עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nirr213,

VW222UוAsus או LCD LG 2242WT 1:8000 + DVI 22 או AOC 2217PWC בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. Started by mc_elad,

כפי שרשמתי בכותרת אני מתלבט בין שתי המסכים הללו קצת חוות דעת יעזרו.. תודה מראש לכל המגיבים

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  3. Started by HaVoC_850,

כבר פתחתי על זה תרד לא מזמן אבל הסתבכתי צעקו עלי שהכרטיס מסך יתבזבז על מסך 22 וה-24 שהציעו לי היו יקרים מדי אז רציתי לדעת אם יש להם משהו שישתלם עבורי אני בעיקרון מחפש מסך למשחקים ושהכרטיס מסך שלי ינוצל במלואו כי מעל 70 FPS זה סתם הולך לקיבינימט (4870X2) אז מסכי 24 טובים ולא יקרים מדי יש לכם להציע לי? (עד 600 דולר) לא מעוניין בטלויזיות 24, לא צריך יציאות לקונסולות וכניסות USB וכל זה נטו למחשב ולמשחקים ובקטנה גלישה באינטרנט

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  4. אני מצטער על ההקפצה בדיון הקודם אדמין.. אני פשוט צריך עזרה דחוף רק קניתי את המסך ודברים שם מוזרים לגמרי.. אז ככה: קניתי מסך מעולה שעולה קרוב ל 2000 +.. SAMSUNG 971P פאנל מיקצועי.. ביררתי המון עליו מסך מעולה למשחקים לעבודות עם גרפיקה וכו.. חיברתי הכל עובד.. ברגע שאני נכנס לפיפא ומשחק רואים מעולה אבל יש מין משיכה כזאת כשאני מעביר מהר כדורים בין השחקנים. מין GHOSTIM כאלה.. בטוח לא בעיית מסך דיברתי עם היצרן גם אמרו משהו לא נכון בהגדרות וכו... זאת הבעיה הראשונה ומה צריך לעשות? בעיה שנייה נכנסתי ל ג"נרלס הוא מבקש ממני DIREXTX כשלפני שנייה התקנתי חדש . ואומר שיש לי בעיה שכנראה הכרטיס שלי לא תומך .ויש לי כרטיס 8800 640 מגה.. זה תמיד עבד לי עד החלפת המסך.. בטח זה משהו בהגדרות או …

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  5. טוב, הבנתי ש22" זה על הפנים אז אני רוצה לקנות יותר קטן. לא יודע עוד אם רחב או לא, כי אני מפחד מהקטע שברחב הכל נראה מתוח. אם יש דרך לסדר שבחלק מהדברים יהיה שחור בצדדים או משהו כזה זה מעולה. טוב, אני אוסיף את השאלה לפה, מה אתם אומרים על ה הbenq T201W, יש לי אפשרות להשיג אותו במחיר מציאה... תודה לעוזרים בכל מקרה, מצטער על ההצפות והכל אבל אני ממש לחוץ על זה ופשוט אף אחד לא עונה פה ואני לא מצליח למצוא מידע טוב בנושא מסכים, יש כ"כ הרבה... :-\

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  6. Started by RichieRich,

כמה שאלות קטנות על מסכי דל: מה הרזולוציה המקסימלית של 2007FP Dell ? ומה הרזולוציה המקסימלית של 2007WFP Dell ? האם חובה להשתמש ברזולוציה זו? (כלומר, אם לא משתמשים ברזולוציה הזו התמונה בהכרח פחות טובה) ? כמה מגה מומלץ (מומלץ=לא מינימום) שיהיה בכרטיס המסך של כל אחד מהמסכים הנ"ל? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  7. היי חברים, אני מחפש מסך 32 עבור אחותי באיכות 4K שישמש לצורך חיבור ללפטופ (hp elitebook 840 g7) ועבודה משרדית פשוטה עליו (סביבת אופיס וכו' בלי תוכנות כבדות/משחקים/עריכה גרפית וכו'). היא עובדת מהפינת אוכל ולכן חשוב מאוד שיהיו כמה שפחות כבלים, לכן אני מכוון למסך עם חיבור TYPE-C שגם יספק טעינה ללפטופ בנוסך להעברת התמונה למסך (וכך יחסוך כבל נוסף של מטען) נתקלתי במסך MSI MAG321CURV והוא נראה ממש מתאים לה, אבל המתח טעינה דרך TYPE-C הוא רק 15W. כמובן שלטעינה של בטריה ריקה זה מאוד איטי, אבל השאלה היא אם הלפטופ יהיה מחובר למסך (ולטעינה דרכו) כל הזמן, האם ה-15W יספיקו כדי לשמור על הבטריה מלאה (או כמעט מלאה) תוך כדי העבודה עליו? כאמור מדובר על עבודה משרדית פשוטה, ככל…

8. למיטב ידיעתי ישנה גירסה חדשה למסך, A01 . חיפשתי באתרים שונים של DELL וגם אתרים אחרים ומצאתי קדחת. כישורי החיפוש שלי אולי לוקים בחסר או שיש לי בעיה בעין ? עזרה תתקבל בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  9. התקציב עד 1000 אבל אני מחפש משהו בסביבות 800-900 שקל, אבל אם יש הבדל באיכות ששווה את הכסף אז כן אני אחרוג. אני רוצה מסך 22 אינץ', בעיקר למשחקםי וגם לסרטים - על מה צריך להסתכל כשקונים מסך? יש חברה שידוע שיש לה מסכים איכותיים במחירים סבירים? (חח אני נשמע כמו פרסומת) תוכלו להמליץ על מסך מKSP בתקציב שלי?

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  10. אני מחפש מסך רחב עד 600 שקל 650 שקל לא יותר.. וראיתי את המסך הבא http://www.kravitz.co.il/?CategoryID=336&ArticleID=887 או את זה של סמסונג.. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1637 מה אתם אומרים? איזה יותר כדאי? תודה רבה ...

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  11. Started by yossi00,

מחפש המלצה למסך מחשב טוב, למטרת גיימינג FHD - סביב טווח המחירים של 2000 שח. 22-24 אינץ'. המלצות? תודה,

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  12. Started by IdoL,

מאחר ואני לא בקיא בתחום כמו שהייתי פעם ויש שפע לא נורמלי של דגמים, אשמח מאוד לעזרתכם. מדובר במתנת יום הולדת, שלמרות היותה יקרה למדי התקציב גמיש מאוד ויכול גם להגיע ל-2,000 ש"ח (ויותר במידה והבדלי הרמות ממש משמעותיים). ילד היומולדת, פריק מחשבים לא קטן עם ידע רב וראייה חדה במיוחד (שהשחור יהיה שחור ושלא ירצד), ישתמש במסך בעיקר לעבודה ולגלישה ולאו דווקא למשחקים או לסרטים, כך שללא ספק מדובר באביזר מפנק יותר מאשר הכרחי. ולמרות זאת, אשמח להמלצות על הדגמים החדשים והאיכותיים יותר, עד 2,000 ש"ח. תודה מראש לכל מי שיעזור.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  13. שלום לכולם, השאלה פשוטה: אני קונה טלויזיה 32\42 אינץ נגיד את זאת KDL-32BX400 , אני מחבר בכניסה אחת HDMI של הממיר בכניסה שניה מחבר HDMI ישירות מהמחשב (כבל 5 מטר). צריכה להיות בעיה בתצוגת המחשב? אי תאימות? וכו וכו , מדובר על מחשב I5 עם כרטיס מסך RAD5750. אם כן, אודה להבהרת הנושא כך שכן אוכל לחבר המחשב למסך זה למשל בלי בעיות שיעבוד חלק תודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  14. הזמנתי מחשב בתחילת השבוע (לאחר התייעצויות רבות פה) (ראו את המפרט למטה אם זה עוזר בהמלצה) הייתי עכשיו ב2 חנויות (אופיס דיפו ועוד אחת לידה בסט ביי) ראיתי שם 3 דגמים עיקריים 1) samsung 932bf - 1200 2) LG 1960TR - 1200 3) LG 1900RDVI - 1600 רציתי לדעת חוות דעת על המסכים האלה (ממה שראיתי השלישי באמת נראה בעין הכי טוב) האם הם מתאימים למחשב ואם יש מסך יותר מומלץ מהם (עד 19 אינץ ולא יותר) השימוש העיקרי יהיה תיכנות ומשחקים * ואם חריגה של 100-200 שקל תניב שיפור משמעותי אני מעדיף לחרוג מפרט המחשב: -------------- בפוקס פי סי Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1570 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1348 ASUS P5Q ¤650 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?p…

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  15. השאלה בכותרת תודה

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  16. Started by ori24,

רציתי בבקשה לדעת מה דעתכם על הסמסונג T240? למי שיש את המסך אשמח לחוות דעת. אני שואל כי אני יכול להשיג אותו בסביבות 1450 ש"ח. והאם כרטיס מסך GTX260 יסתדר טוב עם רזולוציות של 24 אינץ? תודה מראש לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  17. Started by moshel7,

קיבלתי את המסך במתנה ורציתי לקבל חוות-דעת לגבי המסך והאים הוא מתאים ל- SAPPHIRE HD-4850

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  18. Started by shma,

אני רוצה להחליף את המסך שיש לי כרגע ואני מתלבט בין מס' דברים ראשית האם ללכת על מסך 24" או גדול ממנו? האם ההבדל בין מסך בעל פנל פשוט לבין מסך בעל פנל אייכותי מורגש באינטרנט או בעבודות אופיס ועד כמה? אני רואה כאן שכמה מממכם רכשו מסך 27" איך אתם מסתדרים עם אינטרנט מבחינת מרחק הישיבה מה המרחק המומלץ לעבודה (לא לצפיה בסרטים) שרצוי לשבת מול מסך 24" או גדול ממנו? האם מסך בעל פנל איכותי נעים יותר לעיין ,בריא יותר לעיין מאשר פנל פשוט? עוד הערה -האם יש טעם לחכות למסכים מבוססי LED שבטח יכנסו במהלך השנה

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  19. שלום רציתי המלצה לשתי סוגי מסכים אחד בגודל 22 אינץ' ואחד בגודל 24 אינץ' כאשר השימושים העיקריים שלהם זה עבודה רגילה של מחשב כגון אינטרנט אופיס VISUAL STUDIO... והכי הרבה לשימוש של צפייה בסרטים ותכני HD !! הייתי רוצה לדעת מה ייתן לי את התמורה הכי טובה מכל סוג מסך ? ובמסך בגודל 22 אינץ' אם יש משהו במחיר יותר נמוך מ-1500 ש"ח אבל לא פחות טוב זה יהיה אחלה בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  20. האתר אמנם בדנית אך אפשר להבין מכניסים את שם היצרן והדגם והנתונים עולים www.flatpanels.DK[br]פורסם בתאריך: 8.04.2009 בשעה 16:14:33 לעבור באתר לשפה האנגלית ולהכנס ל panel search tool

• 2 תגובות
    • 743 צפיות
  21. Started by kobi3797,

התמונות מוצגות בצורה פחוסה כזאת ולא טבעית.. אין מה לעשות בעניין!? היצרנים לא חשבו על העניין הזה? זה ממש לא כיף!! אני שוקל להחזיר את המסך.

• 4 תגובות
    • 743 צפיות
  22. Started by b-nary,

היי, במחשב החדש שלי יש לי התנסות ראשונה עם מסך LCD (שהוא Viewsonic VP930b, אחרי שהיה לי נסיון רק עם CRT כמו F900P), ואני לא יודע איך לנקות אותו בדרך נכונה. אז איך לנקות? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  23. מסך LCD תקציב 1500... מיועד לגיימינג 19 אינטש ... רצוי פאנל מעולה. שיתאים לגיימינג. אין העדפה לחברה.

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  24. Started by israel44321,

אז תראו אני בעיקר קונה ת'מחשב בשיל משחקים אבל אני לא הולך להיות 24/7 על המחשב בשבוע על המחשב משהו כמו 3 /4 שעות ביום על משחקים אז איזה מסך כדאי לי?? שטוח/רחב/דק וגם המחשב אני אשתמש בו לאלישה איסי וכאלה לא סרטים ולא עבודה גרפית אז מה לקחת?? הביאו לי את זה http://skypc.co.il/product.asp?pid=206BW לקחת?? אם לא יש הצעות משהו?

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  25. Started by MOR5AM,

אני צריך מסך 22 רחב ב1700 למשחקים וסרטים איזה מסך יותר טוב ? מסך: SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI ¤1733 מסך: ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI ¤1680 תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 743 צפיות

דיונים חדשים בפורומים