עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by oran55,

האם יש הבדל בין שניהם? מי יותר טוב? האם ההבדל כ"כ משמעותי בסרטים ומשחקים? שאלה נוספת- האם כדאי לשקול את LG1960tr או LG1970hr במקום?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  2. Started by gstation,

מדובר בפנאל TN של EIZO. אני לא מוצא עליו REVIEW ברשת בכלל ולראות אותו בתצוגה זה חלום הזוי. אשמח לשמוע אם מישהו יודע להגיד עליו משהו...

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  3. Started by EzE126,

אני מחפש מסך LCD רחב 19" לעריכת וידאו. התקציב שלי הוא בין 1000 ל- 1200 ש"ח. מה מומלץ? איך CHI MEI? יש אותו ב1090....

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by JUVEnivTUS,

סובבתי את המסך סתם בשביל לראות איך זה שמאלה וכשהחזרתי עכשיו אני שם לב שהתפריט (כשלוחצים על הכפתורים במסך) פונה שמאלה כדי שאקרא את זה ישר בכיוון שסובבתי את הפיבוט (משמאל), כנ"ל גם הודעת ה"DVI" שמופיעה אחרי כל מעבר ויציאה (בעלי המסך בטח יודעים). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? שאני אקרא את זה ישר ולא שזה מסובב... יש לציין שרק את שני אלה אני רואה משמאל, התצוגה שהמסך מציג ישרה ובמצב תקין (ואגב שסובבתי היא לא הסתובבה, אלה נשארה)

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  5. Started by 100100,

האמת שקניתי על עיוור קצת, רציתי לקנות NEC אבל הכיס שלי רצה אחרת. ואני שמח לראות עכשיו ביקורת טובה עליו פה בדביק קניתי ב850 כולל משלוח ביבואן רשמי, אני מקווה שזה זול. שאלות: 1. הקטע של הסיבוב, אני מבין שזה משמש לוורד וכאלו דברים , השאלה , המסך מזהה את ההפיכה ומשנה את התצוגה לארוכה? (פשוט זה נשמע לי משוכלל מידי כדי להיות אמיתי) 2. למה תמיד נראה לי שהטלויזיה 21 השמנה שפה שלידי היא הרבה יותר גדולה מהתמונות שאני רואה של המסך 22 הזה? 3.רשום שהוא תומך לתליה על הקיר, איפה אני קונה בזול מתקן להצמדה לקיר שמולי (שיהיה צמוד , לא רגלית כזאת שיוצאת מהקיר) 4.תגידו לי שהבחירה נכונה כדי שיהיה לי הרגשה טובה זה היה ספונטני.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  6. Started by ovadia10,

האם יש הבדל במסך DELL 2007FP בין A03 לבין A04?... האם משתלם לקנות A03?... צריך עזרה בדחיפות......

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  7. קניית מסך מחשב 22 או 24 שמתחבר לPS2 וPS3 וכמובן גם למחשב ב- FULL HD עד 1000 שח תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 727 צפיות
  8. Started by romchik,

היי, לאחר שקראתי בפורום וראיתי שהרבה אנשים ממליצים לקנות מסך זה החלטתי שגם אני רוצה אותו. לא מצאתי אותו באף חנות. היום התקשרתי ל C DATA ואמרו לי שיש מקום בשם KBM בירושלים שאפשר לקנות את המסך שם. התקשרתי ל KBM ואמרו שהם יכולים לעשות הזמנה מיוחדת בשבילי ותוך 3 שבועות אני אקבל אותו. המחיר 2600 ש"ח. האם אתם ממליצים להזמין מהם את המסך כי המחיר יקר לדעתי ? אם הם מזמינים את המסך בשבילי איך אני יכולה להיות בטוחה שאני אקבל הפאנל S-IPS ולא S- PVA ?

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  9. שלום, אני מתלבט בין מספר מסכים. אני רוכש מסך פעם ב.. ולכן מעוניין להשקיע טיפה יותר על מנת שיהיה מסך איכותי וישמש אותי לזמן רב. קראתי ביקורות מאוד טובות על L2000CP lg במחיר 1800 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2209&products_id=21444 מה אתם אומרים גם על Dell 22 LCD 2208WFP Ultrasharp http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2258&products_id=20400 השימוש שלו יהיה משחקים + עבודה עם טקסטים כחצי חצי אין העדפה מה אתם אומרים?

10. יש לי התבלטות די רצינית מצטער אם הנושא חרוש, אני צריך את העזרה שלכם הדרישות שלי הוא הצגת משחקים באיכות טובה, אני גם עורך בפוטושופ ובסוני ווגאס אבל קטע הווגאס רציני יותר אני רוצה שהאיכות תהיה טובה דיו, לא משהו בשמיים, אלא משהו שהכי טוב לתקציב שלי. אני מתלבט בין הדגמים: 220P - מסך מצוין, נחטף בחנויות, פופולרי , FHD, זול, עיצוב נהדר 2333SW - מסך חדש ומעניין אך הרתיעה אותי הרזולוציה השונה מהאחרים, מפחד שיהיה איתו בעיות תאימות ביוטיוב וכל מיני... 2253BW - שמעתי שהוא מצוין למשחקים, בסיסי אך אין לי מושג על רמת האיכות בעריכות למיניהן... האם ההתלבטות שווה את הכאב ראש? האם כולם אותו דבר? תנו את דעתכם, אני בטוח שאחרים גם יסתכלו ויסיקיו מסקנות כי שוב, הנושא של המסכים האלה ה…

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  11. התלבטתי בין כמה מסכים ואת ההבדלים הקטנים ביניהם אני לא ממש מצליח להבין. אשמח לקבל עצה מקצועית שמגובה בידע לגבי המסכים. אז ככה היו את שלושת מסכי ה-ASUS האלו שהבתלטתי ביניהם מה עדיף: http://tms.co.il/cat/45/215:220/manuf:ASUS גם ה-226BW נלקח בחשבון מבחינת תקציב: http://tms.co.il/product/3550 יש עוד מסכים מומלצים בטווח המחירים הזה +-? המחשב?(המסך) מיועד בעיקר לסרטים ולעבודה משרדית. אני לא רואה את התקציב שלי מאפשר לי מסך שלא מבוסס פאנל TN לכן אני אקח מסך 22 אינץ' שיחפה על איכות הפאנל.

• 4 תגובות
    • 727 צפיות
  12. יש לי כרגע מחשב נישא של DELL ואני רוצה לקנות לעצמי מסך דק LCD קראתי פה מספר המלצות ומצאתי את ה 2243BW שנראה לי מומלץ פה ע"י הרבה אנשים והוא גם עומד בתקציב שלי השאלה אם הוא לא מיותר מבחינת ביצועים? אני לא משחק כלל משחקים... אני לא רוצה לזרוק סתם כסף ואם אני יכול לקבל אותו דבר בפחות כסף אני ישמח זת'ומרת עם פחות ביצועים שלא רלוונטים אלי... עריכה--- אחרי שעברתי על המדריכים למסכי LCD נאמר שם כמה דברים לגבי הטכנולגיה של ה 22 אינצ'... אז אני לא נעול על הגודל הזה אבל אני רוצה משהו גדול זת'ומרת עם יש איזה 20 - 21 אינצ' יותר טובים לטקסטים ולגלישה ושטובים לישיבה מרובה מול המחשב .... תרגישו חופשי להמליץ תודה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  13. Started by Ametrine,

יש אפשרות שאני יוכל דרך מישהו להזמין מחו"ל את Dell 2707WFP וזה יעלה אותו מחיר כמו 2407. http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=574158 האם זה מסך טוב למשחקים וסרטים? אין בו אקטיפקטים כבדים ובעיות גוסטינג כמו ב HC? לא הצלחתי למצוא עליו מידע בפורומים ישראלים. ואם כבר מדברים על הזמנה מחו"ל שניתן להשיג משם את Acer AL2416WBSD 24 אינץ'. כדאי לקנות אותו במידה ולא יצא עם ה DELL? בהשוואות ראיתי שהוא יותר טוב מהסמסונג.

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. אני צריך מסך למשחקים.. הגודל לפחות 20 אינץ'.. ומסך רחב.. אני לא אוהב את ה4:3... אם יש אפשרות בתקציב הזה להכניס מסך 22 טוב עדיף... הכרטיס מסך שיעבוד עם המסך אם זה משנה הוא ה8800 GT.. תודה לעזורים

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  15. Started by Satlan,

אהלן אני מחפש מסך בגודל בין 20-22 אינטצ', והוא נראה לי אופציה טובה, ועולה כ-1600 שקל(זאפ). http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_windows%20vista%20certified_L206WTQ-BF.jhtml הנה הקישור לאתר של LG של המסך האם יש אופציות יותר טובות בטווח מחירים זה? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  16. Started by בלוסטון,

למה הכוונה רזלוציה?? מה זה נותן יותר צבעים או מה?? תסבירו טוב בבקשה.. תודה

17. אני מבקש את עזרתכם. קניתי לפני שבועיים מחשב חדש, חזק מאד ( GFORCE 8800 GT, INTEL DUAL CORE 2 E6750, 2048 GB MEMORY CL5 אלו הרכיבים העקריים) עכשיו אני רוצה לרכוש מסך LCD שידע להתמודד בצורה טובה מאד עם משחקים כבדים בעיקר, וסרטים... יש לי העדפה לגודל 20 אינץ, אבל גם 19 מתקבל יש למישהו הצעות? בנתיים הפבוריט שלי הוא SAMSUNG 971P ממש תודה!

• 5 תגובות
    • 727 צפיות
  18. הי, אני מחפש המלצה למסך מחשב שמיועד בעיקר למשחקים בהגדרות גבוהות , אם כי כמובן גם לשימושים רגילים (אינטרנט וכו'..). רציתי לדעת האם מומלץ לקנות מסך עם הפנל האיכותי יותר ISP למרות שישנה בעיה ידועה של סנכרון (בגלל זמן התגובה הגבוהה יחסית), האם הדבר לא יהיה בעייתי למשחקים? לא כדאי לקנות פנל מסוג TM שיש לו זמן תגובה מהיר יותר? אני שוב מציין שמדובר במחשב לצורך משחקים בעיקר. התקציב : 1000-1300 ש"ח. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  19. מסום מה כל דיון על מסך כלשהו הופך לדיון על סוג הפאנל. אז נכון, TN לעולם לא יגיע לרמה של S-IPS אבל!!! האם יש החלטה על מסך שהוא איכותי עבור TN? כזה ששוה להוציא אליו כ"כ הרבה כסף? אני קורא הרבה בפורום ויש כאן דוקטורים עם ידע עצום, אנא עיזרו לי למצוא מסך כזה עבור אח קטן וגיימר רציני המון תודה למגיבים

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  20. תוכלו למצוא את עם Philips 19 LCD 190P7EG במחיר בסביבות 1200 ש"ח. - פאנל P-MVA כמו כן Samsung 19 LCD SyncMaster 940T PVA Panel בסביבות 1500. מעניין איך הם בהשוואה לVP930 שקצת חסר במלאי וה200W6CS שהיה איכותי ותקציבי להפליא.

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  21. שלום אני מחפש מסך "22 טוב לסרטים משחקים וכו' אני מעוניין להשקיע עד 1100 שח' אשמח עם תעזרו לי בלחפש משהו טוב ומומלץ. תודה לעוזרים. ראיתי את המסך הזה במחיר סביר מה אתם אומרים שווה תכסף או שאפשר לקנות משהו יותר טוב במחיר של עד 1100 שח'. http://zap.co.il/model.aspx?modelid=692312

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  22. Started by the king2006,

איך אפשר לנקות מסך LCD?? תודהה

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  23. Started by saarshai,

מחיר - כ-3,000 ש"ח. 20 אינץ' סה"כ, רזולוציה גבוהה יחסית 1600X1000. במחיר הזה אפשר להשיג 2408WFP של דל. מבחינתי - גודל המסך ממש לא משנה. רזולוציה חשובה אבל קצת פחות. הכי חשוב - איכות צבע, אחידות פאנל, ניגודיות. קצת חשוב - זמן תגובה. המסך הזה נראה מושלם מבחינתי, כל עוד הוא עומד בסטנדרטים הגבוהים של Eizo. סוג הפאנל, למיטב הבנתי, הוא באותה קטגוריה כמו הדל, אבל דגם משופר יותר. קראתי גם משהו על זה שהוא 10bit בפוטנציאל (אם כי מציג 8 בכל רגע נתון). לא כל כך הבנתי מה זה אומר. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות
  24. Started by Fungus Funk,

=/

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  25. Started by arkadur,

הגעתי הביתה מהבסיס, ולהפתעתי, המסך לא רוצה להציג תמונה, המסך עצמו לא נדלק והלד שבמצב המתנה דולק קבוע בכתום (ובמצב שהמסך עובד - בכחול), מהבהב בקצב איטי מאוד בצבע כחול מישהו נתקל בתופעה? יש מה לעשות לפני שאני הולך לממש אחריות?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.