עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by assafcohen1,

אז ככה: קניתי לפני כמה ימים מסך LCD 19" LG ניגודיות 1:5000 זמן תגובה 2 MS וכו וכו עכשיו התקנתי את הדרייבר שלו והרי מה בואו נתחיל לשחק במשחקי עתירי גרפיק שכן עבם הוא נקנה. אז זהו שהוא איכזב בגדול! ב COD4 ברגע שהוא נדרש לביצועים גבוהים או כבר מההתחלה כל המסך מתמלא בריבועים ירוקים מרצדים שממשיכים לרצד עד שהמשחק כבה ובוינדווס הם לא מופייעים. ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש. ולפני כשעתיים חזרתי עם מסך זהה אחר (החלפתי) והבעיה נמשכת!!!! גם ב Crysis הבעיה זהה ואפילו ב Half-Life משמע כל משחק עם טיפה גרפיקה הבעיה צצה. בבקשה עיזרו ליייייייי. אין לי מושג מה עוד לעשות אני ממש אובד עצות. זה בלתי אפשרי לשחק כך! :'( :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  2. Started by shimon16,

שלום, קראתי כמה השוואות וביקורות באתר ואני מבולבל עוד יותר מההתחלה. התקציב אינו גדול בכלל אך אני רוצה את התמורה הכי טובה שאפשר למחיר ראיתי שה930b viewsonic הוא מעולה אך אני לאמצאתיאותו למכירה, אם מישהו ימצא ליאז בכיף או הsamsung 971p או שיש לכם הצעה יותר טובה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  3. Started by tomerm3,

שלום חברים לפני כשבוע המסך שהשתמשתי בו, LG 37LH70YR, בעיקר כמסך מחשב בחיבור HDMI, התקלקל ובמסגרת האחריות של ח.י ביקשתי שיגיע טכנאי לביתי. הטכנאי הגיע ולקח את המסך למעבדה, כמה ימים לאחר מכן הודיעו לי שהצג עצמו התקלקל ועלתה שאלה אם אני רוצה לתקן או לקבל חדשה במקום מדגם CS560Y שכמובן גם היא 37 אינטש. השאלה שלי אליכם היא איך המסך שהציעו לי בהשוואה למסך הישן שלי? והאם אפשר לחבר למסך המוצע מקור שמע חיצוני בחיבור אנלוגי?

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  4. טוב אני מניח שהרבה אנשים מתחילים להתעניין במסכי 30 של LCD, בגלל שטח העבודה הענק, העובדה שמשחקים נראים נפלא וכו'. אז יש לי מספר שאלות בסיסיות ועקרוניות לגבי מסכים בסדר גודל כזה 1) האם אם מתאימים למשחקים? כלומר לGAMERS ? 2)האם שטח העבודה "ענק" מידי (מדבר על הDESKTOP), או שמתרגלים? 3) אייקונים ברזולציה נאיבית ובכלל הכול ברזולציה של 2560 על 1600, כמה קטן ונורא זה? 4)חומרה - האם העובדה שכנראה רוב האנשים היום לא הולכים לקנות איזה מערך QUAD SLI של 9800GX2 וגם אם כן, עדיין לא יכולו להריץ הרבה משחקים ב2560 על 1600, מצדיקה קניה כזאתי? כלומר האם לומרות שלא נוכל לשחק משחק כמו CRYSIS ברזולציה הזאתי ושירוץ נורמלי, עדיין שווה לקנות מסך עם רזולציה מטורפת כזאתי? 5) מה המרחק הרצוי לש…

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  5. תודה רבה! ישראל

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by fairyscorp,

שלום לכולם אני ממש מתלבט בחרתי לי מסך חדש לקנות(Dell 20" 2007W\FP), אבל ההתלבטות הכי קשה היא בין WS למסך רגיל השימוש שלי במסך כרגע הוא להמון דברים, גרפיקה, סרטים ועריכת וידאו, משחקים, אינטרנט... אני ממש לא יודע אם כדאי לקחת WS או לא... תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  7. אני מחפש מסך למחשב/טלויזיה שאני יוכל לחבר למחשב וגם לחבר למסך ממיר של yes יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  8. לפורום שלום אני רוצה לחבר לילדה שלי את המחשב ואת הממיר של יס לאותו מסך, כרגע יש לילדה מסך CRT 19 ואינ רוצה לקנות LCD משיקולי מקום, נוחות, יופי יש לי שתי אפשרויות כמו שאני מבין, תקנו אותי אם אני טועה: 1. קניית מסך טלויזיה 22-26 אינש וחיבור המחשב לכניסת הVGA, חיבור הממיר של יס לכניסת INPUT אחרת. עלות 1400 ש"ח למסך טלויזיה 22 פשוט. 2. קניית מסך מחשב, קניית כרטיס טלויזיה: חיבור ממיר יס לכרטיס הטלויזיה, חיבור כרטיס המסך למסך המחשב. איך הילדה עוברת בין מצבים של טלויזיה ומחשב. עלות במצב זה: מסך 1000 ש"ח, כרטיס טלויזיה ? באיזה מצב השימוש במחשב ובטלויזיה יותר טוב? איזה כרטיס טלויזיה אני צריך למצב 2 חסרונות / יתרונות לכל מצב, המלצותיכם? הילדה גולשת קצת באינטרנט ועושה עב' בוורד ופאו…

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  9. Started by Ac-Boy,

Samsung 17 LCD SyncMaster 731BF? הוא טוב? הוא שווה 1400 ש"ח? התרשמתי מזה שיש לו 2MS וניגודיות 1:2000 או שאלו נתונים שכיחים?

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  10. Started by Thunder Storm,

אני צריך כעקרון 2 מסכים דקים. התקציב לי למסך הראשון הוא עד 1,500 שקל. העבודה בעיקר משרדית, מדיי פעם איזה משחק בקאנטר סטרייק, לעיתים רחוקות סרט. דרישות: זמן תגובה נמוך , איכותי, אמין ובצבע שחור. הקציב למסך השני עומד על 1,100 שקל עבודה משרדית בלבד. צבע שחור,שיהיה נורמלי. אני חשבתי בהתחלה על שני מסכיי 19 אינטץ', עד שראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469700# שהוא 22 אינטץ', ונראה מאוד איכותי. השאלה אם הוא יעלה על צרכי כי כפי שציינתי רוב הזמן העבודה היא משרדית. האם שווה לקחת את המסך הזה שאני ממש ממש אהבתי אותו ? תודה

11. האם אופי החיבור של HDMI זהה ל DVI ? אז אני יכול למען הנוחות, להשתמש ב HDMI במקום (לצורך עבודה). יש לי בכרטיס יציאת HDMI ובקצה השני של ה 5 מטר אחבר מתאם ל DVI לתוך מסך 24" , זה ילך? אז למה בעצם ה DVI הוא כבל ככ עבה?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  12. שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב) - מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. רצוי שיהיה בעל חיבור DVI וכמובן תצוגה שלא תוציא את העיניים. מכיוון שאני מתכונן להזמין מחשב חדש מפנדה, רצוי שיהיה מבין המבחר שלהם. מה שראיתי אצלם ונמצא בתקציב: LG LCD 19 L1953S 5Ms 1:2000 LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 LG LCD 19 L1954SM Samsung 19 LCD SyncMaster 920BM מה מביניהם מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  13. Started by kurt80,

אני עומד לפני קנייה של מסך חדש ומנסה להבין מסך עם איזה מרחב צבע יענה בצורה טובה יותר על הדרישות שלי, srgb או adobe rgb אני מצלם אבל לא מדפיס את התמונות שלי ואין לי כוונה לעשות זאת בעתיד. התמונות שלי מוצגות אך ורק ברשת. אם אני מבין נכון, על סמך מה שקראתי לי יהיה הכי נכון לקנות מסך שעובד על מרחב צבע srgb כי זה מה שהולך ברשת. אני יודע שיש מסכים עם מרחב צבע מורחב שיש להם אמולציית srgb אבל אצל רובם האופציה הזו לא מוצלחת במיוחד ותמיד פחות טובה ממסך srgb "טבעי". מישהו יכול להסביר לי מהם בדיוק החסרונות של מסך עם מרחב צבע מורחב בכל מה שקשור בגלישה ברשת. אני נתקל בהודעות של אנשים שמעדיפים ומחפשים מסכי SRGB כי אלה עם המורחב מזייפים בצבעים (שוב, אני מדבר על צפייה בדפי אינטרנט). או ש…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by chook_rl,

היי, החלפתי את המסך שלי (Samsung 930b) שהוא 19אינץ LCD המסך בן שנתיים, יש למישהו הערכה בכמה אפשר למכור אותו, אם בכלל? (גם טווח מחירים יהיה טוב) המסך במצב מצוין

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  15. Started by fastidious,

היי חבר'ה, זו שאלה ממש גמישה - יש למישהו המלצה למסך יותר גדול מה-''19 VP930b של ViewSonic אבל --- בערך באותו מחיר...? (ובלי לרדת מאיכות מסכי VA, כלומר לא TN!). שאלה נוספת (בקטנה) - יש למישהו המלצה נגד ה-VP930 ובעד משהו עדיף באותו מחיר בערך? (מבחינת טכנולוגיה, או איכות...)

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  16. Started by 8-Ball,

אני רוצה מסך חדש לצרכים משרדיים בעיקר, חשוב לי שלא יעייף את העיניים וכמובן שעדיף שיהיה כמה שיותר זול התקציב שלי הוא 1000 ש"ח. שלא יהיה גדול מדי לא יותר מ22 אינץ', התחלתי לחפש לפי הרשימה הנ"ל אבל לא ידעתי מה לבחור http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db55019=138767&db346073=346074&orderby=ratesum אשמח אם תעזרו תודה רבה מראש!

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  17. Started by kobbyc,

מישהו יכול להסביר לי מה אני מפספס פה? למה המסך VP930BוViewsonicו כל כך יקר? VIEWSONIC VP930 19'' LCD מסך דגם 1280x1024 רזולוציה מקסימלית 0.294MM גודל מקודה 1:1300 ניגודיות 300CD/M2 TYPICAL בהירות 8MS זמן תגובה 178H/178V זוית צפיה Analog Digital DVI-D

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  18. בהתחלה שמתי עין על הT220P, אבל אני שם לב שהוא מתחיל להיעלם מהחנויות לאט לאט כנראה כי הוא מתיישן ומפנה מקום לדגמים חדשים יותר... בקיצור אני מעוניין בהמלצה שלכם! המטרה של המסך הוא משחקים, SOLIDWROKS ועבודה\גלישה רגילה באינטרנט התקציב כמו שאמרתי שלא יעלה מ-1100. תודה.

19. Started by ShLoMi.R,

אני רוצה לקנות למחשב מסך LCD שיחליף את הCRT המיושן שלי חשוב שיעבוד טוב עם משחקים וסרטים שלא יהיו מריחות יהיה נחמד כם אם יהיה לו חיבור composite או משהו דומה שיהיה אפשר לחבר פלייסטיישן (אבל לא חובה) התקציב שלי הוא בסביבות 1500 מה דעתכם איזה מסך יתאים לי??

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  20. מחיר בזאפ כ 4,500 שח. יותר יקר מהדל אבל עדיין הרבה יותר זול מאיזו...האם מישהו מכיר ?...ד"א אני לא בטוח שהוא נמכר-באתר של יניר מערכות הוא לא מופיע,אבל דגמים אחרים שלהם שידוע לי שנמכרים גם לא מופיעים...קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  21. Started by Odedb52,

אהלן. הזמנתי היום את ה- ASUS MW221C (בעיקר בעקבות קריאת הביקורת באתר). השאלה לי היא כזו - אני קצת מוגבל בגובה מכיוון שהמסך יהיה מתחת למדף (בגובה 424 מ"מ) והמסך עצמו הוא 401 מ"מ. האם לא תהיה בעיה של אוורור? אולי האוורור הוא מאחורה (מאחורה אין בעיה של מקום) ? והאם זה נכון שצריך לפחות 5 ס"מ מכל כיוון? תודה, עודד ב.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  22. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך איכותי, 19 אינץ' בתקציב 1500-2000 ש"ח, שלא עושה יותר מדי בעיות. על המסך ירוצו בעיקר סרטים, אך אני רוצה שיהיה אפשרי להפעיל דרכו משחקים באיכות טובה. בעיקרון אני לא רוצה להיות תקוע עם המסך הזה, במידה וישתנו הצרכים שלי בעתיד. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת, בעיקר מכאלה שהשתמשו במוצר ומרוצים ממנו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by Tigerin,

מה עניינים? יש לי את הlp917 של mag. מסך חמוד. אני קונה בקרוב מחשב חדש ותהיתי איזה כרטיס מסך ישרת אותו במחיר המשתלם ביותר. כמו כן, תהיתי האם כדאי למכור אותו בכ-1200 ש"ח ולקנות Dell2007WFP. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by sapartil,

מה משמעות הנתון ניגודיות במסך ? איך אפשר לדעת לפי הנתון הזה על איכות טובה יותר ?

• 1 תגובה
    • 787 צפיות
  25. Started by דורי,

שלום, אני זקוק להמלצה על מסך של BENQ 17 או 19 אינץ'. מיועד לעבודות משרדיות, גלישה באינטרנט וצפיה בסרטים. תציב: 1200 ש"ח (+/-) תודה.

• 1 תגובה
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים