עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. טוב ככה יש לי במחשב כרטיס טלויזיה ואני משתמש בו גם כטליוזיה . רציתי להחליף מסך למסך של Chi Mei 22 שקראתי פה שהוא מומלץ מאוד ועוד זה היה שאנשים קנו אותו ב- 2500 והיום הוא עולה 1690 . יש לי מסך " CRT 19 ואני מאוד מרוצה ממנו אבל רציתי להגדיל ורציתי לדעת : 1. אם המסך טוב גם לצפייה ב- סרטים וטלויזיה כי הבנתי שבמסכי LCD רואים פחות טוב בתזוזה לעומת ה- CRT ? 2. הבנתי גם שהגודל שונה לגמרי שמסך "LCD 17" = CRT 19 (גודל מסך) ? 3. הזליגת אור או מה שלא יהיה מהמסך ממש מורגש כי אני רוב הזמן בחדר חשוך? 4. יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce MX 440 with AGP8X אני חייב להחליף אותו אם אני מחליף את המסך ? או שזה יהיה בסדר עד שאני יחליף מחשב בזמן הקרוב? 5.והשאלה הכי חשובה היא האם yes משדרים גם ב-…

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  2. אני צריך מסך חדש למחשב גודל 22 עד 1500 בלי חריגה בקשה אבל אם יש משהו שווה שכדי לקנות ב50 שקל יותר אז כן ! את ההמלצה יש לתת מהחנות SKYPC בקשהה ! המסך מיועד למחשב משחקיםםם !!!!

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  3. Started by nir4free,

שלום... אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב... הכרטיס מסך שלי הוא SHAPPHIRE HD 4870 x2 2GB אני רוצה ביצועים בעיקר למשחקים... יש לי תקציב של עד 1500 ש"ח... תמליצו לי בבקשה על משהו טוב מחברה טובה ואיכותית כמובן... תודה רבה, ניר.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  4. Started by kalda01,

שימוש בעיקר למשחקים.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  5. שלום לכם, התחלתי להתעניין במסכים כי אני מעוניין לרכוש אחד. התקציב מקסימום הוא 1500 שיכול להתגמש ל1600. ראיתי שמחירי ה17 אינץ ירדו אז אני מעוניין לקבל המלצה למסך אחד בכל אחת מטוווחי המחיר שציינתי למעלה ואת השיקול אם שווה להשקיע עוד כמה מאות שקלים על 2 אינץ זה החלטה שלי. דרישות: מסגרת למסך מסביב לבנה! איכות צבעים אפשר להתפשר על איכות משחקים וסרטים (ms) אבל לא לחלוטין. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  6. קניתי את המסך הזה יחד עם מחשב חדש. אני רוצה לחבר אליו גם ממיר HOT HD, כלומר ממיר עם יציאת HDMI. הבעיה היא שלמסך הזה יש רק כניסת DVI אחת. חשבתי על הפתרון הזה: מפצל DVI. האם זה יעבוד? האם המסך יזהה את שני המקורות ואני אוכל להחליף ע"י לחיצה על ולשנות את המקור? טוב, במחשבה שנייה, זה פתרון שכנראה לא יעבוד. אני מניח שמה שאני צריך זה switch, נכון? לדוגמא, אחד כזה? אשמח לדעת, תודה.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  7. Started by aofer,

אז ככה, אני בתאילנד עכשיו.. ומצאתי את המסך הזה בסביבות ה1625 ש"ח, הוא נראה ממש מדהים בתצוגה.. גם הנתונים לא רעים בכלל מישהו מכיר את הדגם הזה? אני שוקל ברצינות לקנות אותו... אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  8. Started by EDITman,

חיברתי אותו ב- DVI וניסיתי להגדיר את הרזולוציה הטבעית שלו כלומר 1920X1200 הכרטיס מסך אפשר לי להגיע מקסימום עד ל- 1600X1200 אז הגדרתי את הרזולוציה הזו ומיהרתי להוריד דריבר מעודכן לכרטיס מסך (GF FX5600) בינתיים המסך עצמו התקבע על 1600X1200 למרות שהכרטיס מסך מוציא כרגע 1920X1200 דבר שגורם למסך להציג רק חלק מהתמונה של שולחן העבודה. רק כשאני מזיז את העכבר לשוליים של הדסקטופ הוא מזיז את התמונה לאזור שהיה "חתוך" מקודם. מישהו נתקל בתופעה הזו ? מישהו יודע איך להגדיר את הרזולוציה מתוך המסך עצמו ? ד"א בחיבור VGA הכל תקין איך מסדרים את ה- DVI ?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  9. Started by tomerm3,

שלום חברים לפני כשבוע המסך שהשתמשתי בו, LG 37LH70YR, בעיקר כמסך מחשב בחיבור HDMI, התקלקל ובמסגרת האחריות של ח.י ביקשתי שיגיע טכנאי לביתי. הטכנאי הגיע ולקח את המסך למעבדה, כמה ימים לאחר מכן הודיעו לי שהצג עצמו התקלקל ועלתה שאלה אם אני רוצה לתקן או לקבל חדשה במקום מדגם CS560Y שכמובן גם היא 37 אינטש. השאלה שלי אליכם היא איך המסך שהציעו לי בהשוואה למסך הישן שלי? והאם אפשר לחבר למסך המוצע מקור שמע חיצוני בחיבור אנלוגי?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. שלום, אני צריך המלצה למסך LCD, העדפה ל- 22", תקציב של 1700 ש"ח, אפשר לחרוג טיפונת במידת הצורך. בעיקר לצפיה בסרטים, סדרות אך גם למשחקים. יש העדפה למסכי Dell (יכול להשיג אותם בהנחה מטורפת), אבל לא חובה להינעל על Dell. תשתדלו לא לחרוג יותר מידי, אם אתם כבר חורגים.. תודה מראש חבר'ה!

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  11. שאלה:האם כול מסכי מחשב הLCD של כלל החברות עם פאנלTN מאופיינים בעיוותים כאשר מסתכלים מהצדדים או למעלה למטה? או שיש חברות שאין להם את זה?

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  12. Started by OuTsIDe,

קניתי את המסך הזה וחיפשתי בכל מקום אבל אין את הסמל של ה A,S,C או אחד אחר למה אין סמל? ומה ההבדל בין הA,S,C וכל השאר?

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  13. Started by R0tem1,

הזמנתי את ה932 מאתר GETIT, התקשרו אלי ושאלו אותי אם אני מעוניין לשדרג ל961 באותו המחיר כי אין להם את ה932 במלאי. ה961 יקר יותר אבל לפי מה שידוע לי ה932 טוב יותר. שווה להסכים או לבטל? דחוף תודה עריכה: ביטלתי אבל בכל זאת הייתי רוצה לשמוע דעה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  14. Started by nir.zamir,

השימושים שלי: בעיקר - אינטרנט ומסמכים ועריכת תמונות ווידאו. אני רוצה גם תמיכה טובה במשחקים וסרטים לטווח ארוך. ראיתי המלצות על Viewsonic VP930B אבל 1. הביקורת הבאה די קוטלת אותו: http://hwzone.co.il/reviews/19_inch_highend/17/ 2. אני רוצה לחסוך מקום על השולחן, והרגל שלו נדאית ממש מפלצתית. מה אתם אומרים? תודה, ניר

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  15. אשמח לדעת איזה הגדרות שמתם למסך שלכם. אם זה צבעים בהירות ושאר הדברים תודה רבה לכל מי שיגיב.

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  16. Started by Necessary_Evil,

היי אני צריכה בבקשה עצה דחופה לדקות הקרובות- ב1050 שקל , שווה קניה? מתאים למשחקים רגילים וצפיה בסרטים? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  17. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך איכותי, 19 אינץ' בתקציב 1500-2000 ש"ח, שלא עושה יותר מדי בעיות. על המסך ירוצו בעיקר סרטים, אך אני רוצה שיהיה אפשרי להפעיל דרכו משחקים באיכות טובה. בעיקרון אני לא רוצה להיות תקוע עם המסך הזה, במידה וישתנו הצרכים שלי בעתיד. אשמח לקבל המלצות וחוות דעת, בעיקר מכאלה שהשתמשו במוצר ומרוצים ממנו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  18. שלום לכולם! אני יכול לקנות אותו ב1000 ש"ח או יותר שווה ללכת על 2243bw או asus? תקציב שלי עד 1300

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by jety,

מחפש מסך 19" בעיקר למשחקים. אני מחפש משהו שלא ימרח, ושיהיה טוב למשחקים. אני אוהב יותר מסכים כהים.. זאת אומרת שהמסך לא יהיה בהיר יותר מדי. תקציב.. סביבות ה 1600 ש"ח פלוס מינוס. משהו שיהיה איכותי, שלא יהרס אחרי חצי שנה. תודה

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  20. אהלן, לפני כשנה המלצתם לי על מסך Dell 2007WFP ואני מרוצה עד הגג ממנו.. כעת אני שוב צריך לרכוש מסך, הפעם בעיקר לקריאה ולסרטים ומדי פעם למשחקים.. התקציב הוא עד 2500 ש"ח (עדיף לכיוון ה2000 ומטה) והגודל הדרוש הוא 22 אינצ' או 24 אינצ'.. אשמח לדעת מה המסך הנחשב היום בתקציב הנ"ל.. תודה!

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  21. אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש וגם להחליף את המסך אני מחפש מסך בגודל של 23 אינץ' בתקציב של בערך 1000 שקל. חשוב שיהיה FHD ושיעבוד טוב עם משחקים (בעיקר משחקי ספורט) אני גם בהתלבטות אם שווה להשקיע במסך שיוכל לתמוך בתלת מימד אני אשמח לעצות מכם גם בעניין הזה. תודה מראש ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by tidan26,

שלום! חיברתי את הכבל בין הכרטיס מסך למסך עצמו בזמן שהמחשב עבד את המסך עצמו כיביתי האם גרמתי נזק כלשהו?... ???

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  23. Started by mmarilus,

שלום, אני לא מבין שום דבר במסכים. רציתי לשאול האם יש הבדל בין מסך AV לבין מסך CV. בתודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  24. אני ראיתי אותו והוא דיי טוב אבל קראתי בנענע שהוא לא מתאים לגלישה באינטרנט ולכתיבת מסמכים וזה בעיקר מה שאני עושה במחשב.. האם למישהו יש אותו והוא יכול להגיד לי שזה לא נכון? יש מסך אחר שמתאים לגלישה באינטרנט ולצפייה בסרטים בטווח המחירים שלו?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by zvulun,

חו"ד על L1953TR- LG 19",2ms- ש"ח1000 מה דעתכם? לרוב השימושים הסטנדרטיים (חוץ ממשחקים)

• 1 תגובה
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.