מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,874 דיונים בפורום זה
-
שלום, לפני חודש קניתי Dell 2007FP מLCDTV.CO.IL, לא כל כך ידעתי מה צריך לבדוק במקום וכל זה היום כשראיתי תמונה לבנה על כך המסך ראיתי פיקסל שרוף (נקודה קטנה בצבע אדום), כנראה לא ראיתי את זה לפני זה כי תמיד היו שם גוונים כהים יסכימו להחליף לי את המסך? עוד שאלה: אני הרבה זמן משחק כל מיני משחקים ואני מעביר את המסך לGaming mode, לפעמים כשאני מחזיר את המסך למצב Desktop המסך כולו ניהיה בגוונים של ורוד וכשאני מחזיר לGAMING שוב וחזרה לDESKTOP זה מסתדר... זה בעיה מוכרת במסך הזה או שכדאי להחליף את המסך בטענה שהוא עושה את הבעיה הזאת? (אם יסכימו להחליף) שאלה אחרונה: מאחורי המסך רשום 2007FPb, מה זה הb הזה? גם רשום Rev A05 תמיד ראיתי פה שאנשים מדברים על A03 או 4 אבל A05 לא ראיתי |: זה טו…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
צריך טלויזיה קטנה לחדר משחקים, מרחק צפייה של מטר מטר וחצי, האם KTC היא האופצייה היחידה למסך שכזה ?
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון להחליף את ViewSonicP90f ב-dell2408wfp, השימושים שלי הם: - אינטרנט, קריאת מסמכים וכו' - photoshop - סרטים -אין שום צורך בהתאמה למשחקים. האם ניתן לחבר אותו למחשב שלי? יש לי כרטיס מסך onboard על הלוח של MSI945GZM3 אם הבנתי מכון אז יש בעיה לחבר. במקרה הזה איזה כ.מסך כדאי לקנות (שוב לא למשחקים, עדיף מחיר כמה שיותר נמוך) תודה.
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי לפחות 10 פיקסלים גלוים לעין ללא תוכנת בדיקה. (ענקיים) המסך LCD CT 720D נקנה בארץ, מה המדיניות שלהם? כמה שנים אחריות על המסך< תודה
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בשביל אחי בן ה-9 מסך lcd טוב להרצת משחקים, בגודל 19 אינץ'. תקציב: 1200 ש"ח. אשמח לשמוע הצעות והמלצות. תודה מראש, moshe
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני חפש מסך 19 אינטצ שניתן לתלות על הקיר יש לי את הסמסונג 172T והוא תלוי על הקיר והוא כבר קטן תקציב לא משנה לי תודה
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
ראיתי את הביקרות באתר אבל אני עדיין מתלבט בין אלה: Samsung 19 LCD SyncMaster 931BF Samsung 19 LCD 931C Viewsonic LCD 19 VX922 LG LCD 19 L1970HR 2Ms ViewSonic LCD 19 VP930 LG LCD 19 L1900J 2ms 1:3000 ולא הבנתי למה להוציא עוד 200 שקלים על הvp930 ולא לקחת את הvx922 הייעוד של המסך הוא לרוב משחקים, קצת סרטים והרבה אופיס ואינטרנט וברור שצריך dvi
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במסכים ובטח שלא במחירים שלה אני מעוניין לקנות מסך 17 אינצ' טוב שמחירו נע בין 1000 ל 1200 אם זה הגיוני אשמח לשמוע תגובות
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום חברים, האם תוכלו לעדכן מה מצב המלאי ? האם ניתן עוד להצטרף? ומה המחיר שהוא מציע? והכי חשוב מה קורה עם האחריות ? האם היא אושרה ע"י דל הרצליה ? אני לא מצליח להבין כלום מהנושא המפלצתי הזה של 30 עמודים אשמח מאוד אם תוכלו לעדכן תודה
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב LCD, אך ורק בשביל שימוש משרדי (אינטרנט). תקציב - עד 1,500 ש"ח ופרט מאוד חשוב: אך ורק מסך LCD מתוצרת LG! (עקב הטבה משמעותית בקניית מסך של LG)
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
חיברתי את ה-2007 באמצעות כבל קומפוזיט וידאו לממיר YES. איך אני מחבר את כבלי האודיו מהממיר למחשב(אין לי קונקטורים RCA במחשב)? ??? במצב הקיים מחוברים הרמקולים של המחשב לשקע הסאונד(פלג אוזנייה). אשמח לתשובה ;D
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
איזה מהמסכים הבאים הכי משתלם לקנות? (אני לא יכול לבחור מסך אחר) מסך ''19 LCD MAG דגם: T906W 1379ש"ח מסך LCD ACER דגם: AL 1917as 1299 ש"ח מסך ''17 LCD (דק) MAG דגם: LP717 1099 ש"ח מסך ''19 LCD MAG דגם: LP917 1399 ש"ח מסך ''19 LCD APEX דגם: LM-1901 1479 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=14783 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_50&products_id=15217 או בכלל משהו אחר? אם משהו אחר אז שיהיה בטווח המחירים הזה ושיהיה כמובן 19 WIDE
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מתעניין במסך הנל: LG 20 אינץ מסך רחב. דגם: L204WT link: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=14&prodid=161&keySearch= אשמח לקבל חו"ד . מיועד בעיקר למשחקים אך גם לוורד ואינטרנט. תודה !
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים והכל, אבל השימוש בPERFECTSUITE הוא מאוד מסובך, רציתי לדעת האם יש פה מישהו שהגיע לכיול אופטימלי ויכול לעזור לי. יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
יש לי מסך 19 אינץ LG 196WTQ מה קצב הרענון הרצוי? האם אפשר להגדיל קצב רענון לשם חוויה טובה יותר במשחקים?
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
קניתי מחשב ועכשיו אני רוצה לקנות מסך אך אני מתלבט בגודל.. אני רוצה להזמין 22 אינ'ץ בשביל שאני יוכל לראות סרטים טוב דרך המחשב אבל הוא נראה יותר מדי גדול לשימושים יומיומיים וזה נראה כאילו יהרסו לי העיניים. רציתי לקבל התייעצות מאנשים שיש להם מסך 22 אינץ' האם זו בחירה טובה? ועוד שאלה אני רוצה לקנות את המסך של אסוס ASUS VW222U האם זו בחירה כדאית?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב לא wide משהו איכותי 19-20 אינץ' בתקציב של עד 1500 ש"ח ושתהיה כמובן אפשרות למשלוחים מהחנות... חח שימושים: יומיומיים (אינטרנט וכו'), משחקים וסרטים
-
- 4 תגובות
- 712 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי קשה לראות בסריקה ראשונית פיקסל בעייתי ולכן צריך תוכנה. ז"א שצריך להגיע עם מחשב לחנות?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש מצב אני משיג אותו בזול ואני רוצה לדעת אם הוא שווה בתור מסך למשחקים?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" ומרתיע אותי קניית מסך בעל פאנל TN בשל מה שכתבו באתר על זווית הצפיה הצרה.. האם יש מסך איכותי בגדלים האלה שהוא בעל פאנל VA או IPS במחיר שפוי (עד 1500 ש"ח)?
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
איזה מהם עדיף? הסמסונג אני יכול לקנות 1800 והדל ב2000. עכשיו אני יודע שTN זה חרא וכל זה ולא ראיתי בחיים S-IPS, אבל לי הסמסונג נראה טוב מאוד. השימושים שלי בעיקר משחקים וסרטים. 1. יש מריחות באחד מהמסכים? 2.PIVOT זה באמת שימושי? 3.אם זה 2 אינץ' נוספים ואותה כמות פיקסלים אז הם ימתחו בעצם? 4.מה הקטע בסמסנוג עם הפנלים A,C,S ? 5. מה הגירסא הכי חדשה של הדל ועדיין מגרילים פנלים? אני יודע שכמעט כולם ימליצו על דל אבל פתאום ה-2 אינץ' הללו נראים לי חשובים. ויש אולי איזה סרטון שמשווה בין שניהם ולא ביוטיוב?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום זה אולי שייך יותר לפורום תוכנה, אבל לדעתי כאן יהיו יותר תשובות בפוטנציאל, מודר מוזמן להעביר אם הוא חושב שאני טועה. רציתי לדעת אם יש איפשהו, תוכנת SCREEN BENCH מקיפה ומלאה, כזו שתנחה את המשתמש לבדוק פיקסלים שרופים, GOHSTING TEARING וכל בעיה אחרת שעלולה לצוץ במסכי LCD של היום אם מישהו מכיר - אשמח לקישור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני יחסית קצר במחיר ככה שאני צריך מסך עד מקסימום 1600 חשבתי לקחת 19" CRT : http://p.zap.co.il/compModels.asp?model_id=18607 שטוב לי גם כי הוא זול מאוד וגם כי יש לו רזולוציה מקסימלית של 1600X1200 ואני גם לא צריך לדאוג ממריחה כי הוא CRT אבל הבנתי שיש בעיות אחרות עם CRT אז חשבתי אולי לקחת את 19" הזה http://p.zap.co.il/compModels.asp?model_id=470290 אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת \ המלצה על מסך אחר באזור המחירים.
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגודל 19 (עדיף רגיל בגלל שתכלס השטח מסך יותר גדול וגם בגלל שהכרטיס מסך ישן R9600P ככה שהפריימים לא יפלו חזק ברזולוציות רחבות) בעיקר למשחקים מכל הסוגים והתקציב עד 1600. הזווית ראייה לא חשובה.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-