עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המחשב משמש בעיקר למישחקים וסרטים, אבל למסך גם יהיה מחובר המחשב אינטרנט. בתכל'ס, מסך רחב יהיה משמעותית צר יותר ממסך 3X4 באותו הגודל באינצ'ים? בגלל השימוש בKVM, יהיה שינוי באיכות הצפייה בשל העובדה שאני משתמש בחיבורי RGB עם מתאם לDVI?

2. Started by eran131,

אני קונה מחשב עוד מעט ואני רוצה מסך כעקרון יש לי מסך אבל אני רוצה לדעת אם המחיר שלו שווה ת'קנייה או שאתם תמליצו לי עליו מסך מחשב LCD 23" SAMSUNG דגם 2333SW במסך יש כרטיס TV מובנה?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  3. Started by dan1111,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות LCD 19 למחשב חדש בתקציב של עד 1,500 שקל גג. המחשב מיועד בעיקר עבור סרטים ואינטרנט (ואולי גם קצת משחקים). אז ככה, ההלתבטות שלי היא בין כ-6 דגמים, בעיקר LG ו-SAMSUNG: 1. LG L1953TR - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000, בהירות 300 - מחיר: כ-1,450 2. SAMSUNG 931BF/SAMSUNG 931C - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:2000, בהירות 300/250 - מחיר: שניהם כ-1,600 (לא בדיוק הבנתי מה ההבדל בינהם-חוץ מהבהירות). קצת חורג לי מהתקציב. 3. SAMSUNG 940BF - זמן תגובה 2MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300 - מחיר: כ-1,550 4. SAMSUNG 931B - זמן תגובה 5MS, ניגודיות 1:700, בהירות 300 - מחיר: כ-1,350 5. METZ l19d - זמן תגובה 6MS, ניגודיות 1:700, בהירות 250 - מחיר: כ-1,130 (הכי זול מבינהם). א…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  4. Started by kurt80,

אני עומד לפני קנייה של מסך חדש ומנסה להבין מסך עם איזה מרחב צבע יענה בצורה טובה יותר על הדרישות שלי, srgb או adobe rgb אני מצלם אבל לא מדפיס את התמונות שלי ואין לי כוונה לעשות זאת בעתיד. התמונות שלי מוצגות אך ורק ברשת. אם אני מבין נכון, על סמך מה שקראתי לי יהיה הכי נכון לקנות מסך שעובד על מרחב צבע srgb כי זה מה שהולך ברשת. אני יודע שיש מסכים עם מרחב צבע מורחב שיש להם אמולציית srgb אבל אצל רובם האופציה הזו לא מוצלחת במיוחד ותמיד פחות טובה ממסך srgb "טבעי". מישהו יכול להסביר לי מהם בדיוק החסרונות של מסך עם מרחב צבע מורחב בכל מה שקשור בגלישה ברשת. אני נתקל בהודעות של אנשים שמעדיפים ומחפשים מסכי SRGB כי אלה עם המורחב מזייפים בצבעים (שוב, אני מדבר על צפייה בדפי אינטרנט). או ש…

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  5. Started by mc_elad,

אני מתלבט בין- Samsung 22" Wide T220 2MS 1:1000 DVI לבין- Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp אשמח לקבל עצות בנושא וצריך לציין שהמסך מיועד בעיקר למשחקים (הרבה משחקים) בבקשה תגיבו !!! ....

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  6. Started by yazi22,

מחפש מסך סביר לכל המטרות (סרטים, משחקים, מסמכים) למחשב ישן יחסית (בן חמש, היה מעולה בזמנו, אבל היום מוגבל יחסית...). מסך CRT 17 שהיה לו יצא מכלל שימוש. מסתבר שהיום לא רק שכבר אין מסכי LCD 17 אלא אפילו 19 כמעט ואין וממילא כולם 16:9. המסך הזה, TP2053W, מוצע ברשת איבורי ב-660 ש"ח. נראה לי מחיר מאד נמוך. הביצועים של המסך נראים סבירים. השאלות - האם לאחר שהתרגלתי ל CRT (פלטרון LG) ההרגה לעיניים והביצועים יהיו מספיק טובים? המחיר המוצע באיבורי זול מאד. ברב המקומות המסך הזה עולה כמעט 900 ש"ח. האם מישהו יודע על איזה קאטץ'?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  7. היי קניתי היום מחשב עם המפרט הבא: 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GKM-WM01C לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 רמקולים למחשב CreaTive BLACK SBS-380 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W צורב LG GSA-H62N X18 DVD מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box אני מחפש מסך 19" עד 2000 ש"ח שיתאים למפרט הנ"ל ושיעודו "קצת מכל דבר" - אינטרנט \ משחקים \ עבודה מול מחשב הכוללת לעיתים ישיבה ממושכת מולו.. תודה

8. Started by TiGeRGuY,

היי חבר'ה. לפני כמה ימים המסך שלי הלך לעולמו. עכשיו אני צריך מסך חדש. LCD כמובן, עדיפות (גבוהה) לרחב. התקציב הוא 1500 פלוס מינוס מינוס ;D חשבתי על הדל E207WTF הזה.. אבל יש לו פאנל TN. השימושים שלי הם טקסט סרטים וקצת משחקים. זמן תגובה לא חייב מאוד נמוך אבל מספק. ואיכות הטקסט חשובה לי. עד היום ראיתי אצל חברים מסכים שהפיקסלים שלהם ענקיים וזה מורגש מאוד ומציק לי לעיניים. אז מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 772 צפיות
  9. אני חושב לקנות את ה2007FP אבל התקציב שלי לכרטיס מסך בערך 1000 שקל, אני יוכל לשחק ברזלוציה הגבוה של המסך עם כרטיס כזה ועם לא אז על איזה מסך אתם ממליצים. השימוש העיקרי של המחשב זה לא משחקים אבל מתי שאני אירצה לשחק אז שהמשחקים ירוצו בסדר אפילו בהגדרות בינוניות

10. Started by Heineken,

שלום, איזה יתרונות יש לך למסכי LCD-LED (תאורה לבנה) על מסכי LCD רגילים (פלורוסנט?) תודה מראש, יניב

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  11. לאחרונה יש ריבוי פירסומים על מסכים חדשים בטכנולוגית LED. האם כבר יש בארץ מסכי LED שמשווקים?

• 3 תגובות
    • 772 צפיות
  12. שלום, אני עומד לפני רכישת מסך חדש, ודי ננעלתי על ה-lg w2343t, שיש לו נתונים מעולים במחיר סביר ביותר (970 ש"ח), ולא איכפת לי שהוא 5ms... אבל מה, פתאום העלו לי לראש את העניין של פאנל ה TN לעומת פאנל ה IPS, ומקריאה בפורום הבנתי שאיכות הצבע של ה IPS יותר טובה. השאלה שלי היא איפה ניתן להתרשם מהאיכות של מסכים כאלה, כמו ה-dell המדובר לדוגמא? את ה-lg לדוגמא ראיתי במחסני חשמל ואופיס דיפו ומאוד התלהבתי... ולגבי ה-lg שהזכרתי - יש למישהו חוות דעת עליו מנסיון? תודה, רועי.

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by royossef,

שלום לכולם יש לי מסך LG LCD 22 , w2252tq בזמן האחרון אני מבחין שהתופעה שנקראת "רעש" נהייתה יותר בולטת לעין, זה כאילו יש מסך זכוכית עם שברים ממש ממש קטנים מעל המסך עצמו, זה תיאור קצת מוגזם אבל אני מנסה לתאר את האפקט שאני רואה , וזה מעצבן בעין וגם הטקסט נראה לי פתאום שביר יותר ופחות חד. אני משתמש ברזולוצייה הטבעית של 1680*1050 , הגדרות המסך לא שונו. השאלה שלי היא מה יכול לגרום לזה ואיך אפשר להפחית את זה?

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  14. Started by trxman,

כמו שציינתי בכותרת , מחפש מסך LCD 19אינץ לאיסיקיו , שירים , ואינטרנט. מהמלצות שקיבלתי : Lenovo L192P Xerox XG91D מה יותר מומלץ ? ואיזה מסך בעל פאנל יותר איכותי ?

• 5 תגובות
    • 772 צפיות
  15. Started by hensh9,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3437613,00.html

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  16. חזרתי לאחר שבוע חופש למשרד ואני רואה שבמסך שלי (Viewsonic VA712) - יש מין ארטיפקטים שחורים מרצדים (במקום הצבע האפור ובפסים של הדיונות בעיקר) בדקתי בהגדרות ואיזה דביל שינה לי את הRefresh rate ל- 85MHZ במקום 60 החזרתי ל60 והבעיה פחתה קצת - אבל עדיין קיימת ונראה לי שהמסך נדפק עדכון דרייבר לא עזר עדכון - הבעיה נפתרה משום מה אחרי שחיברתי את המסך למחשב אחר ואז חזרה אליי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  17. Started by saarshai,

מחיר - כ-3,000 ש"ח. 20 אינץ' סה"כ, רזולוציה גבוהה יחסית 1600X1000. במחיר הזה אפשר להשיג 2408WFP של דל. מבחינתי - גודל המסך ממש לא משנה. רזולוציה חשובה אבל קצת פחות. הכי חשוב - איכות צבע, אחידות פאנל, ניגודיות. קצת חשוב - זמן תגובה. המסך הזה נראה מושלם מבחינתי, כל עוד הוא עומד בסטנדרטים הגבוהים של Eizo. סוג הפאנל, למיטב הבנתי, הוא באותה קטגוריה כמו הדל, אבל דגם משופר יותר. קראתי גם משהו על זה שהוא 10bit בפוטנציאל (אם כי מציג 8 בכל רגע נתון). לא כל כך הבנתי מה זה אומר. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  18. שלום, אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22 בעיקר לצורך קריאת מסמכים ותכנות. קראתי את המדריך שכתבתם, ולא ברור לי האם כדאי להשקיע בפאנל IPS או שניתן להסתפק בפאנל TN. ציינתם במדריך שלעבודה ממושכת עדיף פאנל מסוג IPS או VA והבנתי שחסרונותיו העיקריים של פאנל מסוג TN הם זווית הצפיה ומספר הצבעים. אני עובד לבד מול המחשב, כך שזווית הצפיה לא כל כך משמעותית מבחינתי, וכיוון שאני לא רואה סרטים, אני מניח ש- 262 אלף צבעים יספיקו לי. מה הם היתרונות של פאנל מסוג IPS לשימושים שלי? ומדוע הוא עדיף באופן כללי לעבודה משרדית?

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  19. Started by XMB,

אהלן, רציתי לשאול אם קניתי את המסך Dell e2209w בארץ, האם אני יכול לחבר אותו עם כבל של מסך (120V) אמריקאי לשקע אמריקאי בארה"ב? לפי האתר הרישמי שלהם זה תומך (נראה לי) http://support.dell.com/support/edocs/monitors/E2009W/en/ug/about.htm#Specifications AC input voltage/frequency/current 100 to 240 VAC/50 or 60 Hz + 3 Hz/2.0A (Max.) Inrush current 120V:40A (Max.) 240V:80A (Max.) תודה.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  20. טוב ככה יש לי במחשב כרטיס טלויזיה ואני משתמש בו גם כטליוזיה . רציתי להחליף מסך למסך של Chi Mei 22 שקראתי פה שהוא מומלץ מאוד ועוד זה היה שאנשים קנו אותו ב- 2500 והיום הוא עולה 1690 . יש לי מסך " CRT 19 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל רציתי להגדיל ורציתי לדעת : 1. אם המסך טוב גם לצפייה ב- סרטים וטלויזיה כי הבנתי שבמסכי LCD רואים פחות טוב בתזוזה לעומת ה- CRT ? 2. הבנתי גם שהגודל שונה לגמרי שמסך "LCD 17" = CRT 19 (גודל מסך) ? 3. הזליגת אור או מה שלא יהיה מהמסך ממש מורגש כי אני רוב הזמן בחדר חשוך? 4. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce MX 440 with AGP8X אני חייב להחליף אותו אם אני מחליף את המסך ? או שזה יהיה בסדר עד שאני יחליף מחשב בזמן הקרוב? 5.והשאלה הכי חשובה היא האם yes משדרים גם ב-…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  21. יש לי 2333SW של סמסונג ועוד מסך UMAX 17 אינץ מחוברים כרגע [בסמסונג מחובר ל 4870 ב DVI-DVI וה UMAX מחובר דרך DVI -DVI עם מתאם VGA שמתחבר אליו ל 4870] בנוסף לכרטיס מסך 4870 1GB יש לי עוד כרטיס מסך מובנה של 3200HD , אני יכול לחבר את הסמסונג ל4870 ואת ה UMAX ל 3200 ושיציגו שניהם את שולחן העבודה ? כשאני בתוך משחקים [ניסיתי את World of Goo ואת Prototype ] אז World of Goo לא עולה בכלל בגלל שני המסכים , יש דרך לטפל בזה ? ב Prototype אני מצליח להיכנס ולשחק , והמשחק מוצג רק על הסמסונג , אבל אני לא מצליח לעבוד על ה UMAX ולהזיז אליו את העכבר , יש דרך שאני יוכל לעשות זאת ? ושאלה אחרונה , הרקע מוצג על המסך סמסונג במלואו ואילו על ה UMAX הוא מוצג אבל צד שמאל שלו חתוך קצת , יש דרך שהו…

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  22. Started by nir4free,

שלום... אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב... הכרטיס מסך שלי הוא SHAPPHIRE HD 4870 x2 2GB אני רוצה ביצועים בעיקר למשחקים... יש לי תקציב של עד 1500 ש"ח... תמליצו לי בבקשה על משהו טוב מחברה טובה ואיכותית כמובן... תודה רבה, ניר.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  23. היי, אני מעוניין לרכוש מסך. יש לי תקציב של כ-1200 ש"ח פלוס מינוס. היעד כאמור משחקים סרטים ואינטרנט. אני מעוניין ב-22 אינטץ'. כל אחד אומר משהו אחר, כל אחד ממליץ על מסך אחר, מה לדעתכם המסך הכי משתלם בגודל הזה ובמחיר הזה? אני חושב שהמועמדים העיקריים הם: וSyncMaster 226 BW Samsung Samsung 2243BW Samsung 2253BW Asus VW222U מה מומלץ מבין אלה? אולי יש מסך אחר טוב מאלה? תודה.

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  24. Started by shimon16,

שלום, קראתי כמה השוואות וביקורות באתר ואני מבולבל עוד יותר מההתחלה. התקציב אינו גדול בכלל אך אני רוצה את התמורה הכי טובה שאפשר למחיר ראיתי שה930b viewsonic הוא מעולה אך אני לאמצאתיאותו למכירה, אם מישהו ימצא ליאז בכיף או הsamsung 971p או שיש לכם הצעה יותר טובה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 771 צפיות
  25. Started by aofer,

אז ככה, אני בתאילנד עכשיו.. ומצאתי את המסך הזה בסביבות ה1625 ש"ח, הוא נראה ממש מדהים בתצוגה.. גם הנתונים לא רעים בכלל מישהו מכיר את הדגם הזה? אני שוקל ברצינות לקנות אותו... אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים