עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by liortaib,

תגידו איזה מסך עדיף יותר למשחקים? תקציב 1550

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  2. מממ השימוש העיקרי אצלי משחקים - לא גיימר רציני ..שעתיים-שלוש ביום במשחקים כבדים ורציניים. סרטים פעם ב... מסמכים ואינטרנט - רק גלישה בלי עבוד עם טקסטים, בלי עבודות גרפיות. התקציב 1700 גג, אל תמליצו על מסכים בסכום גדול יותר בבקשה. כמובן מסך 19'' חשבתי על ה-VS VX922 עולה בסה"כ 1540 ש"ח ב-KSP. או על DELL 1907FP מה יותר יתאים לי, ואם יש לכם הצעות אחרות אשמח לשמוע. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  3. Started by ranyr,

מעוניין לקנות מסך לעבודה משרדית ותוך כדי לשמור על תקציב נמוך האם יש יתרונות (מלבד גודל ומשקל) למסך LCD (בטווח תקציב נמוך)? מה יהיה עדיף לשימוש ממושך ועבודה עם טקסטים??? (ולא יהרוג את העיניים)

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  4. טוב קודם כל נראה לי מוכר לכם העסק עם הקצוות הכהים במסכי TN ולפעמים גם באמצע כמה נקודות גדולות כהות יותר שנראות במיוחד על רקע אפור (כבר ראיתי מקרים שהמסך נדפק יותר מפיקסל מת בגלל זה) ששמתי לב לאחת תודות לרקע של הפורום למטה במסך שלי הקיצר קפצתי לפוטושופ שמתי את הגוון האפור שגורם לה להראות הכי בולטת(בעצם היא מעין עיגול -- צ\מישהו נגע לי במסך בזמן המשוח.ייצור כ"כ חזק שזה השאיר סימן? הגודל תואם אאצבע... אם כי שוב היא לא קופצת לעין וזה במעיקר בקונטרסט-בהירות סופר נמוכה שאני אוהב למדי AKA 0 ו20~ ב2243BW של סמסונג בסדר הפוך) הקיצר לקחתי גוון אפור טיפה מעל לעסק וניסיתי לעבור על זה באופן מדוייק וזה עבד דיי טוב והפך את הכתם לבלתי מזוהה והרקע לחלק יותר גם במצב הנ"לואני מניח שזה יכול…

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  5. Started by Tomersoni,

כמו שרשום פה במאה פוסטים ה2243 עדיף בגלל הארגונומיה, ב2253 יש overdrive שעלול לפגוע ועלול לעזור, ואפילו שמעתי על צבעים עזים יותר ב2253, שלא הבנתי אם זה טוב או רע או מוגזם. במקרה שלי, יש העדפה לחנות מסוימת ואצלם יש כבר רק את ה2253. שאלותי הם: לגבי הארגונומיה, לגבי הסיבוב ימינה ושמאלה, מה הבעייה אם זה קריטי לסובב את כל הרגל וזהו? ולגבי שאר ההטיות חוץ מפיווט, אפשר להטות למטה ולמעלה, אז באמת אפשר להתגבר על כל בעית גובה אפילו עם שינוי גובה הכסא לא? (כי אין ב2253 כוונון גובה) לגבי הoverdrive, אם אני רואה שהוא מזיק לי יש אפשרות לכבות אותו? ולגבי הצבעים, האם הם אכן עזים? יותר מדי? טוב או רע? העניין קצת דחוף אז תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  6. Started by nir4free,

שלום... אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב... הכרטיס מסך שלי הוא SHAPPHIRE HD 4870 x2 2GB אני רוצה ביצועים בעיקר למשחקים... יש לי תקציב של עד 1500 ש"ח... תמליצו לי בבקשה על משהו טוב מחברה טובה ואיכותית כמובן... תודה רבה, ניר.

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by woming,

אני רוצה לקנות מקרן ומסך חשמלי. הוא ישמש במקום טלויזיה וסרטים, זאת אומרת שאת הממיר 5 ערוצים נחבר אליו (אולי נשדרג ל HOT/YES) ואת המחשב נחבר אליו. אין לי עוד תקציב בגלל שאני לא יודע מה המחירים הממוצעים של מקרנים ומסכים חשמליים. אין טופס בשביל זה אז אני שואל מה אני צריך להגיד לכם? את המקרן אני רוצה ברזולוציית FHD, שאת הסרטים שאני מוריד יראו הכי טוב(סרטי FHD) המרחק צפייה הוא 5 מטר המסך יהיה בסלון את הגודל של המסך אני משאיר לכם כי אני לא יודע בדיוק מה היחס הכי טוב בין הגודל לרזולוצייה. בנתיים חשבתי עליו : http://www.viewsonic.com/products/pro8200.htm http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=785975 עולה היום - 6,300 אשמח אם תעזרו לי ותתנו לי …

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  8. Started by eytan243,

שלום לכולם אני מתקשה להחליט בין שני מסכים שמתאים לגודל הכיס שלי והם HANNS.G HG216DP0 http://www.morlevi.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=136&subcatid=209&prodid=1441 ו. ASUS VW202TR http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=88&l3=560&l4=0&model=2029&modelmenu=1 הצרכים שלי הם עבודות מסמכים וגיימר חובבן תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  9. המסך הזה של סמסונג SAMSUNG 932B http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502049 או המסך הזה של benq fp93gx http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410907 שימוש לאינטרנט בעיקר..

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  10. Started by idan23,

דוד שלי הביא לי אותו מתנה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  11. Started by polkmen,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15212#details האם כדאי לקנות אותו ב750 שקל למטרת עיצוב גרפי, טקסט ומשחקים? אני מנסה לחסוך כרגע בקניית מערכת מחשב, ובעוד שנה וחצי בערך לשדרך את המסך. האם לדעתכם כדאי להשקיע מעכשיו כ2000 שקל במסך איכותי יותר? האם יש הצדקה לשלם 1250 שקלים יותר ?

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  12. אני רוצה ליקנות מסך מחשב FHD (אני לא כל כך מבין זה רזולוציה 1920X1080?) למסך הז יתחברו מחשב ויסHD ואולי גם בעתיד XBOX 360 את ה HD אני רוצה למשחקים ולXBOX . הכי חשוב לי שיראו ממש יפה ותהיה ריכות יפה וזה היה FHD.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  13. לפי כל הביקורות המסך הנ"ל מהווה תמורה מצויינת למחיר ומציג בצורה טובה סרטים ומשחקים מהירים ! השאלה שלי היא מה לבדוק שאני שם בחנות לבקש לבדוק את הצג לפני שאני לוקח ?

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by GALAI30,

שלום אני מחפש מסך מחשב גודל 25 עם חיבור VESA מאחורה (חיבור של 4 ברגים

15. Started by mambo,

שלום לכולם. יום ההולדת 60 של אבא שלי הולך ומתקרב וחשבתי לקנות לו במתנה מסך מחשב 22 אינטש (שימושים - ווינדוז, אינטרנט, וורד, אי מייל וכו'). ראיתי כאן שמדברים בעיקר על dell e228wfp, samsung 226BW, samsung 225BW. אפשר קצת פרטים על ההבדלים ביניהם? במגה יש מבצע של הדל ב-1700 ש"ח, את הסמסונג 226 מציעים בזאפ בערך ב-1800. איזה מהמסכים האלו הכי טוב? איך המבצע של מגה? יש למישהו הצעה למסך אחר באזור המחירים הזה של 1700 ש"ח? תודה

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  16. Started by eran131,

אני קונה מחשב עוד מעט ואני רוצה מסך כעקרון יש לי מסך אבל אני רוצה לדעת אם המחיר שלו שווה ת'קנייה או שאתם תמליצו לי עליו מסך מחשב LCD 23" SAMSUNG דגם 2333SW במסך יש כרטיס TV מובנה?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  17. Started by Thunder Storm,

אני צריך כעקרון 2 מסכים דקים. התקציב לי למסך הראשון הוא עד 1,500 שקל. העבודה בעיקר משרדית, מדיי פעם איזה משחק בקאנטר סטרייק, לעיתים רחוקות סרט. דרישות: זמן תגובה נמוך , איכותי, אמין ובצבע שחור. הקציב למסך השני עומד על 1,100 שקל עבודה משרדית בלבד. צבע שחור,שיהיה נורמלי. אני חשבתי בהתחלה על שני מסכיי 19 אינטץ', עד שראיתי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=469700# שהוא 22 אינטץ', ונראה מאוד איכותי. השאלה אם הוא יעלה על צרכי כי כפי שציינתי רוב הזמן העבודה היא משרדית. האם שווה לקחת את המסך הזה שאני ממש ממש אהבתי אותו ? תודה

18. היי, אני מחפש מסך בתקציב עד 1500 ש"ח. מסך מחברה גדולה. אם יש לכם המלצות אז תכתבו בבקשה. תודה, עומר חצ'ק.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  19. שלום אני מחפש מסך LCD בגודל 19" (לא רחב) - מיועד לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט. רצוי שיהיה בעל חיבור DVI וכמובן תצוגה שלא תוציא את העיניים. מכיוון שאני מתכונן להזמין מחשב חדש מפנדה, רצוי שיהיה מבין המבחר שלהם. מה שראיתי אצלם ונמצא בתקציב: LG LCD 19 L1953S 5Ms 1:2000 LG LCD 19 L1953TR 2Ms 1:5000 LG LCD 19 L1954SM Samsung 19 LCD SyncMaster 920BM מה מביניהם מומלץ ?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  20. שאלה:האם כול מסכי מחשב הLCD של כלל החברות עם פאנלTN מאופיינים בעיוותים כאשר מסתכלים מהצדדים או למעלה למטה? או שיש חברות שאין להם את זה?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  21. Started by la_pumik,

שלום לכולם, אני מחפש מסך 19" לבית בתקציב זול ( עד 1200 ש"ח) ולכן קראתי הרבה מאוד בפורום זה, אך זה רק נתן לי שאלות. ממליצים פה רבות על מסך זירוקס ודומיו שהם לא בעלי פנל tn. מצד שני ראיתי שמישהו כתב על המסך של סוני שכאשר הוא רואה סרטים ב-dvdrip אזי בגלל שהאיכות תצוגה כל כך טובה, יש לו בעיה והוא רואה את הריבועים של הקידוד. אני מחפש מסך לאינטרנט, אופיס, תיכנות, וסרטים. (לא משחקים) ולכן חשבתי להתאמץ לקנות מסך משודרג בשביל טקסט באינטרנט, אך אני חושש מצפייה בסרטים במסך. מה אתם אומרים? תודה רבה לכל המגיבים.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  22. Started by taotao,

שלום אנשים, הCRT 17' של LG סיים את תפקידו היום (נשרף קליל ), ולכן אני מחפש מסך 19' לאחי. חשוב להדגיש שהוא משתמש בו להכל, החל ממשחקים ועד לגלישה באינטרנט, ולכן אני לא מחפש מסך שהוא קיצוני לכיוון אחד אבל ירוד בכיוון האחר. לי אישית יש את הVP930 ואני די מרוצה ממנו, הוא נקנה די מזמן, ולכן אני שואל אם יש משהו יותר אטרקטיבי כיום בשוק ? המערכת של אחי מפורטת בפרופיל למי שמעוניין (מערכת 2), תודה מראש לעוזרים. ;D

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  23. אשמח לדעת איזה הגדרות שמתם למסך שלכם. אם זה צבעים בהירות ושאר הדברים תודה רבה לכל מי שיגיב.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  24. Started by gazon123,

אין עונה ואין מענה ניתן למחוק.

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  25. Started by shai56,

היום הזמנתי את ההמסך הזה ואחרי שקראתי כמה תגובות אני קצת מתחרת!! אני רוצה לדעת פעם אחד ולתמיד המסך הזה הוא טוב למשחקים [מדובר במשחקים חזקים] ולאינטרנט ?? יש לי זמן להתחרת ולבטל הזמנה על מחר בערב!!! ואם יש מסך שהוא טוב למשחקים חזקים ולאינטרנט מי 22 עד 24 אינץ אני ישמח לקבל המלצות !! תודה רבה לעוזרים!!!!!

• 2 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.