עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Stick2it,

אני רוצה לשמוע אנשים שראו את המסך בעיניים ולא מאלו שיגידו - זה TN קנה דל.... עברתי היום ב4 חנויות אלקטרוניקה ולצערי ראיתי בערך כל מסך אפשרי מלבד הדגמים האלו שהכי מעניינים אותי. מחיר המסכים לא חשוב לי ואני רוצה לדעת מה המסך הטוב ביותר מבין שלושתם. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by Jules Winnfield,

לפי הביקורות בפורום ה MW הוא המומלץ אבל מאחר ואלה מסכי 22" ואין הבדלים ממשיים בינהם, האם שווה להשקיע את ה200 שקל הפרש ולקחת את הדגם שהומלץ בביקרות?

• 4 תגובות
    • 781 צפיות
  3. Started by dan1111,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות LCD 19 למחשב חדש בתקציב של עד 1,500 שקל גג. המחשב מיועד בעיקר עבור סרטים ואינטרנט (ואולי גם קצת משחקים). אז ככה, ההלתבטות שלי היא בין כ-6 דגמים, בעיקר LG ו-SAMSUNG: 1. LG L1953TR - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000, בהירות 300 - מחיר: כ-1,450 2. SAMSUNG 931BF/SAMSUNG 931C - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000, בהירות 300/250 - מחיר: שניהם כ-1,600 (לא בדיוק הבנתי מה ההבדל בינהם-חוץ מהבהירות). קצת חורג לי מהתקציב. 3. SAMSUNG 940BF - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300 - מחיר: כ-1,550 4. SAMSUNG 931B - זמן תגובה 5MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300 - מחיר: כ-1,350 5. METZ l19d - זמן תגובה 6MS, ניגודיות 1:700, בהירות 250 - מחיר: כ-1,130 (הכי זול מבינהם). א…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  4. אני רוצה להפוך את הDELL אנכית ואני צריך איזה קובץ ואני לא מוצא אותו איפה אני יכול למצוא אותו?

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  5. Started by Refaelo,

שלום לכולם ראיתי שיש מסך חדש של DELL דגם E248wfp מישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הנ"ל לבין הדגם 2407wfp תודה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  6. Started by yanivgold,

2405wfp יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה (לאחר שימוש של 4 חודשים) ב2000 שח האם כדאי? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-ultrasharp-2405fpw/4505-3174_7-31335738.html

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  7. המסך הראשון הוא NESO דגם TD770A והמסך השני הוא LG FLATRON F700B איזה מסך טוב יותר למשחקים ? איך אני יודע איזה פאנל יש כל אחד ? [אם תוכלו להסביר לי מה זה פאנל , פשוט עד לפני כמה ימים חשבתי פאנל זה המעטפת של המסך .. כמו פאנל של פלאפון ] ובכללי , איזה מסך חדש יותר ומהו המסך הכי מומלץ מתוך השניים ?

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  8. Started by עמיר שחר,

שלום רב, יש לי שתי שאלות 1. ראיתי את ההודעה שמדברת על מסך סמסוג 226BW ועל זה שהוא עם פנל NT לא איכותי, האם סידרת 206BW אם עם אותו סוג של פנל?? 2. אני מעוניין לנקות לי מסך 20-22'' רחב (16X9). אשמח לכבל המלצות למסך איכותי. בתודה מראש, עמיר שחר

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  9. Started by sPoiled,

חשבתי על ASUS: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13014מה אתם אומרים? תודה על העזרה!

10. שלום, אני חושב על לקנות מסך ורציתי לברר האם הרמקולים המובנים שמגיעים עם חלק מהמסכים שווים משהו, ואם כן מה מומלץ בתקציב בסביבות 1200 תודה

• 2 תגובות
    • 781 צפיות
  11. Started by The_protector,

אוקיי חבר'ה, יש לי שאלה לגבי קניית מסך. אודה לכם אם תוכלו לענות לי עליה השאלה: אם אני אקח את המחשב שלי (לצורך העניין בעל כ.מ HD5850) ואחבר לו את ה DELL 2209WA, ואריץ סרט, ולאחר מכן אני אנתק את הדל (המומלץ), אחליף את גרסת הסרט ל1080P, אחבר למחשב מסך של סמסונג 22 אינץ', שזול משמעותית ממנו, אבל תומך ב1080P, באיזה מסך הסרט יראה יותר טוב? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  12. אהלן קניתי אתמול את ה 221D, ונתקלתי בבעיה מאוד מוזרה. כאשר המסך כבוי (אך מחובר לחשמל), אם תשימו את האוזן באמצע החלק העליון (איפה שהחורי אוורור), תוכלו לשמוע מאין ציפצוף בתדר גבוה מעצבן כזה. לא כל האנשים שומעים אותו (מבוגרים בעיקר לא), אבל יש לי שמיעה טובה וזה מעצבן נראה לכם שזה בעיה ספיציפית בשלי, או משהו כולל לכל הסדרה? חיפשתי קצת מידע באינטרנט ומצאתי שעוד אנשים מתלוננים על קצת רעשים ממנו, בעיקר שמורידים את רמת הבהירות. (ובאמת גם אצלי יש רעש שמורידים את רמת הבהירות, שוב מאותו מקום. ההבדל הוא שהרעש הזה הוא הרבה יותר נמוך, ולא מפריע לי כי אני תמיד בכל מקרה על מקסימום) מה אתם אומרים? אם כל הסדרה כזאת, אני לא יודע אם להשאר עם המסך (ויותר חשוב, אני לא יודע אם הם יחזירו לי את…

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  13. Started by SoHoN BuChO,

לאחרונה הוא התחיל להשתגע וכל פעם שאני עושה משהו הוא תמיד נכנס לSleep Mode ונדלק בחזרה ושוב ושוב עד שאני מפסיק לגעת במחשב. אני לא חושב שזה בעיה במסך עצמו,אבל מה אני כבר מבין. אני משתמש בכרטיס מסך ATI9250 ואני על רזולוציה של 1680x1050 לכן אני חושש שזאת הבעיה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  14. Started by ORBIT,

מיועד לשימוש ביתי לא מוגדר, בעיקר אינטרנט. אנא הציגו לפחות 3 דגמים/חברות לבחירה, מפני שלא תמיד אפשר למצוא זמין דגם מסויים ואו תמיד בעל העסק ינסה לדחוף משהו אחר אם אין לו דגם ספציפי. התקציב למסך הזה מאד דחוק.

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  15. יש את הסמסונג 226BW יש את הסמסונג2253BW יש את הLG W2252TQ יש את הDELL 2208WTF את ה226BW אני משיג ב 1350 את הסמסונג 2253BW אני משיג ב1450 את ה LG W2252TQ אני משיג ב1500 את הDELL אני משיג ב 1300 השאלה שלי היא מה מהם הכי טוב ?! אני משתגע מכל הפורומים והנושאים שאנשים פותחים וכל אחד ממליץ על משהו אחר, אני רוצה את המסך הכי טוב מבין אלו מה אתה ממליצים לי ?, אם יש כאן מישהו שראה בעניים אחד ליד השני שני מהמסכים שיגיד לי מה יותר טוב ומה פחות טוב ועוד שאלה, מזה PIVOT ? ראיתי שזה אפשרות לסובב את המסך ?(פיזית? אם אפשר יותר פירוט על הPIVOT אני אשמח ואם זה חשוב בכלל ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 780 צפיות
  16. Started by roisg,

בשעה טובה רכשתי, קיבלתי והתקנתי את המסך החדש (2407WFP-HC). מסך מדהים, אגב. בלי אף פיקסל שרוף. בכל מקרה, כיוון שעדיין המחשב החדש לא הגיע חיברתי אותו למחשב הקיים עם כרטיס המסך המיושן (בחיבור VGA), שתומך ברזולוציה של עד 1600X1200. שמתי לב לתופעה של קווים אנכיים ומעין ריצוד כללי של קווים מקבילים בכיוונים שונים (בעיקר באיזורים בהירים של המסך) בייחוד ברזולוציות הנמוכות, אבל גם ברזולוציה המקסימלית, וגם כאשר אני מכוון את המסך לתצוגה של ASPECT בתפריט שלו (כך שהתמונה לא נמתחת). השאלה היא האם זה בשל העבודה שלא ברזולוציה הטבעית של המסך ולא ב-DVI (והאם זה יסתדר עם הכרטיס מסך החדש - 8500GT) ? או האם זו בעייה במסך (פחות נראה לי כי כאמור זה משתפר ככל שעולים בהפרדה). תודה

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  17. Started by oev israel,

יש לי בעיה שהתעוררה לאחרונה. כל כיבוי מסך והדלקתו מחדש, המסך מתחיל לכוון את עצמו במשך דקה ויותר, ומעלה את כל תפריטי המסך: קונטרס, בהירות וכו' עד שהוא מתכוונן סופית. כיצד אפשר למנוע את זה? מסך CMV win7 כרטיס מסך gforce gt 220

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  18. אני מעוניין לקנות מסך למשחקים ב1000 ש"ח שיהיה גודל עד 22" הכרטיס מסך שלי הוא 8800GT 512MB תודה על העזרה...[br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 17:53:17 חשבתי על לקנות את ה LG W2286L LED מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  19. שלום , יש לי כרטיס מסך של nvidia gtx 1970 - אני מעוניין לקנות מסך חדש וראיתי שיש מסכים חדשים עם תמיכה של G SYNC , אני לא ממש מכיר , אשמח לדעת במה בדיוק זה מתבטא והאם זה נתמך בכרטיס מסך שלי ? מעבר לזה ראיתי את המסך הזה : 24.5 Dell Alienware LED AW2518H והמחיר שלו נראה שווה ביחס ליתר האפשוריות שיקרות במאות שקלים , אשמח לשמוע ביקורת על המסך , או המלצות אחרות עד אזור ה 2000 שקלים . תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  20. Started by wooper,

שלום למה שאני רוצה לשנות את הscreen refresh rate אז 60 זה האופציה היחידה יש לי כרטיס מסך geforce 6600 gt

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  21. היום רציתי לקנות את Samsung 2243bw וחיפשתי מקום שיבטיח לי 0 פיקסלים שרופים בשבוע הראשון (אפילו ב-24 שעות הראשונות). רוב החנויות בזאפ לא מוכרות לי ואני לא רוצה להתעסק איתן, או רחוקות ממני. התקשרתי ל-SkyPC ואמרו לי שרק מ-5 פיקסלים. התקשרתי לפומפה והבטיחו לי 0 פיקסלים, באתי לשם ופתאום ההבטחה נמוגה. האם כל החנויות שעובדות מול חיון (יבואן סמסונג) לא מסוגלות להבטיח 0 פיקסלים? אם כך אני אחפש מסך אחר, לא רוצה לסמוך על המזל ועל הבטחות מגומגמות ו"סמוך עלי".

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  22. Started by tzuki_f,

יש לי מסך ''19 ואני מחפש מסך נוסף ע"מ לחבר אותם במקביל מכיוון שהמסך הקיים שלי לא מסך רחב הבנתי שכדי שהמסכים יראו באותו גובה אני צריך ''20-22 השימושים העיקרים הם טקסט תוכנות גרפיות וסרטים כרטיס מסך radeon3850

• 4 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by ziv,

שלום אני מחפש טלוויזיה בערך 32 -37 בסכום של עד 5000 לסלון הסלון שלי לא כזה גדול בערך 3 מטר פלוס מינוס ורציתי לדעת על איזה טלוויזיה ללכת אני מטלבט בין סוני לסמסונג ופיליפס הצעות ותודה.........

• 0 תגובות
    • 780 צפיות
  24. Started by SPIDERRRMAN,

איזה מסך מומלץ? (התקציב כרגע לא מוגדר אבל בוא נגיד סביב ה-2500 זה גג) האם יהיה בעיה איתו במשחקים? (כל המשחקים כיום תומכים במסך רחב?!) יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  25. Started by devilh,

האם אני אוכל למצוא מסך בעל פאנל איכותי,שלא יעלה כמו מטורף? השימושים העיקריים- צפיה בסרטי HD,משחקים (CRYSIS וכו),תכנות(לא ממש דורש מסך ספציפי). אני מודע לכך שמשחקים יעדיפו אולי מסך TN בגלל עניין ה-LAG אבל זה פחות קריטי לי.אני רוצה לראות טוב במסך (אני עוקב אחרי 2408 של דל,אבל מבחחינת מחיר אני פשוט לא עומד בזה-2000 זה הגבול העליון שלי)

• 1 תגובה
    • 780 צפיות

דיונים חדשים בפורומים