מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני עומד לקנות מחשב חדש לצורך גיימינג באפשרויות גרפיות גבוהות, לא כולל ציוד היקפי. כיום יש לי מסך s22a300b של סמסונג בעל רזולוציה של 1080X1920 ואשמח לשמוע ממביני עניין האם המסך הזה מתאים לצרכים שתיארתי ולא יהווה צוואר בקבוק למשחקים באפשרויות גרפיות גבוהות. אם כן אשמח לשמוע על מסכים מומלצים יותר במחירים סבירים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את המסך? האם הוא נחשב טוב כמו ה 2243bw או שיש בעיות בתצוגה? המסך אמור להתחבר ל radeon 9600pro ליציאת DVI ולשמש בעיקר לאינטרנט/word.
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מתעניין במסך הנל: LG 20 אינץ מסך רחב. דגם: L204WT link: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=14&prodid=161&keySearch= אשמח לקבל חו"ד . מיועד בעיקר למשחקים אך גם לוורד ואינטרנט. תודה !
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי התבלטות די רצינית מצטער אם הנושא חרוש, אני צריך את העזרה שלכם הדרישות שלי הוא הצגת משחקים באיכות טובה, אני גם עורך בפוטושופ ובסוני ווגאס אבל קטע הווגאס רציני יותר אני רוצה שהאיכות תהיה טובה דיו, לא משהו בשמיים, אלא משהו שהכי טוב לתקציב שלי. אני מתלבט בין הדגמים: 220P - מסך מצוין, נחטף בחנויות, פופולרי , FHD, זול, עיצוב נהדר 2333SW - מסך חדש ומעניין אך הרתיעה אותי הרזולוציה השונה מהאחרים, מפחד שיהיה איתו בעיות תאימות ביוטיוב וכל מיני... 2253BW - שמעתי שהוא מצוין למשחקים, בסיסי אך אין לי מושג על רמת האיכות בעריכות למיניהן... האם ההתלבטות שווה את הכאב ראש? האם כולם אותו דבר? תנו את דעתכם, אני בטוח שאחרים גם יסתכלו ויסיקיו מסקנות כי שוב, הנושא של המסכים האלה ה…
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני מבולבל לגמרי, חשבתי לקחת את הפיליפס שכולם ממליצים אבל אתם מפחידים שאתם אומרים שיש בריחת אור ופיקסלים שרופים. אני לא יכול לסוע כ"כ רחוק כדי לבדוק מסך. אולי יש מסך אמין וטוב שיריץ משחקים וסרטים באיכות גבוהה? אולי 226BW או L226WTQ כמובן שיהיה מסך 20'' - 22''
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם. מה אתם אומרים על המסך הזה? SAMSUNG 226BW 22'' LCD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 האם יש עוד אפשרויות למסך נוספים תקציב אני לא בידיוק יודע כי אני לא יודע כי לא יודע מה טוב. המסך ביקר לאינטרנט, סרטים ומדי פעם משחקים. תודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אני צריך מסך למשחקים.. הגודל לפחות 20 אינץ'.. ומסך רחב.. אני לא אוהב את ה4:3... אם יש אפשרות בתקציב הזה להכניס מסך 22 טוב עדיף... הכרטיס מסך שיעבוד עם המסך אם זה משנה הוא ה8800 GT.. תודה לעזורים
-
- 6 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש מסך 20 אינץ' רחב איכותי הנטייה שלי כרגע ללכת עם ה LG L204WT אבל אני לא ממש יודע כלום אודותיו... אפשר לקבל לינק לריוויו מקצועי ורציני בעבור המסך הזה ? כי כלל לא מצאתי בגוגל כמו כן אשמח להמלצה למסכי 20 אינץ' במסגרת התקציב מקסימום חריגות קלות.... השימושים למסך הם שימושים כללים.. דרוש מסך ALL ROUND איכותי שיתן מתן טוב לסרטים, תמונה חדה וברורה, צבעים לא מתים ושיהיה איכותי! אשמח לא לקבל המלצות על דל שעולה 1000 שקל יותר... כי ראיתי שאנשים נוטים לעשות את זה פה... "עזוב אותך קח DELL" תודה רבה מראש והמשך יום נעים !!!!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה דעתכם על המסך הזה?, מחירו הוא 1200 ש"ח. אם יש לכם המלצה אחרת בתקציב עד 1650 ש"ח אז תתנו. נתונים: גודל מסך: "19 סוג מסך: WIDE בהירות: 300CDM ניגודיות: 1:700 זמן תגובה: 5MS 150/140 0.2835 16.2 מיליון צבעים 1440X900 WXGA+ חיבור DVI-DSUB תודה, עומר חצ'ק.
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
אני יודע שההשוואה הבאה לא ממש פרופורציונלית אבל.. אני מעוניין לדעת רק דבר אחד: מי מבין המסכים הבאים יותר טוב מבחינת איכות התמונה והתצוגה. 1) Philips 107T , LightFrame 2) Samsung 753DFX , SyncMaster 3) LG L1932TQ תודה אנשים !!!
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ראיתי שהוא עולה 2000 שקל, ונשמע מסך מעניין, יצא למישהו להיתקל בו?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
יש לי פיקסל תקוע (אני חושב שתקוע) בערך באמצע המסך בצבע אדום הוא ממש ממש קטן והוא מהבהב אבל זה פשוט משגע אותי אז השתמשתי בזה: http://www.jscreenfix.com/basic.php אני מריץ את זה ל20 דקות לפעמים שעה לפעמים שעתיים אז זה מעלים את הפיקסל ואז הוא חוזר זה פשוט משגע אותי אין עוד איזה פתרון? והפיקסל הוא תקוע או מה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 743 צפיות
-
-
הי, אני מחפש המלצה למסך מחשב שמיועד בעיקר למשחקים בהגדרות גבוהות , אם כי כמובן גם לשימושים רגילים (אינטרנט וכו'..). רציתי לדעת האם מומלץ לקנות מסך עם הפנל האיכותי יותר ISP למרות שישנה בעיה ידועה של סנכרון (בגלל זמן התגובה הגבוהה יחסית), האם הדבר לא יהיה בעייתי למשחקים? לא כדאי לקנות פנל מסוג TM שיש לו זמן תגובה מהיר יותר? אני שוב מציין שמדובר במחשב לצורך משחקים בעיקר. התקציב : 1000-1300 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
מסום מה כל דיון על מסך כלשהו הופך לדיון על סוג הפאנל. אז נכון, TN לעולם לא יגיע לרמה של S-IPS אבל!!! האם יש החלטה על מסך שהוא איכותי עבור TN? כזה ששוה להוציא אליו כ"כ הרבה כסף? אני קורא הרבה בפורום ויש כאן דוקטורים עם ידע עצום, אנא עיזרו לי למצוא מסך כזה עבור אח קטן וגיימר רציני המון תודה למגיבים
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
-
אני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1900x1200. הולך להיות לי כרטיס מסך ATI 5850. במפרטים המומלצים הציעו לי ללכת עם ה Samsung 24" T240 5ms LCD האם יש המלצות אחרות לגבי מסכים בתקציב הנ"ל שמתאימים למשחקים?
-
- 0 תגובות
- 743 צפיות
-
-
ראיתי את המסך 22" הזה Xerox XM7 22WF אצל חבר ובדקתי עליו קצת וראיתי שעל הנייר יש לו נתונים יפים מאוד ביחס למחיר (1799) http://www.general.org.il/default.asp?id=359&CatId=88 חיפשתי בהרבה מקומות ולא מצאתי איזה פאנל יש לו... מישהו יודע במקרה?
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
הגעתי הביתה מהבסיס, ולהפתעתי, המסך לא רוצה להציג תמונה, המסך עצמו לא נדלק והלד שבמצב המתנה דולק קבוע בכתום (ובמצב שהמסך עובד - בכחול), מהבהב בקצב איטי מאוד בצבע כחול מישהו נתקל בתופעה? יש מה לעשות לפני שאני הולך לממש אחריות?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך למשחקים ב1000 ש"ח שיהיה גודל עד 22" הכרטיס מסך שלי הוא 8800GT 512MB תודה על העזרה...[br]פורסם בתאריך: 27.03.2010 בשעה 17:53:17 חשבתי על לקנות את ה LG W2286L LED מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
מדובר בפנאל TN של EIZO. אני לא מוצא עליו REVIEW ברשת בכלל ולראות אותו בתצוגה זה חלום הזוי. אשמח לשמוע אם מישהו יודע להגיד עליו משהו...
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש כבר הרבה זמן מסך שיתאים לי לטלויזיה והכי חשוב למחשב אני משתמש ברזולוציות גבוהות משתמש במערך SLI ומחפש מסך 32 שיתאים לי למחשב חשוב שיהיה FHD וזמן תגובה מהיר במיוחד ... הודה לכם על כל עזרה שתתקבל...
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
אז ככה, קיבלתי את הכרטיס החדש שלי לפני שבוע. הצלחתי להתקין אותו עם קצת מאמץ (קצת גדול ותופס 2 סלוטים). עד כאן הכל טוב ויפה. הבעיה מתחילה כאשר אני משתמש ברזלוציות מסויימות למשל 1360X768 המסך עובד ב- 1440X900. התוצאה היא תצוגה מאוד מטושטשת ולא ניתן לעבודה כמו גלישה ואפילו במשחקים מרגישים הבדלים. בכרטיס הקודם שלי (NVIDIA) לא נתקלתי בבעיה. דרייברים עדכניים ביותר (7.12) בעלי שילוב דומה של כרטיס ATI מסך של CMV, אשמח אם תדווחו שגם לכם קוראת או לא אותה התופעה.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו כל דבר שאני קונה בעולם המחשבים אני קודם כל מגיע לפה להתרשם ולהתייעץ. לאחרונה התחלתי להתנדב בעמותה שעוזרת לילדים חולי סרטן ממצב סוציו אוקונומי נמוך בכל הציוד האלקטרוני האפשרי על מנת שההתמודדות עם המחלה תיהיה קלה ונוחה יותר, בין השאר גילתה יו"ר העמותה שWII אחד הוא אחד הדברים שהכי מעלים חיוך על הילדים הללו ולכן צריך מסכים שיתחברו לWII ויהיו בגודל שאפשר לנייד אותם ממקום למקום וחשבנו מאוד על גודל של 24. אני לא יודע איזה יתרון ישחק פה לפאנלים היותר טובים או לחברות היותר גדולות, כיום משתמשים בעמותה במסכי מחשב רגילים עם ממירי טלויזיה שעלו לעמותה 250 ש"ח ליחידה זה אומר שאם מסך עם כניסות טלויזיה עולה עד 300 ש"ח יקר יותר הוא יהיה עדיף, ואם מציעים מסך מחשב אז ממיר טלו…
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב (או מאתחל) המסך "רדום" עד שמגיע מסך הפתיחה של XP (אחרי ה-LOADING), זה מונע ממני לפרמט או אפילו סתם לוודא שספירת הזיכרון בסדר. ניסיתי לשנות את ההגדרות ב-POWER SCHEMES, ללא הועיל. רעיונות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רואה שאין אפשרות לשנות למעל 60 הרץ למרות שהמסך תומך ביותר. האם בצפייה בסרטים, פעילות רגילה (כלומר לא גיימינג) יש משמעות למעל 60 הרץ?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-