עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by einatamam,

ראיתי ביקורות טובות על מסך זה עיקר השימושים יהיו : אינטרנט , לימודים, OFFICE תיכנות, מוזיקה קצת סרטים מה דעתכם? אני חייבת לקנות מסך עזרה בבקשה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  2. שלום, אני סטודנט ומחפש מסך 22" סביב ה1000-1200 שקל. חיפשתי קצת בזאפ והרבה ובפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית ראיתי שיש את הסמסונג T220 ואת הסמסונג T220P. האם הם מסכים טובים? מה ההבדל ביניהם מה בנוגע ל Viewsonic VX2262WM? אני לא מתכוון לראות סרטים. משחק פה ושם פרו אבולושן וקול אוף דיוטי אבל לא גיימר רציני. אם יש המלצה למסך אני מאוד אשמח. תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  3. Started by yaarix,

שלום לכולם. החלטתי לקנות מסך 22" חדש, בעיקר לאינטרנט וטיפה למשחקים (בעיקר פרו אבולושן וקצת קול אוף דיוטי). לא בשביל סרטים כרגע. טווח ההשקעה הוא עד 1100 שקל החלטתי ללכת על בטוח ולרכוש מסך של סמסונג ולאחר קריאה מעמיקה פה בפורום צמצמתי את האפשרויות למסכים הבאים: 2333sw - חדש יחסית ולא ראיתי עליו הרבה ביקורות, מהמעט שראיתי הוא סבבה של מסך 2243BW - מסך קצת ישן לא? ראיתי שדי אהבו אותו פה בפורום במיוחד בגלל הארגונומיה, השאלה אם הוא לא דגם ישן מדי והאם מבחינת איכות תמונה הוא לא נופל מהמסכים היותר חדשים? מבחינת מחיר הוא האטרקטיבי ביותר T220P - נכתב שיש לו איכות תמונה נהדרת, השאלה אם השניים לפניו לא עדיפים בסה"כ? מי לדעתכם הכי כדאי עבור המטרות שכתבתי למעלה? המון המון תודה

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  4. באינטרנט ולצפייה בסרטים הוצע לי דגם 19 5MS ב800 ש"ח בלבד

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  5. טוב לי יש כרטיס מסך GT9800 ולאח שלי הקטן Hd3600 עכשיו לי יש את המסך של MAG 19 אינטצ' מליפני כשנתיים בערך ולו יש LG 19 אינטצ' FLATRON L17190S גם מליפני שנתיים לפי הנתונים של הכרטיס מסך שלי בטיפה יותר טוב וגם המעבד שלי יותר טוב אפילו כל החלקים של המחשב שלי יותר טובים כי שלי חדש .. עכשיו שנינו משחקים בפיפא 09 על הכי גבוה והוא רואה יותר יפה מאצלי .. גם הגראפיקה אצלו רואים יותר טוב וגם אצלי יש תיקעות כאלה יעני אם אני מוסר כדור רחוק אז המסך צריך לזוז ואני קולט שיש לו תקיעות בתזוזה זה ניראה לכם קשור למסך ?! בבקשה תגובות .[br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 02:25:10 בבקשה תעזרו לי זה דחוף [br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 13:47:21בבקשה תענו לי למה אתם לא עונים? אני מתחנן תענו ל…

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  6. אז ככה,לא מזמן קניתי תמסך LG 1970HR והוא סבבה אבל אני מחפש מסך גדול יותר. גלשתי בכמה פורומים וראיתי המלצות חוזרות על מסכים גדולים אלו: Dell 2007WFP -http://zap.co.il/model.asp?model_id=469711 ו DELL E228WFP - http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783 הדל הראשון הוא 22 אינטש וזה בערך מה שאני מחפש. אבל הזהירו אותי שהוא לא מאוד איכותי והמסך השני שהוא רק 20.1 אינטש הרבה יותר טוב ממנו רציתי לדעת אם יש עוד מסכים 22 אינטש טובים במחיר של עד 2300 שקל או שעדיף להתפשר על המסך הקטן יותר שהוא 20.1 ודבר אחרון,אין הבדל גדול בין 19 ל 20.1 נכון? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  7. Started by Gil28,

אני כרגע משתמש במסך 19 רגיל... האם ה- 20 הרחב ייראה לי יותר קטן? או בערך אותו דבר?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  8. Started by mrwolf,

ברשותי 19' של סמסונג, אני חושב להוסיף עוד מסך (יש לי יציאה מתאימה בכרטיס מסך). אני רוצה ללכת על מסך רחב. השאלה שלי היא אם אני אקנה 19' רחב, הוא יהיה יותר נמוך מה 19' המלבני שיש לי ואז תהיה אסימטריה מציקה על השולחן. או שזה לא עובד ככה והם באותו גובה והכל טוב ויפה?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by Shasoosh,

התלבטתי איפה לפרסם את זה וכאן נראה לי יותר הולם מ "תוכנות" עם התקנת הדרייברים ו Perfect Suite נוספו לרשימת התהליכים שלי כמה תהליכים מעצבנים, אני שוקל להסיר את Perfect Suite בכלל ולחסוך במשאבים אבל תהיתי אם מישהו פה התעסק עם התוכנה ויודע למה כל תהליך משמש ומה אפשר להסיר. DTSRVC.exe HookManager.exe dthtml.exe mDNSResponder.exe

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  10. טוב אז ככה בניגוד לאשכול הקודם בו אני מחפש מסך לבית פה זה אשכול שפתחתי בישביל אבא של, הוא עובד עם solidworks ועכשיו הוא מחפש מסך כמה שיותר איכותי לעבודה שלו - הוא לא רוצה רחב הוא רוצה רגיל אבל איכותי ובמיוחד שטוב לעבודה עם SOLIDWORKS הוא עובד כמעט כל היום על המחשב ככה שהוא צריך משהו טוב לעיניים ושניתן לעבוד עליו שעות רבות אין ממש הגבלת תקציב אבל לא להגזים עד משהו כמו 3000-3500 תודה וחג שמח

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  11. בדרך כלל על מנת לצפות בשולחן עבודה ברזולוציה מיטבית יש צורך לעבוד ברזולוציה המקסימלית שבה תומך המסך. כלומר עם המסך הוא 1080*1920 יש לעבוד ברזולוציה הזו על מנת שנקבל את איכות התמונה הטובה ביותר. מה קורה במשחקים ? אם אני קונה מסך שעובד ברזולוציה 1440*2560 ואני מריץ את המשחקים ברזולוציה ב-1080, האם איכות התמונה תהיה כמו זו המתקבלת במסכי הווינדוס הרגילים או שאין השפעה דומה במשחקים? ברור לי שהרצת משחק ב-1080 תהיה פחות איכותית מאשר ב-1440.

12. Started by Hotmetal,

שלום, אני יודע שיש לכם ניסיון רב במסכים (מן הסתם) ואני רוצה לשדרג מה -15" שלי (כן כן...) ל-22" אני לא בטוח מה טוב למשחקים במסכים כאלה אבל בבקשה תפרטו לי למה המסך שאתם מציעים טוב למשחקים (CRYSIS FALLOUT 3 ASSASSINS CREED?) תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  13. שלום לכולם התקשרתי היום לפנדה ואמרו לי שהמסך הגיע לארץ אבל רק בפאנלs-pv והמוכר אמר לי שהוא לא מכיר את הדגם הזה עם s-ips ז"א שהוא לא מכר אותו בחיים עם s-ips . אלא רק את אחיו הרחב כלומר wfp עם s-ips ואני חיכיתי בסבלנות כבר חודשיים אז מה אתם אומרים נכון לא נכון להזמי ן יש אולי מישהו שהזמין בעבר דרך החנות ויכול להעיד על s-ips ? כי אחרי מחקר רב באתר( אחלה עבודה חברה) הגעתי למסקנה שזה המסך בשבילי (fp) ,תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  14. Started by HolyMaan,

מה אתם אומרים עליה? תאמת שעשיתי סקר שוק כבר ייייייייייים זמן וראיתי את APEX שאני אישית מת עליהם.. את הדגם apex lt-26770 ב2690 קניתי אותה כולל מתקן תליה ומתקן סטאנד (ואם קונים TV בלעדיהם זה תוספת של עוד איזה 400 שקלים) בקיצור מה אתם אומרים על הTV אני גם קונה בקרוב עוד מעט מחשב ועם הכרטיס מסך 8800Gs הולך להיות לי תענוג לשחק במשחקים..

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. שלום, אני מחפש מסך חדש למחשב שיהיה בסביבות ה20 אינץ' ומעלה... השימוש במחשב הוא לסרטים ושימוש יומיומי ומידי פעם למשחקים... אבל לא בצורה כבדה בכלל... תקציב: 1000 - 1500 ש"ח אפשר לחרוג קצת... תודה לכל מי שעוזר..

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by M_power,

שלום לכולם. אני חדש באתר וזקוק להמלצות,מסך ה crt הישן שלי עושה בעיות ואני מחפש להחליפו. אני צריך מסך LCD 17-19 אינץ (אם אתם ממליצים 20 אינץ אז אני אשקול) הגודל הרצוי הוא בגלל מסגרת תקציבית,אני מחפש מסך יותר איכותי מאשר גדול. התקציו הוא 1500 שח אפשר קצת יותר אם זה משתלם מאוד. אני בדרך כלל משתמש במחשב בסדר הבא: 1)גלישה באינטרנט. 2)סרטים (מאוד חשוב ) 3)משחקי מחשב -כמעט ולא משחק ואם כבר משחק אז באסטרטגיה ולא ב fps. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  17. לפני שעה קלה הבאתי לביתי מסך פיליפס 200W6 (החלפתי לפיליפס לאחר שהתאכזבתי מאוד והחזרתי מסך עם מטריצה של סמסונג 22" TN) וחיברתי לחשמל ולמחשב. המסך... "כרגיל"... עלה בלי פיקסל שרוף אחד... המה מה... הפלא ופלא... אין נורית חיווי ??? (ירוקה) בפאוואר (כפתור הדלקה כיבוי והמתנה). אין תגובה בכפתורי הכיוון בתחתית המסך מעל הרמקולים המובנים, הלחצנים של בהירות ניגודיות וצבעים "מיותרים ורק של כאילו כזה...", אין OSD שעולה דרך לחצני המסך, אין כלל אפשרות לכיוון התצוגה והקול, הכפתורים (ומה שקשור אליהם מאחור) כאילו מנותקים מגוף המסך. הרמקולים אינם פועלים למרות ההגדרות הנכונות, ועוד לא בדקתי את USB ושאר קונטרולים. אינני יכול לכבות ולהדליק את המסך פרט דרך ווינדוס והמחשב עצמו. מה אתם …

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by hananmori12,

שלום, לאחר שאתמול המסך CRT הישן שלי נשרף לא נשאר לי ברירה, התקציב בסביבות ה1000 שקל בלי להשתגע יותר מדי, שמעתי על הDELL 2209WA שהוא מצויין ושמעתי שלLG יש גם מסך עם פאנל E-IPS שאני לא יודע כמה הוא עולה, בכל מקרה מה ההמלצות שלכם למסכי 22" בסדר גודל כזה? נ.ב בזמנו ראיתי את הCHIMI 222H בACE ב600 ומשהו שקל, אני נוסע לשם תכף לבדוק, במידה וכן אני יקנה, שווה?

19. חשבתי לקנות מחשב חדש אבל אין לי מקום בתקציב למסך, אז חשבתי להישאר עם המסך שיש לי עכשיו (CRT 17) וכאשר אני ירצה לשחק או לראות סרט, אני יוכל לחבר את המחשב לטלוויזיה (LCD 27).. בקיצור השאלה שלי היא האם אני יראה טוב על טלוויזיה LCD 27 אינ'ץ ברזולוציה של 1366x768?? והאם אני יוכל לשחק משחקים ברזולוציה של 1600X1200 עלייה?? דרך אגב הכטיס מסך שלי הוא GeForce 8800. תודה רבה לכל העוזרים..

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  20. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=932B חברה אז ככה קראתי בביקורת שעשו באתר פה HWZONE הנה הכתבה למי שמעוניין : http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/ מה שאני מנסה להגיד זה ככה מה עדיף לי הרי הבדלי המחירים שלהם זניחים אחד מהשני ואין לי בעיה של ללכת לכאן או לכאן העיקר מה הכי טוב. אני רוצה לציין בנוסף שמסך מיועד למשחקים וצפייה בסרטים במיוחד אז חברה תעזרו לי להגיע להחלטה הכי טובה שאפשר. משהו אחרון מבטיח חח אם אתם חושבים שיש מסך באותו סכום של עד 1300-50 מקסימום שיותר טוב ממה שהראתי פה בבקשה שיגיב תודה. תודה רבה נ.ב סליחה שפתחתי עוד פעם פשוט זה מאוד חוזה ואני חייב תשובה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  21. הייעוד המרכזי כפי שנאמר יהיה למשחקים ואינטרנט - לכן חשוב שיהיה נוח לקרוא טקסט איתו. צפייה מהצדדים וכינון גובה פחות מעניינים אותי. מה המסכים המומלצים במחיר הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by redead,

האם יש הבדלים של איכויות בין הכבלים השונים או שכולם אותו הדבר?

23. Started by averaraz,

אני מתכנן לקנות את המסך בשבוע הקרוב איך אדע אם המסך או 930-0 או 930-3 ?היכן זה רשום?

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  24. כותרת, תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  25. Started by BloodFist,

לפני שאני רוכש אותו במחיר של 1100 ש"ח רציתי לדעת מה אתם חושבים על המסך הזה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.