מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
ברשותי מסך lcg lg 1953tr, וכרטיס מסך 8800gt. ברזולוציות 800x600 ו-768x1024, מקסימום תדר הריענון שניתן להקצות למסך הוא 75hz. בכל שאר הרזולוציות היותר גבוהות מקסימום תדר הריענון הוא 60hz. האם זה מצב תקין? (עד כמה שידוע לי מינימום תדר הריענון שצריך להיות על מנת לא לפגום בעיניים הוא 75hz. זה מה שאני יודע לפחות לגבי מסכי crt. תקנו אותי אם אני טועה).
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני רוצה מסך לשימושים של ראיית סרטים, קריאה, משחקים בעיקר שימוש כללי
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
ד"א המסך שאני מישתמש בו עכשיו זה LCD17 AOC אני לא יודע כמה הוא עולה אבל אחלה מסך... יכול להיות שאני יקנה עוד אחד כמו זה ... מישו יודע מה המחיר..? המלצות על חברה משו? ;D
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
מהשוואה בין המפרטים של asus בדגמים VW222U ו VK222U רואים כי הם זהים לגמרי מלבד זה שהVK222U עולה כמעט 100 פחות ויש לו נגודיות של 1:5000 במקום 1:2000 ככה שאני לא מבין למה הוא לא במומלצים ביחס למחיר הנמוך שלו (הכי נמוך ל-22" ) ולמה הVW222U נמכר ביותר? משהו מכיר את המסך של acer דגם P233W ?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שמתי לב שיש לי זליגת אור בחלק העליון והתחתון של המסך בעיקר, פשוט אני רואה את החלק העליון והתחתון פס בהיר יותר מהמרכז של המסך. השאלה שלי היא עד כמה זליגת האור צריכה להיות גדולה על מנת שיחליפו לי את המסך באחריות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב/טלויזיה שאני יוכל לחבר למחשב וגם לחבר למסך ממיר של yes יש המלצות?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום חברים אני מחפש מסך מחשב העונה על הדרישה שלי... אני לא מצאתי דבר כזה מחברה מוכרת... אשמח לקבל המלצות... תודה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לפורום שלום אני רוצה לחבר לילדה שלי את המחשב ואת הממיר של יס לאותו מסך, כרגע יש לילדה מסך CRT 19 ואינ רוצה לקנות LCD משיקולי מקום, נוחות, יופי יש לי שתי אפשרויות כמו שאני מבין, תקנו אותי אם אני טועה: 1. קניית מסך טלויזיה 22-26 אינש וחיבור המחשב לכניסת הVGA, חיבור הממיר של יס לכניסת INPUT אחרת. עלות 1400 ש"ח למסך טלויזיה 22 פשוט. 2. קניית מסך מחשב, קניית כרטיס טלויזיה: חיבור ממיר יס לכרטיס הטלויזיה, חיבור כרטיס המסך למסך המחשב. איך הילדה עוברת בין מצבים של טלויזיה ומחשב. עלות במצב זה: מסך 1000 ש"ח, כרטיס טלויזיה ? באיזה מצב השימוש במחשב ובטלויזיה יותר טוב? איזה כרטיס טלויזיה אני צריך למצב 2 חסרונות / יתרונות לכל מצב, המלצותיכם? הילדה גולשת קצת באינטרנט ועושה עב' בוורד ופאו…
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם אפשר לחבר את המחשב ל LCD? ואם זה לא מזיק למסך שהוא גם ישמש בתור מחשב? על מה אתם ממליצים? אני מחפש עד "23 ב 2000
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב (או מאתחל) המסך "רדום" עד שמגיע מסך הפתיחה של XP (אחרי ה-LOADING), זה מונע ממני לפרמט או אפילו סתם לוודא שספירת הזיכרון בסדר. ניסיתי לשנות את ההגדרות ב-POWER SCHEMES, ללא הועיל. רעיונות\הצעות\פתרונות יתקבלו בברכה. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם יש מתאם: ממסך רגיך למסך LCD? להפוך את חיבור של מסך רגיל לחיבור של LCD??
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 24 עם רמקולים מובנים שישמש בעיקר לעבודה משרדית ממושכת. התקציב הוא גמיש ובסביבות 1,500. אם אני מחשב את המסך עם HDMI, זה יחבר גם את הרמקולים?
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי חבר'ה, זו שאלה ממש גמישה - יש למישהו המלצה למסך יותר גדול מה-''19 VP930b של ViewSonic אבל --- בערך באותו מחיר...? (ובלי לרדת מאיכות מסכי VA, כלומר לא TN!). שאלה נוספת (בקטנה) - יש למישהו המלצה נגד ה-VP930 ובעד משהו עדיף באותו מחיר בערך? (מבחינת טכנולוגיה, או איכות...)
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש קשה ומעצבנת במסך מדי פעם מתי שבא לו הוא מתחיל להשתגע ופתאום מתחילים להופיע בכל מיני מקומות כתמים צהובים וירוקים וורודים וכחולים כאלה בצורת קווים מרצדים קטנים ומעצבנים ...מה שעוד יותר מוזר זה שכשזה קורה ואני מזיז קצת את המסך זה מסתדר בזווית מסוימת ואז חוזר אני באמת נואש בבקשה למישהו יש פתרון? וזה בטוח המסך כי יש לי גם טלויזית lcd מחוברת במקביל ובה זה לא עושה בעיות
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
ראיתי את הביקרות באתר אבל אני עדיין מתלבט בין אלה: Samsung 19 LCD SyncMaster 931BF Samsung 19 LCD 931C Viewsonic LCD 19 VX922 LG LCD 19 L1970HR 2Ms ViewSonic LCD 19 VP930 LG LCD 19 L1900J 2ms 1:3000 ולא הבנתי למה להוציא עוד 200 שקלים על הvp930 ולא לקחת את הvx922 הייעוד של המסך הוא לרוב משחקים, קצת סרטים והרבה אופיס ואינטרנט וברור שצריך dvi
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
סמסונג 2253BW אמור להיות המחליף של 226BW והשוני הוא בקונטרסט של 1:8000 לעומת 1:3000. נראה מסך מבטיח. מישהו יודע עליו פרטים נוספים / יכול להמליץ עליו ?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
אני יחסית קצר במחיר ככה שאני צריך מסך עד מקסימום 1600 חשבתי לקחת 19" CRT : http://p.zap.co.il/compModels.asp?model_id=18607 שטוב לי גם כי הוא זול מאוד וגם כי יש לו רזולוציה מקסימלית של 1600X1200 ואני גם לא צריך לדאוג ממריחה כי הוא CRT אבל הבנתי שיש בעיות אחרות עם CRT אז חשבתי אולי לקחת את 19" הזה http://p.zap.co.il/compModels.asp?model_id=470290 אשמח אם מישהו יוכל לתת לי חוות דעת \ המלצה על מסך אחר באזור המחירים.
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לפי המאמר הזה http://www.xbitlabs.com/articles/other/display/20inch-4_26.html קיימות אלטרנטיבות תקציביות ל - 2007WFP שמתאימות למשחקים וסרטים: ASUS MW201u ו - Samsung 206BW. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מידע לגבי ה L2000LCP ולא כל כך הצלחתי למצוא ברשת סקירות וכאלה... מישהו מכיר איזה אתר שבדק את המסך...? או למישהו יש ניסיון אישי עם המסך? מצאתי רק מידע על ה L2000C והוא לא היה משהו... אז אני קצת חושש... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
אני מניח שהבנתם מה אני צריך לפי הכותרת החריגה המקסימלית שלי היא 50 שקל.
-
- 3 תגובות
- 774 צפיות
-
-
מיועד בעיקר למשחקים כבדים. http://www.mag.com.tw/Products/Product.aspx?sn=480π=1459
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג GS6800 של Gigabyte, חיברתי את המסך דרך ה DVI אבל משום מה הכרטיס לא משדר למסך דרך היציאה הזאת, דרך ה VGA הכל עובד מצויין, האם יש משהו שאני צריך להגדיר על מנת שהמכשיר ישדר את האות דרך יציאת ה DVI? תודה אופיר[br]פורסם בתאריך: 3.12.2008 בשעה 15:33:29 טוב לא משנה הסתדרתי,חבר'ה המשך פשוט מ-פ-י-ל!!!
-
- 0 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב כמה שיותר גדול ולאחרונה נתקלתי במסך הזה: http://www.bit-tech.co.il/Product.aspx?ProductID=387 מישהו מכיר את החברה או הדגם ויכול לתת חוות דעת עליו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין שני מסכי LCD 22" רחבים: 1. E228WFP של DELL 2. או SyncMaster 226BW של SAMSUNG מבחינת מחיר אני רואה ששניהם באותה רמה של מחירים. על איזה אתם ממליצים? מה לדעתכם עדיף?
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
היי, יש לי היום 19" של פיליפס. אני רוצה להחליף אותו ל-22" רצוי WIDE SCREEN. אני דיי לחוץ בכסף, אבל מוכן לשלם עוד 200-300 בשביל איכות גבוהה יותר (משמעותית). אשמח לשמוע את דעתכם, הצעותכם, ודברים מניסיון שלכם.. תודה,
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-