עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tom808,

שלום רציתי לדעת איך אני מתקין את הקובץ צבעים של הt220 שהביאו פה באחד מהנושאים. משו קובץ צצבעים לווינדוס, אם מישו מבין על מה אני מדבר שיעזור בקשה.. תודה!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  2. Started by Yuvky,

לפי כתבה בio panel המסך מתומחר ב1000 דולר, לכן אני מבולבל. בארץ המחיר יסתובב סביב ה5K,והגרסא הקודמת בעלת הPVA עולה 7K +-. משהו קרא/שמע על סוג הפאנל שהוא מכיל?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  3. שלום ברצוני לקנות מסך LCD למחשב עכשיו רוב העבודה שלי במחשב היא בתוכנת הCUBASE שזה אומר אם אני בשוונג אני יכול להיות במחשב 7 שעות ברצף כלומר אני מתעסק במוזיקה אז מסך למשחקים לא מעניין אותי מיצידי שיהיה 8MS אבל שאני יכול לשבת 6 שעות מבלי שיכאבו לי העניים ושידפקו... נוחות מקסימלית אך חשוב שיהיה: מסך רחב חברה מוכרת לפחות 19" חיבור DVI טווח מחירים מ1000-1500 אםםם זהו אשמח לעזרה... נ.ב האם עדיף לקנות 2 מסכי CRT 19 אינץ לחבר צמוד וככה להרוויח מקום עבודה שזה מאוד חשוב .... אם כן אז לא איכפט לי אני בונה שולחן ענק ולא יפריע לי.... העיקר הטיב תודה לכם אנשים תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  4. Started by alincha,

מחפשת מסך אסטטי לבית שהוא גם משרד(התאהבתי בסמסונג הלבן) , אך טוב גם לעבודה עם טקסטים וגם לגרפיקה . בחנות המליצו את הויוסוניק. האם הוא באמת הכי מתאים לגראפיקה. מבקשת המלצה. תודה.

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  5. שלום לכולם אז אחרי הרבה זמן שרציתי ליקנות מחשב קניתי בסוף בSKYPC בין השאר קניתי את המסך של סמסונג ה2253BW ב1045 http://skypc.co.il/Product.asp?PID=2253BW&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0 המחשב אמור להגיע מחר השאלה שלי אם שווה לי להוסיף את ה45 שקל האלו למסך הזה של LG http://skypc.co.il/Product.asp?PID=W2242T&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0 שמתי לב שהמסך של LG הוא 5MS לעומת 2 של סמסונג זה חשוב? המסך אמור לשמש לי למשחקים ולטלוויזיה חשוב לי מאד זויות הצפיה שהיה טוב ולא שרואים מהצד כזה לא טוב או משו כזה מה אתם הייתם מעדפים את הסמסונג או את הLG? נ.ב כרטיס הטלוויזיה הוא Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE איזה מסך יהיה יותר יעיל לטלוויזה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  6. שלום, אני משחק משחקי FPS מהירים אונליין ולפי השמועות המסך ASUS MW221C בין הטובים למשחקים והוא בתקציב שלי. הסתכלתי בביקורת עליו באתר וראיתי שהשהיית התמונה שלו גבוהה יחסית - 31 לעומת שמסכים אחרים 22. האם אני יבחין בזה תוך כדי משחק? יש לי עיניים רגישות, אם זה מורגש אפילו בקושי זה יפריע לי..

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  7. שלום, אני מתלבט בין כמה מסכים והמסך הזה הוא אחד מביניהם. אני רוצה לראות אותו במו עיני, יש איזו חזנות שאתם יודעים במפורש שמחזיקים את המסך בתצוגה?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by Talker,

הזמנתי אתמול מחשב מKSP ויש לי כרגע מסך של סמסונג דגם: SyncMaster 203B גודל:20 יש לי אפשרות לקבל 5% הנחה על כל מסך מהחנות ואני רוצה לקנות מסך שיספק את התנאים הטובים ביותר למפרט שמצויין פה- http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg הגודל הרצוי הוא 22 ועדיף כמובן בכמה שפחות כסף אבל משהו שיספק אותי הרבה יותר מהדגם הנוכחי שלי (אפשר לתת גם אפשרויות לפי תקציבים נגיד אחד של תקציב 1000, אחד של 1200, אחד של 1400...) *הערה: אם אתם חושבים שיש מסך בגודל 20 שיהיה מאוד איכותי למפרט שלי ויספק אותי יותר מהקיים וזול יותר מה22 אז גם אפשר להביא לפה! תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by Dilbert Marker,

יש לי את שני המסכים המוזכרים בכותרת. הViewsonic נקנה לפני למעלה מ3 שנים, נחשב בזמנו לאחד המסכים הטובים בשוק (אם לא הטוב שבהם) ועלה לא מעט כסף. הSamsung נקנה בשנה האחרונה, ונחשב למסך טוב ביחס למחירו הזול. ברור לי שלא ניתן להשוות ביניהם באמצעות נתונים על הנייר, גם בגלל שלא משווים ככה מסכי LCD וגם בגלל שאלו שני מסכים מדור שונה לחלוטין, והיום כל מסך פשוט ב1000 ש"ח יראה נתונים טובים יותר כביכול מהViewsonic שלי. מישהו יודע להשוות ביניהם? איזה מסך מציג סרטים ומשחקים בצורה חלקה יותר, שחור חזק יותר וצבעים טובים יותר? אני לא יכול לבדוק זאת בעצמי עד שאקנה מחשב חדש בקרוב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  10. Started by schumih,

אהלן אני מעוניין לקנות 2 מסכים, שניהם משמשים לעבודה רגילה במחשב - אין שימושים במשחקים... 17" או 19", לא ממש משנה לי. איזה מסכים עומדים בתקציב, וגם מומלצים לקנייה? תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  11. אוקי אז ככה אני מעונין בLCD של 32' למחשב במחירים שזזים בין 2000-3000 אני יושב במרחק של כ1 מטר בגלל שמסכי טלויזיה בהירים מאוד אשמח לקבל מסך שההפשרות להוריד את הבהירות תיהיה נורמאלית עין לא תהרוס אותו אבל שרואים סרטים יהיה אפשרות להחזיר אותו לבהיר הכי חשובב האיכות מקרוב ומרחוק אני מחפש מסך איכותי מאוד חשבתי על זה http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708106 דעות? ועם יש משהו יותר טוב אשמח : ]

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  12. אהלן, אני צריך מסך טוב בגדלים 19' עד 20' ביחס 3x4 מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. אם יש מסך טוב במחיר הזה והוא בתצורת Wide אשמח לקבל גם עליו פרטים. המחיר צריך להיות סביר, ולא לעבור את ה 1400 שקל. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by The Ghost,

אני רוצה לקנות מסך דק, במחיר של 1200-1400 שקל. על מה אני צריך להסתכל כשאני בוחר אותו? סתם דוגמא עד כמה ההבדל משמעותי בין מסך של 5ms לבין 2ms? או בין ניגודיות של 1:2000 לבין ניגודיות של 1:3000? מדובר על מסך 19" , 4:3....

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  14. Started by Bah_gots_pIII_450,

שלום, אני מחפש מסך טוב לעבודה משרדית בסביבות ה1600/1500 ש"ח. אין צורך למשחקים או סרטים וכו', פשוט שתהיה בהירות תמונה וחדות בקריאת מיילים\word וכו'... מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על דגמים מתאימים? תודה.

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  15. Started by eranisra,

שלום לכולם, אני בקרוב קונה מחשב חדש שכולל כרטיס GEFORCE 8800 GTS 640MB. יש לי מסך LG 1970HR כשנה מה עליי לעשות אם אני רוצה להשתמש בHD - יש מסכי LCD שתומכים בזה במחירים נורמליים?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  16. אני כבר מחפש שבוע כבר עברתי על כל החנויות הידועות , PANDA , NOA , KSP , NETSHOPS , ....אין כלום צריך לחכות לפחות שבועיים ...

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  17. תודה !

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  18. שלום, תכננתי לקנות את הAsus שהומלץ עליו פה במדור ביקורות אבל לאחר חשיבה ממושכת הבנתי שאולי זו לא הבחירה החכמה. אני מתכנן בנוסף למסך לקנות גם כרטיס טלויזיה שעולה כ300-500 ש"ח ולכן אם יש מסך שאני אוכל לחבר אליו את הממיר ישירות זה בונוס עצום ואני מוכן לחרוג עד כ1000 ש"ח בשבילו(או טיפה יותר אם באמת צריך). עוד דבר קטן, אני לא מתכנן לקנות את המסך כרגע, אלא רק עוד כחודשיים וחצי, אחרי שאני אסיים את שביל ישראל, אז אם יש איזשהו מסך שאמור לצאת בתקופה הזאת ואמור להיות בטווח המחיר בבקשה תיידעו אותי. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  19. השבוע ברצוני לקנות מסך חדש ואני מאוד מבולבל ולא יודע מה לקנות. דבר ראשון, אין לי בעיה להשקיע במשהו איכותי, אבל אפילו יותר חשוב לי שיהיה משתלם מכיוון שאני לא מפוצץ בכסף וכאן ההתלבטות. עוד סיבה להתלבטות היא שקשה לי מאוד למצוא את המסכים האיכותיים בתצוגה ולמעשה מעולם לא ראיתי מסך שאינו TN יש את הדל 2007WFP, אני מבין שהוא מסך איכותי, אם אני יקנה אותו אז אני יקנה בLCDTV בגלל שהם קרובים אלי מאוד ויש כאן כמה אנשים שהעידו על שרות טוב. הבעייה עם הדל (חוץ מכתב קטן עקב רזולוציה גבוהה(מה שגם יהרוג לי את הFPS) ודיווח די רציני בפורום על פיקסלים מתים) היא שאני לא בטוח שהוא הכי משתלם ב2400 שח... (בגיבור מחשבים זה 2150(שהיה פותר לי את ההתלבטות) אבל היה כאן עבר דיון עליהם בנסיון קניית המסך …

• 4 תגובות
    • 722 צפיות
  20. Started by V00d00,

לא רחב. עדיף 19 אינץ' אפשר גם 17. יש אפשרות לחרוג קצת מהתקציב. בעיקר לאינטרנט ושטויות, סרטים ומשחקים גם אבל קצת פחות.

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  21. Started by danieltrt,

שלום לכולם סבתא שלי החליטה לקנות מסך מחשב חדש לצרכים בסיסים אחרי חיפוש בפורום לא מצאתי משהוא שמתאים לתקציב שלה אז החלטתי לפתוח נושא חדש התקציב הוא עד 1000 שח מקסימום אם יש משהוא בסביבות ה800 היא תשמח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  22. ראיתי מסכים הנושאים את השם Primeview על הנייר נתונים "יפים" : 170/170 16.7M 8MS מה דעת מומחי הפורום ?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  23. Started by crssa,

מחיר המסך 1079 ש"ח http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=11439&catcode=59 האם לדעתכם מתאים לשימוש משרדי [בעיקר אינטרנט ומסמכים] ושווה את המחיר? תודה

• 1 תגובה
    • 722 צפיות
  24. שלום לכולם. זקוק להמלצה למסך מחשב שישמש אותי המון לקריאת הרצאות, כתיבת מאמרים, מסמכי אקסל, אקרובט וגלישה באינטרנט. יש מצב שאחטא ואראה סרט פעם בשבוע. חשוב לי גם לציין כי משך העבודה שלי מול המסך הוא ממושך. המסך לא ישמש כלל למשחקים. מי ממסכי האסוס MW221C /MW221U עדיפים עבורי? אשמח לשמוע כל המלצה. אגב, אינני מעוניין בצ'ימאי. תודה רבה לכולכם.

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  25. ראיתי שבנוסף לTN ול-SIPS יש גם VA...לדעתי הוא הכי טוב(לפי מה שהיה רשום על זה בזאפ...)אז מישהו יכול לתת לי מסך עם סוג הפאנל הזה עד 2000 שקל ושלא יעבור את ה-22"... יש דבר כזה? בכלל מה לדעתכם הפאנל הכי טוב(מבחינת עומק צבעים,ניגודיות וזמן תגובה)?

• 1 תגובה
    • 722 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.