עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shlosi,
    • 0 תגובות
    • 795 צפיות
  2. Started by Heineken,

שלום, מעוניין לקנות מסך חדש לפני כניסתי ללימודים, השימושים במסך מצד אחד הם משחקים, עריכת וידאו, צפייה בתמונות ומצד שני המון שעות עבודה מול ה-Word/Excel ועוד תוכנות שרטוט כאלה ואחרות. מחפש מסך במחיר הזה שיתאים לשימושים האלה, בנוסף, הקנייה לא דחופה לי - יכול להמתין עם זה אפילו עוד 10 חודשים אם צריך, כלומר - האם בפתחנו עומדים להיכנס מסכים חדשים, שיפורים טכנולוגיים שכדאי לחכות בשבילם או שהשוק הזה מת, ומחירים לא ירדו בצורה ניכרת בקרוב, או יכנסו טכנולוגיות חדשות!? תודה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  3. כמו שהכותרת אומרת אני צריך המלצה למסך 19 wide כמובן המסך מיועד למשחקים בעיקר... שיהיה כמה שיותר חלק בלי מריחות וכל שאר הדברים שהורסים את חווית המשחק וכמובן גם לסרטים . תקציב: אני מניח שבין 600 ל800 אפשרות לחריגה קטנה של אולי 50 שקל משום מה אני מרגיש שאני לא צריך לקנות LG שוב ... 2 מסכים שהחליטו למות בטרם זמנם... תודה לעוזרים! אה כן חנויות אמינות tmsfox וכיוצא בזה....

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  4. סוף סוף כתבה שעושה קצת סדר בעניינים ומפריכה את השטויות של הנתונים המופרכים שמביאות יצרניות המסכים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502901,00.html

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  5. Started by HydroIT,

שלום. יש לי בקשה שאולי תשמע קצת יוצאת דופן, אבל זה על-מנת להוכיח משהו למספר אנשים. אבקש את החסרונות של המסך הנ"ל - Mag AL2237 - כמסך בכללי, ואח"כ כמסך המיועד לעבודה משרדית. תודה לעוזרים. (חיפשתי, לא מצאתי בדיוק Reviews עליו...)

6. Started by urdead,

אני צריך המלצות למסך LCD 19 אינצ' טוב ב1200 שח ...

7. Started by Tanya,

ערב טוב, כרגע הרזולוציה של המסך היא1920X1200, וזו ממש חוויה ! הכל כך כך מדוייק ותמונת המסך פשוט נראת מדהים. יש לי בעיה שכל האייקונים נורא קטנים במסך.... יש לי משקפיים, וקצת קשה לי להסתכל. איזו רזולוציה אני יכולה לעשות על מנת להגדיל טיפה את האייקונים? בדקתי כמה רזולוציות אחרות אבל זה יצא נורא מכוער ומטושטש. תודה.

8. שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב חדש שמיועד בעיקר למטרת עריכה גרפית(פוטושופ, פריהנד וכו'), וכמובן גם גלישה באינטרנט סרטים ומשחקים. אני לא סגור כל כך לגבי המחיר, כי אני לא יודע עד כמה ההבדלים משמעותיים, אני לא מחפש שיהיה המסך הכי טוב שקיים, אלא מסך שאני יוכל להנות ממנו בלי להתבאס. אז מהי לדעתכם הפשרה בין המחיר לאיכות. תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  9. מחפש מסך טוב למשחקים וגם לרגיל שיראו טוב ! תמליצו לי מקווה שתעזרו לי...

• 8 תגובות
    • 795 צפיות
  10. היי, לא מזמן קניתי את המסך Samsung 206BW 20inch...אחלה מסך רק הבעיה היחידה שיש לי איתו היא שע"מ שהוא יציג את הכל בצורה נורמאלית ולא מעוות, הוא חייב לעבוד על רזולוציה אחת - 1680X1050... רציתי לדעת האם במסכי 20 אינצ' יש רזולוציות נוספות, נמוכות יותר, בהן המסך יציג דברים בצורה רגילה ולא מעוותת?

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  11. ואם כן, איפה אפשר לקנות, כי חשפתי ולא מצאתי ...

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  12. אני רוכש מחשב חדש לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L 39470 מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box IE8400 קרור למעבד Arctic-Cooling Freezer 7 Pro AC-FREEZER-7-PRO צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD GSA-GH22L מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 590 RC-590 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 500W RP-500-PCAP כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 16MB 5000AAKS זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 EX2-4800P2-SX סט מקלדת ועכבר אלחוטי MicroSoft Wireless Optical Desktop 1000 MS-1000 רמקולים למחשב Logitech R-20 2.1 970153-0914 כרטיס גרפי Gigabyte ATI Radeon HD4870 512MB PCIe 44050 רציתי להתאים מסך 22 אינץ' איכותי שיתאים לכרטיס היטב לניצול מירבי.…

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  13. Started by david9b,

שלום לכול המומחים שלנו אני רכשתי מסך 22 אינץ של ,viewtech אם 2 מיליסקן ונגודיות 1:800 קניתי אותו ב1350 המסך מעולה תמונה נקיה לקח לי למסך רחב אבל כבר התרגלתי אליו. אבל יש כמה דברים שמציקים לי . 1.הוא לא עובד בקצב ריענון של 75 הרץ בכול הרזולוציות 2.בויסטה הוא עובד רק על 60 הרץ וכאשר אני משנה את זה ל75 הרץ ומסיר את הוי מהתמיכה של הצג , הוא לא מראה תגובה כאילו הוא שינה משהוא. השימוש העיקרי במסך הוא : 80% אינטרנט ועבודה מול חלנות 10% משחקים 1 10% סרטים עושה רושם כאילו המסך לא תומך בויסטה למרות שהוא עובד אבל רק על 60 הרץ, יש לי תחושה שאולי המסך הזה הוא סחורה סוג ג.וש לי התלבטיות להחזיר אותו, ולקחת יותר טוב או רגיל 19 ולא רחב, או לקחת חברה אחרת.. מה אתם ממליצים לי לעשות.

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  14. Started by EviLeader,

שלום לכולם, בהמשך לפוסט הקודם שכתבתי פה (בדיוק מלפני 10 דקות ) חשבתי על משהו, החלטתי לפרסם את זה באשכול נפרד היות והנושא לגמרי לא קשור. אני מחזיק בידי מסך ASUS MW221C אני מאוד מרוצה ממנו חוץ מהבעיה הבסיסית והידועה של הברק (אם אור\חלון דלוק בחדר, כמעט בלתי אפשרי לשחק). בקיצור, עיקר השימוש שלי במחשב: *משחקים (בעיקר SHOOTERS - אני מת על COD4. קצת אסטרטגיה וקצת מירוצים.) *עבודה משרדית - PHOTOSHOP,WORD,MESSENGER ולא צריך לפרט יותר. ***אין שימוש כלל לסרטים. אני רואה סרטים על מסך 32 אינץ' המחובר למחשב ישירות בנוסף. על כן, חשבתי, אולי אני יגנוב לאח שלי את המסך T220P וייתן לו את הASUS... אז, איזה מסך אתם אומרים יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  15. אני מעוניין לרכוש שני מסכי T240 של סמסונג- איפה כדאי לחפש הצעות מחיר, למחיר הזול ביותר??

• 1 תגובה
    • 795 צפיות
  16. כמובן שעדיף לתקציב לא גבוה. עברתי על הפורום ואני יודע שיש המלצות גורפות ל-DELL. אך האם למי שלא הולך לראות סרטים ולא משחק במשחקים במחשב הזה זה באמת נחוץ? האם יש מסך 22" זול יותר ומספיק טוב למסמכים? תודה!!

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  17. המסך עבד עד עכשיו עם המחשב ושהעברתי אותו למחשב אחר הוא פשוט נדלק ולא מציג כלום ואי אפשר לעבור בין SOURCE ושניסיתי להחזיר למחשב שלי הוא גם לא פעל ניסיתי את כל החיבורים איך אני מסדר את זה

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  18. Started by Yklis,

היי, רכשתי את המסך היום, חיברתי , נראה מהמם! רק מה , המסך כאשר יושב על הסטנד שלו, נוטה בזווית קלה אחורה. רציתי לדעת האם יש דרך (שכרגע אני לא רואה אותה), לשנות את הזווית של המסך. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by nim901,

סמסונג הוציאה לין חדש של מסכים שהיחוד שלהם הוא - חיבור USB http://www.slashgear.com/samsungs-latest-tft-spurns-dvi-vga-for-usb-214011.php

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  20. שלום לכולם, החלטתי להחליף את המחשב העתיק שלי באחד חדש, ויחד איתו גם את המסך. המסך הנוכחי שלי הוא 19" של LG מדגם L1750SQ וכמו שכתוב בכותרת, אני מחפש 22". ראיתי שני דגמים שמשכו את תשומת הלב שלי, ואשמח לדעת מה אתם חושבים עליהם: LG L227WT Samsung T220P בנוסף, אם זה רלוונטי, אתם יכולים לראות את המפרט של המחשב החדש כאן: http://tms.co.il/preview/spec/adh42zxb בתודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 00:20:09 מישהו? בבקשה? ???

21. Started by SamsungUser,

שלום, קבלתי מסך LCD 19 אך הוא לא מתאים במידה של השולחן. יש אפשרות לתלות אותו על הקיר ? (הוא בעל רגלית מתפרקת.) תודה.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  22. קודם כל סליחה על הבורות ,לקחתי הפסקה גדולה מכל מה שקשור למחשבים וחומרה בעיקר ואני ממש לא מעודכן.... אז ככה,יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 9500 pro 128mb שעשיתי לו אוברקלוק קטן. האם הוא מספיק לצפייה בסרטים באיכות HD על גביי מסך חדש שאקנה שהוא HD ready?,או שצריך לקנות גם כרטיס מסך חדש תומך HD (אם יש דבר כזה)?

• 2 תגובות
    • 794 צפיות
  23. Started by massinvallus,

השימוש במסך יהיה בעיקר לתוכנות שדורשות רזולוציה 1600X1200, לכן זה חובה, ואולי מעט צפייה בסרטים אך זה זניח לעומת הצורך הראשון. 3 המסכים הזולים ביותר שעונים על הדרישות האלה הם: Samsung 204B LG L2000C Dell 2007FP המחיר של שלושתם דומה, והם עונים על הדרישה שלי לרזולוציה. איזה לקחת?

• 3 תגובות
    • 794 צפיות
  24. שלום לכולם. ביום ראשון אני נוסע וקונה מסך חדש בתקציב של עד 2000 שקל. קיבלתי כל מיני המלצות למסכי דל שהם מאד איכותיים. בסופו של דבר הגעתי להתלבטות מסובכת. מסך סמסונג 22 אינץ' רחב - דגם 226WB. או מסך דל 22 אינץ' רחב - דגם E228WFP. או כמוצא אחרון: מסך סמסונג 19 אינץ' רגיל - דגם 971P. הייתי בחנות המציגה את המסכים וראיתי בבירור שהסמסונג עם המסך 19 יותר איכותי! לי בעיקרון יש כרטיס מסך nVIDIA 5200 שממנו מגיע החשש הכי גדול. אני דואג שאם אני אקנה את אחד ממסכי ה-22 הוא לא יציג לי אותו ברזולוציה המתאימה. אז מה אני צריך לעשות? על איזה מסך ללכת מבין ה-22 אינץ'? והאם הכרטיס מסך העלוב שלי יתמוך ברזולוציה של 1680 כמו שנדרש? במידה ולא אמצא תשובה אצטרך לקנות את מסך ה-19, שהוא לא רע! להיפך,…

• 8 תגובות
    • 794 צפיות
  25. Started by roisg,

אני מתכוון לרכוש מסך DELL2407. למי שכבר רכש מסך זה (או אחרים של דל) - האם יש חנויות או אתרים מומלצים במיוחד ? כאלו שהשירות יהיה טוב אם יתגלו בעיות והמחיר הוגן. תודה

• 4 תגובות
    • 794 צפיות

דיונים חדשים בפורומים