עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום ונעים מאוד... אני חדש פה.. לאחרונה יצא לי לראות מסך מחשב 19' רחב ופשוט הייתי בהלם כמה שהוא נראה יותר גדול מה 19' הרגיל שלי... זה ממש עשה לי חשק להחליף מסך... הבעיה זה שאין לי סיבה להגיד לאמא למה אני רוצה להחליף מסך... המסך הנוכחי שלי הוא : http://www.megapc.com.au/product_details_and_order.php?select_part_indx=6442 Benq FP91G+ 19" LCD Silver and Black 8ms Response 550:1 ContrastDVI and VGA inputs 1280x1024 המסך עצמו ממש טוב ואין לי בכלל בעיות איתו... ברצוני לקנות במקומו מסך רחב 22 אינץ' בעיקר למשחקים וגם לסרטים ועבודות משרדיות.. אני קראתי קצת המלצות והבנתי שהמסך המושלם בשבילי הוא ASUS MW221C http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=734…

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  2. Started by chook_rl,

היי, החלפתי את המסך שלי (Samsung 930b) שהוא 19אינץ LCD המסך בן שנתיים, יש למישהו הערכה בכמה אפשר למכור אותו, אם בכלל? (גם טווח מחירים יהיה טוב) המסך במצב מצוין

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  3. אני מחפש מסך 24 עם רמקולים מובנים שישמש בעיקר לעבודה משרדית ממושכת. התקציב הוא גמיש ובסביבות 1,500. אם אני מחשב את המסך עם HDMI, זה יחבר גם את הרמקולים?

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  4. Started by ShLoMi.R,

אני רוצה לקנות למחשב מסך LCD שיחליף את הCRT המיושן שלי חשוב שיעבוד טוב עם משחקים וסרטים שלא יהיו מריחות יהיה נחמד כם אם יהיה לו חיבור composite או משהו דומה שיהיה אפשר לחבר פלייסטיישן (אבל לא חובה) התקציב שלי הוא בסביבות 1500 מה דעתכם איזה מסך יתאים לי??

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  5. Started by nirko,

שלום לכולם אני מחפש מידע לגבי ה L2000LCP ולא כל כך הצלחתי למצוא ברשת סקירות וכאלה... מישהו מכיר איזה אתר שבדק את המסך...? או למישהו יש ניסיון אישי עם המסך? מצאתי רק מידע על ה L2000C והוא לא היה משהו... אז אני קצת חושש... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך מסוג GS6800 של Gigabyte, חיברתי את המסך דרך ה DVI אבל משום מה הכרטיס לא משדר למסך דרך היציאה הזאת, דרך ה VGA הכל עובד מצויין, האם יש משהו שאני צריך להגדיר על מנת שהמכשיר ישדר את האות דרך יציאת ה DVI? תודה אופיר[br]פורסם בתאריך: 3.12.2008 בשעה 15:33:29 טוב לא משנה הסתדרתי,חבר'ה המשך פשוט מ-פ-י-ל!!!

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  7. מישהו מוכן להסביר למה רחב ודק עדיף על רגיל ודק ?

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  8. Started by wili,

-------------------------------------------------------------------------------- נשבר לי המסך משהו משוגע, אני צריך מסך באיזור ה800 שקל לא יותר. יש את המסך הזה של MAG שראיתי בKSP ב810 שקל : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589547 ואת המסך הזה של CHIMEI ב760 שקל : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696616 התלבטתי גם עם הT200 (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708199) אבל הוא 20 אינצ' והייתי מעדיף 22, מה אתם אומרים? המפרט שלי הוא : Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz GIGABYTE GA-EP43-DS3L 4GB RAM OCZ Platinum 800Mhz GIGABYTE HD4870 256bit 512MB GDDR5

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  9. Started by moran679,

חשבתי ללכת על dell 2007wfp או fp הרגיל למישהו יש הסתיגויות או המלצה על מסך אחר?

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  10. Started by The_protector,

אוקיי חבר'ה, יש לי שאלה לגבי קניית מסך. אודה לכם אם תוכלו לענות לי עליה השאלה: אם אני אקח את המחשב שלי (לצורך העניין בעל כ.מ HD5850) ואחבר לו את ה DELL 2209WA, ואריץ סרט, ולאחר מכן אני אנתק את הדל (המומלץ), אחליף את גרסת הסרט ל1080P, אחבר למחשב מסך של סמסונג 22 אינץ', שזול משמעותית ממנו, אבל תומך ב1080P, באיזה מסך הסרט יראה יותר טוב? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 731 צפיות
  11. Started by skyfire,

מסך די מעניין מעניין מי מייבא מסכי יונדאי בארץ לא מצאתי עדיין ביקורת מקצועית אבל נראה שזה מסך לא רע קישורים: מהאתר הרשמי של יונדאי: http://www.hyundaiq.com/Eng/product/GoodsView.asp?GoodsCode=94&BigCode=B101&MiddleCode=M102&SmallCode= פורום כלשהו: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=17803479 input lag test: http://www.hardforum.com/showthread.php?t=1252529&highlight=hyundai+w241d

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  12. Started by bentaly,

השימושים שלי הם 50% מהזמן צפיה בסרטים ו- 50% מהזמן שימושים משרדיים (תכנות/קריאת טקסטים/גלישה). לפעמים אני נמצא שעות ארוכות ברצף מול המסך. שני דברים שאני לא עושה עם המחשב הם: 1.משחקים (מקסימום פקמן) 2.גרפיקה. במחשב יש לי כרטיס מסך פשוט on-board. השאלות שלי: 1. איזה מסך מומלץ למטרות הנ"ל? 2. בקריאת טקסטים אני אוהב פונטים גדולים חדים וברורים, בלי "ריכוך" או הגדלה מלאכותית שגורמים לטישטוש. מצד שני אני מעונין בצפיה חלקה בסרטים - כמה שפחות מריחות, פיקסולים, קפיצות וכו'. איזו רזולוציה עדיף לקחת? כמו של ה- T220 או של ה- T220p? (צריך לציין שלרוב אני צופה בסרטים באיכות שאיננה HD). 3. 2243BW או T220 - מי מהם יתאים לי יותר? (לא שאני סגור עליהם, אבל זה הכיוון הכללי). תודה.

• 3 תגובות
    • 731 צפיות
  13. Started by danieldavid10,

הזמנתי מ-חול את המסך של LG דגם L194WT עכשיו לי יש בבית כרטיס מסך geforce 4 ללא חיבור DVI שיש במסך. רציתי אז לדעת אם יש למסך הזה גם חיבור רגיל חוץ מה-DVI שיכול להתחבר רגיל למחשב שלי או יש במסך רק DVI..?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  14. Started by m-o-r,

מה עדיף יותר לסרטים ואינטרנט

• 3 תגובות
    • 730 צפיות
  15. Started by kalda01,

שימוש בעיקר למשחקים.

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  16. אני מחפש משקפיי "מסך " איכותיים ובמחיר מיתקבל על הדעת בחיבור HDMI או DVI ( לא 3D ) לצערי עד כה ,ניתקלתי בעיקר בזבל גימיקי ,סיני חסר ערך ,שמאופיין ברזולוצייה עלובה שאינה מאפשרת לעשות בהם שימש אמיתי כמסך מחשב (בעיקר לקריאת טקסטים מבלי "לשרוף את העיניים") . יש אומנם בשוק מספר מועט של משקפי מסך איכותיים ,אולם המחיר שלהם בשמיים. אני מחפש משהו באיכות ובמחירים סבירים . עזרה בחיפוש תיתקבל בברכה.

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  17. שלומות, ראשית ברכות לכל העושים במלאכה על האתר המרשים והידע הרב בו ולחברים בפורם על התשובות והעזרה. אשמח להמלצות למסכי LCD 19 שישמש בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור), טקסט וקצת 3D - הכוונה שיהיה טוב לגרפיקה אבל גם לטקסט ואינטרנט כי בסוף זה גם דברים שיושבים מולם הרבה זמן. המסך לא יצטרך להתמודד בסביבה מוארת מאד ולא עם משחקים וסרטים. לא פאנל TN ועד כ- 2,000 ש"ח (רצוי פחות). אם יש המלצות על LG זה יהיה טוב כי יש לי סיכוי להנחה. ראיתי המלצות ל971P ומנגד גם חוסר שביעות רצון מהיכולת לשנות הגדרות (התוכנה) והביצועים - האם הוא בעיקר בעייתי במשחקים? לא ראיתי התייחסות לגרפיקה. והאם אין חדשים וטובים ממנו ברמת המחיר שלו? תודה רבה נעם

• 5 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by ELi Rabi,

היי. במסך מחשב שלא רואים בו טוב ב vga ורואים מצוין ב dvi .אם אחבר מתאם מ vga ל dvi אראה באיכות של dvi ? תודה למי שיודע.

19. יש לי לפחות 10 פיקסלים גלוים לעין ללא תוכנת בדיקה. (ענקיים) המסך LCD CT 720D נקנה בארץ, מה המדיניות שלהם? כמה שנים אחריות על המסך< תודה

20. שלום, קיבלתי מפרט של מחשב שברצוני לקנות והמסך:SAMSUNG 20" LCD 2053BW 2MS 1:8000 הוצע,מה דעתכם עליו? ועל איזה מסכים אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  21. Started by arik100,

לאחרונה יש מגמה שכולם לוקחים כבר מסכים רחבים האם זה באמת יותר טוב?? יותר נוח לעין?? האם משחקים מוצגים בהם טוב?? או שזה רק לסרטים?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  22. Started by thepike,

שלום, יש לי כמה שאלות אשמח אם תענו לי: 1. הבנתי שמפסיקים למכור אותו, האם יש דגם חדש במקומו ואיך הוא? 2. איך המסך 2314T של LG בתור תחליף? 3. איזה מסך כדאי לקנות בסביבות ה900 שקל עם דגש על פאנל IPS ו23 אינץ? תודה רבה!!

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  23. צריך המלצה למסך "22 LCD משהו עד 1400 שקל הכי חשוב שיהיה טוב לסרטים ומשחקים!

• 4 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by DeeKay,

האם הטכנולוגיה מוטמעת בפאנל עצמו או ע"י יצרנית צד שלישי - ז"א אחרי ש-LG לדוגמא, מקבלת פאנל, היא קובעת את ערך ה-Overdrive שלו או יצרנית הפאנל כבר עשתה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  25. Started by dood,

שלום , אני מחפש מסך מחשב שיתאים למשחקים וסרטים וגם לגלישה באינטרנט קראתי שה VIEWSONIC VP930B מומלץ פה בפורום . חלק מהביקורות ברשת אומרות שהוא לא הכי מתאים להצגת סרטים ולמשחקים בגלל הפאנל שלו וזמן התגובה. האם זה נכון ? ואם כן איזה מסך אחר מומלץ בתקציב דומה של כ 1500 ש"ח תודה

• 1 תגובה
    • 730 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.