עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by idani1983,

שלום, באיזה חנות או אתר עדיף לרכוש את המסך הנ"ל, אני מחפש חנות שלא תעשה בעיות במדיה ומתגלים פיקסלים שרופים וכדומה. תודה

• 2 תגובות
    • 679 צפיות
  2. מחפש מסך לפי הדרישות בנושא בתקציב עד 1500 (גג 2000 אם הוא מדהים או משולב TV אחרת אני קונה TVBOX בנפרד). מעדיף LG כי יש מבצע של 0 פיקסלים שרופים ל-3 שנים (איך LG?) http://www.hye.co.il/default.aspx דחוף כי יש עד היום SALE אז אולי אשיג אותו במחיר טוב. וגם יש SALE אם תספיקו להמליץ לי היום http://fcb.pas-rahav.com/lgsale/ (עריכה: כבר לא רלוונטי ה-SALE נגמר עכשיו כבר לא לחוץ על קניה אבל עדיין מעוניין בהמלצה) תודה, טל

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  3. Started by N.Y,

בניתי עכשיו מחשב חדש, לא רלוונטי שאני ארשום את כל המפרט אבל בקיצור זה מחשב חזק... הכרטיס הוא HD4870 512MB של Sapphire... אני רוצה עכשיו לקנות מסך ואני לא יודע איזה מסך הכי יתאים לכרטיס הזה במחינת רזולוציה... אני רוצה מסך 24 אבל אני מפחד שזה יהיה גדול מדי...

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  4. Started by meiral,

שלום, אני מתלבט בין מסך T200 של סמסונג (20 אינץ) לבין 2242 של LG שהוא 22 אינץ. אני יכול לקבל את שניהם באותו מחיר. האם יש המלצות? תודה.

5. חשוב לי שיהיה מתאים לעבודה ממושכת ולא יעייף את העיניים. ראיתי ביקורת באתר זה על מסכי 19 ,הומלץ שם על 931B של סמסונג , אבל הביקורת משנה שעברה . האם מסך זה עדיין מומלץ בתקציב של 1200 ש"ח או שישנם מסכים טובים יותר תודה מראש למגיבים ליאור

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  6. שלום לכולם, אני מנסה לבנות מפרט למחשב לעריכה תלת מימדית, solidworks, 3dmax וכו, הוצע לי מפרט שכולל מסך LG L2000CP 20'' LCD 8MS 1:800 DVI שהוא יחסית יקר. אני חשבתי לשים מסך Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI (או כל מסך אחר שהוא זול יותר- ע"פ המלצה) שהוא יותר זול ויאפשר לי להשקיע יותר במעבד וכרטיס מסך האם ההבדל בן המסכים הוא כ"כ משמעותי בעריכה גרפית? ואם כן אז איזה מסך באמת יהיה הכי טוב בתקציב של 1500 עד 2000 ש"ח פחות או יותר?

7. היי השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  8. Started by crik,

היי, יש לי בעיה במסך של סוג של פס בזמן שהמסך עובר מהר בין תמונות. אני מחפש הגדרה קצת יותר מדוייקת אשמח לעזרתכם. סרטון המציג את הבעיה : הסרט שלי תודה, משה

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  9. Started by Bori4ka,

שלום חברים אני רוצה להזמין את המסך הנל http://www.mcc.co.il/ProdDesc95596.html ורציתי לשאול עם אני מחבר אותו למחשב ברזולוציה של 1920 על 1080 האם הוא יעבוד לי? כי לא ממש הבנתי מה רשום שמה, עם אני מחבר עם כבל HDMI לא אמורה להיות בעיה? איך החברה הזאת מישהו מכיר?

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  10. Started by tidan26,

שלום ברשותי מסך מחשב dell u3011 ברצוני לדעת עם מה אני יכול לנקות אבק מהמסך? ???

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  11. Started by Or94,

יש לי מסך 22 אינץ' של ViewSonic מדגם VX2240W. בתפריט שלו יש כל מיני אפשרויות ואני רוצה לדעת איך לכייל אותו כדי לקבל את הצבעים הכי טובים שאפשר להוציא מהמסך. האם כדאי להשתמש בניגודיות הדינמית של המסך או ברגילה? תעזרו לי לכייל אותו.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by asilbob,

הלכתי ל2 חניות ואין להם תמוצר יענו הם התקשרו לחברה ואמרו שאי תמוצר .. אבל אמרו שיש תמוצר 2253BW שהלכתי לחנות הראשונה אז אמרתי לו שיש תמסך הזה אז הוא עושה לי שאין תמסך הזה אולי לא מוכרים אותי יותר או שלא יודע.. אז אמרתי לו תשמע אני הולך לבדוק בעוד חנות אז בדקתי בעוד חנות אז גם להם אל הייה תמסך הייה להם רק 2253BW הוא התקשר ליבאון ושאל אותם עם יש להזמנה ת2243BW אז הוא אמר שאין יש רק ת2253BW מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  13. הציעו לי שני דגמים באיזור ה1100 שח http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410907 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=3094&scat=220&tcat= (אל תתייחסו למחירים שרשומים כאן) האם שווה להשקיע בהם או שיש לכם המלצה אחרת. גלישה, סרטים, פוטושופ, פלאש, אופיס ותכנות...משחקים פעם ב... אלו תחומי ההתעניינות שלי. אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  14. שלום. אני עומד לקנות לקנות עוד מעט את המסך הנ''ל, ורציתי לדעת האם למישהו יש דעות עליו?אם יש לו, אנא שישתף. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  15. ראיתי שדיברו פה בפורום שלא בטוח איזה פאנל מקבלים כאשר קונים את המסך? כאילו לא בטוח שאני מקבל S-IPS? איך אני יכול לוודא שאני קונה את המסך הנ"ל עם פאנל S-IPS? זה קשור לחנות?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  16. Started by mano4now,

שלום לכולם, הזמנתי בעצתכם ומקריאה מרובה כאן בפורום מסך 2407WFP . מה אני צריך לדרוש ? איזה פנאל ? איזה גירסא ? וכו' ? אני רוצה לשלוח להם מייל שמרכז את כל הבקשות שלי ( אני מקווה שלא מאוחר מידי ) מנו

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  17. Started by ed@15,

שלום! אני מחפש מסך טוב שיתאים לי למשחקים וסרטים ברמה גבוהה , חשבתי על המסך הרחב 20 אינצ' של דל, אבל השאלה היא עד כמה הוא טוב ואם הוא מספיק איכותי ומומלץ?. חוץ ממנו יש מסכים טובים יותר ?. הכרטיס מסך שלי הוא MSI 8800 GTS התקציב: עד 2500 שקל

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  18. היי, בדיוק היום עברתי למסך 19 רחב, samsung 931BW. יש לי כמה שאלות, בחרתי בהגדרות של התצוגה קצב רענון של 85Hz, אך במידע של המסך רשום 60Hz NP 55.9kHz מה אלו המספרים האלו? באיזה קצב רענון מומלץ לעבוד על מסך LCD? שאלה נוספת, כשאני גולש באתרים יש לי שוליים רחבים במסך בגלל שהם לא מותאים לרזולציה של מסך רחב. יש משהו לעשות כדי לפרוס את האתר על כל המסך? תודה

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  19. שלום לכולם, האם תוכלו להמליץ לי על מסך שטוח טוב, 17 אינטש למטרות משחקים וגם גלישה באינטרנט? מה שמאוד חשוב לי זה שהמסך יראה צבעים טובים ואמיתיים ולא יהיה חשוך מדי (יש לי נסיון מר עם מסכים חשוכים) התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  20. כמו שציינתי למעלה. אני מחפש איכות אבל גם גודל. ז"א (בגירה אתה תבין אותי), אני מאד רציתי ללכת על הCMV 22, אבל הוא מאד ירוד באיכות. אולי כדי לחפש משהו אחר. תציעו כל מה שעולה בדעתכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  21. הייתי מעוניין לדעת איך המסך הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=17095 מרבית השימושים היא במשחקים, אינטרנט,מדי פעם סרטים ועבודה שוטפת נ.ב אם למישהו פה יש את המסך הזה שיירשום בבקשה איך הוא תודה

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  22. Started by ORBIT,

מיועד לשימוש ביתי לא מוגדר, בעיקר אינטרנט. אנא הציגו לפחות 3 דגמים/חברות לבחירה, מפני שלא תמיד אפשר למצוא זמין דגם מסויים ואו תמיד בעל העסק ינסה לדחוף משהו אחר אם אין לו דגם ספציפי. התקציב למסך הזה מאד דחוק.

• 7 תגובות
    • 678 צפיות
  23. Started by averaraz,

אני מתכנן לקנות את המסך בשבוע הקרוב איך אדע אם המסך או 930-0 או 930-3 ?היכן זה רשום?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  24. Started by alonkl,

טוב שחבתי על 22 אינצק רחב של סמסונג, אבל החלטתי שההשקעה ל2007WFP היא לא לחינם. קיצר סגרתי עליו, אבל כל כך קשה לי להיפרד מ2200 שקלים כשעומד לי מנגד המסך של פיליפס 206W6CS שמגיע עם פאנל לא רע, אפילו רשום באולסייל שS-IPS אבל את זה אברר, ברור שזה יותר זול כי המסכים של דל מגיעים עם פאנל פיליפס/LG שהם קונים מהם, השאלה היא מה עדיף? האם הפיליפס זה לחסוך 700 שקל בכיף, או שיהיו לחיסכון הזה השלכות? קיצר, מה לעשות? אולי לקנות 20 אינצ' רחב ב1300 וזהו? אני כבר מבולבל.. בנוסף קשה לי לקנות מסך שיש סבירות שאני אקנה אותו והא יגיע עם 5 פיקסלים שרופים ולא תהיה אפשרות חות מלחכות לשישי. תודה

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  25. היי לכולם. מבקש המלצה למסך 19" בתקציב של כ-1000 ש"ח. המסך בעיקר לשימושים "רגילים" (אינטרנט, משחקים בסיסיים ולא עתירי ביצועים). מבט קל בזאפ מגלה עשרות דגמים וגם אם מצמצמים לחברות מוכרות המצב לא משתפר. רציתי לשמוע את דעתכם מה עדיף לרכוש בתקציב הזה מבין המסכים ב"רמה הנמוכה יותר" אם לקרוא לזה כך.. זאפ מראה מסכי 17" באיזור ה-900 ולכן נראה לי מיותר לרכוש מסך 17 היום כשבעוד 100 שקלים אפשר לרכוש 19 (בתקווה) סביר. אשמח לתגובות (בפעם הקודמת לא התאכזבתי וקניתי מחשב לפי המפרט בפורום מפרטים). תודה ניר

• 2 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים