עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tomerm3,

שלום חברים לפני כשבוע המסך שהשתמשתי בו, LG 37LH70YR, בעיקר כמסך מחשב בחיבור HDMI, התקלקל ובמסגרת האחריות של ח.י ביקשתי שיגיע טכנאי לביתי. הטכנאי הגיע ולקח את המסך למעבדה, כמה ימים לאחר מכן הודיעו לי שהצג עצמו התקלקל ועלתה שאלה אם אני רוצה לתקן או לקבל חדשה במקום מדגם CS560Y שכמובן גם היא 37 אינטש. השאלה שלי אליכם היא איך המסך שהציעו לי בהשוואה למסך הישן שלי? והאם אפשר לחבר למסך המוצע מקור שמע חיצוני בחיבור אנלוגי?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  2. שלום, אני מחפש מסך מחשב חדש שיאפשר לראות סרטים ב-HD ולערוך אותם. אין לי הרבה מקום ולכן המגבלה היא עד 22 אינטש יש ב-ZAP מסך של חברת KDF 228CV LCD בקישור http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=736935 מומלץ לקנות אותו? יש מסך אחר שמומלץ? תודה

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  3. Started by pops,

האם מומלץ להשתמש במסך הנ"ל עם מחשב נייד?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  4. השימוש העיקרי שלי במחשב זה משחקים וסרטים.... הייתי מעדיף שתמליצו לי על חנויות בדרום כגון IQPC או אייבורי. תקציב רשמתי בכותרת הייתי מעדיף עד 1100 אבל אם זה יהיה שווה את זה אז אני יוכל עד 1200. כמובן שיש העדפה לWS. בנתיים השניים שחשבתי עליהם זה : LG 1953TR לבין- DELL E198WFP אם תוכלו בבקשה לתת לי גם כמה עצות ברכישת מסך, כך שכאשר אני יהיה בחנות שלא ינסו לקמבן אותי או לדחוף לי מסכים שאני לא צריך. תודה לעוזרים ;D

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by moran679,

חשבתי ללכת על dell 2007wfp או fp הרגיל למישהו יש הסתיגויות או המלצה על מסך אחר?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  6. הציוד הנוכחי : I5 7500 gigabyte Z170-D3H Kingston ddr3 16GB 1333MHz GTX 1050 Ti OC 4G Intel 500GB SSD Antec 600W בעיקרון השאלה היא מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות ועדיין יתאים לשאר החומרה?

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by card,

שלום במסך הבא, כתוב שיש לו 2 רמקולים. http://www.colbo.co.il/FUJITSU-B23T-6-LED/p-454.htm אבל בתמונות, לא ממש רואים איפה הם למישהו יש רעיון איפה הם? העמוד באתר היצרן: http://www.fujitsu.com/fts/products/computing/pc/displays/advanced/b-line/b23t-6-led/index.html תודה card

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  8. יש לי כרטיס מסך מסוג GS6800 של Gigabyte, חיברתי את המסך דרך ה DVI אבל משום מה הכרטיס לא משדר למסך דרך היציאה הזאת, דרך ה VGA הכל עובד מצויין, האם יש משהו שאני צריך להגדיר על מנת שהמכשיר ישדר את האות דרך יציאת ה DVI? תודה אופיר[br]פורסם בתאריך: 3.12.2008 בשעה 15:33:29 טוב לא משנה הסתדרתי,חבר'ה המשך פשוט מ-פ-י-ל!!!

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  9. Started by kola,

למישהו יש ניסיון עם המסך הזה עד כמה הוא נותן ביצועים יותר טובים מ2253BW?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  10. Started by SweetDeath,

טוב קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות, מחשב לא רע.. (E8400 3.0GHz, GeForce 9800GT) ויש לי מסך 19" רחב שקיבלתי ליום הולדת לפני שנה וחצי.. עכשיו אני יודע שהמחשב שלי יכול להריץ מסך 22" בצורה לא רעה בכלל.. אני רק צריך המלצה איזה מסך כדאי לי לקנות.. יש לי 1000 ש"ח אפשר לחרוג בסביבות ה100-50 ש"ח..

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by wili,

-------------------------------------------------------------------------------- נשבר לי המסך משהו משוגע, אני צריך מסך באיזור ה800 שקל לא יותר. יש את המסך הזה של MAG שראיתי בKSP ב810 שקל : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589547 ואת המסך הזה של CHIMEI ב760 שקל : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696616 התלבטתי גם עם הT200 (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=708199) אבל הוא 20 אינצ' והייתי מעדיף 22, מה אתם אומרים? המפרט שלי הוא : Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz GIGABYTE GA-EP43-DS3L 4GB RAM OCZ Platinum 800Mhz GIGABYTE HD4870 256bit 512MB GDDR5

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  12. Started by tzuki_f,

יש לי מסך ''19 ואני מחפש מסך נוסף ע"מ לחבר אותם במקביל מכיוון שהמסך הקיים שלי לא מסך רחב הבנתי שכדי שהמסכים יראו באותו גובה אני צריך ''20-22 השימושים העיקרים הם טקסט תוכנות גרפיות וסרטים כרטיס מסך radeon3850

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by IdoZ,

מה אתם אומרים על המסך? הוא טוב? יש לו ביצועים טובים? איך הוא למשחקים? איך הוא לסרטים? הכרטיס מסך 8600GT 512MB יחזיק? אה ודרך אגב, אתם יכולים לעשות אשכול בנעוץ על מסכי 24 אינצ' מומלצים? כמו שעשיתם עם ה22 אינצ'... זה יעזור לדעתי אה ואם הייתם עושים כזה אשכול הT240 היה נכנס? תודה :)

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  14. הי, אני מחפש המלצה למסך מחשב שמיועד בעיקר למשחקים בהגדרות גבוהות , אם כי כמובן גם לשימושים רגילים (אינטרנט וכו'..). רציתי לדעת האם מומלץ לקנות מסך עם הפנל האיכותי יותר ISP למרות שישנה בעיה ידועה של סנכרון (בגלל זמן התגובה הגבוהה יחסית), האם הדבר לא יהיה בעייתי למשחקים? לא כדאי לקנות פנל מסוג TM שיש לו זמן תגובה מהיר יותר? אני שוב מציין שמדובר במחשב לצורך משחקים בעיקר. התקציב : 1000-1300 ש"ח. תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  15. Started by Makagen,

לא משנה אפשר למחוק

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  16. אני מחפש מסך 24 עם רמקולים מובנים שישמש בעיקר לעבודה משרדית ממושכת. התקציב הוא גמיש ובסביבות 1,500. אם אני מחשב את המסך עם HDMI, זה יחבר גם את הרמקולים?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  17. Started by The_protector,

אוקיי חבר'ה, יש לי שאלה לגבי קניית מסך. אודה לכם אם תוכלו לענות לי עליה השאלה: אם אני אקח את המחשב שלי (לצורך העניין בעל כ.מ HD5850) ואחבר לו את ה DELL 2209WA, ואריץ סרט, ולאחר מכן אני אנתק את הדל (המומלץ), אחליף את גרסת הסרט ל1080P, אחבר למחשב מסך של סמסונג 22 אינץ', שזול משמעותית ממנו, אבל תומך ב1080P, באיזה מסך הסרט יראה יותר טוב? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  18. Started by itaic,

שלום אני מחפש מסך 24" (לא רוצה 22") למטרות משחקים בעיקר (50%), אינטרנט וטקסט (30%), סרטים (20%) בעיקרון חשבתי על ה 2408 אבל ממה שקראתי פה יש לו בעיה רצינית עם ה INPUT LAG. השאלה שלי היא עד כמה זה מפריע (גם במשחקי FPS) כאילו מדובר על מילישניות לא? כמה זה כזה קריטי? (אני יודע שיש את הגרסה החדשה אבל לא נראה לי שאחכה עד שגיע לארץ ותימכר כאן בטח עוד חודש-חודשיים....) וגם האם יש דגם אחר מומלץ במחיר הזה עם פאנל לא TN?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by g1zey,

התקנתי Windows XP 64BIT SP2 וברזולוציה של 1280x1024 אני רואה נקודות ירוקות מהבהבות כזה על המסך ... ניסיתי את הדרייברים החדשים של catalyst (8.9) ולאחר מכן את הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס ובעיה עדיין לא נפתרת .. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  20. Started by dd7,

הרבה ממיליצים על הvp930 האיכותי, האם המסך הזה vp920b הוא גם טוב מישו מכיר אגב יש לו 4ms למשחקים... מה אתם אומרים.?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  21. יש לי מסך Samsung Syncmaster 245T וכתוצאה מהגודל שלו לא נשאר כל כך מקום בשולחן לרמקולים, זאת אומרת יש מקום אבל הם די קרובים למסך(כ20 ס"מ בכל צד) זה עלול לגרום נזק כלשהו למסך? אני מרגיש דביל שאני שואל את זה אבל שמעתי פעם שרמקולים צמודים למסך יכולים לעשות משהו /: בכל מקרה תודה...

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  22. אני צריך מסך חדש למחשב גודל 22 עד 1500 בלי חריגה בקשה אבל אם יש משהו שווה שכדי לקנות ב50 שקל יותר אז כן ! את ההמלצה יש לתת מהחנות SKYPC בקשהה ! המסך מיועד למחשב משחקיםםם !!!!

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  23. חזרתי לאחר שבוע חופש למשרד ואני רואה שבמסך שלי (Viewsonic VA712) - יש מין ארטיפקטים שחורים מרצדים (במקום הצבע האפור ובפסים של הדיונות בעיקר) בדקתי בהגדרות ואיזה דביל שינה לי את הRefresh rate ל- 85MHZ במקום 60 החזרתי ל60 והבעיה פחתה קצת - אבל עדיין קיימת ונראה לי שהמסך נדפק עדכון דרייבר לא עזר עדכון - הבעיה נפתרה משום מה אחרי שחיברתי את המסך למחשב אחר ואז חזרה אליי [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by Elad91,

רציתי לדעת האם בארץ מוכרים רק את הVP930-3 והאם ההבדל בינו לבין הVP930 הרגיל במשחקים הוא גדול, כי ראיתי בביקורת של בגירה שיש הבדל בין המריחות, אני רק לא יודע עד כמה הוא משמעותי ושמים לב אליו כשמשחקים.

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by eegg,

מה ההצעה שלכם למסך לגיימר הכי זול שאפשר

דיונים חדשים בפורומים