עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. חזרתי לאחר שבוע חופש למשרד ואני רואה שבמסך שלי (Viewsonic VA712) - יש מין ארטיפקטים שחורים מרצדים (במקום הצבע האפור ובפסים של הדיונות בעיקר) בדקתי בהגדרות ואיזה דביל שינה לי את הRefresh rate ל- 85MHZ במקום 60 החזרתי ל60 והבעיה פחתה קצת - אבל עדיין קיימת ונראה לי שהמסך נדפק עדכון דרייבר לא עזר עדכון - הבעיה נפתרה משום מה אחרי שחיברתי את המסך למחשב אחר ואז חזרה אליי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  2. Started by Burkey,

ראיתי אתמול תצוגה של כמה מסכים של חברת benq, אחד מהם, עליו נכתב כי הוא מסוג קריסטל Senseye, היה שונה מהשאר, הוא היה הרבה יותר איכותי, חלק יותר ( התמונה מבריקה ולא מט ), בדומה למה שיש בניידים של HP. רציתי לשאול אם מישהו מכיר את מסכים מסוג זה, מה מיוחד בהם, האם זה פאנל רגיל TN או משהו איכותי יותר, והאם הם נחשבים מסכים טובים למטרת עבודה עם תוכנות מדעיות וצפייה בסרטים. המסך שראיתי הוא 19 אינץ ועולה 1100, מחיר די אטרקטיבי.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  3. Started by eytan243,

שלום לכולם אני מתקשה להחליט בין שני מסכים שמתאים לגודל הכיס שלי והם HANNS.G HG216DP0 http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=136&subcatid=209&prodid=1441 ו. ASUS VW202TR http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=88&l3=560&l4=0&model=2029&modelmenu=1 הצרכים שלי הם עבודות מסמכים וגיימר חובבן תודה

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  4. Started by israelnba,

בדקתי את האפשרות להביא מחו"ל באתר www.ushops.co.il הכנסתי את הערכים, שמתי חבילה של 10 קילו וגודל של 60 על 60 על 20 ויצא לי מחיר משהו כמו 2600 שח שזה ~700 ש"ח פחות מהמחיר ההכי זול בארץ. קודם כל האם יש על המסך אחריות בינלאומית? והאם באמת זה יהיה בערך מחיר המסך הסופי עד אליי?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  5. מעוניין לקנות את המסך הזה אך הביקורות עליו חצויות, חלקם מהללות וחלקם ממש לא לשימוש יומיומי + עריכת תמונות בפוטושופ תודה

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  6. Started by baruch28,

אני יודע שזו לא בדיוק שאלה רגילה לפורום הזה אבל זה מעניין אותי. איך אתם מנקים את ה - LCD שלכם?

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  7. Started by danyboy,

המסך מיועד למחשב הכולל כרטיס מסך ATI HD 5850. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  8. לבעלי LG w2261v, עם איזה כבלים מגיע המסך ? האם הוא מגיע עם כבל DVI-DVI ? תודה

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  9. השאיפה היא כמובן למסך בגודל גדול ככל שניתן בתקציב, אך אם מסך בגודל 19"/20" הוא איכותי יותר ממסכי 21"/22" בצורה משמעותית, אז אתפשר על הגודל, אחרת - אעדיף "21 / "22 לא מסך רחב לסרטים, אלא רגיל, אין צורך בתמיכה מיוחדת (קצב רענון למשל) למשחקים, מכיוון שלא אשחק במשחקים יותר מאשר משחקי Medium Level. תודה !

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  10. צהריים טובים חיברתי עכשיו את המסך והכל נראה טוב. חיברתי אותו גם בחיבור הd-sub rgb וגם דרך DVI עכשיו מה שמעניין הוא שהדי סאב מראה סרטים ותכני בלו ראיי, אבל איך שאני מעביר ל\DVI אני מקבל מסך שחור כשהסרט רץ ויש רק סאונד. מה שמוזר שהDVI מראה הכל, נגיד את שולחן העבודה וכו' אבל איך שאני מפעיל סרט או בלו ראיי אני מקבל מסך שחור. עזבו את זה שיש לי מחשב ישן ( AMD 3000, RADEON 9600, 512 ראם) שאפילו שעשיתי לו עכשיו אוברקלוק הוא בקושי מריץ בלוראיי ואני כנראה צריך לקנות מחשב חדש.. למה הוא לא מראה את הסרט?

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  11. ממומחים יקרים! מחפש מסך ל-12 שעות עבודה, הרבה טקסטים וגרפיקה נייחת 20''- 19'', עד 3500 ש"ח. שמעתי נפלאות על ה ViewSonic הזה.. תודה !

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  12. Started by yossia23,

שלום אנשים מה אתם אומרים על המסך הזה: ASUS VK222U 22" הוא טוב למשחקים חדשים ולצפייה בTV? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  13. Started by benor,

המסך יהיה לשימוש משרדי (אינטרנט, אופיס וכד') . עשיתי חיפוש בפורום וזה לא ממש הוביל אותי להחלטה. על מה אתם ממליצים ?

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  14. המסך מיועד לחבר , 60% מהזמן למשחקים ו 40% לקריאת טקסט . רק בפורמט לא רחב . אני חשבתי על LG 1972H . מה דעתכם עליו ביחס ל samsung 932bf ו 943bm . תודה למגיבים

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  15. Started by eins,

ניסתי מטלית לחה השאיר לי סימן של לחות על המסך , ניסתי מטלית לניקוי משקפיים לא הוריד לי את זה איך אתם מנקים את המסך הזה ? כל נגיעה בו משאירה כתם.

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  16. Started by yazi22,

מחפש מסך סביר לכל המטרות (סרטים, משחקים, מסמכים) למחשב ישן יחסית (בן חמש, היה מעולה בזמנו, אבל היום מוגבל יחסית...). מסך CRT 17 שהיה לו יצא מכלל שימוש. מסתבר שהיום לא רק שכבר אין מסכי LCD 17 אלא אפילו 19 כמעט ואין וממילא כולם 16:9. המסך הזה, TP2053W, מוצע ברשת איבורי ב-660 ש"ח. נראה לי מחיר מאד נמוך. הביצועים של המסך נראים סבירים. השאלות - האם לאחר שהתרגלתי ל CRT (פלטרון LG) ההרגה לעיניים והביצועים יהיו מספיק טובים? המחיר המוצע באיבורי זול מאד. ברב המקומות המסך הזה עולה כמעט 900 ש"ח. האם מישהו יודע על איזה קאטץ'?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  17. שלום. לפני זמן מה מסך ה CRT הותיק והאהוב שלי החל לגסוס לו, וכעת הוא על ערש הדוי. בכל מקרה, אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מסך LCD שמחירו אינו עולה על 1000 ש"ח, ויחד עם זאת שהאיכות , חדות התמונה והרזולוציה שלו יהיו טובות. אני מניח שעל המסך להיות בגודל 17 אינצ' שכן במחיר הזה אי אפשר להשיג הרבה יותר מזה. אשמח גם אם המסך שתמליצו עליו יהיה נפוץ ברשתות הגדולות כדי שאוכל לקנות אותו בהקדם. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  18. אני רוצה מסך של מחשב ולא של טלויזחה ושתיהיה 17 אינטש הכי טובה שיש וגם ה 19 אינטש הכי טובה שיש כי אני מתלבט מה לקנותת 17 או 19 אינטש ולא יותר

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  19. Started by Satlan,

אהלן אני מחפש מסך בגודל בין 20-22 אינטצ', והוא נראה לי אופציה טובה, ועולה כ-1600 שקל(זאפ). http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_windows%20vista%20certified_L206WTQ-BF.jhtml הנה הקישור לאתר של LG של המסך האם יש אופציות יותר טובות בטווח מחירים זה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by nirko,

שלום לכולם אני מחפש מידע לגבי ה L2000LCP ולא כל כך הצלחתי למצוא ברשת סקירות וכאלה... מישהו מכיר איזה אתר שבדק את המסך...? או למישהו יש ניסיון אישי עם המסך? מצאתי רק מידע על ה L2000C והוא לא היה משהו... אז אני קצת חושש... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  21. לא בIQ לא בSKY מישהו כתב כאן שיש ברעננה או משהו כזה - למישהו יש מוסג היכן משיגים את המסך הזה חייב ליקנות אותו היום THX

• 2 תגובות
    • 784 צפיות
  22. השאלה בנושא אם הוא PVA או TN פשוט תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  23. אני מעוניין לשחק ברזולוציה של 1900x1200. הולך להיות לי כרטיס מסך ATI 5850. במפרטים המומלצים הציעו לי ללכת עם ה Samsung 24" T240 5ms LCD האם יש המלצות אחרות לגבי מסכים בתקציב הנ"ל שמתאימים למשחקים?

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  24. Started by Burned,

אני לא יודע מה טווח המחירים אבל מסך טוב במחיר נורמלי לא צריך מסך ממש טוב ויקר

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  25. Started by MORAN4691,

היי כולם. אני לא מבינה כלום בעיניני מחשב כמעט, היתי שמחה עם תוכלו להמליץ לי על מסך, עד 1000 שקל, 17 א'ינץ, הלוואי והתקציב היה מתאים ל19 (לא מתאים נכון?) באיכות הכי טובה למחיר הזה בעיקר לעבודה כללית ברשת, אך גם לסרטים ומלשחקי גרפיקה.\, ראיתי שיש מסכים רגילים ומסכים רחבים, מה ההבדל בינהם ומה השימושים לכל אחד, ומה בכלל מומלץ אם היתי רוצה לקבל איכות סרטים טובה כמה שאפשר ממסך. ושאלה טיפה לא קשורה, מסך, טלווזיה במקור, שטוח ודק, LCD, מעל 21 א'ינץ, יכול לשמש גם כמסך מחשב? הבנתי שיש כבלים שיכולים לגרום למסך,להשתקף גם בתור מסך מחשב, וגם בתור טלווזיה ולהחליף מתי שרוצים?אשמח להסבר קצר של חסרונות ויתרונות למצב הדו שימושי ואם הוא בכלל אפשרי ומומלץ. תודה מראש, מורן

• 0 תגובות
    • 784 צפיות

דיונים חדשים בפורומים