עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלוםלכם, אחרי הרבה זמן קיבלתי סוף סוף את ה- Dell 2007fp. הייתי שמח אם מישהו יוכל לעזור לי ב הושאים הבאים: 1. הכתב מאד קטן ואני לא מצליח לשנות את כל הכתב בווינדוס בלי שהכל מתעוות. האם יש למישהו מושג איך להגדיל את כל הכתב כולל שורת משימות בלי תופעות לוואי. 2. האם צריך לעשות כיול למסך ואם כן איך עושים זאת. הערה: אני מכיר את האופציה של שינוי DPI תודה מראש, אמיר

• 2 תגובות
    • 757 צפיות
  2. כמו בכותרת, ובדגם ספציפי LG 26LC2R באיזה פאנל מדובר? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  3. 2007FP יהי רק עוד כשבועיים.... יש מקום שבו מצאתי 2001FP והשאלה האם מישהו יודע על הבדלים בינהם. לפי נתונים טכניים שניהם 16MS S-IPS

• 3 תגובות
    • 757 צפיות
  4. מבקש ממישהו שימליץ לי איך דגם של מסך זה מבחינת איכות צבע חדות וכו לשימוש כללי באינטרנט הודה לכול מי שיעזור לי מראש עקב רצון לקנות מסך בזמן הקרוב....

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  5. מידע לגבי איכות המסך בעבודה כללית אינטרנט וכו ובסרטים ומשחקים תודה מראש .....!

• 0 תגובות
    • 757 צפיות
  6. הי לפני כמה שנים קניתי להורי מסך "19 שהתאים - ניתן להורידו לגובה השולחן ולהטות אותו אחורה. הדגם שקניתי אז - סמסונג 721s. בתצוגות של חנויות הקניונים לא מצאתי מסך "24-"22 שיש לו את התכונה הזו. השימוש הוא "ביתי קל" - קצת גלישה, מסמכים ומצגות שעוברות במייל מישהו מכיר? תודה

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  7. Started by mc_elad,

בהשוואה למסכי ה-24 הזמינים בארץ בבקשה תגיבו.... דוגמה: באשוואה ל- Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הDELL הרבה יותר טוב?? אם כן -במה?? האסוס יותר טוב?? אם כן - במה??? דיי שווים בביצועיהם!!? עזרה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  8. Started by Andreyy,

שלום! אני מחפש מסך LED 21-23 INC למשחקים כבדים ומשחקי רשת. הבנתי מחבר שלי שהוא משחק על 60 herz הוא מרגיש תקיעות כאלה כאלו שאין לו FPS למרות שיש לו FPS מקסימלי. הוא המליץ לי על מסך כמה שיותר HERZ שיהיה חלק לעומת זאת אני רואה שרוב המוחלט של המסכים הוא 60. רצוי מי שממליץ על מסך שהשתמש בו. הגבלה 1300 אפשר לחרוג.

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  9. Started by shirNoshe,

בדקתי בנתונים..לא ראיתי הבדל, מה בכ"ז ההבדל בניהם?

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by irina20,

ערב טוב אני מעוניינת לרכוש מסך מחשב בגודל של 20 או 19 אינץ' בתקציב של עד 1500 ש"ח הנה 2 דגמים שבעיקר אהבתי ונראים לי טובים אשמח אם תעזרו לי להחליט איזה מבינהם טוב יותר או בכלל תמליצו על מסך מחשב אחר מומלץ יותר מאלה בתווך המחירים האלה הדגם הראשון W1952TQ LG הקישור http://www.lge.com/products/model/detail/W1952TQ.jhtml והדגם השני L207WT LG הקישור http://www.lge.com/products/model/detail/l207wt_1_6.jhtml המסך הולך לשמשללימודים סרטים וחשוב מאוד שהמסך יתאים למשחקים אולי יש מסך MVA במחיר הזה? תודה רבה לעונים =)

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  11. Started by HydroIT,

שלום. יש לי בקשה שאולי תשמע קצת יוצאת דופן, אבל זה על-מנת להוכיח משהו למספר אנשים. אבקש את החסרונות של המסך הנ"ל - Mag AL2237 - כמסך בכללי, ואח"כ כמסך המיועד לעבודה משרדית. תודה לעוזרים. (חיפשתי, לא מצאתי בדיוק Reviews עליו...)

12. Started by Tanya,

ערב טוב, כרגע הרזולוציה של המסך היא1920X1200, וזו ממש חוויה ! הכל כך כך מדוייק ותמונת המסך פשוט נראת מדהים. יש לי בעיה שכל האייקונים נורא קטנים במסך.... יש לי משקפיים, וקצת קשה לי להסתכל. איזו רזולוציה אני יכולה לעשות על מנת להגדיל טיפה את האייקונים? בדקתי כמה רזולוציות אחרות אבל זה יצא נורא מכוער ומטושטש. תודה.

13. שלום, אני צריך מסך למשחקים,תיכנות והרבה קריאה (כל הזמן בפורמים ובבלוגים) והמון המון משחקים (שוב ) אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מסך 22-4 אינץ בתקציב אלף שקלים עד 1200 עריכה:שיניתי גם למסך 24 אם נכנס במסגרת התקציב נהדר אפשר חריגה קטנה אם זה מביא אותי למסך 24 איכותי תודה רבה מתן

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  14. תקציב עד 1300 ש"ח.. תודה רבה שיהיה WIDE... שיהיה עם כניסת DVI כמוב.. יש לי כרטיס 8800 ואני רוצה לנצל אותו.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  15. Started by athi,

^^^

• 3 תגובות
    • 756 צפיות
  16. אני מעוניין להחליף את ה-17 שלי במסך רחב ראיתי שמסכי ה-20 אינץ מצריכים רזולוציה טבעית גדולה יותר ממסכי ה- 19 וגם יש הבדל מחירים משמעותי בקפיצה הזו מ 19 ל- 20 האם מעבר מ 17 רגיל ל 19 רחב יתן שיפור משמעותי בגודל התמונה או שאולי עדיף להחליף ל - 19 רגיל??

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  17. כן... אני יודע שהוא מבוסס TN ועוד מסדרת ה-VALUE של VS (או במילים אחרות "הדגם הכי נחות"). למישהו יש ניסיון אישי איתו? פשוט חבר מעוניין לקנות אותו במחיר רצפה... תודה

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  18. Started by liortaib,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש עם מסך 24 השאלה היא איזה מסך יותר טוב למשחקים על כרטיס מסך 4870 http://www.skypc.co.il/pl_product~51450~9~0.htm http://tms.co.il/product/5461 שניהם נכנסים בתקציב של המחשב שלי.....

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  19. Started by MamaOff2002,

אני מעוניין לקנות מסך LCD 19 INCH חדש לעבודה משרדית ב1000-1300 ש"ח. המליצו לי לקנות מסך provision עם תצוגה רחבה ב1270 ש"ח. כדאי לי לקנות את המסך הזה או שיש מסכים יותר טובים במחירים אלה?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  20. Started by barakp111,

שלום לכולם, קניתי מסך חדש מדגם samsung cream 23 קישור אפשר לראות כאן http://tms.co.il/product/10210 כפי שאתם יודעים יש 2 חיבורים: D-sub (vga) Dvi הבעיה שהמסך הגיע בלי כבל dvi, והכבל dvi שיש לי הוא מסוג dvi-d single lin, שאני יודע שהוא פחות טוב מ dual link עכשיו, השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לחבר את הכבל dvi-d שיש לי או להתפשר על כבל VGA אנלוגי שיש לי (קיבלתי עם המסך) לחלופין, אני יכול גם לקנות כבל DVI מסוג dual link אבל האם זה באמת יהווה הבדל גדול? אני מבולבל :s05: תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  21. Started by R@mi,

חברה אני קונה מסך LCD עדיפות ל19" המסך ישמש בעיקר למשחקים וסרטים וכמו כן קריאה באינטרנט וגלישה וכו.. התקציב 1800 אפשר לחרוג טיפה, אם אפשר להציע רחב הוא יתקבל בשמחה . תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  22. שלום. אני לאחרונה כנראה מזדקן, ואני כבר רוצה לחליף את המסך שלי (Dell U2411), למסך טלוויזיה, לכל הפחות 32 אינצ'. אני גר בארה"ב. מצאתי את המסך המהמם הזה (מבחינת איכות התמונה) - Sony NSX 32" תוכלו לראותו כאן: http://www.abt.com/product/49944/Sony-NSX32GT1.html?utm_source=gan&utm_medium=aff&utm_campaign=k284026&utm_content=InvisibleHand&utm_term=Primary.. 2 עניינים: 1. הדגם הזה כבר הופסק, וקשה להשיג אותו 2. הדגם הזה הינו Google TV - אלמנט שמייקר את המחיר של הטלוויזיה. וכמובן שאין לי שום עניין בפונקציה הזאת. ולכן, בעצם רציתי לדעת אם אתם יודעים איזה דגם החליף את דגם זה (שפשוט הדהים אותי ביופי של התמונה ובעיצוב בכלל). יכול להיות שאם אמצא את הדגם המחליף, גם…

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  23. Started by Oshri17,

שלום! אני רוצה לקנות את המסך הזה אך לפני אני רוצה לברר עליו עוד טיפה. קודם כל השימוש במחשב הוא בעיקר עבודה שוטפת - אינטרנט, וורד בנוסף גם משחקים (לא מהכבדים ביותר) ולפעמים גם צפייה בסרטים. עכשיו שאלות: 1. עד 1400-1500 ש"ח זה המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא לשימושיי? 2. מה סוג הפאנל במסך הזה? 3. בכללי איך המוצרים של חברת XEROX? זה הכל... תודה.

• 4 תגובות
    • 756 צפיות
  24. Started by artv8,

חשבתי לקנות את המסך הזה, מישהו התנסה איתו ? הבנתי שיכול להיות בעיות של מסמכים ואתרי אינטרנט מעוותים בגלל הרזולוציה הגבוהה שלו והעובדה שהוא מסך רחב ? אני רוצה שהמסך שלי ישמש אותי גם לאופיס וגלישה (ולא רק לסרטים ) וחשוב לי שלא יתעייפו לי העניים מהעבודה איתו. קישור : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6939 ***עריכה*** האם כרטיס המסך שיש לי הוא מספיק ? ומה עם מסך 23 אינץ כמו: האם זה לא גדול מדי לשולחן העבודה ? מישהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by ofirr,

כן הייתי מעוניין בתשובות ענייניות בנוגע לכמה שאלות. רוב השאלות אני דיי בטוח, אבל אני רוצה לוודא חד משמעית אם אכן התשובה היא כמו שאני חושב או אחרת. *מה ההבדלים,יתרונות/חסרונות בין ספק כח פנימי לספק כח חיצוני? - אני יודע שהיתרונות בפנימי שהוא מוסתר, אך החיסרון הוא שהוא מתחמם ומחמם גם את הרכיבים שמסביבו. ואם אני לא טועה ל2007wfp יש ספק כח פנימי, האומנם? *ל2007wfp/fp ולvp930b יש מצבים מותאמים מראש (רגיל,סרטים,לילה וכו') כך שלא נצטרך לשחק עם הבהירות ולהתאימה לכל מצב? -אני חושב שכן, אם כן השאלה אם יש כפתורים בחזית/בצד שמעבירים מצבים או שעושים זאת דרך תוכנה מסויימת(דרך המחשב)? *מה ההבדל בין revision A04 לrev החדש שדל הוציאו A05, מישהו יודע למה דל הוציאו תיקון גירסה חדש יותר? מה …

• 3 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.