עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Shlomi123,

אהלן. שמעו, קניתי לא מזמן מסך 22 של סמסונג (זה אם זה משנה: http://skypc.co.il/pl_product~SyncMasterP2250~9~0.htm), בקיצור יש סימנים על המסך שזה משגע אותי. משהו יבש לא יעזור כי זה סימנים חזקים כאלה, צריך איזה משהו לח שלא ישאיר סימנים. איך אפשר לנקות את זה? שמעתי שיש איזה חומר מיוחד לזה, מישהו יודע מה זה ואיפה קונים? תודה לעוזרים, ואם זה לא קשור לפה, מצטער.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  2. Started by mambo,

שלום לכולם. יום ההולדת 60 של אבא שלי הולך ומתקרב וחשבתי לקנות לו במתנה מסך מחשב 22 אינטש (שימושים - ווינדוז, אינטרנט, וורד, אי מייל וכו'). ראיתי כאן שמדברים בעיקר על dell e228wfp, samsung 226BW, samsung 225BW. אפשר קצת פרטים על ההבדלים ביניהם? במגה יש מבצע של הדל ב-1700 ש"ח, את הסמסונג 226 מציעים בזאפ בערך ב-1800. איזה מהמסכים האלו הכי טוב? איך המבצע של מגה? יש למישהו הצעה למסך אחר באזור המחירים הזה של 1700 ש"ח? תודה

• 5 תגובות
    • 791 צפיות
  3. Started by Kobi Ohanna,

היי האם בטוח להזמין מסך מחשב מאמזון? מבחינת ביטוח, שינוע וכו….

4. האם יש הבדל משמעותי בין 2 מיליסקן ל5 מיליסקן במסכי lcd? ואם כן במה זה מתאפיין

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  5. קודם כל-מהו הגודל המינימלי לתמיכה ב-FHD?(בטלוייזיות אני יודע שאין פחות מ-37'',ומסקירה קצרה שעשיתי על מסכי מחשב ראיתי שיש גם 24'') אני מחפש את המסך הכי זול שיתמוך ב-FHD,עדיין לא הקצבתי לזה סכום כי חסר לי מידע בנושא.... תודה נ.ב. כשאני אומר תמיכה ב-FHD-אני מתכוון להצגה מלאה ואמיתית של 1080P,ללא הורדה מלאכותית של האיכות והתאמה לרזולוציה הקיימת

• 8 תגובות
    • 791 צפיות
  6. שלום אני מחפש המלצות\מידע\חנויות וכו' לגבי Monitor Color Calibrators למי שמכיר דברים סטייל colorEyes וכו'

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  7. Started by _Asaf,

שלום, אני צריך עזרה בקניית מסך LCD . השימושים שלי הם משחקים כבדים (אני לא ממש גיימר, אבל אם אני משחק אז זה ב-Hi-end shit), סדרות-סרטים, וגלישה. כמו כן, אני עובד עם המחשב לכתיבת תווים ואני מנגן הרבה שעות ביום בזמן שאני צופה בהם, ולכן טקסט צריך להיות ברור וקריא מבלי שיוציא לי את העיניים. חשבתי שננעלתי על samsung 226bw , אבל אחרי קריאה פה בפורום אני כבר לא בטוח. אני מעדיף מסך רחב. תודה

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  8. Started by hoodini,

מצורפת התכתבות שלי עם TMP שענה על שאלות ששאלתי לגבי מסך DELL 2007FP וספציפית לגבי העובדה שלרוב מסכי ה LCD רזולוציות טבעיות גבוהות שלא לכל אחד כרטיס מסך מספיק חזק כדי להחזיק אותם במשחקים FPS כבדים או אפילו בקראית טקסט ב WEB (הכל קטן קטן ב 1600 על 1200) יש לי שאלה לגבי המסך 2007FP שגם אני שוקל לרכוש מיד אחרי החג לי יש כרטיס מסך GT7900 עם 256 זכרון השימוש היחידי של המסך שאני רוצה לקנות הוא משחקים וגלישה ב WEB (ללא צפייה בסרטים בכלל) 1) השאלה שלי היא לגבי רזולוציית המסך הטבעית 1600x1200 מעולם לא שיחקחתי ועבדתי תכלס ביותר מ 1024X768 ואני יודע שמין הסתם ברזולוציה הטבעית משחקים יהיו איטיים יותר עם כרטיס מסך כמו שלי (או שלא???) השאלה עם כדאי לקנות מסך כל כך טוב ולא זול,ב…

• 0 תגובות
    • 791 צפיות
  9. שלום אני מחפש מסך 22 וצמצמתי את האפשרויות לשתיים: סמסונג 2243 BW או LG W2242T שימוש בעיקר לאינטרנט ואופיס. חשוב לי ארגונומיה נוחה ומסך שאוכל לעבוד איתו זמן רב. אם למישהו יש בכל זאת המלצה למשהו אחר בטווח הזה- גם טוב. אשמח לשמוע המלצות מאנשים שמכירים את המסכים האלה תודה!!

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by shahar07,

קניתי היום את ה SONY X95 ואני צריך עזרה בהתקנה 1. האם אני צריך להשתמש בדיסק בכדיי להתקין איזה שהוא דרייבר ? 2. קיבלתי 2 כבלים 1 אנלוגי ו1 דיגיטלי איך אני יודע שהכרטיס שלי תומך בחיבור דגיטלי ? 3. באיזה רזולוציה הכי מומלץ להשתמש ? 4. קיבלתי גם חיבור סטריאו מה אני אמור לעשות איתו ?

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  11. Started by gaziter,

תודה! ואם תוכלו תפרטו למה...

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  12. Started by daniel89,

אשמח להמלצות וחוות דעת.. תודה, דניאל.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  13. Started by primo,

טוב אז לאחר שהמסך CRT שלי נדפק לגמרי אני מעוניין במסך חדש , תקציב 2300 שקל. לקו הגמר הגיעו שני מסכים: SAMSUNG 226W ו DELL 2007WFP המטרה שלי היא שהמסך ישמש אותי למשחקים כבדים +משחקים כמו פיפא ונבא ושלא יהיו בו מריחות(עד כמה שאפשר) אם זה משנה הכרטיס מסך שלי זה 8800GTS 640MB תודה

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  14. טוב אז אחרי 3 שנים מדהימות עם ה153V של סמסונג, עמוסות שימוש, עם רזולוצייה נמוכה ומרגיזה הוא יפנה את מקומו למסך חדש. עכשיו השימושים שלי קצת מוזרים ויש להם סדר עדיפויות מאוד חשוב... 1. המסך יהיה דלוק נון סטופ (המחשב שלי מתכבה אולי לילה או שתיים בשבוע) אז זה אומר שהוא צריך להיות כמה שיותר "בריא" לעניים, שיהיה נוח לצפות בו הרבה זמן ברצף. 2. השימוש העיקרי שלי הוא הדפדפן, בשל כך אני חושב שעדיף לי מסך רגיל על פני מסך רחב. 3. שיהיה בהיר! 4. שיהיה מהיר! 5.צפייה בסרטים אף היא חשובה, אני צופה ב2-5 סרטים בחודש, הרבה נמלטים, הרבה ג'ואי, הרבה חברים! אז זה חשוב. 6. המשחק היחיד שאני משחק הרבה זה פיפא ואותו נראה לי שגם נעל תריץ. אשמח מאוד אם תעזרו לי, כמו שיש עדיפות גבוהה למסך בעל רזולוצי…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  15. Started by ofir_16,

שלום לכולם, אני לקראת רכישה של מסך חדש (יש לי עדיין מסך CRT לאחר חיפוש וקריאה בפורום הבנתי שהמסכים המומלצים שהם 19 אינץ, לא רחבים ובעלי פאנלים איכותיים (לא TN) הם: 1. הפיליפס 190P7EG (הבנתי שרק גרסת 00 הוא בעל פנל MVA, נכון? שעולה כ- 1100 ש"ח, האם נכון? נראה לי זול מדיי...) 2. סמסונג 940T - גם הבנתי שהוא פנל MVA ועולה כ- 1800 ש"ח, נכון? (למה ההבדל הגדול במחיר לעומת הפיליפס?) 3. VP930 ו-971P שאני מבין שלא זמינים, על כן לא רלוונטיים.... 4. DELL 2007FP שעולה כ- 2000 ש"ח - יקר לי מדיי על כן גם כן לא רלוונטי... זה מה שידוע לי (אם יש עוד מסכים מומלצים, אשמח לדעת). לסיכום: איזה מסך הכי מומלץ בתקציב של עד כ- 1800 ש"ח? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  16. Started by EzE126,

אני מחפש מסך LCD רחב 19" לעריכת וידאו. התקציב שלי הוא בין 1000 ל- 1200 ש"ח. מה מומלץ? איך CHI MEI? יש אותו ב1090....

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  17. Started by idan23,

דוד שלי הביא לי אותו מתנה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  18. Started by TheReaper,

טוב המסך הקודם שלי (CRT 17' מעפאן לחלוטין) סוף סוף התקלקל אחרי 7 שנים... (יש!) ולכן אני צריך תחליף.. עכשיו ההורים לא מאמינים במסכי LCD שעולים יותר מ1500 שקל(שיט!) ולכן זה התקציב שלי אולי עם חריגה קטנה(+דמעות) אני בכוונה לא מחפש 22' כי כנראה המסך לא יהיה איכותי במיוחד במחירים האלה ו19' בהחלט מספיק לי (אני כרגע עובד עם אחד אבל הוא זמני) שימושים- משחקים בעיקר סרטים וסדרות וכנראה שהשנה ושנה הבאה אני אעשה פרוייקט גמר לבצפר לכן אני לא מחפש מסך 19' רחב... מה שכן חשוב לי זה אפשרות לשנות את הזווית של המסך חברה לא ממש משנה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  19. אהלן, אני מחפש מסך עבור אמא שלי, המטרה הראשונה היא שיהיה ידידותי לעיניים גם בעבודה במשך שעות ארוכות, ושיהיה נוח לקריאת טקסטים. האם צריך פאנל בטכנולוגיה מתקדמת בשביל זה? ואם כן, האם זה בכלל ריאלי בתקציב של 1500? גיימרית היא לא, אבל צפיה בסרטים (גם HD) בהחלט תיתכן. הגודל לא כל כך חשוב, בהנחה שמדובר על 19 אינצ' ומעלה. תודה רבה מראש ויישר כוח על העזרה החשובה שאתם מספקים כאן.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  20. אני רוצה ליקנות מסך מחשב FHD (אני לא כל כך מבין זה רזולוציה 1920X1080?) למסך הז יתחברו מחשב ויסHD ואולי גם בעתיד XBOX 360 את ה HD אני רוצה למשחקים ולXBOX . הכי חשוב לי שיראו ממש יפה ותהיה ריכות יפה וזה היה FHD.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  21. Started by sargent bilko,

מישהו יכול להמליץ לי על דגם טוב של מסך סמסונג??? אורך אינצ'ים בכותרת^^ בתקציב של 1000-1700 תודה למי שעוזר =)

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  22. שלום חברים אני מחפש מסך מחשב העונה על הדרישה שלי... אני לא מצאתי דבר כזה מחברה מוכרת... אשמח לקבל המלצות... תודה

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by TAsraf,

אני רוצה לנקות את המסך LCD של המחשב שלי עכשיו השאלה איך אני עושה את זה עם מצרכים בסיסים של בית כי תמיד אני נוגע בעדינות ומנקה עם האצבע האם זה בסדר? כי יש לי עכשיו כתם כזה על המסך והוא לא רוצה להעלם הוא קצת שחור מה עושים?

• 0 תגובות
    • 790 צפיות
  24. הבעיה שלי היא כזאת כאשר אני מסתכל בקטעי מעבר בין משימות במשחק company of heroes אני מרגיש שהתמונה מקרטעת וגם בקטעי מדיה אחרים יש לי לפעמים מין פס כזה של קרטוע, כרטיס המסך שלי הוא מסוג GFORCE 6600GT של גיגהבייט האם הבעיה נובעת מחולשתו של הכרטיס להציג ברזולוציה כזאת? אני עובד ברזולוציה של 1680X1050

25. שלום במסך 'DEL 2007WFP\FP 20 האם יש לו כניסה לשידורי כבלים או שאני אצטרך לקנות כרטיס טלויזיה שמיועד לזה. תודה.

• 2 תגובות
    • 790 צפיות

דיונים חדשים בפורומים