מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
השימושים שלי: בעיקר - אינטרנט ומסמכים ועריכת תמונות ווידאו. אני רוצה גם תמיכה טובה במשחקים וסרטים לטווח ארוך. ראיתי המלצות על Viewsonic VP930B אבל 1. הביקורת הבאה די קוטלת אותו: http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ 2. אני רוצה לחסוך מקום על השולחן, והרגל שלו נדאית ממש מפלצתית. מה אתם אומרים? תודה, ניר
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אשמח לדעת איזה הגדרות שמתם למסך שלכם. אם זה צבעים בהירות ושאר הדברים תודה רבה לכל מי שיגיב.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
אהלן. הזמנתי היום את ה- ASUS MW221C (בעיקר בעקבות קריאת הביקורת באתר). השאלה לי היא כזו - אני קצת מוגבל בגובה מכיוון שהמסך יהיה מתחת למדף (בגובה 424 מ"מ) והמסך עצמו הוא 401 מ"מ. האם לא תהיה בעיה של אוורור? אולי האוורור הוא מאחורה (מאחורה אין בעיה של מקום) ? והאם זה נכון שצריך לפחות 5 ס"מ מכל כיוון? תודה, עודד ב.
-
- 2 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך איכותי, 19 אינץ' בתקציב 1500-2000 ש"ח, שלא עושה יותר מדי בעיות. על המסך ירוצו בעיקר סרטים, אך אני רוצה שיהיה אפשרי להפעיל דרכו משחקים באיכות טובה. בעיקרון אני לא רוצה להיות תקוע עם המסך הזה, במידה וישתנו הצרכים שלי בעתיד. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת, בעיקר מכאלה שהשתמשו במוצר ומרוצים ממנו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אהלן, לפני כשנה המלצתם לי על מסך Dell 2007WFP ואני מרוצה עד הגג ממנו.. כעת אני שוב צריך לרכוש מסך, הפעם בעיקר לקריאה ולסרטים ומדי פעם למשחקים.. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (עדיף לכיוון ה2000 ומטה) והגודל הדרוש הוא 22 אינצ' או 24 אינצ'.. אשמח לדעת מה המסך הנחשב היום בתקציב הנ"ל.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש וגם להחליף את המסך אני מחפש מסך בגודל של 23 אינץ' בתקציב של בערך 1000 שקל. חשוב שיהיה FHD ושיעבוד טוב עם משחקים (בעיקר משחקי ספורט) אני גם בהתלבטות אם שווה להשקיע במסך שיוכל לתמוך בתלת מימד אני אשמח לעצות מכם גם בעניין הזה. תודה מראש ושבת שלום
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
-
שלום, אני לא מבין שום דבר במסכים. רציתי לשאול האם יש הבדל בין מסך AV לבין מסך CV. בתודה מראש, משה
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
אני ראיתי אותו והוא דיי טוב אבל קראתי בנענע שהוא לא מתאים לגלישה באינטרנט ולכתיבת מסמכים וזה בעיקר מה שאני עושה במחשב.. האם למישהו יש אותו והוא יכול להגיד לי שזה לא נכון? יש מסך אחר שמתאים לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטים בטווח המחירים שלו?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום רב - אני מחפש חנות באיזור המרכז שידוע לכם שניתן להתרשם בא מהדגם הנ"ל בתודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת , מחפש מסך LCD 19אינץ לאיסיקיו , שירים , ואינטרנט. מהמלצות שקיבלתי : Lenovo L192P Xerox XG91D מה יותר מומלץ ? ואיזה מסך בעל פאנל יותר איכותי ?
-
- 5 תגובות
- 753 צפיות
-
-
למשל : L1953S או שאולי בכלל להשקיע עוד קצת על ה L1953TR, יש הבדל משמעותי ביניהם? המסך לא נועד למשחקים אלא לעבודה רגילה, אולי גם סרטים. או שלמישהו יש המלצה אחרת לגמרי בתקציב של עד 1,000 למסך טוב או 1,200 למסך מעולה?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי 2333SW של סמסונג ועוד מסך UMAX 17 אינץ מחוברים כרגע [בסמסונג מחובר ל 4870 ב DVI-DVI וה UMAX מחובר דרך DVI -DVI עם מתאם VGA שמתחבר אליו ל 4870] בנוסף לכרטיס מסך 4870 1GB יש לי עוד כרטיס מסך מובנה של 3200HD , אני יכול לחבר את הסמסונג ל4870 ואת ה UMAX ל 3200 ושיציגו שניהם את שולחן העבודה ? כשאני בתוך משחקים [ניסיתי את World of Goo ואת Prototype ] אז World of Goo לא עולה בכלל בגלל שני המסכים , יש דרך לטפל בזה ? ב Prototype אני מצליח להיכנס ולשחק , והמשחק מוצג רק על הסמסונג , אבל אני לא מצליח לעבוד על ה UMAX ולהזיז אליו את העכבר , יש דרך שאני יוכל לעשות זאת ? ושאלה אחרונה , הרקע מוצג על המסך סמסונג במלואו ואילו על ה UMAX הוא מוצג אבל צד שמאל שלו חתוך קצת , יש דרך שהו…
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין במסכים הללו ביגלל כניסות הוידאו על הDELL יש המון ביקורות ודעות גם בפורום על הסמסונג הספציפי הזה אין גם לא ברשת(מעניין למה?) מכיוון שהמחיר שלהם דיי דומה 2 אינץ נוספים זנ לא רע. האם יש דעה לגבי מה עדיף מבינהם? שימושים רגילים+טלוויזיה תודה
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לרכוש מסך. יש לי תקציב של כ-1200 ש"ח פלוס מינוס. היעד כאמור משחקים סרטים ואינטרנט. אני מעוניין ב-22 אינטץ'. כל אחד אומר משהו אחר, כל אחד ממליץ על מסך אחר, מה לדעתכם המסך הכי משתלם בגודל הזה ובמחיר הזה? אני חושב שהמועמדים העיקריים הם: וSyncMaster 226 BW Samsung Samsung 2243BW Samsung 2253BW Asus VW222U מה מומלץ מבין אלה? אולי יש מסך אחר טוב מאלה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך? הוא טוב? יש לו ביצועים טובים? איך הוא למשחקים? איך הוא לסרטים? הכרטיס מסך 8600GT 512MB יחזיק? אה ודרך אגב, אתם יכולים לעשות אשכול בנעוץ על מסכי 24 אינצ' מומלצים? כמו שעשיתם עם ה22 אינצ'... זה יעזור לדעתי אה ואם הייתם עושים כזה אשכול הT240 היה נכנס? תודה :)
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
קראתי פה אינספור המלצות על המסך, אבל מחירו עדיין גורם לי להתלבט. בבקשה אנשים שקנו את המסך , ריבוע או רחב, תעלו תמונות שלו על הספריה שלכם או משהו, רק כדי לראות על מה מדובר בעצם. תתנו חוות דעת על איכות המסך בסרטים במשחקים ובגלישה. ואם אפשר גם תעלו תמונה שהוא במצב הPIVOT. לא מצאתי בשום מקום אז תעזרו לי להגיע להחלטה הסופית
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
לבעלי LG w2261v, עם איזה כבלים מגיע המסך ? האם הוא מגיע עם כבל DVI-DVI ? תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס של nvidia geforce 7600 gs אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך הכי טוב שמתאים ללוח של ASUS P5QL/EPU תודה .
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלם לכם אחריי 6 שנות שירות אני נפרד מסך ה19 הרגיל שלי ועובר ל LCD .אני רוצה לקנות את המסף הבא:MAG LCD 22" - BP2219FW WIDE - 5ms + DVI + Speakers - קישור:http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=5157 מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. האם למסך זה של VIEWSONIC קיימות "רוויזיות" שונות כפי שכבר נתקלתי למשל במסך של Dell 2007WFP ועוד כמה נוספים? אני שואל כי אני מעוניין לקנות מסך זה אך מכיוון שהוא נמצא בשוק בערך שנתיים (אם לא יותר) אני רוצה לדעת אם הוא עבר איזו אוולוציה / שינוי גרסא לטובה או לרעה. ואגב התקציב שלי הוא עד 1600 ש"ח (אני די מקובע על תקציב זה לצערי) האם בארץ יש את גרסאת ה-B או ללא B ? מה דעתכם בבקשה?? תודה :-)
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
המסך הראשון הוא NESO דגם TD770A והמסך השני הוא LG FLATRON F700B איזה מסך טוב יותר למשחקים ? איך אני יודע איזה פאנל יש כל אחד ? [אם תוכלו להסביר לי מה זה פאנל , פשוט עד לפני כמה ימים חשבתי פאנל זה המעטפת של המסך .. כמו פאנל של פלאפון ] ובכללי , איזה מסך חדש יותר ומהו המסך הכי מומלץ מתוך השניים ?
-
- 3 תגובות
- 752 צפיות
-
-
המסך מיועד לחבר , 60% מהזמן למשחקים ו 40% לקריאת טקסט . רק בפורמט לא רחב . אני חשבתי על LG 1972H . מה דעתכם עליו ביחס ל samsung 932bf ו 943bm . תודה למגיבים
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
-
מחיר בזאפ כ 4,500 שח. יותר יקר מהדל אבל עדיין הרבה יותר זול מאיזו...האם מישהו מכיר ?...ד"א אני לא בטוח שהוא נמכר-באתר של יניר מערכות הוא לא מופיע,אבל דגמים אחרים שלהם שידוע לי שנמכרים גם לא מופיעים...קישור בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=589636
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-