עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by lader,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=505474 הוא עולה 1400 לעומת LG L1970HR או לעומת ה LG L1900R שעולים 1650 ומעלה והנתונים אותו הדבר, איך זה? יש עוד נתונים שבגללם ההבדל?

• 4 תגובות
    • 774 צפיות
  2. Started by sapartil,

מה משמעות הנתון ניגודיות במסך ? איך אפשר לדעת לפי הנתון הזה על איכות טובה יותר ?

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  3. Started by oded900,

איך הוא במשחקים ואיך בכלל?... עדיף על סמסונג 931BF?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  4. אהלן, לפני כשנה המלצתם לי על מסך Dell 2007WFP ואני מרוצה עד הגג ממנו.. כעת אני שוב צריך לרכוש מסך, הפעם בעיקר לקריאה ולסרטים ומדי פעם למשחקים.. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (עדיף לכיוון ה2000 ומטה) והגודל הדרוש הוא 22 אינצ' או 24 אינצ'.. אשמח לדעת מה המסך הנחשב היום בתקציב הנ"ל.. תודה!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  5. היי יש לי טלווזיה LG 32 אינץ' LCD, מהדגמים החדשים יותר (לא זוכר בדיוק) ממה שהבנתי, אני כול לחבר לה כל מיני מכשירים כמו די וי די וממיר ולחבר לה רמקולים ואת הכל אשמע דרך הרמקולים, כמו רסיבר כזה נשמע הגיוני?

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  6. חבר'ה אני צריך עזרה בבחירת מסך במחיר טוב.. ראיתי את המסך של סמסונג 226BW מה אתם חושבים עליו? אולי יש משהו יותר טוב? תודה רבה..

• 2 תגובות
    • 774 צפיות
  7. Started by knok,

למישהו ידוע אם ניתן לרכוש את vp930B מתצוגה/פיקסל שרוף בהנחה כלשהי..

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  8. Started by Ruya,

שווה לקחת את ה Samsung 2253BW? קראתי עליו בנעוצים הכרטיס מסך שאני קונה הוא HD4870 תנו הצעות

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  9. טוב קודם כל נראה לי מוכר לכם העסק עם הקצוות הכהים במסכי TN ולפעמים גם באמצע כמה נקודות גדולות כהות יותר שנראות במיוחד על רקע אפור (כבר ראיתי מקרים שהמסך נדפק יותר מפיקסל מת בגלל זה) ששמתי לב לאחת תודות לרקע של הפורום למטה במסך שלי הקיצר קפצתי לפוטושופ שמתי את הגוון האפור שגורם לה להראות הכי בולטת(בעצם היא מעין עיגול -- צ\מישהו נגע לי במסך בזמן המשוח.ייצור כ"כ חזק שזה השאיר סימן? הגודל תואם אאצבע... אם כי שוב היא לא קופצת לעין וזה במעיקר בקונטרסט-בהירות סופר נמוכה שאני אוהב למדי AKA 0 ו20~ ב2243BW של סמסונג בסדר הפוך) הקיצר לקחתי גוון אפור טיפה מעל לעסק וניסיתי לעבור על זה באופן מדוייק וזה עבד דיי טוב והפך את הכתם לבלתי מזוהה והרקע לחלק יותר גם במצב הנ"לואני מניח שזה יכול…

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  10. אני צריך מסך חדש למחשב גודל 22 עד 1500 בלי חריגה בקשה אבל אם יש משהו שווה שכדי לקנות ב50 שקל יותר אז כן ! את ההמלצה יש לתת מהחנות SKYPC בקשהה ! המסך מיועד למחשב משחקיםםם !!!!

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  11. Started by Burkey,

ראיתי אתמול תצוגה של כמה מסכים של חברת benq, אחד מהם, עליו נכתב כי הוא מסוג קריסטל Senseye, היה שונה מהשאר, הוא היה הרבה יותר איכותי, חלק יותר ( התמונה מבריקה ולא מט ), בדומה למה שיש בניידים של HP. רציתי לשאול אם מישהו מכיר את מסכים מסוג זה, מה מיוחד בהם, האם זה פאנל רגיל TN או משהו איכותי יותר, והאם הם נחשבים מסכים טובים למטרת עבודה עם תוכנות מדעיות וצפייה בסרטים. המסך שראיתי הוא 19 אינץ ועולה 1100, מחיר די אטרקטיבי.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  12. שלום לכולם, ידידה שלי מתחילה עכשיו לערוך בצורה מקצועית והיא מחפשת מסך. אני יודע שהתקציב קצת לחוץ אבל מה בכל זאת אפשר להשיג במחיר הזה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  13. נחשב למסך באמת הטוב ביותר כיום עם פאנל TN , בא להחליף (אם אפשר לאמר זאת ככה) את ה2253BW . נתונים מרשימים ביותר !!! - מחיר זהה ל 2253 - 1700 ש"ח כמה תגובות מ NEWEGG : http://www.newegg.com/Product/ProductReview.aspx?Item=N82E16824001273 כנראה אזמין שבוע הבא או אותו או L227WTG או W2252TQ עדיין בדילמה :

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  14. Started by yanivzu,

שלום יש לי כרטיס של nvidia geforce 7600 gs אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך הכי טוב שמתאים ללוח של ASUS P5QL/EPU תודה .

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  15. Started by Stick2it,

אני רוצה לשמוע אנשים שראו את המסך בעיניים ולא מאלו שיגידו - זה TN קנה דל.... עברתי היום ב4 חנויות אלקטרוניקה ולצערי ראיתי בערך כל מסך אפשרי מלבד הדגמים האלו שהכי מעניינים אותי. מחיר המסכים לא חשוב לי ואני רוצה לדעת מה המסך הטוב ביותר מבין שלושתם. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  16. Started by DaNi-L,

כן אני יודע שחרשו על זה וכאלה אבל אני צריך תשובה דחופה למחר בבוקר אני ביקשתי מבעל החנות להקריא לי את הקוד פאנל שרשום על הקרטון והקוד זה OHM064 ולא מצאתי שום מידע עליו אבל גרסה זה A04 אז זה בטוח יהיה פאנל S-IPS ? תודה רבה לכולם =] :please:

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  17. Started by TAsraf,

אני רוצה לנקות את המסך LCD של המחשב שלי עכשיו השאלה איך אני עושה את זה עם מצרכים בסיסים של בית כי תמיד אני נוגע בעדינות ומנקה עם האצבע האם זה בסדר? כי יש לי עכשיו כתם כזה על המסך והוא לא רוצה להעלם הוא קצת שחור מה עושים?

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by דינמו,

אני רוצה לקנות מסך חדש למשחקים. הכרטיס שלי עכשיו הוא HD4850 ואני לא מתכוון לקנות אחד חדש בקרוב. התקציב בסביבות ה-1000-1100 שקל, אני רוצה מסך 22 אינץ'. המליצו לי על Dell 2209WA אם אפשר מה מיוחד בו ולמה דווקא הוא ולא אחד אחר, ואיך אני יכול לדעת מה הרזולוציה הטבעית שלו (הבנתי שכדאי שהרזולוציה הטבעית תיהיה הגבוהה ביותר שיש למסך), והאם במסך הזה הרזולוציה הטבעית היא הגבוהה ביותר של המסך תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  19. Started by ilanb0,

מחפש מחשב נוסף לזה הקיים (לצורך עבודה עם שני מסכים) בעיקר להצגת גרפים ונתונים נוספים בעת מסחר בני"ע. מה כדאי לחפש כדי לדעת שקניית מסך יד 2 משתלמת, כי אני רואה מסכים חדשים במחיר של 500-600 ש"ח (ואף פחות).

20. Started by SPIDERRRMAN,

איזה מסך מומלץ? (התקציב כרגע לא מוגדר אבל בוא נגיד סביב ה-2500 זה גג) האם יהיה בעיה איתו במשחקים? (כל המשחקים כיום תומכים במסך רחב?!) יש עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  21. Started by OuTsIDe,

קניתי את המסך הזה וחיפשתי בכל מקום אבל אין את הסמל של ה A,S,C או אחד אחר למה אין סמל? ומה ההבדל בין הA,S,C וכל השאר?

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  22. Started by 996,

שלום,אני יודע שהנושא טחון,אבל בכול זאת... אני מחפש מסך למחשב,22 אינץ LCD כמובן,אבל אני לא יודע איזה חברה עדייף?! ??? בחנתי בחנויות את 226BW של סמסונג,הוא נראה טוב לצרכים שלי(שהם:סרטים ואיטרנט בעיקר)אבל אז קראתי תגובות שיש שני סוגים של פנאלים וזה הכניס אותי למבוי סתום. יש לי במחשב כרטיס וידיאו מסוג 3DForce4-MX440 Series, NVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) האם הוא מספיק למסכים מהדור החדש? לא אמורה להיות בעיה עם כסף. תודה לעונים.

23. האם יש הבדל משמעותי בין 2 מיליסקן ל5 מיליסקן במסכי lcd? ואם כן במה זה מתאפיין

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  24. כנ"ל לגבי חיבורים אחרים לממיר?

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  25. Started by eins,

ניסתי מטלית לחה השאיר לי סימן של לחות על המסך , ניסתי מטלית לניקוי משקפיים לא הוריד לי את זה איך אתם מנקים את המסך הזה ? כל נגיעה בו משאירה כתם.

• 2 תגובות
    • 773 צפיות

דיונים חדשים בפורומים