מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
-
שלום ותודה על הקריאה. עד לא מזמן היה לי כרטיס מסך Radeon 1950x pro ויכלתי לשים את המסך על 75hz. הכרטיס הזה נהרס לי וקניתי Geforce 9800 GT ועכשיו אני יכול לשים רק על 60hz. חשוב להגיד שבמשחק Warcraft 3 אני לא רואה רזולוציות שראיתי קודם לכן, עם ה Radeon שיחקתי על 1400x1050 מכיוון שאין תמיכה ל 1650x1050, אבל עכשיו עם ה Geforce המקסימום שאני יכול לשים זה 1280x1024. למסך שלי אין דרייברים והוא מציג לי אותו כ Plug and play אבל זה היה ככה גם כשהייתי עם ה Radeon ועדיין יכולתי לשים על 75hz ולראות רזולוציות אחרות ב Warcraft 3 לכן אני לא חושב שיש קשר... מישהו יודע איך לסדר את הבעיות האלה ? תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מחיפוש קצר בפורום מצאתי את הדגם: PhilIps ,220CW9FB שעולה בסביבות ה900 ש"ח ממליצים עליו בשל הארגונומיה שלו , האם המסך מומלץ ?... או שיש בתווך המחירים שלו (ואולי פחות ) מסכים ממולצים יותר , גם ביחס בין מחיר תועלת.. תודה
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אשמח להמלצה למסך לילד חדש/יד 2 אם אפשר איזה דגם/ים מומלצים גודל סביב ה 24" והלאה.... לגיימינג קל מאוד. תקציב מוגבל לצערי בגלל זה רשמתי גם אם יש דגמים של יד 2 300-400 ש"ח....במקרה ויש משהו ממש מומלץ אז 500 ש"ח. אני בד"כ תמיד נוטה לאכות של מסכי DELL אבל אם יש משהו אחר שנותן תמורה טובה למחיר בתקציב גם יד 2 אז אין לי בעיה. יש כרטיס NITRO RX 580 במחשב. תודה מראש על כל המלצה.
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
מתבקשת עזרת המומחים: נדרש מסך 19 אינץ לאיש מבוגר =לא מעניין משחקים נדרש מסך ובו אפשרות לשליטה על בהירות,קונטרסט וכו דרך OSD (כמו האיזו-לחצנים על המסך)ולא דרך תוכנות שליטה למיניהן נשקלת קניית 971P אך יש חשש מהתוכנה... בתודה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
השאלה עלתה לאחר שבדקתי את הגירסא של המסך שלי לפני כמה ימים( המסך המדובר הוא: דל 2007wfp) ראיתי שכתוב גם כמה שעות המסך היה בשימוש. וכתוב לי שהמסך בשימוש כבר 3828 שעות שנראה לי קצת מוזר. עריכה: המסך ברשותי כ 3-4 חודשים גג.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
מצורף לינק ובו מספר תמונות. לאור התמונות הללו, האם ניתן לאפיין את תכונות המסך? http://www.mobile01.com/topicdetail.php?f=350&t=504258&p=1&cache=0
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
מישהו יודע מה נסגר עם המחיר של הvp930 ?? לפני כמה זמן שחשבתי על לקנות אותו הוא עלה 1500 עכשיו הוא עולה 1700 מה הסיבה לזה?זה ירד בחזרה??
-
- 0 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקרים מסך LCD דגם XXXX-C או S או A מה הכוונה?
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
הדגש הוא שהוא לא יהיה רחב כלומר יחס רגיל של 3X4 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
קניתי מסך של סמסונג 2494HS והוא מתחבר לנייד שלי 576V של גיגהבייט והצבעים נראים לא טבעיים, איך אני מכוון את המסך לקבלת תמונה יותר טובה?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בגדלים האלה כדי לחבר אליו את המחשב ובעתיד את הקונסולה שאני הולך לקנות (PS3 ) שאותם אפשר לחבר בDVI או בעזרת מתאם גם בHDMI הבעיה שלי היא אני רוצה לחבר גם PS2 שבא עם חיבור COMPONENT. האם ישנה חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
כמו כן המליצו לי 1. סמסונג 226 או דל 228 ( אם אני לא טועה בנתונים) אבקש חוות דעת מהמבינים מאחר והעניין דחוף בתןדה דוד
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין מסך 19 רגיל ובין מסך 22 WIDE. אני רואה הרבה סרטים על המחשב ובהם יש יתרון ברור למסך WIDE (שגם נוח יותר לעבודה רגילה בגלל שטח המסך הגדול יותר). אבל אני גם אוהב לשחק ולא כל המשחקים תומכים ברזולוציות WIDE (ומתיחה של התצוגה נראית הרבה פחות טוב). ראיתי שרק מסכי WIDE בודדים תומכים באופציה של SCALING באופן מובנה במסך (SCALING ששומר RATIO או SCALING 1:1). כמו שהבנתי כרטיסי מסך יכולים לספק SCALING בעצמם. האם היכולת הזו קשורה לחומרה של כרטיס המסך או לדרייבר? איזה כרטיסי מסך/דרייברים מאפשרים את היכולת הזו? מה דעתכם בכלל בשאלה של ההשוואה בין מסך 19 רגיל למסך 22 WIDE עבור סרטים ומשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אנ מעוניין במסך לעבודה משרדית בלבד 19 אינצ' לא רחב מצאתי בKSP את המסכים האלו במחיר עד 600 ש"ח SAMSUNG 932BF, וSAMSUNG 943BM, LG L1953TR מה מבין שלושתם עדיף לעבודה ממושכת מול טקסט והאם במחיר כזה אפשר למצוא משהו יותר טוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502056 http://www.zap.co.il/models.asp?sog=&keyword=932B חברה אז ככה קראתי בביקורת שעשו באתר פה HWZONE הנה הכתבה למי שמעוניין : http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_simple/ מה שאני מנסה להגיד זה ככה מה עדיף לי הרי הבדלי המחירים שלהם זניחים אחד מהשני ואין לי בעיה של ללכת לכאן או לכאן העיקר מה הכי טוב. אני רוצה לציין בנוסף שמסך מיועד למשחקים וצפייה בסרטים במיוחד אז חברה תעזרו לי להגיע להחלטה הכי טובה שאפשר. משהו אחרון מבטיח חח אם אתם חושבים שיש מסך באותו סכום של עד 1300-50 מקסימום שיותר טוב ממה שהראתי פה בבקשה שיגיב תודה. תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם אומרים על המסך הזה למשחקים בעיקר.. דניאל.
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
תקציב של כ-1500 ש"ח. עד היום הייתי סרבן LCD מובהק אבל לאחרונה נראה כי קצב העדכון יכול להיות נוח. אם יש מסך שחורג מעט מהתקציב אבל הוא טוב יותר משמעותית, אשמח לשמוע גם עליו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
אהלן.. הזמנתי לפני איזה חודש בערך מTMS מסך VP930 שלא היה אז בארץ. חיכיתי לו דיי הרבה זמן ואז הוא הגיע, אחלה מסך לטעמי.. היום הסתכלתי על המדבקה מאחורה וכתוב VP930-3.. יש איזה בעיות שאני צריך לדעת עליהן? תודה בכל מקרה לכולם!
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום אנשים , אני מתבלבט בין שני המסכים הנ"ל. ייעוד עיקרי משחקים , משני תכנות וסרטים. מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין המסכים ואיזה מהם עדיף לי לדרישות? ד"א זה יצורף לכרטיס מסך 4870 לתצוגה אופטימלית.
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מסך כזה וראיתי שהתפרסמה פה סקירה על המסך הזה, מישהו יכול להסביר לי איך מייכלים את המסך? אני גם אשמח אם תפרסמו פה את ההגדרות שכילתם את המסך הזה.
-
- 0 תגובות
- 761 צפיות
-
-
-
22 אינץ' גדול לי מדי. ואני לא מתכוון לראות בו סרטים בשביל זה יש לי LCD 32 אינץ'. המטרה היא קצת משחקים וגלישה באינטרנט ועבודה בוורד וכו'... יש למישהו המלצה? חשבתי בכיוון של 206BWוSamsung אבל קראתי את הביקורות של ה22 ואני מניח שזה אותו אותו דבר גם ל20 אינץ'.
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה שתעזרו לי בבחירת מסך טוב למשחקים,צפייה בסרטים וכו'.. התקציב עד 1800 שקל.. בינתיים חשבתי על המסך הזה "ASUS MW221C" ורציתי לדעת איך הוא.. ואם יש יותר טובים ממנו במחיר.. תודה..
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך חדש (VIEWSONIC 930) שתומך בDVI ונראה לי שגם הכרטיס מסך (GECUBE 2900 PRO) ראיתי שיש חיבור רגיל (D-SUB) ויש גם חיבור DVI קראתי מה זה אומר והבנתי למה זה טוב. נראה לי אבל לא הבנתי מתי אני מחבר ואיך. אני מחבר את שניהם או רק את הDVI תמיד או רק למקרים ספציפים שמתאימים? כל הסבר נוסף על הDVI ולמה הוא טוב בארץ ועל החיבורים יתקבל בברכה תודה
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-