מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
יש לי תלושים שאני רוצה לנצל בשקם אלקטריק(יחסוך לי 400 שקל) אז עשיתי שם ביקור ועשיתי רשימה של כמה מסכים שראיתי שם אם אפשר מתוך הרשימה איזה מסך עדיף? סאמסונג: E2200HD גודל 22 T220 גודל22 T220P גודל 22 2333 גודל 23 BENQ: T2200HD גודל22 FP202W גודל 20 תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
טוב אז אחרי 3 שנים מדהימות עם ה153V של סמסונג, עמוסות שימוש, עם רזולוצייה נמוכה ומרגיזה הוא יפנה את מקומו למסך חדש. עכשיו השימושים שלי קצת מוזרים ויש להם סדר עדיפויות מאוד חשוב... 1. המסך יהיה דלוק נון סטופ (המחשב שלי מתכבה אולי לילה או שתיים בשבוע) אז זה אומר שהוא צריך להיות כמה שיותר "בריא" לעניים, שיהיה נוח לצפות בו הרבה זמן ברצף. 2. השימוש העיקרי שלי הוא הדפדפן, בשל כך אני חושב שעדיף לי מסך רגיל על פני מסך רחב. 3. שיהיה בהיר! 4. שיהיה מהיר! 5.צפייה בסרטים אף היא חשובה, אני צופה ב2-5 סרטים בחודש, הרבה נמלטים, הרבה ג'ואי, הרבה חברים! אז זה חשוב. 6. המשחק היחיד שאני משחק הרבה זה פיפא ואותו נראה לי שגם נעל תריץ. אשמח מאוד אם תעזרו לי, כמו שיש עדיפות גבוהה למסך בעל רזולוצי…
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום, כשאני רואה סרט במסך, אני לא רואה את הסרט על כל המסך. כלומר, אני רואה רק רצועה ולמעלה ולמטה יש רקע שחור. רציתי לדעת איך אני משנה שאני אראה את הסרט על כל שטח המסך. האם זה תלוי גם בסרט עצמו, או שזו בעיה של הגדרות. נ.ב- התוכנה שאני רואה בה זה POWER DVD אם זה יכול לעזור במשהו. תודה רבה, חיים.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אהלן, רציתי לשאול אם קניתי את המסך Dell e2209w בארץ, האם אני יכול לחבר אותו עם כבל של מסך (120V) אמריקאי לשקע אמריקאי בארה"ב? לפי האתר הרישמי שלהם זה תומך (נראה לי) http://support.dell.com/support/edocs/monitors/E2009W/en/ug/about.htm#Specifications AC input voltage/frequency/current 100 to 240 VAC/50 or 60 Hz + 3 Hz/2.0A (Max.) Inrush current 120V:40A (Max.) 240V:80A (Max.) תודה.
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
אני צריך מסך חדש למחשב גודל 22 עד 1500 בלי חריגה בקשה אבל אם יש משהו שווה שכדי לקנות ב50 שקל יותר אז כן ! את ההמלצה יש לתת מהחנות SKYPC בקשהה ! המסך מיועד למחשב משחקיםםם !!!!
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך? הוא טוב? יש לו ביצועים טובים? איך הוא למשחקים? איך הוא לסרטים? הכרטיס מסך 8600GT 512MB יחזיק? אה ודרך אגב, אתם יכולים לעשות אשכול בנעוץ על מסכי 24 אינצ' מומלצים? כמו שעשיתם עם ה22 אינצ'... זה יעזור לדעתי אה ואם הייתם עושים כזה אשכול הT240 היה נכנס? תודה :)
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום, קראתי כמה השוואות וביקורות באתר ואני מבולבל עוד יותר מההתחלה. התקציב אינו גדול בכלל אך אני רוצה את התמורה הכי טובה שאפשר למחיר ראיתי שה930b viewsonic הוא מעולה אך אני לאמצאתיאותו למכירה, אם מישהו ימצא ליאז בכיף או הsamsung 971p או שיש לכם הצעה יותר טובה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אז ככה, אני בתאילנד עכשיו.. ומצאתי את המסך הזה בסביבות ה1625 ש"ח, הוא נראה ממש מדהים בתצוגה.. גם הנתונים לא רעים בכלל מישהו מכיר את הדגם הזה? אני שוקל ברצינות לקנות אותו... אז מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס של nvidia geforce 7600 gs אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך הכי טוב שמתאים ללוח של ASUS P5QL/EPU תודה .
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
צהריים טובים חיברתי עכשיו את המסך והכל נראה טוב. חיברתי אותו גם בחיבור הd-sub rgb וגם דרך DVI עכשיו מה שמעניין הוא שהדי סאב מראה סרטים ותכני בלו ראיי, אבל איך שאני מעביר ל\DVI אני מקבל מסך שחור כשהסרט רץ ויש רק סאונד. מה שמוזר שהDVI מראה הכל, נגיד את שולחן העבודה וכו' אבל איך שאני מפעיל סרט או בלו ראיי אני מקבל מסך שחור. עזבו את זה שיש לי מחשב ישן ( AMD 3000, RADEON 9600, 512 ראם) שאפילו שעשיתי לו עכשיו אוברקלוק הוא בקושי מריץ בלוראיי ואני כנראה צריך לקנות מחשב חדש.. למה הוא לא מראה את הסרט?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני עומד לפני קנייה של מסך חדש ומנסה להבין מסך עם איזה מרחב צבע יענה בצורה טובה יותר על הדרישות שלי, srgb או adobe rgb אני מצלם אבל לא מדפיס את התמונות שלי ואין לי כוונה לעשות זאת בעתיד. התמונות שלי מוצגות אך ורק ברשת. אם אני מבין נכון, על סמך מה שקראתי לי יהיה הכי נכון לקנות מסך שעובד על מרחב צבע srgb כי זה מה שהולך ברשת. אני יודע שיש מסכים עם מרחב צבע מורחב שיש להם אמולציית srgb אבל אצל רובם האופציה הזו לא מוצלחת במיוחד ותמיד פחות טובה ממסך srgb "טבעי". מישהו יכול להסביר לי מהם בדיוק החסרונות של מסך עם מרחב צבע מורחב בכל מה שקשור בגלישה ברשת. אני נתקל בהודעות של אנשים שמעדיפים ומחפשים מסכי SRGB כי אלה עם המורחב מזייפים בצבעים (שוב, אני מדבר על צפייה בדפי אינטרנט). או ש…
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
קניתי מסך ASUS MW221C ולפי מה שקראתי בבקרות על המסך יש דרך להפעיל עליו סרטים ב 1080P והוא יוריד את הרולזציה למצב באמצע בין 720P ל1080P איך עושים את זה , או שפשוט מפעילים את הסרט רגיל ?או שצריך נגן מדיה ספיציפ שאפשר לכון את זה ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- כל המסכים אשר בדקנו הפעם מסוגלים להציג רזולוציית 720P במלואה, אם כי הרזולוציה הטבעית שלהם ממוקמת אי שם באמצע בין 720P ל-1080P, כך שהאינטרפולציה אינה טובה במיוחד. אנו ממליצים להריץ על מסכים אלו סרטים ברזולוציה 1080P, למרות הירידה ברזולוציה, בכדי לקבל תמונה חדה יותר. ------------------------------------…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב, כאשר אני משחק במשחקי רשת כגון:css hl2 המסך ניסגר וכתוב:power saving mode המחשב נישאר פתוח אבל במסך אין תגובה... אשמח לדעת איך אני מוריד את המוד הזה... אני צריך פירוט מלא. בתודה מראש yosda boy
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה דעת הציבור על המסך הזה. http://skypc.co.il/pl_product~931BF~9~0.htm הוא תומך HD ושווה למשחקים?
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
הי חבר'ס , נתקלתי במסך הזה : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4834 מה אתם אומרים עליו ? ב- PRAD לא מצאתי מידע עליו. איך הוא לעומת ה- 2407W הידוע והמומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 734 צפיות
-
-
-
פירסמתי בעבר פוסט, אני מחפש מסך LCD באיזור ה 1200 (לא יותר רצוי) אני יודע שהמליצו בעבר לחסוך עוד ולהישאר עם ה CRT בינתיים, אבל יש צורך בלהעביר את המחשב לחדר אחר, ושם חובה מסך שטוח עקב מקום בין היתר. באתר הזה נדמה לי יש רשימה גדולה של מסכים, בתחום מתחת ל 1500 כפי שאני רואה - http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138766&DB55018=128917&pageInfo=1 (יש שם עוד כמה עמודים מלבד הראשון שמציג, אבל לא רוצה להעיק ) מישהו יכול להמליץ על אחד שהוא "הטוב מבין הזולים" הנ"ל? הערה חשובה - המחשב הוא אך ורק (100 אחוזים) לצרכי אינטרנט/עריכת מסמכים/תכנות וכו' (סטודנט)? כלומר אני מניח שהכי חשוב שלא יפגע בעיניים וכדומה. מודה מראש
-
- 4 תגובות
- 734 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3437613,00.html
-
- 0 תגובות
- 733 צפיות
-
-
טוב קניתי מחשב חדש לפני כמה שבועות, מחשב לא רע.. (E8400 3.0GHz, GeForce 9800GT) ויש לי מסך 19" רחב שקיבלתי ליום הולדת לפני שנה וחצי.. עכשיו אני יודע שהמחשב שלי יכול להריץ מסך 22" בצורה לא רעה בכלל.. אני רק צריך המלצה איזה מסך כדאי לי לקנות.. יש לי 1000 ש"ח אפשר לחרוג בסביבות ה100-50 ש"ח..
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום לכולם. המסך שלי פתאום החליט להשתגע. כשאנימדליק אותו יש רעש כזה חזק שלא מפסיק, כמו הרעש הזה של הקליק שמדליקים את המסך? רק שהקליקים בקצב של 10 לשניה. המסך מאוד ישן, משהו כמו 7 שנים. ולכן החלטתי לקנות מסך חדש. שיהיה 19 אינץ', לא דק, כי אין לי כסף להשקיע ב19 דק איכותי. רק שטוח. מאיזה חברה מומלץ? יש דגם ספציפי שהוא ממש טוב? אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 733 צפיות
-
-
יש את הסמסונג 226BW יש את הסמסונג2253BW יש את הLG W2252TQ יש את הDELL 2208WTF את ה226BW אני משיג ב 1350 את הסמסונג 2253BW אני משיג ב1450 את ה LG W2252TQ אני משיג ב1500 את הDELL אני משיג ב 1300 השאלה שלי היא מה מהם הכי טוב ?! אני משתגע מכל הפורומים והנושאים שאנשים פותחים וכל אחד ממליץ על משהו אחר, אני רוצה את המסך הכי טוב מבין אלו מה אתה ממליצים לי ?, אם יש כאן מישהו שראה בעניים אחד ליד השני שני מהמסכים שיגיד לי מה יותר טוב ומה פחות טוב ועוד שאלה, מזה PIVOT ? ראיתי שזה אפשרות לסובב את המסך ?(פיזית? אם אפשר יותר פירוט על הPIVOT אני אשמח ואם זה חשוב בכלל ? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
-
הכותרת אומרת הכל,תודה מראש נ.ב 19-20 אינצ' בבקשה
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
יום טוב
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה שמסקרנת אותי בנוגע לאנשים שמחברים 3 מסכים ויותר למחשב על מנת להשתמש בהם כ"מסך גדול אחד" (כדוגמת הבחור פה שרכב שלושה מסכי DELL 24 אינץ') השאלה שלי היא בעצם למה? מה ההיתרונות של זה?. לא הרבה יותר פשוט וזול לקנות מסך אחד גדול ולחבר אליו את המחשב?. (נגיד LCD 40 אינץ' או יותר) יצא הרבה יותר זול והרבה יותר פשוט לא?. סתם נושא מעניין. ואם כבר אז יש לי עוד שאלה קטנה. אצלי המחשב מחובר ל2 צגים. אחד דל 23 אינץ' שרכשתי אתמול ברזלוציה FHD ושני טלויזיה של סמסונג 43 אינץ' שהיא HDR. עכשו כל פעם שאני "מרחיב"את התצוגה ל2 הצגים ואח"כ מחזיר בחזרה לאחד מהם כל האיקוניים בשולחן עבודה מתבלגנים לי, שזה נורא מעצבן. יש משהו לעשות בעניין הזה?.
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-