עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אשמח אם מישהו יכול לתת את חוות דעתו , או מכיר סקירה איכותית (עדיף עברית) של המסכים האלו . אני שוקל לקנות מסך 26-28 (TN,בגלל המחירים) למחשב, 28 נשמע לי גדול מידי למחשב וידרוש להתרחק יותר מידי מהמסך- אבל 26 נשמע לי סבבה. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  2. Started by WiSe-Man,

התקנתי דרייבר חדש ל 4780 והמספור של המסכים השתנה לי אני רוצה שהדל 24 יהיה מסך מספר 1 והסמסונג 2 זה היה ככה עד עכשיו והשתנה... ושוב המסך 24 הוא מסך ראשי שלי (גם כששני מסכים מחוברים, התצוגה בסדר) רק המספור מעצבן אותי. אני רוצה שה DELL יהיה ממוספר כאחד כשאני עושה identify

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. הכוונה שלי היא לקנות דגם עם רמקולים מובנים, שישמש גם כטלויזיה עם TV BOX, שיהיה די זול ואין לי ציפיות גבוהות ממש בקשר לאיכות, סה"כ מסך סביר קצת למשחקים בעיקר PRO EVOLUTION וטלויזיה דרך ממיר דיגיטלי. הדגמים והמחירים הבאים הם האפשרויות בערך, ואני לא יודע אם שווה לי להשקיע בדגם יקר אם לא יהיה הבדל משמעותי באיכות: Chimei 228D ש"ח 995 AOC 2219P2 ש"ח 1,425 AOC 2217PWC ש"ח 1,350 Asus MW221C ש"ח 1,377 Asus VW222U ש"ח 1,090 חשבתי שהכי עדיף לי, גם כי זו חברה מוכרת יותר את אחד מדגמי ה- אסוס. מה אתם אומרים ? (ובבקשה בלי הצעות לדברים אחרים כי אין ממש משהו אחר שיתאים לדרישות ובתקציב חוץ מחברת מדבקה או רמקולים בנפרד)

4. Started by sheffer22,

רציתי לדעת האם תהיה לי בעיה עם משחקים ישנים

5. Started by nitsanroz,

מה כדאי? השימוש הוא משרדי

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  6. Started by madcatz,

שלום. איזה מסך טוב מומלץ למחשב ביתי בתקציב של עד 1000 ש"ח. 19 אינץ ומעלה. אין לי כל כל ידע בדברים הבסיסים בקשר למסכים ואשמח להצעותיכם המלומדות. המסך מיועד למחשב ביתי שיריץ תוכנות בסיסיות וכמו כן משחקים חדשים וכדומה. אשמח גם להסברון קצרצר בקשר ליתרונות של המסך הנבחר ומה צריך לבדוק כאשר קונים מסך תודה מראש

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. אני קונה אחד מהשניים האם יש הבדל ומה הוא?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  8. Started by zombie,

יש לי מסך רחב המחובר דרך כרטיס טלויזיה ליאס... והלוגו של הערוץ נגיד כבר מחוץ לתמונה ולפעמים הדמויות שמנות וחלק מהתמונה בחוץ...בקיצור זה לא מוגדר טוב... איך אני מגדיר?

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  9. Started by zombie,

כותרת... ;D

10. שלום לכולם, אבא שלי יכול להשיג מסך מחשב דרך מקום העבודה שלו במחיר טוב. השימוש העיקרי שלי במחשב זה שימוש פשוט (אינטרנט, מסנג'ר, אקסל) ומעט משחקים כמו פיפא ודברים כאלה. סרט לא ראיתי אף פעם במחשב (למעט יוטיוב כמובן). אבא שלי יכול להשיג אחד מהשלושה הבאים: T190(רחב) 943BW (רחב) 943BM (רגיל) כל אחד מהם הוא יכול להשיג במחיר טוב יחסית. על איזה מהם אתם ממליצים? תודה, דור

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  11. Started by PKTA55,

קודם כל אני מבקש לדעת האם הכרטיס מסך GS7300 יצליח להתמודד עם מסך LCD 22-24 (לעיבוד תמונה וצפיה בסרטים,לא למשחקים) אם לא איזה כרטיס מינימלי יתאים בנוסף אשמח לחוות דעת על NEC 22WMGX מול DELL 2408 תודה

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  12. Started by skp333,

האם מסך זה מומלץ לXBOX360 ל-עבודה ב-Full hd http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=Q241WB&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE אני גם חושב להשתמש בכבל הזה .http://www.after-games.co.il/Product.asp?productid=97 האם כבל זה מעביר רק תמונה או גם צליל כמו בכבל HD רגיל ואם לא איך אוכל להפעיל גם צליל עם הXBOX. שאני עובד עם הכבל הנל והמסך הנל? תודה מראש לעונים.

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  13. אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור לי לגבי שאלה שיש לי : יש לי בבית מסך 25.5 אינץ של חברת SAMSUNG דגם T260 אני הולך לקבל מחשב סביר פלוס עם מעבד QUAD9450 לוח אם ASUS P5Q DELUXE זכרונות CORSAIR DHX 2*2GB TWINX DDR2 CL4 800 MHZ כרטיס מסך GIGABYTE RADEON HD 4870 512MB השאלה שלי האם המסך יעבוד לי טוב ברזולוציה גבוהה 1920X1200 למשחקים ברמה של CRYSIS .? אם לא אז מה אני יכול לעשות? האם יהיה באפשרותי להגדיר רזולוציה נמוכה יותר במסך הנ"ל ואם כן האם זה יגרום לי למראה פחות איכותי !!! אם תוכלו לפרט לי יתרונות וחסרונות הצעות ואפילו פתרונות זה ממש יעזור לי !!! בתודה מראש אור ירושלים

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  14. Started by am50,

אני מחפש מסך טוב לצרכי צילום: עיבוד תמונה וצפייה בתמונות, בנוסף לצרכים כלליים. התקציב הוא בסביבות 1700 ש"ח. ראיתי המלצות על viewsonic vp930 ו-samsung 971p. הבעיה היא שיש לי כרטיס מסך ישן עם יציאה אנלוגית בלבד, ולכן אני לא יודע אם הסמסונג יתאים, האם קיים מתאם שיאפשר לי לעבוד עם הסמסונג? אם יש גם המלצות על מסכים אחרים, אני אשמח לשמוע (אני מעדיף מסך רחב 19 או 20 אינטש). תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  15. המסך בשביל XBOX 360 חשוב HDMI ורמקולים

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  16. שלום אני ירצה לחבר את הממיר למסך מחשב, שיעביר תמונה, וקול דרך הרמקולים של המחשב כמובן כי למסך אין רמקולים מובנים אם אפשרי- מה הדרך הכי זולה ופשוטה לעשות את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 885 צפיות
  17. שלום קראתי את ההמלצות לגבי מסכים 22 וראיתי את סמסונג 2243 bw רציתי בבקשה עוד המלצה למסך של סמסונג 22 אינטש.. עד 1500 שח ושישמש גם לטלויזיה. שיהיה איכותי ומומלץ והמון תודה רבה!! ומה ההבדל בינו לבין ה 2253 bw? 2253 אמור להיות טוב יותר??? תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  18. Started by miim17,

ויודע האם אפשר להוריד באופן מלא את הרגל ? ולהשאיר רק את המסך ? (צריך להתקין אותו במקום די צר, צמוד לקיר.

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  19. שלום לכולם, בצער רב וביגון קודר מת המסך הנהדר (CRT) שהיה לי SAMSUNG 959NF - http://www.samsung.com/he/products/monitor/crtmonitor/959nf.asp?page=Specifications המסך מת עקב נזילה של מיים מהשכן למעלה ישירות לתוך המסך כאשר היה דלוק - היה עשן רעש וצילצולים אבל לא מעבר לזה... אהבתי את המסך בגלל תצוגת התמונה המעולה שלו (נכון הוא היה גדול וכבד אבל התמונה, אוי התמונה...) רציתי לבקשכם להמליץ לי על מסך טוב (איכות תמונה מעל לכל) גודל מסך 19 עד 22 אינטש שיהיה לו גם DVI וגם VGA (לחיבור המחשב השני) - עם יכולת מיתוג ביניהם ספק כח פנימי - ואם אפשר גם USB HUB ו-PIVOT תקציב עד 1600 ש"ח אבל לא להתפרע אשמח מאוד לעצתכם על מנת לשפר את מצב רוחי על לכתו של המסך האהוב בטרם עת, גבריאל

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. שימוש בעיקר טקטס (תכנות) וסרטים שניהם בסביבות 1500 ש"ח שמתי לב של 416V יש תמיכה ב DHCP תודה

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  21. שלום לכולם. אני מבקש המלצות למסך בגודל 24-27" בתקציב של בערך 5000 ש'. אני סובל מבעיות ראיה ולכן תמיד היו לי מסכים גדולים יותר מהמסכים הנפוצים בשוק .זT כשכולם קנו מסך 14-15 אני קניתי מאג טריניטון 17 ב 1000 דןלר. וכשעברו ל LCD 17" אני קניתי 19.LCD. וכיום אני מעוניין לקנות מסך גדול יותר משום שהתחלתי לעבוד בפוטושופ על עיבודי תמונות שאני מצלם ב RAW (1500-2000(תמונות בשנה ) והפוטושופ דורש רזולוציה של לפחות 1024*768 על מנת לראות את כל המסך. (בד"כ אני עובד על רזולוציה של 800*600 כדי שאוכל לקרוא בגדול יותר. כמו כן חלק מהזמן אני גם עובד על תוכנות CAD. אני מתכוון לרכוש מכייל מסך בחודשים הקרובים דוגמת SPYDER . בפוטושופ אני עובד בפורמט RGB ADOBE . לכן שאלתי איזה מסך מומלץ עבורי.…

• 1 תגובה
    • 980 צפיות
  22. Started by asilbob,

משהו אמר לי שה2243BW מיוצר על ידי AOC וה2253 מיוצר על ידי סמסונג זה נכון ? מה האבדלים בדיוק עם יש ? ואיני אחת התגובות - תראה לי מקום אחד שאומר שה2243BW יהיה עדיף על ה2253BW... והם לא שתיהם מיוצרים באותו המקום, ה2253BW מיוצר ע"י סמסונג כשהפאנלים של ה2243BW מיוצרים ש"י AOC.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  23. אני מתנדב בשירות לאומי בגן ילדים, ובקשו ממני לחבר את המחשב שם, חיברתי אותו, והמסך שם מראה מטושטש באופן קיצוני. מה יכול לגרום לזה?

24. Started by RLM,

מבדיקה זריזה בZAP, ראיתי שכמעט לכל מסכי ה17' וה19' רזולוציה מקסימלית זהה, 1280X1024 (מסכים רגילים, 4:3, או5:6 ליתר דיוק) ולרוב מסכי ה20' וה22' רזולוציה מקסימלית זהה, 1680X1050. (מסכים רחבים, 16:10) וגם עם ה24 ו26.. 1920X1200 עכשיו השאלה המתבקשת היא..למה זה ככה? בעצם אפשר להגיד שמסך 17' הוא בעל גודל נקודה קטן יותר, וצפיפות פיקסלים גבוהה יותר, מבמסכי ה19' מה שהופך את התמונה שהוא מציג לאיכותית ומדוייקת יותר. ואותו דבר עם ה20 ו22, וה24,26. לא? למה לא מנצלים את הגודל ומוסיפים עוד פיקסלים? זה לא מפריע במסכים הגדולים יותר שהפיקסלים גדולים יותר? גם במסכים היותר יקרים, עדיין לא עוברים את הרזולוציות של המסכים ב"גרסאות" הקטנות יותר... יש איזה קטע טכני שלא מאפשר את זה? למה שמסכי 19' …

• 1 תגובה
    • 830 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.