ספקים ומארזים
פורום בנושא ספקי כוח, מארזים ומערכות UPS
13,703 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי R9 280X, I5 4590 ולוח אם שאני כרגע לא זוכר אבל הוא לא גדול במיוחד. אני צריך המלצה למארז שמבחינת קירור יכול לתת לי את התפוקה הכי טובה בטווח המחיר שהוא 250-300 ש"ח. כמו כן, אם יש חריגה מסויימת שהיא לא גדולה במיוחד ויכולה להיות קריטית ועדיפה, אשמח גם לשמוע עליה. כרגע אני די נעול על Antec GX500, אבל אני רוצה לשמוע עוד המלצות. תודה רבה על כל עזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היו היה מחשב חדש, מחשב יקר, מחשב שחלקיו נבחרו בקפידה. המחשב היה חזק והתמודד עם כל סוגיה בלי בעיה. אך אבוי, עברו רק כמה שבועות מאז שהורכב ובלילה אחד החליט המחשב להפסיק לעבוד. חיש חש, נפתח המחשב, כל רכיב נבדק ובסופו של דבר נמצאה הבעיה. הספק החזק שמכיל אין סוף טכנולוגיות והגנות, פשוט החליט לשים סוף. -------------------- די מציק שמרכיבים מחשב כזה יקר עם ספק X-Series חזק וחדש והופ הוא מת לו בלילה. למיטב ידעתי המחשב אפילו היה כבוי בזמן שהספק התאבד (אתמול בלילה הוא עוד עבד). נקווה שבמימוש אחריות לא יבקשו את הכבלים המודולרים כי די השקעתי לא מזמן בהרכבה וסידור כבלים די נחמד מאחורה.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מארז Nzxt alpha + Nzxt pp500w psu אני רוצה להחליף את הלוח אם והמעבד למפרט הבא: www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 4460 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ¤923 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ¤136 לוח אם: Gigabyte GA-H81M-S1 כמות: 1 - מחיר: ¤229 זיכרון: Hynix 16gb 2X8GB DDR3 1600Mhz - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ¤699 קשיח למחשב שולחני: Crucial SSD 128G MX100 MLC SATA3 כמות: 1 - מחיר: ¤365 סה"כ: ¤2352 המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מח…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, הגיע עם המארז מאוור עם לד זה ממש מרגיז ואפילו מכוער. כיצד אוכל לבטל אותו מבלי להחליף מאוור? הוא שקט הוא גדול והוא מותג, חבל לי להחליף אותו רק בגלל זה ... מארז טרמילטק V3 BLACK - רק מציין שלא נראה לי שקיימת דרך 'רשמית' לבטל את הלד, אלה אני מחפש קומבינה.
-
- 10 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות GTX970. כרגע יש לי ספק dps-320nb-1a. לאיזה ספק אני צריך לשדרג כדי שיעבוד טוב?
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שאלה בקשר למיקום של מאווררים במארז המארז שלי נראה ככה: http://i.imgur.com/90yW2F9.jpg זה טוב?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
מכיוון שאני לא ממש מבין בנושה השמח לקבל קצת עזרה איזה אל פסק כדאי לי לקנות המפרט שלי: מערכת הפעלה Windows 7 Home Premium 64-bit SP1 יע"מ Intel Core i5 4690 @ 3.50GHz 39 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM 16.0GB כפול-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם ASUSTeK COMPUTER INC. H97M-E (SOCKET 1150) ספק corsair 750TX 60A 12V Bulk כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI התכנון גם לחבר את המסך (סמסונג 22 אינץ') ואת המדפסת(בראדר MFC-J870DW)
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
מפני שכל הנושא הזה די חדש לי ולא מצאתי הרבה מידע אמין עליו ברשת, רציתי המלצה לUPS איכותי (הדגש הוא על אמינות). למיטב הבנתי, אני מניח שהסוג שהכי מתאים לדרישות שלי הוא on line מפני שהוא "תמיד עובד" כמו במחשב נייד. אבל אני לא מכיר כל כך איזה דגמים טובים יותר/פחות ואשמח להמלצה. הבנתי שגם מאוד חשוב שתהיה לו תאימות לactive PFC, אז אם אפשר, רק לוודא שזה גם קיים במפרט שלו. אני מחזיק מערכת שעומדת לפעול המון שעות (אומנם זה מחשב ביתי ולא שרת, אבל זה עומד להיות דיי דומה באופן הפעולה שלו) ואין לי תקציב להשקיע באל פסק שיחזיק לי את המחשב שעות על גבי שעות, אבל אני מעוניין שהוא יתן למחשב מספר דקות נוספות של עבודה על מנת למנוע הפרעות חשמליות ואולי גם להיכבות כראוי ועל הדרך. מפרט: Intel i5-…
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חשבתי על H440 של NZXT http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=8C-H440011-WRM&cart=145847711120023457&lang=heb חשוב לי שיהיה שקט ברמה של 6-7 ושיהיה בו מספיק מקום לנוקטה D14 כמו כן מסתבר שבלוחות החדשים (Z170 HD3P) אין תמיכה בשליטה על מאוורים שלא דרך PWN (כלומר לא ניתן לשלוט על מהירות מאווררי הנוקטה) האם כדאי לי לקחת בקר מהירות חיצוני? האם יש לכם מארז ממולץ אחר?
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם של Gigabyte מדגם ga-ex58-ud3r. אשמח לדעת האם המארז והספק הבאים יתאימו (וכמו כן במידה וישנן אופציות עדיפות יותר אשמח לשמוע) המארז: Sharkoon S25-V http://ksp.co.il/?uin=34705&select=.1041..130. הספק: Antec 600W VP600P http://ksp.co.il/?uin=23063&select=.1108..140..553. (אני מעוניין שיהיה שקט עד כמה שניתן, לכן אשמח להתייחסות לכך). במידה והחסרתי מידע רלוונטי כלשהו, אז מצטער מראש. תודה
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מארז חדש ואני רוצה שהוא יהיה שקט כמו המארזים של פרקטל דיזיין. במארז הולך להיות לוח אם סטנדרטי וכרטיס ברמה של ה 1070 GTX. אני מעדיף מארז עם כמה שיותר חיבורי USB ושהם יהיו מלמעלה ולא מקדימה. חוץ מהפרקטל דיזיין יש עוד חברות/דגמים של חברות שהם שקטים? תודה, Zinger777.
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
- 3 followers
-
-
היי, יש לי 2 כבלים זהים שהולכים מהספק לכרטיסי מסך. כל כבל הולך לכרטיס מסך אחר. על הכבלים רשום מצד אחד type4 (הצד של הספק) ובצד השני יש לי 2 חיבורי pcie 6+2 (סה"כ 4 חיבורים כאלה). הכרטיסי מסך זקוק ל 8+6 כ"א. דגם הספק RM1000x. השאלה שלי כזאת: אני רוצה לחבר כבל אחד ל2 יציאות ה8 PIN של כרטיסי המסך. את הכבל השני אחבר ליציאות 6 PIN של כרטיסי המסך. הסיבה היא נטו אסתטיות. האם מותר? האם בעצם קיים בכלל קשר בין יציאת ה8PIN ויציאת ה6PIN של הכרטיס מסך שצריכים להיות מחוברים לאותו TYPE4 בספק? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש מארז גיימינג שקט עם יכולות איוורור גבוהות . אני מחפש מארז בעומק של עד 45 ס"מ , גובה עד 50 , רוחב עד 25. עד 400 שקל. מה אתם אומרים על nzxt s340 . אשמח לקבל עוד המלצות למארזים טובים במינימום מחיר.
-
- 10 תגובות
- 3k צפיות
- 2 followers
-
-
מיועד לתחנת עבודה מבוססת לינוקס עם ספק G550 של SEASONIC המטרה שבעת הפסקת חשמל ממושכת האל פסק יבצע כיבוי מסודר של המחשב. מעניין במוצר איכותי עם אחריות ממושכת ושרות. תקציב עד 1500 שקל.
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן בבית ואני דיי בטוח שספק הכוח שלו נהרס. המחשב לא ענתיקה לחלוטין, הוא שימש אותי כמחשב לטלוויזיה והצליח לעמוד יפה בשידורי HD 720P לפלזמה 50 אינצ' (בערך 3 שנים - לא שימוש יומיומי). שאלותיי, רציתי לדעת אם כאשר המחשב לא נדלק זו בוודאות בעיה בספק הכוח (כמובן שהחלפתי כבלים, שקעים וכד'). שנית, האם ספק כוח מתאים לכל מעבד/לוח אם ? ואם כן, מה תמליצו לקנות - מחפש ספק כוח שיריץ מהמחשב לטלוויזיה של 32 אינצ' (ולא 50) - זול ככל שניתן אבל שיהיה בעל איכות מספקת. הייתי מצרף את פרטי החומרה של המחשב אבל הוא לא נדלק ואני לא זוכר מהם תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
הזמנתי אותו מחנות באינטרנט לפני שבוע והיום הוא הגיע, הייתי בטוח שהוא מיוצר בישראל אבל מה שקיבלתי היה Supco Tech De Great Professional שמיוצר בסין. עלה לי 115₪ אם רלוונטי למישהו. התקשרתי לחנות שקניתי ממנה ושאלתי למה זה לא מיוצר בישראל ואמרו לי שלא השתלם להם לייצר בישראל אז עכשיו הם מייבאים מסין ואני אפילו יכול לוודא את זה מול סופקו. התקשרתי לסופקו ואמרו לי שזה הדגמים החדשים שלהם והם כבר לא מיוצרים בישראל, ואין עליהם גם תו תקן (איך יכול להיות ?), אבל הם יותר טובים ממה שהיו מיוצרים בישראל (יש הגנה למתח גבוה ונמוך, אלו שהיו מיוצרים בישראל היה להם רק למתח נמוך). עכשיו לשאלתי - כדאי להחזיר את המגן לחנות או להשתמש בו ? כתוב על הקופסא 36 חודשי אחריות, אם זה …
-
- 10 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מצורפת תמונה של הרכבת המארז שלי ANTEC P8. כרגע המאווררים מסודרים כמו שהגיע המארז(2 מקדימה אחד מאחורה). כדאי לשנות את הסידור? לדוגמא להעלות את אחד המאווררים מקדימה שיוציא אוויר מלמעלה? או כל סידור אחר? תמונת הסידור: https://imgur.com/a/7c3MSmC
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את הספק לפני כמעט שבועיים אחרי שהומלץ לי בפורום. הספק כל היום משמיע רשרושים כאלה, רשרושים לא חזקים אבל שהחדר שקט ובמיוחד בלילה זה נשמע וקצת מציק.הרשרושים זה מהספק עצמו ולא מהמאורר שלו. יש למישהו את הספק הזה ויכול להגיד אם גם לו יש את הרשרושים האלה? כי לא רוצה להחליף אותו באחד אחר כמוהו ולקבל עוד ספק מרשרש כזה. כמו כן איזה ספק 550W מומלץ עד 250 שח פלוס מינוס? שיהיה איכותי והכי חשוב שקטטטט. תודה!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שמעתי שדברים רעים קוראים בגלל הפסקות חשמל. אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב ושאלה שאני שואל האם כדאי שהצמצם משהו במפרט בשביל להשקיע באל פסק? האם אל פסק כל כך חשוב היום? החורף מגיע, גשמים, ברקים... אני לא יודע. מה יכול לקרות למחשב בהפסקת חשמל?
-
- 10 תגובות
- 2.4k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין לחבר את המחשב הנייח + המסך. במחשב הנייח יש לי ספק כוח Corsair HX750i אם זה עוזר. אם צריך את המפרט תגידו לי. ומעוניין גם לחבר את הטלוויזיה (ואולי גם את המערכת סאונד שכוללת רסיבר וסאב שמחוברים לחשמל באופן עצמאי). האם אני חייב אל פסק? מחברים אליו הכל? האם צריך מגן ברקים ונחשולי מתח מחובר? למי מחברים מה? אשמח לעזרה 🙂
-
- 10 תגובות
- 6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם ספק של 750 וואט יספיק לי ל: 3690x 64gb זכרון 2133 כרטיס מסך radeon 7 כרטיס שני gtx 1070ti ?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מדובר בספק כוח seasonic ss-620gb active pfc f3 80 BRONZE ----------------- 3.3V - 24A 5V - 24A ----------------- 12V1 - 24A 12V2 - 24A ----------------- 5Vsb - 2.5A המחשב: Ryzen5 3600 ASRock X570 GeIL EVO POTENZA AMD 32GB Corsair Force MP600 1TB 1tb sata ssd + rtx3070 ומטה (3060/3060TI)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים הספקים בשני המחשבים הביתיים שלי בני 9-10 שנים ואני חושד שגורמים לבעיות - הספקים הקיימים במחשב אחד הספק 400W והשני 430W בנוסף, אל פסק 700VA של אדוויס שכבר הוחלף לו מצבר פעם אחת התפגר צריך מחליפים לכל ה-3, מבקש המלצה לספקים איכותיים ואמינים בלי להגזים ואל פסק טוב, עדיף עם חיבור USB לכיבוי המחשב - הכל בהספקים והקיבולת הקיימים תקציב עוד לא ברור, ראיתי טווח גדול של מחירים, נראה לי 200-250 לספק ועד 400-500 לאל פסק. איפה מומלץ לקנות ? צריך חנות אמינה שתיתן שירות במקרה שיש בעיות. תודה מראש למגיבים
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המחשב שלי : LIAN-LI Full Tower Case PC-O11 Dynamic Black ZOTAC Gaming GeForce RTX 3080 AMP Holo 10G Corsair DDR4 16GB 3200 AMD 3rd Gen Ryzen 7 3800X Corsair RM1000x 1000W PSU 80+ Gold Modular Gigabyte X570 Gaming X 2560x1440 , "27 Samsung Odyssey G5 SSD 256GB HDD 2TB HDD 4TB קניתי קירור למעבד Noctua NH-D15 והקירור גדול מידי , אני לא יכול לסגור את הצד של המארז , אני צריך מארז יותר גדול ושיתאים לחומרה שלי , כרגע יש לי במארז 9 מאווררים אז אני צריך מארז שאפשר לחבר 9 מאווררים או לפחות חלק מהם אני לא יודע כמה זה צריך לעלות , תמליצו לי...
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שבת שלום לכולם, ברשותי מחשב חדש (חודשיים +-) ולאחרונה עברתי דירה למושב. לצערי לא ידעתי לפני שיש פה בעיות חשמל נוראיות שלא פוסקות (מתבטא בתנודות חשמל והפסקות חשמל). בשבועיים האחרונים בעיית החשמל החמירה עוד יותר והמחשב חוטף נפילות מתח על בסיס יומי (בין 3-8 פעמים ביום), שתי מגני ברקים הלכו כליל ואני מבין שאם לא אתחיל לדאוג לעניינים אני אשאר בלי מחשב. אני מדוכדך גם ככה מכל מה שספג עד עכשיו ואיני יודע עד כמה הוא נפגע מזה אבל כרגע הוא עובד. אני אשמח להמלצה לאל פסק בתקציב של 1000-1200 שח, כמה שפחות מרעיש מבחינת הקירור שלו. אני לא יודע כמה וולט - אמפר אני צריך ואשמח אן מישהו יעזור לי להעריך ולהמליץ לי בהתאם. המערכת: i5 12600k rtx 3080 …
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-