מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, במסגרת קניה של מחשב שלם אני מעוניין לרכוש מסך 22"/24" לשימושים הבאים: 1) משחקי תלת-מימד. 2) אינטרנט ואופיס. 3) עבודה תכנותית. 4) עריכה גרפית בסיסית של תמונות (Picasa, מעט Photoshop) - בעיקר תיקון של תמונות ממצלמה דיגיטלית. חשוב לי שהמסך יעבוד טוב במשחקים (ללא מריחות או תופעות בולטות אחרות) ובנוסף אני מעוניין שהתצוגה תהיה נקייה ושטקסט יהיה קריא. אפשרות להנמיך ולהגביה את המסך (העמוד שלו) היא בהחלט רצויה אך לצערי ברוב מסכי ה-22" היא לא קיימת. עקב שיקולי תקציב החלטתי ללכת על ה-Asus VW222u (העולה כ-1100-1200 ש"ח) שמציג איכות תמונה יחסית טובה וגם ראיתי אותו בפעולה אצל חבר שלי. מצד שני, שמעתי ביקורות טובות מאוד על ה-Dell 2408WFP (כולל ממישהו שיש לו את המסך הזה) ואני …
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אמרו לי שבמסכי LCD עדיף להשים בקצב רענון על 60 Hertz ולא על 75 זה נכון?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
וחמור מכל את MAGICTUNE אשר הינה חלק מMAGICROTATION שאלתי האם חשוב להתקין את התוכנות הללו? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
-
איזה יותר טוב בעיקר למשחקים ? ומישהוא יודע איזה פאנל יש ל 950B?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מהו ההמסך האיכותי (פאנל VA) הזול ביותר שניתן למצוא? [עדיף מאתר www.pandas.co.il] תודה. קראתי נושא שעזר לי בעניין ואנסח את השאלה שלי אחרת. להלן המסכים בעלי פאנל VA המומלצים: Philips 190P7EG - האם המסך בעל מריחות? Samsung 940T - האם המסך בעל מריחות? NEC 1970NXp - לגביי הנק הזה בעל פאנל M/PVA, האם המסך ממש איטי? האם בכל משחק שאשחק אראה מריחות? האם בסרטים אראה איתו מריחות? ומה לגבי המסך Philips 19 LCD 190B8CS SXGA, איזה פאנל נמצא בו?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
מתלבט בין Samsung T220 או Asus MW221C
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ידעו על פרוייקטים של חברות להוציא עוד דגמים של 24 אינץ' ברמה גבוהה ומחיר טוב ששווה לחכות להם ולא להסתכן בצלליות שלא ניתנות לתיקון ב DELL HC?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
שלום ! לפני קצת יותר משנה קניתי את ה VP930B המצוין של ViewSonic, וכיום אני מחפש מסך דומה למחשב של אחי. הבנתי שיש מחסור במסכי 19" בשוק היום, כך שאין לי בעיה לקנות גם מסך 20"-22" למרות שזה קצת גדול בשבילי .. המסך ישמש להרבה עבודה באינטרנט, וקצת משחקים וסרטים . חשוב לי שאוכל לשחק עם ההגבהה\צידוד של המסך בצורה נוחה בדומה ל VP930 . תודה מראש תום
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן, אחרי שהתחדשתי במחשב, מעוניין לשדרג גם מסך. כרגע עם מסך פשוט Samsung S22D300 שקיבלתי ממישהו שלא היה צריך. משחק CSGO, COD, GTA בעיקר המחשב: מעבד AMD 3600 כרטיס גרפי RTX 2060 Super של PALIT מעוניין במסך 1440P 144HZ בגודל 27" - ראיתי שכרטיס המסך שלי קצת גבולי לזה, אבל לא אכפת לי לרדת טיפה בהגדרות ולשמור לי יכולת להשתדרג בעתיד בכרטיס מסך בלי לשדרג גם מסך כמה קריטי G-Sync? ראיתי שזה מגביל את ההיצע משמעותית תקציב סביבות 1,500 אלא אם יש משהו משמעותי שמצדיק חריגה, אפשר לקנות בארץ ואפשר גם אמזון תודה!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
עדיפות לפחות. המסך יחובר למחשב ישן עם כרטיס מסך מובנה של SIS. הכרטיס מאוד מאוד חלש ואפילו ב2D ברזולוציה של 1024X784 32bit הוא מזייף ועדיף לעבוד ב16bit. המסך נועד בעיקר לשיטוט באינטרנט ומעט עבודה עם טקסט. אשמח לקבל המלצות בטווח של עד 1100-1200 ש"ח לכל היותר...
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
השאלה מפורטת בכותרת, אני שואל יענו על המעמד אם יש אפשרות להפוך.
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
HOT בנוסף למחשב.המסך יהיה מיועד לצפייה בסרטים מהמחשב באיכות HD וגם ישמש אותי בתור טלויזיה (אני אחבר אליו את הממיר של HOT) התקציב הוא כ1500-2000 ש"ח איזה מסכים מומלצים יש למטרות אלו? (מבחינת איכות תמונה וכל מה שרלוונטי לצפייה בסרטים באיכות HD) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כלומר איזה מסך אני צריך לחפש בשביל עבודה משרדית (לא גרפיקה, אלה כתיבת מסמכים/תכנות וכו'). איזה רזולוציה מועדפת? אני צריך מסך שיראו בו את הפונטים בצורה טובה (כמו שרואים במסכים המרובעים 1024X768) ושיהיה ניתן לשבת לעבוד איתו הרבה זמן בלי שיכאבו העיניים (בקיצור שיהיה נוח כמו מסך CRT). זה ממש חשובה...
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אשמח לדעת אם יש משהו בסגנון.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
היי, לאחר שהתקנתי ויסטה 64 ראיתי שאין דרייבר תואם למסך שלי (IIYAMA VISION MASTER PRO 454) אני מעוניין להוסיף הגדרות של refresh rate כך שיוצגו כחלק מתדרי הרענון החוקיים של המסך - ז"א שיופיעו גם שבחור hide display modes.. etcetc. משחקים כגון COD4 מסתמכים רק על ההגדרות הנ"ל ואי אפשר לבחור תדר רענון שהוגדר בתוכנה חיצונית כמו למשל RIVATUNER. האם למישהו קיים דרייבר למסך/יודע איך לכתוב דרייבר ידנית?
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני יודע שיש לו פאנל TN לא אכפת לי אבל איך הוא , יש מסך 22 יותר טוב ממנו בתקציב הזה?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מישהו יודע מה נסגר עם המחיר של הvp930 ?? לפני כמה זמן שחשבתי על לקנות אותו הוא עלה 1500 עכשיו הוא עולה 1700 מה הסיבה לזה?זה ירד בחזרה??
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת. .... תודה מראש.! עריכה: המסך כמובן צריך להיות טוב,כמה שאפשר במחיר שהבאתי.. שיחזיק לכמה שיותר זמן..עם אחריות. השימוש בעיקרון הוא אינטרנט ואיסקיו והשטויות האלה.. אחותי לפעמים תשחק בו גם סימס..אבל זה המקס'...
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המסך 2443BW אבל אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים וסרטים . השאלה אם כדאי לקנות 1200 או 1080 בשביל משחקים\סרטים ? אם ב16:10 על 1920X1080 יראו טוב ?
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
משהו אמר לי שה2243BW מיוצר על ידי AOC וה2253 מיוצר על ידי סמסונג זה נכון ? מה האבדלים בדיוק עם יש ? ואיני אחת התגובות - תראה לי מקום אחד שאומר שה2243BW יהיה עדיף על ה2253BW... והם לא שתיהם מיוצרים באותו המקום, ה2253BW מיוצר ע"י סמסונג כשהפאנלים של ה2243BW מיוצרים ש"י AOC.
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שמעתי הרבה על SONY X95F...הוא באמת הכי מומלץ לתקציב הזה? יש אנשים עם ניסיון איתו או שראו?
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-
-
(כן - ראיתי את הת'רד על 2407) מהם השינויים ? עם דל אי אפשר לדעת . אחרי הלוטו אני מפחד שהם עשו downgrade
-
- 0 תגובות
- 716 צפיות
-