מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
היי אני צריכה בבקשה עצה דחופה לדקות הקרובות- ב1050 שקל , שווה קניה? מתאים למשחקים רגילים וצפיה בסרטים? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך ויש לי התלבטות בין רחב לבין רגיל. אני עובד הרבה עם טקסט(אינטרנט), רואה סרטים. יש לי כרטיס מסך 5200fx (חלש...) האם הוא יהווה בעיה עבור מסך רחב. הכיוון שלי הוא לשדרג את המחשב ולכן חשוב לי שהמסך יפעל טוב וללא מריחות במשחקים מתקדמים ובסרטים. בקטגוריית מסכים רגילים התרשמתי לטובה מה- 961bf למרות שיש לו פאנל tn. ראיתי אותו בחנות והצבעים שלו נראו לי מצויין וגם הטקסט היה נוח לקריאה, אהבתי גם את אפשרויות הכיוונון ובעיית הזויות לא נראתה לי משמעותית כל-כך. בקטגוריית המסכים הרחבים ראיתי לפי הפורום שה-2007wfp הוא המסך המשתלם ביותר אבל הבנתי שהוא יכול להיות קצת בעייתי בגלל מדיניות הפיקסלים ושני הפאנלים השונים שקיימים בדגם הזה. אני מעדיף לקנות מסך רחב(השוק הול…
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני צריך מסך שיתאים בעיקר לתיכנות, לכתיבת עבודות ב-word, גלישה באינטרנט אבל גם למשחקים. התקציב הוא עד 2000 שקלים. זמן תגובה: כמה שיותר נמוך. רזולוציה: לפחות 1280X1024 (לא widescreen) ניגודיות: כמה שיותר גבוהה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת, למי שיש את המסך כמובן, על כמה אתם מכוונים את הבהירות/ניגודיות/חדות במסך הזה שלכם..? ערכתי חיפוש כמובן לפני שפתחתי את הנושא, אבל מצאתי רק את המדריך שכבר יש לי אותו - http://www.lagom.nl/lcd-test/ אני יותר מעוניין לדעת איך אתם מכוונים אותו... וכמובן באיזה GAMMA MODE אתם משתמשים ובאיזה RTA MODE... כי הבנתי שזה מאוד משפר ודי עוזר גם בקריאת מסמכים וגם במשחקים וסרטים. אז אם אפשר לשתף באיזה הגדרות אתם משתמשים במסך הזה אני מאוד אשמח, תודה .
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
טוב אז לאחר שהמסך CRT שלי נדפק לגמרי אני מעוניין במסך חדש , תקציב 2300 שקל. לקו הגמר הגיעו שני מסכים: SAMSUNG 226W ו DELL 2007WFP המטרה שלי היא שהמסך ישמש אותי למשחקים כבדים +משחקים כמו פיפא ונבא ושלא יהיו בו מריחות(עד כמה שאפשר) אם זה משנה הכרטיס מסך שלי זה 8800GTS 640MB תודה
-
- 6 תגובות
- 780 צפיות
-
-
המסך יהיה מיועד למשחקים ועבודת עריכת וידאו כך שפורמט רחב מאוד חשוב אודה על ההצעות!
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 24 , למטרת סרטים בעיקר, גלישה באינטרנט, ומעט מאוד משחקים ... חשוב שתהיה רזולוציה של 1920X1080 לפחות, וסוג הפנאל פחות משנה לבחור, כי אני יודע שהדעה הרווחת בפורום היא ללכת על פנאל איכותי כ IPS , אבל התקציב לא מאפשר גם 24 גם FULL HD וגם פנאל איכותי . לכן העדיפות היא ל 24, FULL HD ופנאל פחות איכותי . תקציב 1500 ש"ח . תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
טוב, אז אחרי שחרשתי את הפורום והסתכלתי גם במידע באתרים אחרים צימצמתי בשעה טובה את הרשימה ל-3 מסכים: לשימוש כללי ולמשחקים, פחות לסרטים, עם PIVOT (...כי זה מגניב) העדיפויות שלי מהראשונה לאחרונה- 1. LG L1932P , לפי מה שקראתי באתרים הכי טוב מבין השלושה למשחקים וצבעים טובים יחסית,אבל לא מי יודע בסרטים ובזוויות צפיה אנכיות, אין עליו יותר מידי חוות דעת בפורום כאן, אולי בכל זאת מישהו יכול לחוות את דעתו..? 2. SAMSUNG 971P , פאנל טוב וכל מה שמתלווה לזה, לא הכי טוב למשחקים 3. וכמובן, VIEWSONIC VP930B , כנראה המסך הכי מומלץ פה אבל גם לו יש את הבעיות שלו לפעמים בכל מקרה אם הסמסונג לא היה עושה בעיות במשחקים הייתי בוודאות הולך עליו, השאלה עד כמה זה קריטי? ואם איכות הצבע כזו הרבה יותר…
-
- 0 תגובות
- 780 צפיות
-
-
-
מעוניין לקנות מסך לעבודה משרדית ותוך כדי לשמור על תקציב נמוך האם יש יתרונות (מלבד גודל ומשקל) למסך LCD (בטווח תקציב נמוך)? מה יהיה עדיף לשימוש ממושך ועבודה עם טקסטים??? (ולא יהרוג את העיניים)
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעניין במסכים הללו ביגלל כניסות הוידאו על הDELL יש המון ביקורות ודעות גם בפורום על הסמסונג הספציפי הזה אין גם לא ברשת(מעניין למה?) מכיוון שהמחיר שלהם דיי דומה 2 אינץ נוספים זנ לא רע. האם יש דעה לגבי מה עדיף מבינהם? שימושים רגילים+טלוויזיה תודה
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
האם מסך LG L1953TR מתאים לעבודה משרדית כולל גלישה באינטרנט בתודה YUZ
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
זה פשוט לא מהעולם הזה אחרי עבודה של שנה וחצי עם 22 (ASUS) זה פשוט עולם אחר המסך מחובר בכבל DVI-HDMI שמגיע איתו ותקשיבו טוב למשפטים הבאים: בדר"כ למסך LCD יש רזולוציה טבעית שבה הוא עובד הכי טוב והיה לי חשש עם המסך שבעקבות הרזולוציה הטבעית 1920*1200 הגבוהה סרטים שהם לא HD יראו חרא או לחילופין משחקים לא יעבדו טוב ברזולוציות נמוכות יותר.. כל הדברים התבדו כלא נכונים בעליל (לשמחתי) ;D גם ברזולוציה של 1680*1050 המסך חד מאוד ורואים מצויין (ומאוד מאוד גדול) וסרטים באיכות סבירה (DVDSCR ומעלה) נראים נהדר.. וסרטים 720P ו1080P נראים כאילו מישהו חי לי בתוך המסך הכרטיס מסך שלי (המפלצת) סוחב הכל נפלא (FRONTLINE,OBLIVION,MASS EFFECT,WORLD IN CONFLIC,GRID) למרות שכנראה אני …
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
-
דוד שלי הביא לי אותו מתנה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו
-
- 3 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש מסך עבור אמא שלי, המטרה הראשונה היא שיהיה ידידותי לעיניים גם בעבודה במשך שעות ארוכות, ושיהיה נוח לקריאת טקסטים. האם צריך פאנל בטכנולוגיה מתקדמת בשביל זה? ואם כן, האם זה בכלל ריאלי בתקציב של 1500? גיימרית היא לא, אבל צפיה בסרטים (גם HD) בהחלט תיתכן. הגודל לא כל כך חשוב, בהנחה שמדובר על 19 אינצ' ומעלה. תודה רבה מראש ויישר כוח על העזרה החשובה שאתם מספקים כאן.
-
- 1 תגובה
- 779 צפיות
-
-
מחפש מסך 22' למשחקים בעיקר וסרטים תקציב עד 1000 תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי בעייה שאני משחק במשחק רשת כלשהו ואני משוטט לדוגמה במפה אני מרגיש שהתמונה נמרחת(מטושטשת), בסך הכל העיניים שלי קצת כואבות, אולי אני יושב קרוב מידי למסך, לאיזה מרחק כדאי לשבת מול המסך? במסך הקודם שלי הCRT היה לי קצב רענון של 100,יכול להיות שהעין שלי לא התרגלה לקצב רענון 60?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שיהיו פסים שחורים בצדדים? בדקתי בתפריט של המסך אבל ב-DISPLAY SETTINGS אפשרות ה-WIDE MODE (ד"א, גם ה-SHARPNESS) חסומה ואי אפשר לשנות אותה... :s05:
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
מצורפת התכתבות שלי עם TMP שענה על שאלות ששאלתי לגבי מסך DELL 2007FP וספציפית לגבי העובדה שלרוב מסכי ה LCD רזולוציות טבעיות גבוהות שלא לכל אחד כרטיס מסך מספיק חזק כדי להחזיק אותם במשחקים FPS כבדים או אפילו בקראית טקסט ב WEB (הכל קטן קטן ב 1600 על 1200) יש לי שאלה לגבי המסך 2007FP שגם אני שוקל לרכוש מיד אחרי החג לי יש כרטיס מסך GT7900 עם 256 זכרון השימוש היחידי של המסך שאני רוצה לקנות הוא משחקים וגלישה ב WEB (ללא צפייה בסרטים בכלל) 1) השאלה שלי היא לגבי רזולוציית המסך הטבעית 1600x1200 מעולם לא שיחקחתי ועבדתי תכלס ביותר מ 1024X768 ואני יודע שמין הסתם ברזולוציה הטבעית משחקים יהיו איטיים יותר עם כרטיס מסך כמו שלי (או שלא???) השאלה עם כדאי לקנות מסך כל כך טוב ולא זול,ב…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הוא 23 אינ'ץ יש לי כרטיס מסך 9800GX2 המפרט שיש למטה זה לא המפרט שאני הולך ליקנות.. יש לי כבר ספק כוח וכרטיס מסך אז אל תידאגו.. עכשיו אני לא יודע איזה מסך שווה לי לקחת..?! אני מעדיף שהוא לא יעבור ת 1,100 ש"ח ואני צריך שיהיה לו תמיכה מלאה ב FULL HD מעבדי אינטל כמות מחירסה"כ Core i7 920, s1366, 8MB 1 1480 1480 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE כמות מחירסה"כ EX58-UD4P s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2100, 3xPCI-E 1 1280 1280 זכרונות DDR III 1333Mhz כמות מחירסה"כ 3x2GB Corsair XMS3 Triple Channel 1 990 990 דיסקים קשיחים Western Digital כמות מחירסה"כ 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II 1 630 630 צורבים Samsung כמות מחירסה"כ SH-S223B DVD±RW x22 Black Sata 1 120 120 מארזים CoolerMaster …
-
- 2 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הי חבר'ס , נתקלתי במסך הזה : http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4834 מה אתם אומרים עליו ? ב- PRAD לא מצאתי מידע עליו. איך הוא לעומת ה- 2407W הידוע והמומלץ ?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
יש לי מסך CRT ישן מאוד ואני רוצה להחליף אותו למסך LCD22 אינץ אני לא מרבה במשחקים,עובד בפוטושופ מדיי פעם יש לי כ.מסך9600GT בנוסף אני רוצה לקנות LCD 32 לחדר והמסך ימוקם על הקיר הלכתי לכל מיני חנויות ושיגעו אותי בזה יש USB למה אתה צריך FHD מספיק לך HD תקח שארפ תקח מנסוניק זה חד זה אחריות 7 שנים ..מפה לשם שיגעו אותי! בדיוק כמו במערכונים של ארץ נהדרת עם אבי סופר חח. יש ברשותי כ 3500 אלף שח לשני המסכים איזה המלצות יש?
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-