ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,707 דיונים בפורום זה
-
מי שבונה מערכת יודע עד כמה מארז מסייע לנו בארגון וקירור המערכת, אך עליה וקוץ בה, מארזים איכותיים עולים מאות שקלים. למי רוצה איכות וקצר בתקציב יש מארז איכותי שנותן מקסימום איכות במינימום מחיר! אני ממליץ על המארז החדש\ישן HEC 66RC. תמונות וביקורות : http://www1.oc.com.tw/forums/forumview.asp?id=5&msgid=721 http://homepc.com.tw/index.php?node=YnR2ih6OEVO4EAv&product_id=658 מחירים בזאפ : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=744781&orderby=price שווה בהחלט!
-
- 21 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
מישהו הצליח לפרק את המאוורר של ה25 ס"מ? אם כן, אז איך? אני מסתבך עם החבור חשמל של נורית הלד.
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את Cooler Master 590 איך האיוורור בו? כמה מאווררים יש בו? או שכדאי לקנות מארז אחר אם קירור טוב יותר?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני משדרג ל: AMD fx 8350 gigabte ga-990xa g.skill 8gb 1866 cl9 1.5 volt sapphire 7870 xt 2gb גוף קירור למעבד אוויר/נוזלי (עדיין לא סגור על זה) כל זה מתווסף למה שכבר יש לי: 3 דיסקים קשיחים רגילים 1 דיסק SSD 7 מאווררים 1 כונן דיוידי 1 צורב מקלדת+עכבר אלחוטי לוג'יטק עד כאן. יש ברשותי את הספק כח הזה: THERMALTAKE TOUGHPOWER W0116RU CABLE MANAGEMENT 750W POWER SUPPLY http://www.tweaknews.net/reviews/thermaltake750w/ זה אמור להוות בעיה? תודה לעוזרים. נ.ב מתוכנן אוברקלוק למעבד ולכרטיס מסך.
-
- 2 תגובות
- 920 צפיות
-
-
בפנים יהיה 8800gtx וגוף קירור tt bigtyp vx
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. אני רוצה לקנות מחשב בספטמבר, והדבר היחיד שאני לא מבין בו הוא ספק. עכשיו, תכל'ס מה שחשוב לי בספק הוא כמה אני משלם אחרי זה לחברת החשמל... אני אבנה מפרט HIGH-END, אבל התאמת הספק למפרט אני אעשה כשאחליט על המפרט הסופי. אני פה עכשיו כי אני רוצה שתסבירו לי בבקשה את הדבר הבא: ראיתי בהרבה ביקורות של כל מיני רכיבים (במיוחד כרטיסי מסך) שההספקים משתנים כשהמחשב ב-IDLE וב-LOAD. אם יש לי ספק 500W לדוגמא, ב-IDLE ההספק הכולל של המחשב הוא 100W והמחשב שלי פועל שעה, האם בחשבונית לחברת החשמל אני אשלם 0.1 קוט"ש או 0.5 קוט"ש? אם משלמים 0.1 קוט"ש (ואני לא רוטשילד) ונגיד שאני לא מוגבל בתקציב, חמה לי לקנות ספק 850W למחשב מטורף, אם אני יכול לקנות 1000W ולבסוף לשלם את אותו הדבר לחברת החשמל? כמו…
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום רב! האם יש למישהו UPS מסוג line interactive שעובד בצורה טובה עם ספק כח תומך Active PFC יש לי את ה Enermax Modu82+ Series (EMD525AWT) 525W PSU ובאתר הם אומרים שרק UPS אונליין יתאים. אבל קראתי שיש כאלה שקנו UPS מסוג אחר וזה עדיין עובד להם.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל כי בשניהם זה אותם חיבורים.. ועם נגיד יש לי ספק שתומך ב CF וכרטיס של נבידיה זה אמור לשנות משהו ? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני חושב על שדרוג המחשב, כרגע לא ברור AMD/INTEL , האם יש חיבורים חדשים ללוחות אם החדשים? לא מתוכנן GAMING כבד, כך שאם ירכש כרטיס מסך הוא יהיה בינוני ומטה. האם אני צריך להחליף את הספק? תודה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
מפרט המחשב לי הוא... AMD 3800x2 GA-M55S-S3 2GB DDR2 (512x4) 667MHz 160GB WD צורב DVD 4-6 מאווררים ובעוד כשבועיים שלושה 8800GTS...ואני בעצם מכין את המחשב שיחזיק לי את הכרטיס... אז התלבטתי בין ספקים...אז עכשיון הציעו לי את הספק הבא של ENERMAX ENERMAX NOISETAKE EG425P-VE 420W עכשיו אני יודע בוודאות ש400W יחזיק לי את הכרטיס בסדר גמור אני פשוט רוצה לדעת אם הספק הזה טוב?! ובבקשה אם אפשר להגיב תגובות בונות שיעזרו לי להחליט ודחוווףף למה הספק מגיע יום שישי ואני רוצה לדעת אם לבטל או לא... עריכה::: וואייי איזה בעייייה אני צריך עזרה ועכשיו בבקשה!!.. בלינק הבא.. http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1118504 רשום שם שה8800GTS זקוק ל26A בזמן שהENERMAX מוציא רק 23A.....האם אני צודק?…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש ברשותי שתי מערכות מחשבים באותו חדר, ותהיתי אם קיים היום בשוק מארז שיכול להכיל שני מחשבים (שתי לוחות אם , שני ספקי כח וכו'). הגודל הפיזי לא כל כך חשוב. למשהו יצא לראות כזה מארז בשוק ? או אולי מודינג מעניין ?
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי בשבוע שעבר מחשב מ-RSM, מארז Antec 100 עם ספק כוח Antec HCG 520. אני מסתכל עכשיו לתוך המארז ורואה שהספק הותקן על הרצפה, הפוך מעלה-מטה, כלומר המאוורר שלו פונה כלפי הרצפה והמדבקה שבתחתיתו פונה למעלה. הגיוני ?
-
- 20 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
1.עם כמה מאווררים מגיע ה nzxt zero? 2.עד כמה מאווררים אפשר להכניס בו? 3.ואם יש הבדל בין nzxt zero לבין nzxt zero 2? 4.ואיך זה שבskypc הnzxt zero 2 עולה 470 ובiqpc הnzxt zero הרגיל לא ה2 עולה 656 ש"ח? 5.ומה יותר גדול, מקרר וטוב, nzxt tempest או nzxt zero או nzxt zero 2? תודה.
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום לאחר החלפת ספק התברר שהספק שנשלח לי הוא דפוק גם כן לכן בסוף הוחלט לשלוח לי ספק כוח חדש במקום, יקר יותר, אך מבחינת הספק, נמוך יותר, רציתי לדעת את דעתכם , מה יותר טוב... הספק שהיה לי הוא antec smart power 450W הספק שאני אק בל במקומו הוא:ANTEC NEO HE (HIGH EFFICIENC)430W מה דעתכם, קראתי מאמר שאומר שהספק השני לא מתאים ללוחות אם של אסוס, האם זה נכון?, לוח האם שיש ברשותי הוא אסוס m2n-e אשמח לקבל את חוות דעתכם, דפנה.
-
- 7 תגובות
- 800 צפיות
-
-
חברים שלום , ברשותי ספק כוח SEASONIC 620 MODULAR וגם כרטיס מסך R280X של אסוס עם חיבורים 8PIN +8PIN, הבעיה היא שאיני יכול לחבר את הכרטיס לספק כוח חוץ מאשר לעשות קומבינה ! אין לי בספק עוד יציאה של PCI E 8 PIN אלה רק 6 PIN כלומר ( 6+8 פין והכרטיס דורש 8+8 פין) , עכשיו ניסיתי לחבר עם הכבלים שהם ATX 4P ו ESP 8P ביחד עם ה PCI E 8P וזה לא עבד המחשב פשוט לא נדלק , רק הצלחתי להפעיל אותו עם קומבינה של הרכבת PCI E 8PIN מספק אחר עם ה PCI E שמגיע עם הספק , אבל זה לא נראה לי בטיחותי ויציב ! מה עלי לעשות חברים , לא באלי לקנות ספק חדש לזה שאצלי אין לו אפילו חודש והוא אמור למשוך את הכרטיס ללא בעיות. בברכה ,
-
- 25 תגובות
- 4k צפיות
-
-
צריך ספק כוח שיחזיק את המערכת הבאה: 1950xt 256mb GigaByte motherboard 965p-s3 E6300 3D Aurora GB +OC שיכול להיות שאני אעשה למעבד חברי הפורום המליצו לי על הספקים הבאים: http://www.gcomputer.co.il/Product.asp?Pid=9PA3504901&Cat2Cat1ID=155&Cat2ID=681 http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1537 אך רציתי לדעת האם יש משהו באמצע? כלומר גם מבחינת מחיר וביצועים כך שאני לא אצטרך להוציא הרבה כסף?
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על מארז וספק כוח בתקציב של 1000 ש"ח גג. חשוב שהמחשב יהיה שקט במיוחד. זהו המפרט שאמור לפעול בתוך המארז: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 590 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ¤ 279 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit (1GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ¤ 625 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 466 2 כרטיסי מסך BFG 8800GT G92 OC 512MB DDR3 DualDVI Retail - זמין במלאי ¤ 1550 1 חשבתי על Sonata III של Antec, אשר מגיע עם ספק כוח של 500W. אתם חושבים שאפשר להתעלות עליו? תודה רבה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לנו מערכת שצורכת כ-1000 וואט (ספק כוח 850 ומסך 140) ומתלבטים בין ups של החברות אדוויס ו-apc האם יש המלצות/בקורות על אחד או אחר מהשנים? המון תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש (מקווה מאוד מחר), והדבר היחידי שאני לא סגור לגביו זה המארז + ספק. בפורום מפרטים כולם אומרים SONATA III עם הספק 500W שם. אין ממש מגוון. רציתי לשמוע מכם אם זה באמת המארז המושלם עם הספק המושלם או שיש אופציות אחרות (אבל לא יקרות יותר!) קראתי קצת בפורום והזכירו פה הרבה דברים אבל אשמח לסכם את זה פה. כמובן שאני רוצה שיהיה שקט, אני מוכן גם לקנות מאוורר, אבל אני בסה"כ גיימר ממוצע ולא מריץ שרת ביתי בבית או משהו כזה, כך שאני לא צריך משהו XTREME... תודה מראש לכל העוזרים בדילמה !! מה קונים היום ?? [המפרט שלי: Q6600, 8800GT, 2GBRAM, וקירור למעבד נראה לי FREEZER PRO-7 או משהו כזה, ועוד מאוורר 120MM למארז]
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני יודע שהרבה לא אוהבים את המארז,ואשמח לתשובה מפורטת למה. הביקורות משבחות , זה נמצא בכל האינטרנט. העיצוב הוא מה שמשך אותי ואח"כ התענייתי יותר וקראתי ביקורות של אתרים והם אומרות שזה אחלה מארז. קראתי ב NEWEGG על חסרונות , והעיקריים הם ה מאוררים , שאותם אני מחליף בTT Thunderbird 120mm X2 אז יהיה לי אחלה קירור,מאוררים הוחלפו. פילטר אבק אם הוא באמת מפריע ל AIRFLOW אני יוריד,אפשר להוריד אותו . וחוץ מזה...לא שמעתי עוד דברים חוץ מחסורונת כמו "כבד" ודברים כאלה.. אז אפשר לדעת למה הוא כ"כ "לא-מחובב" פה בפורום ובכללי? באמת כדאי לוותר?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אתחיל ואומר שהמחשב ההזוי הזה הוא לא שלי מדובר במחשב שהלך לו הספק. הספק שהתקלקל היה 700W של חברת FOEM, מישהו מכיר המפרט שלו הוא: לוח: Asrock X58 Extreme מעבד i7 930 זיכרון: 2GBx6 DDR3 667 סה"כ 12GB. כרטיס מסך Radeon 7800 דיסק: 760GB WD Green. איזה ספק מתאים כאן? בטוח ש700W זה אוברקיל רציני, אני טועה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאוורר ה- TriCool 120mm שהגיע עם ה-P150 מחרחר חירחורי גסיסה. מחפש להחליפו בחדש. יש המלצות? עדיף מ-rsm (הכי קרוב...)
-
- 1 תגובה
- 877 צפיות
-