עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Morfix,

שלום קניתי לא מזמן מסך כזה וראיתי שהתפרסמה פה סקירה על המסך הזה, מישהו יכול להסביר לי איך מייכלים את המסך? אני גם אשמח אם תפרסמו פה את ההגדרות שכילתם את המסך הזה.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  2. מחפשת מסך טוב רצוי 19 אינץ' לגלישה בעיקר וקצת סרטים אנא המלצותיכם וכמו כן האם כדאי לקנות באינטרנט

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  3. כל הפרטים בכותרת , אני מזמין את זה דרך אמאזון ומביאים לי את זה מארה"ב . חשבתי על ה226BW , יש המלצות אחרות ? עד 300 דולר , העדפה ל22" אלא אם כן זה פוגע באיכות ממש , הקטע הוא האם במשחקים יש הבדל ? אני לא רואה כל כך הרבה סרטים במחשב .. www.amazon.com

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  4. Started by dandy,

שלום קניתי מסך חדש (VIEWSONIC 930) שתומך בDVI ונראה לי שגם הכרטיס מסך (GECUBE 2900 PRO) ראיתי שיש חיבור רגיל (D-SUB) ויש גם חיבור DVI קראתי מה זה אומר והבנתי למה זה טוב. נראה לי אבל לא הבנתי מתי אני מחבר ואיך. אני מחבר את שניהם או רק את הDVI תמיד או רק למקרים ספציפים שמתאימים? כל הסבר נוסף על הDVI ולמה הוא טוב בארץ ועל החיבורים יתקבל בברכה תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  5. Started by ZiX,

לא נורא גם אם יחרוג ל1100 אבל לא להגזים (אני גם ככה בהוצאה גדולה).. רוצה בעיקר לסרטים ומשחקים.. אגב אני יודע שעדיף לקחת 19 אבל הוא לא יכנס לי בחדר בגלל זה אני קונה 17... אבל יש מצב שבכל זאת אני אקח 19 אינצ' לכן אני אשמח לשמוע גם הצעות ל19 וגם ל17.. תודה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by yud alaf 6,

אהלן, לחבר שלי יש כרטיס מסך GeForce4 mx 440 עם 128 זכרון(כנראה יש מצב ל64), הוא שמע פעם דיבורים על זה שאם כרטיס ישן המסך יכול להציג בעיות בתמונה כשהתקשר לחנות ושאל אמרו לו שזה קורה בתוכנות מסיומת של ווינדוס למשל מדיה פליר... יש לו סיבה ללא לקנות מסך בגלל התפועה הזאת אם היא קיימת בכלל? ואם כן מה היא בדיוק? תודה... אגב המס19אינצ' רחב של LG כנראה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  7. Started by sagim194,

מתי הוא בערך יצא לשוק???

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  8. מה הדרך היעילה ביותר בלי לפגוע באיכות התמונה ? PCMCIA עם יציאת DVI (האם קיים מוצר כזה?) כרטיס טלויזיה ? מתאם פשוט הממיר מ VGA ל-DVI (האם קיים?) אודה על עזרתכם..... חוץ מזה אני מתכוון לקנות אוטוטו מסך LCD בתקציב של כ-2000 ש"ח בעיקר לטקסטים ואינטרנט אך שישמש גם לצפיה בטלויזיה וסרטים יש המלצות ? שוב רוב תודות, אחלה פורום

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  9. Started by Odedb52,

בזמן ששוטטתי לי באתר של דל... פשוט נדהמתי לגלות זאת... :

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by ramimz,

המכשיר הוא SANSUI LCT-32SD http://www.elkol.com/Index.asp?ArticleID=177&CategoryID=93&Page=1 האם יש למישהו ניסיון עם החברה/דגם הללו ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  11. Started by arvennen,

חשבתי לקנות אותו אבל אני נרתע כי הוא די זול... (למרות שראיתי כמה המלצות עליו..)

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by Ro3eK,

הנה פרטים: LG L226WTQ wide screen , 2ms , contrust 1:5000, 1680 x 1050 באתר של LG: http://www.lge.com/products/model/detail/l226wtq.jhtml האם הוא טוב? תודה...

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  13. שנתיים המסך עובד פיקס ואין לי מושג אם הבעיה היא במסך או בכרטיס אז פירסמתי פה.. המסך לא יכול להתחבר בתור מסך ראשי(VIEW SONIC 922) אם אני מחבר מסך CRT LG בתור ראשי ואותו בתור משני הכל עובד. חשדתי בכרטיס מסך אבל חיברתי אותו למחשב אחר והוא לא מראה תמונה, איזה בעיה זאת בחיים לא נתקלתי בכזה דבר? (אם זה עוזר המסך מהבהב באור ירוק ולא משאיר את הכתום) אם מישהו יודע אני ישמח לתשובה ! תודה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. שלום חברה קניתי 203b ממש בזול במכרז אולסייל 1200 שח. המסך כולל PIVOT. הוא מחובר בVGA לנייד ומשום מה למרות שהתמונה נראית חדה אני מרגיש לא נוח לעבוד איתו ויש לי כאבי ראש. אולי הסיבה היא הרזולוציה שלו 1450*1000 או שפשוט הוא לא איכותי. מה אתם אומרים להחזיר ולקחת XEROX 19 אינץ המהולל?

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  15. Started by buyom22,

אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  16. Started by tiger3,

יש לי בעיה מאוד מוזרה במסך של המחשב אם הפעלתי את המחשב ולאחר שהמחשב מגיע לווינדוס אני עושה ריסט למחשב המסך מתחיל להשתגע מה זה אומר להשתגע - המנורה של בקרת המסך מהבהבת בצבע ירוק וכן במסך לא רואים כלום הוא מרצד בין צבע שחור לשחור קצת יותר בהיר בשביל שאני יוכל להמשיך להשתמש במחשב אני צריך לכבות את המחשב לחקות חצי דקה עד דקה ואפילו לפעמים שתי דקות ורק לאחר מכן להפעיל את המחשב. ןכן התופעה הנ"ל קורה כאשר אני נכנס לתוכנה שמפעילה את המחשב ברזולוציה אחרת ממה שיש לי במחשב אז הפתרון לזה הוא שאני מכניס את המחשב למצב שינה עם הכפתור של הירח שיש במקלדת ולאחר כמה שניות מדליק אות המחשב או לחילופין מכבה את החשב ולאחר כמה דקות מדליק. בעיה זאת הינה מרגיזה ביותר האם מישהו יודע למה זה קורה ומה…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  17. הדגש הוא שהוא לא יהיה רחב כלומר יחס רגיל של 3X4 תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  18. Started by arkzai,

היי אני סטודנט לתקשורת חזותית ואני מחפש מסך טוב (אפשר CRT) לעבודה גרפית וידאו ותלת. אני לא יודע מה הטווחי מחירים של מסכים כאלה ואני שמעתי שCRT יותר איכותיים לעבודה וזולים יותר. זה נכון? תודה

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  19. Started by hedva,

לחבר הלך הצג שימוש עיקרי, סרטים ומשחקים, ומעט עבודה משרדית

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by אסיWOW,

Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only http://tms.co.il/product/4173 או Dell 24" E248WFP Wide Black http://tms.co.il/product/5461 מטרה למשחקים כבדים וסרטים

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by DontPanic,

אנ מעוניין במסך לעבודה משרדית בלבד 19 אינצ' לא רחב מצאתי בKSP את המסכים האלו במחיר עד 600 ש"ח SAMSUNG 932BF, וSAMSUNG 943BM, LG L1953TR מה מבין שלושתם עדיף לעבודה ממושכת מול טקסט והאם במחיר כזה אפשר למצוא משהו יותר טוב? תודה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  22. Benq 24" FP241W האם המסך הזה מספיק טוב בשביל סרטים ומשחקי רשת?! ואין לו בעיות input lag כמו של DELL ואם לא אז מה התחליף הראוי ביותר למתבקש תודה מראש

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  23. אהלן.. הזמנתי לפני איזה חודש בערך מTMS מסך VP930 שלא היה אז בארץ. חיכיתי לו דיי הרבה זמן ואז הוא הגיע, אחלה מסך לטעמי.. היום הסתכלתי על המדבקה מאחורה וכתוב VP930-3.. יש איזה בעיות שאני צריך לדעת עליהן? תודה בכל מקרה לכולם!

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by חננב,

*לא רחב כמובן אז אלה הדרישות. ראיתי שה 971P המומלץ חזר לשוק... השאלה היא אם מאז שהוא יצא, לא הגיעו מסכים טובים כמוהו כבר לשוק? אני לא ממש מעודכן, אך אני מניח שהתשובה היא "לא במחיר הזה". תודה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  25. באתרים מסוימים שיש בהם צבעים מסוימים המסך שלי ממש קופץ כמו משוגע. שאני ממזער זה מפסיק. וגם זה לא קורה תמיד-משום מה בעיקר בלילה. משהו הזוי... בטח אף אחד לא שמע על זה. יש לי 2253BW של סמסונג.

• 3 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.