עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, יש לי אופציה לרכוש את המסך הנ"ל במבצע מהעבודה ב878 ש"ח כולל משלוח. המסך הינו 19 אינטצ'. רציתי לשמוע את חוות דעתכם על המסך הנ"ל. האחד לשימוש עבורי - משחקים. ואחד בשביל חבר שלי - לשימוש משרדי. תודה מראש על הסבלנות.

• 5 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by nathan932,

אני מתלבט בין 2 מסכי מחשב, שניהם של חברת LG: L1719S 1752TX האם תוכלו לייעץ לי מי מבין שניהם עדיף ? (ההפרש הכספי בין שניהם הוא זניח) אגב, מטרת המסך היא אך ורק לגלישה. תודה רבה רבה!!!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  3. Started by sagim194,

מתי הוא בערך יצא לשוק???

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  4. Started by VerdineR,

שלום לכולם, יש לי מסך מדגם: FLATRON L1732TQ גודל המסך: 17 אינץ' MS: 4 ניגודיות: 1400:1 מבית: LG שמור במצב מעולה. הקונה יהיה יד שניה. ועכשיו לשאלה: כמה שווה המסך הזה נכון להיום. ? אודה לתשובתכם בנושא בהקדם. תודה מראש לכל העוזרים. עמית.

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  5. Started by Maxx,

שלום, אני מתכוון להחליף את ViewSonicP90f ב-dell2408wfp, השימושים שלי הם: - אינטרנט, קריאת מסמכים וכו' - photoshop - סרטים -אין שום צורך בהתאמה למשחקים. האם ניתן לחבר אותו למחשב שלי? יש לי כרטיס מסך onboard על הלוח של MSI945GZM3 אם הבנתי מכון אז יש בעיה לחבר. במקרה הזה איזה כ.מסך כדאי לקנות (שוב לא למשחקים, עדיף מחיר כמה שיותר נמוך) תודה.

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  6. אני מתלבט על איזה מסך כדי ללכת,בראש ובראשונה מבחינת הגודל וכתוצאה מהגודל-מהרזולציה. השימושים למסך הם בעיקר משחקים וצפיה בסרטים(גם בHD). איך הרוזולוציה הגובהה יותר במסכים הגדולים יותר תשפיע במשחקים ובסרטים? מהו ההבדל המשמעותי בקפיצה מ'20 ל'22? התקציב הוא בערך עד 2500 שקל. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  7. Started by NRT,

שלום ותודה על הקריאה. עד לא מזמן היה לי כרטיס מסך Radeon 1950x pro ויכלתי לשים את המסך על 75hz. הכרטיס הזה נהרס לי וקניתי Geforce 9800 GT ועכשיו אני יכול לשים רק על 60hz. חשוב להגיד שבמשחק Warcraft 3 אני לא רואה רזולוציות שראיתי קודם לכן, עם ה Radeon שיחקתי על 1400x1050 מכיוון שאין תמיכה ל 1650x1050, אבל עכשיו עם ה Geforce המקסימום שאני יכול לשים זה 1280x1024. למסך שלי אין דרייברים והוא מציג לי אותו כ Plug and play אבל זה היה ככה גם כשהייתי עם ה Radeon ועדיין יכולתי לשים על 75hz ולראות רזולוציות אחרות ב Warcraft 3 לכן אני לא חושב שיש קשר... מישהו יודע איך לסדר את הבעיות האלה ? תודה רבה מראש.

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  8. Started by alonkl,

אני מאוד אודה למי שימצא לי איזשדהו מאמר בסגנון של מה שיש פה חלק א' וב', שמסביר על סוגי הפאנלים ועל כל העניין של מסכי LCD במפורט באנגלית. תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  9. שני המסכים עם פנל איכותי. המסך מיועד לתוכנות עיבוד גרפי בלבד. פוטושופ ואילוסטרייטור. תודה לחוות דעתכם. צביקה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by oded1,

שלום אני מעוניין לקנות מסך עכשיו הצרכים שלי הם סרטים,משחקים טיפ טיפה וגלישה באינטרנט עבודות . אז ככה התקציב הוא 1800 שקל אני מעדיף כמה שיותר גדול וגם לפעמים שישמש לראיית סרטים עם כמה אנשים כלומר שמכל מיני זוויות האיכות תיהיה יחסית ברורה תודה רבה ...

11. Started by d1v,

אני צריך מסך ב 1700 גג,לא איכפת לי 19" או 20". בקיצור חשבתי ללכת על ה ViewSonic 19" LCD VP930 שיש לו ביקורות ממש ממש טובות ורציתי לדעת אם עכשיו המחיר הוא 1666,אז נגיד בעוד חודש חודשיים המחירים עשויים לרדת ? לפי ההערכה שלכם,יהיה הפרש של כ-200 ש"ח ? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by elad12,

קניתי מסך של סמסונג 2494HS והוא מתחבר לנייד שלי 576V של גיגהבייט והצבעים נראים לא טבעיים, איך אני מכוון את המסך לקבלת תמונה יותר טובה?

13. היי. חיפשתי בפורום כאן קצת מידע על מסכים, הבעיה שכל מה שמצאתי היה דרישה למסכי 22 אינץ עד 1800-2000 שקל. הבנתי שאין פנאלים איכותיים נכון לעכשיו לגודל זה של המסכים. מסך ה 24 של DELL שהמליצו עליו הרבה כאן, הוא יקר מאוד, אנשים לוקחים אותו גם כטלויזיה אבל בדיוק מעל שולחן המחשב שלי תלויה פלזמה 42 , ככה שאין לי צורך שמסך המחשב יהיה טלויזיה או לראות סרטים המחשב הוא למשחקים בעיקר, ומסך 24 כמה כיף שזה יכול להיות ,גם יהיה בעייתי להריץ משחקים על רזולוציה כזאת (אולי לא היום, אבל בשנה הקרובה כן) תוסיפו לעובדה שהוא יקר משמעותית מ 19-22 , ושאני לא צריך טלויזיה או לראות בו סרטים.. - בקיצור לא חשבתי שהוא הכי מתאים לי. 19-20 נראים לי מאוד קטנים. אני עובד במחסני חשמל, במחלקת המחשבים יש לי כא…

• 4 תגובות
    • 750 צפיות
  14. Started by Sha1haR,

אני רוצה לקנות תמסך הזה למחשב החדש - מחשב למשחקים . קיצר אני מפחד לגבי ה MS - זמן תגובה של המסך . האם עדיף לקחת פאנל TN של LG או סמסונג - 2MS ? או שהדל מבחינת זמן תגובה עובד ללא מריחות ?!??! * משתמשי DELL 2407WFP-HC יוכלו לעזור לי הכי הרבה . תודה .

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  15. אשמח לקבל המלצות למסך מחשב איכותי שיכול לשמש גם למשחקים ברמה סבירה עד טובה וגם לטלויזיה ואינטרנט. קראתא הרבה תגובות על פנלים שונים שעונים לצרכים שונים. אני מחפש בדרישות שציינתי תמורה טובה ביותר. תודה.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  16. Started by hedva,

לחבר הלך הצג שימוש עיקרי, סרטים ומשחקים, ומעט עבודה משרדית

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  17. Started by mosesgamer,

שלום וברכה, יש לי מסך dell p190s בעל רזולוציה מקסימאלית של 1024*1280 ויחס של 5:4. עד הזמן האחרון השתמשתי בvga והייתה לי אפשרות בהגדרות של הכרטיס מסך להגדיל את הרזולוציה המקסימאלית עד 1440p. עכשיו כשחיברתי dvi אני לא מצליח להגדיר את הרזולוציה המקסימאלית מעל 1024*1280, מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  18. שימושים:70% טקסט 20% סרטים 10% משחקים

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  19. באתרים מסוימים שיש בהם צבעים מסוימים המסך שלי ממש קופץ כמו משוגע. שאני ממזער זה מפסיק. וגם זה לא קורה תמיד-משום מה בעיקר בלילה. משהו הזוי... בטח אף אחד לא שמע על זה. יש לי 2253BW של סמסונג.

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  20. Started by yair23,

שלום לכם .. אני רוצה לקנות מסך LCD בין 19 ל22 אינטש .. עדיף רחב.. (לא חייב רמקולים מובנים, זה לא משנה אם יהיו או לא) התקציב הוא עד 2000 ש"ח אני רוצה משהו בעיקר בשביל משחקים ועבודה ממושכת מול המחשב בWORD, אינטרנט וכו' ... (משהו שעדיף שלא יגרום לכאבי ראש- קראתי פה בכמה מקומות על מסכים כאלה ...) לצורך סרטים המחשב מחובר לטלויזית LCD - לפי מה שהבנתי יש מסכי LCD שהם ממש גרועים לצפייה בסרטים - אז בשבילי זה לא שיקול אני לא אראה על מסך המחשב סרטים .. תודה מראש, יאיר.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  21. שלום , אני רוצה לקנות מסך חדש עד 1000 שקל בנתיים מצאתי את זה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2009 אבל שמתי לב שהמסכים הרחבים זולים יותר מרגילים יש לזה סיבה או שזה סתם ככה ?

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  22. Started by Odedb52,

בזמן ששוטטתי לי באתר של דל... פשוט נדהמתי לגלות זאת... :

• 3 תגובות
    • 749 צפיות
  23. אפשר +-200 ש"ח על ה 1,500 ש"ח, לא קריטי. השימושים הם קצת למשחקים, ובעיקר לעבודה. חשוב חיבור DVI (לכרטיס GT 8800). לא מעוניין במסך Wide, הוא לא נוח לעבודה. תודה. עריכה : קראתי את הסקירה של מסכי "19 איכותיים, המסכים הבאים מתאימים לתקציב. האם מאז הסקירה יצאו מסכים עדיפים על המסכים הבאים, או פשוט לרכוש אחד מהמסכים הבאים ? Samsung SyncMaster 971P ViewSonic VP930b

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by ziv,

מה ההבדל בין 1080P ל-1080i רק רציתי לדעת תודה

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  25. אהלן, ראשית אני אפתח את הפוסט באמירה שכן אני יודע שעבור וידאו מדובר בעולם בפניי עצמו הדורש מסכים איכותיים יותר בתקציב גבוה יותר, וכן אני יודע שדרוש גם מכייל מסך שזה ירכש בלי קשר להמשך, לכן אבקש להתייחס נטו לתנאי החיפוש שלי בפוסט ואני אודה לכם מראש על העזרה :] ועכשיו לענין, אני מחפש מסך 27" בתור שדרוג ל-DELL U2419H החביב שלי, הסיבה היא שאני מרגיש שאני צריך קצת יותר מרחב עבודה על המסך + מעוניין לעלות ברזולוציה, 2K וצפונה, כרגע אני מתלבט מאוד בין מס' מסכים כאשר התנאים שלי הם תקציב סביב ה-2000 ש"ח, אחריות טובה מאוד לפחות כמו של DELL, מנסיוני עם המסך הנוכחי שלי, קיבלתי אותו עם שריטה במסך מהקופסא ובוצעה החלפה באחד חדש בתוך 24 שעות, אני מעוניין ברמה כזו של אחריות שלא…

דיונים חדשים בפורומים