מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה כול כך אבל שמתי בסוף פה.. אז אם זה לא מתאים מצטער... :-\ אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר אבל אין לי ממש מקום, אז אבא שלי הציע הצעה "לזרוק" תמסך של המחשב ובמקום לשים טלויזית lcd שהיא תיהיה גם טלויזיה בעצמה וגם לחבר אותה למחשב כמסך רגיל(שאני יראה בה טלויזיה וגם שאני יוכל להשתמש בה כמסך למחשב) עכשיו כמה שאלות אני יושב קרוב למסך זה יכול להרוס לי תעיניים(שבעתיד אולי יהיה לי משקפיים וכ''ו חס וחלילה) או שאם יראו בכלל טוב במסך? או שיראו מגעיל? התקציב הוא בערך 2000 שקל +- שווה לקנות או לוותר על זה? תודה לעוזרים!!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על מסך 17" של DELL : Dell 17" Flat Panel 1707 LCD Monitor תמונה שלו: המסך הזה שווה קניה? צריך את דעתכם הדחופה
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
ראיתי הרבה דיונים בפורום אבל ללא תשובה חד משמעית: מסך 19", ~1500ש"ח לשימוש רב תכליתי כולל מולטימדיה (סרטים ומשחקים). מי לוקח? הBenQ או הSony?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מסך וזה בערך הסכום שאני רוצה... ולי חשוב מאוד שהמסך היה יפה...ושחור... וכמובן איכותי וטוב... האם הוא עומד בקריטריונים...אגב ראיתי אותו בפעולה (את הדגם של ה2MS ו1:3000)....והוא ממש איכותי אומנם לא ראיתי עליו משחקים...אבל בסרטים הוא היה ממש טוב...וגם בטקסט ועבודה שוטפת... מה אתם אומרים??
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
האין זה אבסורד שזה המסך היחידי שמומלץ לטווח מחירים שלו עם מאפיינים כאלו, אך לא ניתן להשיגו באף מקום ? גם למי שאמור להיות אותו במלאי יחסי זה איזה חנות בעלת 2 שמות בפתח תקווה (ויש עוד איזה חנות שמבטיחה מלאי עתידי בירושלים). זו בעיה גם למי שגר רחוק משם וגם מבחינת זמינות לתקלה עתידית/מיידית ו/או מלאי לקניה בסיסית בכלל. ברור לי שאנחנו בישראל והמצב פה לא להיט (שלא נדבר על היצע המסכים שיש בחו"ל לעומת הארץ), אבל זה מעצבן שזה המסך היחידי שאפשר להמליץ עליו בתחום מחירים זה (והיחידי שבפועל מומלץ) ושאין להשיג אותו. דל ישראל מתנערת מהנושא (בצדק או שלא) ואומרת שצריך לפנות לספקים המורשים בשאלות. הספקים המורשים, או שלא חוזרים, או שאומרים שהמידע מסווג, או שמפנים אותך לחנויות. חוץ מ 2 החנוי…
-
- 68 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
המון הודעות מילאו בחודשים האחרונים את הפורומים, המון תגובות נכתבו להם והמון כבר דובר / נכתב / דוסקס בנוגע למסכי 22 אינץ'. אבל... חברים יקרים, אמנם עם פאנל TN ועם light bleeding, אבל בואו נפריד בין העיקר לתפל (לפחות חלקנו... לא מומלץ לבעלי החסכונות, ובעלי הידע ה"לא מתפשרים למיניהם" לעשות את ההפרדה הזו)... המסך הנ"ל הוא הקנייה המשתלמת ביותר! בסך הכל מסך לא רע בכלל, 22 אינץ' (!) מחברה גם כן לא רעה, בעל תגובות אוהדות ברחבי הרשת ועם תג מחיר של (ואני ארד שורה לצוך זה)- 1690 ש"ח!!! (ksp נכון להיום 22.2) ואני מדגיש - המחיר צונח משבוע לשבוע (לפני 3 חודשים 2290 ש"ח)... דעות / תגובות יתקבלו בברכה...
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדקתי וראיתי שהרזולוציה שלו היא 1680x1050. כאשר בדקתי בהגדרות כרטיס המסך שלי לא ראיתי את האופציה הזו ברשימה... מה לעשות? האם זה מתעדכן כאשר אני אחבר אותו? או שזה עניין של דרייברים או משהו?
-
- 3 תגובות
- 800 צפיות
-
-
כתבתי כבר כאן בפורום = אני ממש בדילמה רצינית....כי האיכות חשובה לי מאוד וחדות התמונה (למשל בטקסטים) היתי סגור על ה19" LG1970HR ...אח"כ אמרו לי שהסוני SDMX95F לוקח אותו ( למרות שהוא על הנייר 8ms ו1:1500 לעומת 1:1600 ו 2ms של הLG ) ואז התיעצתי עם מישהו שעוסק בגראפיקה ואומר לי שהרוב מחפש את הטרנדיות -וזהו! והיום מסכי CRT סופר איכותיים - כדוגמאת פיליפס הזה(1100 ש"ח) http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2131&Pname=PHILIPS נימכרים במחירים מגוכחים ושווים פי 2 מכל מסךLCD ! בקיצור אני מחפש איזה שהו מיבחן השוואה שבדק את כל אלו = ממש טבלה מישהו מכיר?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע מה יחס הניגודיות של המסך הנ"ל. בכל אתר מפורסם אחרת: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=13&prodid=100&keySearch= http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_19%20inch_L1970HR-BF.jhtml http://www.sale4u.co.il/product.asp?productid=752 http://www.karish.co.il/ProductInfo....=980&catId=185
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
DELL E228WFP 22-inch Widescreen Flat Panel Monitor הוא יחסית לא יקר... 3000 ש"ח מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ניסיתי בחיבור מחשב למסך LCD מדגם LG 37LB1R עם רזולוציה טבעית של 1366*768 ותכונת Pixel Mapping, לשדר את הרזולוציה הזו אבל גם ב-powerstrip ב-Display Profiles -> Resolution כאשר מוסתרות רזולוציות לא נתמכות המכסימום זה 1360*768 שזו רזולוצית המכסימום של כרטיס המסך, GF6100. כאשר אני מתיר רזולוציות נוספות זה קופץ ל-1600*900. לא ראיתי מקום להכניס מספר בצורה ידנית. האם עלי להסיק מכך שלא אוכל להפיק 1366*768 מכרטיס המסך שלי? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 849 צפיות
-
-
אני עומד לבצע בקרוב מעבר מ-CRT ל-LCD רציתי לקבל המלצות למסך איכותי בטווח המחיר שהבאתי. אני משתמש בו בעיקר למשחקים, סרטים מדי פעם. ראיתי שכולם ממליצים על ה-SONY X95 ועוד שהוא זול ב-300 ש"ח והפאנל שלו הטוב ביותר בתחום המחירים הנ"ל. האם זה המסך שהכי מתאים לי בתקציב הזה?? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
השיפור העיקרי במרחב הצבעים וזויות צפיה מושלמות עם זמן תגובה של P-MVA הכוונה ב- "LED" היא לתאורת מסך מבוססת LED במקום פלורסנט. http://www.behardware.com/articles/654-1/xl20-samsung-s-1rst-lcd-led.html והשוואה עם ה-NEC שעולה 5000 יורו http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/professional-monitors.html
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש לקנות 2 מסכים 19" LCD - לעבודה. גרפיקה ותלת מימד. 1600-1700 ש"ח למסך. שהגרפיקה תהיה כמה שיותר קרובה למציאות. חדות וגוונים טובים. המליצו לי על סמסונג 931BF שיש לו 1:2000 ניגודיות. מישהו עובד איתו? בגרפיקה.? יש המלצות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
למרות שרציתי מסך 20" רחב, אני חושב שעדיף ללכת על איכות מאשר גודל. ומאחר והסמסונג 971 לא בתקציב, והDELL 2007WFP בכלל, ואני לא רוצה צג עם פאנל TN אני חושב שהSONY הוא הדבר שהכי מתאים לי. (התקציב שלי לא גמיש אל מעל לגבול ה1800 ש"ח כי קונים לי את המסך במתנה, ככה שאין לי אפשרות להוסיף כסף בעצמי). למישהו יש את הX95F ויכול לתת עליו חוו"ד אני רוצה לדעת שאני הולך לקנות משהו טוב. כמו כן, אם למישהו יש חנות באיזור המרכז (כפ"ס/רעננה/הרצליה/ת"א וכד'...) שיודע שהמסך בא שם עם אחריות כמו שצריך ובמחיר טוב. אני מתכוון ללכת לקנות מחר, אז זה יכול לעזור מאד אם אני אדע איפה לקנות ושאני עושה קניה נכונה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מסך LCD. לאחר חיפושים ושיטוטים במשך כמה ימים בהודעות ישנות כאן והפניות לאתרים, נהפכתי "מומחה" ( :s05:), אך בכל זאת הייתי רוצה לשתף במחשבותיי ולקבל חוות דעת רגע לפני הקנייה. שימושים: טקסט (גלישה באינטרנט וכתיבה אינטרנסיבית ב WORD). בנוסף, איכות התמונה חשובה לי. תקציב: בטווח הסביר. עד 3000 ש"ח בערך. כרטיס מסך: GIGABYTE 7300GT אני חושב שהוא תומך עד 2560x1600 at 60 Hz. (http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2282&ProductName=GV-NX73T256P-RH) התלבטתי בנוגע לגודל המסך. הנה כמה נתונים: 19 אינץ' רגיל 29.0 * 38.6 = 1,119 סמ"ר - 1280X1024 20.1 אינץ' רגיל 30.5 * 40.6 = 1,240 סמ"ר - 1600X1200 (הכל מאוד קטן)…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך דעה כמה שיותר מהר. חבר מגיע מחו"ל והוא יכול להביא לי ViewSonic VX2035wm או LG L204WTX מחו"ל ב 1300 ש"ח. הוא גם יכול להביא LG L1952TX Black 19" LCD 8ms, 1400:1 CR, 300CD/m2, DVI במחיר של 1000 ש"ח! אני מזכיר לכם שאני זה שהחליט בסוף לרכוש את ה 2007FP של דל. האם החסכון הזה של 1000-1500 ש"ח לא שווה את זה? האם המצב יהיה ממש נורא עם המסכים האלו? ידוע לי שכולם בעלי פאנל TN. ובכל זאת... אני מזכיר. השימושים שלי הם גלישה באינטרנט ועבודה עם וורד (קריאה וכתיבה). זה הכל. עריכה: שתי אפשרויות נוספות: ViewSonic VX2235wm 22" widescreen 1680 x 1050 280 cd/m2 700:1 5 ms 0.282 mm DVI, VGA (HD-15) , w/ DVI cable ב 1607NIS או ViewSonic VX2245wm Flat panel display TFT 22" widescreen …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, בזמן האחרון יש יותר מידי דיבור והשוואת נתונים יבשים לגבי המסך הנ"ל. וגם לא ברור לי איזו חברה מוציאה מסכים באותו דגם עם פאנלים כל כך שונים ?!?! אבל זה לא העיניין. אני מבקש ממישהו יש לו את המסך DELL2007WFP רוויזיה אחרונה + IPS שירשום מה הוא חושב על המסך... וגם תמונות אם יש מצב. אני מקווה שמישהו ירים את הכפפה. חוץ מזה, lcdtv הוזכרו כספק - אבל באתר שלהם סכום המסך עומד על 2700 ... האם , לדעתכם, הקנייה כדאית ?
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
איך המסך הזה? סוחב מבחינת איכות תמונה/ביצועים תמורה למחיר וכו'? תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
LG L2000C נגב DELL 2007FP מי מנצח ולמה? אני דיי נעול על הדל...הייתי רוצה לשמוע את התיחסותכם לעובדה שה LG הוא 8 מילי שניות לעומת 16 ב DELL מבחינת מחיר הם אותו הדבר
-
- 6 תגובות
- 959 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 20" ויש לי בעיה כי אני יודע שכולכם ממליצים על DELL אבל חשוב לי שהפאנל לא יהיה IPS כי אני צריך אותו גם למשחקים. ואני לא יכול לשחק עם החזרות כל פעם ולחכות שאולי יגיע פאנל רגיל. אני מוכן להשקיע 2300 ש"J במסך 204B של סמסונג או אולי ב LG L204WT ב 2000 ש"ח. מחר אני הולך להזמין ואני חייב תשובה, אם צריך לבחור מבין הסמסונג ל LG מישהו יכול להמליץ על אחד מהם? שאלה נוספת, מה המידות של מסך 19" (אורך ורוחב) ומסך 20" WIDE. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך LCD DELL 2407WFP/Ultrasharp Black או מסך DELL WIDE 2007 WFP 20.1" LCD או מסך LCD DELL E228WFP Black מה אתם אומרים ??
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, אם יש משהו מוצלח מאוד אז אפשר להתגמש במחיר. חדש בתחום ולא מבין בנתונים הטכניים בכלל, אז אשמח לקבל טיפונת הסבר לכל המלצה תודה.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי מסך crt של LG העונה לדגם E900B בכל מקרה כרגע הוא עומד על mhz 60 , שאלתי אם אפשר להעלות ל85 , ?....כאילו העלתי , אבל אני לא בטוח כמה זה בריא למסך עצמו?...
-
- 5 תגובות
- 805 צפיות
-
-
המטרות הם לא למשחקים ולסרטים, אלא לכמה שפחות קרינה ולקריאה מדוייקת של טקסטים ושיחזיק לאורך זמן. והבנתי שמומלץ מאוד לא לקחת את ה 740N כי הוא לא משדר DVI טהור אלא רק עם מתאם שזה לא מומלץ, וה LG עושים כאבי ראש במסכים, אז חשבתי על ה AOC שעליהם בכלל שמעתי שהם לא מוכרים ולא מומלץ וזה בכלל לא בסקאלה. הכי חשוב לי שיהיה כמה שפחות מאמץ לעיניים ולא יזיק לבריאות ויעמוד בכמה שיותר תקנים בריאותיים שאני יוכל לעבוד למשל עם המסך בלילה בלי להתאמץ יותר מידי, שהוא יהיה ממש ממש בריא לעיניים ונוח לעבודה להרבה שעות יומיות. ההתלבטויות הן בין (מה שאני מצאתי) : LG L1752T / TX לא הבנתי את ההבדל בניהם Samsung 740N (הבנתי שבכלל כדאי לוותר כי הוא לא משדר DVI טהור) BENQ FP71G MAG B716 (הבנתי שבכלל כדאי…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-