מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
-
אני שוקל (בחיוב) לקנות את המסך .יש לי כרטיס מסך אנטיקה (RADEON 9200SE) שיש לו רק יציאת VGA וSVIDEO.האם הבדל בתצוגה הוא משמעותי (אני מעריך שכן אבל עד כמה?).קניית כרטיס מסך איננה על הפרק כי זה מחשב ישן אם לוח הכולל יציאת AGP שאני לא מתכוון להשקיע בו.אני אקנה מחשב חדש בעוד כמה חודשים ואז המסך יעבור אליו. אולי שווה לחסוך ולקחת את הפיליפס המומלץ פה (לאחרונה) ב1360.ממילא אני כמעט ולא משחק.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
איזה מבין הסמכים הללו הוא הטוב ביותר? http://img137.imageshack.us/img137/4879/74692792xc2.jpg
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
(אני משתמש בחשבון של חבר שלי כך שאני זה לא הוא למי שמתבלבל חח) אז כך... אבא שלי מתקשר שואל אותי על מסכי יוטופיה "שמע מסך של 2300 במקום 1500 בהבהבה" ומ'זה לא! מה זה החברה הזאת בכלל ? בכל אופן, לשאלה העיקרית. אני צריך מסך 22 אינצ' טוב סביבות הממ.. 2000 (קצת יותר וקצת פחות מבחינת מחיר) ואני לא ממש מעוניין במסכים שבאים לרוחב (המלבניים) כי שמעתי שהם לא כל כך טובים ביחס לרגילים (המרובעים) תודה רבה חברה D: יאללה שוט
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
אני כבר מחפש שבוע כבר עברתי על כל החנויות הידועות , PANDA , NOA , KSP , NETSHOPS , ....אין כלום צריך לחכות לפחות שבועיים ...
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו אבל אני נרתע כי הוא די זול... (למרות שראיתי כמה המלצות עליו..)
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
חשבתי על 931C מה אתם חושבים עליו? השימושים שלי למסך זה סרטים/טלויזה אינטרנט אופיס ומידי פעם משחקים. תודה
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני צרך עזרה בבחירת מסך LCD, הבעיה היא שאני לא מבין כלום במסכים וכל הדברים כמו יחס ניגודיות, זמן תגובה וכו' רק מבלבלים אותי :s05: כעיקרון אני צריך מסך 19'' טוב למשחקים (יש לי מחשב די בסדר - C2D E6300 @ 3.2GHZ + 8800GTS +2GB RAM) ולקריאת טקסת, לא כתבתי תקציב כי האמת שאין לי מושג כמה מסך טוב עולה אבל תבינו שאני סטודנט והעניין של המחיר הוא די משמעותי
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, לאחר שהתקנתי ויסטה 64 ראיתי שאין דרייבר תואם למסך שלי (IIYAMA VISION MASTER PRO 454) אני מעוניין להוסיף הגדרות של refresh rate כך שיוצגו כחלק מתדרי הרענון החוקיים של המסך - ז"א שיופיעו גם שבחור hide display modes.. etcetc. משחקים כגון COD4 מסתמכים רק על ההגדרות הנ"ל ואי אפשר לבחור תדר רענון שהוגדר בתוכנה חיצונית כמו למשל RIVATUNER. האם למישהו קיים דרייבר למסך/יודע איך לכתוב דרייבר ידנית?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
הי, קניתי לא מזמן מסך רחב של MAG בגודל 20". אני משתמש ברזולוציה 1680*1050. כשאני מפעיל את המחשב ואת המסך, זו הרזולוציה שהמחשב עולה איתה. אבל כשאני מכבה את המסך ומפעיל שוב, הרזולוציה שעולה היא 1400*1050, ואני צריך כל פעם להחליף אותה מחדש. עוד דבר שקורה כשאני מכבה את המסך ומפעיל אותו זה שהמחשב עושה צליל כמו כשמחברים או מנתקים Disk On Key, לדוגמא. איך אפשר לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום אני צריך לקנות מסך מחשב 24 אינץ 4k לגיימינג וחיבור לזרוע מה מומלץ ? תקציב 2000 שקל
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
- 2 followers
-
-
לכל חברי הפורום שלום רב, יש לי dell 2007wfp עם כרטיס מסך geforce 9600 gt וברצוני לחבר מסך נוסף שישמש כהרחבה של הדסקטופ, בעיקר לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. אני חושב לקנות משהו זול ממשפחת ה 19' אבל מחברה טובה. ואני תוהה אם ניתן לעבוד ב DUAL SCREEN ברזולוציות שונות והאם מסך זול יספק את צריכי או שלקריאת מסמכים עדיף מסך איכותי? תודה מראש, זמן תה.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מחפש מסך טוב למשחקים + סרטי HD.. כרטיס מסך - 8800GT 512MB אני לאיודע אם כדאי 22 או 24 אינץ בגלל הכרטיס מסך.. עדיף מסך ב1000 שקל.. אבל אם המסך באמת שווה את זה מוכן להשקיע 1500 וגם יותר..
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ב16:9 אני יודעת שזה 1440*900 אבל מה זה ב16:10? והאם במסך Philips 22 LCD 220CW9FB 2Ms אפשר להשתמש רק ברזולוציה 1680* 1050? איך המסך הזה בכלל? טוב?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
הבנתי שהיבואן הפסיק להביא או לתמוך ב245 של סמסונג.. גם אם כן וגם אם לא אני בהתלבטות כרגע בין הדגמים האלו 245 244 243 249 אלו ההבדלים שאני מודע להם ה249 הבנתי שהוא מעט יותר קטן 23.6(אם אני לא טועה) אבל שיש לו חיבור hdmi והרזולוציה שלו היא 1920x1080 ה244 וה243 הם אותו דבר פחות או יותר רק של244 יש פיווט מבחינת מחיר הם אותו מחיר פחות או יותר אז אין צורך להתייחס למחירים בכלל. על מה ללכת? כואב לי כבר הראש עריכה: עשיתי השוואה מוסיימת ונראה לי שהמסכים האלו ממש דומים.. Samsung SyncMaster 2443BW מול Samsung SyncMaster 245BW האמת היא שלמרות המלצות חוזרות פה נראה כאילו ה2443 הוא העדיף בינהם מה ההבדלים בינהם ומה עדיף? (שוב, בהנחה שהתקציב לא רלוונטי) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני רואה די הרבה סדרות במחשב אבל לא חשוב לי שזה יהיה fullHD אם זה בתוספת מחיר משמעותית. איזה מסכים הכי מומלצים בטווח המחירים הזה? בעיקרון אני מעדיף 20 אינצ' או אפילו 19 אם המסך 22 שאני אקנה במסגרת המחיר הזו יהיה גרוע... מרפרוף בפורום ראיתי את 2 הדגמים האלו: Samsung SyncMaster 2053BW Chimei 228D יש עוד דגמים מומלצים? מה עדיף מבין ה-2? [br]פורסם בתאריך: 13.08.2009 בשעה 16:48:43 למה אף אחד לא עונה? :\
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין שני הגדלים אני רוצה לראות הכי טוב שאפשר. מה אתם ממליצים? ואם אפשר אז תציינו גם דגם שכדאי לגודל. אני חשבתי על ה2043bw של סמסונג מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לאחר קריאה ממושכת הן בפורום והן בביקורות וקצת ידע מוקדם http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ הגעתי למסקנה שחלק מן הדברים לא מעודכנים {רוב הפורום עוסק במסכים של 20-24 " רחבים } אני מחפש מסך למחשב שנמצא בבית של ההורים שלי שמשמש בעיקר לאינטרנט ומשחקים קלים לאחיינים שלי המסך צריך להיות בסביבות 19" ובסכום של עד 1800 ש"ח אין לי בעיה לעלות למסכים גדולים יותר כמו 22 " פשוט רוצה יותר איכות מאשר גודל במחיר הנ"ל שחפשתי מסך לעצמי לפני כשנה { dell 2407 } היו המסכים של VS vp930B שהיה מאוד מומלץ אבל לאחר שנה אני משער שיש מסכים אחרים טובים יותר חוץ מזה שאני לא סבור שניתן למצוא את המסך הזה עדיין אמשח לעזרתכם בתודה מראש וחג שמח אודי
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך טוב למשחקים,צפייה בסרטים וכו'.. התקציב עד 1800 שקל.. בינתיים חשבתי על המסך הזה "ASUS MW221C" ורציתי לדעת איך הוא.. ואם יש יותר טובים ממנו במחיר.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
19 אינץ לא יותר מ1000 חשבתי על Chimei 958D או על Samsung T190 LCD "19 מה אתם חושבים? יש המלצות אחרות?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מסך להורים שלי -לגלישה באינטרנט ואולי סרטים
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רכשתי לא מזמן מסך של סמסונג T240 עם HDMI ו - DVI אני מחבר למסך שני מחשבים אחד עם כרטיס RADEON 4870 - יציאת HDMI - מתחבר לHDMI של המסך ומחשב שני עם כרטיס מסך RADEON X1950PRO מתחבר לכניסת ה- DVI של המסך אני צריך מדי פעם לעבור בין המחשבים והכוונה היתה להשתמש ב כפתור ה- SOURCE (שממתג בין הכניסות) של המסך על מנת ליראות כל פעם מחשב אחר. הבעיה היא (ואני לא מבין מדוע זה קורה) שכאשר שני המחשבים מקונפגים לרזולזיה האופטימלית של המסך - 1920X1200 המסך משום מה איננו מזהה סיגנל מהמחשב המחובר לכניסת ה- DVI ואין תמונה מ- SOURCE זה רק מה- SOURCE של ה- HDMI אם למשל אני מוריד את הרזולוציה באיזשהו מן המחשבים ללדוגמא 1600X1200 אני רואה את שניהם נסיתי כל מני דברים וקינפוגים אבל לא הצלחתי ל…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכם האם כרטיס מסך (כזה או אחר ) מהווה פקטור שיכול להשפיעה על רמת כיול המסך (שהדלטה תהיה קטנה מ-1 ) ? ברשותי כרטיס מסך של ASUS 7600 ו מסך EIZO S2431W . תודה אדי
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום רב - אני מחפש חנות באיזור המרכז שידוע לכם שניתן להתרשם בא מהדגם הנ"ל בתודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-