.. כרגע מצאתי כמה אופציות, אשמח לשמוע מה דעתכם עליהם: Precision series PS10. יתרונות: פתח למעלה. נראה טוב. חסרונות: פתח כניסת האויר עם המאוורר הוא משני צידי המארז מקדימה. וצדדים אלו יהיו חסומים ע"י שולחן המחשב. כמו כן, הרוחב שלו הוא 21.9. מאד בדיוק.. Six Hundred gaming case. יתרונות: פתח למעלה. חסרונות: USB2 מקדימה, חלון בצד שחוסם כך פחו…
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
האם הספק של האל פסק חייב להיות גדול או שווה להספק של ספק הכח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-