עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם, אני מזה כחודש מחפש מסך טוב שיענה על כל דרישותיי ולאחר הרבה התיעצויות ובירורים החלטתי לרכוש את המסך eizo S1931 , אך אני לא מצליח להבדיל בין הדגמים השונים (באתר יצרן לא מפורט) הדגמים הם: eizo S1931 SH eizo S1931 H eizo S1931 A eizo S1931 E eizo S1931 SA המסך הוא מסך יקר ואני לא רוצה לקנות דגם שאני לא יהיה מרוצה ממנו , ובכל זאת אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין כל הדגמים האלו (כל הדגמים מופיעים באתר zap ) והמפרט שלהם זהה לחלוטין. אנא ממכם אם משהו יודע לומר לי מה ההבדלים אשמח לשמוע. תודה. ניר.

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  2. מישהו מוכן להסביר למה רחב ודק עדיף על רגיל ודק ?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  3. יש לי טלוייזיה של tcl שתומכת ב144 הרץ וכל שאר הדברים שיש בדרך כלל למסכי מחשב , כדי להפעיל את ה144 הרץ אני צריך להפעיל את game master והוא פשוט לא עובד במחשב רק שאני מחבר אליו קונסולה הgame master עובד.

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  4. מעוניין במסך איכותי לעבודה באילוסטריטור ופוטושופ מסך עם פאנל איכותי PVA, MVA או ISP-S תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  5. Started by big mam@,

שמעתי הרבה על SONY X95F...הוא באמת הכי מומלץ לתקציב הזה? יש אנשים עם ניסיון איתו או שראו?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  6. האם מסך LG L1953TR מתאים לעבודה משרדית כולל גלישה באינטרנט בתודה YUZ

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  7. Started by Zeev86,

המסך שלי הלך לעולמו ואני מחפש מסך 19 אינטש. (אם יש הבדל גבוהה במחירים אז אסתפק ב17) יש לי בעיה שאני רגיש ל60 הרץ לכן אני מחפש מסך שיתמוך ב75 (לא יודע איך להסביר, אבל עבודה מול 60 הרץ עושה לי כאב ראש וכאב עיניים) ומעלה ושלא יעלה הרבה. של איזו חברה מומלץ לקנות וכמה בערך מסך כזה יעלה לי?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  8. Started by DaNi-L,

כן אני יודע שחרשו על זה וכאלה אבל אני צריך תשובה דחופה למחר בבוקר אני ביקשתי מבעל החנות להקריא לי את הקוד פאנל שרשום על הקרטון והקוד זה OHM064 ולא מצאתי שום מידע עליו אבל גרסה זה A04 אז זה בטוח יהיה פאנל S-IPS ? תודה רבה לכולם =] :please:

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  9. Started by דינמו,

אני רוצה לקנות מסך חדש למשחקים. הכרטיס שלי עכשיו הוא HD4850 ואני לא מתכוון לקנות אחד חדש בקרוב. התקציב בסביבות ה-1000-1100 שקל, אני רוצה מסך 22 אינץ'. המליצו לי על Dell 2209WA אם אפשר מה מיוחד בו ולמה דווקא הוא ולא אחד אחר, ואיך אני יכול לדעת מה הרזולוציה הטבעית שלו (הבנתי שכדאי שהרזולוציה הטבעית תיהיה הגבוהה ביותר שיש למסך), והאם במסך הזה הרזולוציה הטבעית היא הגבוהה ביותר של המסך תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  10. תקציב ראשוני שלי היה בסביבות 3500 ש"ח... רוצה לעריכה של תמונות דו מימדית בלבד... התלבטות בין EIZO 2431WE לבין DELL2408WFP ...... קראתי המון המון כאן... אבל קצת יצאתי מבולבל מהמון דיונים שונים. בשורה התחתונה שי לי 2 שאלות: 1 הDELL הבנתי שיש לו HD ולEIZO לא ראיתי שכתוב אולי אני טועה..... 2 אני מצלם על DSLR בפורמט ADOBERGB והבנתי שהEIZO מציג טוב עבור SRGB... הכל כבר בלבל אותי.... אני עובד עם פוטושופ ..... האם זה משנה בכלל? כי אני נוטה לכיוון הEIZO בגלל הבדל מחיר שאני יכול לספוג עבור איכות כזו אבל אולי זו טעות לא לקנות HD בימים כאלו... תודה

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  11. אני צריך מסך שתומך ברזולוציה של 2048X1563 + למחשב גרפיקה. ותהיתי.. יש מסכי LCD שתומכים ברזולוציה כזאתי?

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  12. ישמש למשחקים וסרטים תודה

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  13. שלום ,כבר קראתי הכל מה שאני יכול על המסך והחלטתי לקנות אותו (הרבה בזכות הפורום הזה). אני רוצה לחבר למסך tv box כך שאני אוכל לראות עליו טלוויזיה , tv box מתחבר בכבל vga. והמסך יהיה מחובר ב dvi. השאלה שלי היא אם יש על גבי המסך כפתור שאני יכול להחליט איזו מהכניסות תיהיה פעילה ? ושאלה שניה פחות חשובה אם למישהו יש פה התנסות עם tv box, המלצות, טיפים או מכשירים מומלצים.

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  14. Started by taurus007,

שלום לכולם, קניתי סאמסונג עם הדגם שרשמתי בנושא , מסך נחמד אבל לא מלהיב יתר על המידה , לא מתאים למערך של 2 מסכים , כל פעם שאני מפעיל youtube או סרט והולך למסך השני שגם אותו קניתי (ex2220) יש קפיצה במסך כאילו הוא עושה איזשהו SCAN , זה שנייה אבל עדיין זה קצת מטריד אין מריחות במשחקים כמו שהיה לי בLG הקודם שלי מבחינת משחקים במסך . ויש לו בעיה עם ATI , שצריך לסדר SCALING בכרטיס מסך ATI כדי שהכתב יהיה ברור . אגב המסך השני הEX2220 לא מראה תופעות כאלה בכלל אבל גם לא נבדק מבחינת משחקים לגבי מריחות וכדומה החלטתי לעדכן את חברי הפורום אם ירצו לקנות כזה מסך שיקחו בחשבון את מה שאמרתי נ.ב הכפתורים על המסך הם TOUCH ולמרות שהרעיון חמוד , אבל זה מעצבן שכל פעם אתה לוקח משהו מתחת ל…

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  15. הי חבר'ס , נתקלתי במסך הזה : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4834 מה אתם אומרים עליו ? ב- PRAD לא מצאתי מידע עליו. איך הוא לעומת ה- 2407W הידוע והמומלץ ?

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  16. Started by noise,

טוב אז אחרי שבמעבדה של LG שרטו לי את (ליתר דיוק חרטו) בפלסטיקה של המסך - והוא נראה כאילו עבר מלחמת עולם שלישית לפחות. ואחרי הרבה הרבה דיבורים (ושירות מממש ממש מבזה ומשפיל) - קיבלתי מסך חדש. קיבלתי מסך ברזולוציה שונה 1:5000 במקום 1:3000 אני לא מאמין בהבדל הזה מה דעתכם בנושא?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  17. Started by balagan777,

האם ה DELL W2209 (אם אני לא טועה בשם) הוא באמת המסך הטוב ביותר שאפשר להשיג במחירים כאלה ? אם יש למישהו המלצה נוספת אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  18. Started by tomchook,

שלום הייתי רוצה לנקות את מסך הGLOSSY שלי במחשב הנייד. מה מומלץ והיכן אפשר לקנות? תודה!

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  19. השאלה בכותרת. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 794 צפיות
  20. 22-24" תודה רבה

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  21. Started by bbvv,

שלום לכולם קניתי מסך מאג "20 לאחר התקנת המסך לא ניתן לכוונו , לא רואים ברור את הרקע והכתב . האם יש למישהו מושג מה ניתן לעשות . תודה מראש רובים

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. Started by MOR5AM,

אני צריך מסך 22 רחב ב1700 למשחקים וסרטים איזה מסך יותר טוב ? מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1733 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ¤1680 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  23. המחיר עליה ירד לאחרונה.האם יש מתחרות רציניות במחיר הזה?(עד 5000). http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3488#

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  24. Started by ranyr,

מעוניין לקנות מסך לעבודה משרדית ותוך כדי לשמור על תקציב נמוך האם יש יתרונות (מלבד גודל ומשקל) למסך LCD (בטווח תקציב נמוך)? מה יהיה עדיף לשימוש ממושך ועבודה עם טקסטים??? (ולא יהרוג את העיניים)

• 0 תגובות
    • 793 צפיות
  25. היי אני מעוניין לרכוש בימים הקרובים מסך מחשב שמיועד אך ורק למשחקים כמובן שהתקציב הוא כ-2000 שח שמעתי על כל מיני מסכים כמן 226BW , 225BW , Dell2007wft או משהו כזה איזה מסך ממש מומלץ למשחקים מבלי לקבל מריחות ואיכות גרועה? לא ממש משנה לי אם הוא 20 או 22 העיקר שתהיה איכות מדהימה של תמונה גם ברזולוציה מקסימלית. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 793 צפיות

דיונים חדשים בפורומים