עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הוא לא מאוד ידוע בארץ אבל הנה כמה חנויות שמוכרות אותו (מGetIT מומלץ להתרחק, על השאר לא יודע): http://www.nrgshops.co.il/sale.php?sale=3019637 http://www.pcpocket.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=823&catId=64 http://www.bambila.co.il/index.asp?product=1&id=10205 המסך כולל פאנל S-IPS!!

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  2. המלצה בבקשה, רזולוציה מקסימלית - 1920X1080 למשחקים בעיקר. תודה.[br]פורסם בתאריך: 1.07.2009 בשעה 20:06:02 האם זה יתאים?LG W1943T

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  3. Started by seladlev,

אם מישהו יודע איך מחברים את הרגלית אני אשמח זה אחד הדברים היותר מסובכים שראיתי בחיי

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  4. Started by udih,

הצרכים: עבודה של שעות רבות מול המסך: לפעמים זה עריכת סרטים , לפעמים פוטושופ ,משחקים, סרטים וכו' גלישה רבה!! האם יש למישהו את 971P ויכול לומר האם עבודה רצופה עליו גורמת לעייפות\צריבה בעיניים\סינוור באתרי אינטרנט...מריחה במשחקים וכו' כנ"ל אם מישהו משתמש בדגמים האחרים... סקירות שקראתי באינסוף אתרים סותרות את עצמן....זה כבר מבלבל. אני יודע שהדל גדול יותר וגם יקר יותר , השאלה מה הכי טוב?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  5. Started by Talker,

שלום לכולם הגיע המחשב החדש סוף סוף! המסך שקניתי הוא T220 של SAMSUNG. יש לי שאלה, יש לי גם חיבור D-SUB וגם DVI, צריך לחבר את שני הכבלים למחשב או רק אחד? איך זה הולך?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  6. השימושים שלי בעיקר אינטרנט קצת סרטים ותכנות תלת מימד ופוטו שופ(יש לי כסף רק לTN)

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  7. אני כבר כמה שנים עם 19" CRT של וויוסוניק ולאחרונה, אחרי שהוא חטף כמה שריטות די מציקות ובולטות חשבתי שאולי הגיע זמנו לפרוש. מלבד השריטות גם יש על המסך 2 קווים חומים שנמתחים אופקית לאורך המסך במרווחים זהים (מה שממש מכוער עם רקעים בצבעים בהירים), הצבעים בפינה העליונה שלו נוטים לדהות אחרי זמן ממושך שהוא דולק ובאופן כללי הוא פשוט תופס יותר מדי מקום על השולחן. דבר טוב שאפשר להגיד עליו זה שיש לו צבעים לא רעים בכלל. לפני שקניתי את הCRT הזה היה לי מסך 17" LCD קטסטרופלי של Gateaway. זה היה ב2004 שהLCD רק נכנסו לאופנה כך שהוא היה די יקר לעומת מה שהוא מציע (1600 ש"ח). הפאנל היה TN כמובן. נראה לי שהטכנולוגיה השתפרה מאז שהיה לי את ה17" ומסכי TN כבר לא כאלה נוראים. אני כבר פחות משתמש ב…

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  8. מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  9. Started by VerdineR,

שלום לכולם, יש לי מסך מדגם: FLATRON L1732TQ גודל המסך: 17 אינץ' MS: 4 ניגודיות: 1400:1 מבית: LG שמור במצב מעולה. הקונה יהיה יד שניה. ועכשיו לשאלה: כמה שווה המסך הזה נכון להיום. ? אודה לתשובתכם בנושא בהקדם. תודה מראש לכל העוזרים. עמית.

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by i022052,

האם יש דרך או תוכנה שבודקת ואומרת לי מה הניגודיות של המסך או שאני מסתמך רק על נתוני היצרן והמשווק ותו לא?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  11. Started by sentinel,

ניתנת לי האפשרות להשיג את המסך הנ"ל בסביבות 1200 ש"ח. גם ככה חשבתי לשדרג את המסך הקיים (crt 19) למסך שטוח. עיקר המטרות שלי הן משחקים, אינטרנט וסרטים. האם המסך הנ"ל טוב למטרות האלו או שניתן להשיג מסך איכותי יותר באותו מחיר או פחות? תודה! זמן תגובה מהיר של 5ms כניסה דיגיטלית ואנלוגית D-Sub+DVI רזולוציה 1680x1050 בהירות- cd/m² 300 יחס ניגודיות-1 :1000 מפרט מוצר: נתונים פיסיים גודל מסך: 20.1 אינץ' סוג מסך: LCD משקל: 6.8 ק"ג גובה: 31.7 ס"מ רוחב: 47.9 ס"מ עומק: 7.6 ס"מ צבע: שחור נתוני המסך זמן תגובה: 5 ms רזולוציה: 1680x1050 גודל נקודה: 0.258 מ"מ בהירות: 300 cd/m² קונטרסט 1: 1000 צבעים: 16.7 מיליון תדר רענון אופקי: 31~83 KHz תדר רענון אנכי: 76-56 Hz זווית…

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  12. Started by lipa,

מסך 24 ' עם פאנל NT http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/08/23/Samsung-SyncMaster-245B-24in-Monitor/p1

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לקנות טלוויזיה בגודל 22-24 אינץ שמשמשת גם כמסך מחשב. רציתי לדעת האם צריך רכיב מסויים למחשב או רכיב כלשהו נוסף שאני צריך לקנות ולהתקין/לחבר על מנת שהמסך יעבוד בשני המצבים או פשוט מחברים, רואים, ומעבירים ממחשב לטלוויזיה וההיפך בלחיצת כפתור? סה"כ מדובר במחשב דיי ישן שאותו אני רוצה לחבר למסך ואני מעוניין לדעת אם יש צורך במשהו נוסף כי כבר שמעתי על איזה כרטיס טלוויזיה או משהו בסגנון שאולי אני צריך לחבר כדי שזה יעבוד. בנוסף, אם יש המלצה של מישהו על מסך כזה מניסיון אני אשמח מאוד- אם לא תודה בכל זאת (התקציב נע בסביבות ה1500 ש"ח) תודה,

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  14. שלום לכולם יש לי כרטים מסך של NVIDIA on board. אני מעוניין לקנות dell 2007WFP ואין לי במחשב רזולוציה מתאימה -> 1680x1050 מה אפשר לעשות? האים לכרטיס מסך שלי מתאים רק מסך רגיל? תודה לכל העוזרים. אופיר.

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by arkzai,

היי אני סטודנט לתקשורת חזותית ואני מחפש מסך טוב (אפשר CRT) לעבודה גרפית וידאו ותלת. אני לא יודע מה הטווחי מחירים של מסכים כאלה ואני שמעתי שCRT יותר איכותיים לעבודה וזולים יותר. זה נכון? תודה

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  16. Started by eyarit,

אני יודע בתור גבר שהגודל לא ממש קובע, למרות שברור על מה הייתי הולך בכל מקרה, אני מתלבט בקניית מסך LCD והבחנתי כי אין הרבה הבדל מחיר בין מסכי 22" למסכי 19" האם ההבדלים הם באיכות התצוגה? (אני הולך לעבוד הרבה עם TEXT) או רק הבדל מזערי בניצול שטח העבודה? האם מסכי 22" גדולים מדי למי שעובד הרבה מול האינטרנט ולאו דווקא רואה סרטים או משחקים? בקיצר, מה לדעתכם ראוי לבחור מהגדלים הנ"ל? אודה על עזרתכם. נ.ב- ברור שאשמח להמלצות קנייה של דגמים מובחרים עד 1500 ש"ח

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  17. Started by Rin,

למה אין מסכים LCD עם 0 MS? למה \ מה \ .... אשמח לתשובה - תודה מראש

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  18. שלום. אני גרפיקאי במקצועי מתעסק בעיקר בעיבוד ממוחשב של תמונות ועריכת וידאו ברמה גבוהה. לאחרונה החלטתי לשדרג את מסך הCRT שלי שלצערי הלך לעולמו. מקריאה קצרה ברשת הגעתי למסקנה שחברת EIZO עונה לרוב דרישותי. לאחר מציאת דגמים הרלוונטים לגביי ניתקעתי עם 2 דגמים שמתוכם יצטרך להיבחר 1 במשימה זו אשמח עם תעזרו לי. המסכים הם: (אשמח לשמוע גם את ההבדלים של הקטגוריות שלהם.) 1.EIZO SX2461W 2.EIZO CE240W במידה ויש לכם הצעות אחרות למסך מחשב בין 24-30 אינץ' בעל FHD עם מרחב צבע מורחב בתחום של ה6000-7000ש"ח אשמח לשמוע. אין לי שום צורך בצפייה בסרטים/משחקים/גלישה באינטרנט/קריאה של טקסט וכו.. אך ורק לעבודה. אין בעיה עם משקל/גודל/רעש/מהירות הדלקה וכו...

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  19. Started by gesha_s,

אני מתלבט בין כמה מסכים: SAMSUNG 940w (שזכה לתשבוחות בtomshardware) LG l194wt שנראה לי טוב אבל לפי מה שהבנתי יצא יותר יקר כי צריך לחפש חנות של משווק מורשה. BENQ FP92W שגם נראה לי טוב 20" dell e207wfp lg l204wt עדכמה שווה להוסיף עוד בערך 400 שח למסכים של 20 וגם האם בטוח לקנות באייבורי את מסכי הLG כי הם עובדים עם המשווק לפי מה שאני יודע כולם TN אך זה בערך התקציב שלי ואני צריך את המסך לסרטים ועבודות ולא משחקים במסך 203B אמרו לי שיש מצב שהיה לי GHOSTING בסרטים (סתם מידע) וזה בעיה כי רוב האפליקציות מחוץ לסביבת windows זה סרטים. תודה ואם יש המלצות למסך אחר דומה גם טוב

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  20. Started by nitsanroz,

מה כדאי? השימוש הוא משרדי

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  21. שאלה בכתורת.. האם זה נכון שליבואן הראשי אין במלאי את המסך ? ואני מניח שה DELL E228WFP פחות טוב משמעותית ולא שווה את ההתפשרות ?

• 0 תגובות
    • 765 צפיות
  22. אני בחיפושים אחרי מסך 22 אינץ, לשימוש משרדי בעיקר כגון מעבד תמלילים, גלישה באינטרנט, סרטים מדי פעם. חייב רמקולים מובנים, עדיפות עם כניסות USB. אשמח לקבל המלצות תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  23. Started by avi1134,

אתם יודעית מה ההבדל?? למה בידיוק יש הבדלי מחירים ביניהם??

• 1 תגובה
    • 765 צפיות
  24. Started by ftzahi22,

אני כרגע משתמש במסך LG F700P ומאוד מרוצה ,אבל הגיע הזמן להגדיל את המסך ראיתי אצל חבר את המסך 1970HR ולא התלהבתי , אפילו בFIFA היו מריחות על איזה מסך אתם ממליצים ? תודה

• 1 תגובה
    • 765 צפיות

דיונים חדשים בפורומים