מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
השימוש העיקרי שלי במחשב זה משחקים וסרטים.... הייתי מעדיף שתמליצו לי על חנויות בדרום כגון IQPC או אייבורי. תקציב רשמתי בכותרת הייתי מעדיף עד 1100 אבל אם זה יהיה שווה את זה אז אני יוכל עד 1200. כמובן שיש העדפה לWS. בנתיים השניים שחשבתי עליהם זה : LG 1953TR לבין- DELL E198WFP אם תוכלו בבקשה לתת לי גם כמה עצות ברכישת מסך, כך שכאשר אני יהיה בחנות שלא ינסו לקמבן אותי או לדחוף לי מסכים שאני לא צריך. תודה לעוזרים ;D
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מסך LCD 19" של סמסונג, מדגם 940BW, מסך רחב. עכשיו, רציתי לשאול משהו, על כמה להגדיר את השלושה צבעים כחול, אדום, וירוק? כרגע ברירת מחדל הם על 50 כל אחד, האם צריך להיות אחד יותר מהשני? האם צריך להגביר אותם ליותר שהם יהיו שווים? אני פשוט רוצה לראות הכי טוב ולהוציא מהמסך הזה את הThe Best מה שנקרא. מה צריך לעשות בשביל זה? ועוד משהו, בחדות(sharpness), זה היה ברירת מחדל 72, העלתי את זה ל100 ורואים באמת יותר חדות, האם זה בסדר? או שצריך להוריד קצת? והבהירות(brightness), שמתי גם על 100. האם צריך להוריד? הניגוד(contrast), נמצא אצלי על 75. האם צריך לעלות או להוריד ? הmagicColor נמצא על Off. אממ וזהו בעקרון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לפני רכישת מסך חדש, ודי ננעלתי על ה-lg w2343t, שיש לו נתונים מעולים במחיר סביר ביותר (970 ש"ח), ולא איכפת לי שהוא 5ms... אבל מה, פתאום העלו לי לראש את העניין של פאנל ה TN לעומת פאנל ה IPS, ומקריאה בפורום הבנתי שאיכות הצבע של ה IPS יותר טובה. השאלה שלי היא איפה ניתן להתרשם מהאיכות של מסכים כאלה, כמו ה-dell המדובר לדוגמא? את ה-lg לדוגמא ראיתי במחסני חשמל ואופיס דיפו ומאוד התלהבתי... ולגבי ה-lg שהזכרתי - יש למישהו חוות דעת עליו מנסיון? תודה, רועי.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מתעניין בקניית מסך ובזמן האחרון נכנסתי לפורום כמה פעמים. המסך מיועד לצפייה בתמונות ובסרטים. אני מעוניין במסך איכותי עם פאנל איכותי. שמתי עעין על ה דל 2408WFP ועל הפיליפס 240PW9EB עם נטייה יותר לכיוון הדל. יש לי כמה שאלות: א. יש עוד מסכים באותה רמה שנמכרים בארץ? ב. עד כמה קריטי גירסת ה 01 של הדל? והאם בפנדה זו הגירסה החדשה? ג. על איזה מסך כדאי לי ללכת? תודה ררבה
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 24 , למטרת סרטים בעיקר, גלישה באינטרנט, ומעט מאוד משחקים ... חשוב שתהיה רזולוציה של 1920X1080 לפחות, וסוג הפנאל פחות משנה לבחור, כי אני יודע שהדעה הרווחת בפורום היא ללכת על פנאל איכותי כ IPS , אבל התקציב לא מאפשר גם 24 גם FULL HD וגם פנאל איכותי . לכן העדיפות היא ל 24, FULL HD ופנאל פחות איכותי . תקציב 1500 ש"ח . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך דק בגודל 17-19 אינץ', אני לא מבין בזה כלום ת'אמת, בגלל זה אני רוצה שתסבירו לי איך לבחור את המסך הנכון והמשתלם ביותר בשבילי. אני בעיקר משתמש במחשב שלי למשחקים, בניית אתרים ועבודה עם ווידאו (עריכה), הדרישות הבסיסיות שלי מהמסך עצמו זה שיהיה מחברה טובה (samsung,lg,benq וכו'..) שלא יהיו בעיות עם המסך עצמו (לחבר שלי הופיע נקודה ירוקה באמצע המסך), התקציב שלי הוא לא גדול במיוחד, זה 1200 ש"ח גג, אבל אני מקווה שאמצא משהו שיענה לדרישות שלי. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
-
http://tms.co.il/product/5544 LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 שלום אני מחפש ביקורות על מסך זה , לפי נתוניו הוא מצוין , אני מחפש מסך מהיר למשחקי FPS מהיירים , ולכן רק מסכי TN יכולים להתאים לי - ואני מחפש את הטוב ביותר מבניהם.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום זה אולי שייך יותר לפורום תוכנה, אבל לדעתי כאן יהיו יותר תשובות בפוטנציאל, מודר מוזמן להעביר אם הוא חושב שאני טועה. רציתי לדעת אם יש איפשהו, תוכנת SCREEN BENCH מקיפה ומלאה, כזו שתנחה את המשתמש לבדוק פיקסלים שרופים, GOHSTING TEARING וכל בעיה אחרת שעלולה לצוץ במסכי LCD של היום אם מישהו מכיר - אשמח לקישור. תודה.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
האם יש הבדל במסך DELL 2007FP בין A03 לבין A04?... האם משתלם לקנות A03?... צריך עזרה בדחיפות......
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
קניתי את המסך של סמסונג 971P לאחר התקנת התוכנה MAGIC TUNE על ויסטה יוצאת לי הודעה שהתוכנה לא תואמת. התקנתי מהאתר של סמסונג גירסה של ויסטה ועדיין אותה בעיה. למישהו יש מושג איך לתקן את זה ומה בדיוק הבעיה? לא יודע אם זה משמעותי אבל הכרטיס מסך זה GEFORCE 8600 תודה
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
היום רציתי לקנות את Samsung 2243bw וחיפשתי מקום שיבטיח לי 0 פיקסלים שרופים בשבוע הראשון (אפילו ב-24 שעות הראשונות). רוב החנויות בזאפ לא מוכרות לי ואני לא רוצה להתעסק איתן, או רחוקות ממני. התקשרתי ל-SkyPC ואמרו לי שרק מ-5 פיקסלים. התקשרתי לפומפה והבטיחו לי 0 פיקסלים, באתי לשם ופתאום ההבטחה נמוגה. האם כל החנויות שעובדות מול חיון (יבואן סמסונג) לא מסוגלות להבטיח 0 פיקסלים? אם כך אני אחפש מסך אחר, לא רוצה לסמוך על המזל ועל הבטחות מגומגמות ו"סמוך עלי".
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מחפש lcd 20 שגם יכול לשמש כמסך טלויזיה ולהתחבר לממיר של יס בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
-
האם אני אוכל למצוא מסך בעל פאנל איכותי,שלא יעלה כמו מטורף? השימושים העיקריים- צפיה בסרטי HD,משחקים (CRYSIS וכו),תכנות(לא ממש דורש מסך ספציפי). אני מודע לכך שמשחקים יעדיפו אולי מסך TN בגלל עניין ה-LAG אבל זה פחות קריטי לי.אני רוצה לראות טוב במסך (אני עוקב אחרי 2408 של דל,אבל מבחחינת מחיר אני פשוט לא עומד בזה-2000 זה הגבול העליון שלי)
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
שלום ונעים מאוד... אני חדש פה.. לאחרונה יצא לי לראות מסך מחשב 19' רחב ופשוט הייתי בהלם כמה שהוא נראה יותר גדול מה 19' הרגיל שלי... זה ממש עשה לי חשק להחליף מסך... הבעיה זה שאין לי סיבה להגיד לאמא למה אני רוצה להחליף מסך... המסך הנוכחי שלי הוא : http://www.megapc.com.au/product_details_and_order.php?select_part_indx=6442 Benq FP91G+ 19" LCD Silver and Black 8ms Response 550:1 ContrastDVI and VGA inputs 1280x1024 המסך עצמו ממש טוב ואין לי בכלל בעיות איתו... ברצוני לקנות במקומו מסך רחב 22 אינץ' בעיקר למשחקים וגם לסרטים ועבודות משרדיות.. אני קראתי קצת המלצות והבנתי שהמסך המושלם בשבילי הוא ASUS MW221C http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=734…
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
הבנתי שהמסך איכותי ביותר ורציתי לדעת האם הוא מתאים למשחקים [16MS] ואם לא אז על איזה מסך הייתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך LCD בעל התכונות הבאות: 1. ''19 ומעלה (מעדיף ''20). 2. רחב (Widescreen) 3. בעל אפשרות סיבוב - פיבוט (Pivot). השימושים: עבודה על מסמכים (12 שעות ביום) וצפיה בסרטים (שעתיים ביום). כן, אני יודע שאין לי חיים קראתי הרבה על מסכים, וכמובן שרצוי מסך עם פנל איכותי ונתונים טובים... הבעיה שלי היא שאני לא מצליח למצוא מסכים עם התכונות הנדרשות, ובדרך כלל גם לא מפרטים את כל התכונות בתאור של המסך. למשל, קשה לי למצוא באילו מהמסכים הרלוונטיים יש Pivot (אני חייב - לעבודה על מסמכים). לכן, השאלה שלי - מהם המסכים העונים על הדרישות שלי - כולל Pivot? אני יודע רק על אחד: Dell 2007WFP, אבל הוא יקר יחסית ואני רוצה לדעת אם יש עוד דגמים איכותיים (ואולי זולים יותר) ש…
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חשבתי כרגע על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=15397 מה דעתכם? המסך הוא למטרות משחקים וסרטים. עריכה: אמרו לי שלמשחקים וסרטים עדיף מסך רחב אז הבאתי גם את זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=16194
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לקנות 3 מסכי מחשב שישמשו לסרטים, מחשוב וסרטים (בסדר הזה) אחרי חפירה הגעתי לרשימה הבאה: 1.Viewsonic VX2450WM-LED 24-Inch (23.6-Inch Vis) Widescreen LED Monitor with Full HD 1080p and Speakers – Black 2. Dell UltraSharp U2311H 23-inch Widescreen Flat Panel Display eIPS 1080p LCD Monitor w/ DVI & DisplayPort 3. ASUS VH242H 23.6-Inch Widescreen LCD Monitor – Black 4. Samsung BX2450 24-Inch High Performance LCD Monitor with LED Backlight - TOC Grey 5. LG W2442PA-BF - LCD display - TFT - 24" - widescreen - 1920 x 1080 - 300 cd/m2 - 10000:1 - 2 ms - 0.277 mm HDMI, DVI-D, VGA - speakers אשמח לשמוע את דעתכם בולבול
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
התלבטתי בין כמה מסכים ואת ההבדלים הקטנים ביניהם אני לא ממש מצליח להבין. אשמח לקבל עצה מקצועית שמגובה בידע לגבי המסכים. אז ככה היו את שלושת מסכי ה-ASUS האלו שהבתלטתי ביניהם מה עדיף: http://tms.co.il/cat/45/215:220/manuf:ASUS גם ה-226BW נלקח בחשבון מבחינת תקציב: http://tms.co.il/product/3550 יש עוד מסכים מומלצים בטווח המחירים הזה +-? המחשב?(המסך) מיועד בעיקר לסרטים ולעבודה משרדית. אני לא רואה את התקציב שלי מאפשר לי מסך שלא מבוסס פאנל TN לכן אני אקח מסך 22 אינץ' שיחפה על איכות הפאנל.
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ראיתי את הביקרות באתר אבל אני עדיין מתלבט בין אלה: Samsung 19 LCD SyncMaster 931BF Samsung 19 LCD 931C Viewsonic LCD 19 VX922 LG LCD 19 L1970HR 2Ms ViewSonic LCD 19 VP930 LG LCD 19 L1900J 2ms 1:3000 ולא הבנתי למה להוציא עוד 200 שקלים על הvp930 ולא לקחת את הvx922 הייעוד של המסך הוא לרוב משחקים, קצת סרטים והרבה אופיס ואינטרנט וברור שצריך dvi
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך 24" (לא רוצה 22") למטרות משחקים בעיקר (50%), אינטרנט וטקסט (30%), סרטים (20%) בעיקרון חשבתי על ה 2408 אבל ממה שקראתי פה יש לו בעיה רצינית עם ה INPUT LAG. השאלה שלי היא עד כמה זה מפריע (גם במשחקי FPS) כאילו מדובר על מילישניות לא? כמה זה כזה קריטי? (אני יודע שיש את הגרסה החדשה אבל לא נראה לי שאחכה עד שגיע לארץ ותימכר כאן בטח עוד חודש-חודשיים....) וגם האם יש דגם אחר מומלץ במחיר הזה עם פאנל לא TN?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לי תקציב של עד 1700 ש"ח למסך 19''. אני כבר הרבה זמן עוקב אחר כל מה שקשור למסכים, ובחרתי במסך VS VP930. נכנסתי לזאפ וערכתי חיפוש, ומצאתי את המסך ב-1624 ש"ח בחנות ניר-טק.(תנאי המלשוח לא רעים, והאחריות גם. אחריות 3 שנים , משלוח עד הבית חינם עד 3 ימי עבודה) עכשיו השאלה שלי היא האם מישהו הזמין כבר מהחנות הזאת משהו בעבר, ואולי יש לו ניסיון? תודה מראש?
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר למה רחב ודק עדיף על רגיל ודק ?
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-