עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אז ככה, אמא בניו יורק והיא מוכנה להביא לי מסך התקציב הוא 1800 שקל מקסימום המסך ישומש למשחקים סרטים ויש לי כרטיס טלויזיה אז גם טלויזיהה...יש לי כרטיס מסך 8800GTX רצוי שיהיה אפשר להוציא את המסך מהסטנד ולתלות על הקיר אבל לא קריטי ובארה"ב זה בטח יותר זול...מאוד מאוד התלהבתי מה HP W2207 אני מחפש מסך בלי זליגת אור או פיקסלים שרופים עם זוית צפייה טובה(שיש לHP) ראיתי תסמסונג והם נראים ממש לא טובים, זליגת אור רצינית ופיקסלים שרופים על מה אתם ממליצים? נ.ב יש לי כרגע HP 17' שאני מרוצה ממנו אין לו פיקסלים סרופים ולא זליגת אור אז בגלל זה אני חושב שגם הHP 22' יהיה ככה...והאם ה17' שלי הוא TN? תודה רבה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  2. הבעיה שהית לי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=227536.0 לא היה קשור לכל מה שענו לי .היום התברר לי ככה: בהתחלה היה לי מסך 21 והרזולוצה במשחק הית על 1600 .לאחר מכן שקניתי את המסך ה lcd 19 שתומך ב 1280 הפעלתי את המשחק שהוגדר מראש מהמסך 21 על 1600 שהרי ה lcd לא תומך אלא ב 1280 .לכן באה השגיאה הזאת בקישור שהבאתי. עכשיו יש לי שני שאלות. 1.האם ככה זה?. או שיש בעייה בכבל או משהו שלא חשבתי 2.במקרה כזה שקרה עם המשחק איך אני יכל להוריד את הרזולוציה מה 1600 ל1280 שאין ברשותי את המסך ה 21 כי הרי אפילו למחוק אותו לגמרי לא עזר.אין איזשהו דרך .?.

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  3. ..!?!? תודה מראש תקציב: 1500 ש"ח 19-20 אינץ מעבד: AMD Athlon 64 X2 DUAL CORE 6400 Box לוח אם: ASUS M2N-E כונן קשיח: Western Digital WD2500AAKS 250GB SATA2 16MB זיכרון: TRANSCEND 1GB 667MHZ CL5 X1 כרטיס גרפי: BFG nVIDIA GeForce 8800GT OC2 512MB 256BIT PCI-E x16 צורב: Sony Nec - Optiarc Black X18 DVD מארז: JSP-TECH H-550D-F25 ומאוורר 25ס"מ ספק כח: Enermax Liberty 400W בקרוב: קרור למעבד: Thermaltake Blue Orb II זיכרון: OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 Gold

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by rollita,

שלום, אני מחפש מסך לאדם קצר ראיה (זה אומר שהוא חייב במשקפיים מקרוב ולא תמיד יש או נוח לשים) המסך בעיקר לתוכנת שרטוטים פשוט המחשב ללא יציאת DVI מעדיף מסך פשוט שיהיה כמה שיותר גדול שיקל על המשתמש כך שלא יתאמץ תקציב עד 1400 ש"ח תודה

5. VP950 האם ידוע למומחי הפורום בוודאות מהו סוג הפנל ? האם הוא עדיף על VP930 בכל הקשור לקריאת טקסט? מה מחירו ? תודה שמי

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  6. ה-Predator Z57 מגיע ברבעון השני של 2024 על מנת לספק תחרות למסך הגדול ביותר בארסנל של סמסונגלכתבה

7. Started by lol_minbet,

אני מחפש מסך 22 בתקציב של 1100 ושניהם הכי מתאימים לי מה ההבדל ביניהם?

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  8. אני מעוניין לרכוש שני מסכי T240 של סמסונג- איפה כדאי לחפש הצעות מחיר, למחיר הזול ביותר??

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  9. Started by גיאאא,

שלום אני חדש פה... קניתי מחשב חדש לא מזמן אבל מסך עדיין לא קניתי... עשיתי סקר שוק בין כל מיני סוגי מסכים ועד שהגעתי למסך טוב שאני רוצה ומעוניין היו כאלה ששללו אותו... עכשיו הבקשה שלי אם מישהו יכול בבקשה לעזור לי למצוא מסך טוב (העדפה ל-LG ו-SAMSUNG) במחיר של עד 1300-1400 ש"ח... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 812 צפיות
  10. Started by karajii,

מישהו מכיר חנות באזור המרכז בה ה-X95F מחובר ואפשר לראות אותו בפעולה? חוצמזה, מצאית פרטים שונים אודות יחס הניגודיול שלו (בחלק מהמקומות 1:700, בחלק אחר 1:1,500). מה הסיפור?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  11. Started by Dvirw,

שלום אני חדש פה בפורום קניתי בדיוק מסך של LG מדגם W2453V. חיברתי אותו עם חיבורי DVI לכרטיס מסך 4870. הכל עובד טוב ויפה אבל: בסלון יש לנו טלויזיה של LG מדגם 80FR משהו כזה, על הנייר לשני המסכים יש את אותם הנתונים בדיוק, אבל כשאני רואה סרטים בטלוויזיה ובמחשב, אני שם לב שבמחשב האיכות מאוד ירודה לעומת הטלויזיה. המסך במחשב על הרזולוצייה המקסימלית ועדיין אני לא מרגיש את אותו אפקט ה-HD שאני מרגיש כשאני רואה סרט בטלויזיה... יש למישהו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by Liran3331,

כדאי לי ללכת על ה BENQ או על ה SONY הזה שכולם ממליצים?

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  13. רכשתי את המסך לפני שבוע קבלתי אותו אחרי יומיים אחלה שירות (אני לא כותב את שם החנות כי אני לא יודע אם מותר לפרסם) אבל אחרי שלוש ימים של עבודה בלי תלונות ובלי שום תקלות ביום השלישי בלילה כשאני משחק בגויינט טק פורס התחילו ריצודים על המסך התמונה קופצת ונראה כאילו המסך מציג את התמונה פעמיים אחד ךיד השניה ועוד כל מיני קויים שחורים מופיעים ברקע כיביתי את המסך הפעלתי אותו במחשב אחר אבל אותה תקלה החלפתי צורת חיבור במקום DVI חיברתי לAVG ושוב אותה הבעיה אחרי לילה שהמסך לא פעל הפעלתי את המסך ואין ריצודים רק פעם אחת מאז (יום חמישי) היו ריצודים אבל המשכתי לפעול עם המסך ואז זה פסק ולא הפיע שוב משהו מכיר את התופעה הנ"ל או יודע למה זה נובע? בכל אופן התקשרתי לחנות ממנה רכשתי את המסך והם…

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  14. Started by aofer,

אז ככה, אני בתאילנד עכשיו.. ומצאתי את המסך הזה בסביבות ה1625 ש"ח, הוא נראה ממש מדהים בתצוגה.. גם הנתונים לא רעים בכלל מישהו מכיר את הדגם הזה? אני שוקל ברצינות לקנות אותו... אז מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  15. Started by emil001,

היי, אני מחפש מסך למחשב בגודל 24' ומעלה.. בעיקרון הכי חשוב לי שיעבוד טוב לסרטים ושהמסך יהיה כמה שיותר גדול. (עד 32' אינץ) צריך המלצות לגבי מסכים, אם אפשרי גם איפה ניתן לרכוש אותם. התקציב שלי עד 2000 ש"ח. תודה על כל עזרה והמלצה שתבוא, אמיל.

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  16. Started by mor873,

שלום קיבלתי מסך LM2230W DAEWOO 22 - טוב ברור לי שזה לא מסך בין הטובים ל 22 אבל שמקבלים זה מה יש , בסה"כ מסך יפה ורואים מצויין. השאלות? 1.האם ממולץ\צריך לשים על הרזולוציה הגבוהה ביותר ? 1050*1680 2.איזה קצב רעינון מומלץ? 3.האם זה נורמלי שאתרי אינטרנט נצפים באותו גודול כמו ב 19 רק שהשטח הלבן בצדדים רק גודל ? 4.האם רזולוציה גבוהה עשויה לגרום להאטת קצב המשחק ? (כרטיס 9600XT 256 תודה על התשובות !

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  17. שלום לכולם, השאלה פשוטה: אני קונה טלויזיה 32\42 אינץ נגיד את זאת KDL-32BX400 , אני מחבר בכניסה אחת HDMI של הממיר בכניסה שניה מחבר HDMI ישירות מהמחשב (כבל 5 מטר). צריכה להיות בעיה בתצוגת המחשב? אי תאימות? וכו וכו , מדובר על מחשב I5 עם כרטיס מסך RAD5750. אם כן, אודה להבהרת הנושא כך שכן אוכל לחבר המחשב למסך זה למשל בלי בעיות שיעבוד חלק תודה

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  18. אני רואה שאין אפשרות לשנות למעל 60 הרץ למרות שהמסך תומך ביותר. האם בצפייה בסרטים, פעילות רגילה (כלומר לא גיימינג) יש משמעות למעל 60 הרץ?

• 2 תגובות
    • 811 צפיות
  19. Started by MDARKo,

תוכלו להמליץ לי על מסך גיימניג שהוא כנראה יהיה גם לסרטים עד 900 שקל? הגודל הרצוי הוא 22" ומעלה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  20. Started by athi,

^^^

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  21. Started by tom57,

Benq G2220HD (למה יש באיבורי הבדל של 200 שח ממקומות אחרים?) KDF 228CM

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  22. Started by JonyPony,

היי לכולם, הגיע לידי מסך 21.5" של חברת SENSE מדגם M2285B. אני מחפש עליו מידע וכלום לא עולה לי בגוגל או יוטיוב. אני רוצה לפרק ממנו את הרגלית בשביל תלייה על מתקן, אבל אני לא יודע אם ואיך אפשר לעשות את זה. אם למישהו יש את חוברת ההפעלה בה מראים איך עושים את זה, או יודע איך לפרק, אשמח לעזרה. תודה!

23. Started by Stingray,

בהנחה שיש לי מספיק מרחק,ואני רק רואה סרטים וגולש באינטרנט... המסך המדובר הוא : EF321XC בהתחלה רציתי 22" LCD ,מסך מחשב של סמסונג,אבל שראיתי אותו בתצוגה ואת כל שאר ה22" ,די נדהמתי לגלות,שזה ממש לא נראה 22" כי זה רחב,הם ממש אבל ממש קטנים,ואני לא מגזים. 32" יעשה את העבודה טוב. זה אמור לעשות לי בעיות כלשהן?

• 4 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by pontius,

יש מבצע על המסך שבכותרת ב"חבר "ב-894 ש"ח. מה דעתכם על המסך, שווה? הן מבחינת המסך עצמו והן מבחינת המחיר? המפרט שלי בצד... אני חושב שאין לי בעיה מבחינת כרטיס המסך (gtx 260 216 sp). השימוש הוא גם לגיימינג וגם לסרטים.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  25. Started by david9b,

שלום לכול המומחים שלנו אני רכשתי מסך 22 אינץ של ,viewtech אם 2 מיליסקן ונגודיות 1:800 קניתי אותו ב1350 המסך מעולה תמונה נקיה לקח לי למסך רחב אבל כבר התרגלתי אליו. אבל יש כמה דברים שמציקים לי . 1.הוא לא עובד בקצב ריענון של 75 הרץ בכול הרזולוציות 2.בויסטה הוא עובד רק על 60 הרץ וכאשר אני משנה את זה ל75 הרץ ומסיר את הוי מהתמיכה של הצג , הוא לא מראה תגובה כאילו הוא שינה משהוא. השימוש העיקרי במסך הוא : 80% אינטרנט ועבודה מול חלנות 10% משחקים 1 10% סרטים עושה רושם כאילו המסך לא תומך בויסטה למרות שהוא עובד אבל רק על 60 הרץ, יש לי תחושה שאולי המסך הזה הוא סחורה סוג ג.וש לי התלבטיות להחזיר אותו, ולקחת יותר טוב או רגיל 19 ולא רחב, או לקחת חברה אחרת.. מה אתם ממליצים לי לעשות.

• 1 תגובה
    • 811 צפיות

דיונים חדשים בפורומים