עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. תודה. עריכה: שמתי לב שממליצים פה על המסך של samsung 2243bw השאלה היא למה לא ממליצים על הדגם 2253bw?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  2. Started by assafcohen1,

אז ככה: קניתי לפני כמה ימים מסך LCD 19" LG ניגודיות 1:5000 זמן תגובה 2 MS וכו וכו עכשיו התקנתי את הדרייבר שלו והרי מה בואו נתחיל לשחק במשחקי עתירי גרפיק שכן עבם הוא נקנה. אז זהו שהוא איכזב בגדול! ב COD4 ברגע שהוא נדרש לביצועים גבוהים או כבר מההתחלה כל המסך מתמלא בריבועים ירוקים מרצדים שממשיכים לרצד עד שהמשחק כבה ובוינדווס הם לא מופייעים. ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש. ולפני כשעתיים חזרתי עם מסך זהה אחר (החלפתי) והבעיה נמשכת!!!! גם ב Crysis הבעיה זהה ואפילו ב Half-Life משמע כל משחק עם טיפה גרפיקה הבעיה צצה. בבקשה עיזרו ליייייייי. אין לי מושג מה עוד לעשות אני ממש אובד עצות. זה בלתי אפשרי לשחק כך! :'( :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  3. Started by shai56,

היום הזמנתי את ההמסך הזה ואחרי שקראתי כמה תגובות אני קצת מתחרת!! אני רוצה לדעת פעם אחד ולתמיד המסך הזה הוא טוב למשחקים [מדובר במשחקים חזקים] ולאינטרנט ?? יש לי זמן להתחרת ולבטל הזמנה על מחר בערב!!! ואם יש מסך שהוא טוב למשחקים חזקים ולאינטרנט מי 22 עד 24 אינץ אני ישמח לקבל המלצות !! תודה רבה לעוזרים!!!!!

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  4. כבר מזמן רציתי לקנות מסך גדול בגלל המחיר הזול יחסית של מסכים כאלה כיום (לא אכפת לי לקנות מסך עם פאנל TN כי במילא השימוש העיקרי הוא למשחקים). הדבר היחידי שמעכב אותי זה העניין של הרזולוציות הגבוהות והדרישות שלהם על כרטיס מסך. כרגע יש לי כ"מ מיד ריינג' (8600GT) שמסתדר יפה עם משחקים חדשים, אבל אני משחק ברזולוציה של 12X10 או לפעמים 10X7 על מסך ה17 אינץ' שלי. ממש לא בא להתחיל לשדרג כל חצי שנה לכרטיס מסך היי-אנד רק כדי שאני אוכל להריץ משחקים חדשים ברמה סבירה. לכן רציתי לדעת, איך אתם באמת מסתדרים עם הרזולוציות הגבוהות של המסך? עם איזה כרטיס מסך אתם משתמשים והאם נאלצתם לשדרג בגלל המסך כרטיס מסך? האם אתם משחקים ברזולוציה הטבעית הגבוהה של המסך, או שאתם משחקים ברזולוציות יותר נמוכות…

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  5. Started by polkmen,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15212#details האם כדאי לקנות אותו ב750 שקל למטרת עיצוב גרפי, טקסט ומשחקים? אני מנסה לחסוך כרגע בקניית מערכת מחשב, ובעוד שנה וחצי בערך לשדרך את המסך. האם לדעתכם כדאי להשקיע מעכשיו כ2000 שקל במסך איכותי יותר? האם יש הצדקה לשלם 1250 שקלים יותר ?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  6. Started by ndv,

אז ככה, המחשב מיועד לאחותי שכרגע לומדת פסיכומטרי (השימושים היחידים זה אינטרנט ולפעמים אופיס) אני רוצה שהיא תעוף לי כבר מהמחשב שלי אז אני מוכן לקנות לה מסך מתנה (מחשב כבר קימבנתי לה).... יש איזושהי המלצה?

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  7. Started by X-It,

איזה מסך טוב יותר 931C או 931BF? בבקשה עיזרו לי.. מיועד למשחקים,המון סרטים... קצת קריאה וגלישה באינטרנט... ואל תמליצו לי על משהו אחר... רק מה יותר טוב מבין השניים...

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Started by la_pumik,

שלום לכולם, אני מחפש מסך 19" לבית בתקציב זול ( עד 1200 ש"ח) ולכן קראתי הרבה מאוד בפורום זה, אך זה רק נתן לי שאלות. ממליצים פה רבות על מסך זירוקס ודומיו שהם לא בעלי פנל tn. מצד שני ראיתי שמישהו כתב על המסך של סוני שכאשר הוא רואה סרטים ב-dvdrip אזי בגלל שהאיכות תצוגה כל כך טובה, יש לו בעיה והוא רואה את הריבועים של הקידוד. אני מחפש מסך לאינטרנט, אופיס, תיכנות, וסרטים. (לא משחקים) ולכן חשבתי להתאמץ לקנות מסך משודרג בשביל טקסט באינטרנט, אך אני חושש מצפייה בסרטים במסך. מה אתם אומרים? תודה רבה לכל המגיבים.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  9. הבנתי מהפורום ש22 טוב למשחקים וסרטים , ואילו 19 עם פאנל איכותי טוב יותר לאנטרנט אופיס אך לגבי אנטרנט/אופיס האם יראו ב 22 פחות טוב ממסך 19 ממוצע או אפילו טוב שגם הוא עם פאנל TN ? תודה,

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  10. Started by eins,

ניסתי מטלית לחה השאיר לי סימן של לחות על המסך , ניסתי מטלית לניקוי משקפיים לא הוריד לי את זה איך אתם מנקים את המסך הזה ? כל נגיעה בו משאירה כתם.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  11. Started by Necessary_Evil,

היי אני צריכה בבקשה עצה דחופה לדקות הקרובות- ב1050 שקל , שווה קניה? מתאים למשחקים רגילים וצפיה בסרטים? תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  12. שלום ובוקר טוב. האם למסך זה של VIEWSONIC קיימות "רוויזיות" שונות כפי שכבר נתקלתי למשל במסך של Dell 2007WFP ועוד כמה נוספים? אני שואל כי אני מעוניין לקנות מסך זה אך מכיוון שהוא נמצא בשוק בערך שנתיים (אם לא יותר) אני רוצה לדעת אם הוא עבר איזו אוולוציה / שינוי גרסא לטובה או לרעה. ואגב התקציב שלי הוא עד 1600 ש"ח (אני די מקובע על תקציב זה לצערי) האם בארץ יש את גרסאת ה-B או ללא B ? מה דעתכם בבקשה?? תודה :-)

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  13. Started by ranyr,

מעוניין לקנות מסך לעבודה משרדית ותוך כדי לשמור על תקציב נמוך האם יש יתרונות (מלבד גודל ומשקל) למסך LCD (בטווח תקציב נמוך)? מה יהיה עדיף לשימוש ממושך ועבודה עם טקסטים??? (ולא יהרוג את העיניים)

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

הם גם כמו הדל 2007 בעלי פאנל S-IPS? אם לא אז אם איזה פאנל? והאם הם איכותיים ושווים את המחיר?

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  15. היי קניתי היום מחשב עם המפרט הבא: 2 זכרון PQI DDR2 1024Mb 667MHz CL5 כונן קשיח Western Digital WD2500AAKS 250GB כרטיס גרפי PALIT nVIDIA GeForce 7300GT Sonic 256MB PCIe סט מקלדת ועכבר GIGABYTE GKM-WM01C לוח אם GIGABYTE GA-965P-DS3 רמקולים למחשב CreaTive BLACK SBS-380 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W צורב LG GSA-H62N X18 DVD מעבד Intel Core 2 Duo E4400 Box אני מחפש מסך 19" עד 2000 ש"ח שיתאים למפרט הנ"ל ושיעודו "קצת מכל דבר" - אינטרנט \ משחקים \ עבודה מול מחשב הכוללת לעיתים ישיבה ממושכת מולו.. תודה

16. היי, אני מחפש מסך בתקציב עד 1500 ש"ח. מסך מחברה גדולה. אם יש לכם המלצות אז תכתבו בבקשה. תודה, עומר חצ'ק.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  17. איך המסך VIEWSONIC VA1912W לעריכת ווידיאו? ומחיר מומלץ תודה

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by yuvalkosh,

אני שוקל לקנות מסך חדש. כרגע אני עם MAG 996PF אז ככה, עושה רושם שבפורום הכי מתלהבים מה del 2007. האם במשחקים אפשר לשחק גם במסך רחב? ו... האם אפשר לחבר למסך טלוויזיה (ממיר יס נגיד) ולראות באיכות טובה? מצד שני, המסכים האלה קצת מעבר לתקציב שלי (2000), אז אם יש משהו יותר זול ומומלץ.. כ. מסך: 8800GTS 320 MB

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  19. אם כן, באיזה דגם של כרטיס מסך זה, והאם כאשר עוברים למצב הזה, המסך הופך להיות "איטי" יותר בתגובה שלו ? (למשל כשגוללים עמודים בדפדפן וכו')

• 0 תגובות
    • 728 צפיות
  20. Started by IdolAdmin,

אני בונה מחשב למשחקים ואני רוצה לדעת איזה מסך כדאי לי 19 אינץ' LCD יהיה לי כרטיס מסך או 8800 GTS או GTX תקציב למסך מתחת ל 2000 ש"ח שימוש עיקרי למשחקים\סרטים..אם ההבדל מחירים בין 19אינץ' ליותר לא גבוהה אולי אני אשקיע פשוט 19 אינץ' זה דיי גדול אז זה מתאים לי.. אז איזה חברה ואיזה דגמים כדאי לי לבחון?

• 3 תגובות
    • 728 צפיות
  21. Started by lader,

http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=505474 הוא עולה 1400 לעומת LG L1970HR או לעומת ה LG L1900R שעולים 1650 ומעלה והנתונים אותו הדבר, איך זה? יש עוד נתונים שבגללם ההבדל?

• 4 תגובות
    • 728 צפיות
  22. תודה..

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  23. Started by NuXeR,

היי, יש לי היום 19" של פיליפס. אני רוצה להחליף אותו ל-22" רצוי WIDE SCREEN. אני דיי לחוץ בכסף, אבל מוכן לשלם עוד 200-300 בשביל איכות גבוהה יותר (משמעותית). אשמח לשמוע את דעתכם, הצעותכם, ודברים מניסיון שלכם.. תודה,

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  24. טוב אז אחרי 3 שנים מדהימות עם ה153V של סמסונג, עמוסות שימוש, עם רזולוצייה נמוכה ומרגיזה הוא יפנה את מקומו למסך חדש. עכשיו השימושים שלי קצת מוזרים ויש להם סדר עדיפויות מאוד חשוב... 1. המסך יהיה דלוק נון סטופ (המחשב שלי מתכבה אולי לילה או שתיים בשבוע) אז זה אומר שהוא צריך להיות כמה שיותר "בריא" לעניים, שיהיה נוח לצפות בו הרבה זמן ברצף. 2. השימוש העיקרי שלי הוא הדפדפן, בשל כך אני חושב שעדיף לי מסך רגיל על פני מסך רחב. 3. שיהיה בהיר! 4. שיהיה מהיר! 5.צפייה בסרטים אף היא חשובה, אני צופה ב2-5 סרטים בחודש, הרבה נמלטים, הרבה ג'ואי, הרבה חברים! אז זה חשוב. 6. המשחק היחיד שאני משחק הרבה זה פיפא ואותו נראה לי שגם נעל תריץ. אשמח מאוד אם תעזרו לי, כמו שיש עדיפות גבוהה למסך בעל רזולוצי…

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  25. Started by hoodini,

מצורפת התכתבות שלי עם TMP שענה על שאלות ששאלתי לגבי מסך DELL 2007FP וספציפית לגבי העובדה שלרוב מסכי ה LCD רזולוציות טבעיות גבוהות שלא לכל אחד כרטיס מסך מספיק חזק כדי להחזיק אותם במשחקים FPS כבדים או אפילו בקראית טקסט ב WEB (הכל קטן קטן ב 1600 על 1200) יש לי שאלה לגבי המסך 2007FP שגם אני שוקל לרכוש מיד אחרי החג לי יש כרטיס מסך GT7900 עם 256 זכרון השימוש היחידי של המסך שאני רוצה לקנות הוא משחקים וגלישה ב WEB (ללא צפייה בסרטים בכלל) 1) השאלה שלי היא לגבי רזולוציית המסך הטבעית 1600x1200 מעולם לא שיחקחתי ועבדתי תכלס ביותר מ 1024X768 ואני יודע שמין הסתם ברזולוציה הטבעית משחקים יהיו איטיים יותר עם כרטיס מסך כמו שלי (או שלא???) השאלה עם כדאי לקנות מסך כל כך טוב ולא זול,ב…

• 0 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים