מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב בגודל 19" לא רחב. התקציב הוא כ-1600 ש"ח. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. המסך צריך להיות טוב (בעיקר) למשחקים, קריאת טקסטים - וורד ואינטרנט ומידי פעם צפייה בסרטים. חשוב לי שלא יהיו מריחות ושהמסך יהיה בעל בצעים חדים. אז איזה מסך כדאי לי לקנות? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
המסך אמור לשמש לצרכי משרד בלבד (לא משחקים וסרטים) אופיס, אינטרנט, ERP וכו' חשוב שיהיה יציב עם ארגונומיה טובה, מראה טוב ומעל הכל חווית משתמש טובה בכל הקשור לצפייה. נ.ב. קראתי כבר את הכתבות על מסכי "22 באתר ואני מחפש מסך עדכני שמתאים לסוף שנת 2009. תודה.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש עליו המלצות רבות אך הפאנל שלו הוא TN ולפי מה שאמרו פה בפורום זה פאנל ממש גרוע. האם הוא בכל זאת שווה קנייה?
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אם יש משהו מוצלח מאוד אז אפשר להתגמש במחיר. חדש בתחום ולא מבין בנתונים הטכניים בכלל, אז אשמח לקבל טיפונת הסבר לכל המלצה תודה.
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום לכם אני מחפש לקנות מסך מחשב מומלץ למשחקים וסרטים גודל 27 אינצ' 2K IPS 1MS מינימום 144Hz לפחות עדיף 10BIT צבעים תודה רבה ויום נפלא
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום רב לכולם לפני כמה ימים מסך הישן שלי מי חברת MAG פשות עפסיק לעבוד והוא היה מסך LCD נהדר שעבד אצלי כמה שנים טובות כל הזמן הזה לא התעניינתי במסכים מה שהיה לי יספיק לי אבל עכשיו שצריך לחפש מסך חדש ראיתי שיש הרבה חברות שונות וכל חברה מייצרות מסכים דומים ובמחירים דומים עכשיו רציתי להתייעץ עם אנשים שמבינים יותר מימני עכשיו אני מחפש מסך בגודל 22 ובמחיר של בין 800 ל1000 שקלים תודה רבה אלכסנדר
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
נכון שיש לו ארגונומטריה מעולה, ואני כנראה מתכנן לקנות אותו בגלל זה, אבל איך הוא מבחינת איכות? מריחות במשחקים? נגדיות? השחור שחור? זוויות צפיה? והאם יש משהו שמתעלה עליו מבחינת איכות (כל המאפיינים שפירטתי שורה קודמת) ב 1500 ש"ח? אני כבר ממש מבולבל ולא יודע מה לקנות..... יש גם את ה LENOVO הזה עם הפאנל MVA וגם יש לו PIVOT, אבל תכונה אחת שהורסת הכל 20MS. השאלה איך זה מתבטא? (מבחינת המפאיינים שפירטתי).. שוב תודה וסליחה שאני משגע אתכם.
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
הדגש הוא שהוא לא יהיה רחב כלומר יחס רגיל של 3X4 תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך 19' בתקציב של בערך 1500. השימושים: אינטרנט, סרטים, Office, קצת משחקים לא כבדים. אני מתלבט בין 2 המסכים הנ"ל ומקווה שתעזרו לי להחליט. החסרון של Viewsonic VP930B בעיני: - רגל גדולה ומכוערת. נראה לי מזעזע לשים מסך LCD שיקח לי 30 ס"מ בעומק של השולחן. כבר חשבתי על תלייה לקיר, אם כי המשמעות היא תוספת של 200 ש"ח. היכולות הארגונומיות של המעמד לא מדברות אליי: אני נמוך וכנראה לא ארצה להגביה אותו. פיבוט נראה לי גם מיותר. בקיצור, אם אקח אותו אז בעיקר בגלל איכות המסך ודי אסבול מהמעמד. החסרון של Xerox XG91D בעיני: - הוא כמעט ולא מוכר ברוב האתרים בחו"ל. לא מצאתי אף סקירה מקצועית לגביו. באתר האירופי של Xerox הוא אפילו לא מוזכר. למה? האם זהו דגם מיושן או משהו?? גם …
-
- 4 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אלוהא. אני מחפש מסך 19" בסביבות ה-1300 ש"ח. יש מצב לחריגה של 100-200 ש"ח, אבל לא יותר מזה. השימוש העיקרי, אם אפשר לקרוא לזה כך, הוא שעות ארוכות מול המחשב, לרוב מול דברים סטטיים יחסית (גרפיקה וטקסטים, בקיצור) אך יש גם שימוש כלשהו בוידאו וקצת משחקים (אני לא גיימר). שני נתונים חשובים שאני מבקש לענות עליהם הם שהמסך לא צריך זויות צפיה מרשימות. אני יושב במקום שבו אין לי לאן לזוז במיוחד כך שאני לא מחפש זויות רחבות (גם לא למעלה-למטה). מה שכן, לצידי ישנו חלון גדול חצי-שקוף, כך שאני צריך מסך שאינו מחזיר השתקפויות רציניות. בהתחלה קראתי רבות על ה-Xerox XG91D אך אז גיליתי שהוא בעצם בעל כיסוי זכוכית ולכן הוא לא רלוונטי לי. אני יודע שהרמתי להנחתה ומישהו הולך להגיד "לא עדיף לקנות וילון…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
טוב קיצר אתמול קיבלתי את המסך כולי מבסוט... המסך עובד ניפלא... ממש הצבעים הכל ממש יפה היתקנתי את התוכנות שמגיעות עם המסך אחרי זה עשיתי רסטרט ומאז כל הבעיות דבר ראשון עיבדתי את כל הצבע אבל מחקתי תוכנה אחת לא זוכר מה השם שלה והצבע חזר הוא היה דהוי מגעיל כזה והתוכנה השניה שהיא MAGIC TUNE ניסיתי למחוק גם אותה אבל היא לא נותנת לי למחוק כי אומר לי שחסר איזה CAB קובץ וגם להפעיל אותה היא לא נותנת היא כל הזמן מבקשת להפעיל מחדש את המחשב עכשיו הבעיה שנישארה לי זה שכל האייקונים וכל הכתב נעשה כזה גדול ומציק כאילו שזה לא עומד על 1680על 1050 למרות שבדקתי וזה כן עומד על הרזולוציה הזאת מה אפשר לעשות? מבאס
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש שני מסכי LCD - אחד עד 1500 ש"ח והאחר עד 2500 ש"ח. שניהם מיועדים לבעלי ראייה שאינה טובה במיוחד כך ש 2007FP ואחיו לא באים בחשבון (גודל פונט). השימוש הוא עבודה עם טקסטים. זה הכל. נראה לי ש 19" יהיה טוב כאן בשל גודל הנקודה הגדול ביותר.
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
קניתי מטליות לניקוי מסכי LCD ורשום שהם לא מתאימים לשימוש מסכים בציפוי כרום
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין שני המסכים הבאים לעבדוות גפריות ותלת מימד: LG 27UL850-W 27 DELL U2720Q אם למישהו יש נסיון עם אחד מהשניים, אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם, תודה!
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני משחק במשחק רשת כלשהו ואני משוטט לדוגמה במפה אני מרגיש שהתמונה נמרחת(מטושטשת), בסך הכל העיניים שלי קצת כואבות, אולי אני יושב קרוב מידי למסך, לאיזה מרחק כדאי לשבת מול המסך? במסך הקודם שלי הCRT היה לי קצב רענון של 100,יכול להיות שהעין שלי לא התרגלה לקצב רענון 60?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
ישלי כרטיס מסך ישן תחת ATI REDON 9200 128MB אני לא גיימר והמקסימום שאני עושה איתו זה סאן אנדרס זוהו ככה שלא ממש מזיז לי, אבל השאלה שלי היא אם אני יקנה מסך 22" HD או לא HD זה יתנגש עם הכרטיס מסך או שזה יהיה רגיל? תודה למי שיענה
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
מחפשת מסך אסטטי לבית שהוא גם משרד(התאהבתי בסמסונג הלבן) , אך טוב גם לעבודה עם טקסטים וגם לגרפיקה . בחנות המליצו את הויוסוניק. האם הוא באמת הכי מתאים לגראפיקה. מבקשת המלצה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצמה למסך בגודל של 19 אינץ' למשחקים ואינטרנט בלבד.. עד 1000 ש"ח . תודה
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
מרחק הצפייה יהיה כמטר וחצי, ועדיף שיהיה מסך טלוויזיה\מחשב. מצאתי את הסמסונג 2333HD(לא סינקמאסטר) אבל הרזולוציה שלו גבוהה מידי לשידורי טלוויזיה (1920*1080), איך הוא כמסך והאם יש בו אופציה "להקטין" את הפיקסלים כדי שיראו טוב בשידורים?
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום צריך שתמליצו לי על מסך LCD המתאים ביותר ע"פ השימושים: משחקים,קריאת טקסט,סרטים.. המסך יכול להיות 17 אינצ' או 19. דרך אגב אם למשל יש מסך 17 אינצ' איכותי יותר מ19 בכמעט אותו מחיר אז עדיף את 17. שמתי לב בחיפוש בפורום שבתקציף הזה עדיף את ה- XEROX XG-91D. תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
ברשותי מסך LCD מסוג SAMSUNG 913N בזמן האחרון הוא התחיל לעשות לי בעיות מאוד מוזרות: כשאני נכנס למשחקים למשל בהם הרזולוציה משתנה - המסך משחיר כאילו אין תמונה, אח"כ כשאני חוזר לווינדואס גם שם אין תמונה. אם לדוגמא אני שם את הפונקציה של "חסכון בחשמל" והמסך מתכבה אחרי 20 דקות לדוגמא הוא לפעמים לא מציג תמונה כשאני מדליק אותו. ככה גם בהפסקות חשמל: אם יש נפילת מתח בבית והמחשב עושה ריסט אני צריך להתפלל שהמסך יציג תמונה.... במקרים הכי קיצוניים מופיעה הודעה על המסך שאין אות מהכבל. כדי לפתור את הבעיה אני צריך לחבר כמה דקות מסך אחר, לנתק אותו ואז לחבר את ה913N שוב. חשוב לציין שבדקתי את הכרטיס מסך וגם את הכבלים. מה שמפתיע הוא שכשאני מחבר מסך אחר (גם הוא LCD) לאותם כבלים אין שום בעיה ומו…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום קודם כל רציתי להגיד שאני יודע שהפורום מלא בנושאים כאלו, אבל שימו לב שהדרישה העיקרית שלי מהמסך היא צפייה בסרטים, ממש ללא משחקים. כמובן שזה בא ביחד עם קצת עיבוד תמלילים (עבודות לביה"ס, תכנות וכו') כך שאני צריך שהמסך יהיה חד והמילים יהיו ברורות. אני אשב במרחק דיי גדול מהמסך, בסביבות 80 ס"מ. לא אוכל לחרוג מהתקציב לכן ה-DELL2209WA שמומלץ כאן מאוד בפורום בזמן האחרון לא מתאים לי. מה שכן, אני לא מבין בכלל בכל נושא הפאנלים (חוץ מזה שיש כאלה שמתאימים יותר ופחות לצפייה בסרטים) ואשמח אם תוכלו על הדרך להסביר לי את העניין. תודה מראש (:
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב, סבא שלי רוצה להעשיר את חוויית הקולנוע הביתי שלו תוך קניית טלוויזיית LCD. הוא מעוניין בטלוויזיה עד כ-7000 ש"ח, ומוכן להעלות קצת אם התמורה שווה את ההוצאה הנוספת. יש לי ידע בסיסי ביותר בLCD, לכן אני ישר חשבתי להתייעץ איתכם. כעיקרון אין בעיה של גודל, ב"שולחן" עליו עומדת הטלוויזיה יש 79 ס"מ לרוחב ו-49 ס"מ לאורך, ותקנו אותי אם אני טועה: אני חושב שאין בעיה להכניס טלוויזיה גם של "42 מכיוון שהטלוויזיה בסה"כ עומדת על סטאנד. לא חייבים טלוויזיה עם רמקולים מכיוון שיש לו מערכת איכותית של 5.1, רסיבר וכו' וכו'. תמיכה והצגת HD זה דבר נחוץ. החיבורים הנחוצים: מספר חיבורי RCA (אלה הבננות בצבע אדום, לבן, וצהוב נכון?) S-Video וכניסה לממיר של הוט (אני חושב שזהו חיבור אנלוגי,…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
איזה מסך פגזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז עכשיו יש לי כמה שאלות.... קודם כל מה הכיוון ההכי טוב? כאילו בבהירות ובכל הדשברים האלה מישו יכול לתת לי המלצה לכמה מספרים ושאלה אחרת היא איך אני בודק איזה פאנל קיבלתי.... ואיך אני יכול לבדוק אם יש לי רידודים או כל מיני חרטות כאלה? אההה וקיבלתי איתו איזה דיסק.... מה אני אמור לעשות איתו?
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-