מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
ראיתי דגם חדש ASUS VW223B והוא מתחבר למחשב דרך USB. אני לא מבין איך. בלי כרטיס מסך? תמונה של המסך - http://www.pcmark.co.il/product/heb/897/
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום קראתי את ההמלצות לגבי מסכים 22 וראיתי את סמסונג 2243 bw רציתי בבקשה עוד המלצה למסך של סמסונג 22 אינטש.. עד 1500 שח ושישמש גם לטלויזיה. שיהיה איכותי ומומלץ והמון תודה רבה!! ומה ההבדל בינו לבין ה 2253 bw? 2253 אמור להיות טוב יותר??? תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו אבל אני נרתע כי הוא די זול... (למרות שראיתי כמה המלצות עליו..)
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
השאלה מפורטת בכותרת, אני שואל יענו על המעמד אם יש אפשרות להפוך.
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
היי יש לי מסך IPS NEC (תסתכלו במפרט שלי לגבי איזה וכו') ולפני זה היה לי PVA או MPVA או משהו בסגנון של EIZO נראה לי שאולי בגלל החדות (ניגודיות) או משהו כזה, יש תחושה שבNEC ראו טוב יותר טקסט. מה דעתכם? או שפשוט אולי לא כיונתי משהו כמו שצריך, או מה?
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
אשמח לדעת אם יש משהו בסגנון.
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
דודה שלי ביקשה ממני למצוא לה מסך LCD טוב השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים (חשוב לציין כי הצפיה כוללת צפיה בטלויזיה דרך המחשב) והוא לא מיועד למשחקים כלל אשמח לקבל המלצות..
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שילוב בין רזולוציית Ultra HD לקצב רענון גבוה מסתמן בתור הטרנד החדש לשנת 2021 - והיצרנית הטאיוואנית מקווה להיות זו שתזניק אותו קדימה באמצעות מותגי ה-Predator וה-Nitro שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש שכולל כרטיס GEFORCE 8800 GTS 640MB. יש לי מסך LG 1970HR כשנה מה עליי לעשות אם אני רוצה להשתמש בHD - יש מסכי LCD שתומכים בזה במחירים נורמליים?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני כבר מחפש שבוע כבר עברתי על כל החנויות הידועות , PANDA , NOA , KSP , NETSHOPS , ....אין כלום צריך לחכות לפחות שבועיים ...
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=932B חברה אז ככה קראתי בביקורת שעשו באתר פה HWZONE הנה הכתבה למי שמעוניין : http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/ מה שאני מנסה להגיד זה ככה מה עדיף לי הרי הבדלי המחירים שלהם זניחים אחד מהשני ואין לי בעיה של ללכת לכאן או לכאן העיקר מה הכי טוב. אני רוצה לציין בנוסף שמסך מיועד למשחקים וצפייה בסרטים במיוחד אז חברה תעזרו לי להגיע להחלטה הכי טובה שאפשר. משהו אחרון מבטיח חח אם אתם חושבים שיש מסך באותו סכום של עד 1300-50 מקסימום שיותר טוב ממה שהראתי פה בבקשה שיגיב תודה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
השבוע ברצוני לקנות מסך חדש ואני מאוד מבולבל ולא יודע מה לקנות. דבר ראשון, אין לי בעיה להשקיע במשהו איכותי, אבל אפילו יותר חשוב לי שיהיה משתלם מכיוון שאני לא מפוצץ בכסף וכאן ההתלבטות. עוד סיבה להתלבטות היא שקשה לי מאוד למצוא את המסכים האיכותיים בתצוגה ולמעשה מעולם לא ראיתי מסך שאינו TN יש את הדל 2007WFP, אני מבין שהוא מסך איכותי, אם אני יקנה אותו אז אני יקנה בLCDTV בגלל שהם קרובים אלי מאוד ויש כאן כמה אנשים שהעידו על שרות טוב. הבעייה עם הדל (חוץ מכתב קטן עקב רזולוציה גבוהה(מה שגם יהרוג לי את הFPS) ודיווח די רציני בפורום על פיקסלים מתים) היא שאני לא בטוח שהוא הכי משתלם ב2400 שח... (בגיבור מחשבים זה 2150(שהיה פותר לי את ההתלבטות) אבל היה כאן עבר דיון עליהם בנסיון קניית המסך …
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני יודע שזו לא בדיוק שאלה רגילה לפורום הזה אבל זה מעניין אותי. איך אתם מנקים את ה - LCD שלכם?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום לכולם סבתא שלי החליטה לקנות מסך מחשב חדש לצרכים בסיסים אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי משהוא שמתאים לתקציב שלה אז החלטתי לפתוח נושא חדש התקציב הוא עד 1000 שח מקסימום אם יש משהוא בסביבות ה800 היא תשמח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
לפי כתבה בio panel המסך מתומחר ב1000 דולר, לכן אני מבולבל. בארץ המחיר יסתובב סביב ה5K,והגרסא הקודמת בעלת הPVA עולה 7K +-. משהו קרא/שמע על סוג הפאנל שהוא מכיל?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במסך LCD שכאשר אני מפעיל את המחשב או שהוא מתכבה אחרי כמה זמן שלא נוגעים במחשב עולה תמונה לפחות משניה והוא ניהיה שחור.... אין לי מושג מה לעשות אם מישהו יודע איך מתקנים או אם אפשר לתקן את זה או אם המסך מת שבבקשה יגיב כל מידע יתקבל בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שמעתי שיחס ניגודיות 1:2000 הוא יתרון לרוצים שימוש במסך בעיקר לסרטים האם זה נכון?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
מסכים גדולים יותר לא מתאימים למקום שיש לי ואני לא צריך יותר מזה למחשב הזה(P4 מלפני 6 שנים בערך) אם שחכתי לציין משהו תכתבו לי אני אעדכן את הפוסט בהתאם. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
מסך 22" 1000-1500 ש"ח אין סיכוי לחריגה וכמו כן שאיפה למינמום של המינימום. התכנון שלי עליו זה : סרטים(לא HD ,אבל שתיהיה אפשרות לזה),קליפים של מוסיקה משרדי -גלישה ,וורד וכ'. משחקים כמעט ולא אבל שוב שלא ישלול את האפציה להנות ממשחק. יש לי עדיפות לסמסונג אפשר גם משהו אחר,הנה דגמים ששמתי עליהם עין: Samsung 2253BW Samsung T220P זהו מקווה שאני אמצא פה עזרה.תודה
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
ראיתי בתגובות של זאפ שהמסך עובד ברזולציה אחת 1050על1600 משהו כזה. אמרו שאם משנים התמונה לא יוצאת טוב. הדבר נכון? ואם זה נכון אם זה נכון גם למשחקים? או רק בוינדווס
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
HOT בנוסף למחשב.המסך יהיה מיועד לצפייה בסרטים מהמחשב באיכות HD וגם ישמש אותי בתור טלויזיה (אני אחבר אליו את הממיר של HOT) התקציב הוא כ1500-2000 ש"ח איזה מסכים מומלצים יש למטרות אלו? (מבחינת איכות תמונה וכל מה שרלוונטי לצפייה בסרטים באיכות HD) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כלומר איזה מסך אני צריך לחפש בשביל עבודה משרדית (לא גרפיקה, אלה כתיבת מסמכים/תכנות וכו'). איזה רזולוציה מועדפת? אני צריך מסך שיראו בו את הפונטים בצורה טובה (כמו שרואים במסכים המרובעים 1024X768) ושיהיה ניתן לשבת לעבוד איתו הרבה זמן בלי שיכאבו העיניים (בקיצור שיהיה נוח כמו מסך CRT). זה ממש חשובה...
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
היי, לאחר שהתקנתי ויסטה 64 ראיתי שאין דרייבר תואם למסך שלי (IIYAMA VISION MASTER PRO 454) אני מעוניין להוסיף הגדרות של refresh rate כך שיוצגו כחלק מתדרי הרענון החוקיים של המסך - ז"א שיופיעו גם שבחור hide display modes.. etcetc. משחקים כגון COD4 מסתמכים רק על ההגדרות הנ"ל ואי אפשר לבחור תדר רענון שהוגדר בתוכנה חיצונית כמו למשל RIVATUNER. האם למישהו קיים דרייבר למסך/יודע איך לכתוב דרייבר ידנית?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
הייתי בטוח שאני סגור על הVP930 אבל העלו את המחירים במספר חנויות והבנתי שיש בעיה במלאי ולא מתכוונים לייבא את המסך יותר לארצנו. לגבי 200W6CS אבא שלי לא יקנה דרך האינטרנט ולא מצאתי חנות בצפון(אזור חיפה) שמוכרת את המסך באזור ה1500- 1600. האם יש עוד מסכים בעלי פאנל יותר איכותי מהTN באיזור התקציב הזה(1600)? ואם לא אז אני מתלבט בין כמה אחרים(יודע שה932B מומלץ אך יש לו בעיה במלאי ורציתי חוות דעת על מסכים אחרים) המסכים הם: VA2010wb ViewSonic 1420 ש"ח VX2235WM ViewSonic 1490 ש"ח(נופל בהרבה מהסמסונג ה22?) VX922 ViewSonic 1200 ש"ח(האם הוא נופל בהרבה מה932B?) Nec 19" LCD AS 195VXM+ 1430 ש"ח וראיתי שהגיע חדש לKSP SAMSUNG 920WM 1190 ש"ח תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את המסך 2443BW אבל אני צריך אותו בעיקר בשביל משחקים וסרטים . השאלה אם כדאי לקנות 1200 או 1080 בשביל משחקים\סרטים ? אם ב16:10 על 1920X1080 יראו טוב ?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-