עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. היי, בתור אחד שהיה לו מסך פשוט של סמסונג 22 אינץ במשך 4 שנים עם פאנל פשוט שבחיים לא נגעתי בו, עד כמה זה באמת משנה איזה פאנל יש למסך אם אני בכלל לא נוגע בו? האם לקנות מסך עם פאנל TN זה אומר שאני אראה פחות איכותי משחקים מאשר במסך עם פאנל IPS למשל?

• 1 תגובה
    • 887 צפיות
  2. היי, אם הייתם במקומי, הייתם משלמים 250שח לתקן מסך LCD של סמסונג 22אינץ ב 250שח או קונים כבר חדש ב 700-800שח?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by YARONGT,

יש בירשותי מסך chimei 22ND אני חושב ואני רוצה לחבר אותו רק לממיר האם יש אפשרות כזאת בכלל ( אפילו קומבינה זה לא כל כך משנה איך העיקר שיפעל עם ממיר)

• 1 תגובה
    • 798 צפיות
  4. Started by barakp111,

שלום לכולם, קניתי מסך חדש מדגם samsung cream 23 קישור אפשר לראות כאן http://tms.co.il/product/10210 כפי שאתם יודעים יש 2 חיבורים: D-sub (vga) Dvi הבעיה שהמסך הגיע בלי כבל dvi, והכבל dvi שיש לי הוא מסוג dvi-d single lin, שאני יודע שהוא פחות טוב מ dual link עכשיו, השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לחבר את הכבל dvi-d שיש לי או להתפשר על כבל VGA אנלוגי שיש לי (קיבלתי עם המסך) לחלופין, אני יכול גם לקנות כבל DVI מסוג dual link אבל האם זה באמת יהווה הבדל גדול? אני מבולבל :s05: תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 752 צפיות
  5. Started by ghreg,

מיועד למשחקים סרטים אינטרנט יש את דל Dell U2412M LED ו.... Samsung BX2450 LED כרטיס מסך GigaByte GeForce GTX560Ti OC 1GB בעיקר למשחקים הזמן תגובה בדל קצת איטי לעומת הסמסונג

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  6. Started by Itaybe,

בוקר טוב, אני מתלבט בין שני המסכים הללו מצד אחד אני משחק במחשב (bf3). יש לי מחשב חזק מאד (i7 extreme ,480GTX וכו...) שיכול לדחוף 1920X1200 מצד שני הגודל קובע ו27 אינץ מאד קורץ למרות שהוא כנראה פחות איכותי מהמסך של דל, כמו כן יש לי ממיר HD ספייר בבית של הוט המסך 27 אינץ כזה גרוע ? לא יודע מה להחליט.....יש למישהו עצה ? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  7. Started by jungle-man,

בשעה טובה נרכש אתמול הU2312. אני מחפש זרוע לחיבור המסך לקיר והדרישה היא כמה שיותר שהמסך יהיה צמוד לקיר, זרוע בעלת המרווח הקטן ביותר האפשרי. רכשתי אתמול בKSP את הזרוע הכי קטנה שהיתה להם ‏Screen Player B - LCD Wall Mount TKLA-3012‎ אולם גם בזרוע הזו ישנו מרווח של 10 ס"מ (!) בין הקיר למסך. אשמח להמלצות לפי נסיונכם לזרוע העונה על הדרישות.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. בוקר טוב חברה. הגיע המסך אבל לצערי הכבל שמחבר לחשמל לא מתאים.. ולא ראיתי שהגיע מתאם כלשהו. אז איך לחבר לחשמל? אפשר להשתמש בכבל של המסך קודם שלי או שזה יכול לגרום לנזק?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  9. Started by maazg,

שלום גיששתי באינטרנט לגבי שני המסכים האלה ורואים שרוב הגיימרים הלכו בכיוון LG מה אתם אומרים על זה? כמה זה נכון? אגב אני כמעט בטוח שתגידו לך על הדל אז אם כך מה יותר כדאי למשחקים בין שני 2312 ו- 2412 (האם זה אותה תמונה רק שהראשון זה יחס 16:9 והשני 16:10) תדודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  10. שלום לכולם! אז ככה, אני מחפש מסך חדש שיחליף מסך 42" של LG ששימש אותי כ-4 שנים כמסך מחשב, אני לא בטוח מה הדגם אבל עד עכשיו הייתי מאוד מרוצה ממנו (חוץ מכמה בעיות עם החיבורים מאחורה), הצבעים נראו בעיניי מעולה ולא שמתי לב לשום Ghosting. המסך הישן היה HD Ready, ולמרות זאת לא היתה לי שום בעיה עם הרזולוציה היחסית נמוכה. המסך ישמש בעיקר למשחקים (הרוב יגיעו מהמחשב, אבל גם קונסולות יהיו מחוברות), גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. (דגש גדול על משחקים ) חיפשתי וחיפשתי, קראתי וקראתי, ראיתי כמה דגמים אצל חברים, אני לא מסוגל להחליט. איזה פאנל עדיף לי לחפש? יש טעם לתאורת LED? אני מניח שבתקציב שלי לא אוכל למצוא משהו חוץ מEdge lighting, עדיף לי לחפש אחת עם תמיכה של 100+ הרץ או להסתפק ב60…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, כשאני מחבר את המסך החיצוני שלי למחשב הנייד (חיבור VGA) - מחשב של HP (Pavilion dv6) לא מופיע כלום על המסך החיצוני. אני עובד על WINDOWS 7 לכן כשנסתי להגדרות רזולוציה, מופיע לי האופציה לעשות DETECT למסך אבל כלום לא קורה. יש לציין שמהחשב כן מזהה שמחובר עליו מסך - הוא רושם בהגדרות רזולוציה שמחוברים אליו מספר מסכים. למישהו יש מושג כיצד ניתן לפתור את הבעיה? בתודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by doronsolomon,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך חדש האמת שניים 1. לבת דודה שלי שצריכה אותו לשימוש רגיל - בסיסי קצת אינטרנט לימודים וכד'. 2. מסך לעצמי שאני מתכנת ונמצא שעות ארוכות מול המסך בנוסף אני מאוד אוהב לשחק משחקי מחשב המליצו לי מאוד על המסך הנ"ל http://www.getit.co.il/Prod/66112/ אני מתנצל על הקישור אבל אני לא בטוח אם יש כמה דגמים כאלה לכל מקרה מצרף את המפרט שלו מחירו הוא 600 שקלים תודה רבה דורון מסך 23 LED דגם חדש מבית AOC דגם זה מצטיין בטכנולוגיית התצוגה החדשנית ביותר, עם תאורת רקע בנוריות LED, ביצועים מעולים ועיצוב שחור, קלאסי, העומד במבחן הזמן. הודות לערכי הניגודיות והבהירות הגבוהים ולזמן התגובה המהיר, המסך מעביר באופן חלק וחד-כתער גם את קטעי הקולנוע המהירים ביותר. הטבה לר…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שמעתי על דבר כזה שנקרא "כיול מסכים" מזה ומה זה עושה ואם זה ישפיע על המסך שלי DELL U2312HM? (המסך חדש ונקנה לפני פחות מחודש) ועוד שאלה: איך המסך באיכות צבעים ואיך הוא יהיה במשחקים? (אני לא אוהב לשים על מצב GAME.. לא אוהב את הצבעים ככה!) אה ואני כרגע על Brightness: 75 ו Contrast 75 יש פה מישהו עם המסך הזה שממליץ לשים אחרת? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  14. Started by BlackBird71,

מחפש מסך מצוין לגיימינג אני גיימר כבד ככה שעל האיכות אני לא מתפשר מסך FULL HD LED חיבורי HDMI או מיני.. תקציב 1500 שקל גדלים 22 עד 24 אינץ עדיפות רק של חברת LG בבקשה לא להביא לי המלצות למסכים שאתם לא מכירים וראיתם בעצמכם אני משחק משחקי FPS ככה ש"רוחות רפאים" במסך לא באים בחשבון בכלל! תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. שלום, אני רוצה לקנות מסך מחשב 23-24 אינץ' FULL HD שיתחבר למחשב נייד (בחיבור VGA) במחיר של לא יותר מ1300 ש"ח. האופציות שהסתכלתי עליהן הן: Dell U2311H LCD LG IPS236V LED Samsung BX2335 LED Samsung 2333T LCD Samsung BX2440 LCD Samsung B2330HD LCD Samsung SyncMaster XL2370HD איזה מבין המסכים האלו עדיף? ואם יש המלצה למסך אחר אני אשמח שאלה נוספת האם יהיה אפשר להשתמש במסך גם כטלויזיה? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. באתר של דל יש רק M ובאתרי מכירות יש גם HM ???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by tomervasilevsky,

אני מתעניין בלקנות מסך מגע מולטיטאצ'. הייתי רוצה המלצה למסך טוב כזה שיהיה גם במחיר סביר יחסית. כלומר עד 1200-1300 שקל.

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  18. שלום ! יש חנות מסויימת שהמסך קיים בתצוגה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום שאלתי את השאלה בפורום "ניידים" אבל לא קבלתי עדיין תשובה שפתרה את הבעייה. יש לי נייד של HP עם מסך שבור. אני רוצה להשתמש בו כמחשב media center המחובר לטלויזיה. במסך של המחשב הנייד אי אפשר לקראות כמעט כלום. כאשר מחברים את המחשב ב=HDMI או ב-VGA לטלויזיה או למסך LCD רגיל אפשר לראות מה קורה במחשב רק מרגע ש-Windows עולה. אי אפשר לראות את ה-BIOS או להעלות את המחשב ב-safe mode. תחילה חשבתי שהבעייה היא בטלויזיה שלא מציגה את האות האנאלוגי או משהו כזה אבל לא נראה לי שעם מסך חיצוני "רגיל" זה היה אמור לקרות. שיחקתי עם גם המקש המחליף בין מצבי תצוגה (Fn+F4 אצלי) - גם זה לא עזר. אני רוצה להיכנס ל-Bios וכרגע לא מצליח כלל. יש איזשהו רעיון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by lioryb,

מישהו מכיר? חיפשתי התייחסויות פה בפורום ולא מצאתי... לדוגמא מול Samsung SyncMaster 2333 תודה

• 1 תגובה
    • 953 צפיות
  21. Started by matan007,

היום שמתי לב שהמסך מחשב שלי ממש מלוכלך באבק וכל מיני אפצ'י טועים לכיוונו. בנוסף יש לי "LCD 52 שגם מתחילה לצבור אבק. לקחתי חתיכת נייר סופג שהרטבתי בנוזל לניקוי חלונות וכבר בדרך למסך LCD הגדול שבסלון...הבנתי שאני הולך לעשות משהוא לא הגיוני ובטוח יש משהוא ייעודי לניקוי מסכים. בקיצור המסכים ניצלו ברגע האחרון מהנייר הסופג (בכל זאת מדובר על FHD יקר של פיליפס וצג מחשב גם איכותי)..לפני חמש דקות חיפשתי בגוגל וכמובן מצאתי מלא ערכות ניקוי למסך...אחרי שראיתי שבארץ מוכרים בקבוקונים קטנים ובמחיר לא יקר אבל גם לא משתלם, פניתי ל DX והזמנתי את זה אחרי דקה של חיפוש: http://www.dealextreme.com/p/spray-cloth-brush-cleaning-kit-for-lcd-screen-28871 נראה לי בקבוק עם הרבה חומר ניקוי ומברשת שאין…

• 1 תגובה
    • 804 צפיות
  22. קראיתי באתר מספר נושאים בנושא זה אבל לא קיבלתי תשובה מספקת. אני מחפש מסך שיהיה מתאים לקריאת מסמכים. כיום אני משתמש ב FUJICOM 9800AS "19 מסובב 270 מעלות (pivot) הבעיה שמפריעה לי איתו זה שהוא לא מותאם למצב הזה. זוית הצפיה מותאמת למסך רחב מאוזן, בגובה העיניים או למעלה (ממצב עמידה). בגלל שסובבתי את המסך, אם אני מניע את הגוף טיפה ימינה איכות התמונה יורדת. מפני שלפי תכנון המסך במצב הרגיל שלו "מאוזן", אני כאילו מנסה להתסכל על המסך מלמטה. גם הכפתורים והלוגו של המסך לא מותאמים למצב מסובב. אני שואל, האם יש מסך שמלחתכילה מותאם למצב מסובב. כלומר 9:16 אבל במצב "עומד"? מה שעוד מפריע לי זה גודל הפקסלים. אני צופה ממרחק 50 ס"מ ואני עדיין רואה את ה"פיקסלים". (אני רואה את זה בכל מסך אחר. ז…

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  23. שלום לכולם, אני מחפשת מסך מחשב בגודל 24, לגרפיקה סרטים וכו'..רוצה צבעים חדים, חיים. תקציב עד 1500 ש"ח

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  24. Started by rOnka,

לפני כשנתיים קניתי את המסך T220P של סאמסונג, לפני כחודש הוא החליט להשתגע וכל כמה שניות להתכבות והידלק. לקחתי אותו למעבדה הראשית של סמסאונג ואחרי חודש הם החזירו לי קופסא גדולה. מבלי להתיחס יותר מידי לקופסא פתחתי את הקופסא כי חשבתי שמדובר במסך הישן פשוט בקופסא אני מגלה שהם הביאו לי מסך "חדש", הP2350. למישהו יש ניסיון עם המסך? הביקורות באינטרנט דיי חלוקות.

• 1 תגובה
    • 861 צפיות
  25. Started by ARIK1984,

שלום יש לי מחשב hp pavilion DV6500 המסך שלו נדלק אבל אין תאורה כלומר רואים את הווינדוס אבל אין אור הוא כהה כזה מישהו יודע מה הבעיה? אשמח לתגובה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.