עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני מחפש מסך דק עבור מחשב חדש לאחותי. המטרה של המסך היא כללית למדי – אינטרנט, ושימושים משרדיים יום יומיים. בעתיד ישמש ללימודים (קריאה). במחשב שלי יש את ה-2209WA שאני מאוד מרוצה ממנו, אך אחותי פסלה אותו כיון שהוא גדול מדי ורחב מדי עבורה, ולכן לא נוח לה. מסיבה זו אני מחפש מסך באזור 19''-21''. אני מניח שתקציב רלוונטי הוא כ-1000 ₪, אע"פ שאני מוכן לשלם יותר אם יש הצדקה. אם זה רלוונטי בגדלים האלה, למסך יתחבר כמעט לוודאי כרטיס מסך On-board (כחלק מלוח gigabyte). אם יש סיבה לקחת כרטיס מסך חיצוני פשוט, נא ציינו זאת - המפרט עדיין לא הורכב והוא פתוח לשינויים. אני אשמח לקבל המלצות. תודה!

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by alax100,

ראיתי דגם חדש ASUS VW223B והוא מתחבר למחשב דרך USB. אני לא מבין איך. בלי כרטיס מסך? תמונה של המסך - http://www.pcmark.co.il/product/heb/897/

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  3. Started by ding,

מסך 22" 1000-1500 ש"ח אין סיכוי לחריגה וכמו כן שאיפה למינמום של המינימום. התכנון שלי עליו זה : סרטים(לא HD ,אבל שתיהיה אפשרות לזה),קליפים של מוסיקה משרדי -גלישה ,וורד וכ'. משחקים כמעט ולא אבל שוב שלא ישלול את האפציה להנות ממשחק. יש לי עדיפות לסמסונג אפשר גם משהו אחר,הנה דגמים ששמתי עליהם עין: Samsung 2253BW Samsung T220P זהו מקווה שאני אמצא פה עזרה.תודה

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  4. Started by liron88,

הסכום המקסמלי 1500 הדרישות 19 אינטש , שלא אהיו מריחות במשחקים . מה דעתכם על המסך הזה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576857 ?

5. שלום לכולם. אני צריך המלצה למסך מחשב 19 אינץ', בעל חיבור VGA. המסך צריך להיות באיכות גבוהה, אך יחד עם זאת גם במחיר סביר ואף זול. השימושים של המסך הם: עבודה עם תוכנות בורסה, Solid Edge, Photoshop, Prmiere, וכמובן גלישה באינטרנט, ועיבוד תמלילים. תודה מראש אורי.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  6. נראה לי גודל מקסימום עד 20'' ושיהיה מאוזן מבחינת כל השימושים... אפשר לחרוג במידה וזה משתלם ...

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  7. אני כתבתי שמה הודעה ואפילו שלחתי ה"פ ועדיין לא צריפו אותי לרשימה

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  8. Started by J0n1,

שמתי לב שקנית LCD זה ענין לא קל בכלל. יש את הקטע של שריפת הפיקסלים והאחריות ועוד כל מיני דברים שלא הבנתי, כמו לדוגמא התארד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=270265.0 תסבירו לי בבקשה מהם הסיכונים בקניה של מסך LCD מתקדם ומה הפיתרון. תודה!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  9. Started by liron58,

למשחקים כמו ac וסרטים

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  10. התוכן בכותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  11. Started by asafs1351,

אהלן, אני יודע שקודם כל צריכים להתחיל מהמסך - ורק אז להתאים את המפרט, אבל אני די סגור על המחשב שאני רוצה, אז אשמח לקבל המלצות למסך בהתאם למפרט שאני אכתוב פה. חשבתי על 206BW של סמסונג, אבל ראיתי שהוא עשוי מהפאנל הפחות טוב.. אני לא סגור על מסך רחב [להפך, נראה לי שלאינטרנט, משחקים ועריכת וידאו מסך מרובע עשוי להיות אפילו יותר טוב..] כך שאם למישהו יש המלצה בשבילי למסך טוב, 19 אינץ' בסביבות ה-1300 זה יהיה מעולה :] המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.66GHz(E6750) 1333MHz/FSB 4MB - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. אסטרוניקס/חיון מקורי. מחיר: ¤1016 לוח אם: GIGABYTE GA-P31-DS3L אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤479 כרטיס מסך: CLUB3D ATI Radeon HD2600XT 256MB GDDR3Silent - CGAX-XT266ZDD אח…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  12. Started by hananmori12,

שלום, לאחר שאתמול המסך CRT הישן שלי נשרף לא נשאר לי ברירה, התקציב בסביבות ה1000 שקל בלי להשתגע יותר מדי, שמעתי על הDELL 2209WA שהוא מצויין ושמעתי שלLG יש גם מסך עם פאנל E-IPS שאני לא יודע כמה הוא עולה, בכל מקרה מה ההמלצות שלכם למסכי 22" בסדר גודל כזה? נ.ב בזמנו ראיתי את הCHIMI 222H בACE ב600 ומשהו שקל, אני נוסע לשם תכף לבדוק, במידה וכן אני יקנה, שווה?

13. Started by גל עודני,

היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב ''גיימינג'', מצאתי כמה מסכים טובים במחיר טוב אבל יש דבר אחד שאני לא מבין מה ההבדל בין QHD ו WQHD, האם אחד יותר טוב מהשני למשחקי מחשב ולצפייה בתוכן? חקרתי באינטרנט וכתוב שם משהוא על אקסטרה פיקסלים ושלWQHD אין פסים שחורים ולא יהיו תמונות מתוחות ב''widescreen videos'' (אני לא יודע מה זה גם) אשמח להסבר קישור לדף זאפ של המסכים המדוברים אם צרי ך תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  14. Started by Oshri17,

שלום לפני כשבועיים לאחר התייעצויות ובירורים כמעט וקניתי את המסך 19" של זירוקס שלפי מה שהבנתי הוא מצויין. לאחר טיפה מחשבה הגעתי למסקנה שאני רוצה להשקיע על מסך קצת יותר גדול שישמש לי גם כטלוויזיה בחדר. בינתיים חשבתי על המסך 22" של דל: http://a.zap.co.il/fs.asp?PID=248368485&sog=C-Monitor הביקורת עליו בזאפ ממש טובה והוא נראה ממש טוב לדעתי. השאלה האם הוא יתאים לי (משחקים לא כבדים, סרטים מדי פעם, טלוויזיה, אינטרנט, וורד) והאם יש מסך באותו גודל באותו מחיר (עד 2000) שישרת אותי יותר טוב? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  15. שלום קיבלתי היום את המסך הנ"ל... (נראה אחלה מסך) אבל אני מצליח לחבר אותו למחשב שלי רק דרך חיבור D-sub ואני לא מצליח עם חיבור DVI הכרטיס מסך שלי הוא R9550 של HIS וכשאני מנסה לחבר עם הDVI הוא רושם לי שהוא נכנס למצב שמירת חשמל..?? מישהו יודע אולי מה הבעיה תודה...

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  16. Started by epichorus,

שלום , מזה מספר חודשים ברשותי מסך מסוג VP930-3 . לאחרונה גיליתי שלושה פיקסלים שרופים . הפיקסלים שרופים בכל צבע (אדום,ירוק,כחול) כלומר תמיד שחורים. כלומר לא מדובר ב SUB PIXEL ?(אם הבנתי את ההגדרה של מושג זה נכון) האם דבר זה מאפשר לי לממש את האחריות אצל אומניטק? תודה.

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  17. Started by klips,

שלום אני צריך המלצה על מסך של 22 אינץ למשחקים ולטלויזיה אני מתקן לקנות כרטיס טלויזיה ואני רוצה שיהיה ניתן לתלות אותו על הקיר יש לי כרטיס מסך 9800GT X2 אם זה יעזור במשהו תודה!!!!!!!!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by עילי,

מה ההבדל בין מסך עם בהירות 250 ל -300 (מדובר בסמסונג 2243 EW מול ה 2243BW ) ?

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  19. אז מה לקחת.? המסך של אבא שלי: LG W2243T FULL HD 1:30,000 5MS מסך שלי: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=394&keySearch= LG W2284F 1:30,000 2MS המחשב שלי: E8400 3GHZ EP45-DS3 6GB RAM (2GB-Geil, 4GB-G.skill? HD4870 512MB GDDR5 NZXT Alpha AC FREEZER 7 PRO 320GB AAKS קיצר לא יודע מה לקחת, בעיקרון אני בנתיים עם השני אבל ראיתי שרואים במחשב של אבא שלי יותר טוב, אבל הבעיה היא ש2MS יותר טוב למשחקים. קיצר מה לקחת.? תודה מראש =]

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  20. Started by redead,

http://www.metz.tv/product_info.php?product=108

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  21. אז ככה...יש לי משהו באיזור ה5K (עם טיפה גלישה אם צריך)....ואני רוצה LCD TV בגודל של 32...ואני לא מבין בזה הרבה... איזה דגמים טובים יש??... איזה נתונים זה נחשב לממוצע??...(בהירות , MS וכו'..)... כמו כן המסך גם יחובר למחשב לצפיה בסרטים.... אז איזה TV טובה יש?..

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by mx-3,

במחיר של +- 1000שח..(חריגות קלות) תודה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  23. הי, קניתי לא מזמן מסך רחב של MAG בגודל 20". אני משתמש ברזולוציה 1680*1050. כשאני מפעיל את המחשב ואת המסך, זו הרזולוציה שהמחשב עולה איתה. אבל כשאני מכבה את המסך ומפעיל שוב, הרזולוציה שעולה היא 1400*1050, ואני צריך כל פעם להחליף אותה מחדש. עוד דבר שקורה כשאני מכבה את המסך ומפעיל אותו זה שהמחשב עושה צליל כמו כשמחברים או מנתקים Disk On Key, לדוגמא. איך אפשר לסדר את זה?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  24. אורח
    Started by אורח,

שמתי לב במסך כשהמסך שחור אז החלקים הממש צמודים לדפנות קצת יותר מוארים מהאמצע של המסך, כאילו יש מן מסגרת חיצונית מוארת יותר מהמרכז. למה זה?

• 4 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים