מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך 22 חדש. התקציב שלי הוא 1000-1200 ש"ח. ראיתי כאן בפורום שמאוד ממליצים על המסך DELL 2209WA. האם זהו באמת מסך איכותי משמעותית משאר המתחרים? האם במחיר שלו יש לו מתחרים ואם כן אילו עוד מסכים כדאי לקחת בחשבון? בקשר לניגודיות שלו: האם ניגודיות 1:1000 לא נחשב נמוך? איך זה שבכל זאת הוא נחשב איכותי? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
על איזה מסך כדאי ללכת? מחשב למשחקים בלבד... תקציב עד 1200 ש"ח, שוקל גם יד שנייה אז חשובים לי כמה דגמים שיעשו את העבודה... גם עם חריגה +- 200. אם נכנס 24" בתקציב אז אשמח גם להמלצה...
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
היי... בתרד הזה יש קישור לפרופילים של מסכי DELL אבל אין את הדגם של המסך שלי (בכותרת) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=377964.0 מישהו יכול להביא לי פרופיל? גוגל לא עזר לי =) ממש תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך טוב עם נגדיות טובה זמן תגובה מהיר (למשחקים וסרטים) אך שיהיה BLACK TO BLACK ולא GTOG לא משנה החברה אך אפשרי שתהיה חברה טובה כמו סמסונג LG ועוד.. התקציב שלי הוא 1200-1300 ש"ח בלבד..אודה למגיבים ואם אפשרי גם לקבל נתונים על המסך
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
ראיתי מסכים הנושאים את השם Primeview על הנייר נתונים "יפים" : 170/170 16.7M 8MS מה דעת מומחי הפורום ?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
XEROX 19" WIDE LCD XM3-19 SILVER-BLACK 1440*900 5ms 5Y http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11218 אני רוצה לדעת מה דעתכם עליו האם הוא טוב למשחקים וסרטים? האם זאת חברה טובה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי אני צריך חוות דעת שלכם האם שווה לקנות את המסך LG L1953TR המטרה העיקרת היא בעיקר אינטרנט אבל לפעמים גם משחקים כבדים ואני לא מבין למה אני לא רואה את המסך הזה האתר של lg מישהוא יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. זקוק להמלצה למסך מחשב שישמש אותי המון לקריאת הרצאות, כתיבת מאמרים, מסמכי אקסל, אקרובט וגלישה באינטרנט. יש מצב שאחטא ואראה סרט פעם בשבוע. חשוב לי גם לציין כי משך העבודה שלי מול המסך הוא ממושך. המסך לא ישמש כלל למשחקים. מי ממסכי האסוס MW221C /MW221U עדיפים עבורי? אשמח לשמוע כל המלצה. אגב, אינני מעוניין בצ'ימאי. תודה רבה לכולכם.
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני חושב לבנות מקרן למחשב ממסך LCD ומטול שקפים אני מחפש מסך קטן (15 אינצ' רצוי / 17 אינצ' גג) מחיר מינימלי : תאורה אחורית דפוקה ולא מפריעים לי כמה פיקסלים שרופים המעגל בתוך המסך מתחבר מצד אחד בלבד לפאנל ה LCD כך שניתן להזיז אותו שלא יסתיר את המסך משתמש בחיבור VGA רגיל (לא כמו מסך פנימי של מחשב נייד) מאיפה ניתן להשיג מסך כזה ? להקרנה אני רוצה להשתמש במטול שקפים לאחר החלפת נורת ההלוגן במטאל הלייד מה במסך קובע את הניגודיות של התמונה שתתקבל ? (במיוחד אני רוצה ש 'שחור' יהיה כמה שיותר 'שחור')
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
-
רוב העבודה תהיה אינטרנט ודברים דומים, אך הדרישה העיקרית היא להוות מסך טוב להצגת תמונות. אני יודע שפאנל TN לא יצטיין בזה, אבל התקציב מגביל. איזה מסך יתאים לעבודה הכי טוב? והאם ה 932B כבר ישן מדי או שהוא עדיין מומלץ? תודה : )
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן חברים אני חדש פה אז אין לי מושג אם זה המקום לשאול את זה או לא, (אם לא, סליחה מראש!) אז ככה יש לי מסך של SAMSUNG מסוג SyncMaster T220P ויש לי איתו בעיה, עד עכשיו לא ממש ראיתי את זה קורה אבל עכשיו משום מה כשאני מנסה להפעיל משחק המסך מראה לי מין הודעת שגיאה: "not optimum mode" עכשיו העיניין הוא שאין אין לי מושג ממה הדבר הזה נובע ואיך אני אמור לפתור את זה, כי אחרי כמה שניות שההודעה מוצגת המסך פשוט משחיר ולא מאפשר שימוש במחשב עד שאני לא מכבה את המשחק, אגב זה קורה לי בהמון משחקים משום מה ככה שאני לא מאמין שזה המשחק עצמו...
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי קשה לראות בסריקה ראשונית פיקסל בעייתי ולכן צריך תוכנה. ז"א שצריך להגיע עם מחשב לחנות?
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
האם לקחת 37 אינץ' או 32 אינץ'? ז"א 37WL66 או 32WL66. ראיתי שהרזולוציות שלהן דומות, מה זה אומר? שב37 התמונה תהיה מתוחה יותר? או שבכלל כדאי ללכת על ה - 37LC2R LG ואיזה גודל בד"כ אנשים קונים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום אני דיי חדש פה וראיתי שיש פה אנשים שממש מבינים לכן רציתי לשאול שאלה. ראיתי את המסך dell ultrasharp 2408wfp בארה"ב מחירו יוצא בערך 500 דולר בערך ויש לי קרובה שיכולה להביא לי את המסך ללא מכס. השאלה היא....האם שווה להביא את המסך הזה ב2000 שקל בערך? והאם המחיר מתכוון לרדת בקרוב ירידה דרסטית..? שווה לקנות יותר בחו"ל (מבחינת מחיר) או בארץ מבחינת אחריות ושיש באמת עם מי לדבר שצריך לממש אותה.... ומה קורה מבחינת האחריות בארץ שזה יותר חשוב....מכבדים פה בארץ אחריות של מסך מקורי שנקנה בארה"ב? בנוסף....אני רוצה לקנות כרטיס מסך: EVGA GeForce 9800 GTX+ עם 512 מגה זיכרון ואת כל שאר הנתונים אתם בטח יודעים... הוא יפעיל את המסך כמו שצריך? ויריץ לי משחקים על הרזולוציה הכי גבוהה? מצאתי במ…
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
כשאני מכבה את המסך אני רואה עליו מלאא סימנים עכשיו אני רוצה לדעת איך אני מנקה את הסימנים האלה היה לי כבר מסך אל סי די וניקיתי אותו עם מגבונים ונשארו הסימנים של המגבון וזה מעצבן אז אני רוצה לדעת אם יש חומר מיוחד כלשהו שאפשר לנרות איתו את המסך? תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך 22'' בטווח של 1300 למשחקים ועבודה משרדית. המסך הכי טוב שמצאתי הוא Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI, אבל זה נראה זול מדי יחסית למפרט. רציתי לשאול אם המסך הזה טוב (בייחוד למשחקים) ואם לא, אז מה כן? אין לי בעיה שיהיה 19'', אבל העיקר שיהיה טוב למשחקים
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אני מחפש מסך "22 לא יקר מידי סביב ה-1000 ש"ח עם עדיפות לפחות מכך. הציעו לי מספר מסכים ואני לא יודע מה כדאי, BENQ LCD 22" T2200HD 5ms DVI WIDE Chimei 22 LCD 228D 5Ms MAG 22" AI2237W Samsung LCD 22 2253BW 2Ms 1:800 וגם הציעו לי בקצת יותר (ואמרו שמאוד כדאי) את המסך Philips 22 Wide 220CW9FB 2ms 1:12000 (ב- 1086ש"ח) האם זה באמת כדאי? והאם יש הצעה למסך אחר באותו תווך מחירים של הזולים יותר? וגם האם במחיר של ~1000ש"ח אפשר להשיג משהו טוב יותר מה-Philips אני לא יודע אם זה חשוב אבל יש לי כרטיס מסך HIS 4670 תודה.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן ובוקר טוב יהודים יקרים..... טאני מעוניין מזה זמן לקנות מסך מחשב רחב במחיר מאוד גמיש ונכון לעכשיו מצאתי 2 מסכים צריך חוות דעת מקצועיות בעניין כגון : האם מופיע במסכים "הילה" מסביב לאיקונים ואוביקטים, חדות וכדומה המסכים הם : View Sonic VX2235wm and Mag BP2219FW אודה לתשובה
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מאחר ויש עכשיו קהילה קטנה של משתמש 2709W תודות לאלכס אנחנו צריכים ת'ראד בשבילנו ולא רק הת'ראדים שלנו האישיים עם ההתרשמויות שלנו מהמסך. הייתי רוצה להמליץ לכל בעלי המסך שיש להם יותר ממסך אחד (כמוני) על תוכנת UltraMon http://www.realtimesoft.com/ultramon/overview/ בנוסף הייתי רוצה לדעת על איזה הגדרות שאר המשתמשים של המסך משתמשים
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
אני צריך מסך ב 1700 גג,לא איכפת לי 19" או 20". בקיצור חשבתי ללכת על ה ViewSonic 19" LCD VP930 שיש לו ביקורות ממש ממש טובות ורציתי לדעת אם עכשיו המחיר הוא 1666,אז נגיד בעוד חודש חודשיים המחירים עשויים לרדת ? לפי ההערכה שלכם,יהיה הפרש של כ-200 ש"ח ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 767 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מסך 19 רחב עם רזולוציה גבוהה - 1440*900 ומעלה (הנסיון מהמחשב הנייד שלי 1650*1050 שמסך רחב זה מעולה). עד מחיר של 1400 ש"ח. מצאתי את הLG הבא L194WT. יש למישהו נסיון איתו? יש למישהו רעיון טוב יותר? תודה.
-
- 0 תגובות
- 767 צפיות
-
-
בדרך כלל על מנת לצפות בשולחן עבודה ברזולוציה מיטבית יש צורך לעבוד ברזולוציה המקסימלית שבה תומך המסך. כלומר עם המסך הוא 1080*1920 יש לעבוד ברזולוציה הזו על מנת שנקבל את איכות התמונה הטובה ביותר. מה קורה במשחקים ? אם אני קונה מסך שעובד ברזולוציה 1440*2560 ואני מריץ את המשחקים ברזולוציה ב-1080, האם איכות התמונה תהיה כמו זו המתקבלת במסכי הווינדוס הרגילים או שאין השפעה דומה במשחקים? ברור לי שהרצת משחק ב-1080 תהיה פחות איכותית מאשר ב-1440.
-
- 3 תגובות
- 766 צפיות
- 1 follower
-