עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. נכון שיש לו ארגונומטריה מעולה, ואני כנראה מתכנן לקנות אותו בגלל זה, אבל איך הוא מבחינת איכות? מריחות במשחקים? נגדיות? השחור שחור? זוויות צפיה? והאם יש משהו שמתעלה עליו מבחינת איכות (כל המאפיינים שפירטתי שורה קודמת) ב 1500 ש"ח? אני כבר ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות..... יש גם את ה LENOVO הזה עם הפאנל MVA וגם יש לו PIVOT, אבל תכונה אחת שהורסת הכל 20MS. השאלה איך זה מתבטא? (מבחינת המפאיינים שפירטתי).. שוב תודה וסליחה שאני משגע אתכם.

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  2. מעוניין לקנות את המסך הזה אך הביקורות עליו חצויות, חלקם מהללות וחלקם ממש לא לשימוש יומיומי + עריכת תמונות בפוטושופ תודה

• 2 תגובות
    • 697 צפיות
  3. Started by xena,

אני מעוניין לרכוש שני מסכי LCD - אחד עד 1500 ש"ח והאחר עד 2500 ש"ח. שניהם מיועדים לבעלי ראייה שאינה טובה במיוחד כך ש 2007FP ואחיו לא באים בחשבון (גודל פונט). השימוש הוא עבודה עם טקסטים. זה הכל. נראה לי ש 19" יהיה טוב כאן בשל גודל הנקודה הגדול ביותר.

• 1 תגובה
    • 697 צפיות
  4. Started by ZiX,

לא נורא גם אם יחרוג ל1100 אבל לא להגזים (אני גם ככה בהוצאה גדולה).. רוצה בעיקר לסרטים ומשחקים.. אגב אני יודע שעדיף לקחת 19 אבל הוא לא יכנס לי בחדר בגלל זה אני קונה 17... אבל יש מצב שבכל זאת אני אקח 19 אינצ' לכן אני אשמח לשמוע גם הצעות ל19 וגם ל17.. תודה

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  5. Started by Joe Blow,

שלום לכולם קניתי את המסך הזה בשבוע שעבר. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של Samsung וכן את ה AutoRotation Premium שכולל בתוכו את הגרסאות האחרונות של MajicTune ן MajicRotation. נתקלתי בשתי בעיות מוזרות בעבודה עם המסך: 1. כל קובץ וידאו שאני מנגן ב WMP 11 מנוגן כך שאין סינכרון בין התמונה לקול. 2. כאשר אני מנגן את אותו הקובץ ב Nero ShowTime בעיית הסינכרון בין הקול לתמונה לא קיימת אבל אחרי כמה שניות של ניגון הקובץ המסך מודיע שהוא לא מזהה סיגנל באף אחת מהכניסות שלו (אנאלוגית ודיגיטלית) ונכנס ל sleep mode. אני מדליק אותו ע"י לחיצה על הכפתור, הוא סורק את הכניסות לא מזהה סיגנל ושוב חוזר ל sleep mode. אם אני סוגר את ה Nero ShowTime ע"י ALT+F4 ומסובב את המסך לפיווט הוא פתאום …

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  6. Started by The Ghost,

אני רוצה לקנות מסך דק, במחיר של 1200-1400 שקל. על מה אני צריך להסתכל כשאני בוחר אותו? סתם דוגמא עד כמה ההבדל משמעותי בין מסך של 5ms לבין 2ms? או בין ניגודיות של 1:2000 לבין ניגודיות של 1:3000? מדובר על מסך 19" , 4:3....

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  7. Started by RobiNooB,

לגבי קניית מסך מתאילנד ושליחה לארץ ....האם משתלם ? מישהו ניסה ? אני רוצה את הDELL 20 ISP או ה 24 ... מה אתם אומרים ?(למי שיש נסיון עם מוצרי מחשב מתאילנד).....

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  8. אני רוכש מחשב חדש לגיימים, אינטרנט סרטים וכו'. התקציב שלי 7000 שח קבלתי מפרט טוב כאשר לא התפשרתי על המעבד (QUAD 6600) . כרטיס מסך הוא Gigabyte Nvidia Geforce 8800GT G92 512MB DDR3 DualDVI Retail . או :GECUBE PCI-EX RADEON HD2900PRO 512MB GDDR3 512 BIT TV/O VIVO HDMI DVI - RETAIL הסכום שנשאר לי למסך הוא כ-1300 1400 שח. קבלתי המלצה להתייעץ אתכם בנוגע למסכים. הייתי רוצה המלצה טובה למסך שיאפשר לי גרפיקה טובה ומשחקים ברמה טובה. מסך רחב 19 אינץ' או יותר. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by ekadosh,

קראתי את ההסבר המאוד מפורט על מסכי LCD (היה מאלף, תודה). אבל התעוררה לי שאלה אחת שאני לא מצליח למצוא לה פתרון. אם מסכי ה-LCD למעשה עובדים הכי קשה כשהמסך הוא שחור (כי הבנתי שהקריסטלים הנוזליים צריכים לחסום את כל קרני האור), אז למה שומרי המסך שחורים? זה לא גורם לקריסטלים לעבוד קשה לחינם? לא עדיף ששומר המסך יהיה לבן לגמרי, או שפשוט יכבה את המסך? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  10. אפשר +-200 ש"ח על ה 1,500 ש"ח, לא קריטי. השימושים הם קצת למשחקים, ובעיקר לעבודה. חשוב חיבור DVI (לכרטיס GT 8800). לא מעוניין במסך Wide, הוא לא נוח לעבודה. תודה. עריכה : קראתי את הסקירה של מסכי "19 איכותיים, המסכים הבאים מתאימים לתקציב. האם מאז הסקירה יצאו מסכים עדיפים על המסכים הבאים, או פשוט לרכוש אחד מהמסכים הבאים ? Samsung SyncMaster 971P ViewSonic VP930b

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  11. שלום לכולם. קניתי לא מזמן את המסך המצויין בכותרת בחנות שופרסל ביג, מתצוגה. מכיוון שכך, המסך הגיע עם כבל VGA בלבד, ללא כבל DVI וללא שאר הכבלים המצורפים למסך. כמו כן, המסך הגיע ללא הדרייבר שלו (אשר מיועד אני מניח עבור הרמקולים המובנים). היכן ניתן להשיג את הכבלים המצורפים אליו? בנוסף, חיפשתי דרייבר למסך - ללא הצלחה. בתודה מראש, קובי.

• 4 תגובות
    • 696 צפיות
  12. שלום, תכננתי לקנות את הAsus שהומלץ עליו פה במדור ביקורות אבל לאחר חשיבה ממושכת הבנתי שאולי זו לא הבחירה החכמה. אני מתכנן בנוסף למסך לקנות גם כרטיס טלויזיה שעולה כ300-500 ש"ח ולכן אם יש מסך שאני אוכל לחבר אליו את הממיר ישירות זה בונוס עצום ואני מוכן לחרוג עד כ1000 ש"ח בשבילו(או טיפה יותר אם באמת צריך). עוד דבר קטן, אני לא מתכנן לקנות את המסך כרגע, אלא רק עוד כחודשיים וחצי, אחרי שאני אסיים את שביל ישראל, אז אם יש איזשהו מסך שאמור לצאת בתקופה הזאת ואמור להיות בטווח המחיר בבקשה תיידעו אותי. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  13. Started by nozza,

רכשתי את המסך לאחר קריאת ההמלצות המצויינות לגבי ה viewsonic VP930 . התמונה באמת מרשימה אך אתה חייב לשבת ממש מול המסך מאחר וצפייה בזווית, אפילו קטנה, מוסיפה קצת תאורת רקע שמפחיתה מהקונטרסט (השחור כבר אינו כ"כ כהה). האם זה מצב תקין? אם כן, מה המשמעות של 170 המעלות המופיעים בנתונים לגבי המסך?

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  14. מבקש המלצה למסך 20" Wide

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  15. הדגם FP222W "22 של BENQ

• 2 תגובות
    • 696 צפיות
  16. Started by igalll,

תודה מראש!!

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  17. Started by Yaniv_sosner,

תגידו איך המסך הזה..? ( HANNS.G HG281DPB 28" BLACK ) הוא צריך לשמש אותי למשחקים, וצפייה בטלויזיה... איך הוא?? איך האיכות של הצבעים שלו..?? במשחקים רואים צבעים יפים ? או שלא..? רואים חד..? תביאו לי את כל ההיתרונות והחיסרונות של המסך.. זה המסך... http://zap.co.il/model.asp?model_id=687014 תודה מראש יניב...

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  18. Started by Headspin,

מפרט נראה מרשים והמחיר לא רע... מה דעתכם עליו ? למשחקים טקסט סרטים.. הוא נראה טוב.. ומרשים האם כדאי או מתחרה בתקציב דומה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by asilbob,

E228WFP או 2243BW איזה מסך עדיף ??? ראיתי שאלו מסכים הכי מומלצים מה הכי כדאי פהה?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  20. המסך חדש לגמריי והיה בשימוש כחודשיים בלבד. לא פיקסלים שרופים כמובן ובאחריות.

21. אני רוצה לרכוש מסך שישמש בין היתר לסוני 5 ולכן קצב הרענון חשוב, ובנוסף, ממה שהבנתי אין שום משחק כמעט שתומך במעל 60 פריימים לשנייה גם ככה, אז אני מכוון למסך של 60 הרץ'. עכשיו מצאתי את המסך הנ"ל: Sony Bravia X72K 43 ובעמוד הרשמי שלו באתר של סוני מופיעים 2 נתונים מבלבלים: https://www.sony.co.uk/electronics/televisions/x72k-x73k-series/specifications PANEL REFRESH RATE: 50Hz Video signal support: 2160p(24,30,50,60Hz),1080p(30,50,60Hz),1080/24p אז מה נסגר פה בדיוק? אם אני אפעיל משחק שתומך ב-60 פריימים בסוני 5, הטלוויזיה תריץ אותו ב-60 או 50 הרץ'? איך זה שהנתונים מתנגשים אחד בשני? תודה רבה.

22. Started by amnonis,

בזמנו מצאתי כאן קישור למדריך LCD של חברת 3M מישהו יכול לתת את הקישור?

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  23. בהתחלה שמתי עין על הT220P, אבל אני שם לב שהוא מתחיל להיעלם מהחנויות לאט לאט כנראה כי הוא מתיישן ומפנה מקום לדגמים חדשים יותר... בקיצור אני מעוניין בהמלצה שלכם! המטרה של המסך הוא משחקים, SOLIDWROKS ועבודה\גלישה רגילה באינטרנט התקציב כמו שאמרתי שלא יעלה מ-1100. תודה.

24. המסך בשביל XBOX 360 חשוב HDMI ורמקולים

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  25. Started by poop,

שלום לכולם! רציתי לדעת אם גם למסי ה- OLED יהיו פיקסלים שרופים, או שמדובר בטכנולוגיה שונה? 2. מהו פאנל? תודה רבה לכולם!

• 2 תגובות
    • 696 צפיות

דיונים חדשים בפורומים