עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by night-fire,

שלום, אח שלי צריך מסך חדש למחשב ויש דרך העבודה של אבא שלי את המסך Acer AL1917AS במחיר ממש נמוך (899) (שלוש שנות אחריות) לגבי המחיר-אני לא דואג,כבר נקנו כמה דברים דרך העבודה של אבא שלי ולא הייתה בעיה. לשאלות: איך המסך בכללי?או שבכלל לא שווה לקנות אותו ? מה לגבי ה-8ms ? מה זה בכלל ומה זה משנה (כי הבנתי שיש גם 2ms ) ואיך הוא במשחקים קלים ביותר כמו CS? האם יריץ טוב משחקים כמו Need For Speed ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  2. אנ רוצה לקנות מסך השבוע אז ככה אם אפשר שיהיה מנועה שיהיה לו 2MS אני מחפש משהו על רמה אם כבר משקיעים ויהיה יחס ניגודים טוב לא מבין בזה הבנתי שיש כל מיני שטויות על הפנאל Nמשהו אז לא יודע רוצה משהו טוב ולא משהו פשוט תודה לכם מראש. זה למערכת הזאת לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מעבד - Intel Core 2 Duo E6600 2.4GHz 4Mb Box זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Reader300,

שלום לכולם, אני קורא כבר מזה זמן את ההודעות בפורום. אין ספק שהרמה המקצועית פה גבוהה ביותר. רציתי להפנות שאלה שאני מתחבט בה - מדובר בבעיית הפיקסלים המתים. :s05: אם לוקחים בחשבון את מדיניות החלפת מסכי ה-LCD של מרבית היבואנים ו/או היצרנים, נראה שרמת השירות והאחריות שאנו כלקוחות מקבלים היא לא גבוהה במיוחד. הדבר נכון בין אם מדובר במסך פשוט וזול בעל פאנל TN ובין אם מדובר במסכים יותר איכותיים ויקרים בעלי פאנל P-MVA ,IPS או אחרים. שאלתי לחברי הפורום היא, האם הגיוני בעיניכם שגם עבור מסכים יקרים אנו מקבלים את אותה רמת השירות של המסכים הזולים יותר? או במונחים אחרים, האם הגיוני שרמת השירות שמקבל אדם שקנה אאודי A6 תהיה זהה לרמת השירות שמקבל אדם שקנה פיאט פונטו. האם הדבר נובע מכ…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Cilay,

אני מעוניין לקנותאת המסך הזה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-236-011-11.JPG ASUS MW221U Black-Silver 22" 2ms (GTG) DVI Widescreen LCD Monitor - Retail 369$ או את זה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-005-088-02.JPG LG L226WTX-BF Black 22" 2ms DVI Widescreen LCD Monitor - Retail גם 369$ אם יש הצעה אחרת תתקלב בשמחה תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. בשביל משחקים מה הייתם קונים CRT או LCD?

• 26 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. המסך - מסך 20' רגיל של VIEWSONIC מבוסס TN ברזולוציה טבעית של 1400X1050 (ללא כניסת DVI). התמונות המצורפות הם עם ClearType ברזולוציה הטבעית עם חיבור VGA וכרטיס מסך 7300GS עם דריברים מעודכנים (מאתר "הארץ"): [] טקסט גדול יותר נראה סביר בהרבה אבל גם לא משהו: וללא CT עוד הרבה יותר גרוע:

• 68 תגובות
    • 8.6k צפיות
  7. בעיקר לטקסט וגרפיקה, עם יכולת גיימינג ממוצעת מסודר עפ"י חשיבות: פאנל PVA או מקביל קונטרסט גבוה.. בהירות לא מוגברת מדי, ~300 גודל נקודה 26 ומטה 8ms ומטה, g2g מצאתי מסך מתאים אבל לא Wide :-( http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp2030b/ לא חייב להיות בשוק המקומי תודה!

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  8. תודה..

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  9. שלום. רציתי לדעת מה כדאי לי לקחת מבין 3 המסכים הבאים: Samsung 17" LCD 2MS Samsung 19" LCD 8MS ProView 19" LCD 5MS WIDE אני קונה מחשב למשחקים ואני צריך לבחור מסך אחד מבין אלו. מה אתה אומרים? אני מפחד שה-WIDE יהיה לי דפוק כי הוא רחב ואז אני לא יאהב אותו... ??? ??? ???

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  10. לאחר צפיה בהרבה מסכים רגילים ורחבים ( 19") בחנות עדיין קיימת התלבטות לגבי צורת המסך לרכישה. אחרי הכל על המסכים בחנות אין תמונות ממשחקים וגלישה באינטרנט אלא מצגת של פרחים ונופים. לכן, אני רוצה לשאול מה דעתכם, איזה צורת מסך עדיפה למשתמש המצוי. תודה.

• 6 תגובות
    • 998 צפיות
  11. יש לי את המסך יומיים ורוצה לדעת: 1. איך בודקים אם יש פיקסל/ים שרופים? 2. איך מנקים את המסך...באיזו שיטה? חומרים מיוחדים? 3. האם אסור לגעת במסך? האם זה מקלקל ( שנידע) THX

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=480324 בשביל שיראו ביצועים מקסמילים לשים רק CLEARTYPE ? ואת ה Standart effect ? : ) ועוד משהו קטנטן . מה עושה הדברים האלה ? שזה עושה 100 FPS ב CS מוריד ביצועים או מעלה ? לשים הכל על ON ? או על OFF? אני מתכוון ב perfomance & QUality settings Antilasing settings ..

• 4 תגובות
    • 820 צפיות
  13. Started by ozzur,

לפני שבוע המצלתם לי על הסוני בתקציב של עד 1600 ש"ח.... אלא שהישגתי תקציב נוסף לקניית מסך. מהן המלצותיכם למסך LCD 19 עד 2000 ש"ח ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  14. לאחר חודש של שימוש במסך VP930(יש לי שניים כאלה) החלטתי לכתוב חוות דעת מקוצרת לגביו שנשלחה גם לזאפ. כיום קשה מאוד לבחור מסך LCD וגם לאחר הבחירה יש בך ספקות לגבי כך שעשית את הבחירה הנכונה, כאשר הוצאתי את המסך מהחבילה ישר ידעתי שעשיתי את הבחירה הנכונה. לכן לאחר קריאת סקירות רבות בכל אתרי החומרה הגדולים החלטתי לרכוש אותו. לפני כחודש בערך קניתי את המסך מחנות באשדוד ב2050 שקל, באריזה היו: *מסך *כבל D-SUB וכבל DVI * דיסק עם דרייברים *דיסק התקנה של Perfect suite יתרונות: המסך בעל פאנל M-PVA ומציג צבעים גם בצורה מעולה, הצבעים ממש עמוקים מה שנותן חווית צפייה. חסרונות: המסך מגיב דיי לאט ותוכנת הכיול שלו די מסובכת בהתחלה. חוות הדעת - המלצה שלי: איכות תמונה גבוהה במיוח…

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  15. קראתי כאן בפורום שמסכי 20 אינץ המומלצים הם מתוצרת Dell או LG. רציתי לקבל את חוות דעת חברי הפורום על מסך של חברת viewsonic מדגם vx2025wm , שעל פי המפרט שלו מגיע לזווית צפיה של176 מעלות, מה שמרמז על פאנל איכותי. http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx2025wm/ http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm#specs באתר viewsonic הבריטי נכתב כי הפאנל הוא מסוג MVA מבדיקה שערכתי באתר http://www.flatpanels.dk/panels.php , מצאתי כי הפאנל הוא מסוג P-MVA ViewSonic VX2025wm (widescreen) has a 20 inch 8 ms (g2g) P-MVA (AUO M201EW01 V0) panel האם המסך מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש בידיי כרגע מסך '19 סמסונג 931b. אבל אני שוקל לשדרג אותו לאחד הדגמים הבאים: 1.סמסונג 931bf 2.סמסונג 931c 3. LG L1900R

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by L_D,

שלום אני צריך כמה אנשים רציניים שבאמת מבינים שיעזרו לי בדילמה לדבי מסך LCD. לא מזמן קיבלתי מתנה מסך סמסונג דגם 931b. וחשבתי אולי לשדרג אותו למסך טוב יותר אם מישו יכול לעזור לי בבקשה?[br]פורסם בתאריך: 11.03.2007 בשעה 19:03:21

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  18. אני מבולבל כבר לגמרי וירדתי מה X95F כי הוא קשה להשגה ולא נראה לי כל כך העניין עם היבואן והפס ייצור אני יכול לקחת מסך של CHIMEI 20" ב 1300 שקל ואם אני לוחץ אני יכול להגיע ל 1200 אפילו הבעיה היא שזה מסך גרוע וחוץ מזה שיש לו 20" הוא לא שווה הרבה יש משהו שהוא לא פאנל TN בתקציב הזה? ואם אין אז איזה מסך לקחת? (עד 1400 לא יותר!)

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  19. לא משנה, הצלחתי!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  20. Started by mmMigy,

שלום, יש לי תקציב של 2000 ש"ח ואני מחפש מסך LCD, מינימום 19", עם אפשרות תלייה על קיר. כמובן שחשוב שאיכות התמונה תהיה טובה. האם אני יכול למצוא מסך עם נתונים כאלה בתקציב כזה? תודה

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  21. שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 19 אינץ' בתקציב של 1500-1700 שקל. השימוש שלי במסך הוא בערך 50% משחקים ו 50% תיכנות, אינטרנט וכ"ו. ראיתי פה ובעוד הרבה מקומות ביקורות טובות על LG1970HR. האם המסך הזה יתאים לי ? ברור לי שהוא טוב למשחקים אבל האם זה לא בא על חשבון ביצועים בקריאת טקסט ? האם בתקציב הזה יש המלצות אחרות (אני מוכן למתוח את התקציב עד 1800 אם צריך) ? אשמח אם יגיב גם מי שיש לו את המסך ולא רק מי שקרא עליו בפורום. תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  22. Started by lader,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=505474 הוא עולה 1400 לעומת LG L1970HR או לעומת ה LG L1900R שעולים 1650 ומעלה והנתונים אותו הדבר, איך זה? יש עוד נתונים שבגללם ההבדל?

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  23. Started by Jarhead,

היי, ניסיתי אתמול לחבר את המחשב הנייד שלי thinkpad T41P למסך Viewsonic vp930 ונתקלתי בבעיה. כשאני מחבר את המסך לנייד אני רואה את התמונה של הנייד אבל היא כול הזמן נעלמת ומופיע לזמן קצר( זמן מסוים יש מסך שחור ואחר כך התמונה וחוזר חלילה). אם למישהו יש הסבר אני אודה לו מאוד. כי ניסיתי כבר הכול לשנות את ההגדרות רזולוציה, refrash rate,להשתמש בשני חיבורי ה- D-SUB למקרה שאחד לא פועל טוב ולהחליף חוט.

• 5 תגובות
    • 851 צפיות
  24. Started by avi_rehovot,

מי מהם יותר טוב ? לסמסונג יש רזולוציה יותר גבוהה והוא נראה ממש טוב. את הדל אני לא מכיר ... המחיר שלהם דומה מאוד.

• 1 תגובה
    • 824 צפיות
  25. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני קונה בטוח עוד שבוע מסך 22" - אני מודע לזה שזה סוג מסכים עם פאנל TN ואני בכל זאת רוצה. כל מה שאני מבקש ממכם זה שתגידו לי איזה מסך עדיף לקנות מבין השתיים? אז בקיצור, מה עדיף Dell E228WFP או את ה-Samsung 226BW? תודה מראש, אלי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים