עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אוקי התמונה צולמה מפלאפון אז אל תצפו לראות טוב,אבל רואים את הבעיה . חצי סנטימטר מעל הסמן של העכבר אתם תראו פס כאילו דהוי יותר משאר השולחן עבודה. קודם כל חשוב לי לדעת מה זה יותר מאיך לטפל בזה כי זה מוזר מדי ... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by davidz85,

לפני פחות מחודש קניתי מKSP מסך 26 אינץ' מדגם SAMSUNG 260HD. הכל עבד בסדר גמור ללא שום בעיות, עד שאתמול הבחנתי בפס בצבע סגול, שרואים אותו בבירור על גבי רקע שחור, ואת הפס הזה רואים בכל מצב שמשתמשים במסך, בין אם בHDMI, DVI, מחשב טלביזיה או כל יציאה אחרת, הפס לא משתנה, מופיע באותו מקום, גם בשינוי רזולוציה. דיברתי עם KSP והם אמרו לי שהאחריות נופלת במקרים האלה על חיון, מה שדי מעצבן כי המסך פחות מחודש אצלי. השאלה שלי היא האם חיון עושים בעיות או שהם מייד יחליפו לי את המסך בחדש..? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by Nati.M,

אהלן חברים, הגיע אליי מסך 22' של אסוס, ורציתי להשתמש בו כמסך נוסף - הבעיה, יש לו שורה אנוכית של פיקסלים שמתה. ניסיתי לברר אם להחליף כבל יעזור, וניסיתי DVI במקום VGA, לא עזר. האם יש לדעתכם אופציה לסדר או שאבוד? מצרף תמונה מגוגל שמציגה הרעיון העקרוני של הבעיה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. בטעות מישהו עשה פס קטן עם טוש של דיסקים על המסך LCD וזה לא יורד בשיפשוף במים, רציתי לשאול עם איזה חומר נראה לכם ניתן לנקות את זה מבלי לפגוע במסך? אצטון / אלכוהול? תודה.

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  5. קניתי אתמול VIEWSONIC VX922. כשהמסך שחור לגמרי (למרות שבכמה מקרים שהמסך היה שחור לא ראיתי את זה) בצד השמאלי של המסך (כמעט צמוד לקצה) יש כמו פס (לא רצוף בכלל בהפרש של כמה סמ בין נקודה לנקודה) של נקודות אדומות שכאילוו רצות. זה לא כזה מפריע, השאלה אם המסך לא בסדר או שזאת תופעה ידועה.

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by homerJS,

המסך נקנה לפני שנה וחצי ולא היו בו בעיות (מסך מעולה!) בשבוע האחרון מופיע פס אנכי של פיקסלים שרופים לכל הגובה של המסך, הפס נעלם אחרי 2 דק' ומופיע כל פעם מחדש אחרי שהמסך יוצא מ sleep. מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. פסח; הגיע הזמן לנקות את המסך , איך אני עושה את זה? מעולם לא ניקיתי LCD מאז שקניתי אותו לא נגעתי בו ולא הזזתי אותו מהמקום איך אני מנקה אותו?

• 1 תגובה
    • 686 צפיות
  8. Started by ashbit_q,

מסך של סמסונג מסדרת syncmaster T260 המסך עובד כמעט מושלם אבל יש כמין לכלוכים כאילו משהו עבר על המסך עם מגבת לא הכי נקיה באלכסון מה שיצר פסים אלכסוניים בעיקר במרכז המסך קצת יותר כהים. ""ניסיתי לנקות" זה לא לכלוך. השהו יכול בבקשה לומר לי מה הבעיה? המסך בן 6 והתאורה שלו מצויינת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by XxehsomxX,

שלום לכולם, יש לי viewsonic vp930b. למסך חיברתי את הכבל הכחול, מכיוון שהכרטיס מסך שלי קצת ישן ( geforce 4 mx440), ואין לי במחשב את החיבור לבן. כשהמסך מציג צבעים מסויימים, אני רואה פסים (לא אלה המרצדים). ??? איך אני פותר את הבעיה? והאם יש קשר בין הפסים לכך שאני מחבר את המסך לחיבור הכחול? תודה לקוראים, moshe נ.ב. אשמח אם תוכלו לומר את שמם של החיבורים הכחול והלבן?

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  10. שלום, לפני כמה ימים שמתי לב לבעיה מוזרה שיש לי במסך כל פעם שאני מדליק את המסך מופיעים מספר פסים לאורך בחלקו הימני - אמצעי של המסך הפסים כביכול משנים קצת את הצבעים, הייתי אומר הופכים את הצבעים לקצת יותר כהים והם נעלים לאחר מספר דקות מרגע הדלקת המסך חשבתי אולי זה בעיה בכבל (כבל DVI TO DVI) אבל לפני שאני קונה כבל חדש, חשבתי לנסות לשאול פה ולראות אם מישהו מכיר את הבעיה .. תודה מראש לעוזרים

• 27 תגובות
    • 4.4k צפיות
  11. Started by jeyjey,

לאחרונה שמתי לב שעוברים לרוחב המסך שלי 2 פסים לבנים בתחתית המסך. מה שמוזר לי פה שהפסים נראים דווקא כשברקע יש צבעים בהירים (תכלת, צהוב בהיר, ורוד ובעיקר אפור) ובצבעים כהים הפסים לא נראים כלל. מה יכולה להיות הבעיה? אפשר לסדר את זה? אחריות תעזור אולי? צירפתי תמונה, תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by naki,

אז זהו? המסך שךי מתחלי למות? דגם aoc pg2460

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by tika,

היי, במחשב הנייד שלי (IBM R50E) הופיעו 3 פסים אנכיים בצד ימין, אלו פסים שמורבים מקוים קטנים צשהו בסגנון ----- אבל אנכי , 3 הפסים הם בצבעים שונים (כחול וירוק). האם מישהו יודע מה הבעיה ואיך ניתן לסדר אותה?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  14. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים... כבר תקופה אני מת למסך יותר גדול כדי לשחק BF3, חיפשתי כל מני אלטרנטיבות כמו לחבר שלושה מסכים יחד ושיתפקדו כמסך אחד, מה שיגדיל לי את שטח המשחק ובשביל זה הייתי צריך במקרה הטוב אוברקלוק רצחני לכרטיס מסך+הורדה של כמה הגדרות במשחק כמו AA ובלור בכדי שה-FPS לא ירדו. או לפנות לאלטרנטיבה היקרה של מערך קרוספייר . לאחר מחשבה עמוקה החלטתי ללכת פשוט על מסך יותר גדול, חיפשתי וחיפשתי ביד 2 ומצאתי מסך של סמסונג שהוא גם טלוויזיה מדגם P2770HD שנמכר בזאפ ב1850 , הבן אדם מכר אותו ב500 ש"ח בלבד, איזה בעסה איך פספסתי את זה. מאז אני נעול על מסך 27 וחוץ ממסך כזה חדש לא מצאתי אלטרנטיבה אחרת, לא ממש בא לי להשקיע עכשיו 1850 שקל. יש למישהו רעיון למסך אחר איכותי במחי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. עמוד 3.. פעם אחת ולתמיד מה עדיף לסלון LCD או פלזמה?

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. ה-Predator Z57 מגיע ברבעון השני של 2024 על מנת לספק תחרות למסך הגדול ביותר בארסנל של סמסונגלכתבה

17. {נקודה קטנה בצד של המסך נדלקה בירוק} קניתי את המסך הוא חדש וזה מה שקרה .האם להחליף את המסך על הבעיה הזאת או שזה מצוי במסכי ה lcd ?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  18. התבלטות בין שני המסכים האלה אני נעול על אסוס אבל הפרדטור נכנס לי ללב ואני בדילמה אש

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  19. http://www.bit-tech.net/hardware/2008/10/23/nec-multisync-24wmgx3-24in-widescreen-lcd/1

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Drazick,

שלום. לפני כשבוע רכשתי את המסך. התקנתי את הדרייבר למסך אשר אוטומטית הוסיף פרופיל צבע וקיבע אותו כברירת מחדל. היום צפיתי בתמונה ומשום צבעים מסויימים נראו לא טוב. מה התצורה שאתם פועלים בה עם המסך? האם עדיף לחזור לפרופיל אחר בוויסטה (sRGB) או להשאיר את הקיים? תודה.

• 28 תגובות
    • 3k צפיות
  21. Started by KoM,

האם מישהו הכין פרופיל צבע שכזה למחשב המותאם למסך ? עם כיול כזה או אחר ?

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  22. Started by Avidar.R,

רציתי ברשותכם לבקש שתסקרו לי את המסך הזה (LG IPS236V) תנו לי פרטים עליו חות דעת של אנשים המלצות יתרונות חסרונות. ואם יש מסך שלדעתכם טוב יותר בסכום של עד 1300 תיכתבו תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. בהמשך לדיון של עמרי מלמטה,ניסיתי גם אני ליצור מצגת צבעים כפי שיעץ Murmur יש לי אופיס 2003 בעברית,והידע שלי די מוגבל...כ"כ יש לי מסך רחב 2007WFP. אניווייז,ניסיתי לעשות את זה גם אני:השתמשתי בצייר של וינדוז,שפכתי שם צבעים ושמרתי כתמונות. אח"כ פתחתי מצגת PP,והדבקתי שם את הצבעים וגם תמונות אחרות.(אגב,האם זאת הדרך הנכונה לעשות את זה....?) הבעיה היא שלמרות שהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות כ 1560*1050,התמונה לא נפרשת לי על כל המסך אלא מראה פסים שחורים בצדדים,כמו בתמונה המצורפת. דווקא כשהגדרתי את רזולוצית הצגת השקופיות ל 1280*1024,התמונה נמתחה לאורך כל המסך... וזו רזולוציה לא טבעית.המסך "רועד" כאילו שיניתי את הרזולוציה של המסך עצמו. אגב,בשני המקרים,התמונה לא נפרשה על כל המסך.עדי…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי אז רכשתי את ה-U2717D של DELL אני מנסה להבין בקונפיגורציה מה לבחור....STANDART? SRGB? אני עובד עם תוכנות עיבוד תמונה כמו פוטושופ ולייטרום שדורשות SRGB. מישו יודע?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by hilerowitz,

שלום, אני עורך וידאו ואני מחפש מסך מחשב טוב בסביבות 1000-1500 ש"ח. על פי איזה פרמטרים אני צריך לבחור מסך מחשב לעריכה? (סוג פאנל, ניגודיות, זמן תגובה, האם LED) בנוסף מה הדעה לגבי סוג המסך: Samsung 2333T LCD או LG IPS236V LED תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים