עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אז ככה, אני רוצה להשלים את מהפרט שלי, ולקנות את המחשב, המסך מעקב את הכול מכיוון שאני מתלבט בין כמה דגמים. הגעתי לשני דגמים סבירים+ בסדר גודל של המחיר המוקצה מטעמי. על כן אני צריך עזרה בהחלטה. הדגמים: (כאמור) 1) ASUS LCD 22" VW222U 2)LG L1960TR אם יש לכם מסך אחר שאתם ממליצים עליו, עד המחיר 1300שקלים. אשמח לשמוע ושקול תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  2. Started by TheReaper,

טוב המסך הקודם שלי (CRT 17' מעפאן לחלוטין) סוף סוף התקלקל אחרי 7 שנים... (יש!) ולכן אני צריך תחליף.. עכשיו ההורים לא מאמינים במסכי LCD שעולים יותר מ1500 שקל(שיט!) ולכן זה התקציב שלי אולי עם חריגה קטנה(+דמעות) אני בכוונה לא מחפש 22' כי כנראה המסך לא יהיה איכותי במיוחד במחירים האלה ו19' בהחלט מספיק לי (אני כרגע עובד עם אחד אבל הוא זמני) שימושים- משחקים בעיקר סרטים וסדרות וכנראה שהשנה ושנה הבאה אני אעשה פרוייקט גמר לבצפר לכן אני לא מחפש מסך 19' רחב... מה שכן חשוב לי זה אפשרות לשנות את הזווית של המסך חברה לא ממש משנה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  3. יש את ‏CMV 938D 19'' LCD 5ms DVI‎ מksp ב1200. ויש את אלו http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&orderby=price&keyword=1440x900&pageInfo=1 אינני יודע מי מכל המסכים הללו הכי טוב,אני מעדיף רחב כי זה יותר נוח לי לעיניים. אם יש לא רחב יותר משתלם מכל המסכים הללו אז אפשר להתפשר וללכת על לא רחב. וד.א מה נותן יחס ה-contrast?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  4. Started by tzuki_f,

יש לי מסך ''19 ואני מחפש מסך נוסף ע"מ לחבר אותם במקביל מכיוון שהמסך הקיים שלי לא מסך רחב הבנתי שכדי שהמסכים יראו באותו גובה אני צריך ''20-22 השימושים העיקרים הם טקסט תוכנות גרפיות וסרטים כרטיס מסך radeon3850

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  5. תראו עשיתי חיפוש בפורום וגם קראתי שמסך רחב זה טוב למשחקים כי יש עוד פרטים שאתה תראה אותם במסך רחב, אבל לא מצאתי מסכים בטווח מחירים שאני רוצה. אני לא רוצה להשקיע יותר מ-700 שקל אני מאמין שזה מספיק בשבילי. ראיתי בזאפ את המסך MAG LCD AI937W הוא עולה 660 והוא מתאים לתקציב, הביקורות בזאפ משבחות אותו, שווה ? אפשר המלצות ? נ.ב הסיבה שאני קונה מסך חדש זה בגלל שבמסך הנוכחי המשחקים "מרצדים" לי.

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  6. Started by Gilo2005,

היי אנשים, אני מנסה לצפות בסרטים באיכות HD במסך שלי- סמסונג 2053BW, משום מה אני לא רואה הבדל בכלל בין סרט 720P או 1080P ל DVD RIP האם באמת אין הבדל כזה באיכות, או הבעיה במסך או בכרטיס מסך, אין לי מושג בתחום הזה.

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  7. Started by ATL321,

יש לכם מושג?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  8. Started by tmpusr,

http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/20inch-4.html

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  9. Started by yazi22,

מחפש מסך סביר לכל המטרות (סרטים, משחקים, מסמכים) למחשב ישן יחסית (בן חמש, היה מעולה בזמנו, אבל היום מוגבל יחסית...). מסך CRT 17 שהיה לו יצא מכלל שימוש. מסתבר שהיום לא רק שכבר אין מסכי LCD 17 אלא אפילו 19 כמעט ואין וממילא כולם 16:9. המסך הזה, TP2053W, מוצע ברשת איבורי ב-660 ש"ח. נראה לי מחיר מאד נמוך. הביצועים של המסך נראים סבירים. השאלות - האם לאחר שהתרגלתי ל CRT (פלטרון LG) ההרגה לעיניים והביצועים יהיו מספיק טובים? המחיר המוצע באיבורי זול מאד. ברב המקומות המסך הזה עולה כמעט 900 ש"ח. האם מישהו יודע על איזה קאטץ'?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  10. מחיר בזאפ כ 4,500 שח. יותר יקר מהדל אבל עדיין הרבה יותר זול מאיזו...האם מישהו מכיר ?...ד"א אני לא בטוח שהוא נמכר-באתר של יניר מערכות הוא לא מופיע,אבל דגמים אחרים שלהם שידוע לי שנמכרים גם לא מופיעים...קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  11. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך איכותי, 19 אינץ' בתקציב 1500-2000 ש"ח, שלא עושה יותר מדי בעיות. על המסך ירוצו בעיקר סרטים, אך אני רוצה שיהיה אפשרי להפעיל דרכו משחקים באיכות טובה. בעיקרון אני לא רוצה להיות תקוע עם המסך הזה, במידה וישתנו הצרכים שלי בעתיד. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת, בעיקר מכאלה שהשתמשו במוצר ומרוצים ממנו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  12. Started by itaic,

שלום אני מחפש מסך 24" (לא רוצה 22") למטרות משחקים בעיקר (50%), אינטרנט וטקסט (30%), סרטים (20%) בעיקרון חשבתי על ה 2408 אבל ממה שקראתי פה יש לו בעיה רצינית עם ה INPUT LAG. השאלה שלי היא עד כמה זה מפריע (גם במשחקי FPS) כאילו מדובר על מילישניות לא? כמה זה כזה קריטי? (אני יודע שיש את הגרסה החדשה אבל לא נראה לי שאחכה עד שגיע לארץ ותימכר כאן בטח עוד חודש-חודשיים....) וגם האם יש דגם אחר מומלץ במחיר הזה עם פאנל לא TN?

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  13. Started by oded900,

איך הוא במשחקים ואיך בכלל?... עדיף על סמסונג 931BF?

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  14. Started by ZeppeliN,

ראיתי שיש את המסך Samsung 226BW ב1450 ש"ח. http://www.systec.co.il/site/index.asp?proID=589 זה שווה? (בבקשה להימנע מתגובות כמו "תחסוך עוד קצת וקנה 2007WFP בגלל שאני מאוד רציתי אבל התקציב לא מאפשר וגם לא יאפשר את המסך הנ"ל) וסתם שאלה, השולחן שלי די קצר (בעומק), זאת אומרת שאני יושב איזה חצי מטר מהמסך, האם כדאי שאקח את גרסת ה20" ?

• 8 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by mz155,

אני זקוק שתמליצו לי על מסך lcd טוב למשחקים בתקציב 1700 ש"ח.. תודה

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  16. החלטתי לעבוד בשני מסכים אחד לייד השני > מישהו כאן בפורום עובד ככה ? ויכול לנדב טיפים ? האם קיימת תוכנה שמאפשרת שליטה ניפרדת על כל מסך? בעיקר קריטי לי האפשרות של שינוי וכיוונון גודל הפונטים בכל מסך בניפרד אני רוצה בעיקרון שכל מסך יהיה עצמאי לחלוטין - האם זה אפשרי ? THX

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  17. Started by Elad91,

רציתי לדעת האם בארץ מוכרים רק את הVP930-3 והאם ההבדל בינו לבין הVP930 הרגיל במשחקים הוא גדול, כי ראיתי בביקורת של בגירה שיש הבדל בין המריחות, אני רק לא יודע עד כמה הוא משמעותי ושמים לב אליו כשמשחקים.

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by zvulun,

חו"ד על L1953TR- LG 19",2ms- ש"ח1000 מה דעתכם? לרוב השימושים הסטנדרטיים (חוץ ממשחקים)

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  19. Started by trxman,

כמו שציינתי בכותרת , מחפש מסך LCD 19אינץ לאיסיקיו , שירים , ואינטרנט. מהמלצות שקיבלתי : Lenovo L192P Xerox XG91D מה יותר מומלץ ? ואיזה מסך בעל פאנל יותר איכותי ?

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  20. חבר'ה ערכתי את ההודעה בשל שיקולים מחשבתיים ההודעה השתנתה לגמרי ואיתה גם המטרה של המסך... אני יודה לכם אם תגדישו זמן לקרוא שוב את הכל ולהבין על מה מדובר שלום חבר'ה יש לי מסך מחשב lcd 17 מדגם lg וקניתי אותו מזמן ללא יציאת dvi לאחורנה שקלתי אולי להחליף אותו...... בעיקרון אני שוקל לקנות מסך 22 אינצ' שישמש אותי גם כטלוויזיה לחדר כי הטלוויזיה שיש לי בחדר היא בערך 24 ו רגילה אני מחפש משו בגודל 22 lcd שיכנס שם טוב ( ובן היתר ישמש גם למשחקים בסוני פלייסטישן).... אני מחפש המלצה על מסך מחשב טוב מדגם lcd לא משנה לי החברה כל כך אבל עדיף שתיהיה חברה מוכרת עם שם ולא סתם חרטה.... מה שחשוב הוא שהמסך ישמש אותי בעיקר למשחקים וסרטים וגם לטלוויזיה אז חשוב שיהיו לו נתונים טובים כמו ניגו…

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  21. Started by yotamavi,

קניתי אתמול את הLCD 32 של פיליפס שחיכיתי לה כל כך רציתי לדעת אם אני מחבר אותה למחשב בכבל DVI TO HDMI זה יישדר אות באיכות של HDMI לHDMI רק בלי הסאונד? ורציתי לדעת אם כדאי להשקיע בכבל מזהב 24 קראט או לקנות אחד פשוט. אין בכלל מרחק בין המחשב למסך, רק מהרצפה לגובה של הLCD (לא גבוה בכלל) ואם אפשר בבקשה הצעות לכבלים מתאימים.

22. Started by g1zey,

התקנתי Windows XP 64BIT SP2 וברזולוציה של 1280x1024 אני רואה נקודות ירוקות מהבהבות כזה על המסך ... ניסיתי את הדרייברים החדשים של catalyst (8.9) ולאחר מכן את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס ובעיה עדיין לא נפתרת .. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by Or_s2006,

שלום! לפני שאני קונה את המסך הזה-LG L1900J רציתי לברר עליו אם הוא שווה את המחיר אם הוא מתפקד מצויון ודברים כאלה המפרט שאני קונה הוא זה. http://img378.imageshack.us/img378/1426/vbsm6.jpg יהיו בעיות ודברים כאלו בתודה אור.

• 1 תגובה
    • 732 צפיות
  24. Started by idan007,

אני רוצה מסך לשימושים של ראיית סרטים, קריאה, משחקים בעיקר שימוש כללי

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by matan_18,

שלם לכם אחריי 6 שנות שירות אני נפרד מסך ה19 הרגיל שלי ועובר ל LCD .אני רוצה לקנות את המסף הבא:MAG LCD 22" - BP2219FW WIDE - 5ms + DVI + Speakers - קישור:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5157 מה דעתכם?

• 0 תגובות
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.