מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני חושב לבנות מקרן למחשב ממסך LCD ומטול שקפים אני מחפש מסך קטן (15 אינצ' רצוי / 17 אינצ' גג) מחיר מינימלי : תאורה אחורית דפוקה ולא מפריעים לי כמה פיקסלים שרופים המעגל בתוך המסך מתחבר מצד אחד בלבד לפאנל ה LCD כך שניתן להזיז אותו שלא יסתיר את המסך משתמש בחיבור VGA רגיל (לא כמו מסך פנימי של מחשב נייד) מאיפה ניתן להשיג מסך כזה ? להקרנה אני רוצה להשתמש במטול שקפים לאחר החלפת נורת ההלוגן במטאל הלייד מה במסך קובע את הניגודיות של התמונה שתתקבל ? (במיוחד אני רוצה ש 'שחור' יהיה כמה שיותר 'שחור')
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מרחק הצפייה יהיה כמטר וחצי, ועדיף שיהיה מסך טלוויזיה\מחשב. מצאתי את הסמסונג 2333HD(לא סינקמאסטר) אבל הרזולוציה שלו גבוהה מידי לשידורי טלוויזיה (1920*1080), איך הוא כמסך והאם יש בו אופציה "להקטין" את הפיקסלים כדי שיראו טוב בשידורים?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין כמה מסכים והמסך הזה הוא אחד מביניהם. אני רוצה לראות אותו במו עיני, יש איזו חזנות שאתם יודעים במפורש שמחזיקים את המסך בתצוגה?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני יודע שגם ה- 2209W נחשב דגם טוב אבל אני משער שלא כמו ה 2408WFP ועל הדרך: האם זולוציה שך 1920 על 1200 במסך 24" לא נותנת כתב קטן מידי ביישומים רגילים (אופיס אינטרנט וכו' )
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש פה 3 מסכים שאני מתלבט בניהם: 1. http://www.bestbuy.co.il/homepage.as...=10964〈=he 2. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5380 שאני מקבל אותו דרך "חבר" ב865 ש"ח בלבד! (2243BW) 3. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6322 שאני מקבל אותו ב5% הנחה = 1178 ש"ח (T220) המסך מיועד למחשב של משחקים וגם סרטים וגלישה באנטרנט! מפרט מצומצם: ATI HD4870, INTEL E8400, 4GB Ram, ASUS P5QL-E, Windows Vista 64BIT
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי פה שהמליצו על המסך הנל של חברת Hyundai !! קראתי תביקורת שנתתם פה ומצא חן בעיני המסך עכשיו ראיתי שקימים שני דגמים מאותו סוג Hyundai B90D Hyundai B91D מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל חוץ מה השינוי תצורה של המסך ?
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
הנה פרטים: LG L226WTQ wide screen , 2ms , contrust 1:5000, 1680 x 1050 באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l226wtq.jhtml האם הוא טוב? תודה...
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום חברה קניתי 203b ממש בזול במכרז אולסייל 1200 שח. המסך כולל PIVOT. הוא מחובר בVGA לנייד ומשום מה למרות שהתמונה נראית חדה אני מרגיש לא נוח לעבוד איתו ויש לי כאבי ראש. אולי הסיבה היא הרזולוציה שלו 1450*1000 או שפשוט הוא לא איכותי. מה אתם אומרים להחזיר ולקחת XEROX 19 אינץ המהולל?
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום רב לכולם לפני כמה ימים מסך הישן שלי מי חברת MAG פשות עפסיק לעבוד והוא היה מסך LCD נהדר שעבד אצלי כמה שנים טובות כל הזמן הזה לא התעניינתי במסכים מה שהיה לי יספיק לי אבל עכשיו שצריך לחפש מסך חדש ראיתי שיש הרבה חברות שונות וכל חברה מייצרות מסכים דומים ובמחירים דומים עכשיו רציתי להתייעץ עם אנשים שמבינים יותר מימני עכשיו אני מחפש מסך בגודל 22 ובמחיר של בין 800 ל1000 שקלים תודה רבה אלכסנדר
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
Model W2243T LG Size 21.5'' Contrast Ratio 30000:1 Resolution 1920 x 1080 Response Time 5ms Display Colors 16.7M Connectors 15 Pin D-sub, DVI-D Warranty 3 Years או זה 2ms 1:50000 DVI WideScreen Black LG Model W2053TQ Size 20.1'' Contrast Ratio 50000:1 Brightness 300cd/m² Resolution 1600X900 Response Time 2ms Connectors DSUB-15, DVI Warranty 3 Years ▲הקלק כאן לבדיקת זמינות המוצר בסניפים▲
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/print/990507360/93323/ תקראו,תצחקו קצת... השורה האחרונה "עוד כמה זמן יקח למסכי LCD להחליף את הCRT? רק העתיד יגיד".
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
איזה מסך פגזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז עכשיו יש לי כמה שאלות.... קודם כל מה הכיוון ההכי טוב? כאילו בבהירות ובכל הדשברים האלה מישו יכול לתת לי המלצה לכמה מספרים ושאלה אחרת היא איך אני בודק איזה פאנל קיבלתי.... ואיך אני יכול לבדוק אם יש לי רידודים או כל מיני חרטות כאלה? אההה וקיבלתי איתו איזה דיסק.... מה אני אמור לעשות איתו?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני לא רואה שום צורך במסך רחב ואני לא גיימר מה מומלץ ?
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם , בעקרון אין לי דרישות מיוחדות , רק שיחזיק הרבה זמן לא ישרפו פיקסלים (או תקעו) ויהיה אפשר לנקות אותו... ושטקסט יראה טוב(שלא יהיה פאנל TN או משהו למרות שאני לא ממש מצליח למצוא את הפאנל של כל מסך או שאני מבין בזה אם זה יותר מדי חשוב)... עדיף אחד שאפשר לעלות ולהוריד בגובה אבל לא חובה. הכרטיס מסך שהוא יתחבר אליו הוא כנראה HD4870 של POWERCOLOR 512 מגה.. עדיף שיהיה בסקאי פיסי כי משם אני קונה. תודה רבה למי שיתן לי רמז למה לחפש
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אנ מעוניין במסך לעבודה משרדית בלבד 19 אינצ' לא רחב מצאתי בKSP את המסכים האלו במחיר עד 600 ש"ח SAMSUNG 932BF, וSAMSUNG 943BM, LG L1953TR מה מבין שלושתם עדיף לעבודה ממושכת מול טקסט והאם במחיר כזה אפשר למצוא משהו יותר טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
אני חושב בזמן הקרוב להחליף למסך 22", בעיקרון בהתחלה חשבתי על ה T220P, אבל אחרי שחיפשתי וקראתי כאן מה אתם אומרים התחלתי לחשוב קצת אחרת... מה ש"הפחיד" אותי זה שבשימושים רגילים הרזולוציה שלו כל כך גבוהה שרואים את כל האייקונים והכתב בקטן מאד. השימושים שלי במחשב הם בעיקר שימושים יומיומיים, סרטים (שבגללם בכלל חשבתי על מסך FHD) , ומשחקים. אשמח להארות שלכם לגבי זה (בעיקר למי שיש מסך FHD והתנסה גם במסך בעל רזולוציה רגילה). תודה.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
השבוע ברצוני לקנות מסך חדש ואני מאוד מבולבל ולא יודע מה לקנות. דבר ראשון, אין לי בעיה להשקיע במשהו איכותי, אבל אפילו יותר חשוב לי שיהיה משתלם מכיוון שאני לא מפוצץ בכסף וכאן ההתלבטות. עוד סיבה להתלבטות היא שקשה לי מאוד למצוא את המסכים האיכותיים בתצוגה ולמעשה מעולם לא ראיתי מסך שאינו TN יש את הדל 2007WFP, אני מבין שהוא מסך איכותי, אם אני יקנה אותו אז אני יקנה בLCDTV בגלל שהם קרובים אלי מאוד ויש כאן כמה אנשים שהעידו על שרות טוב. הבעייה עם הדל (חוץ מכתב קטן עקב רזולוציה גבוהה(מה שגם יהרוג לי את הFPS) ודיווח די רציני בפורום על פיקסלים מתים) היא שאני לא בטוח שהוא הכי משתלם ב2400 שח... (בגיבור מחשבים זה 2150(שהיה פותר לי את ההתלבטות) אבל היה כאן עבר דיון עליהם בנסיון קניית המסך …
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ראיתי מסכים הנושאים את השם Primeview על הנייר נתונים "יפים" : 170/170 16.7M 8MS מה דעת מומחי הפורום ?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
22 אינץ' גדול לי מדי. ואני לא מתכוון לראות בו סרטים בשביל זה יש לי LCD 32 אינץ'. המטרה היא קצת משחקים וגלישה באינטרנט ועבודה בוורד וכו'... יש למישהו המלצה? חשבתי בכיוון של 206BWוSamsung אבל קראתי את הביקורות של ה22 ואני מניח שזה אותו אותו דבר גם ל20 אינץ'.
-
- 6 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אהלן כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש מסך 19 או 20 אינצ' שיתאים באופן עקרוני לכל השימושים (חוץ מעריכת גרפיקה). ז"א- משחקים מהירים, סרטים וטקסט. שלושת הדגמים שביניהם אני מתלבט הם: viewsonic pb30 dell 2007FP dell 2007WFP לא כל כך ברור לי מה ההבדל בין שני המסכים האחרונים, אז אני אשמח אם תאירו את עיניי גם בעניין הזה. תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום רב אני מסך חדש יש לי כיום 2407WFP ו 2408WFP ומחפש מסך חדש בתקציב 2500 ש"ח. שימושים משחקים סרטים + עריכה חובבנית בפוטושופ אשמח לשמוע אילו המלצות יש לכם
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
בוקר טוב אנשים! בגלל שנמאס לי מהסרטן המתפשט במסך שלי (כמות אדירה של פיקסלים שרופים), החלטתי שהגיע הזמן להחליפו. הבעיה היא שאני לא מבין דבר או חצי דבר במסכי מחשב, ואני לא יודע בכלל איפה מתחילים (כן, עברתי על המדריכים, אבל אני עדיין לא מרגיש אוטוריטה בתחום). בכל אופן, המסך החדש ישמש בעיקר לאינטרנט\תכנות (עבודות משרדיות, בקיצור) וכן לסרטים\סדרות, ראוי לציין שאני יושב מול המחשב מספר מרובה של שעות ברצף. התקציב הוא עד 700-800 שקל (אפשר לחרוג מהגבול העליון, אבל לא יותר מדי)
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני יודע שיש פה מעל ומעבר המלצות/סקירות/ביקורות על מסכי 22" אבל העובדה שיש כל כך הרבה גורמת לי להתלבט. המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים/סדרות ואולי ישמש גם כמסך טלוויזיה בעת הצורך. השימוש העיקרי השני יהיה משחקים. החלטתי ללכת על ה- SAMSUNG T220 בעיקר בגלל זמן התגובה, העיצוב, והפופולריות שלו. רציתי לדעת אם עשיתי את הבחירה הנכונה בהתאם לצרכים או שאולי במסגרת התקציב יש בחירה טובה יותר (אפילו סתם דגם מתחרה שאני אוכל להשוות). תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
האם בכרטיס 3870 ATI ניתן בויסטה לשנות את ההרץ ידנית ? לדוגמא 60 HZ ל-100HZ ?או 75 אני שואל כי בכרטיס 2900 HD לא ניתן לשנות HZ בויסטה 32/64 רק ניתן לשנות את ההרץ במערכת XP ידנית
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-