ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
אני כבר מת להחליף את המארז הישן שלי וכל המארזים שהסתכלתי לא אהבתי חוץ מזה והdefine r3 של פרקטל. אתמול ביררתי ומסתבר שהמארז הזה יגיע חודש הבא, נראה לי שגם בלבן וגם בשחור. קבלו וידאו סקירה של ליינוס טק טיפס, הסוקר הטוב ביותר ברשת
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, המפרט: לוח אם: gigabyte p43. מעבד: intel q6600. זיכרון: 4gb של חברה לא ידוע. כרטיס מסך:SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE. בנוסף: יש לי שני ארדיסקים( 250GB כול אחד). ושני DVD-ROM. אם זה משנה משהו. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, לפני מספר חודשים קניתי את האל פסק הזה - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=593302 כשלצערי אחרי 3 חודשים הוא החזיר נשמתו לבורא, ועכשיו אני חושב ללכת להחזיר אותו ואולי לקחת אחד חזק יותר... מלכתחילה הייתי מאוד מאוכזב ממנו, שמעתי הרבה דברים טובים על החברה הזו לאל-פסק, אבל כל דבר במכשיר הזה צעק חינמי מרגע שפתחתי אותו. החוטים שמגיעים איתו קצרים בצורה דבילית, החיבורים מאחורה עדינים בצורה לא הגיונית, הדיסק שמגיע איתו נראה כאילו הוא מכוון למערכת הפעלה WIN 95' בקיצור אכזבה ... בכל מקרה המפרט שלי הוא כלדקמן - WIN 7 X64 ultimate Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 6GB RAM של KINGSTON ATI 6950 2GB שנפתח ל6970 ספק 550W של HEC או WIN או משהו כזה COOLER M…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חג שמח לכולם בדקתי צריכה כללית של המחשב במחשבון של enermax עם כרטיס ATI 1950 והתוצאה 422W HD 6870 +-450W אני חושב שהדגם הזמ מאוד משתלם וגם לא צריך לעשות OC רק המחיר קצת יותר יקר HD 6850 +-420W מבחינת מחיר משתלם HD 5850 +-440W מבחינת מחיר מאוד משתלם הדגם החדש EXTEME בערך 680/712 ש"ח אני עושה קצת OC למעבד (Q6700 ) מ 2600MHZ ל 3000/3200MHZ על איזה כרטיס כדאי ללכת ? כדאי ללכת על כרטיס יד שניה ? האם היה צבר בקבוק והאם אני ירגיש את זה ? יש לי מסך 19" CRT + מסך סמסונג 32" LCD ואני מחובר לשניהם צפייה ב LCD בסלון דרך המחשב , האם היה לי שינוי לטובה/לרעה אם אני יחליף כרטיס מסך אחר ? http://www.enermax.outervision.com/PSUEngine כרגע יש לי 2 GB זיכרוןDDR 2 שוקל להחליף/לשדרג ל4/…
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום חברים. המפרט: E5400 2.7 GHZ MSi G41TM-E43 2 GB RAM GTS 450 האם ANTEC יחזיק את המפרט? אחרי שדרוג של כרטיס מסך, לא נשאר לבן אדם תקציב לשום דבר חזק יותר. נראה לי שכן, כי כאן כולם מדברים על איכות הספק הזה. אבל עדיין אשמח לקבל דעה של מומחים, כי המלצתי לבן אדם ועכשיו אני דואג שאולי הוא יקנה ספק חלש. אודה מראש לכל העוזרים.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מאחר וכל האפשרויות מצביעות על כך שזו אשמת הספק שלי שהמחשב מת מידי פעם, החלטתי שהגיע הזמן להחליף אותו. המפרט בפרופיל. איזה ספק יתן לי את הבטחון של להריץ את המערכת שלי בלי למות גם אם אני אוסיף עוד כמה כוננים קשיחים? כמובן שהייתי מעדיף לשלם כמה שפחות, אבל אם צריך להוציא 400-450, נעמוד בזה.
-
- 19 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום. AsRock Fatal1ty PRO 2600K שיומהר ל 4.6GHZ GTX480 Corsair Vengeance 16GB SSD 2TB WD Sound Card Corsair 800D Noctuah CPU Cooler DVD BLU RAY אין צפי למערך SLI האם אפשר להיות בראש שקט לגבי בחירת ה Corsair AX 850? [וכדרך אגב, וכשאלה מהצד, לא ברור לי מה ההבדל בין סדרת ה AX לבין סדרת ה HX של Corsair] תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבדי אינטל [/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray[/td][td]1060[/td][td]1[/td][td]1060[/td][/tr][tr][td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]P67A-UD3-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1333, 2xPCI-E[/td][td]655[/td][td]1[/td][td]655[/td][/tr][tr][td]זכרונות DDR3 1333Mhz[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]1x4GB Patriot Signature[/td][td]230[/td][td]1[/td][td]230[/td][/tr][tr][td]כרטיסי מסך GIGABYTE[/td][td]Price[/td][td]Units[/td][td]Total [/td][/tr][tr][td]HD 6850 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E…
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
בעקבות מספר בעיות חומרה שהופיעו ב- NAS בן השנתיים ומשהו שלי וכשהמקום הפנוי שבו הולך ומצטמצם, התחלתי לחשוב על הדור הבא, שיהיה better, stronger, faster. Gentlemen, we can rebuild him! We have the technology. 8) והפעם אני הולך ללמוד מהניסיון ולא לחזור על הטעויות שעשיתי בפעם הקודמת. הפעם יהיו טעויות חדשות! כבר יש לי רעיונות בנוגע למערכת ההפעלה, למעבד, ללוח האם, לדיסקים, אבל כל זה יבוא אח"כ. השלב הראשום הוא לבחור מארז וספק. המארז אמור להיות קטן ככל האפשר ועדיין להחזיק שישה דיסקים (לא צריך לשמור מקום להתקני 5.25" או לפלופי - לא יהיו כאלו) עם איוורור לכלוב הכוננים ועם פילטרי אבק לכל כפתח כניסת אוויר רציני, שקט ככל האפשר וכמובן זול. הספק לא צריך להיות חזק - גם בהערכות הכי מופ…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה לאל-פסק בתקציב של 500 שח לערך. אני שוקל לחבר את הדברים הבאים: מחשב System Type: Single Processor Motherboard: Regular - Desktop CPU: Intel Core 2 Duo E6550 2333 MHz Conroe CPU Utilization (TDP): 90% TDP RAM: 2 Sticks DDR2 SDRAM Video Card: AMD Radeon HD 2600 XT 512MB Video Type: Single Card SCSI HDD 7200 rpm: 4 HDDs DVD-RW/DVD+RW Drive: 1 Drive Keyboard and mouse: Yes System Load: 90 % Recommended Minimum PSU Wattage: 330 Watts +2 דיסקים חיצוניים קשיחים שאינם ECOGREEN טלויזיה SAMSUNG PS50C550 Power supply: AC100 - 240V 50/60Hz Power Consumption (Max): 340 Watts Power Consumption (IEC 62087 Edition …
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כמו בכותרת. נושאים של מדולריות במארז מרווח עם סידור נכון של כבלים ו-SILVER/GOLD עם יתרון ביעילות של 2% נראים לי פחות חשובים. האם ל-X850 יש יתרון באיכות ובוואטים שהוא מסוגל לספק?
-
- 3 תגובות
- 806 צפיות
-
-
האם קיים מארז עם מסנני אבק בעלות של עד 300 ש"ח (חריגה קלה אפשרית). מצאתי מארז של Coolermaster דגם 370 המכיל מסנני אבק, אך מסנני האבק שלו מכסים רק חלק מהמארז. תודה רבה, אורי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין בספק שקט שקט ,ואני בררן בקשר לנושא ,יש לי כרגע SEASONIC 430 W ה GB והוא מייצר זמזום מעצבן ודי רועש ה CORSAIR שלפניו היה שקט יותר אבל זה סיפור אחר . המערכת ככה : Q6600 בOC ל 3 לוח :DS3 -35 כרטיס מסך :8800GT +TWIN TURBO על 5 וולט לזכרוני (מאורריים ). מאוררים :6 (120ממ ) HD : כרגע WD רועש חשבתי ללכת ה SS X GOLD 650 W מה אומרים ?יש הצעות המלצות ,ישמח לכל עזרה בנושא
-
- 16 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני רונה מחשב חדש ואני צריך עזרה די דחופה בקניית מארז עד 400 ש"ח ובבקשה שיהיה מ KSP... http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=karmiel תודה רבה לעוזרים! ( אני צריך את זה כמה שיותר מהר...) העלות של המחשב בלי המארז היא כ 4000 ש"ח. (אם זה עוזר למישהו) אם יש משהו לא ציינתי והייתי צריך, בבקשה תגידו.
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
היי אני מחפש מארז עד 400 שקל לא ל OC אבל מארז מאוד מאוורר שישמור על טמפרטורה תקינה כי החדר מאוד מאוד חם תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לדעת האם הספק שלי [בצד] 600W יחזיק שני כרטיסי HD5850, ללא OC, ואת המעבד שלי ב OC ל 3.4.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חג שמח לכולם קניתי היום ספק http://www.enermax.com/home.php?fn=eng/product_a1_1_2&lv0=1&lv1=42&no=150 עכשיו הכבל 12V שלו בא בעצם משני חיבורים של 4+4 (כלומר זה 8 פינים שניתן להפריד ל 2 רבעיות) בהוראות כתוב לחבר את הכבל שרשום עליו 12V, הקטע הוא שלא רשום על אף אחד מהם.. האם זה משנה איזה מהם אני אחבר? צרפתי תמונה של איך זה נראה.. תודה לכולם..
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
THERMALTAKE Litepower 600W או SeaSonic ET 600W Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבנתי ששניהם מאוד מומלצים השאלה היא מה ההבדל ומי טוב יותר ?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חברה היופ פירקתי את המחשב לנקות את המאורר הקדמי של המחשב והוצאתי את הכבלים שמתחברים ללוח אם וחיברתי כמו שהיה כתוב בלוח אם...הכל עובד כמו שצריך רק התאורה של הקדימה של המארז הפסיקה לעבוד מישהו יודע מזה יכול להיות? ד"א אני לא זוכר אם היא עבדה לפני פשוט אני לא יודע מה הבעיה בדיוק ..תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אני רוצה להחליף את הספק כוח שלי HEC 300W למשהו יותר טוב המערכת שלי היא E4500 8600GT 4 HDD 3 מאווררים מחוברים אליו וצורב
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי חברים, שאלה בכותרת, המערכת היא C2D עם 1GB RAM.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1) האם הספק הזה איכותי וטוב? 2) האם הספק הזה יתאים למערכת: מעבד: E6300 לוח אם: abit IB9 965 כרטיס מסך: geforce 7600 GS שני כוננים קשיחים, 2 מאווררים במארז +1 על כרטיס המסך, 1 על המעבד (accelero L2 Pro ו Freezer 7 Pro). 3) עד כמה הספק הזה יהיה אקטואלי גם לשדרוג של המעבד וכרטיס המסך?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
ב-front panel יש מסננים שקל להוציא (אלא שלפני הכוננים) ויש זוג מסנני אבק גדולים עם ציר. http://images.hardwarecanucks.com/image/lemonlime/cases/antec_p183/antec_p183_front5_sm.jpg ניתקתי צד ימין ע"י לחיצה, אבל אני לא מצליח להסיר אותם מהציר בצד שמאל, ואני מפחד לשבור את הציר/מסננים. האם אני טמבל? האם מישהו יודע איך עושים זאת? ההוראות באתר של antec ממש לא ברורות.
-
- 3 תגובות
- 809 צפיות
-