עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, אני מחפש מסך מחשב חדש שיאפשר לראות סרטים ב-HD ולערוך אותם. אין לי הרבה מקום ולכן המגבלה היא עד 22 אינטש יש ב-ZAP מסך של חברת KDF 228CV LCD בקישור http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736935 מומלץ לקנות אותו? יש מסך אחר שמומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  2. Started by yanivgold,

http://www.engadget.com/2010/02/02/nec-multisync-pa241w-brings-full-1920-x-1200-ips-glory-to-the-we/

3. אהלן חברים, אני קצת אבוד בנושא לאחר המון שנים רק עם לפטופים, אני מעוניין במסך 27" שישמש בעיקר לקריאת מסמכים, גלישה באינטרט וצפיה ביו טיוב, ללא גיימינג ודברים בסגנון, כן חשוב לי שהמסך יהיה איכותי מבחינת איכות תמונה וצבעים, אני עובד על מקבוק פרו ואני רגיל למסך איכותי. פה אני צריך את עזרתכם כי אין כיום איפה לגשת ולראות בעיניים מסך שרוצים לקנות, כמה קריטי ההבדל בין QHD ל FHD לצרכים שלי? האם אני בכלל ארגיש בהבדל? ועל איזה נתונים של מפרט טכני חשוב להסתכל כאשר אני מחפש מסך לצרכים שציינתי? לא מצליח להבין מה חשוב יותר ומה חשוב פחות אשמח לכל עזרה, תודה!

4. אני מחפש מסך בגודל 19"-20" ששימושו העיקרי יהיה הצגת טקסטים (גלישה באינטרנט, עיבוד תמלילים וכו'). התקציב הוא 2000 ש"ח, אך אתם בהחלט לא חייבים לנצל את כולו. תודה!

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  5. Started by XMB,

אהלן, יש ברשותי DELL 2209WA פאנל e-IPS. יש באפשרותי לרכוש מסך חדש למחשב אחר ולירוש לאותו מחשב את ה DELL שלי, השאלה הנשאלת כמובן האם כדאי? בגדול אני לא קונה את המסך בארץ אלא בארה"ב (גר שם), אני מתלבט בין כמה דגמים אבל כולם עם פאנל TN, מצד שני רובם LED+/FHD. השימושים שלי הם בעיקר גלישה באינטרנט, מעט סרטים, משחקים כלל לא (פעם-פעמיים בשנה). אלו הם השיקולים שלי: 24" Samsung SyncMaster 2494LW 1080p Widescreen LCD Monitor 23.6" ASUS MS246H Widescreen LCD Monitor w/ HDMI 24" Samsung BX2440X Widescreen 1080p LED-Backlit LCD Monitor ASUS VH236H 23" Widescreen Full HD LCD Monitor 25.5" ASUS VW266H 1080p LCD Monitor יש גם אפשרות לרכוש את הדגם הזה 23" Dell UltraSharp U2311H eIPS 1080…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. Started by b11y,

אני קונה מחשב חדש אז החלטתי גם לקנות מסך חדש. יש לי התלבטות בין 2 מסכים שהם בערך אותו מחיר. SAMSUNG 2243EWX זמן תגובה 5 מילי שניה Samsung 2253BW זמן תגובה 2 מילי שניה המחשב מיועד למשחקים. השאלה היא האם זמן התגובה הוא קריטי?

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  7. Started by davidcohen,

היי יש את המסך הזה אבל אני כל הזמן רואה ששני אותיות בסיום השם של הדגם שונות . יש : 2243bw, 2243ew, 2243ewx מה ההבדל בין הדגמים ? תודה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש ויש לי אפשרות לקנות את מהסך (לא ציינתי - LCD) שרשמתי בכותרת במחיר זול יחסית (במעט החנויות שמצאתי את המסך באינטרנט המחיר שלו הוא 1200 ש"ח+). המסך חדש ולא נעשה בו שימוש בכלל. העניין הוא שמסך חדש, גם קטן יותר, יעלה לי יותר כסף. אז, המסך שווה את המחיר, כדאי לקנות אותו? ובכללי, זה מסך שאחים שלי הולכים להיות מולו כל היום כנראה, 22 אינצ' זה לא גדול מדי לעבודה ממושכת?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  9. Started by SoHoN BuChO,

לאחרונה הוא התחיל להשתגע וכל פעם שאני עושה משהו הוא תמיד נכנס לSleep Mode ונדלק בחזרה ושוב ושוב עד שאני מפסיק לגעת במחשב. אני לא חושב שזה בעיה במסך עצמו,אבל מה אני כבר מבין. אני משתמש בכרטיס מסך ATI9250 ואני על רזולוציה של 1680x1050 לכן אני חושש שזאת הבעיה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  10. היי חבר שלי רוצה למכור לי את מסך מחשב AOC 24''. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804534 המסך בין 5 שנים ומצבו כמו חדש, ללא שריטות, גם לא נעשה בו שימוש מרובה. בזאפ יש על המסך 2 ביקורות טובות. כמה צריך לעלות מסך כזה עם הנתונים שציינתי. האם המסך איכותי למשחקים וצפייה בסרטים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. Started by somsomlo,

מסך זול לעבודה משרדית איזה הכי טוב במחירים האלו? תודה. יש מצב לפאנל טוב במחירים האלה?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  12. Started by anat1,

כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Y2G,

חשוב שיהיה איכותי של חברה מוכרת , לא אוהב מוצרי מדבקה. תקציב עד 1300 ש"ח רצוי פחות. יש חיה כזו? במידה ואין מה מסך 24" מומלץ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  14. אני לא מבין במסכים לכן אם יש מסך במחיר של עד 1470 בגודל 17 עם זמן תגובה נמוך ו DVI תרשמו אותוViewSonic VG712S MAG E786 LG 1750B LG L1750HQ Nu Tech L721V AOC LM728 SAMSONG 740B השימוש במחשב הוא להכל (כלל משחקים) לא כל כך דחוף יכול להיות אפילו שיהיה לי מזל והמחיר ירד (המסכים שלי מתחילים לעשות בעיות אבל הם עובדים)

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. לאחר שקיבלתי המלצות ל 19" של ViewSonic VP930 אני עכשיו מבקש המלצה למסך רחב דווקא (לא משנה לי כמה אינצ'ים). מיועד למשחקים, סרטים, עבודה עם טקסטים (וגלישה באינטרנט), צפייה בתמונות. תקציב כ 1700 ש"ח. אם אין מסכים רחבים טובים בתקציב הזה, אז תגידו לי ואני פשוט אקנה את ה 19" VP930

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  16. ראיתי שיש את displaymate , אבל אני לא מוצא איך להוריד אותה . תודה .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. אני מצטער על ההקפצה בדיון הקודם אדמין.. אני פשוט צריך עזרה דחוף רק קניתי את המסך ודברים שם מוזרים לגמרי.. אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או …

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  18. אין לי ServiceTag במסך. רק Serial Number. איך אני בדיוק אמור לבדוק אחריות באתר שלהם? חרשתי את גוגל ואין שום תשובה. המסך נקנה בארץ וזה מהמודל של Ultrasharp 24

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by שמוליק2221,

כששאלתי על מסך איכותי, איכשהו הגעתי לאתר החברה: http://www.primeview.co.il ואנשי החברה, הפנו אותי למסך הזה: http://www.primeview.co.il/Index.asp?ArticleID=235&CategoryID=121&Page=1 ורציתי לדעת אם יש כן עוד מישהו, שמכיר , או שמע, או אפילו יש לו ויכול להעיד על האיכות של המסכים הללו.

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  20. Started by RPCOOL,

הוא מנצל את הGTX275 עד הסוף? יש לו פאנל IPS לא TN נכון? הוא המסך 22" הכי טוב שאפשר להשיג בעד 1600~1700? תודה.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  21. Started by callmeshay,

תקציב - 2,000 שקלים( ל2 המסכים ז"א 1,000 לכל אחד אפשרות חריגה קטנטנה אם זה באמת משפר ועוזר) המחשב הינו מחשב נייד מסוג Lenovo Ideapad Y50 70 קישור למפרט: https://www.amazon.com/Lenovo-Y50-Laptop-Computer-Generation/dp/B00KD5DUR2 בבקשה שימו לב איזה חיבורים יש כי אין לי מושג איך עושים חיבור 2 מסכים למחשב ניד( אשמח להסבר בנוסף איך לעשות זאת ) קצת פרטים חשובים של המחשב הנייד שברשותי לבחירת המסכים : 15.6" Full HD LED Backlit Anti-Glare Display (1920x1080) NVIDIA GeForce GTX 860M 4GB Graphics Card / Intel Dual Band Wireless-AC 3160 המחשב יהיה למטרות משרד ביתיות בעיקר: 85% תכנות, 15% גלישה באינטרנט. אני חושב ש 22-24 אינץ מספיק מאח…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  22. אני סובל מראייה לקויה ומכאבי ראש כתוצאה משימוש ממושך במסך ("eyestrain"), כך שחשוב לי להיות מסוגל לבחון את המסך במידת האפשר. באיזור באר שבע לא ממש הצלחתי לאתר מקום כזה עד כה (או לפחות לא כזה שמתמקד במחשבים). אני מתעניין במיוחד ב-xg2401, בשל מגוון סיבות (מחיר, כיוונון, היעדר ריצוד וכו'), אולם מאחר שההיצע בארץ כנראה מוגבל, לא באמת מצפה להיות מסוגל לבחון אחד לפני הרכישה (בוולקום כבר שאלתי). אשמח לשמוע רשמים (אנקדוטליים או כלליים) על חדות התמונה, ה-presets, המעמד, בהירות הטקסט, נוחות וכדומה, מה-2401 ספציפיצית או ממסכים דומים (CFG73, S25HG50, האסוסים השונים, XF240H וכן הלאה). אם יש למסך מצב קריאה, אשמח לשמוע גם עד כמה הוא מועיל. בפועל אני משדרג מ-Mag 200…

23. כמובן שיש הרבה סוגים ואיכויות שונות של מסכים, אבל בהנחה שמדובר בשני מסכים רחבים בעלי אותה איכות ואותו פאנל, באיזה גודל יותר נוח לעבוד על טקסט? מכיוון ששני הגדלים הם בעלי אותה רזולוציה טבעית, ההגיון אומר שבמסכי 22" הטקסט יהיה יותר גדול ולכן יותר נוח לקריאה (בעיה נפוצה במסכים גדולים מאוד היא טקסט מאוד קטן ולא נוח לקריאה, אלא אם כן משחקים עם ה DPI מה שלפעמים יוצר עיוותים בתצוגה). האם זה באמת כך? תודה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות
  24. שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש בזיגזג מחשבים ומנסה להבין למה הפורום ממליץ בחום על מסך המחשב הזה: DELL 23" U2311H Panel IPS - 1920X1080 FHD http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12435 כמות: 1 מחיר: 1,100 ש"ח ( למזומן:1,078 ש"ח ) האם בגלל שהיה מבצע טוב בשבילו ואז הוא היה טוב ביחס תמורה/מחיר או שהוא באמת מסך טוב למשחקים גם במחיר מלא כמו שאני אשלם? מנגד ראיתי את המסך הבא: מסך מחשב Samsung 24'' LED LCD S24A300BL DVI - 5ms SLIM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16104 כמות: 1 מחיר: 1,090 ש"ח ( למזומן:1,068 ש"ח ) כאשר מסך זה מחברה שאני מכיר כטובה יותר (האם נכון?) והוא LED בעוד שבזה של DELL לא ראיתי את הפרט הזה והוא 24 …

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.