מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת איך אני מתקין את הקובץ צבעים של הt220 שהביאו פה באחד מהנושאים. משו קובץ צצבעים לווינדוס, אם מישו מבין על מה אני מדבר שיעזור בקשה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי את AMD ULTRA GAME ב3600 ש''ח. כרגע יש לי מסך מחשב של BENQ 17 אינץ' ואני רוצה לקנות מסך חדש 20 אינץ' ומעלה אני רק מבקש שהמחיר לא יהיה בשמיים אני לא מבין כל כך בזה ואני רוצה שיהיה משהוא טוב אין לי כל כך תקציב אבל שזה לא יהיה מעל 1500 ש''ח... תודה מראש ברק גונן :s05:
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המסך חדש לגמריי והיה בשימוש כחודשיים בלבד. לא פיקסלים שרופים כמובן ובאחריות.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך ASUS VW222U 22" LCD 2MS ? ועל המסך Samsung 226BW LCD 22" 2MS? איזה מסך טוב יותר ואיכותי יותר?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצות\מידע\חנויות וכו' לגבי Monitor Color Calibrators למי שמכיר דברים סטייל colorEyes וכו'
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי פה שהמליצו על המסך הנל של חברת Hyundai !! קראתי תביקורת שנתתם פה ומצא חן בעיני המסך עכשיו ראיתי שקימים שני דגמים מאותו סוג Hyundai B90D Hyundai B91D מישהו יכול להסביר לי מה ההבדל חוץ מה השינוי תצורה של המסך ?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום ! לפני קצת יותר משנה קניתי את ה VP930B המצוין של ViewSonic, וכיום אני מחפש מסך דומה למחשב של אחי. הבנתי שיש מחסור במסכי 19" בשוק היום, כך שאין לי בעיה לקנות גם מסך 20"-22" למרות שזה קצת גדול בשבילי .. המסך ישמש להרבה עבודה באינטרנט, וקצת משחקים וסרטים . חשוב לי שאוכל לשחק עם ההגבהה\צידוד של המסך בצורה נוחה בדומה ל VP930 . תודה מראש תום
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות 2 מסכים, שניהם משמשים לעבודה רגילה במחשב - אין שימושים במשחקים... 17" או 19", לא ממש משנה לי. איזה מסכים עומדים בתקציב, וגם מומלצים לקנייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
ניתנת לי האפשרות להשיג את המסך הנ"ל בסביבות 1200 ש"ח. גם ככה חשבתי לשדרג את המסך הקיים (crt 19) למסך שטוח. עיקר המטרות שלי הן משחקים, אינטרנט וסרטים. האם המסך הנ"ל טוב למטרות האלו או שניתן להשיג מסך איכותי יותר באותו מחיר או פחות? תודה! זמן תגובה מהיר של 5ms כניסה דיגיטלית ואנלוגית D-Sub+DVI רזולוציה 1680x1050 בהירות- cd/m² 300 יחס ניגודיות-1 :1000 מפרט מוצר: נתונים פיסיים גודל מסך: 20.1 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 6.8 ק"ג גובה: 31.7 ס"מ רוחב: 47.9 ס"מ עומק: 7.6 ס"מ צבע: שחור נתוני המסך זמן תגובה: 5 ms רזולוציה: 1680x1050 גודל נקודה: 0.258 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 1000 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 31~83 KHz תדר רענון אנכי: 76-56 Hz זווית…
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי חבר'ה. לפני כמה ימים המסך שלי הלך לעולמו. עכשיו אני צריך מסך חדש. LCD כמובן, עדיפות (גבוהה) לרחב. התקציב הוא 1500 פלוס מינוס מינוס ;D חשבתי על הדל E207WTF הזה.. אבל יש לו פאנל TN. השימושים שלי הם טקסט סרטים וקצת משחקים. זמן תגובה לא חייב מאוד נמוך אבל מספק. ואיכות הטקסט חשובה לי. עד היום ראיתי אצל חברים מסכים שהפיקסלים שלהם ענקיים וזה מורגש מאוד ומציק לי לעיניים. אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
במפרט הקרוב שאני קונה שיבצתי את הדל... רציתי לשאול האם הוא מתאים למשחקים שכידוע צריכים קצב תגובה מהיר? האם יש מריחות וכדומה? כי קראתי שקצב התגובה שלו הוא 16... ויש לחברים שלי מסכים עם 2! אני יודע שיש הבדל בשיטות המדידה, בגלל זה הפער... התוכלו להאיר את עיני?
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
-
אוקיי עוד כמה חודשים אני קונה מחשב+טלוויזיה אבל עכשיו כבר יש לי טלויזיה 26 אינצ' אבל החדר שלי הוא 3 מ' לכן אני קונה 32 אינצ' אבל למחשב אני צריך גם לקנות מסך שיעלה יותר ממה שהטלויזיה שלי שווה... אז חשבתי לעביר אותו למחשב... זה lcd של grundig ואז אני השים אותה על הקיר עכשיו היציאות שלה הן: vga, hdmi and s video במה לבחור??? הרזלוציה הגבוהה ביותר היא ב-hdmi 1920x1080 הכרטיס הגרפי שיהיה לי הוא ה-4670... בדקתי ונראה לי שהוא יתאים, אבל הוא יספיק ל-26 אינצ' או לקנות את ה-4850/4870 הבעיה באיזה מרחק אני צריך להיות בשביל לראות בה? זה מסוכן? ומה שהכי נראה לי זה ה-scarlet 32 אינצ' של lg יש חנות אמינה(רצוי רשת מוכרת), באזור תל אביב וזולה שיש עליו (בלבד!) מבצע רציני ומשתלם??? תודה לעוז…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
המסך בשביל XBOX 360 חשוב HDMI ורמקולים
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני מחפש מסך "24 לעריכה גראפית עבודה עם אוטוקד ופוטושופ, אבקש מידע מקצועי בעניין כדי שאבצע רכישה נכונה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך מסך טוב בגדלים 19' עד 20' ביחס 3x4 מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. אם יש מסך טוב במחיר הזה והוא בתצורת Wide אשמח לקבל גם עליו פרטים. המחיר צריך להיות סביר, ולא לעבור את ה 1400 שקל. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני מתלבט לגבי כמה מסכים, כמעט סגרתי על הLG, עכשיו פתאום צצ הפיליפס, מה אתה חושבים? להישאר עם הLG? (L1960TR)
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 22 חדש. התקציב שלי הוא 1000-1200 ש"ח. ראיתי כאן בפורום שמאוד ממליצים על המסך DELL 2209WA. האם זהו באמת מסך איכותי משמעותית משאר המתחרים? האם במחיר שלו יש לו מתחרים ואם כן אילו עוד מסכים כדאי לקחת בחשבון? בקשר לניגודיות שלו: האם ניגודיות 1:1000 לא נחשב נמוך? איך זה שבכל זאת הוא נחשב איכותי? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום , האם משיהו מכיר/יודע לגבי מסך SAMSUNG 226CW (נכון לא טעיתי זה לא SAMSUNG 226BW ) האם נמכר בארץ כבר ? מה הבדל בין 226BW ?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת. .... תודה מראש.! עריכה: המסך כמובן צריך להיות טוב,כמה שאפשר במחיר שהבאתי.. שיחזיק לכמה שיותר זמן..עם אחריות. השימוש בעיקרון הוא אינטרנט ואיסקיו והשטויות האלה.. אחותי לפעמים תשחק בו גם סימס..אבל זה המקס'...
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
דודה שלי ביקשה ממני למצוא לה מסך LCD טוב השימוש העיקרי הוא צפיה בסרטים (חשוב לציין כי הצפיה כוללת צפיה בטלויזיה דרך המחשב) והוא לא מיועד למשחקים כלל אשמח לקבל המלצות..
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש ב-ksp איתו קניתי את המסך של lg l196wtq ב-1230 שקל ועכשיו אני רואה שיש את המסך של chimei ה-22 במחיר של 1290 שקל אז שאני חושב על זה שניהם מסכים עם פאנל tn נכון שה-lg עדיף אבל 22 בעוד 70 שקל זה נראה לי יותר עדיף לדעתי מה אתם אומרים ? ועוד משהו לכל מי שיש את ה-chimei שיגיד איך הוא
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
לא לסרטים, רק לאינטרנט ואופיס תודה
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
שלום רב לכולם, יש לי בבית מסך של טושיבה 42 אינץ בסלון. עשיתי חיפושים בפורום אני רק רוצה לדעת עם מנקים מסך טלוויזיה LCD כמו מסך מחשב LCD עם הערכת ניקוי של silverline. תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-