מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום אני צריך יעוץ לגבי רכישה של מסך דק 19' אני מחפש מסך שיהיה טוב מבחינת מחיר/ביצועים/איכות התקציב הוא לא רלוונטי אני לא מחפש מסך מצויין אני מחפש מסך שמבחינת מחיר שווה כל שקל,מסך שאתם לרוב ממליצים תודה מראש לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום שלום. בעקבות המלצות באתר יצאתי לחפש אחר ה samsung 932b נאמר לי שהוא כבר לא נמכר בארץ... ורצוי לחפש אחר מחליף ראוי, קרי ה931B אך אבוי לי, גם הוא אזל מהמלאי... בצר לי פניתי לאומניטק, והם אמרו שהמחליף של ה 932B הוא 920BM אבל כפי שהבנתי זה בכלל מסך רחב16:9 ולא רגיל... לשאלתי, האם אכן כך ? האם ביצועיו זהים ? האם גם לו פאנל שמורכב ע"י samsung עצמה ולא ע"י cmo בקיצור כן/לא סמן. ואם לא- מי כן עונה על הסטנדרט הזה, רעיונות בטווח מחירים של 1200-1300 ש"ח יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אוקיי עוד כמה חודשים אני קונה מחשב+טלוויזיה אבל עכשיו כבר יש לי טלויזיה 26 אינצ' אבל החדר שלי הוא 3 מ' לכן אני קונה 32 אינצ' אבל למחשב אני צריך גם לקנות מסך שיעלה יותר ממה שהטלויזיה שלי שווה... אז חשבתי לעביר אותו למחשב... זה lcd של grundig ואז אני השים אותה על הקיר עכשיו היציאות שלה הן: vga, hdmi and s video במה לבחור??? הרזלוציה הגבוהה ביותר היא ב-hdmi 1920x1080 הכרטיס הגרפי שיהיה לי הוא ה-4670... בדקתי ונראה לי שהוא יתאים, אבל הוא יספיק ל-26 אינצ' או לקנות את ה-4850/4870 הבעיה באיזה מרחק אני צריך להיות בשביל לראות בה? זה מסוכן? ומה שהכי נראה לי זה ה-scarlet 32 אינצ' של lg יש חנות אמינה(רצוי רשת מוכרת), באזור תל אביב וזולה שיש עליו (בלבד!) מבצע רציני ומשתלם??? תודה לעוז…
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
המסך בשביל XBOX 360 חשוב HDMI ורמקולים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
שלום ! אני מחפש מסך בגודל 17" לעבודה משרדית בלבד , כרטיס המסך הוא ישן ולכן החלטתי על הגודל הזה , טווח המחיר הוא עד 800 ש"ח , תודה .
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין שני מסכים: acer h243h asus ve247h לפי דעתכם, מה כדאי יותר?
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני לא רואה שום צורך במסך רחב ואני לא גיימר מה מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש המלצות טובות בטווח המחירים הזה? מה לגבי ה - Samsung 740N? התקציב די דחוק אז לא לחרוג בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי, במחשב הנייד שלי (IBM R50E) הופיעו 3 פסים אנכיים בצד ימין, אלו פסים שמורבים מקוים קטנים צשהו בסגנון ----- אבל אנכי , 3 הפסים הם בצבעים שונים (כחול וירוק). האם מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
931BWוSamsungו SyncMaster 932BוSamsungו מה יותר טוב משניהם ? שניהם מסכים רחבים נכון ?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום רב, התוכלו להמליץ לי על מסך LCD הנותן את התמורה האופטימלית למחיר? התכונות שחשובות לי (לפי סדר הופעתן): אמינות (+תקופת אחריות סבירה), זווית צפיה, איכות צבע, מהירות, חיבור DVI. בתודה, ilil
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני חושב לקחת 206BW ב1300(מחיר טוב?) ואף פעם לא היה לי LCD. עכשיו ככה: אני יכול לעבוד ברזולוציה שונה מהטבעית ושתהיה חדה ובלי בעיות? ראיתי שחלק אמרו שהטקסטים בLCD לא ברורים?עוד פעם נכון או לא? ואפשר לעבוד במשך כמה שעות רצופות עליו בלי עיניים דומעות וכו'?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
עריכה: אוקיי אחרי שחפרתי די הרבה בפורום התחלתי להצטער שכתבתי את ההודעה שלמטה, כי הבנתי שכולם ימליצו לי על המסך הבא: 2007WFP Dell או 2007FP Dell אז בהתאם לכך אני משנה את השאלות: 1. איזה מהם כדאי לקחת? (אם טקסט וסרטים זה בחשיבות זהה ומשחקים פחות). 2. יש לי כרטיס מסך RAEDON 7000. לזרוק אותו לפח? 3. הבנתי שצריך יציאת DVI בשביל המסכים הנ"ל. איזה כרטיס מסך לקנות (שוב, אני לא גיימר אז משהו סולידי) וכמה הוא עולה ? 4. האם יש חשיבות למקום שבו רוכשים את המסך? והנה ההודעה המקורית: ----------------------------------------------------------------------------------------------------- מבקש עזרת המומחים והמנוסים כאן בקניית מסך LCD: דבר ראשון, הסיבה הראשית שאני רוצה להחליף מסך …
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
רכשתי את המסך לאחר קריאת ההמלצות המצויינות לגבי ה viewsonic VP930 . התמונה באמת מרשימה אך אתה חייב לשבת ממש מול המסך מאחר וצפייה בזווית, אפילו קטנה, מוסיפה קצת תאורת רקע שמפחיתה מהקונטרסט (השחור כבר אינו כ"כ כהה). האם זה מצב תקין? אם כן, מה המשמעות של 170 המעלות המופיעים בנתונים לגבי המסך?
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
למה אין מסכים LCD עם 0 MS? למה \ מה \ .... אשמח לתשובה - תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
מסך מחשב לגיימרים LG 24GL600F-B 23.6'' LED מסך מחשב גיימינג MSI Optix G241 FHD 144Hz 23.8'' FreeSync בעקבות מבצעי בלאק פריידי שניהם נשמעים לי כאופציה טובה במחיר די דומה יש למישהו ניסיון עם המסכים? אני רואה שMSI מגיע עם פאנל IPS שזה יתרון מצד אחד אבל מצד שני ידוע שפאנלים IPS זולים לא ממש יעילים בתדר 144, אשמח לדיעה ממישהו מנוסה. המסך מיועד גם למשחקי FPS לכן החשיבות ל 144HZ תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב קיצר אתמול קיבלתי את המסך כולי מבסוט... המסך עובד ניפלא... ממש הצבעים הכל ממש יפה היתקנתי את התוכנות שמגיעות עם המסך אחרי זה עשיתי רסטרט ומאז כל הבעיות דבר ראשון עיבדתי את כל הצבע אבל מחקתי תוכנה אחת לא זוכר מה השם שלה והצבע חזר הוא היה דהוי מגעיל כזה והתוכנה השניה שהיא MAGIC TUNE ניסיתי למחוק גם אותה אבל היא לא נותנת לי למחוק כי אומר לי שחסר איזה CAB קובץ וגם להפעיל אותה היא לא נותנת היא כל הזמן מבקשת להפעיל מחדש את המחשב עכשיו הבעיה שנישארה לי זה שכל האייקונים וכל הכתב נעשה כזה גדול ומציק כאילו שזה לא עומד על 1680על 1050 למרות שבדקתי וזה כן עומד על הרזולוציה הזאת מה אפשר לעשות? מבאס
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=932B חברה אז ככה קראתי בביקורת שעשו באתר פה HWZONE הנה הכתבה למי שמעוניין : http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/ מה שאני מנסה להגיד זה ככה מה עדיף לי הרי הבדלי המחירים שלהם זניחים אחד מהשני ואין לי בעיה של ללכת לכאן או לכאן העיקר מה הכי טוב. אני רוצה לציין בנוסף שמסך מיועד למשחקים וצפייה בסרטים במיוחד אז חברה תעזרו לי להגיע להחלטה הכי טובה שאפשר. משהו אחרון מבטיח חח אם אתם חושבים שיש מסך באותו סכום של עד 1300-50 מקסימום שיותר טוב ממה שהראתי פה בבקשה שיגיב תודה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בגלל שאני לא מבין כל כך בLCDים ובגדלים של מסכים אני צריך עזרה, אני כנראה יקנה מסך שישלב את שתי הדברים מחשב וטלוויזיה ואני מתלבט בין מסך 20' לבין 26' כי שמעתי שמסך 26' למחשב זה לא טוב לעיניים כי אני יהיה מרחק חצי מטר ממנו וזה יותר מדי גדול אז אם תוכלו להגיד לי את דעתכם אם 26' זה גדול מדי, כי יכול להיות שאני פשוט ייקח 20' טלווזיה ויקנה 17' נוסף למחשב לבד וגם אשמח להמלצות על דגמים
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
בזמנו מצאתי כאן קישור למדריך LCD של חברת 3M מישהו יכול לתת את הקישור?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו בעיה לחבר אותו לכרטיס מסוג 6600gt של גיגהבייט ? וגם כן רציתי לדעת על גובהו של המסך יש לי ספרייה עם מקום מובנה למסך בגובה 48 ס"מ האם הוא יכנס ? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את AMD ULTRA GAME ב3600 ש''ח. כרגע יש לי מסך מחשב של BENQ 17 אינץ' ואני רוצה לקנות מסך חדש 20 אינץ' ומעלה אני רק מבקש שהמחיר לא יהיה בשמיים אני לא מבין כל כך בזה ואני רוצה שיהיה משהוא טוב אין לי כל כך תקציב אבל שזה לא יהיה מעל 1500 ש''ח... תודה מראש ברק גונן :s05:
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום, אני רואה די הרבה סדרות במחשב אבל לא חשוב לי שזה יהיה fullHD אם זה בתוספת מחיר משמעותית. איזה מסכים הכי מומלצים בטווח המחירים הזה? בעיקרון אני מעדיף 20 אינצ' או אפילו 19 אם המסך 22 שאני אקנה במסגרת המחיר הזו יהיה גרוע... מרפרוף בפורום ראיתי את 2 הדגמים האלו: Samsung SyncMaster 2053BW Chimei 228D יש עוד דגמים מומלצים? מה עדיף מבין ה-2? [br]פורסם בתאריך: 13.08.2009 בשעה 16:48:43 למה אף אחד לא עונה? :\
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
חשבתי על 931C מה אתם חושבים עליו? השימושים שלי למסך זה סרטים/טלויזה אינטרנט אופיס ומידי פעם משחקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-