מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום. כרטיס המסך שלי X800GTO. מסך חדש, W2252TQ. שמתי לו את הרזולוציה: 1680 על 1050, ורואים על הפנים. מיצד שני ב- 1440 על 900 רואים סבבה. לאחר מיכן שמתי לב שב1680 1050 התפריט של המסך כשאני לוחץ על הכפתורים שלו פיזית רשום שם שהרזולוציה היא: 1400 על 1050 כשאני רואה בתפריט של הרטיס מסך שזה על 1680 1050. מה לעשות? אני מיואש.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בין שתי מסכים של 23 אינץ' אחד מסך של סמסונג מדגם Samsung P2350, והשני מסך של LG מדגם LG W2353V, עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איזה מסך יותר טוב? ומה עדיף לי לקנות?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש עכשיו הרבה חנויות עם מבצעים משתלמים למסכים. שימוש עיקרי גיימינג גודל 23-24 אינץ 1920x1080 או 2560x1440 (בגדול עדיף לחסוך אז אם המחיר מקפיץ אפשר לוותר) חיבורים dvi hdmi displayport חייב את שלושתם. תקציב סביבות ה700-800(מחיר שאחרי הנחה) מעדיף שלא לעבור.. מתכנן לקנות כבר מחר..
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך מחשב, וחשבתי ללכת על ה DELL 22" ואני מתכנן מחר ללכת לקנות אותו. הייתי היום באופיס דיפו, וראיתי שם את כל המסכים אחד ליד השני (אין שם דל...) והיה שם מסך אחד של PHILLIPS שהתמונה בו הייתה נראית הרבה הרבה יותר טובה, יותר חדה, צבעים יותר טובים מכל המסכים שהיו שם. אני חושב שהמסך הוא TN אבל התמונה בו הייתה שונה לגמרי מכל ה TN שהיו שם. השאלה שלי היא, אם עדיף לקנות את ה 24" של PHILLIPS במקום את ה 22" של DELL? ב DELL רואים יותר טוב אפילו מה PHILLIPS?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 17 או 19אינץ דק בסביבות ה700-900 ש"ח, בשימוש העיקרי שלו יהיה למשחקי מחשב ואינרנט. תודה לכול העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
תכננתי להזמין היום את המחשב אך המסך מגביל אותי, לא מצאתי פתרון בשבילו. בהתחלה חשבתי על ה1919S של LG או על L1953.. אבל אין להם חיבור DVI. חשבתי על הL1953TR.. האם הוא בסדר? איזה עוד אופציות יש? המליצו לי על VP930 אבל הוא יקר מידי. אם לא תהיה אופציה אחרת אני כנראה אזמין אותו מחנות אחרת, אבל אני מעוניין לשמור אותו כאופציה אחרונה, רק אם אין אפשרויות אחרות.. יש משהו? אני משחק, עורך וידאו מתחיל, אינטרנט וכו'. החנות היא TMS. אני ממש ממש מעדיף להזמין הכל מאותו מקום.. תודה! עריכה: אולי 931C של סמסונג? עריכה 2: לא משנה. התרד חסר טעם מעכשיו. החלטתי לקחת את הVP930 בכל מקרה.
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
האם הניידים הבאים מספיקים לגלישה באינטרנט + אופיס ועבודות משרדיות: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=281&scat=339&tcat= http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=2618&scat=322&tcat= איזה מהם עדיף? שניהם עולים כ 3,600 שח'. אשמח לשמוע הצעות נוספות בסדר גודל זה של מחיר.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
המסך שמומלץ במדור מפרטים זה עם 5 מיליסקנד ואני מחפש משהו איכותי יותר 2-4 מילי. שימוש למסך: עבודה משרדתית, תיכנות לא בגרפיקה, קצת משחקים תקציב: גג 1000 שח תודה
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
http://www.dmo.co.il/productspec.asp?id=2366 פשוט ישנם כתמים על המסך שקצת מעצבנים אותי וברצוני להוריד אותם בדרך הכי יעילה בלי לפגוע במסך. תודה לכל המגיבים זה מאוד חשוב ;D
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הבנתי מהפורום ש22 טוב למשחקים וסרטים , ואילו 19 עם פאנל איכותי טוב יותר לאנטרנט אופיס אך לגבי אנטרנט/אופיס האם יראו ב 22 פחות טוב ממסך 19 ממוצע או אפילו טוב שגם הוא עם פאנל TN ? תודה,
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
היי חבר'ה. לפני כמה ימים המסך שלי הלך לעולמו. עכשיו אני צריך מסך חדש. LCD כמובן, עדיפות (גבוהה) לרחב. התקציב הוא 1500 פלוס מינוס מינוס ;D חשבתי על הדל E207WTF הזה.. אבל יש לו פאנל TN. השימושים שלי הם טקסט סרטים וקצת משחקים. זמן תגובה לא חייב מאוד נמוך אבל מספק. ואיכות הטקסט חשובה לי. עד היום ראיתי אצל חברים מסכים שהפיקסלים שלהם ענקיים וזה מורגש מאוד ומציק לי לעיניים. אז מה אתם ממליצים?
-
- 4 תגובות
- 797 צפיות
-
-
זה מסך דודני אבל מה אתם אומרים עליו http://xataka.com/2007/01/22-monitores-samsung-con-2-ms-de-tiempo-de-respuesta
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום. יש ברשותי מסך LCD 19" של סמסונג, מדגם 940BW, מסך רחב. עכשיו, רציתי לשאול משהו, על כמה להגדיר את השלושה צבעים כחול, אדום, וירוק? כרגע ברירת מחדל הם על 50 כל אחד, האם צריך להיות אחד יותר מהשני? האם צריך להגביר אותם ליותר שהם יהיו שווים? אני פשוט רוצה לראות הכי טוב ולהוציא מהמסך הזה את הThe Best מה שנקרא. מה צריך לעשות בשביל זה? ועוד משהו, בחדות(sharpness), זה היה ברירת מחדל 72, העלתי את זה ל100 ורואים באמת יותר חדות, האם זה בסדר? או שצריך להוריד קצת? והבהירות(brightness), שמתי גם על 100. האם צריך להוריד? הניגוד(contrast), נמצא אצלי על 75. האם צריך לעלות או להוריד ? הmagicColor נמצא על Off. אממ וזהו בעקרון. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום רב - אני מחפש חנות באיזור המרכז שידוע לכם שניתן להתרשם בא מהדגם הנ"ל בתודה מראש....
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
-
ראיתי באחד האתרים מסך נדגם זה למכירה ב1600שח והוא עם פנל מסוג pvn האם מישהוא יכול להמליץ עליו? אמינות,עבודה עם טקסטים,אחריות החברה? תודה
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!!!!!!! אני מעוניין לרכוש את המסך הנ"ל למשחקים כבדים -סרטים- וחיבור לפליסטיישן 2 האיים הוא מספיק טוב? יש לי כרטיס מסך GIGABYTE 6800 GS series אבקש את חוות דעתכם תודה רבהההההההההה
-
- 3 תגובות
- 797 צפיות
-
-
אני מעוניין במסך דק לא משנה 17" או"15 לשימוש משרדי .שיהיה זול וטוב התקציב :עד 900ש"ח ,לצערי אין לי שום מושג בתחום : אשמח לקבל קישורים לדגמים וחנויות זולות
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים של אסוס הראשון http://skypc.co.il/pl_product~51437~9~0.htm השני http://skypc.co.il/pl_product~51436~9~0.htm מה השוני בינהם ? מה יותר טוב ? במסך אני יראה גם לפעמים טלויזיה (אני קונה כרטיס טלויזיה) בשניהם אני יודע יש חיבור HDMI האם באחד המסכים יש גוסטים ? (תמונה שנמרחת בגלל זמן תגובה איטי בין צבעים שונים) השימוש של המסך בעיקר משחקים אבל אני גם רואה סדרות וסרטים אשמח לעזרה. בתודה חן ושבת שלום
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
סובבתי את המסך סתם בשביל לראות איך זה שמאלה וכשהחזרתי עכשיו אני שם לב שהתפריט (כשלוחצים על הכפתורים במסך) פונה שמאלה כדי שאקרא את זה ישר בכיוון שסובבתי את הפיבוט (משמאל), כנ"ל גם הודעת ה"DVI" שמופיעה אחרי כל מעבר ויציאה (בעלי המסך בטח יודעים). איך אני מחזיר את המצב לקדמותו? שאני אקרא את זה ישר ולא שזה מסובב... יש לציין שרק את שני אלה אני רואה משמאל, התצוגה שהמסך מציג ישרה ובמצב תקין (ואגב שסובבתי היא לא הסתובבה, אלה נשארה)
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, מחפש מסך בגדלים בין 24-27 לעריכת תמונות, גיימינג ותכנות עד 3000 ש"ח (עדיף פחות). מאוד חשוב לי דיוק צבעים ואחידות, לפחות שתי יציאות hdmi או display port( לא חשוב איזה, אפשר גם אחד ואחד) ואם אפשר שיהיה סביר מבחינת מהירות תגובה בשביל גיימינג. בנתיים מה שמצאתי זה את Dell U2720q, הוא נראה דיי טוב בסהכ אבל נראה שרק חנויות איזוטריות מוכרות אותו בארץ וזה קצת מדאיג אותי. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ"ל ולהפתעתי באריזה לא היה כבל DVI. למרבה הצער אי אפשר להתחיל לעבוד עם המסך בלי שמחברים אותו בהתחלה דרך כבל VGA אז עשיתי את זה ובמקביל חיברתי אותו עם כבל DVI (יש לי יציאה אחת כזאת ואחת כזאת במחשב) עכשיו בכפתורים של המסך אני בוחר לעבור למצב דיגיטלי וזה לא עובד הוא חוזר שוב ושוב למצב אנלוגי. גם הדרייברים שהתקנתי הם למצב אנלוגי. מה עוד אפשר לעושת כדי לעבור ל-DVI??? יש לציין שהבעייה היא לא במחשב כי עם מסך אחר השתמשתי באופציית ה-DVI [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אז ככה ראיתי את המסך נראה לי מאוד נחמד אחרי חיפוש בזאפ ראיתי שהטווח מחירים שלו שם הוא מ הסביבות של 1450 שקל אך אתמול ביקור בבאג לימד אותי שבגלל השבוע מבצע בלי מע"מ שלהם המחיר שלו שם הוא 1350 במקום 1550 בדרך כלל בקיצור LG Eagle Eye L1960TR 19 אינץ' מה אתם אומרים ? המבצע נגמר יום רביעי אז אני צריך להחליט מהר הוא נראה לי ממש אחלה יש פה עוד המלצות? או להיפך ? תודה
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
בד"כ אנשים פה בפורום אומרים מה הם רוצים ושואלים איזה מסך יכול להתאים לדרישות. אני שואל הפוך מה השיקולים שלי צריכים להיות כאשר אני בוחר מסך אחד מבין השלושה הנל מלבד מחיר מה טוב יותר למשחקים סרטים ועבודה רגילה מול מחשב(אינטרנט מסמכים וכו) בתודה
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני משחק במשחק רשת כלשהו ואני משוטט לדוגמה במפה אני מרגיש שהתמונה נמרחת(מטושטשת), בסך הכל העיניים שלי קצת כואבות, אולי אני יושב קרוב מידי למסך, לאיזה מרחק כדאי לשבת מול המסך? במסך הקודם שלי הCRT היה לי קצב רענון של 100,יכול להיות שהעין שלי לא התרגלה לקצב רענון 60?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-