עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ding,

אני צריך מסך רחב 22" ,למשחקים ,סרטים,עבודה משרדית בסיסית ,מקסימום פוטושופ. מה אתם אומרים על זה: http://tms.co.il/product/5662 מסגרת תקציב של 1300-1400

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  2. טוב, הבנתי ש22" זה על הפנים אז אני רוצה לקנות יותר קטן. לא יודע עוד אם רחב או לא, כי אני מפחד מהקטע שברחב הכל נראה מתוח. אם יש דרך לסדר שבחלק מהדברים יהיה שחור בצדדים או משהו כזה זה מעולה. טוב, אני אוסיף את השאלה לפה, מה אתם אומרים על ה הbenq T201W, יש לי אפשרות להשיג אותו במחיר מציאה... תודה לעוזרים בכל מקרה, מצטער על ההצפות והכל אבל אני ממש לחוץ על זה ופשוט אף אחד לא עונה פה ואני לא מצליח למצוא מידע טוב בנושא מסכים, יש כ"כ הרבה... :-\

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  3. עכשיו, ברור שפאנל E-IPS של דל עדיף על פאנל ה-TN של סמסונג, אבל מביקורות שקראתי ה-24' אינץ' האלה משמעותיים יחסית ל-22' של דל, ובנוסף ה-t240 של סמסונג הוא FULL HD. השאלה שלי היא בעצם, עד כמה משמעותי ההבדל באיכות של ה-2209wa לבין הגודל (והאיכות) של ה-t240, מה עדיף לדעתכם? *המסך יהיה מיועד בעיקר בשימוש לגרפיקה, משחקים וסרטים. *הבדלי המחירים שלהם זניחים, משהו כמו 100-200 ש"ח יותר לסמסונג.

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  4. Started by nirr213,

VW222UוAsus או LCD LG 2242WT 1:8000 + DVI 22 או AOC 2217PWC בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  5. קורה לכם לפעמים שאתם שורפים את כל הפואנטה בכותרת ההודעה ואז פתאום אין לכם מושג מה לעשות עם כל הספייס הנפלא והלא ממומש הזה של תוכן המודעה עצמו?... בכל אופן - מסכים חבר'ה, מסכים! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  6. תקציב ראשוני שלי היה בסביבות 3500 ש"ח... רוצה לעריכה של תמונות דו מימדית בלבד... התלבטות בין EIZO 2431WE לבין DELL2408WFP ...... קראתי המון המון כאן... אבל קצת יצאתי מבולבל מהמון דיונים שונים. בשורה התחתונה שי לי 2 שאלות: 1 הDELL הבנתי שיש לו HD ולEIZO לא ראיתי שכתוב אולי אני טועה..... 2 אני מצלם על DSLR בפורמט ADOBERGB והבנתי שהEIZO מציג טוב עבור SRGB... הכל כבר בלבל אותי.... אני עובד עם פוטושופ ..... האם זה משנה בכלל? כי אני נוטה לכיוון הEIZO בגלל הבדל מחיר שאני יכול לספוג עבור איכות כזו אבל אולי זו טעות לא לקנות HD בימים כאלו... תודה

• 3 תגובות
    • 754 צפיות
  7. למיטב ידיעתי ישנה גירסה חדשה למסך, A01 . חיפשתי באתרים שונים של DELL וגם אתרים אחרים ומצאתי קדחת. כישורי החיפוש שלי אולי לוקים בחסר או שיש לי בעיה בעין ? עזרה תתקבל בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  8. אני קונה מחשב חדש ועם המחשב אני קונה מסך. אני מעוניין במסך 22"\20" למחשב שישמש אותי נאמנות גם בגיימינג, וגם בסרטים. יש לי 1500 שקל ואולי אולי אולי עוד 100 ש''ח אבל זהו, התקציב מאוד לחוץ זה סכומים גדולים. אם יש איזה שהן שאלות - הרגישו חופשי. אגב אני כרגע על CRT 786PF [חרא של CRT],כלומר שגם אם זה לא יהיה מסך סופר איכותי וסופר מכויל, אני לא יתרגש וזה לא ישנה לי. בתודה, Quantom

• 7 תגובות
    • 754 צפיות
  9. Started by gaziter,

תודה! ואם תוכלו תפרטו למה...

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  10. השאלה בכותרת. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 754 צפיות
  11. Started by Stingray,

בהנחה שיש לי מספיק מרחק,ואני רק רואה סרטים וגולש באינטרנט... המסך המדובר הוא : EF321XC בהתחלה רציתי 22" LCD ,מסך מחשב של סמסונג,אבל שראיתי אותו בתצוגה ואת כל שאר ה22" ,די נדהמתי לגלות,שזה ממש לא נראה 22" כי זה רחב,הם ממש אבל ממש קטנים,ואני לא מגזים. 32" יעשה את העבודה טוב. זה אמור לעשות לי בעיות כלשהן?

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  12. Started by morangal555,

אני מוכר את המסך ורציתי לדעת אם זה סכום סביר למכירה או שאני יוצא פרייר (הערה המסך עם נקודה מתה אחת) תודה מראש

• 2 תגובות
    • 754 צפיות
  13. Started by adirnasri,

אני רואה במלא מקומות שרשום פאנל המסך:TN מה זאת אומרת ? אני לא מבין את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 754 צפיות
  14. שלום לכם, ברצוני לרכוש מסך 20-22 אינטש עד 1200 ש"ח הבעיה שכרטיס המסך שלי הוא GEFORCE 2 MMX (כן זה מחשב ענתיקה אבל סוחב) מה אתם ממליצים לי לקנות ??? תודה מראש !

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  15. Started by PaceDawg,

שלום, לפני יומיים רכשתי את המסך 971P ןהכל בסדר חוץ מפיקסל תקוע אחד בצבע אדום. ניסיתי לשחרר אותו עם הסרטון שמחליף צבעים במהירות, אבל זה לא עזר ורק כשניסיתי את השיטה של הלחיצה על האיזור זה נעלם. העניין הוא שהנקודה הזו חוזרת לאחר מס' דקות בכל פעם שאני מצליח להעלים אותה. השאלה שלי היא כזו, האם פיקסל תקוע יתפתח בסופו של דבר לפיקסל שרוף או שאין קשר בין הדברים?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  16. ואיפה אני קונה כבל DVI?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  17. מחפש מסך לחדר סטנדרטי, שיחליף את הטלוויזיה שלי, וכשאני אריץ סרטיhd ?? ומשחקי מחשב שישמש למסך מחשב (לעבודה שוטפת, אינטרנט, ומסמכים יש לי כבר מסך 17") אני מחפש את המסך שעונה על הדרישה של יחס, ביצועים. נראה לי שאני מחפש מסך עד גודל 26" אבל אם יש מסך שנותן תמורה יותר טובה בגודל 24" אז אני אלך עליו. תודה

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  18. Started by א אוהל,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=491102

• 4 תגובות
    • 753 צפיות
  19. Started by orozer,

אז ככה נכנסתי לIQPC למסכי LCS ולDELL והנא מה שראיתי: מסך 20 אינצ' DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=254 ב2350 ואז ראיתי מסך LCD 22 אינצ' של DELL DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2093 ב2059 רציתי לדעת למה המסך 20' אינצ' שהוא פחות 2 אינצ' מהשני עולה 300 ש"ח יותר ומה אתם ממליצים? המסך ישמש למשחקים של גרפיקה כבדה עם הכרטיס של הג'יפורס החדש הדיירקאיקס 10... ד.א מה יותר מומלץ לדרישות שלי 19 20 או 22 אינצ'? תודה רבה נבוזר

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  20. Started by HaVoC_850,

כבר פתחתי על זה תרד לא מזמן אבל הסתבכתי צעקו עלי שהכרטיס מסך יתבזבז על מסך 22 וה-24 שהציעו לי היו יקרים מדי אז רציתי לדעת אם יש להם משהו שישתלם עבורי אני בעיקרון מחפש מסך למשחקים ושהכרטיס מסך שלי ינוצל במלואו כי מעל 70 FPS זה סתם הולך לקיבינימט (4870X2) אז מסכי 24 טובים ולא יקרים מדי יש לכם להציע לי? (עד 600 דולר) לא מעוניין בטלויזיות 24, לא צריך יציאות לקונסולות וכניסות USB וכל זה נטו למחשב ולמשחקים ובקטנה גלישה באינטרנט

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  21. מסך LCD תקציב 1500... מיועד לגיימינג 19 אינטש ... רצוי פאנל מעולה. שיתאים לגיימינג. אין העדפה לחברה.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  22. יש לי את המסך בדגם הנ"ל שמשרת אותי לא מעט זמן ... לפני כמה דקות אני כותב פוסט בפורום מסויים ואני רואה שיש שתי פיקסלים ממש ממש מוארים כאילו יש עליהם מיים אני מתעצבן והולך להביא מטלית לנקות אותם וכשאני חוזר הם נעלמים.... מה שמוזר הוא שנראה לי שהם נעשו חזקים יותר ממש לפני שיצאתי.... מעניין למה זה קרה לא שמעתי על תופעה כזאת במסכים ואני מפחד שזה אומר משהו על הזמן שנשאר לי להשתמש במסך.. או שיש לי הזיות\אבק ממש ממש לא נדבק שנפל מישהו מכיר את זה? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  23. Started by guyfaran,

תודה

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by Heineken,

שלום, מעוניין לקנות מסך חדש לפני כניסתי ללימודים, השימושים במסך מצד אחד הם משחקים, עריכת וידאו, צפייה בתמונות ומצד שני המון שעות עבודה מול ה-Word/Excel ועוד תוכנות שרטוט כאלה ואחרות. מחפש מסך במחיר הזה שיתאים לשימושים האלה, בנוסף, הקנייה לא דחופה לי - יכול להמתין עם זה אפילו עוד 10 חודשים אם צריך, כלומר - האם בפתחנו עומדים להיכנס מסכים חדשים, שיפורים טכנולוגיים שכדאי לחכות בשבילם או שהשוק הזה מת, ומחירים לא ירדו בצורה ניכרת בקרוב, או יכנסו טכנולוגיות חדשות!? תודה על עזרתכם.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  25. Started by Amit_Gaming,

רציתי לדעת האם מסך מחשב LG W2453V LCD הוא טוב ? ואם הוא יכול לשמש גם כטלויזיה ? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=726430 - פרטים על המסך . אם יש משו יותר טוב בסביבות המחיק הזה תציעו . הניגודיות שלו טובה יחסית ?

• 0 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.