מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
השאלה בכותרת. תודה.
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני עורך וידאו בתוכנת AVID למי שמכיר אני צריך שני מסכי 22" שיעמדו אחד ליד השני לצורך העריכה התקציב הוא גג 1500 ש"ח לכל יחידה עדיף כמובן בפחות תודה מראש לכל העוזרים! המליצו לי רבות על הפורום, זו הודעה ראשונה שלי.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 2007WFP DELL והUSB שבו לא עובד לי ולא מגיב לי זאת אומרת שאני מחבר משהו לUSB במסך זה לא עובד פתאום! עד ליפני שעה זה עבד (מדובר במקלדת ועכבר אלחוטי) ויש לזה בטריות והכל עובד כי דרך המחשב זה עובד.. מה הבעיה של זה ואיך אני מסדר את זה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם . רציתי לשאול האם פאנל lcd ips טוב כמו מסך crt איכותי? אני כבר בזבזתי כסף על שתי מסכי lcd פאנל tn פשוט זוועה של איכות . אני כבר לא יודע אם כדאי לי לחזור ל crt . או להשקיע את ה 1800 שקל בפאנל ips שעדיין לא ראיתי בעניים בשום חנות . כי כולם שמים שם מן הסתם מסכי tn בתצוגות .שמתי עין על ה 2209WA יש פה מישהו שהיה לו מסך מסוג ips שיכול לתת חוות דעת רצינית עליו בהשוואה ל crt
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
לפי הביקורות בפורום ה MW הוא המומלץ אבל מאחר ואלה מסכי 22" ואין הבדלים ממשיים בינהם, האם שווה להשקיע את ה200 שקל הפרש ולקחת את הדגם שהומלץ בביקרות?
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
כדי להציג כמה תמונות שונות על גבי כל מסך, ראיתי שיש ל ATI גרסאות של עד 6 מסכים מכל כרטיס אחד. תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום מניסיוני כאשר אני עובד ברזולוציה לא נאטיבית במסך בחיבור vga (אין לי במסך dvi) התמונה נראית מרוחה ומפוקסלת בצורה מאוד רצינית. האם בחיבור dvi במצב דומה יש גם ירידה כל כך דרסטית באיכות התמונה? עריכה: שכחתי לציין שמדובר במצב בו הרזולוציה בה אני עובד הינה בעלת יחס דומה ליחס של הרזולוציה הנאטיבית. תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 723 צפיות
-
-
-
ראיתי שהוא עולה 2000 שקל, ונשמע מסך מעניין, יצא למישהו להיתקל בו?
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב LCD, אך ורק בשביל שימוש משרדי (אינטרנט). תקציב - עד 1,500 ש"ח ופרט מאוד חשוב: אך ורק מסך LCD מתוצרת LG! (עקב הטבה משמעותית בקניית מסך של LG)
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין 3 המסכים האלה : 2043BW או 2053BW או T200 תגידו מה המסך הכי איכותי מבין אלו למשחקים ואינטרנט. אני סגור על מסך 20 אז אל תציעו לי 22 .. תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אחרי קריאה בפורום, ראיתי ש Samsung 2243BW מומלץ... ראיתי גם שכמעט אין הבדל במחיר בין 2243BW לבין 2253BW או לבין 226BW ... (כולם של סמסונג) מה בעצם עושה את ה 2243 המומלץ מבין השלושה אם שלושתם עולים פחות או יותר אותו הדבר? אגב, אין לי בעיה לקנות גם מסך של חברה אחרת... השימושים שלי הם גלישה באינטרנט ומשחקים.. סרטים אני כמעט ולא אראה על המסך. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
קניתי מחשב ועכשיו אני רוצה לקנות מסך אך אני מתלבט בגודל.. אני רוצה להזמין 22 אינ'ץ בשביל שאני יוכל לראות סרטים טוב דרך המחשב אבל הוא נראה יותר מדי גדול לשימושים יומיומיים וזה נראה כאילו יהרסו לי העיניים. רציתי לקבל התייעצות מאנשים שיש להם מסך 22 אינץ' האם זו בחירה טובה? ועוד שאלה אני רוצה לקנות את המסך של אסוס ASUS VW222U האם זו בחירה כדאית?
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
בעיקר לשימושים של אינטרנט וסרטים. בהתחלה חשבתי על asus pw201 אבל אמרו לי ב2 חנויות שאין במלאי, אחר על הdell 2007wfp אבל נראה לי שהם יהיו קטנים מדיי לצפייה מהמיטה (מרחק של 2.5-3 מטר) יש לכם המלצות?. תודה
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
מסך 24 ' עם פאנל NT http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/08/23/Samsung-SyncMaster-245B-24in-Monitor/p1
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 24 , למטרת סרטים בעיקר, גלישה באינטרנט, ומעט מאוד משחקים ... חשוב שתהיה רזולוציה של 1920X1080 לפחות, וסוג הפנאל פחות משנה לבחור, כי אני יודע שהדעה הרווחת בפורום היא ללכת על פנאל איכותי כ IPS , אבל התקציב לא מאפשר גם 24 גם FULL HD וגם פנאל איכותי . לכן העדיפות היא ל 24, FULL HD ופנאל פחות איכותי . תקציב 1500 ש"ח . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD בגודל 19 (עדיף רגיל בגלל שתכלס השטח מסך יותר גדול וגם בגלל שהכרטיס מסך ישן R9600P ככה שהפריימים לא יפלו חזק ברזולוציות רחבות) בעיקר למשחקים מכל הסוגים והתקציב עד 1600. הזווית ראייה לא חשובה.
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם לכולם יש מריחות במסך הזה Samsung 971p כמשחקים פיפ"א או פרו? בזמן מסירת כדור אז רואים קצת מריחה. זה קורה לעוד אנשים במסך הזה או רק לי? אני לא רואה בפיפ"א אופציה של VSYNC לסדר את זה. אז אני רוצה לדעת אם יש לי בעיה מסומית במסך, או שזה קורה לעוד אנשים במסך הזה. תודה
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב השבוע לקראת פסח אני קונה מסך LCD 19 התקציב הוא 1900 ש"ח ואני ממש לא יודע איפה להתחיל ומה לקנות, המסך מיועד למשחקים סרטים מחכה להצעות שלכם ותודה רבה !
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
האם הוא מצדיק את מחירו? (1055) האם הוא מתאים לגיימינג? יש לכם מסך יותר טוב באותו טווח מחירים?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
נודע לי כי אין צפי הגעה לארץ לגבי המסך הזה, ואף הוזהרתי שיש חנויות שמוכרות את הדגם הזה עם פיקסלים שרופים. האם מישהו שמע על חנות,אמינה, שבה המסך זמין במלאי? תודה!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו כל דבר שאני קונה בעולם המחשבים אני קודם כל מגיע לפה להתרשם ולהתייעץ. לאחרונה התחלתי להתנדב בעמותה שעוזרת לילדים חולי סרטן ממצב סוציו אוקונומי נמוך בכל הציוד האלקטרוני האפשרי על מנת שההתמודדות עם המחלה תיהיה קלה ונוחה יותר, בין השאר גילתה יו"ר העמותה שWII אחד הוא אחד הדברים שהכי מעלים חיוך על הילדים הללו ולכן צריך מסכים שיתחברו לWII ויהיו בגודל שאפשר לנייד אותם ממקום למקום וחשבנו מאוד על גודל של 24. אני לא יודע איזה יתרון ישחק פה לפאנלים היותר טובים או לחברות היותר גדולות, כיום משתמשים בעמותה במסכי מחשב רגילים עם ממירי טלויזיה שעלו לעמותה 250 ש"ח ליחידה זה אומר שאם מסך עם כניסות טלויזיה עולה עד 300 ש"ח יקר יותר הוא יהיה עדיף, ואם מציעים מסך מחשב אז ממיר טלו…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש לצורך גיימינג באפשרויות גרפיות גבוהות, לא כולל ציוד היקפי. כיום יש לי מסך s22a300b של סמסונג בעל רזולוציה של 1080X1920 ואשמח לשמוע ממביני עניין האם המסך הזה מתאים לצרכים שתיארתי ולא יהווה צוואר בקבוק למשחקים באפשרויות גרפיות גבוהות. אם כן אשמח לשמוע על מסכים מומלצים יותר במחירים סבירים. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המסך יהיה לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכד') . עשיתי חיפוש בפורום וזה לא ממש הוביל אותי להחלטה. על מה אתם ממליצים ?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-