מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
יש המלצות טובות בטווח המחירים הזה? מה לגבי ה - Samsung 740N? התקציב די דחוק אז לא לחרוג בבקשה..
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום שלום. בעקבות המלצות באתר יצאתי לחפש אחר ה samsung 932b נאמר לי שהוא כבר לא נמכר בארץ... ורצוי לחפש אחר מחליף ראוי, קרי ה931B אך אבוי לי, גם הוא אזל מהמלאי... בצר לי פניתי לאומניטק, והם אמרו שהמחליף של ה 932B הוא 920BM אבל כפי שהבנתי זה בכלל מסך רחב16:9 ולא רגיל... לשאלתי, האם אכן כך ? האם ביצועיו זהים ? האם גם לו פאנל שמורכב ע"י samsung עצמה ולא ע"י cmo בקיצור כן/לא סמן. ואם לא- מי כן עונה על הסטנדרט הזה, רעיונות בטווח מחירים של 1200-1300 ש"ח יתקבלו בברכה
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
אני יכול להשיג את הדגם הבא W2205S-TD במחיר ממש טוב איך המסכים שלהם שווים או לא?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ב-ksp איתו קניתי את המסך של lg l196wtq ב-1230 שקל ועכשיו אני רואה שיש את המסך של chimei ה-22 במחיר של 1290 שקל אז שאני חושב על זה שניהם מסכים עם פאנל tn נכון שה-lg עדיף אבל 22 בעוד 70 שקל זה נראה לי יותר עדיף לדעתי מה אתם אומרים ? ועוד משהו לכל מי שיש את ה-chimei שיגיד איך הוא
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
syncmaster932 מה המחיר שלו? ואיזה פאנל יש לו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
צריך עזרה בבחירת מסך 20" או 22" תקציב עד 2000ש"ח חשוב שיהיה מהיר וניגודיות טובה. חשוב גם לציין שאני גיימר... אם תוכלו אולי להביא REVIEW אני אשמח מאוד! תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני בחיפושים אחרי מסך 22 אינץ, לשימוש משרדי בעיקר כגון מעבד תמלילים, גלישה באינטרנט, סרטים מדי פעם. חייב רמקולים מובנים, עדיפות עם כניסות USB. אשמח לקבל המלצות תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי כמה מסכים, כמעט סגרתי על הLG, עכשיו פתאום צצ הפיליפס, מה אתה חושבים? להישאר עם הLG? (L1960TR)
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
לממיר של YESHD יש חיבור DVI\HDMI מה ההבדל אם אני מחבר טלויזיית LCD או מסך LCD שיעודי בעקרון למחשב? האם אני ארגיש איזשהו הבדל בינהם?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
רכשתי את המסך לאחר קריאת ההמלצות המצויינות לגבי ה viewsonic VP930 . התמונה באמת מרשימה אך אתה חייב לשבת ממש מול המסך מאחר וצפייה בזווית, אפילו קטנה, מוסיפה קצת תאורת רקע שמפחיתה מהקונטרסט (השחור כבר אינו כ"כ כהה). האם זה מצב תקין? אם כן, מה המשמעות של 170 המעלות המופיעים בנתונים לגבי המסך?
-
- 1 תגובה
- 692 צפיות
-
-
שלום רב, התוכלו להמליץ לי על מסך LCD הנותן את התמורה האופטימלית למחיר? התכונות שחשובות לי (לפי סדר הופעתן): אמינות (+תקופת אחריות סבירה), זווית צפיה, איכות צבע, מהירות, חיבור DVI. בתודה, ilil
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חברה אני מחפש מסך למשחקים עדיף שיהיה בסביבות האלף אלף מאה לא יותר. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה וגם בתחום המחשבים ואני הודה לכם אם תעזרו לי. אני קונה מחשב שהמטרה העיקרית שלו היא סרטים ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות , המליצו לי על ati rx 1650 pro 512m pcx16 המפרט של המחשב הוא: intel 965 /1066/intel3000 core2 duo e6400/1066fsb 1024gb*2 ddr2 6400/800mhz של קינגסטון סה"כ 2 גיגה 320gb sata 2 16m dvdrw*18 מיקלדת ועכבר אלחוטי מסך lg 1900r 2ms 1:3000/dvi כרטיס מסך :ati rx1650 pro /512m המחיר 5440 ש"ח האם זה משתלם? האם כדי להשקיע בכרטיס יותר טוב או לקחת את 7600gt או משהו דומה באותו מחיר? והאם אשפר לתלות את כל המסכים על הקיר? האם כדי לקנות מסך אחר יותר זול? והאם חשוב שיהיה כרטיס מסך ומסך עם יציאת MDMI תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
בגלל שאני לא מבין כל כך בLCDים ובגדלים של מסכים אני צריך עזרה, אני כנראה יקנה מסך שישלב את שתי הדברים מחשב וטלוויזיה ואני מתלבט בין מסך 20' לבין 26' כי שמעתי שמסך 26' למחשב זה לא טוב לעיניים כי אני יהיה מרחק חצי מטר ממנו וזה יותר מדי גדול אז אם תוכלו להגיד לי את דעתכם אם 26' זה גדול מדי, כי יכול להיות שאני פשוט ייקח 20' טלווזיה ויקנה 17' נוסף למחשב לבד וגם אשמח להמלצות על דגמים
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום , מזה מספר חודשים ברשותי מסך מסוג VP930-3 . לאחרונה גיליתי שלושה פיקסלים שרופים . הפיקסלים שרופים בכל צבע (אדום,ירוק,כחול) כלומר תמיד שחורים. כלומר לא מדובר ב SUB PIXEL ?(אם הבנתי את ההגדרה של מושג זה נכון) האם דבר זה מאפשר לי לממש את האחריות אצל אומניטק? תודה.
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
ראיתי מסכים הנושאים את השם Primeview על הנייר נתונים "יפים" : 170/170 16.7M 8MS מה דעת מומחי הפורום ?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה במסך LCD שכאשר אני מפעיל את המחשב או שהוא מתכבה אחרי כמה זמן שלא נוגעים במחשב עולה תמונה לפחות משניה והוא ניהיה שחור.... אין לי מושג מה לעשות אם מישהו יודע איך מתקנים או אם אפשר לתקן את זה או אם המסך מת שבבקשה יגיב כל מידע יתקבל בברכה תודה
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=932B חברה אז ככה קראתי בביקורת שעשו באתר פה HWZONE הנה הכתבה למי שמעוניין : http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/ מה שאני מנסה להגיד זה ככה מה עדיף לי הרי הבדלי המחירים שלהם זניחים אחד מהשני ואין לי בעיה של ללכת לכאן או לכאן העיקר מה הכי טוב. אני רוצה לציין בנוסף שמסך מיועד למשחקים וצפייה בסרטים במיוחד אז חברה תעזרו לי להגיע להחלטה הכי טובה שאפשר. משהו אחרון מבטיח חח אם אתם חושבים שיש מסך באותו סכום של עד 1300-50 מקסימום שיותר טוב ממה שהראתי פה בבקשה שיגיב תודה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש מסך מחשב בגודל 19 אינץ למשחקים , ועבודה ככלית על המחשב. שהצג לא יהיה מבריק אלא צג מט. התקציב הוא 1700 ש"ח התענינתי בדגמים הנל' LG L1960TR ViewSonic VA926 dell E207WFP dell 1907FP Dell E198FP Dell 1908FP ViewSonic VP930 מי מבינהם הכי טוב לגיימינג? האם יש לכם המלצה אחרת? תודה...
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
לפי כתבה בio panel המסך מתומחר ב1000 דולר, לכן אני מבולבל. בארץ המחיר יסתובב סביב ה5K,והגרסא הקודמת בעלת הPVA עולה 7K +-. משהו קרא/שמע על סוג הפאנל שהוא מכיל?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת. .... תודה מראש.! עריכה: המסך כמובן צריך להיות טוב,כמה שאפשר במחיר שהבאתי.. שיחזיק לכמה שיותר זמן..עם אחריות. השימוש בעיקרון הוא אינטרנט ואיסקיו והשטויות האלה.. אחותי לפעמים תשחק בו גם סימס..אבל זה המקס'...
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
קניתי מסך טלוויזיה חדש, 32" A450 של סמסונג, נהנה מכל רגע איתו ממש מסך טוב. אבל אתמול שהייתי על מסך שחור שמתי לב לפיקסל אחת שלא הצליח להגיע לצבע השחור ונתקע איפשהו בירוק. את כל שאר הצבעים הוא מציג מעולה, אבל רק שהוא מנסה להגיע לשחור, הוא על ירוק. רציתי לדעת אם יש איזשהי תוכנה שיכולה לשחרר את הפיקסל המסכן הזה. אם לא, והמקרה אבוד אני אחליף את המסך, אבל אם תוכנה תפתור את זה, אז זה יחסוך לי את הטרחה של להוריד אותו מהקיר ולנסוע איתו לתל אביב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
ראיתי דגם חדש ASUS VW223B והוא מתחבר למחשב דרך USB. אני לא מבין איך. בלי כרטיס מסך? תמונה של המסך - http://www.pcmark.co.il/product/heb/897/
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום קראתי את ההמלצות לגבי מסכים 22 וראיתי את סמסונג 2243 bw רציתי בבקשה עוד המלצה למסך של סמסונג 22 אינטש.. עד 1500 שח ושישמש גם לטלויזיה. שיהיה איכותי ומומלץ והמון תודה רבה!! ומה ההבדל בינו לבין ה 2253 bw? 2253 אמור להיות טוב יותר??? תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
שלום לכם, אני זקוק בדחיפות למסך בגודל 20-22 שאוכל לקרוא בו מסמכים רבים שעות רבות ביום כך שהכתב יהיה חד וברור. ראייתי קצת נחלשה. שמתי לב שהמסכים המבריקים ANTIGLARE עדיפים לי. האם תוכלי להמליץ לי על מודלים שקיימים בארץ , על רזולוציה מתאימה ועל פרמטרים שעלי לבדוק. באילו רשתות (אני גר בחיפה). כמו כן אני צריך שהמסך יהיה בר תליה. מאוד אודה על תשובה מהירה, איתן (מרצה)
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-