עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. נמכרים בפחות מ1400 ש"ח בכמה חנויות. שווה משהו?

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  2. שלום לכולם! אני מחפש מסך לעבודה ב SOLID WORKS ועבודה באינטרנט ובפעם ב.. משחקים. הכרטיס מסך לא מהווה בעיה כאן. דרישות מהמסך: 1. רצוי 2 MS 2. לא רחב 3. יציאת DVI 4.רזולוצייה של 1680*1050 (יש חייה כזאת במסכי 20 אינץ לא רחבים???) וזהו בעיקרון. קונה מאייבורי, כבר סגור על זה, אז אין טעם לנסות לשכנע... תקציב, עד 1000 עם חריגה של עד 100. תודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  3. אשמח לדעת מה ההבדלים בין המסכים, חות מזה שאחד הוא 1:2000 והשני 1:3000 ראיתי את ה-LG L196WT ואהבתי והוא יקר יותר מה-LG L194WT ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח ואני רוצה לדעת אם הוא שווה את ה או שאין הרבה הבדל,

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  4. והאם ניתן לחבר בנוסף טלוויזה גם לכרטיס מסך בחיבור SVIDEO סך הכול שני מסכי LCD וטלוויזיה על הכרטיס אשמח לתשובה כי אני לפני קנייה אגב הסיבה היא לעריכת וידאו

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  5. Started by MOOSH,

אני מחפש מסך 19 שייתן לי שימוש טוב לעבודות טקסט ופורומים באינטרנט איזה מסך יהיה מועדף והאם זמן תגובה הוא של 8MS יכול לספק או שאם 2MS אני אהנה יותר תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  6. המסך בא למחשב חדש שנקנה עם כרטיס 8800GT. השימוש בו הוא למשחקים ולצפייה בסרטים במרחק של עד 2מ' וכמובן עבודה יויומית באינטרנט. התקציב הוא כאמור 1000-1500. רציתי לקחת רזולוציה של 22'(בגלל הסרטים) אבל אחרי קריאת המדריך הבנתי שהפנל יחסית גרוע ועדיף להפחית בגודל ולהטיב באיכות אז השאיפה היא ל20 אינץ' (21 אופצייה בכלל??) תודה מראש על עזרה

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  7. אז מה לקחת.? המסך של אבא שלי: LG W2243T FULL HD 1:30,000 5MS מסך שלי: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=394&keySearch= LG W2284F 1:30,000 2MS המחשב שלי: E8400 3GHZ EP45-DS3 6GB RAM (2GB-Geil, 4GB-G.skill? HD4870 512MB GDDR5 NZXT Alpha AC FREEZER 7 PRO 320GB AAKS קיצר לא יודע מה לקחת, בעיקרון אני בנתיים עם השני אבל ראיתי שרואים במחשב של אבא שלי יותר טוב, אבל הבעיה היא ש2MS יותר טוב למשחקים. קיצר מה לקחת.? תודה מראש =]

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  8. Started by בלה,

נניח שאני יכול לקנות רק אחד משניהם, מה עדיף ומה ההבדל באיכות (הבדל גדול/קטן ואיפה) ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  9. Started by Jules Winnfield,

השאלה עלתה לאחר שבדקתי את הגירסא של המסך שלי לפני כמה ימים( המסך המדובר הוא: דל 2007wfp) ראיתי שכתוב גם כמה שעות המסך היה בשימוש. וכתוב לי שהמסך בשימוש כבר 3828 שעות שנראה לי קצת מוזר. עריכה: המסך ברשותי כ 3-4 חודשים גג.

10. Started by yaarix,

שלום לכולם. החלטתי לקנות מסך 22" חדש, בעיקר לאינטרנט וטיפה למשחקים (בעיקר פרו אבולושן וקצת קול אוף דיוטי). לא בשביל סרטים כרגע. טווח ההשקעה הוא עד 1100 שקל החלטתי ללכת על בטוח ולרכוש מסך של סמסונג ולאחר קריאה מעמיקה פה בפורום צמצמתי את האפשרויות למסכים הבאים: 2333sw - חדש יחסית ולא ראיתי עליו הרבה ביקורות, מהמעט שראיתי הוא סבבה של מסך 2243BW - מסך קצת ישן לא? ראיתי שדי אהבו אותו פה בפורום במיוחד בגלל הארגונומיה, השאלה אם הוא לא דגם ישן מדי והאם מבחינת איכות תמונה הוא לא נופל מהמסכים היותר חדשים? מבחינת מחיר הוא האטרקטיבי ביותר T220P - נכתב שיש לו איכות תמונה נהדרת, השאלה אם השניים לפניו לא עדיפים בסה"כ? מי לדעתכם הכי כדאי עבור המטרות שכתבתי למעלה? המון המון תודה

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  11. Started by Morfium,

שלום, אני מתכוון לקנות בקרוב מסך , ויש לי כמה שאלות . 1. איזה סוגים של פאנלים יש ? 2. מה ההבדלים בינתים ( איכותית וכספית )

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  12. הי יש לי שתי שאלות יש לי כרטיס מסך די עתיק משנת 2002 מסוג NVIDIA 440 mx 64 מגה בייט. 1. מן הסתם יש לו רק יציאה אנלוגית האם שימוש במסך LCD עם היציאה הזאת תוביל לירידה בחדות או בביצועים אחרים כלשהם? עבור טקסטים ועבור סרטים ומשחקים - בבקשה אם אפשר התייחסות לכל אחד בנפרד. 2. ראיתי שלמסכי 19" יש גודל נקודה 0.29 ,לעומת 17" עם גודל נקודה של 0.26. האם זה אומר שה- 17" יותר חדים? (גודל נקודה יותר קטן) אודה למענה לשתי שאלותיי תודה רבה!!! :-) תודה רבה !!!!

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  13. Started by The Ball,

דודה שלי חיפשה מסך והמלצתי לה על ה 1953TR שכולכם ממליצים בסביבות ה 1000 שקלים.. הציעו לה בנוסף את המסך הנ"ל ב 1250, האם זה מחיר טוב? יש דברים יותר טובים באותו סביבות מחיר? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  14. Started by Gil28,

אני כרגע משתמש במסך 19 רגיל... האם ה- 20 הרחב ייראה לי יותר קטן? או בערך אותו דבר?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  15. נראה לי גודל מקסימום עד 20'' ושיהיה מאוזן מבחינת כל השימושים... אפשר לחרוג במידה וזה משתלם ...

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  16. Started by Belli,

לאחר אין ספור המלצות ודיונים שקראתי פה- קניתי את ה971P של סמסונג.. מסך מ-ד-ה-י-ם-! ורציתי להגיד תודה לכל העוזרים!! אבל תמיד יש בעיה קטנה- כשאח שלי משחק קאונטר.. יש לפעמים מעין "הילה" אדומה סביב הדמות/הרימון וכו' שזזים מהר.. וההילה גם נעלמת מהר מאוד.. זה אמנם לא כל כך מציק אבל האמת שקצת מאכזב ממסך שעלה 2000 שקל.. השאלה היא האם זה בעיה של המסך או של הכרטיס מסך?.. (X600 משהו.. לא הכי טוב.. אבל אני מחכה שיצאו DX10 כדי להחליף).. תודה שוב!!

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  17. Started by Cilay,

אני מעוניין לקנותאת המסך הזה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-236-011-11.JPG ASUS MW221U Black-Silver 22" 2ms (GTG) DVI Widescreen LCD Monitor - Retail 369$ או את זה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-005-088-02.JPG LG L226WTX-BF Black 22" 2ms DVI Widescreen LCD Monitor - Retail גם 369$ אם יש הצעה אחרת תתקלב בשמחה תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. טוב אז ככה בניגוד לאשכול הקודם בו אני מחפש מסך לבית פה זה אשכול שפתחתי בישביל אבא של, הוא עובד עם solidworks ועכשיו הוא מחפש מסך כמה שיותר איכותי לעבודה שלו - הוא לא רוצה רחב הוא רוצה רגיל אבל איכותי ובמיוחד שטוב לעבודה עם SOLIDWORKS הוא עובד כמעט כל היום על המחשב ככה שהוא צריך משהו טוב לעיניים ושניתן לעבוד עליו שעות רבות אין ממש הגבלת תקציב אבל לא להגזים עד משהו כמו 3000-3500 תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  19. Started by e50ddy,

שלום לכם האם כרטיס מסך (כזה או אחר ) מהווה פקטור שיכול להשפיעה על רמת כיול המסך (שהדלטה תהיה קטנה מ-1 ) ? ברשותי כרטיס מסך של ASUS 7600 ו מסך EIZO S2431W . תודה אדי

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  20. שלום אני עומד לפני קנייה של מסך מחשב חדש.. התקציב שלי עד 1500 שקל ואני צריך שתביאו לי בבקשה את המסך מסקאי פיסי גודל מסך רצוי 22 , אם יש אפשרות אז גם חיבור HDMI לא חובה.. ועוד שאלה. האם כדי לקנות את המסך הבא http://skypc.co.il/pl_product~Q241WB~9~0.htm תודה לעזורים !

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  21. Started by bsphere,

עד שהחלטתי לקנות LG L1970HR נראה שאין שום דרך להשיג אותו בארץ, היבואן הביא כמות מסויימת של מסכים וכולם נמכרו. אני מתלבט לגבי ה VX922, מבחינת מחיר הוא מתאים, אני מתכוון לשחק עליו (מחובר ל X1900XT) אבל לא רק (אני סטודנט). ממה שקראתי אומרים שהוא בהיר מדי לעבודה רגילה, מישהו עם ניסיון יכול להגיד לי מה דעתו בנושא ? יש מסך אחר באיזור המחירים האלה שיהיה עדיף בשבילי?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  22. שלום, זו הפעם הראשונה שאני קונה מסך דק, ואבקש לדעת מה ההבדלים העיקריים בין המסכים, כגון פנל וכו. (מלבד היות האחד רחב והשני לא). מה המחיר של המסכים הנ"ל. המסך אמור לשמש לגלישה משחקים וסרטים. תודה.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  23. התוכן בכותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  24. Started by ori-silver,

אני מחפש מסך בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וגם קצת סרטים,התקציב הוא עד 2200 ש"ח גג איזה מסך יהיה הכי טוב בתקציב הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  25. Started by asafs1351,

אהלן, אני יודע שקודם כל צריכים להתחיל מהמסך - ורק אז להתאים את המפרט, אבל אני די סגור על המחשב שאני רוצה, אז אשמח לקבל המלצות למסך בהתאם למפרט שאני אכתוב פה. חשבתי על 206BW של סמסונג, אבל ראיתי שהוא עשוי מהפאנל הפחות טוב.. אני לא סגור על מסך רחב [להפך, נראה לי שלאינטרנט, משחקים ועריכת וידאו מסך מרובע עשוי להיות אפילו יותר טוב..] כך שאם למישהו יש המלצה בשבילי למסך טוב, 19 אינץ' בסביבות ה-1300 זה יהיה מעולה :] המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤479 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD אח…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות

דיונים חדשים בפורומים