מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
תודה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
מחפש מסך 19'' רחב עד 850 ש"ח מטרות:עבודה משרדית וסרטים חשוב שיהיה ניתן לתלייה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מחפשת מסך טוב רצוי 19 אינץ' לגלישה בעיקר וקצת סרטים אנא המלצותיכם וכמו כן האם כדאי לקנות באינטרנט
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
שלום רב אני מסך חדש יש לי כיום 2407WFP ו 2408WFP ומחפש מסך חדש בתקציב 2500 ש"ח. שימושים משחקים סרטים + עריכה חובבנית בפוטושופ אשמח לשמוע אילו המלצות יש לכם
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים! בגלל שנמאס לי מהסרטן המתפשט במסך שלי (כמות אדירה של פיקסלים שרופים), החלטתי שהגיע הזמן להחליפו. הבעיה היא שאני לא מבין דבר או חצי דבר במסכי מחשב, ואני לא יודע בכלל איפה מתחילים (כן, עברתי על המדריכים, אבל אני עדיין לא מרגיש אוטוריטה בתחום). בכל אופן, המסך החדש ישמש בעיקר לאינטרנט\תכנות (עבודות משרדיות, בקיצור) וכן לסרטים\סדרות, ראוי לציין שאני יושב מול המחשב מספר מרובה של שעות ברצף. התקציב הוא עד 700-800 שקל (אפשר לחרוג מהגבול העליון, אבל לא יותר מדי)
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אוקיי קניתי מחשב חדש והכל סבבה אני כרגע עם חיבור vga... מתי שאני מכניס את החיבור dvi המסך לא עושה כלום... יש לי מסך t220 של סמסונג. תודה לעוזרים מראש!
-
- 5 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך שיחליף לי את המסך CRT הישן.... חיפשתי קצת באתרים אבל יש כל כך הרבה מידע ומבחר. ממה שהבנתי 20 אינש הוא יותר טוב מה22 (וגם אין לי מקום בשביל 22) אני גם צריך מסך ש"שחזור הצבעים" GAMUT יהיה טוב....וגם עם הכי פחות GHOSTING שאפשר תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
-
שלום. אני עומד לקנות לקנות עוד מעט את המסך הנ''ל, ורציתי לדעת האם למישהו יש דעות עליו?אם יש לו, אנא שישתף. תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מסך להורים שלי -לגלישה באינטרנט ואולי סרטים
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את הדגם הבא W2205S-TD במחיר ממש טוב איך המסכים שלהם שווים או לא?
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
לפני כחודש רכשתי מסך 19' של חברת lg מדגם m1917a . עד לאותו יום עבדתי על מסכי crt בלבד וכשהגעתי לעבוד על המסך הזה פשוט התאכזבתי. רציתי לדעת מדוע גם לאחר שניסיתי לשנות רזולציה ושיחקתי עם clear type בהתאם להמלצת טכנאי המעבדה של ח.י. אלקטרוניקה (היבואן של lg ) עדיין התמונה רחוקה מלהיות חדה. כוונתי, לכך שבעיקר באתרי אינטרנט לדוג' ב-ynet כל הכיתוב השחור מופיע כשחור סגול ולא חד וברור אלא מטושטש. האם מישהו מכיר את התקלה? :-[
-
- 6 תגובות
- 759 צפיות
-
-
HOT בנוסף למחשב.המסך יהיה מיועד לצפייה בסרטים מהמחשב באיכות HD וגם ישמש אותי בתור טלויזיה (אני אחבר אליו את הממיר של HOT) התקציב הוא כ1500-2000 ש"ח איזה מסכים מומלצים יש למטרות אלו? (מבחינת איכות תמונה וכל מה שרלוונטי לצפייה בסרטים באיכות HD) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 759 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה לרכוש מסך של פיליפס 22 דגם 220E1SB במחיר של 770 ש"ח מכיון שלא מצאתי אותו בחנוית לא התאפשר לי לצפות בביצועיו מבקשת המלצות ספציפיות גם לביצועיו אם אפשר. תודה
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 16:9 איכותי בגודל "20 לצורך צפייה בסרטים גלישה באינטרנט , ושיחות וידאו ... מה דעתכם התקציב הוא עד 1700 שח אגב אני אשמח אם תוכלו לומר לי איפה אפשר לבדוק איזה פנאל יש לכל מסך.
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יש את המסכים שמככבים בזאפ (LG סאמסונג וMAG...) הבחירה באמת גדולה בזאפ ואני לא יודע מה לבחור... חייב שיהיה מסך רחב ובלי רמקולים. צריך זמן תגובה נמוך יחסית, אין לי בעיה עם ארגנומיה לוקה בחסר. אשמח אם תכוונו אותי למסך כדאי. תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
האם הוא עלול לשנות את צבעו באיזור הזה(כמו מסך CRT?)? כרגע אני לא רואה שום השפעה של הרמקולים, אך האם יש השפעה ארוכת טווח? תודה!
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק, במחיר של 1200-1400 שקל. על מה אני צריך להסתכל כשאני בוחר אותו? סתם דוגמא עד כמה ההבדל משמעותי בין מסך של 5ms לבין 2ms? או בין ניגודיות של 1:2000 לבין ניגודיות של 1:3000? מדובר על מסך 19" , 4:3....
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש, ואני רוצה גם לקנות מסך.. אני לא ממש מבין מה זה משנה גודל המסך, אשמח להסבר..
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
יכול להיות שפספסתי משהו, אבל יש דבר אחד שלא כל כך ברור לי- מה לגבי אותם המסכים של מותגים ידועים (כגון סמסונג, LG )שמתפרסמים כל הזמן בקטלוגים של "באג" "אופיס דיפו" וכדומה? האם כולם שם מסכי TN? האם אין שם מסכים "ראויים", שיכולים להתחרות ב-DELL שעליו כולם מדברים? השאלה נשאלת מכיוון שאת המסכים האלה, אין שום בעיה להשיג כמעט בכל חנות שמחזיקה מוצרי מחשב וציוד היקפי... תודה
-
- 2 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש שכולל כרטיס GEFORCE 8800 GTS 640MB. יש לי מסך LG 1970HR כשנה מה עליי לעשות אם אני רוצה להשתמש בHD - יש מסכי LCD שתומכים בזה במחירים נורמליים?
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לא לסרטים, רק לאינטרנט ואופיס תודה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
לאחר אין ספור המלצות ודיונים שקראתי פה- קניתי את ה971P של סמסונג.. מסך מ-ד-ה-י-ם-! ורציתי להגיד תודה לכל העוזרים!! אבל תמיד יש בעיה קטנה- כשאח שלי משחק קאונטר.. יש לפעמים מעין "הילה" אדומה סביב הדמות/הרימון וכו' שזזים מהר.. וההילה גם נעלמת מהר מאוד.. זה אמנם לא כל כך מציק אבל האמת שקצת מאכזב ממסך שעלה 2000 שקל.. השאלה היא האם זה בעיה של המסך או של הכרטיס מסך?.. (X600 משהו.. לא הכי טוב.. אבל אני מחכה שיצאו DX10 כדי להחליף).. תודה שוב!!
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 19 אינץ עד 2000 שקל קראתי כל מיני ביקורות והודעות בפורומים ונראה לי שאני ילך על הVP930 המסך הוא למשחקים מהירים ולגלישה באינטרנט רציתי לדעת אם הוא מתאים בשבילי או שבתקציב הזה אני יכול להשיג משהו יותר טוב אני לא יכול להוסיף עוד לתקציב לכן אני לא יוכל לקנות את ה2007WDF תודה
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-