עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ספקים ומארזים

פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS

1. Started by ITSIK86,

אני צריך ספק שיחזיק לי כרטיס מסך 7900GT וגם מעבד של 3600AMD כפול ליבה שיהיה בבקשה הספק מקיאספי אם אפשר ובלא יותר מ300 שקל-זה התקציב שלי אין מה לעושת אני יודע שזה מעט

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Cha0stAlker,

חבר'ה להצביע.. אני עומד לשדרג את שלי ואני ממש לא בטוח לאיזה מהם כדאי לי.. קור הכי חשוב לי, אחרי זה שקט, אחרי זה השאר. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  3. Started by stige,

הודיעו לי עכשיו שהגעת המארז שלי מתעכבת בשבוע - שבוע וחצי. יש תחליף טוב למארז הנוכחי שלי בלי לחרוג מהמחיר? תודה זה המפרט שלי: כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB לוח אם GIGABYTE GA-965P-S3 ספק כח Enermax Liberty 400W זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Box כרטיס גרפי LEADTEK WinFast PX8800GTS 320MB PCI-E מארז ללא ספק NZXT Trinity צורב Pioneer DVR-112D X18 DVD

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  4. והאם לליברטי יש הגנות מסוימות מקפיצות מתח, ברקים וכד'...?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yaronshahaf,

אהלן אנשים! אני רוצה לקנות מייצב מתח למחשב אבל אין לי מושג איזה חברות נחשבות לטובות יותר או פחות בתחום. אם מישהו יוכל לעזור לי בזה או להפנות אותי לאתר שיש בו את המידע הרלבנטי זה מאוד יעזור וכמובם שאני מאוד אודה לו.. תודה רבה ירון

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  6. Started by ranran,

hi im intresting in new case acctualy there is no limit for money but i dont want to buy something too expensive.. i want a case with a window and not to noisy one about fan i dont care if he comes with i have many good led\uv and arctic cooling fans thx

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  7. בלוח אם הקודם שלי (GA-Z77-D3H) היה חיבור לUSB מקדמת המארז שני חיבורי USB מאחור, במקום של יציאת PS2 עוד שני חיבורי USB רגילים ועוד שני חיבורי USB 3 הלוח נשרף ובמקומו קניתי GA-H61M-S2PV, רק לא לקחתי בחשבון את מס' יציאות הUSB. יש לי את הכבל הזה מקדמת המארז (צילום מצורף), שאני לא בטוח אם יש לאן לחבר בלוח החדש. בנוסף הייתי רוצה להוסיף יציאות USB נורמליות (לא איזה האב גנרי) בתקווה 3.0. מה האופציות שלי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום חברים. מחפש ספק כח למחשב שמצאתי, אולי אפילו ספק משומש. את המחשב מצאתי בזבל...אבל המפרט מרשים למדי: לוח asus H87 pro, מעבד: Intel Core i5-4578, כ. מסך: ASUS GTX750TI-OC-2GD5 . מדובר כנראה במחשב שהיה של גיימר כי כרטיס המסך רציני. הרכבתי, חיברתי 2 הרדיסקים Sata . כרגע מחובר ספק כח ישן שהיה לי/מצאתי - POWER SUPPLY P4-500W BY CIDEV לא ברור לי אם זה 500W אמיתי או לא. הבעיה היא שהוא רועש לאללה ואני חייב להחליפו במשהו אחר. עכשיו, אני לא שש להשקיע, כי אני עדיין סקפטי לגבי טיב המערכת, יש כמה התקנים לא מזוהים/בצהוב ב device manager אבל סה"כ הכל עובד פיקס. לגבי כרטיס המסך - ASUS GTX750TI - כרגע לא יכול לחבר אותו למחשב כי אין בספק שלי יציאה מתאי…

9. Started by Efrat-Ma,

היי, איזו חברה מומלצת לאל פסק: Advice , Eaton , APC , Aviem ?? למחשב בייתי (850VA). תודה!

10. Started by YairZ,

ערב נאה לכולכם, חברי קונה עם מחשב (P43, E8400,HD4870), והוא מעוניין להתאים מארז גדול מאוד ומעוצב, עדיפות עם לדים וכדומה. הוא מעדיף FULL TOWER הרבה מקום לעבוד בתוכו. יש 2 מארזים שעולים לי (יותר נכון לו...) בראש, הראשון הוא ה אנרמקס UBER צ'קרה והשני הוא ה TWIN ENGINE של TAGAN. הטמפסט משום מה קטן מדי בשבילו והוא לא ממש אוהב את העיצוב. אני יודע ששניהם FULL TOWER, ומבין שניהם הוא מעדיף את הTAGAN משום שהוא רוצה חלון גדול בצידו של המחשב, והמארז נראה בומבסטי, לכן שאלתי היא האם המארז מספיק גדול בתוכו כדי להכיל (אולי בעתיד) כרטיסים גדולים מ HD4870 לדוגמא והאם הוא במציאות לא נראה כמו חתיכת פלסטיק מצועצעת והקירור שלו טוב. אם יש לכם עוד מארזים בסכום של עד 700 ש"ח (גמיש) שעונים על הדרי…

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by sos!!!!!,

הספק ocz 500W כרטיס מסך hd 4850 לוח g31 4 זיכרון ראם מעבד q6600 כשמחבים את המחשב כול המאוורים ניכבאים (גם הספק ) אבל שומאים כמו שריקה קזותי מהספק זה נישמה כמו מאוורר קטן שעושה טיפה רעש אבל לפי משאני יודעה יש לספק רק מאוורר 12 סמ אחד מה זה הרעש המוזר הזה (עם אני יקח למעבדה הם לא ישמעו כלום כי אני שומעה אותו רק בליליה כי הוא בחדר שלי )

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by udih,

מעבד אינטל I7 950 לוח אינטל SMAC OVER2 x58 3 זכרונות DDR3 6 גיגה 4 דיסקים SATA. כרטיס מסך ATI HD8400 PIE צורב DVD 6 התקני USB 2 מאוורירים אשמח להמלצות ואם ניתן גם מחירים תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום כרגע יש לי מערכת עם E6600 (מתוכנן אוברקלוק מתון), ATI XT1900XT, DVD-ROM ושני דיסקים קשיחים. האם ספק של 500W (נגיד ליברטי 500W, או TAGAN 530W) יחזיק כזאת מערכת בלי בעיות ? אם בעתיד אני ארצה להחליף מעבד ל QUAD CORE, האם תהיה לספק הזה בעיה ? איך מחשבים בכלל כמה חשמל המערכת צריכה ? תודה

• 2 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by DarkLloth,

כותרת

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  15. צריך המלצה לספק כוח למערכת חדשה q9450\q9550 Gigabyte GA-EP43-DS3 Pine - XFX nVIDIA GeForce GTX280 1GB DDR3 PCIe Seagate 500GB Sata II 32MB G.Skill 4GB DDR2-800 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPQ Arctic Cooling Freezer 7 Pro NZXT Tempest "AirFlow King" ספק כוח אמין שיחזיק תמערכת עד 600-אם אפשר פחות מ 600 אמין וטוב אני ישמח

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by logi100,

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=603 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1032 איזה מבינהם כדאי לקנות?

17. Started by Rhinoc,

אני צריך מארז , (ללא ספק) , ראיתי שהרבה ממליצים על הR4 אבל אני לא צריך שהמארז יהיה שקט בכלל מצידי שיעשה רעש של טרקטור סדר העדיפויות שלי הם: 1.פיצ'רים כמו תא נשלף לHDD , סידור כבלים ונוחות (אני אוהב לפתוח את המארז ולשחק איתו) וקירור. 2.חלון בצד ועיצוב 3.רעש אפשר לחרוג בכ-100 שקל אם הכרחי תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. כותרת מדובר בספק הזה http://www.netrino.hu/termek_adatok....eg-222&nr=1354 http://www.google.co.il/imgres?start...2&tx=147&ty=38 ההספק הוא http://www.legitreviews.com/amd-rade...review_1853/10 http://www.techspot.com/review/644-n...tan/page9.html

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. אני כניראה קונה מארז שהמיקום של הספק הוא למטה זה משנה?? זה פוגע במשהו?? או שזה בדיוק אותו דבר אם הוא למעלה?? תודה לעוזרים

20. Started by ~Pizza~,

היי. לעבודה שלי יש ספק של חלקי מחשב שאני יכול לקנות בזול, הבעיה היא שהמבחר דיי קטן בספקים ומארזים, אני צריך עזרה לבחור ממה שיש. תקציב של 700 שקל בערך לספק ולמארז. [TABLE=width: 369] [TR] [TD]SOLID 1500[/TD] [TD]$29[/TD] [/TR] [TR] [TD]Happy 32 USB3[/TD] [TD]$32[/TD] [/TR] [TR] [TD]S101 SLIM[/TD] [TD]$36[/TD] [/TR] [TR] [TD]EZCOOL HA-650 Real Power[/TD] [TD]$39[/TD] [/TR] [TR] [TD]630 Silver-Black[/TD] [TD]$39[/TD] [/TR] [TR] [TD]HERO30 4XUSB[/TD] [TD]$39[/TD] [/TR] [TR] [TD]Hero 30 Black ( front USB3 )[/TD] [TD]$42[/TD] [/TR] [TR] [TD]SPL CODEGEN 4U-500[/TD] [TD]$149[/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [TR] [TD]AEROCOOL VX-E[/TD] [TD]$…

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום , מפרט שלי כרגע : c2d q6600,8800gts 512, 2gb ddr2 800mhz, 2 hdd (1 regular,1 green series) 1pci X-FI extreme gamer, 2 fans 80mm מעוניין להחליף את כרטיס מסך ל: zotac gtx 480 נתוני ספק שלי : האם הוא יספיק למערכת החדשה ?? תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. המעבד הוא AMD Ryzen 2200g אני אף פעם לא הרכבתי מחשב, ועכשיו השגתי כמה רכיבים אבל מה שנותר לי להשלים את המחשב זה מארז וספק. לפי PC PART PICKER, תצרוכת החשמל הכולל היא בסביבות 340 וואט. (יש גם כרטיס מסך שמעלה את התצרוכת, אם אני לא משתמש בו אז התצרוכת היא רק 190W) פשוט אני מחפש את הרכיבים הכי זולים כי אין לי כסף להשקיע יותר מידי במחשב ואני לא משחק יותר מידי, זה יותר מחשב לעבודה. מצאתי מארז ממש יפה, אפילו עם חלון שקוף: Antec NX100. עולה רק 129 ש"ח.. יש איזה קאץ'? אולי בידוד רעש לא טוב? אני פשוט לא מבין במחשבים נייחים. ואם יש במארז הזה בעיה אשמח להמלצה למארז אחר, שיהיה כמה שיותר זול אבל גם שקט אם אפשר, ועוד מה שצריך בשביל שמארז יחשב טוב …

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by Hbk-Rulz,

טוב אני רוצה לקנות מחשב חדש והכל פחות או יותר סגור רק עם המארז אני מתלבט. כעיקרון ההתלבטות היא בין LL F7W/ NZXT ZERO 2/ NZXT WHISPER הסדר מהחשוב לפחות חשוב: שקט (חשוב מאוד!! אני רוצה מארז שאני יוכל לישון לידו ולא לדעת שהוא פועל מה שמוביל אותנו לאופציה לכיבוי לדים גם יהיה נחמד) סירקולציה טובה יופי (זה כבר עניין של טעם אבל לצורך העניין לדעתי ZERO 2 הכי יפה ואז ה-LL ואז WHISPER) אולי נעשה לו איזה פילטרים תוצרת בית אבל אני לא חושב שיש באחד מהם. ושישאר לי להרבה זמן! הוא אמור להחזיק 4 שנים ככה. אוקיי תעשו את הקטע שלכם ותעזרו לי. אם צריך מפרט אז אני יגיד דברים חשובים עכשיו: כרטיס HD5770 קירור CM TX3

• 0 תגובות
    • 639 צפיות
  24. Started by Tomerb1,

שלום לכולם רציתי לדעת בקשר לNZXT H2. מהביקורות ברשת עולה שהוא מארז טוב רק שיש בעיה אחת, זרימת האוויר. בגלל שהדלת הקידמית יחסית אטומה הבנתי שלא מגיע מספיק אוויר למאווררים ובגלל זה הזרימת אוויר לא כ"כ טובה. האם יש כאן מישהו עם המארז\ מכיר שיכול לעזור? אשמח לעזרה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by zeev1,

האם הספק ספק כח FSP 350-60HCN 350W זהה לספק כח FSP 350W : ATX350-PNR140 וטוב עבור המערכת : מעבדIntel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz450 לוח-אםGIGABYTE GA-EG41MF-US2H400 זכרונות2GB DDR2 800MHz - A-Data/Corsair/Patriot/OCZ/Kingston/Samsung/Transcend/G. Skill/GeIL170 כונן קשיחSeagate Barracuda ST3500418AS - 500GB/7200RPM/16MB Buffer/SATA2275 כונן אופטיDVD-RW - SATA135 מארזANTEC NSK6500240 ספק כחFSP 350W : ATX350-PNR140

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.