מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
היום לקחתי אותו מ KSP.בדקתי את המסך שקיבלתי לפיקסלים שרופים ונמצא בו פיקסל אחד שרוף.נתנו לי חדש שאותו כבר לא בדקתי,אבל הכל בסדר ואין שום בעיה. מבחינת איכות התמונה-מעולה,חד,ברור וגדול!!! במשחקים קשה לי לתת חוות דעת כי אני בקושי משחק,אבל שיחקתי טיפה בPRO EVOLUTION SOCCER ולא שמתי לב למריחות או משהו כזה,כנ"ל גם בסרטים. הטקסט חד מאוד,המסך בהיר מאוד,הקונטרסט חזק ביותר,שמתי טיפה מעל החצי. בסך הכל,למחיר שלו מסך סופר איכותי ומשתלם. :xyxthumbs:
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל, הייתי רוצה לציין לשבח את העבודה של דל על הסטנד של המסך.. פשוט עבודה מעולה.. התנועה שלו כל כך חלקה ונוחה.. זה משהו מדהים! טוב, כמה שאלות: 1. איך אדע מה סוג הפאנל של המסך שקיבלתי? אני מצטער שאני שואל, אני זוכר שראיתי שדובר על הנושא כמה וכמה פעמים כאן, אבל אני אחרי הרצת חיפוש ולא מצאתי את הת'רד שבו מוסבר הדבר. 2. אחרי שהחלפתי את הCRT במסך הזה, ואחרי קצת קריאה באינטרנט, התחלתי להרגיש כאבים בעיניים, יש משהו שאוכל לעשות בנידון? 3. אשמח לקבל מכם טיפים לכיוון הצבעים והבהירות של המסך משום שנראה לי שהם לא ממש מכוונים והמסך דיי מסנוור. תודה לכל העוזרים אשר יהיו ------------------------------ עריכה: כניראה שעל שאלה מספר 1 כבר עניתי לעצמי. כניראה שיצאתי בר מזל וקיב…
-
- 23 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חברים! קיבלתי את המסך לפניי מספר שעות חיברתי אותו למחשב הנייד שלי. ועכשיו יש תופעה מוזרה, התמונה במסך כול הזמן מתעוותות כמו שמסתכלים על האופק בכביש ביום חם ומהחום כל מה שבאופק של הכביש נראה מעוות בתזוזה, ככה המסך שלי נראה. מה לעשות בבקשה להחזיר אותו ? או שזה משהו בהתקנה והגדרות? אני שיניתי את הרזולציה ל-1280 על 1024 אם מישהו מכיר את הבעיה בבקשה אני צריך עזרה! תודה דרך אגב מדובר ב-Samsung 971P [br]פורסם בתאריך: 25.09.2007 בשעה 18:32:31 אני עכשיו החזרתי את הרזולוציה ל 1024 על 768 וזה אפסיק!אבל למה אני לא יכול לרואות תמונה טובה ברזולוציה המקסימלית של המסך?????
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
כרטיס המסך שלי הוא HD4850 והוא לא מצליח להציג רזולוציה של 2560*1440 למה?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כמו שאמרתי מסך מיולי 2004 נראה בגודל 16-17 אינצ' רק עם חיבור VGA והPower Cord אמריקאי, ואני לא רואה איזה סוויצ'(כמו בספקיי כח של מחשבים) לשינוי מ110V ל 220V..אני יכול לחבר אותו בpower cord ישראלי וזהו?או שלחבר אותו בtransformer כזה?(שגם קיבלתי איתו) הינה תמונה( http://www.endoscopepartsplus.com/images/220V110VDIA.JPG )
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אחי קנה מחשב חדש והתברר לי שהוא קנה גם מסך 22" מדגם Grunding GW2206S . הוא לא צריך אותו לכן נתן אותו לי (היה לי CRT מסריח) בכל אופן-רציתי לדעת אם ניתן לתלות אותו על הקיר ? קראתי פעם משהו על VESA או משהו כזה ואם יש אז ניתן לתלות. איך אני מזהה אם יש לי VESA ? תודה רבה מראש! עריכה: פתחתי מאחורה את הפאנל הנשלף (יש מין פאנל כזה שצריך להוציא כדי לחבר את הכבלים ) וראיתי שיש 4 חורים לברגים במין ריבוע כזה. זה מה שנקרא תקן VESA 100 ?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחברה של אימא שלי תמסך הזה במתנה. זה המסך: http://www.aurora.se/lg/lg-575ms.htm אכשיו אני עובד עם מסך CRT 17 פשוט של AOC אז השאלה היא האם המסך הזה יותר טוב ממסך crt17 פשוט. והאם הוא שווה משו בכלל?והאם הוא טוב למשחקים או לא.ומה המקצוענות של המסך חחח כאילו נניח הוא טוב לסרטים. תודה שמואל
-
- 2 תגובות
- 850 צפיות
-
-
קיבלתי אותו אתמול רק עכשיו לקחתי אותו פשוט חזרתי רק עכשיו מהבסיס מהתרשמות ראשונה נראה בהחלט מסך איכותי. קילבתי A04 בדקתי וזה אכן עם פנל של S-IPS. תמונות אני אעלה יותר מאוחר עייף פשוט ואולי גם קצת סקירה קצרה עליו. יאללה שבת שלום וסופ"ש נעים לכולם.
-
- 48 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
קניתי מ gibornet מחשבים.. כן בהתחלה נלחצתי כי הבנתי שהם לא ממש אמינים אבל היה כבר מאוחר מדי ופשוט התפללתי שזה יגיע. המסך הגיע האמת מהר מאוד.. כעבור 6 ימי עסקים כשהם אמרו שיגיע בין 5 ל 10 ימים. ביקשתי dell 200FP שחור עם פאנל S-IPS אבל קיבלתי את האפור עם הפאנל השני.. אבל אני לא גרפיקאי ואני לא רוצה לבקש מהם מסך חדש ובסוף הם ידפקו אותי בלי כסף ובלי מסך.. לכן אני ישאר עם זה. בכל מקרה, אני מאוד מרוצה מהמסך, הוא גדול מאוד. אין פיקסלים מתים. אני מחובר כרגע דרך כבל ה VGA לתוך מפצל של DVI dual link למחשב בגלל שאין לי משום מה במחשב חיבור DVI כמו של המסך.. לדעתי יש קצת באנדינג אבל זה אמור להיפתר בחיבור DVI ישיר בלי מפצל לא? או בדרך אחרת. כי כעקרון אני מחובר עם כבל VGA לחיבור DV…
-
- 26 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
איך אני יודע איזה גירסא קיבלתי אותו ? והאם יש דרייברים או משהו שאני צריך להתקין ? עוד שאלה משהו מוזר הרי זה פאנל ips אז שמסתכלים מהצד הצבעים לא צריכים להשתנות כמו ב tn ואני מסתכל וזה משתנה אפילו יותר גרוע מ tn מה יכול להיות הסיבה ?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני הגדלים אני רוצה לראות הכי טוב שאפשר. מה אתם ממליצים? ואם אפשר אז תציינו גם דגם שכדאי לגודל. אני חשבתי על ה2043bw של סמסונג מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
קיבלתי עכשיו את המסך 731BF יש מכסה מאחורה שסוגר את האזור שמחברים את הDVI ולחשמל. החלק מתחבר למסך עצמו עם חתיכות פלסטיק ..אז אחד מחתיכת הפלסטיק נשברה. זה ממש חצי ס'מ של פלסטיק שנשבר. קיבלתי אחריות 3שנים אז זכותי לקבל מכסה חדש?או שאני צריך להחליף את המסך כולו?? אני רוצה שהם פשוט ישלחו לי מכסה חדש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם קיים הבדל באיכות בין חיבור מסך לכרטיס מסך ע"י כבל HDMI לבין חיבור בכבל DVI ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המסך שלי http://www.retrevo.com/s/AG-Neovo-F-419-Monitors-review-manual/id/1060ci363/t/1-2/ והייתי רוצה מאד דומה: מבחינת הפאנל, הגודל, ושאינו רחב. ראיתי משהו דומה ב-1500 ש"ח. שזה יותר ממה שקניתי אותו. יש כזה, או משהו כזה? (שאולי עושה שימוש באותו הפאנל?), כפי שרואים כאן http://www.flatpanelshd.com/panels.php? תודה
-
- 4 תגובות
- 960 צפיות
-
-
https://fjallfoss.fcc.gov/oetcf/eas/reports/ViewExhibitReport.cfm?mode=Exhibits&RequestTimeout=500&calledFromFrame=N&application_id=596359&fcc_id=%27BEJW2220PU%27 יש גם תמונות מבדיקות של ה- FCC וגם מדריך למשתמש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
האתר אמנם בדנית אך אפשר להבין מכניסים את שם היצרן והדגם והנתונים עולים www.flatpanels.DK[br]פורסם בתאריך: 8.04.2009 בשעה 16:14:33 לעבור באתר לשפה האנגלית ולהכנס ל panel search tool
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
קנו לאחותי מסך LCD של LG דגם L1719S ב1000 שקל בגלל שיש לה מחשב ישן עם אנאלוגי בלבד (היא לא צריכה יותר) מה אתם אומרים על המכיר? ועל המסך היה שווה?:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אבא שלי הפתיע אותי לכבוד ראש השנה קנה לי מסך לחדר חדש. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1HCL206WTQ המסך הזה טוב? אפשר לקבל חוות דעת עליו?
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אז ככה קנו לי את המסך הבא: L1970HR של LG אממ.. אני בטוח שכל המחומחים כבר מכירים אותו אבל למי שלא הוא "2ms, 19 ניגודיות 1:1600 שטוח לחלוטין.. איך הוא? היה שווה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב ואני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל. שניהם 24" כמעט אותה ספקיפיקציה LG W2486L LED Dell ST2410 קצת ביקורות שלכם, המלצות מניסיון,ידע או הסברים יעזרו מאוד. תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי גם אני ממאוכזבי הקניה הקבוצתית של אורי (ושוב תודה על המאמץ). דיברתי עם נקסטופ, ולמרות שהם לא יבואנים רשמיים וכו' אני שוקל לקנות מהם בכל זאת - הם מציעים את גרסת ה HC ב 3600 ש"ח וזה נראה לי עסקה לא רעה בכלל. הבעיה שהם רוצים 1. למכור לחברה בלבד 2. לפחות 5 מסכים. ולכן חשבתי שאם יש עוד 4 אנשים שרוצים לקנות את המסך, לי יש חברה בע"מ ואני יכול לרכוש אותם דרך החברה עבור כל החמישה (במחיר עלות כמובן). הרעיון הוא לא להתחיל לאגור רשימות ארוכות ולהתקשר ל 100 ספקים, אלא למצוא עוד 4 קונים רציניים שמעוניינים לקנות את המסך מהספק הנ"ל ביחד איתי ופשוט לקנות אותם בימים הקרובים, בלי בלגאן. אם מישהו מעוניין, ניתן ליצור איתי קשר במייל - rotemx@gmail.com. אם אני אראה שיש היענות של 4 אנשים, …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, בקשר לתראד: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=396153.0 דבר ראשון- אני מצטער שלא עניתי במהלך השבוע. אני בצבא, ואין לי גישה לאינטרנט במהלך הזמן הזה. ולעניין- דיברתי עם החנות והם הציעו הנחה לא כל כך משמעותית עבור 10 הזמנות, כך שהמחיר גבוה מ- 3400 (מחיר שאמרו שאפשר להשיג בפנדה). אני אדבר איתם שוב ביום ראשון ואגיד להם שזו ההצעה שיש בחנות אחרת עבור אותו דגם. אני מבקש מכם לשמור על תרבות דיון ועל סבלנות וסובלנות אחד כלפי השני. סוף שבוע טוב, אופיר.
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים. המחיר ל-U2412M בקניה הקבוצתית הוא 1380 למזומן (תשלום לשליח), 1400 באשראי עד שני תשלומים ו-1430 עד 12 תשלומים. המחיר כולל משלוח. ה-REV של U2412M הוא A00. לגבי U2312HM - המחיר הוא 950 ש"ח כולל משלוח, TMS לא יכולים לתת הנחה משמעותית שם. האחריות היא של דל (שלוש שנים איסוף מהבית והחלפה אם יש פיקסל שרוף בהיר או שישה פיקסלים כהים). נא לשלוח שם+טלפון לקיריל: kirill@tms.co.il ביום שישי הקרוב המכירה תסגר. כל מי שישלח מייל אחרי יום שישי לא יכנס לקניה הקבוצתית. תודה לכולם.
-
- 240 תגובות
- 30.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש כ-3 יחידות מאחד הדגמים הנ"ל לטובת מערך Eyefinity. רציתי לשאול האם יש מתעניינים נוספים באחד המסכים, וכך אולי אוכל לארגן הנחה עבור קנייה קבוצתית. ציינו בבקשה את הדגם והכמות שאתם רוצים. תומר עדכון: המכירה הסתיימה. u2410 (אין מספיק מעוניינים, המחיר הכי זול בארץ למיטב ידיעתי האישית הוא בפנדה - 2,155 ש"ח ליחידה כולל מע"מ) Yoav.G Noam128 u2311h (ההצעה הכי זולה הינה של TMS, המחיר הוא 869 ש"ח למזומן שטרות) NuXeR NuXeR NuXeR adirbooking -LosNir- -LosNir- נץ kip lompy solaric sabosal sabosal sabosal KoBaYaShY pro_2004 ShadowNet Hagaix aharon_s bin morpheus1234 eelad עדיין לא החליטו על דגם: shacta_man psychuil
-
- 102 תגובות
- 14.4k צפיות
-
-