עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by TOMER20,

בעיקר לשימושים של אינטרנט וסרטים. בהתחלה חשבתי על asus pw201 אבל אמרו לי ב2 חנויות שאין במלאי, אחר על הdell 2007wfp אבל נראה לי שהם יהיו קטנים מדיי לצפייה מהמיטה (מרחק של 2.5-3 מטר) יש לכם המלצות?. תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  2. ואם כן האם ניתן לחבר את שני החיבורים לאותו מחשב ולהחליף לפי הצורך ?

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  3. Started by lipa,

מסך 24 ' עם פאנל NT http://www.trustedreviews.com/displays/review/2007/08/23/Samsung-SyncMaster-245B-24in-Monitor/p1

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  4. Started by arkadur,

הגעתי הביתה מהבסיס, ולהפתעתי, המסך לא רוצה להציג תמונה, המסך עצמו לא נדלק והלד שבמצב המתנה דולק קבוע בכתום (ובמצב שהמסך עובד - בכחול), מהבהב בקצב איטי מאוד בצבע כחול מישהו נתקל בתופעה? יש מה לעשות לפני שאני הולך לממש אחריות?

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  5. האם מישהו יודע על חנות שמחליפה מיידית במקרה של פחות מ-6 פיקסלים תקולים שהיא המדיניות של Dell גם IQPC וגם NOTEBOOK(LCDTV) רק החל מ-6 פיקסלים תודה

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by spaltiel,

אני מחפש מסך למטרה של קריאה אינטנסיבית וצפייה בסרטים. אני מתלבט בין הדגמים הבאים: 1. Viewsonics VP930b 2. Samsung 917p 3. Dell 2007wfp איזה מבין השלושה הייתם ממליצים לי או אולי בכלל אני לא בכיוון וכדי לי לעבור למסך אחר. בנוסף אני אשמח לדעת האם שווה להשקיע את האקסטרה 500 ש"ח בין הdell לVS והSamsung. תודה וחג שמח, אמיר

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  7. Started by maors3,

שלום קיבלתי את המסך מדהים היופיו ורואים מעולה האם יש מיתקן לקיר ל DELL2007 WFP?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by joniar,

VW222U VK222U MW221C ההבדל בין ה-2 הראשונים כמו שאני מבין הוא המצלמה..

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  9. אחרי קריאה בפורום, ראיתי ש Samsung 2243BW מומלץ... ראיתי גם שכמעט אין הבדל במחיר בין 2243BW לבין 2253BW או לבין 226BW ... (כולם של סמסונג) מה בעצם עושה את ה 2243 המומלץ מבין השלושה אם שלושתם עולים פחות או יותר אותו הדבר? אגב, אין לי בעיה לקנות גם מסך של חברה אחרת... השימושים שלי הם גלישה באינטרנט ומשחקים.. סרטים אני כמעט ולא אראה על המסך. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  10. Started by Refaelo,

שלום לכולם ראיתי שיש מסך חדש של DELL דגם E248wfp מישהו יודע מה ההבדל בין הדגם הנ"ל לבין הדגם 2407wfp תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  11. Started by Tigerin,

מה עניינים? יש לי את הlp917 של mag. מסך חמוד. אני קונה בקרוב מחשב חדש ותהיתי איזה כרטיס מסך ישרת אותו במחיר המשתלם ביותר. כמו כן, תהיתי האם כדאי למכור אותו בכ-1200 ש"ח ולקנות Dell2007WFP. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  12. שלום לכולם, ידידה שלי מתחילה עכשיו לערוך בצורה מקצועית והיא מחפשת מסך. אני יודע שהתקציב קצת לחוץ אבל מה בכל זאת אפשר להשיג במחיר הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by tenana,

ראיתי שהוא עולה 2000 שקל, ונשמע מסך מעניין, יצא למישהו להיתקל בו?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by shahar07,

קניתי היום את ה SONY X95 ואני צריך עזרה בהתקנה 1. האם אני צריך להשתמש בדיסק בכדיי להתקין איזה שהוא דרייבר ? 2. קיבלתי 2 כבלים 1 אנלוגי ו1 דיגיטלי איך אני יודע שהכרטיס שלי תומך בחיבור דגיטלי ? 3. באיזה רזולוציה הכי מומלץ להשתמש ? 4. קיבלתי גם חיבור סטריאו מה אני אמור לעשות איתו ?

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  15. Started by oren12,

אני מבולבל לגמרי, חשבתי לקחת את הפיליפס שכולם ממליצים אבל אתם מפחידים שאתם אומרים שיש בריחת אור ופיקסלים שרופים. אני לא יכול לסוע כ"כ רחוק כדי לבדוק מסך. אולי יש מסך אמין וטוב שיריץ משחקים וסרטים באיכות גבוהה? אולי 226BW או L226WTQ כמובן שיהיה מסך 20'' - 22''

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  16. אני אשתמש בו בעיקר לצרכים משרדיים, (קריאת טקסטים), משחקים וסרטים הכי חשוב שלא יעייף את העיניים בשימוש ממושך (אם יש כזה דבר) התקציב הוא 2000 עם אפשרות לחריגה קלה (ועדיפות לחיסכון במידה וזה לא פוגע בצרכים.) יותר חשוב שיהיה מתאים לעבודה ממושכת עם פוקוס טוב (שוב דגש על בריאות העיניים) +תמיכה במשחקים מאיכות צבעים מדהימה וכדומה (אלא אם יש קשר ביניהם) תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  17. Started by r_y,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר מחשב למסך טלויזיה LCD באמצעות כבל VGA. המחשב רחוק מהטלויזיה ודרוש כבל של כ 10 מטר. המחשב מיועד לתפקד כ HTPC ולהזרים תכני HD. האם החיבור עם כבל VGA באורך של 10 מטר יפגע בביצועי הזרמת המדיה וביכולות לנצל את המדיה סנטר בהקרנת סרטים? תודה

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  18. Started by oev israel,

יש לי בעיה שהתעוררה לאחרונה. כל כיבוי מסך והדלקתו מחדש, המסך מתחיל לכוון את עצמו במשך דקה ויותר, ומעלה את כל תפריטי המסך: קונטרס, בהירות וכו' עד שהוא מתכוונן סופית. כיצד אפשר למנוע את זה? מסך CMV win7 כרטיס מסך gforce gt 220

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by seladlev,

אם מישהו יודע איך מחברים את הרגלית אני אשמח זה אחד הדברים היותר מסובכים שראיתי בחיי

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by tamir6066,

הי,ראיתי את המסך 2333sw,איך הוא(יתחבר לXBOX360)?למה הוא כל כך זול(יותר זול אפילו ממסכי 22 הדומים אליו בתכונות)? תודה,

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  21. קראתי קצת הודעות בפורום וראיתי ששני המסכים המומלצים ביותר הם L1953TRוLG (וגם ה-1972) ו- Samsung 943B. ישנם עוד מסכים מומלצים? מה מבין מסכים אלו יותר מומלץ (או שכדאי לראות את זה בחנות בעצמי)? בנוסף, חשבתי גם על מסכי 22", במיוחד ASUS VW222U ו-Chimei 222H, אך אני חושש שהמסך יהיה ענקי בשבילי (בינתיים אני עם מסך 17" ישן של Hyundai), כי לרוב אני יושב ~מטר מהמסך והשימוש לא יהיה למשחקים ככל הנראה (ואני גם חושש קצת ממסכים רחבים). תודה מראש לכל המגיבים.

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  22. שלום כולם. אני צריך מסך לעבודה משרדית נטו. תקציב עד 500. עד 19". אין טעם בגדול מזה תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  23. Started by bonanza,

שלום, מישהו מכיר את המסך? האם הוא נחשב טוב כמו ה 2243bw או שיש בעיות בתצוגה? המסך אמור להתחבר ל radeon 9600pro ליציאת DVI ולשמש בעיקר לאינטרנט/word.

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  24. Started by MOX,

האם הוא מצדיק את מחירו? (1055) האם הוא מתאים לגיימינג? יש לכם מסך יותר טוב באותו טווח מחירים?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים