מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מחיר בזאפ כ 4,500 שח. יותר יקר מהדל אבל עדיין הרבה יותר זול מאיזו...האם מישהו מכיר ?...ד"א אני לא בטוח שהוא נמכר-באתר של יניר מערכות הוא לא מופיע,אבל דגמים אחרים שלהם שידוע לי שנמכרים גם לא מופיעים...קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
הפרידה מה crt הישן והטוב ממש קשה לי אבל מה לעשות עבר זמנו... (ואני זקוק נואשות למקום פנוי על השולחן) איזה מסך lcd הכי טוב לתצוגת סרטים (לא מסך רחב) צפיה בסרט באיכות המירבית ממש חשובה לי כל פיקסל שזז וכל בעיה בגוונים ממש מטרידים אותי בתקציב של בערך 1600 ש"ח שלא יהיו בו מריחות וקורונה ובלי קשר אני פתוח להצעות ופתרונות
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני רוצה מסך של מחשב ולא של טלויזחה ושתיהיה 17 אינטש הכי טובה שיש וגם ה 19 אינטש הכי טובה שיש כי אני מתלבט מה לקנותת 17 או 19 אינטש ולא יותר
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
מישהו מכיר??? יש המלצות חוביות שליליות? איזה סוג פנאל? זה מה שהצלחתי למצוא עד כה: ThinkVision L191 LCD monitor סוג מסך: Color TFT Active Matrix SXGA LCD גודל מסך: 19 רזולוציה: X10241280 ניגודיות: 1:700 תמיכה בצבע: 16.2 מליון צבעים תדירות: Fh 30-83Khz , Fh 55-76Hz זווית צפיה: 150 מעלות אופקית ו- 135 אנכית זמן רענון: ms8 בהירות: cd/m2250 גודל נקודה: 0.294
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
Samsung 730b או Samsung 731bf שמעתי הרבה על ה 730B אבל אני מתחיל לראות שלאט לאט הוא יורד מהמדפים... והמחיר של שניהם הוא בערך אותו הדבר, בסביבות ה-1300 שקל.. השימושים שלי בו הם בעיקר משרדיים, אינטנרט, אופיס, תיכנות בעיקר, ככה שאני אבלה הרבה זמן מול המחשב. אין לי צורך במסך ש"טוב" לצפיה בסרטים וכדומה, יש לי חיבור של המחשב לטלוויזיה\DVD. משחקים אני משחק פה ושם אבל לא משהו שדורש גרפיקה מדהימה.. אני מקווה שזה מספיק פרטים... מישהו יכול להמליץ לי? תודה מראש! טל
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר למה רחב ודק עדיף על רגיל ודק ?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני לא מבין שום דבר במסכים. רציתי לשאול האם יש הבדל בין מסך AV לבין מסך CV. בתודה מראש, משה
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מסך LCD 19" של סמסונג, מדגם 940BW, מסך רחב. עכשיו, רציתי לשאול משהו, על כמה להגדיר את השלושה צבעים כחול, אדום, וירוק? כרגע ברירת מחדל הם על 50 כל אחד, האם צריך להיות אחד יותר מהשני? האם צריך להגביר אותם ליותר שהם יהיו שווים? אני פשוט רוצה לראות הכי טוב ולהוציא מהמסך הזה את הThe Best מה שנקרא. מה צריך לעשות בשביל זה? ועוד משהו, בחדות(sharpness), זה היה ברירת מחדל 72, העלתי את זה ל100 ורואים באמת יותר חדות, האם זה בסדר? או שצריך להוריד קצת? והבהירות(brightness), שמתי גם על 100. האם צריך להוריד? הניגוד(contrast), נמצא אצלי על 75. האם צריך לעלות או להוריד ? הmagicColor נמצא על Off. אממ וזהו בעקרון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
השאלה בנושא אם הוא PVA או TN פשוט תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום, כשאני רואה סרט במסך, אני לא רואה את הסרט על כל המסך. כלומר, אני רואה רק רצועה ולמעלה ולמטה יש רקע שחור. רציתי לדעת איך אני משנה שאני אראה את הסרט על כל שטח המסך. האם זה תלוי גם בסרט עצמו, או שזו בעיה של הגדרות. נ.ב- התוכנה שאני רואה בה זה POWER DVD אם זה יכול לעזור במשהו. תודה רבה, חיים.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש לי טלוייזיה של tcl שתומכת ב144 הרץ וכל שאר הדברים שיש בדרך כלל למסכי מחשב , כדי להפעיל את ה144 הרץ אני צריך להפעיל את game master והוא פשוט לא עובד במחשב רק שאני מחבר אליו קונסולה הgame master עובד.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בכל מיני אתרים לפעמים את סוג הפאנל שלי, ואפילו באתר של החברה לא מצאתי אותו... יש לי LG FLATRON L1750HQ. האם יש אתר שבו רשומים כל הפאנלים?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש את הסמסונג 226BW יש את הסמסונג2253BW יש את הLG W2252TQ יש את הDELL 2208WTF את ה226BW אני משיג ב 1350 את הסמסונג 2253BW אני משיג ב1450 את ה LG W2252TQ אני משיג ב1500 את הDELL אני משיג ב 1300 השאלה שלי היא מה מהם הכי טוב ?! אני משתגע מכל הפורומים והנושאים שאנשים פותחים וכל אחד ממליץ על משהו אחר, אני רוצה את המסך הכי טוב מבין אלו מה אתה ממליצים לי ?, אם יש כאן מישהו שראה בעניים אחד ליד השני שני מהמסכים שיגיד לי מה יותר טוב ומה פחות טוב ועוד שאלה, מזה PIVOT ? ראיתי שזה אפשרות לסובב את המסך ?(פיזית? אם אפשר יותר פירוט על הPIVOT אני אשמח ואם זה חשוב בכלל ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אהלן. ניסיתי לחבר היום את המחשב לטלוויזיה , ושיניתי דבריבר מהמסך של המחשב - לטלוויזיה (כרטסי ישן של NVIDIA). עכשיו אין לי תמונה על המסך של הטלוויזיה - מה אפשר לעשות ? כדי להחזיר את זה למחשב ? יש איזה משהוא לאפס או משהוא בסגנון?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
אלוהא. אני מחפש מסך 19" בסביבות ה-1300 ש"ח. יש מצב לחריגה של 100-200 ש"ח, אבל לא יותר מזה. השימוש העיקרי, אם אפשר לקרוא לזה כך, הוא שעות ארוכות מול המחשב, לרוב מול דברים סטטיים יחסית (גרפיקה וטקסטים, בקיצור) אך יש גם שימוש כלשהו בוידאו וקצת משחקים (אני לא גיימר). שני נתונים חשובים שאני מבקש לענות עליהם הם שהמסך לא צריך זויות צפיה מרשימות. אני יושב במקום שבו אין לי לאן לזוז במיוחד כך שאני לא מחפש זויות רחבות (גם לא למעלה-למטה). מה שכן, לצידי ישנו חלון גדול חצי-שקוף, כך שאני צריך מסך שאינו מחזיר השתקפויות רציניות. בהתחלה קראתי רבות על ה-Xerox XG91D אך אז גיליתי שהוא בעצם בעל כיסוי זכוכית ולכן הוא לא רלוונטי לי. אני יודע שהרמתי להנחתה ומישהו הולך להגיד "לא עדיף לקנות וילון…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה שמסקרנת אותי בנוגע לאנשים שמחברים 3 מסכים ויותר למחשב על מנת להשתמש בהם כ"מסך גדול אחד" (כדוגמת הבחור פה שרכב שלושה מסכי DELL 24 אינץ') השאלה שלי היא בעצם למה? מה ההיתרונות של זה?. לא הרבה יותר פשוט וזול לקנות מסך אחד גדול ולחבר אליו את המחשב?. (נגיד LCD 40 אינץ' או יותר) יצא הרבה יותר זול והרבה יותר פשוט לא?. סתם נושא מעניין. ואם כבר אז יש לי עוד שאלה קטנה. אצלי המחשב מחובר ל2 צגים. אחד דל 23 אינץ' שרכשתי אתמול ברזלוציה FHD ושני טלויזיה של סמסונג 43 אינץ' שהיא HDR. עכשו כל פעם שאני "מרחיב"את התצוגה ל2 הצגים ואח"כ מחזיר בחזרה לאחד מהם כל האיקוניים בשולחן עבודה מתבלגנים לי, שזה נורא מעצבן. יש משהו לעשות בעניין הזה?.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שיהיה לא פחות מ19'. שימושיו העיקריים הם למשחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
הרבה ממיליצים על הvp930 האיכותי, האם המסך הזה vp920b הוא גם טוב מישו מכיר אגב יש לו 4ms למשחקים... מה אתם אומרים.?
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום למה שאני רוצה לשנות את הscreen refresh rate אז 60 זה האופציה היחידה יש לי כרטיס מסך geforce 6600 gt
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש מתלבט בחרתי לי מסך חדש לקנות(Dell 20" 2007W\FP), אבל ההתלבטות הכי קשה היא בין WS למסך רגיל השימוש שלי במסך כרגע הוא להמון דברים, גרפיקה, סרטים ועריכת וידאו, משחקים, אינטרנט... אני ממש לא יודע אם כדאי לקחת WS או לא... תעזרו לי בבקשה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם הטכנולוגיה מוטמעת בפאנל עצמו או ע"י יצרנית צד שלישי - ז"א אחרי ש-LG לדוגמא, מקבלת פאנל, היא קובעת את ערך ה-Overdrive שלו או יצרנית הפאנל כבר עשתה את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
אני רוצה להפוך את הDELL אנכית ואני צריך איזה קובץ ואני לא מוצא אותו איפה אני יכול למצוא אותו?
-
- 7 תגובות
- 768 צפיות
-
-
טוב כמובן שאני המלצתי לא על ה DELL שיבוא עליו בול , אבל אין לו תקציב לזה. יש לו 8800GTS 640MB המסך ישמש למשחקים , עבודות מחשב בעתיד , וסרטים. אמרתי לו שכדי לנצל את זה הוא צריך 20 אינץ , הוא עדיין מתעקש על 19 בתקציב של 1500. הייתי רוצה המלצות על מסכי LCD 19 שהם בעלי פאנל טוב , אני מניח שהם לא יהיו IPS אבל שיהיה PVA או משהו בסגנון . תודה ויום טוב אריק.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
2405wfp יש לי אפשרות לקנות אותו יד שניה (לאחר שימוש של 4 חודשים) ב2000 שח האם כדאי? http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/dell-ultrasharp-2405fpw/4505-3174_7-31335738.html
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-