מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לרכוש שני מסכי LCD - אחד עד 1500 ש"ח והאחר עד 2500 ש"ח. שניהם מיועדים לבעלי ראייה שאינה טובה במיוחד כך ש 2007FP ואחיו לא באים בחשבון (גודל פונט). השימוש הוא עבודה עם טקסטים. זה הכל. נראה לי ש 19" יהיה טוב כאן בשל גודל הנקודה הגדול ביותר.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
היי אני צריך חוות דעת שלכם האם שווה לקנות את המסך LG L1953TR המטרה העיקרת היא בעיקר אינטרנט אבל לפעמים גם משחקים כבדים ואני לא מבין למה אני לא רואה את המסך הזה האתר של lg מישהוא יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
לא נורא גם אם יחרוג ל1100 אבל לא להגזים (אני גם ככה בהוצאה גדולה).. רוצה בעיקר לסרטים ומשחקים.. אגב אני יודע שעדיף לקחת 19 אבל הוא לא יכנס לי בחדר בגלל זה אני קונה 17... אבל יש מצב שבכל זאת אני אקח 19 אינצ' לכן אני אשמח לשמוע גם הצעות ל19 וגם ל17.. תודה
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן, לחבר שלי יש כרטיס מסך GeForce4 mx 440 עם 128 זכרון(כנראה יש מצב ל64), הוא שמע פעם דיבורים על זה שאם כרטיס ישן המסך יכול להציג בעיות בתמונה כשהתקשר לחנות ושאל אמרו לו שזה קורה בתוכנות מסיומת של ווינדוס למשל מדיה פליר... יש לו סיבה ללא לקנות מסך בגלל התפועה הזאת אם היא קיימת בכלל? ואם כן מה היא בדיוק? תודה... אגב המס19אינצ' רחב של LG כנראה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש השוואות או חוות דעת על מסכים לקריאת מסמכים ולא למשחקים. מישהוא יודע, מישהוא מכיר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
המסך ישמש לעבודה מול האינטרנט , ואני קונה אותו 1007 שקל. האם הוא משתלם וכדאי? תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים והכל, אבל השימוש בPERFECTSUITE הוא מאוד מסובך, רציתי לדעת האם יש פה מישהו שהגיע לכיול אופטימלי ויכול לעזור לי. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על מסך מסך Samsung 226BW בחברת BUG האם הוא טובהוא טוב ועד כמה הוא איכותי למשחקים וסרטים בעיקר רציתי לדעת לגבי הפנאל כי שמעתי שיש כמה חברות שיצרו אותו אבל הבנתי שעכשיו כבר מייצרת אותו רק סמסונג האם זה נכון? יש לי התלבטות בינו לבין עוד 2 מסכים LG W2052TQ וSamsung 2053BW אשמח אם תגיבו גם לבי 2 מסכים אלו תודה רבה על העזרה מראש זה מאוד חשוב לי
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
האם יש דרך או תוכנה שבודקת ואומרת לי מה הניגודיות של המסך או שאני מסתמך רק על נתוני היצרן והמשווק ותו לא?
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות 2 מסכים, שניהם משמשים לעבודה רגילה במחשב - אין שימושים במשחקים... 17" או 19", לא ממש משנה לי. איזה מסכים עומדים בתקציב, וגם מומלצים לקנייה? תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפשת מסך LCD בגודל שציינתי. השימוש שלו הולך להיות לעבודות גרפיקה (אבל לא כל היום מול המסך...), סרטים, סדרות וכמובן גלישה באינטרנט. התקציב הוא עד 800 ש"ח. שמתי לב שרוב המסכים האיכותיים עולים יותר. השאלה היא האם ניתן להשיג משהו איכותי בסכום הזה? אשמח להמלצות. המשך יום נעים לכולם! מיכל אה ועוד דבר, אם יש לי מחשב נייד (סטודיו של דל) יש מעין ציור של מחשב באחד החיבורים, אני מניחה שזה החיבור שצריך. השאלה היא איזה כבל אני צריכה והאם זה בד"כ מגיע עם המסך מחשב?? והאם זה בכלל כדאי לחבר מסך רחב למחשב נייד? תודה
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
דגם המסך הוא HP2065, אלה תמונות של הפינה העליונה של המסך [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מישהו יודע מה נסגר עם המחיר של הvp930 ?? לפני כמה זמן שחשבתי על לקנות אותו הוא עלה 1500 עכשיו הוא עולה 1700 מה הסיבה לזה?זה ירד בחזרה??
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ראיתי בכמה מקרים מסך LCD דגם XXXX-C או S או A מה הכוונה?
-
- 7 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך בגדלים האלה כדי לחבר אליו את המחשב ובעתיד את הקונסולה שאני הולך לקנות (PS3 ) שאותם אפשר לחבר בDVI או בעזרת מתאם גם בHDMI הבעיה שלי היא אני רוצה לחבר גם PS2 שבא עם חיבור COMPONENT. האם ישנה חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני גם אשמח ללמוד יותר על כיווני המסך
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
דיברתי עם מוכר בחנות לגבי רכישה של מסך דק והוא המליץ לי על המסך הזה ב-650 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לסרטים ולמשחקים, חשוב לי שהוא יהיה טוב, לא מוכן להתפשר על זוויות צפייה ומריחות וכהנה... מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם אומרים על המסך הזה למשחקים בעיקר.. דניאל.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הזה ורציתי לדעת אם יש איזשהו בעיה לחבר אותו לכרטיס מסוג 6600gt של גיגהבייט ? וגם כן רציתי לדעת על גובהו של המסך יש לי ספרייה עם מקום מובנה למסך בגובה 48 ס"מ האם הוא יכנס ? תודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שאלה בכתורת.. האם זה נכון שליבואן הראשי אין במלאי את המסך ? ואני מניח שה DELL E228WFP פחות טוב משמעותית ולא שווה את ההתפשרות ?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מסך כזה וראיתי שהתפרסמה פה סקירה על המסך הזה, מישהו יכול להסביר לי איך מייכלים את המסך? אני גם אשמח אם תפרסמו פה את ההגדרות שכילתם את המסך הזה.
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
מחפש מסך WS 17 אינץ' למשחקים, עדד 1200 שקל... לא יודע אם קיימים מסכים כאלו במחיר כזה ואני סתם מטפס על עץ גבוה מדי, בכל מקרה אשמח לתגובות... אם אין כזה אשמח אם תמליצו על 17 לא WS שיתאים למשחקים וכרטיס מסך Radeon 1950PRO תודה
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי קניתי בדיוק לפני שנה בעזרתו האדיבה של הפורום הזה ובעזרת חנות נקסטופ את המסך המעולה 2007fp שך dell אני צריך המלצה למסך נוסף ... לא בשבילי אלא בשביל המחשב שנמצא בבית ההורים שלי בו אני גם משתמש (אני מעצב גרפי) אבא שלי לא מתלהב לקנות את ה " הכי טוב " כמו שאני קניתי אלא ביקש שאני ימליץ לו על משהו טוב אבל זול יותר אני מצידי לא מבין איך אפשר לחזור אחורה באיכות, כעת לאחר שהתרגלתי ל2007 עזרה והמלצה מה לקנות תתקבל בברכה יונתן
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום קניתי מסך חדש (VIEWSONIC 930) שתומך בDVI ונראה לי שגם הכרטיס מסך (GECUBE 2900 PRO) ראיתי שיש חיבור רגיל (D-SUB) ויש גם חיבור DVI קראתי מה זה אומר והבנתי למה זה טוב. נראה לי אבל לא הבנתי מתי אני מחבר ואיך. אני מחבר את שניהם או רק את הDVI תמיד או רק למקרים ספציפים שמתאימים? כל הסבר נוסף על הDVI ולמה הוא טוב בארץ ועל החיבורים יתקבל בברכה תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-