מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
המחשב לא מיועד למשחקים או דברים דומים, ועדיף כמובן שלא יהיה פאנל TN. ניתן לחרוג ב-200 ש"ח במידה וזה יעזור. כרגע בעבודה אני משתמש במסך מעאפן מאוד של LG L1752TQ
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך G-FORCE 5200 ובדעתי לרכוש מסך 971P של סמסונג
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך שנותן את התמורה הכי טובה בתקציב של סביבות ה-2000 ש"ח (אפשר סטייה קטנה) המסך בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט.. הכי חשוב שהמסך יהיה באיכות הכי טובה שאפשר למצוא בתקציב הזה, רצוי (אבל לא חובה) שהמסך לא יהיה רחב ו19 אינץ' (אם אפשר יותר אז סבבה :פ) תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
עם מה כדאי לנקות צג LCD של מחשב נייד? אפשר פשוט להשתמש במטלית רטובה?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
בניתי עכשיו מחשב חדש, לא רלוונטי שאני ארשום את כל המפרט אבל בקיצור זה מחשב חזק... הכרטיס הוא HD4870 512MB של Sapphire... אני רוצה עכשיו לקנות מסך ואני לא יודע איזה מסך הכי יתאים לכרטיס הזה במחינת רזולוציה... אני רוצה מסך 24 אבל אני מפחד שזה יהיה גדול מדי...
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
-
לאחר אין ספור המלצות ודיונים שקראתי פה- קניתי את ה971P של סמסונג.. מסך מ-ד-ה-י-ם-! ורציתי להגיד תודה לכל העוזרים!! אבל תמיד יש בעיה קטנה- כשאח שלי משחק קאונטר.. יש לפעמים מעין "הילה" אדומה סביב הדמות/הרימון וכו' שזזים מהר.. וההילה גם נעלמת מהר מאוד.. זה אמנם לא כל כך מציק אבל האמת שקצת מאכזב ממסך שעלה 2000 שקל.. השאלה היא האם זה בעיה של המסך או של הכרטיס מסך?.. (X600 משהו.. לא הכי טוב.. אבל אני מחכה שיצאו DX10 כדי להחליף).. תודה שוב!!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
-
מסך 24 שיחובר לנייד lenovo n3000 הכי חשוב איכות הצבעים-אין חשיבות למחיר ראיתי המלצות באתר ל dell 2408 wfp אך האין מדובר בפנל vpa ולא ips כפי שהנכם ממליצים באתר? כל עזרה תתקבל בברכה השימושים\מטרה:שימוש רגיל אינטרנט וכו'-לא משחקים\סרטים חשיבות עליונה לאיכות הצבעים תודה !!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות המסך של Dell , אבל אני לדעת אם לא יהיו לי בעיות בגלל הכרטיס מסך , כל הקטע של הרזלוציה ודברים כאלה יש לי כרטיס מסך : NVIDIA GeForce 7600 GS
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב שיהיה בסביבות ה20 אינץ' ומעלה... השימוש במחשב הוא לסרטים ושימוש יומיומי ומידי פעם למשחקים... אבל לא בצורה כבדה בכלל... תקציב: 1000 - 1500 ש"ח אפשר לחרוג קצת... תודה לכל מי שעוזר..
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני צריך את המסך בעיקר לעבודה עם תוכנות מוזיקה קצת לסרטים ובכלל שהצבעים וכל הסיפור עם העניים יהיה יותר ברור וטוב לי אשמח אם תחדשו לי אני רוצה לקנות מסך למחשב בין 21 ל24 אינץ' הדרישות שלי (מחוסר הבנה רק מהבנה רגילה) הם: זמן תגובה: 2Ms רזולציה: 1920*1080 או משהו יותר טוב כמו שהסברתי לא כך מבין בפרטים הקטנים גודל המסך: 21 - 24 יציאות: DVI,HDMI ויותר טובים אם יש בהירות: 250/350 ניגודיות דינאמית: 1 ל 12מיליון ויותר אשמח לדברים מעניינים בתחום וכו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
חשבתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי מקום בתקציב למסך, אז חשבתי להישאר עם המסך שיש לי עכשיו (CRT 17) וכאשר אני ירצה לשחק או לראות סרט, אני יוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD 27).. בקיצור השאלה שלי היא האם אני יראה טוב על טלוויזיה LCD 27 אינ'ץ ברזולוציה של 1366x768?? והאם אני יוכל לשחק משחקים ברזולוציה של 1600X1200 עלייה?? דרך אגב הכטיס מסך שלי הוא GeForce 8800. תודה רבה לכל העוזרים..
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שימוש בעיקר טקטס (תכנות) וסרטים שניהם בסביבות 1500 ש"ח שמתי לב של 416V יש תמיכה ב DHCP תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם? ואיזה מסך יהיה קל יותר לקרא מאמרים מהאינטרנט ומסמכים האם מסך 24" של Dell יאפשר קריאה קלה יותר ממסכים אלה? אני מעט חושש שהאותיות יהיו קטנות מדי וקשות לקריאה (פחות חשוב שלי גלילת מסך) אולי הפתרון הוא מסך 19" איכותי,אשמח לשמע את דעתכם
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
לפני שאני רוכש אותו במחיר של 1100 ש"ח רציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך הזה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, החלטתי להשתדרג ולהפסיק לעבוד עם המסך של המחשב הנייד בלבד, אני סטודנט למדעי המחשב ורוב העבודה שלי על המחשב זה קצת תכנות, קריאה באינטרנט, סרטונים ודברים כאלה. (לא משחק בכלל). השימוש העיקרי במסך הולך להיות מסך ראשי מתוך 2 (זה והלפטופ), בעיקר כשאני צריך לעבוד עם שניים או יותר חלונות, וזה פשוט נורא להחליף כל רגע. אני צריך המצלה בנוגע למסך בתקציב לא גבוה כ"כ, הנה מה שראיתי כבר עד עכשיו: 1. Samsung S24R350FHM 2. Dell SE2419HR ראיתי גם מסך Dell U2415, יד שנייה, שככל הנראה במצב חדש ועדיין באחריות ובערך באותו מחיר של האחרים. אם יש מסכים נוספים שיכולים להתאים אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את המסך הנ"ל... (נראה אחלה מסך) אבל אני מצליח לחבר אותו למחשב שלי רק דרך חיבור D-sub ואני לא מצליח עם חיבור DVI הכרטיס מסך שלי הוא R9550 של HIS וכשאני מנסה לחבר עם הDVI הוא רושם לי שהוא נכנס למצב שמירת חשמל..?? מישהו יודע אולי מה הבעיה תודה...
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מסך מחשב לחדר בסביבות התקציב הזה של 1600 1700 ככה שאני יוכל לחבר את המחשב פלוס הממיר של הוט.! מסך אחד משך את תשומת ליבי הוא : http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1JX1AAA215. אני מחפש משהו שיתמוך שידורי hd והרזולוצייה של המסך גבוהה יחסית למסכים אחרים.! יש עוד כמה מסכים כמו של xerox ושל פרוווין. מבחינת אחריות וסיכומים של הכל המסך נראה מאד מפתה... רציתי לשאול איך הטלוויזיה הזו והאם יש עוד אופציות במחיר הזה.? תודה מראש. יוגב.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
כמו שציינתי למעלה. אני מחפש איכות אבל גם גודל. ז"א (בגירה אתה תבין אותי), אני מאד רציתי ללכת על הCMV 22, אבל הוא מאד ירוד באיכות. אולי כדי לחפש משהו אחר. תציעו כל מה שעולה בדעתכם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
בוקר טוב, ראיתי מודעת מכירה על המסך הזה במחיר הזה. זה בדיוק המחיר של ה-2209WA כחדש אבל מכיוון שאני מעדיף מסך לא רחב, המסך הזה נראה לי כאופציה עדיפה, לפחות עבורי. השאלה היחידה היא האם המחיר הנ"ל הוא סביר? אם לא, מה ייחשב כמחיר סביר עבורו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ואולי בכלל אפשרות שלישית באותה מסגרת תקציב (1,500-1,800 ש"ח)? אודה על שתובה שלא רק תאמר מהו הדגם העדיף, אלא תסביר גם מדוע.
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-