עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by romogen,

יש לי מסך כזה והשאלה היא כזאת : האם יש בדגם הזה מצב תלת מיימד ואם כן אז באיזה חיבור?!?!?!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  2. Started by redead,

האם יש הבדלים של איכויות בין הכבלים השונים או שכולם אותו הדבר?

3. Started by A-L-o-n,

אוקיי קניתי מחשב חדש והכל סבבה אני כרגע עם חיבור vga... מתי שאני מכניס את החיבור dvi המסך לא עושה כלום... יש לי מסך t220 של סמסונג. תודה לעוזרים מראש!

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  4. בדרך כלל על מנת לצפות בשולחן עבודה ברזולוציה מיטבית יש צורך לעבוד ברזולוציה המקסימלית שבה תומך המסך. כלומר עם המסך הוא 1080*1920 יש לעבוד ברזולוציה הזו על מנת שנקבל את איכות התמונה הטובה ביותר. מה קורה במשחקים ? אם אני קונה מסך שעובד ברזולוציה 1440*2560 ואני מריץ את המשחקים ברזולוציה ב-1080, האם איכות התמונה תהיה כמו זו המתקבלת במסכי הווינדוס הרגילים או שאין השפעה דומה במשחקים? ברור לי שהרצת משחק ב-1080 תהיה פחות איכותית מאשר ב-1440.

5. Started by Cyron,

שלום יש לי מסך samsung 2033sw שהרזולוציה הטיבעית שלו היא 1600x900 כאשר אני מכוון על הרזולוציה הזאת 1/3 מהמסך חתוך לי, לא רואים את כל החלק התחתון (התחל שעון וכו'...) מישהו מכיר את הבעיה ??? תודה מראש. נערך, הדגם הוא 2033sw

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  6. מעוניינת לרכוש שני מסכי מחשב. שימושים: גלישה באינטרנט, אופיס ולעיתים רחוקות גם צפייה בסרטים. תקציב: כ-700 ש"ח. העדפות: 1. חיבור DVI 2. רצוי מסך של אחת מהחברות הבאות: LG, SAMSUNG, VIEWSONIC, ASUS 3. אחריות החל מהפיקסל הראשון- יש דבר כזה? 4. ללא ציפוי מבריק. 5. אין חשיבות לרוחב המסך (רחב/ רגיל) תודה!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by יוני שמין,

אני עומד לקנות את הPg32ucdm ואני לא יודע איך לתלות אותו אם זה הסטנד, זרוע,או על הקיר? וגם תכנסו להאם כדאי לקנות מסכי מחשב משניים? שם אני שואל האם כדאי לקנות מסך שני

8. Started by maazg,

שלום רב ממה שאיתי שבפורום יש התלהבות ממסכי DELL. חשוב לי שהסמך יהיה ארגונומי ולמשחקים. האם המסך 2312 הוא מסך שכדאי לקנות? מה עם מריחות במשחקים ? ומה עם האיכות בעבודה שוטפת מול המחשב - כלומר תכנות וכו'? תודה

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  9. Started by ea666,

שלום. אני עובר לסלובקיה עוד כמה שבועות ואני רוצה חוות דעת על המסך הזה. הצרכים שלי הם בעיקר אינטרנט ואופיס. http://www.qcomp.sk/shopping/product_details.php?idp=bg88365

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  10. אני צריך המלצה למסך שיחליף לי את המסך CRT הישן.... חיפשתי קצת באתרים אבל יש כל כך הרבה מידע ומבחר. ממה שהבנתי 20 אינש הוא יותר טוב מה22 (וגם אין לי מקום בשביל 22) אני גם צריך מסך ש"שחזור הצבעים" GAMUT יהיה טוב....וגם עם הכי פחות GHOSTING שאפשר תודה

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by The Ball,

המסך לא מיועד כלל למשחקים. רק לאופיס, וורד, אייסיקיו, אינטרנט וכו'... זה התקציב המקסימלי ביותר ואפילו אם יש משהו נורמלי בפחות זה יהיה מצויין. תודה רבה !

12. אהלן, הגיע הזמן לשדרג את מסך המחשב (17 אינץ' CRT) למשהו חדש יותר. לפי הרבה כתבות שקראתי בנושא - הבנתי שהמסך המשתלם ביותר כיום לרכישה, הוא בגודל של 22 אינץ'. התקציב: עד 1100 ש"ח - כאשר אני גמיש ומוכן למתוח את התקציב עוד קצת במידה ותהיה לכך הצדקה. השימושים: 1. עבודה יומיומית - הרבה גלישה באינטרנט, OFFICE וכ'ו.... 2. סרטים - בשני מרחקי צפייה : 1. חצי מטר משולחן הכתיבה, 2. מרחק של 3 מטר - מהמיטה. *ייעשה גם שימוש קטן יחסית למשחקים אך זהו גורם בעל חשיבות נמוכה יותר. הדגמים: לאחר קריאה של הרבה כתבות בנושא יצאתי מאד מבולבל, לכן ישנה התלבטות בין מספר דגמים: 1. Samsung 2333SW - בגודל 23 אינץ' (אופציה מעניינת) - הבנתי שהוא דיי חדש ולכן אשמח לקבל עליו את חוות דעתכם. 2. Chiemi 228D …

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  13. שלום, אני סטודנט ומחפש מסך 22" סביב ה1000-1200 שקל. חיפשתי קצת בזאפ והרבה ובפורום אבל לא מצאתי תשובה חד משמעית ראיתי שיש את הסמסונג T220 ואת הסמסונג T220P. האם הם מסכים טובים? מה ההבדל ביניהם מה בנוגע ל Viewsonic VX2262WM? אני לא מתכוון לראות סרטים. משחק פה ושם פרו אבולושן וקול אוף דיוטי אבל לא גיימר רציני. אם יש המלצה למסך אני מאוד אשמח. תודה רבה רבה

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  14. Started by bsphere,

עד שהחלטתי לקנות LG L1970HR נראה שאין שום דרך להשיג אותו בארץ, היבואן הביא כמות מסויימת של מסכים וכולם נמכרו. אני מתלבט לגבי ה VX922, מבחינת מחיר הוא מתאים, אני מתכוון לשחק עליו (מחובר ל X1900XT) אבל לא רק (אני סטודנט). ממה שקראתי אומרים שהוא בהיר מדי לעבודה רגילה, מישהו עם ניסיון יכול להגיד לי מה דעתו בנושא ? יש מסך אחר באיזור המחירים האלה שיהיה עדיף בשבילי?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by shahar07,

אני לא רואה שום צורך במסך רחב ואני לא גיימר מה מומלץ ?

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  16. Started by H.I.V,

מה דעתכם על שני המסכים הבאים: ASUS MW221U 22" DVI 2MS ASUS PG191 את שתיהם ראיתי באתר של נועה מחשבים ורציתי לדעת אם הם טובים בשבילי אני צריך מסך בעיקר למשחקים וגם לסרטים והתקציב שלי הוא בערך כמו המחיר של המסכים האלה תודה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  17. אז ככה,לא מזמן קניתי תמסך LG 1970HR והוא סבבה אבל אני מחפש מסך גדול יותר. גלשתי בכמה פורומים וראיתי המלצות חוזרות על מסכים גדולים אלו: Dell 2007WFP -http://zap.co.il/model.asp?model_id=469711 ו DELL E228WFP - http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783 הדל הראשון הוא 22 אינטש וזה בערך מה שאני מחפש. אבל הזהירו אותי שהוא לא מאוד איכותי והמסך השני שהוא רק 20.1 אינטש הרבה יותר טוב ממנו רציתי לדעת אם יש עוד מסכים 22 אינטש טובים במחיר של עד 2300 שקל או שעדיף להתפשר על המסך הקטן יותר שהוא 20.1 ודבר אחרון,אין הבדל גדול בין 19 ל 20.1 נכון? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  18. Started by izhark,

מחפש מסך 19'' רגיל , הרבה גלישה (כולל הרבה קריאת טקסט) וסרטים, מעט משחקים. כמובן שצריך חיבור DVI. רמקולים - לא חשוב חיפשתי בפורום מהזמן האחרון, יש הרבה שאלות דומות, אבל לא מצאתי תשובה ברור, חוץ מהסוני 95 שכבר אי אפשר למצוא. הנה כמה דברים שמצאתי, מה עדיף בהתיחסות לתמורה למחיר (ברור שעם יותר כסף מקבלים מסך טוב יותר, השאלה אם זה שווה את התוספת) 1907FP Dell מחיר 1600 שח lenovo L192P מחיר 1560 שח BenQ fp93GX מחיר 1400 שח XeroxXG91D מחיר 1400 שח ואם יש מסך אחר באותם מחירים, או יותר זול, שנותן תמורה יותר טובה. תודה

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  19. מחפש מסך ל LCD טוב במיוחד למשחקים במחיר של עד 2500 ש"ח בגודל 20-22 אינץ אני רוצה שבמסך יהיה גם נגודיות מתימה וגם MS נמוכה מאוד שיאפשר לי להריץ משחקים כמה שיותר קרוב למסכי CRT ושהיה אפשרות לקנות אותו בארץ או באתר מסוים או בחנות מסוימת אני אשמח מאוד לקבל תשובה בהקדם האפשרי תודה רבה רבה וחג שמח אלי בין *תרשמו לי את הדגמים של המסכים ואת החברות שאני יוכל לברר עליהם

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  20. דחוף איך המסך Dell 3007WFP-HC UltraSharp REV A02

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  21. Started by Guarding angel,

מהו הLCD הכי טוב שאפשר לרכוש עד 1300ש"ח גג 1400 אם זה למשחקים,סרטים ושאר דברים

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  22. וחמור מכל את MAGICTUNE אשר הינה חלק מMAGICROTATION שאלתי האם חשוב להתקין את התוכנות הללו? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  23. עדיין לא החלטתי את התקציב שלי, הוא יהיה בין 1200-1700 שקל. אלה שלושת המסכים בתקציב הנמוך: VX922 931B 931BF ואלה הגבוהים: VP930b 971P השימושים שלי למסך הם משחקים בעיקר, ומעט לסרטים. השאלה שלי היא מה מבין כל המסכים פה הכי כדאי לי למשחקים (אם יש באותו תקציב מסך אחר שיותר טוב זה גם בסדר ) והאם כדאי לי להשקיע את העוד 300-400 שקל בערך בשביל המסכים בתקציב הגבוה, או להישאר בתקציב הנמוך יותר? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  24. שלום רב, אני מחפש השוואות או חוות דעת על מסכים לקריאת מסמכים ולא למשחקים. מישהוא יודע, מישהוא מכיר? תודה.

• 3 תגובות
    • 686 צפיות

דיונים חדשים בפורומים