עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by omerbr,

אני רוצה לקנות ספק כוח חדש מהחנות KSP במחיר של 400-500 שקל בלי חריגה זה לפרוייקט מסויים אבל אני לא מצליח לבחור ביניהם

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. לא כ"כ משנה לי שיהיה יפה במיוחד או חלון\לדים\נצנצים וכו' אלא שיהיה פשוט אבל שקט יחסית וטוב. כמן כן שיהיה בו מקום ל HD4850, (הבנתי שלא בכל מארז יש מקום). ראיתי שממליצים כאן על ה ANTEC 300 אבל ראיתי בתמונות שהוא מגיע עם רשת מקדימה, וזה בעיה בשבילי כי אני גר בקראוון ואני פוחד מהאבק יש המלצות אחרות? תקציב עד 500שח גג תודה

• 9 תגובות
    • 913 צפיות
  3. שלום לכולם, אני עומד לשדרג את המארז שאני מאוד אוהב לטובת מארז Full Tower שהכרחי אצלי (דיי קטן אין מקום לזקוק) אני דיי נעול עליו אבל לא מוצא אותו במחיר סביר.. מצאתי הכי נמוך ב800 ש"ח כבר נתקלתי באשכולות ישנים שאנשים מצאו אותו ב700 ש"ח אפשר לדעת איפה אפשר להשיג אותו במחיר זול יותר? גם בעלי המארז הזה יכולים לעזור אם אפשר. בנוסף אם יש ביקורת רעה/טובה על המארז אני ישמח לשמוע. המפרט בצד ימין הולך לשבת שם, אולי בעתיד הרחוק הלוח+המעבד יעבור שדרוג ואני יעבור למערך SLI. תודה לכם.

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. ניתן לחרוג מעט בתקציב אך האם שווה בכלל להשקיע סכום כזה במארז? אולי כדאי לצמצם עלויות של כל המפרט ע"י השקעה נמוכה יותר במארז? המליצו לי על הקולרמאסטר סטקלר 830 ב-1500 שקל האם הוא כ"כ טוב ושווה את ההשקעה? ומה בקשר לג'יגהבייט אורורה (690) או אורורה570 (890) ובכלל, מה צריך להיות במארז איכותי? האם הוא חייב להיות עשוי מאלומיניום? כמה מאווררים צריך?... (בעיקרון המחשב מיועד לאוברקלוק)

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הי לכולם, אמא שלי דיווחה לי אמש, על ריח שרוף מהמחשב. נגעתי ב CASE וראיתי שהוא בוער. במבט חטוף, הבחנתי שהמאוורר של הספק לא פועל וגם המאוורר האחורי של המארז (והיחיד!) מת. פירקתי את המחשב, פירקתי את הספק ואת המאווררים לגורמים, ניקיתי, שימנתי (שמן מכונות) הרכבתי והחזרתי (נשמע קצר אה? זה לקח לי איזה 3 שעות... ) הפעלתי את המחשב והמאווררים עבדו בצורה תקינה. שמתי סרט HD בשביל לראות אם המחשב מתאבד. אחרי כשעה וחצי שמתי לב שה- CASE בוער, באתי לכבות את המחשב ו- בום! נפילת מתח בכל הבית כשניתקתי את המחשב מהחשמל המתח חזר. כל מה שאני יודע שהעסק מתחממם בצורה בלתי רגילה. מפרט: AMD Athlon 64-bit 3200+ CPU Cooling - Arctic Cooling Case - KSP CRAPY CASE PSU- KSP CRAPY PSU 400W MB…

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  6. Started by A.S.H.E.R,

אני מחפש ספק טוב ואכותי ולא ספק ג'נרי - עד 150ש שיחזיק תמערכת הבאה - מעבד: I5 750 לוח אם: DP55WB של Intel היה לי ספק: 500W NEOTech - התקלקל כרטיס מסך : GeForce GTX550 Ti תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכם! אני מתכוון להזמין בימים הקרובים מחשב חדש. המפרט יהיה בערך כזה: מעבד E8400 או E8500 לוח אם כמובן (עוד לא החלטתי סופית) כרטיס מסך RADEON 3850 (עם קירור אקטיבי או פסיבי) 2-3 דיסקים קשיחים כרטיס קול נוסף אז השאלה היא כזאת יש לי באצם שני מארזים לבחירה: CM 690 או COMPUCASE 6XG3 מה ביניהם יתן פתרון קירור טוב ברמת רעש סבירה ומטה (כמה שיותר שקט) המחשב עצמו מיועד לעריכת וידאו. לא ייבוצע עליו שום OC. כרגע יש לי שני מארזים של COMPUCASE אחד 6AR6 ושני הרבה יותר ישן 6919 ללא אוורור צדדי. (לכן לדעתי הוא לא יספיק) אזי אשמח לקבל את עצתכם. לגבי הספקים - MODU 82+ 525 מול HX 520 ן- PRO 82+ 525 מול VX 550 מה עדיף בכל אחת מהקטגוריות? מבחינת רמות רעש ואיכות. תודה מראש

8. היי, בכלליות איך הספקים של NZXT ואיך הספק הזה ספציפית? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=425 איך הוא בהשוואה לספק הזה? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1268

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  9. לפני כמה שבועות היה לי הפסקת חשמל מתי שהמחשב שלי היה מחובר וזה שרף לו את הספק . עכשיו קניתי מחשב חדש ואני לא רוצה לחבר אותו לפני שאני ידע מה דברים כי זה חשוב לי שמונע מהמחשב שלי להיהרס בצורה כזאת לכן אני מבקש מכם להגיד לי מה מונע מהמחשב שלי נזק מהפסקות חשמל וכאלה לא יקרה אותו דבר גם למחשב החדש שלי (אני שמעתי על שתי דברים מיצב מתח ואל פסק אני רוצה לדעת אם יש עוד משהו שמונע נזק מהפסקות חשמל ודברים כאלה, ומה ההבדל בינהם בדרך הפעולה וכו', ומה יותר טוב מבניהם, וגם מה עולה יותר ? בבקשה תענו לי כמה שיותר מהר על השאלה כי אני כבר רוצה לחבר את המחשב החדש שלי בלי דאגות תודה מראש לכול העוזרים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by 246810,

יש לי את הספק הזה gyro 520watt (הספק אמיתי 230 vat )-ההייתי היום באיבורי רציתי לשדרג לhd4670 ואמרו לי שיש לי ספק חלש ואני צריך להחליף אותו ל450vat כדי שיסחוב את הhd מה אתם ממליצים לעשות? הוא המליץ לי על ספקים ב250 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1507&CatCode=409 איזה ספק עדיף לקנות?

• 9 תגובות
    • 821 צפיות
  11. Started by mwalker03,

שלום חברה, אני מתלבט בין המארזים Thermaltake V9 BlackX או Thermaltake Armor A60 או ANTEC 902 רציתי חוות דעת על שלושת המארזים האלו .. קראתי קצת בפורום וראיתי חוות דעת מאוד טובות על ה V9 וה ANTEC 902 ולכן אשמח אם תתמקדו ב A60 ועל ההבדלים. יש מצב שאני ארצה לשים גם קירור מים, המארזים יתאימו ??

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. E7400 לוח-לא ידוע עדיין כניראה משו P35 זיכרון-4GB קשיח 500GB כרטיס-4850 או 4870 {אם אני אקח בסוף 4870 אז אני אקח כבר ספק אחר} ואם אפשר המלצה למארז+ספק למערכת עד 300 שקל

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by eyal00,

שלום, אני צריך המלצה למארז FULL TOWER תקציב:300-400 ש"ח חשבתי על COMPUCASE 6919 יופי לא חשוב. תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by werp,

מפרט: i5-3750k-tray scythe mugen 3REV B MSI Z77A-g45 WD 1TB SATA3 CAVIER BLUE CRORSAIR 8G CML8GX3M1A1600C10 CL10 SAPPHIRE 7950 3GB GDDR5 HDMI DP FLEX Eyefinity Radimax agusta (מארז) חשבתי על הספק כוח הזה אבל רק כי הוא זול במיוחד אז בטוח יש בו משהו דפוק לא? אם הוא בסדר אני אשאר איתו. אני צריך 750W או פחות? אם יש לכם הערות לגבי המפרט עצמו תכתבו. http://www.tms.co.il/product/9265 חשוב שיהיה לי ספק גם לעוד 4-5 שנים. ויכול להיות שבעתיד אני יעשה OC. תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by firemebad,

נתתי המלצה לחבר על ספק של אנמרקס 500 וואט ,אבל נראה לי שהמחיר שלו קצת יקר ואני חושב שהוא מעל ומעבר למה שהוא צריך. יש לכם המלצות לספק אחר במחיר טוב ושיתן מענה גם לכרטיס 9800 GTX ?

• 9 תגובות
    • 931 צפיות
  16. Started by tomey,

שלום רב ברשותי ספק מאוד איכותי של אנרמקס 400W שבזמנו הספיק לכל הכרטיסים הכרטיסים החדשים של היום (9800,250) דורשים 450W-500W האם עדיין אפשר לחבר כרטיסים מסוג זה לספק שלי בהתחשב בכך שהוא איכותי או שזה לא אפשרי??

• 9 תגובות
    • 891 צפיות
  17. Started by michmoch,

איך המארז הנ"ל מבחינת יכולות הקרור והשקט ביחס לאנטק סולו או לאנטק סונטה 3? איך גודלו למערך CF?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני בונה 2 מערכות מחשב וצריך מארז וספק. 1. מערכת א', לוח אם ASUS עם כרטיס מסך מובנה,דיסק WD2500AAKS, זכרון 2x512M, מעבד E4300. 2. מערכת ב', לוח אם GA-965-DS3P , מעבד E6320, זכרון 2x1G, דיסקים 2xWD2500AAKS בתצורת RAID0, כרטיס מסך 7300GT (זמני). מחשב א' ישמש בעיקר לאינטרנט, הורדות וכו' ואילו מחשב ב' ישמש בנוסף לכך גם למשחקי אסטרטגיה (בהמשך אני אחליף לכרטיס מסך קצת יותר רציני אבל לא מפוצץ). הזמנתי 2 מארזים Arctic Cooling Silentium T2 אבל יש איתם בעיה ולא ידוע מתי הם ישתחררו מהנמל(יש בעיות עם התקינה של הספק). אני מחכה למארז כבר מעל חודש ואין לי ברירה אלא למצוא משהו אחר. אני צריך המלצות למארז וספק, חשוב לי שיהיה שקט ומאוורר. מערכת א' יכולה להסתפק במארז יותר פשוט מ…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. חברה הזמנתי מחשב מ IQPC והנה המפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם INTEL 775- GIGABYTE GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מסכי LCD דגם VIEWSONIC VIEWSONIC 19" VP930 8ms PIVOT DVI PCI-EX- ALBATRON ALBATRON PCI-EX GeForce PX8800GTS 640MB GDDR3 - DX10 - RETAIL דיסקים קשיחים SATA WD WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS צורבי DVD פנימיים LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרונות DDR2 דגם CORSAIR CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארזי ANTEC ANTEC P180-B ANODIZED ALUMINIUM SUPER MID TOWER CASE w/o PSU CORSAIR 520W HX SERIES : CMPSU-520HXEU מאווררים למארז- GLACIALTECH GLACIALTECH 120mm CAS…

• 9 תגובות
    • 858 צפיות
  20. שלום, אני מחפש UPS איכותי (במובן של התקן שמספק הגנות, הנתונים הנקובים הם באמת מה שהוא מספק -- ללא עיגולי פינות וקיצורי דרך). המפרט שלי מופיע בצד. אני מעוניין לחבר ל-UPS את המחשב ואת המסך וייתכן שגם נתב, אך בה בעת להשאיר לעצמי מרווח מסוים לחיבור רכיבים נוספים בעתיד כגון מסך נוסף וכונן קשיח חיצוני או שניים. כמו כן, אני זקוק ל-UPS בעיקר לעבודה של מספר דקות כדי שאוכל לשמור את העבודה ולכבות את המחשב בצורה מסודרת (או שהוא יעשה את זה בעצמו בעזרת התוכנה) במקרה של הפסקת חשמל. אני לא מחפש איזה התקן גיבוי שיאפשר לי להמשיך לעבוד זמן ארוך. לפי החישוב במחשבון הנתונים הם: הספק מרבי 344W (ואצלי הוא לרוב אפילו לא בעומס של 50%) חלקי 0.8 (יעילות הספק) = 430W. הספק הוא ActivePFC ולכן יצא לי…

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by Shane McMahon,

שלום יש לי חלקי מחשב,וכל הקטע כאן זה להשקיע קצת או כלום לכן אני צריך רק את החלק של הכפתור של הריסט וזה.. אפשר לקנות את זה איכשהו ? אם אתם יודעים איפו תכתבו לי כאן ,תודה~

22. ראיתי שני ספקים אחד של OCZ 700W שעולה 437 שח אני מאמין שעם משלוח יעלה משהו כמו 480.. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3987 ויש את הספק של CM 650W ב409 שקל באיבורי (יש לי באיזור אז לא צריך משלוח) http://ivory.co.il/product.asp?productid=4509&CatCode=409 הכי חשוב לי כמובן שהחוטים יהיו מספיק ארוכים, כי הספק הנוכחי שלי לא מגיע ללוח אם ודבר שני חשוב לי זה שקט כמובן. עכשיו אם יש לכם ספק אחר להמליץ לי אני אשמח, לפחות 600W כי אני לא רוצה להיות מוגבל בכרטיסי מסך (שמתי לב שהיום הדרישה זה 500-550W) ואני מעדיף באיזור ה400 שח ככה.. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by moloko29,

יש אפשרות לסדר את הרעש איכשהו ? הוא שצריך לקנות ספק חדש זה רעש שמשגע אותי ואני ישן ליד המחשב מפרט מחשב מעבד כפול ליבה 6100 אינטל כרטיס מסך nvidia 7600 gs לוח אם של אסרוק 775 כ2 כוננים קשיחים כל אחד 80 ג'יגה כרטיס קול אונבורד מסך 19 אינץ של סמסונג

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by hadarK,

חבר קנה את ה-GTX970 g1, הוא מחפש מארז full tower מומלץ שיוכל להכיל את ה gigabyte geforce gtx970 g1. התקציב: 700 ש"ח עם אפשרות לחרוג במידת הצורך תודה מראש לעוזרים.

25. Started by yossi314,

שלום לכל חברי הפורום, ברשותי כרטיס מסך מדגם EAX1650XT (מבוסס צ'יפ X1650XT) תוצרת אסוס. הבעיה שיש ברשותי רק ספק מחברת-מדבקה בהספק משוער של 500W. אני רק אציין שספק זה החזיק את ה-7600GS שלי בנאמות רבה שנים מספר. האם אני צריך להחליף את הספק בדחיפות פן התפגר לי בן הידיים ואיתו חלק ממערכתי האהובה? בתקציב כולל 300 ש"ח, אני מוכן לקנות ספק חדש, בהנחה שהעדיין דורש לכך. האם הספק תוצרת ENERMAX בהספק-כולל של 405W וואט, יצליח לעמוד במשימה? אשמח לשמוע את דעותכם המלומדות.

• 9 תגובות
    • 897 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.