מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
http://news.cnet.com/8301-1001_3-10095219-92.html
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם. למרות שידוע לי שה- T240 הוא לא מסך ממולץ לגרפיקה בגלל עיוותי הצבעים שלו, רציתי לדעת אם יש אפשרות לכייל אותו כמה שיותר קרוב לפרופיל הצבע המשמש בתי דפוס במודל CYMK (לא דיגיטלי, אופסט ) כדי לעבוד בפושושופ ולא לקבל הפתעות לא נעימות בשלב ההדפסה. כמו כן, רציתי לדעת, הם אפשר לקבוע פרופיל צבע אחד לעבודה בפוטושופ, ואחר לכל שאר השימושים? זה אמור להיות אפשרי, פשוט אין לי מושג איך. בתודה מראש לכל העונים, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
השאיפה היא כמובן למסך בגודל גדול ככל שניתן בתקציב, אך אם מסך בגודל 19"/20" הוא איכותי יותר ממסכי 21"/22" בצורה משמעותית, אז אתפשר על הגודל, אחרת - אעדיף "21 / "22 לא מסך רחב לסרטים, אלא רגיל, אין צורך בתמיכה מיוחדת (קצב רענון למשל) למשחקים, מכיוון שלא אשחק במשחקים יותר מאשר משחקי Medium Level. תודה !
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
אני ממש לא מבין במסכים ובטח שלא במחירים שלה אני מעוניין לקנות מסך 17 אינצ' טוב שמחירו נע בין 1000 ל 1200 אם זה הגיוני אשמח לשמוע תגובות
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
שלום אנשים מה אתם אומרים על המסך הזה: ASUS VK222U 22" הוא טוב למשחקים חדשים ולצפייה בTV? בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי החלטתי לקנות מסך חדש ואם כבר אני קונה אז אני רוצה ללכת על 22 אינג' הסתכלתי פה בהודעות של הפורום וצמצמתי את הרשימה לשני מסכים על פי ההמלצות שניתנות פה בפורום VW222U של Asus ו 226BW של Samsung עכשיו באיזה אחד לבחור ? מה ההיתרונות והחסרונות של כל אחד מהם חוץ מהיחס ניגודיות של ה 226BW שהוא יותר טוב?! השימושים שלי הם משחקים וגלישה באינטרנט תודה
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
קניתי מסך ASUS MW221C ולפי מה שקראתי בבקרות על המסך יש דרך להפעיל עליו סרטים ב 1080P והוא יוריד את הרולזציה למצב באמצע בין 720P ל1080P איך עושים את זה , או שפשוט מפעילים את הסרט רגיל ?או שצריך נגן מדיה ספיציפ שאפשר לכון את זה ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- כל המסכים אשר בדקנו הפעם מסוגלים להציג רזולוציית 720P במלואה, אם כי הרזולוציה הטבעית שלהם ממוקמת אי שם באמצע בין 720P ל-1080P, כך שהאינטרפולציה אינה טובה במיוחד. אנו ממליצים להריץ על מסכים אלו סרטים ברזולוציה 1080P, למרות הירידה ברזולוציה, בכדי לקבל תמונה חדה יותר. ------------------------------------…
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מסך אל סי די 17 אינץ מבית מאג 765 S מודל 780 יש לי בעייה עם כבל וגה 15 פינים שמתחבר לכרטיס המסך נשברו לי כמה פינים ולא ניתן לחבר לכרטיס המסך בבדיקה בחברת אמטל יבואנית מוצרי מאג החלפת כבל 200 שח המחיר מאוד יקר אולי כאן תוכלו תוכלו להפנות אותי למקום אחר שיעלה יותר זול תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות למחשב מסך LCD שיחליף את הCRT המיושן שלי חשוב שיעבוד טוב עם משחקים וסרטים שלא יהיו מריחות יהיה נחמד כם אם יהיה לו חיבור composite או משהו דומה שיהיה אפשר לחבר פלייסטיישן (אבל לא חובה) התקציב שלי הוא בסביבות 1500 מה דעתכם איזה מסך יתאים לי??
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT ישן מאוד ואני רוצה להחליף אותו למסך LCD22 אינץ אני לא מרבה במשחקים,עובד בפוטושופ מדיי פעם יש לי כ.מסך9600GT בנוסף אני רוצה לקנות LCD 32 לחדר והמסך ימוקם על הקיר הלכתי לכל מיני חנויות ושיגעו אותי בזה יש USB למה אתה צריך FHD מספיק לך HD תקח שארפ תקח מנסוניק זה חד זה אחריות 7 שנים ..מפה לשם שיגעו אותי! בדיוק כמו במערכונים של ארץ נהדרת עם אבי סופר חח. יש ברשותי כ 3500 אלף שח לשני המסכים איזה המלצות יש?
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קניתי אותו,מסך ענק! יפה איכותי,עכשיו אני אשמח שתביאו לי כמה המלצות לסידור הרזולוציה המתאימה ושיראו כמה שיותר טוב,להגדיר את המסך כאילו,זה הנסיון הראשון שלי עם מסכי LCD,ועוד משהו אחרי שאני משנה כמה הגדרות זה גם אומר לי out of range משהו כזה... אני לא ממש יודע מזה,אבל בבקשה ותודה על העזרה ודרך אגב מה אומר חיבור הDVI? ואיך אני יכול לחבר את הפלייסטיישן למסך?
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
חזרתי לאחר שבוע חופש למשרד ואני רואה שבמסך שלי (Viewsonic VA712) - יש מין ארטיפקטים שחורים מרצדים (במקום הצבע האפור ובפסים של הדיונות בעיקר) בדקתי בהגדרות ואיזה דביל שינה לי את הRefresh rate ל- 85MHZ במקום 60 החזרתי ל60 והבעיה פחתה קצת - אבל עדיין קיימת ונראה לי שהמסך נדפק עדכון דרייבר לא עזר עדכון - הבעיה נפתרה משום מה אחרי שחיברתי את המסך למחשב אחר ואז חזרה אליי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
יש את הסמסונג 226BW יש את הסמסונג2253BW יש את הLG W2252TQ יש את הDELL 2208WTF את ה226BW אני משיג ב 1350 את הסמסונג 2253BW אני משיג ב1450 את ה LG W2252TQ אני משיג ב1500 את הDELL אני משיג ב 1300 השאלה שלי היא מה מהם הכי טוב ?! אני משתגע מכל הפורומים והנושאים שאנשים פותחים וכל אחד ממליץ על משהו אחר, אני רוצה את המסך הכי טוב מבין אלו מה אתה ממליצים לי ?, אם יש כאן מישהו שראה בעניים אחד ליד השני שני מהמסכים שיגיד לי מה יותר טוב ומה פחות טוב ועוד שאלה, מזה PIVOT ? ראיתי שזה אפשרות לסובב את המסך ?(פיזית? אם אפשר יותר פירוט על הPIVOT אני אשמח ואם זה חשוב בכלל ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
התקנתי Windows XP 64BIT SP2 וברזולוציה של 1280x1024 אני רואה נקודות ירוקות מהבהבות כזה על המסך ... ניסיתי את הדרייברים החדשים של catalyst (8.9) ולאחר מכן את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס ובעיה עדיין לא נפתרת .. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
בשעה טובה רכשתי, קיבלתי והתקנתי את המסך החדש (2407WFP-HC). מסך מדהים, אגב. בלי אף פיקסל שרוף. בכל מקרה, כיוון שעדיין המחשב החדש לא הגיע חיברתי אותו למחשב הקיים עם כרטיס המסך המיושן (בחיבור VGA), שתומך ברזולוציה של עד 1600X1200. שמתי לב לתופעה של קווים אנכיים ומעין ריצוד כללי של קווים מקבילים בכיוונים שונים (בעיקר באיזורים בהירים של המסך) בייחוד ברזולוציות הנמוכות, אבל גם ברזולוציה המקסימלית, וגם כאשר אני מכוון את המסך לתצוגה של ASPECT בתפריט שלו (כך שהתמונה לא נמתחת). השאלה היא האם זה בשל העבודה שלא ברזולוציה הטבעית של המסך ולא ב-DVI (והאם זה יסתדר עם הכרטיס מסך החדש - 8500GT) ? או האם זו בעייה במסך (פחות נראה לי כי כאמור זה משתפר ככל שעולים בהפרדה). תודה
-
- 5 תגובות
- 749 צפיות
-
-
הזמנתי מ-חול את המסך של LG דגם L194WT עכשיו לי יש בבית כרטיס מסך geforce 4 ללא חיבור DVI שיש במסך. רציתי אז לדעת אם יש למסך הזה גם חיבור רגיל חוץ מה-DVI שיכול להתחבר רגיל למחשב שלי או יש במסך רק DVI..?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני חושב כרגע לקנות מתישהוא את האסוס שמומלץ בכתבה של השוואת מסכים (לא זוכר את הדגם?!) ויש לי כרטיס מסך 8600 האם הם יוכלו לעבוד ביחד מבחינת רזולוציות או שצריך גם להחליף כרטיס מסך?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה מסך מומלץ למשחקים חוץ מ DELL 2007FP\WFP ועם פאנל כמו של דל אתם ממליצים? 19\20 אינץ. אני מחפשת מסך טוב ואיכותי ואני רוצה לדעת למשל אם ל ASUS יש כזה מסך,או חברה אחרת.. ביי....
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
לאחרונה יש מגמה שכולם לוקחים כבר מסכים רחבים האם זה באמת יותר טוב?? יותר נוח לעין?? האם משחקים מוצגים בהם טוב?? או שזה רק לסרטים?? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
האם הטכנולוגיה מוטמעת בפאנל עצמו או ע"י יצרנית צד שלישי - ז"א אחרי ש-LG לדוגמא, מקבלת פאנל, היא קובעת את ערך ה-Overdrive שלו או יצרנית הפאנל כבר עשתה את העבודה?
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך 24 עם רמקולים מובנים שישמש בעיקר לעבודה משרדית ממושכת. התקציב הוא גמיש ובסביבות 1,500. אם אני מחשב את המסך עם HDMI, זה יחבר גם את הרמקולים?
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי אנשים, אני מנסה לצפות בסרטים באיכות HD במסך שלי- סמסונג 2053BW, משום מה אני לא רואה הבדל בכלל בין סרט 720P או 1080P ל DVD RIP האם באמת אין הבדל כזה באיכות, או הבעיה במסך או בכרטיס מסך, אין לי מושג בתחום הזה.
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
אני רוצה מסך חדש לצרכים משרדיים בעיקר, חשוב לי שלא יעייף את העיניים וכמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר זול התקציב שלי הוא 1000 ש"ח. שלא יהיה גדול מדי לא יותר מ22 אינץ', התחלתי לחפש לפי הרשימה הנ"ל אבל לא ידעתי מה לבחור http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=138767&db346073=346074&orderby=ratesum אשמח אם תעזרו תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-