עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by crssa,

מחיר המסך 1079 ש"ח http://www.cd-center.co.il/Product.asp?productid=11439&catcode=59 האם לדעתכם מתאים לשימוש משרדי [בעיקר אינטרנט ומסמכים] ושווה את המחיר? תודה

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  2. Started by idanshmu,

אני יודע שיש פה מעל ומעבר המלצות/סקירות/ביקורות על מסכי 22" אבל העובדה שיש כל כך הרבה גורמת לי להתלבט. המסך ישמש בעיקר לצפייה בסרטים/סדרות ואולי ישמש גם כמסך טלוויזיה בעת הצורך. השימוש העיקרי השני יהיה משחקים. החלטתי ללכת על ה- SAMSUNG T220 בעיקר בגלל זמן התגובה, העיצוב, והפופולריות שלו. רציתי לדעת אם עשיתי את הבחירה הנכונה בהתאם לצרכים או שאולי במסגרת התקציב יש בחירה טובה יותר (אפילו סתם דגם מתחרה שאני אוכל להשוות). תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by Talker,

שלום לכולם הגיע המחשב החדש סוף סוף! המסך שקניתי הוא T220 של SAMSUNG. יש לי שאלה, יש לי גם חיבור D-SUB וגם DVI, צריך לחבר את שני הכבלים למחשב או רק אחד? איך זה הולך?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by Yaniv_sosner,

תגידו איך המסך הזה..? ( HANNS.G HG281DPB 28" BLACK ) הוא צריך לשמש אותי למשחקים, וצפייה בטלויזיה... איך הוא?? איך האיכות של הצבעים שלו..?? במשחקים רואים צבעים יפים ? או שלא..? רואים חד..? תביאו לי את כל ההיתרונות והחיסרונות של המסך.. זה המסך... http://zap.co.il/model.asp?model_id=687014 תודה מראש יניב...

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  5. Started by asilbob,

E228WFP או 2243BW איזה מסך עדיף ??? ראיתי שאלו מסכים הכי מומלצים מה הכי כדאי פהה?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  6. Started by Joe Blow,

שלום לכולם קניתי את המסך הזה בשבוע שעבר. הורדתי והתקנתי את הדרייבר העדכני מהאתר של Samsung וכן את ה AutoRotation Premium שכולל בתוכו את הגרסאות האחרונות של MajicTune ן MajicRotation. נתקלתי בשתי בעיות מוזרות בעבודה עם המסך: 1. כל קובץ וידאו שאני מנגן ב WMP 11 מנוגן כך שאין סינכרון בין התמונה לקול. 2. כאשר אני מנגן את אותו הקובץ ב Nero ShowTime בעיית הסינכרון בין הקול לתמונה לא קיימת אבל אחרי כמה שניות של ניגון הקובץ המסך מודיע שהוא לא מזהה סיגנל באף אחת מהכניסות שלו (אנאלוגית ודיגיטלית) ונכנס ל sleep mode. אני מדליק אותו ע"י לחיצה על הכפתור, הוא סורק את הכניסות לא מזהה סיגנל ושוב חוזר ל sleep mode. אם אני סוגר את ה Nero ShowTime ע"י ALT+F4 ומסובב את המסך לפיווט הוא פתאום …

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  7. שלום, אני משחק משחקי FPS מהירים אונליין ולפי השמועות המסך ASUS MW221C בין הטובים למשחקים והוא בתקציב שלי. הסתכלתי בביקורת עליו באתר וראיתי שהשהיית התמונה שלו גבוהה יחסית - 31 לעומת שמסכים אחרים 22. האם אני יבחין בזה תוך כדי משחק? יש לי עיניים רגישות, אם זה מורגש אפילו בקושי זה יפריע לי..

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  8. המסך יחובר למחשב בלבד (לא לממיר) ככה שחיבור DVI ,נראה לי, אמור להספיק. המסך הולך להקרין סרטים בלבד. השאלה האם יש פתרון לסרטים שאינם HD, ככה שהתמונה לא תימרח על כל הגודל הזה. נ.ב. מישהו יכול לאמר לי איזה מפרט הכי מינימלי שנדרש להקרנת סרטי HD, לא מרכיבים חדשים (לכן לא כתבתי את זה בקטגוריית "מפרטי מחשב"). יש לי גישה למלאי של רכיבים משומשים ואני רוצה לדעת אם ניתן להרכיב מהם מחשב לHD. תודה.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  9. חייב פונטים חדים גם ברזולוציה נמוכה יחסית אני עוד לא עברתי למסך רחב ואני לא בטוח אם לקחת כזה המעבר קשה? עוד משהו - ראיתי מסכי LCD מזכוכית שהפלורסנטים בחדר משתקפים מהם , זה מה שהולך היום? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by Talker,

הזמנתי אתמול מחשב מKSP ויש לי כרגע מסך של סמסונג דגם: SyncMaster 203B גודל:20 יש לי אפשרות לקבל 5% הנחה על כל מסך מהחנות ואני רוצה לקנות מסך שיספק את התנאים הטובים ביותר למפרט שמצויין פה- http://www.siz.co.il/up.php?i=ghzm45mmnvgn.jpg הגודל הרצוי הוא 22 ועדיף כמובן בכמה שפחות כסף אבל משהו שיספק אותי הרבה יותר מהדגם הנוכחי שלי (אפשר לתת גם אפשרויות לפי תקציבים נגיד אחד של תקציב 1000, אחד של 1200, אחד של 1400...) *הערה: אם אתם חושבים שיש מסך בגודל 20 שיהיה מאוד איכותי למפרט שלי ויספק אותי יותר מהקיים וזול יותר מה22 אז גם אפשר להביא לפה! תודה רבה לכל העוזרים!

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  11. אני מתלבט על איזה מסך כדי ללכת,בראש ובראשונה מבחינת הגודל וכתוצאה מהגודל-מהרזולציה. השימושים למסך הם בעיקר משחקים וצפיה בסרטים(גם בHD). איך הרוזולוציה הגובהה יותר במסכים הגדולים יותר תשפיע במשחקים ובסרטים? מהו ההבדל המשמעותי בקפיצה מ'20 ל'22? התקציב הוא בערך עד 2500 שקל. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  12. אוקי, אז אחרי זמן של שימושים במחשב החדש שלי עם מסכי CRT שקיבלתי כתרומה מחברים עד שאני אוכל לקנות לי כמו שאני רוצה מסך 22" חלומי והגעתי למסקנה שהחופש זה הזמן! ;D הקיץ מתקרב ויהיה לי את מלוא הכסף למסך והתקציב הוא 1500 שקל עם תקציב גמיש אם יש משהו קצת יותר יקר ומשתלם אז עדיף- השקעה לטווח הארוך של בערך 3 שנים + - . עיקר העבודה שלי זה: גלישה ברשת, מעט משחקים, עבודות כתיבה, סרטים, עיבוד תמונות קל בתוכנות עריכה פשוטות. הדגש העיקרי אצלי הוא על גלישה ברשת- שהכתיב יהיה ברור וקריא. אין לי ידע מרהיב בתחום אבל הבנתי שיש דבר כזה שיש למסכים מסוימים וזה PIVOT שזה נותן אופציה לסיבוב המסך ב-90 מעלות וזה נראה לי ממש נחמד ומצוין לאתרים כשאתה רוצה לראות את מלוא העמוד וכאלה. אז זה עוד פרמטר…

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by Headspin,

מפרט נראה מרשים והמחיר לא רע... מה דעתכם עליו ? למשחקים טקסט סרטים.. הוא נראה טוב.. ומרשים האם כדאי או מתחרה בתקציב דומה?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  14. יש את המסכים שמככבים בזאפ (LG סאמסונג וMAG...) הבחירה באמת גדולה בזאפ ואני לא יודע מה לבחור... חייב שיהיה מסך רחב ובלי רמקולים. צריך זמן תגובה נמוך יחסית, אין לי בעיה עם ארגנומיה לוקה בחסר. אשמח אם תכוונו אותי למסך כדאי. תודה רבה לעונים.

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  15. יכול להיות שפספסתי משהו, אבל יש דבר אחד שלא כל כך ברור לי- מה לגבי אותם המסכים של מותגים ידועים (כגון סמסונג, LG )שמתפרסמים כל הזמן בקטלוגים של "באג" "אופיס דיפו" וכדומה? האם כולם שם מסכי TN? האם אין שם מסכים "ראויים", שיכולים להתחרות ב-DELL שעליו כולם מדברים? השאלה נשאלת מכיוון שאת המסכים האלה, אין שום בעיה להשיג כמעט בכל חנות שמחזיקה מוצרי מחשב וציוד היקפי... תודה

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  16. Started by assi80,

רכשתי לפני כמה ימים מסך סמסונג חדש מדגם T220 באינטרנט ואתמול הוא הגיע אלי הביתה. הרכבתי את המסך חיברתי מה שצריך, ושיניתי את ההגדרות ברזולוציה. השאלה אם שיניתי לרזולוציה המומלצת. מה הרזולוציה המומלצת למסך הזה? עם המסך קיבלתי גם דיסק. יש צורך להכניס אותו ולהתקין משהו או להתעסק בהגדרות? אני לא מבין גדול בנושא וכל עזרה תתקבל בברכה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by I21I21,

מה זה מסך מחשב חכם ? אין לי שום מושג מה זה חשבתי על זה https://ksp.co.il/web/item/278501 הבנתי שאפשר לצפות בטלויזיה , אז חשבתי לקנות מסך מחשב חכם ולצפות עם זה בטלויזיה ,במקום לקנות טלויזיה האם אפשר לחבר את הממיר ולצפות ? אם כן , איך אני עושה את זה ?

18. 22 אינץ' גדול לי מדי. ואני לא מתכוון לראות בו סרטים בשביל זה יש לי LCD 32 אינץ'. המטרה היא קצת משחקים וגלישה באינטרנט ועבודה בוורד וכו'... יש למישהו המלצה? חשבתי בכיוון של 206BWוSamsung אבל קראתי את הביקורות של ה22 ואני מניח שזה אותו אותו דבר גם ל20 אינץ'.

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by KiDi,

מחפש מסך WS 17 אינץ' למשחקים, עדד 1200 שקל... לא יודע אם קיימים מסכים כאלו במחיר כזה ואני סתם מטפס על עץ גבוה מדי, בכל מקרה אשמח לתגובות... אם אין כזה אשמח אם תמליצו על 17 לא WS שיתאים למשחקים וכרטיס מסך Radeon 1950PRO תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by kk_kk,

מה לגבי דיוק הצבעים ? לזמן תגובה ? יחס נגדיות ? זווית צפייה ? אול אין אול ? מה שמעניין אותי הוא דיוק הצבעים והאיכות (לא מדברים על יתרונות האורגונומיה של מסכי LCD). מה הבחירה הטובה hp 2065 או מסך CRT רגיל מי מעייף את העיניים יותר hp 2065 או CRT ***** עוד דבר (שאלה כללית) מה יותר טוב לתכנות מסך רחב או רגיל (מדברים על 22 אינץ')

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  21. (אני משתמש בחשבון של חבר שלי כך שאני זה לא הוא למי שמתבלבל חח) אז כך... אבא שלי מתקשר שואל אותי על מסכי יוטופיה "שמע מסך של 2300 במקום 1500 בהבהבה" ומ'זה לא! מה זה החברה הזאת בכלל ? בכל אופן, לשאלה העיקרית. אני צריך מסך 22 אינצ' טוב סביבות הממ.. 2000 (קצת יותר וקצת פחות מבחינת מחיר) ואני לא ממש מעוניין במסכים שבאים לרוחב (המלבניים) כי שמעתי שהם לא כל כך טובים ביחס לרגילים (המרובעים) תודה רבה חברה D: יאללה שוט

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  22. שלום לכולם. זקוק להמלצה למסך מחשב שישמש אותי המון לקריאת הרצאות, כתיבת מאמרים, מסמכי אקסל, אקרובט וגלישה באינטרנט. יש מצב שאחטא ואראה סרט פעם בשבוע. חשוב לי גם לציין כי משך העבודה שלי מול המסך הוא ממושך. המסך לא ישמש כלל למשחקים. מי ממסכי האסוס MW221C /MW221U עדיפים עבורי? אשמח לשמוע כל המלצה. אגב, אינני מעוניין בצ'ימאי. תודה רבה לכולכם.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  23. שלום , אני רוצה לקנות מסך חדש עד 1000 שקל בנתיים מצאתי את זה : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2009 אבל שמתי לב שהמסכים הרחבים זולים יותר מרגילים יש לזה סיבה או שזה סתם ככה ?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  24. שלום, לפני שאני רוכש את המסך הנ"ל, רציתי לראות אין הוא נראה, איזה איכות תמונה הוא מציג? איך נראים המסכים השונים במסך רחב. מישהו יודע איפה ניתן לראות את המסך הזה לא בקופסא אלה מחובר? מישהו מכיר חנות שתסכים להראות לי אותו מחובר? אני גר באיזור המרכז. ת"א. תודה.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  25. שמעו אני מחפש לאבא שלי מסך חמוד של 19 אינץ' עד 1000 שקל.. הוא רוצה 3x4 אז לא רחב, ללא רמקולים מובנים וזהו חח.. השימושים שלו בעיקר זה גלישה, קצת סרטים וקצת משחקים אבל לא משחקים כבדים אתם יודעים הרגילים בסגנון ג'נרלס וכאלה.. תודה רבה אשמח לקבל המלצות שהכי מתאימות לו.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.