עבור לתוכן

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. שבת שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש (חודשיים +-) ולאחרונה עברתי דירה למושב. לצערי לא ידעתי לפני שיש פה בעיות חשמל נוראיות שלא פוסקות (מתבטא בתנודות חשמל והפסקות חשמל). בשבועיים האחרונים בעיית החשמל החמירה עוד יותר והמחשב חוטף נפילות מתח על בסיס יומי (בין 3-8 פעמים ביום), שתי מגני ברקים הלכו כליל ואני מבין שאם לא אתחיל לדאוג לעניינים אני אשאר בלי מחשב. אני מדוכדך גם ככה מכל מה שספג עד עכשיו ואיני יודע עד כמה הוא נפגע מזה אבל כרגע הוא עובד. אני אשמח להמלצה לאל פסק בתקציב של 1000-1200 שח, כמה שפחות מרעיש מבחינת הקירור שלו. אני לא יודע כמה וולט - אמפר אני צריך ואשמח אן מישהו יעזור לי להעריך ולהמליץ לי בהתאם. המערכת: i5 12600k rtx 3080 …

2. אני צריך אל פסק שיגן על המחשב שלי מהפסקות חשמל כלומר אני צריך אל פסק שיכבה את המחשב בצורה מבוקרת ומסודרת כשיש הפסקת חשמל - לא חשוב לי הזמן שהמחשב ישאר דלוק בזמן הפסקת חשמל. שיהיה אמין, זול, ושיבצע את העבודה. תודה. אופיר

• 4 תגובות
    • 798 צפיות
  3. שלום לכולם אני מעוניינת לקנות אל פסק ואני מנסה להבין האם קניתי ספק כוח מפונק שמבקש אל פסק מסויים שמספק גל סינוס או גל ריבועי, ומתי יש צורך באל פסק און-ליין? תודה ויום טוב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by KoM,

הלך\נגמר לי האל פסק הנוכחי שלי (לכל הרוחות הם "נגמרים" מהר). מדובר במחשב עם ספק 625W ומסך 24", לדעתי אבל בעבודת וינדוס רגילה הוא לא לוקח יותר מ-200W. התלבטות בין אדוויס 850VA הפשוט לבין אדוויס 650VA מדגם מתקדם יותר (זה עם הצד הקידמי).

• 42 תגובות
    • 4.1k צפיות
  5. היי, אני מעוניינת לקנות אל פסק חדש, אני מעדיפה אל פסק מסוג און-ליין מאחר ומערכת החשמל באזור שלי לא הכי יציבה (מנורות משרפות מהר וגם מוצרי חשמל קטנים לא מחזיקים הרבה זמן- כבר מזמן וויתרנו על הרעיון של להחזיק קומקום חשמלי). על מה אתם ממליצים? ובאיזה מחירים אל פסק מסוג זה מתחילים (שבכלל אדע אם אני יכולה להרשות לעצמי כזה)? תוכלו להמליץ לי גם על אל פסק שאינו און ליין (למקרה שאלו יהיו יקרים מידי עבורי)? <<<== מפרט עוד שאלה- מחשבים ניידים גם צריכים אל פסק? ואם כן איזה מתאים להם? ושאלה בנוגע לספק- לפני זמן מה רציתי להוסיף עוד מאוורר (120 מ"מ) בראש המארז. אחרי שטרחתי לחתוך את המארז והרכבתי אותו הוא פשוט לא עובד אצלי (חיברתי אותו למחשב אחר ושם הוא כן עובד). יכול להיות שהספ…

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי, יש לי את המחשב הבא: Intel Core I3 Stock CPU Cooler Gigabyte GA-H55M-S2H 2x2GB Kingston MSI Geforce GTX650-Ti 500GB HDD Seasonic 430W S12II Bronze צורב DVD שיחובר לטלויזיה וישמש בתור מערכת ביתית. אני רוצה משהוא שיגן על המחשב מפני נפילות וקפיצות מתח. התקציב לא מוגדר כי אני לא יודע מה טווח המחירים אבל נלך על מגבלה של עד 1000ש"ח, כמובן שכמה שיותר זול יותר טוב. ובהזדמנות זאת אשמח לשאול האם אפשר וצריך לחבר טלויזיה לאל פסק\מייצב מתח? או שמספיק לקנות מגן ברקים שמתחבר לשקע וזהו? [עריכה] מה דעתכם על זה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=748797 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by CruxH,

שלום, באזור בו אני גר ישנן הרבה 'קפיצות' חשמל בחורף שמספיקות לכך שהמחשב יחיל את עצמו מחדש. התופעה, כמובן, מעצבנת למדי. לכן, אבקש המלצה לאל-פסק למחשב שמופיע במפרט. חשוב לי שתהיה בו יכולת של כיבוי אוטומטי ובטוח במקרה הצורך - כאשר אני לא נמצא בבית, למשל. תצוגת נתונים על גבי המכשיר היא נחמדה, אבל בהחלט לא מהווה שיקול. כמו כן, רצוי שטווח המחירים יהיה סביר, נניח סביב האלף ש"ח. תודה על העזרה.

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  8. Started by No-One,

שלום לכולם, יש בעיות קצרים\מתח\עומס או איזה מושג חשמלי אחר שגורם לקפיצת החשמל אצלי מידי פעם צריך המלצה ל אל-פסק. לא מבין יותר מדי בפרמטרים השונים בזה, לא צריך שהמחשב יעבוד איזה שהוא זמן אחרי הנפילה, אלא רק כדי שלא יהרס שזה קורה. ושיהיה אפשר לחבר לו לפחות מארז+מסך. אם זה משנה אז הספק כח הוא 600W או 750W(שני מחשבים שלא עובדים במקביל, ונמצאים על אותו שולחן) תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by ShuBy,

שלום, מחפש המלצה לאל-פסק מבית איכותי ואמין שגם ניתן לטפל בו במקרה הצורך במהירות (מבחינת חלפים) כרגע עם EVGA SuperNova G3 650W ומסך "27, שיחזיק אותו לכמה דקות עד לכיבוי. תקציב עד 800 ש"ח. תודה.

10. Started by composite,

שלום. אני מעוניין באל-פסק שיגבה מחשב שמופעל ע"י ספק כוח של סביבות 750\800 וואט ("סביבות" כי כרגע המערכת מופעלת ע"י ספק של 430 וואט, אבל אני מתכנן שדרוגים וביניהם החלפת ספק כוח), וגם מסך LCD 24" Dell 2408WFP. דרישות: שבזמנים שאין מישהו ליד המחשב לכבות אותו ידנית, שהאל-ספק ידע לעשות כיבוי מסודר בצורה אוטומטית (במידה וההפסקת חשמל תמשך מעבר ליכולת הגיבוי). כמו כן, אני מעוניין באל-פסק שיגן מפני כל סוגי ההפרעות בחשמל, פרט להפסקות חשמל כמובן - זה כולל רעשים (noise), נפילות מתח, קו מתח לא יציב (משתנה - עולה\יורד), קפיצות מתח, ועוד. תקציב: אין, כי אני לא יודע כמה אל-פסק כזה אמור לעלות, אבל אני מוכן להשקיע כמה שצריך (בגבול ההגיון) תודה מראש

• 6 תגובות
    • 960 צפיות
  11. Started by s7c,

שלום, ראשית אני ממש לא מתמצא במערכות UPS למיניהם, מפרט המחשב שלי הוא: Asus M2N-E AMD Athlon 64 +5200 X2 BFG GeForce 8800GTS TWINMOS 2GB 800mhz DDR2 ENERMAX LIBERTY 400W GigaByte Poseidon יש לי מערכת קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 64 Pro ויש גם 2 מאווררים אחד של 12ס"מ ואחד של 8ס"מ (שבאים עם המארז) ואני מתכנן לקנות עוד אחד שמתחבר במקום סלוט PCI אני מחפש אל פסק שימנע מהמחשב לקרוס ברגעים של ירידות מתח או הפסקות חשמל, בקשר למחיר מקסימלי, כמו שציינתי אני לא מתמצא בדברים האלו, כך שהצעות זולות יותר יתקבלו בברכה. תודה

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by eranx,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לאל-פסק בתקציב של 500 שח לערך. אני שוקל לחבר את הדברים הבאים: מחשב System Type: Single Processor Motherboard: Regular - Desktop CPU: Intel Core 2 Duo E6550 2333 MHz Conroe CPU Utilization (TDP): 90% TDP RAM: 2 Sticks DDR2 SDRAM Video Card: AMD Radeon HD 2600 XT 512MB Video Type: Single Card SCSI HDD 7200 rpm: 4 HDDs DVD-RW/DVD+RW Drive: 1 Drive Keyboard and mouse: Yes System Load: 90 % Recommended Minimum PSU Wattage: 330 Watts +2 דיסקים חיצוניים קשיחים שאינם ECOGREEN טלויזיה SAMSUNG PS50C550 Power supply: AC100 - 240V 50/60Hz Power Consumption (Max): 340 Watts Power Consumption (IEC 62087 Edition …

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by ng100,

היי אני מצרפת את מפרט המחשב שלי. קראתי פה הודעות וממש לא הבנתי מה אני צריכה לרכוש. רוצה כרגע לחבר רק את המחשב ואולי מסך בעתיד (צריך לחבר גם את הראוטר?) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 879 צפיות
  14. היי, ההורים שלי ביקשו המלצה לאל-פסק לעמדה בודדת שכוללת לא יותר ממחשב אחד, עם ספק של 450W (ואני כנראה מגזים), וDell U2417H, שצורך במקסימום 68W (לפחות על פי המדריך). אני יודע שספקי Line Interactive הם בעצם סוג של "שקר", כיוון, ותקנו אותי אם אני טועה, על אף שהם ישאירו את המחשב דלוק בנפילות חשמל ובקפיצות מתח, המחשב עדיין יקבל את ה"מכה", לעומת ספקי On-Line, אבל כיוון שאין מקום לשכנוע, לצערי, והתקציב הוא מוגבל, האל-פסק המבוקש צריך להיות Line Interactive. מעבר לדרישה הזאת, אין עוד דרישות מיוחדות. כל מה שהוא צריך לעשות זה להשאיר את המחשב והמסך פועלים לעוד כמה דקות (10 והלאה לא יזיקו), על מנת שהם יוכלו לכבות אותם בצורה מסודרת. אשמח להמלצה על דגמים ספציפים (בעיקר כאלה עם …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. Started by slim_shady,

שלא יהיה יקר מידיי ושיהיה לפחות 5 דקות השהיה... ויש לי ספק 400V אם זה חשוב...

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  16. Started by Zadu,

אני מחפש לקנות אל-פסק למחשב שלי. מחיר עד 500 ש''ח. איזה יש שמומלצים?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by creed111,

אני צריך מערכת אל-פסק לסלון שיחזיק htpc עם ספק ליברטי 400w מגבר של קולנוע ביתי וטלויזית פלסמה אם צריך ניתן למתוח את התקציב 1. כמה va אני צריך לבחור עבור האל-פסק? יש איזה נתונים שאני צריך לתת לכם לגבי המגבר והפלסמה כדי שתדעו איזה אל פסק אני צריך? 2. האם הם טוענים את עצמם אחרי שהבטריה מתרוקנת, או שיש צורך לקנות בטריה חדשה כל כמה זמן? 3. האם הם עושים רעש? אני לא רוצה לשים בסלון משהו רועש 4. יש איזה מותג מומלץ - איפון, אדוויס, או משהו אחר? תודה

• 8 תגובות
    • 936 צפיות
  18. Started by tora26,

שבוע טוב 😀 אני מעוניין לרכוש אל פסק לפי מה אני צריך לחשב את הצריכה אם לפי Watt או לפי VA או לפי שניהם? סוג: Line interactive בגלל עלויות ורעש לא לוקח און ליין מתכוון לחבר לאל פסק את המוצרים הבאים מחשב כמובן (מצורפת תמונה עם המפרט) מסך (51W) ראוטר של בזק (24W) מדפסת (29W) דרישות (לפי חשיבות) אמינות - שיחזיק מעמד כמה שיותר וכמה שפחות התעסקות איתו כמה שפחות רעש מחיר שידע לשמור על המוצרים מפני עליות\נפילות מתח כמה שיותר זמן שיוכל לספק חשמל בזמן הפסקת חשמל - היתרון אפשרות לתליה בקיר תודה רבה

19. Started by nahum8,

מפרט מחשב בצד, תודה.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  20. Started by yitzikah,

הי, הייתי רוצה לקבל המלצה לאל פסק. קודם כל מה ה VA שאני צריך ואח"כ המלצה על יצרן ספציפי. אז ככה, מבחינת הצרכים אני מעוניין באל פסק יותר כמגן מפני ברקים+קפיצות מתח על מנת למנוע נזק לחומרה, כלומר אני יכול להסתפק גם בזמן עבודה שיש הפסקת חשמל של 5-10 דקות, רק בכדי לכבות את המחשב בצורה מסודרת (לא מתכוון לעבוד בזמן הפסקת חשמל). לגבי הציוד שיש לי: - מחשב חדש שקניתי לפני כחודש בעל ספק 500W , מעבד Intel Core 2 Quad cpu q8200 2.33GHz - מסך samsung p2350 לפי נתוני יצרן צורך 40W במקסימום - מדפסת משולבת lexmark x5650 (נדרשת הגנה בלבד) השאלות שלי: 1. כמה VA אני צריך? ראיתי דגמים של 350,500,650 ואף יותר? איזה מהם? למה ומה החישוב? 2. יצרן מומלץ? היה לי בעבר את Advice אבל הפלסטיקה של …

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  21. שלום, מסתבר שתלאביב לאחרונה דומה יותר לאפריקה וכבר שבועיים שיש פה הפסקות חשמל (והקיץ עוד לא ממש פה). אני מחפש אלפסק שישאיר במצב עבודה את המחשב, המסך והראוטר שלי בזמן הפסקת חשמל לכ-30 דקות. המסך הוא 27' LCD, המחשב מבוסס I7 2600 עם ספק 500W וללא כרטיס מסך. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by ~Pizza~,

היי. פתחתי את הדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/534443-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-6000-%D7%A9-%D7%97 אני כמעט סגור על המפרט הזה שפרסמתי (השני עם ה280X) הדבר היחיד שאני חושב שאני יכול לשנות כאן זה הבאנדל מארז+ספק. האם יש באנדל מומלץ יותר מזה שפרסמתי באשכול בטווח מחירים הזה? (lancool+fsp raider 650) תודה.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by hamtsani,

שלום לכולם, אודה על עזרתכם בקשר לחברות טובות שמייצרות ספקים: הבנתי שחברת Enermax מייצרת ספקים איכותיים? האם יש חברות נוספות איכותיות? האם חברת Hec נחשבת טובה? בקיצור קצת עזרה תעזור לי. אגב אני צריך ספק טוב כי המחשב הוא למשחקים (כרטיס מסך ge force 8800 GTS 320, מעבד E6300, דיסק קשיח אחד 250 ג'יגה ו- 2 ג'יגה זיכרון) תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Vlad3,

לא אכפת לי אם ישראל או מחול http://www.amazon.com/Cooler-Master-HAF-912-RC-912-KKN1/dp/B003ZM7YTA/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1353520958&sr=8-1&keywords=haf+912 חשבתי לקנות את זה האם יש אלטרנטיבה יותר טובה? בטופ של הסדר העדיפויות אני צריך שהמחשב ישאר קריר פחות ואחרי זה העיצוב סירקולציה>עיצוב

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  25. שלום יש לי כרטיס מסך HD4870 512MB מסך 22" LG מעבד E4500 2.20 GHZ 2 ג'יגה זיכרון 667MHZ ספק כח 500W של CROSS POWER איך אני יודע אם זה ג'נרי או לא איך אני יודע אם זה 500W אמיתי או לא? איך אני בודק נצילות המערכת מהספק יעני כמה הספק שלי מספק מתוך ה 500W בזמן שיא?

• 34 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים