מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
במסכי LCD רבים קיימת תופעה של גרסאות פנל שונות, הנבדלות גם באיכות ובביצועים, הנמכרות תחת אותו שם מוצר ומופיעות תחת אותו מק"ט אצל היבואן. האם זה המצב גם לגבי המסך שבכותרת? אם כן, מה יש לבדוק בעת הרכישה על מנת לוודא שמדובר בגרסת פנל האחרונה, ושהיא מתאימה לספסיפיקציות היצרן? בתודה, ilil
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
קניתי מטליות לניקוי מסכי LCD ורשום שהם לא מתאימים לשימוש מסכים בציפוי כרום
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
לא רחב. עדיף 19 אינץ' אפשר גם 17. יש אפשרות לחרוג קצת מהתקציב. בעיקר לאינטרנט ושטויות, סרטים ומשחקים גם אבל קצת פחות.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
מחפש מסך 19'' רחב עד 850 ש"ח מטרות:עבודה משרדית וסרטים חשוב שיהיה ניתן לתלייה
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מחפשת מסך אסטטי לבית שהוא גם משרד(התאהבתי בסמסונג הלבן) , אך טוב גם לעבודה עם טקסטים וגם לגרפיקה . בחנות המליצו את הויוסוניק. האם הוא באמת הכי מתאים לגראפיקה. מבקשת המלצה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את המסך הזה בשבוע שעבר. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של Samsung וכן את ה AutoRotation Premium שכולל בתוכו את הגרסאות האחרונות של MajicTune ן MajicRotation. נתקלתי בשתי בעיות מוזרות בעבודה עם המסך: 1. כל קובץ וידאו שאני מנגן ב WMP 11 מנוגן כך שאין סינכרון בין התמונה לקול. 2. כאשר אני מנגן את אותו הקובץ ב Nero ShowTime בעיית הסינכרון בין הקול לתמונה לא קיימת אבל אחרי כמה שניות של ניגון הקובץ המסך מודיע שהוא לא מזהה סיגנל באף אחת מהכניסות שלו (אנאלוגית ודיגיטלית) ונכנס ל sleep mode. אני מדליק אותו ע"י לחיצה על הכפתור, הוא סורק את הכניסות לא מזהה סיגנל ושוב חוזר ל sleep mode. אם אני סוגר את ה Nero ShowTime ע"י ALT+F4 ומסובב את המסך לפיווט הוא פתאום …
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
המסך מיועד לאימי והייתי מעדיף שהתצוגה של הפונטים תהיי גדולה ושהמסך לא יהיה גדול מדיי (שלא תצטרך לסובב את הראש בזמן עבודה...)
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
משהו שממש מציק לכם במסך ואם היו מביאים לכם את ההזדמנות להחליף אותו באחר, הייתם עושים זאת? אשמח לשמוע closing opinions לפני הרכישה
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני מתלבט בין הדגמים הבאים: LG L207WT או LG W2052TQ או SAMSUNG 2053BW .?!?! הצילו!!! שלום,אני זקוק לעזרה בבחירת מסך. 3 הדגמים הנ"ל עולים בערך אותו הדבר. לגבי הסמסונג,קראתי בנט שיש לו מלא דימום אור,אז אני די מתלבט לגביו,ועוד חסרון אחד הוא ששוב יש את העניין של סוגי הפאנלים,ואני לא יודע אם אני אקבל פאנל של סמסונג,אז אני די לא רוצה לקחת את הסיכון. לגבי הLG לשניהם יש נתונים זהים,ועולים בערך אותו הדבר,אז אין לי מושג איזה מהם יותר טוב. מישהו יודע איזה משלושתם הכי טוב?בעיקר לגלישה בנט\תוכנות,אבל גם לסרטים.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את הדגם הבא W2205S-TD במחיר ממש טוב איך המסכים שלהם שווים או לא?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אז ככה... אני רוצה להביא מסך 22 אינץ' של SAMSUNG ויש כמה סוגים ראיתי (T220, T220p, 2243BW, 2253BW, ועוד כמה דגמים שאני זוכר...) אני ישתמש בזה גם לטלויזיה וגם למחשב ויש לי מחשב חזק מאוד של 4 ליבות 2.66 וכרטיס מסך HD4870 ויש הרבה סוגים ראיתי באותם מכירים מערך מה ההבדל?...ומה כדי? אבל שיהיה משהו טוב
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
-
טוב לי יש כרטיס מסך GT9800 ולאח שלי הקטן Hd3600 עכשיו לי יש את המסך של MAG 19 אינטצ' מליפני כשנתיים בערך ולו יש LG 19 אינטצ' FLATRON L17190S גם מליפני שנתיים לפי הנתונים של הכרטיס מסך שלי בטיפה יותר טוב וגם המעבד שלי יותר טוב אפילו כל החלקים של המחשב שלי יותר טובים כי שלי חדש .. עכשיו שנינו משחקים בפיפא 09 על הכי גבוה והוא רואה יותר יפה מאצלי .. גם הגראפיקה אצלו רואים יותר טוב וגם אצלי יש תיקעות כאלה יעני אם אני מוסר כדור רחוק אז המסך צריך לזוז ואני קולט שיש לו תקיעות בתזוזה זה ניראה לכם קשור למסך ?! בבקשה תגובות .[br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 02:25:10 בבקשה תעזרו לי זה דחוף [br]פורסם בתאריך: 7.03.2009 בשעה 13:47:21בבקשה תענו לי למה אתם לא עונים? אני מתחנן תענו ל…
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
לממיר של YESHD יש חיבור DVI\HDMI מה ההבדל אם אני מחבר טלויזיית LCD או מסך LCD שיעודי בעקרון למחשב? האם אני ארגיש איזשהו הבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ב-ksp איתו קניתי את המסך של lg l196wtq ב-1230 שקל ועכשיו אני רואה שיש את המסך של chimei ה-22 במחיר של 1290 שקל אז שאני חושב על זה שניהם מסכים עם פאנל tn נכון שה-lg עדיף אבל 22 בעוד 70 שקל זה נראה לי יותר עדיף לדעתי מה אתם אומרים ? ועוד משהו לכל מי שיש את ה-chimei שיגיד איך הוא
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש שכולל כרטיס GEFORCE 8800 GTS 640MB. יש לי מסך LG 1970HR כשנה מה עליי לעשות אם אני רוצה להשתמש בHD - יש מסכי LCD שתומכים בזה במחירים נורמליים?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
עריכה: אוקיי אחרי שחפרתי די הרבה בפורום התחלתי להצטער שכתבתי את ההודעה שלמטה, כי הבנתי שכולם ימליצו לי על המסך הבא: 2007WFP Dell או 2007FP Dell אז בהתאם לכך אני משנה את השאלות: 1. איזה מהם כדאי לקחת? (אם טקסט וסרטים זה בחשיבות זהה ומשחקים פחות). 2. יש לי כרטיס מסך RAEDON 7000. לזרוק אותו לפח? 3. הבנתי שצריך יציאת DVI בשביל המסכים הנ"ל. איזה כרטיס מסך לקנות (שוב, אני לא גיימר אז משהו סולידי) וכמה הוא עולה ? 4. האם יש חשיבות למקום שבו רוכשים את המסך? והנה ההודעה המקורית: ----------------------------------------------------------------------------------------------------- מבקש עזרת המומחים והמנוסים כאן בקניית מסך LCD: דבר ראשון, הסיבה הראשית שאני רוצה להחליף מסך …
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
טוב קיצר אתמול קיבלתי את המסך כולי מבסוט... המסך עובד ניפלא... ממש הצבעים הכל ממש יפה היתקנתי את התוכנות שמגיעות עם המסך אחרי זה עשיתי רסטרט ומאז כל הבעיות דבר ראשון עיבדתי את כל הצבע אבל מחקתי תוכנה אחת לא זוכר מה השם שלה והצבע חזר הוא היה דהוי מגעיל כזה והתוכנה השניה שהיא MAGIC TUNE ניסיתי למחוק גם אותה אבל היא לא נותנת לי למחוק כי אומר לי שחסר איזה CAB קובץ וגם להפעיל אותה היא לא נותנת היא כל הזמן מבקשת להפעיל מחדש את המחשב עכשיו הבעיה שנישארה לי זה שכל האייקונים וכל הכתב נעשה כזה גדול ומציק כאילו שזה לא עומד על 1680על 1050 למרות שבדקתי וזה כן עומד על הרזולוציה הזאת מה אפשר לעשות? מבאס
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים מסך סמסונג חדש מדגם T220 באינטרנט ואתמול הוא הגיע אלי הביתה. הרכבתי את המסך חיברתי מה שצריך, ושיניתי את ההגדרות ברזולוציה. השאלה אם שיניתי לרזולוציה המומלצת. מה הרזולוציה המומלצת למסך הזה? עם המסך קיבלתי גם דיסק. יש צורך להכניס אותו ולהתקין משהו או להתעסק בהגדרות? אני לא מבין גדול בנושא וכל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה בעייתי או לא ???, לכן החלטתי לשאול פה. האם ישנה בעייה למיקום מסך LCD ליד שקעי חשמל. יש לי בסביבת המסך 7 שקעי חשמל, האם זה יכול להשפיע על איכות עבודה וחיי המסך?
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים ורציתי להוסיף לעצמי גם איזה מסך טוב. התקציב הוא כמו בכותרת ומיועד במיוחד למשחקים, חשובה לי כמה שיותר האיכות הצגה ופחות גודל המסך אם כי אשמח אם יהיה משהו שישלב ביניהם.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מסך מתאים לגראפיקאים ברשותי כ 1400 שח חשבתי על Dell 2209WA (הצעות אחרות יתקבלו בכיף חשוב שיהיה pivot) יש לי במחשב rodeon x550 256mb האם הכרטיס יתמוך במסך ?? כל מידע אחר בנושא יתקבל בשמחה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום, לפני שאני רוכש את המסך הנ"ל, רציתי לראות אין הוא נראה, איזה איכות תמונה הוא מציג? איך נראים המסכים השונים במסך רחב. מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסך הזה לא בקופסא אלה מחובר? מישהו מכיר חנות שתסכים להראות לי אותו מחובר? אני גר באיזור המרכז. ת"א. תודה.
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
סמסונג מביאה ב- 2022 OLED QD ברמת RGB כלומר 3 צבעים כמו שהסרטים מצולמים וזה יתרון מול LG שקל לכיול צבעים , מתאים לכרטיסי מסך שמגיעים ב- RGB ( 3 צבעים ) 2. לא מסכי OLED מתוצרת LG 3. 80% מכלל הצבעים של REC2020 מרחב צבעים גדול שכבר קיים במשחקים וסרטים השאלה עם כרטיסי מסך תומכים במרחב צבעים זה באמת ? 4. 1000NITS שזה טוב ל- OLED בהירות תמונה 5. כיום מסכי OLED נותנים תוצאות טובות לזמני תגובה וזה מדהים למשחקים https://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1628238012 https://www.whathifi.com/news/samsung-tipped-to-launch-first-ever-qd-oled-tv-in-early-2022
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום מקצוענים. אני מעוניין לקנות מסך לצורך עיבוד תמונה בפוטושופ. חשבתי על המסך Viewsonic VP930 שעונה על תקציבי ומתאים למטרה זו. הבעייה היא שאחי הקטן אוהב לשחק במחשב ואני פוחד שהמסך הזה יפגע בחווית המשחק שלו (אולי המסך לא מספיק מהיר למשחקים ?). בקיצור, האם המסך Viewsonic VP930 מתאים גם למשחקים ? תודה מראש על התגובות, אלון.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-