עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by the king2006,

איך אפשר לנקות מסך LCD?? תודהה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  2. אני חשבתי על לקנות את המסך סמסונג 931BW שהוא מסך 19 אינץ' רחב. המון אנשים אומרים שמסכים רחבים כדאי מ20 אינץ' ומעלה. אבל אין לי כסף ל-20 אינץ'. מה אתם אומרים על ה19 אינץ'? הם באמת נמוכים מדי כמו שאומרים? יש לי עכשיו מסך CRT 17 אינץ' והגובה שלו אחלה לפי דעתי. תודה

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  3. Started by Lahad,

http://tms.co.il/product/5544 LG 22" LCD L227WT WCG 97% 2MS 1:10000 שלום אני מחפש ביקורות על מסך זה , לפי נתוניו הוא מצוין , אני מחפש מסך מהיר למשחקי FPS מהיירים , ולכן רק מסכי TN יכולים להתאים לי - ואני מחפש את הטוב ביותר מבניהם.

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  4. Started by Atlon-Xp,

קניתי אותו,מסך ענק! יפה איכותי,עכשיו אני אשמח שתביאו לי כמה המלצות לסידור הרזולוציה המתאימה ושיראו כמה שיותר טוב,להגדיר את המסך כאילו,זה הנסיון הראשון שלי עם מסכי LCD,ועוד משהו אחרי שאני משנה כמה הגדרות זה גם אומר לי out of range משהו כזה... אני לא ממש יודע מזה,אבל בבקשה ותודה על העזרה ודרך אגב מה אומר חיבור הDVI? ואיך אני יכול לחבר את הפלייסטיישן למסך?

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by Or_s2006,

שלום! לפני שאני קונה את המסך הזה-LG L1900J רציתי לברר עליו אם הוא שווה את המחיר אם הוא מתפקד מצויון ודברים כאלה המפרט שאני קונה הוא זה. http://img378.imageshack.us/img378/1426/vbsm6.jpg יהיו בעיות ודברים כאלו בתודה אור.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  6. Started by oran55,

האם יש הבדל בין שניהם? מי יותר טוב? האם ההבדל כ"כ משמעותי בסרטים ומשחקים? שאלה נוספת- האם כדאי לשקול את LG1960tr או LG1970hr במקום?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by hensh9,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3437613,00.html

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by arik100,

שלום כרגע אני משתמש במחשב "הישן" שלי במסך BENQ FP731 מסך טוב איכות צבע טובה רק הוא כואב קצת בעיניים כשאני קורא , כואב קצת הרבה אני מעוניין לדעת בערך איזה הבדל יש בינו לבין המסכים הבאים ואיזה פאנל המסך הזה המסכים להשוואה: 226BW E228WFP 2007WFP L226WTQ תודה מראש

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  9. Started by oren12,

[כותרת]

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by 2130TOMER,

תקשיבו אם אני קונה שני מתאמים dvi to hdmi אחד אני יחבר בכרטיס מסך (8800GT ) ואחד במסך ובינהם אני יחבר כבל HDMI אז התמונה תישאר אותו דבר כמו DVI TO DVI או היה איכות של HDMI אהה וחוץ מיזה יס עכשיו משדרת HDTV חחחחחחחח איזה כיף יש לי LCD עם הידיפנשן פולל לא הרגיל כמו שיש לכול הLCD "הרגילים "

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  11. תודה על כל עזרה !!

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  12. הבנתי שהמסך איכותי ביותר ורציתי לדעת האם הוא מתאים למשחקים [16MS] ואם לא אז על איזה מסך הייתם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  13. שלום לכולם. מה אתם אומרים על המסך הזה? SAMSUNG 226BW 22'' LCD http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 האם יש עוד אפשרויות למסך נוספים תקציב אני לא בידיוק יודע כי אני לא יודע כי לא יודע מה טוב. המסך ביקר לאינטרנט, סרטים ומדי פעם משחקים. תודה רבה מראש

• 7 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by guy_intel,

קיבלתי SAMSUNG 2043BW במתנה ואני שוקל אם כדאי להחליף אותו במסך אחר סביב אותו סכום (1500 שח). אני מוכן להוסיף במידת הצורך עוד 200-300 שח. השאלה איך המסך הזה והאם לא כדאי להוסיף עוד קצת בשביל מסך 22" ? השימוש העיקרי הוא למשחקים אבל גם לקריאת טקסטים. להשאיר או להחליף ??

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  15. Started by m-o-r,

מה עדיף יותר לסרטים ואינטרנט

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  16. תוכלו למצוא את עם Philips 19 LCD 190P7EG במחיר בסביבות 1200 ש"ח. - פאנל P-MVA כמו כן Samsung 19 LCD SyncMaster 940T PVA Panel בסביבות 1500. מעניין איך הם בהשוואה לVP930 שקצת חסר במלאי וה200W6CS שהיה איכותי ותקציבי להפליא.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  17. Started by bentaly,

השימושים שלי הם 50% מהזמן צפיה בסרטים ו- 50% מהזמן שימושים משרדיים (תכנות/קריאת טקסטים/גלישה). לפעמים אני נמצא שעות ארוכות ברצף מול המסך. שני דברים שאני לא עושה עם המחשב הם: 1.משחקים (מקסימום פקמן) 2.גרפיקה. במחשב יש לי כרטיס מסך פשוט on-board. השאלות שלי: 1. איזה מסך מומלץ למטרות הנ"ל? 2. בקריאת טקסטים אני אוהב פונטים גדולים חדים וברורים, בלי "ריכוך" או הגדלה מלאכותית שגורמים לטישטוש. מצד שני אני מעונין בצפיה חלקה בסרטים - כמה שפחות מריחות, פיקסולים, קפיצות וכו'. איזו רזולוציה עדיף לקחת? כמו של ה- T220 או של ה- T220p? (צריך לציין שלרוב אני צופה בסרטים באיכות שאיננה HD). 3. 2243BW או T220 - מי מהם יתאים לי יותר? (לא שאני סגור עליהם, אבל זה הכיוון הכללי). תודה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  18. Started by 8-Ball,

אני רוצה מסך חדש לצרכים משרדיים בעיקר, חשוב לי שלא יעייף את העיניים וכמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר זול התקציב שלי הוא 1000 ש"ח. שלא יהיה גדול מדי לא יותר מ22 אינץ', התחלתי לחפש לפי הרשימה הנ"ל אבל לא ידעתי מה לבחור http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=138767&db346073=346074&orderby=ratesum אשמח אם תעזרו תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by gstation,

מדובר בפנאל TN של EIZO. אני לא מוצא עליו REVIEW ברשת בכלל ולראות אותו בתצוגה זה חלום הזוי. אשמח לשמוע אם מישהו יודע להגיד עליו משהו...

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  20. החלטתי לעבוד בשני מסכים אחד לייד השני > מישהו כאן בפורום עובד ככה ? ויכול לנדב טיפים ? האם קיימת תוכנה שמאפשרת שליטה ניפרדת על כל מסך? בעיקר קריטי לי האפשרות של שינוי וכיוונון גודל הפונטים בכל מסך בניפרד אני רוצה בעיקרון שכל מסך יהיה עצמאי לחלוטין - האם זה אפשרי ? THX

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  21. בשעה טובה הגיע הזמן להחליף את ה17" CRT שיש לי בבית. אני מעדיף מסך גדול בעיקר בשביל סרטים, ואחד השימושים למסך עתיד להיות שרטוט - אני מעדיף שטח עבודה גדול ככל האפשר, דיוק צבעים לא קריטי. אין לי בעיה לשבת שעות מול מסך של לפטופ, לרבות סרטים ומשחקים אז אני מניח שאין לי בעיה עם מסכי TN באשר הם (חוץ מזה, אין לי כ"כ תקציב למשהו יותר איכותי שעדיין יש לו זמן תגובה נורמאלי). נתקלתי במסך הבא: http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml שניתן נמצוא ב2600 בארץ (אמנם לא בדקתי מלאי, אבל יש אותו בלא מעט חנויות). למישהו יש נסיון עם המסך? גם מארגונומיה לא ממש אכפת לי, כל עוד הגובה כולל הסטנד המינימאלי לא עולה על חצי מטר (שזה אומר כמעט להצמיד את המסך עצמו לשולחן). גם הצעות אחרות ב…

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  22. Started by nirko,

שלום לכולם אני מחפש מידע לגבי ה L2000LCP ולא כל כך הצלחתי למצוא ברשת סקירות וכאלה... מישהו מכיר איזה אתר שבדק את המסך...? או למישהו יש ניסיון אישי עם המסך? מצאתי רק מידע על ה L2000C והוא לא היה משהו... אז אני קצת חושש... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  23. אהלן. ניסיתי לחבר היום את המחשב לטלוויזיה , ושיניתי דבריבר מהמסך של המחשב - לטלוויזיה (כרטסי ישן של NVIDIA). עכשיו אין לי תמונה על המסך של הטלוויזיה - מה אפשר לעשות ? כדי להחזיר את זה למחשב ? יש איזה משהוא לאפס או משהוא בסגנון?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  24. Started by Cha0stAlker,

האם לאחר שהשתמשתי בו שבועים הערך שלו ירד? או שאני אוכל למכור אותו מאותו מכיר שהחנות מוכרת? הוא אחלה מסך אבל קצת קטן לי.. יכול להיות שאפרסם אותו בTrade Zone.

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  25. Started by ophir87,

אני כבר הרבה זמן מתעניין בקניית מסך ובזמן האחרון נכנסתי לפורום כמה פעמים. המסך מיועד לצפייה בתמונות ובסרטים. אני מעוניין במסך איכותי עם פאנל איכותי. שמתי עעין על ה דל 2408WFP ועל הפיליפס 240PW9EB עם נטייה יותר לכיוון הדל. יש לי כמה שאלות: א. יש עוד מסכים באותה רמה שנמכרים בארץ? ב. עד כמה קריטי גירסת ה 01 של הדל? והאם בפנדה זו הגירסה החדשה? ג. על איזה מסך כדאי לי ללכת? תודה ררבה

• 3 תגובות
    • 719 צפיות

דיונים חדשים בפורומים