עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Might,

התקציב שלי הוא בסביבות 700 שקל, מסך 19-20 אינצ' לעבודה בפוטשופ, אינטרנט סרטים ומשחקים גם כן, אבל פחות. אשמח להמלצות וחוות דעת. תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  2. Started by theoherzel,

האם אני מבין נכון שמדובר בפאנ ל TN ? האם יש תמורה עבור המחיר היקר יותר ? בכל מקרה אין לי מקום ל- 24", אני מחפש מסך איכותי, 20-22", חושב על 2007wfp או אולי ה- EIZO הזה. תודה.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  3. Started by aXe,

שלום, שנה טובה(: אני רוצה לקנות מסך רחב, אני לא בטוח לגבי הגדול, המליצו לי על 22" (אבל לא נתנו דגמים, יופי באמת). השימוש העיקרי יהיה עבודה (על מסמכים), אבל גם לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. אולי חשוב לציין שזה מסך שיתחבר למחשב נייד. לגבי תקציב - כרגע אין לי ממש מושג. אני צריך לדעת מה הטווח מחירים (פחות או יותר) כדי להסגר יותר טוב על התקציב. אז, מומחי הפורום.. מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by Dvirw,

שלום אני חדש פה בפורום קניתי בדיוק מסך של LG מדגם W2453V. חיברתי אותו עם חיבורי DVI לכרטיס מסך 4870. הכל עובד טוב ויפה אבל: בסלון יש לנו טלויזיה של LG מדגם 80FR משהו כזה, על הנייר לשני המסכים יש את אותם הנתונים בדיוק, אבל כשאני רואה סרטים בטלוויזיה ובמחשב, אני שם לב שבמחשב האיכות מאוד ירודה לעומת הטלויזיה. המסך במחשב על הרזולוצייה המקסימלית ועדיין אני לא מרגיש את אותו אפקט ה-HD שאני מרגיש כשאני רואה סרט בטלויזיה... יש למישהו פיתרון?

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by adirnasri,

אני רואה במלא מקומות שרשום פאנל המסך:TN מה זאת אומרת ? אני לא מבין את זה תודה מראש

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  6. אם לא תגיע אחת כזו.. נראה לי שלא צריך לשבור יותר מדי את הראש(אלא רק את הכיס :-\) ואלך על זה: http://www.mag.co.il/sg_product~21003026~173~39.htm (נגד המסך הזה -אני לא מאמין שמישהו יכתוב חצי מילה רעה)

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  7. שלום לכולם ראיתי שממליצים על הרבה סוגי מסכים של פנל tn למשחקים וכדומה. אבל אני צריך מסך שהטקסט בו יהיה נעים לקריאה, כי עיקר השימוש שלי הוא אופיס ואינטרנט ומדי פעם סרטים. איזה מסך פנל tn יהיה באיכות טובה לשימושים אלו? אני לא יכול להרשות לעצמי את מסכי ה va למיניהם כי זה הבדל גדול במחיר בשבילי. (נראה לי שצריך ניגודיות גבוהה בשביל טקסטים, אבל מכיוון שכל חברה מודדת לעצמה אז אני לא יכול לחפש לבד...) ממש ממש אודה למגיבים שמשקיעים מזמנם. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by iveco,

קרוב משפחה הציע לי את המסך שלו 50 אינץ פלזמה , חשבתי לקחתי אותו בתוך מסך מחשב אני יודע שפלזמה לא מיועד ממש למחשב אלא יותר לצפיה בטלויזיה שווה לקחת או שזה מיותר ועדיף לקנות LCD LED ? , וכמה רחוק אני אמור לשבת מהטלויזיה ? 3 מטר ?

9. Started by Fertilizer,

אני מחפש מסך מחשב מסוג LCD שיהיה בעל יציאת USB במקום VGA המקובלת כיום בכל המסכים, שאר הפרמטרים לא רלוונטים לי, אשמח קלבל כל לינק או פיסת מידע,

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  10. שלום לכולם: 3 המועמדים שלי הם: סמסונג 2243 יקיר הפורום(האם הוא לא ישן מידי ???) סמסונג T220 -הוא יפה אך מקובע סמסונג 2333 נראה לי בעייתי בעיקר בקטע של הרגלית הבעייתית אז מה כדאי לי לקנות? אודה לתשובתכם המהירה ושיהיה לכולנו שבוע טוב !!!

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by ding,

אני צריך מסך רחב 22" ,למשחקים ,סרטים,עבודה משרדית בסיסית ,מקסימום פוטושופ. מה אתם אומרים על זה: http://tms.co.il/product/5662 מסגרת תקציב של 1300-1400

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  12. Started by Eli100,

אהלן אני צריך מסך לאחי הקטן שהוא משחק אולי פעם בשנתיים , לרוב רק באינטרנט \ סרטים שום דבר מעבר עדיף שיהיה עד 800 ש"ח אם אפשר לרדת עדיף גודל 22

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  13. שלום לכולם, החלטתי להחליף את המחשב העתיק שלי באחד חדש, ויחד איתו גם את המסך. המסך הנוכחי שלי הוא 19" של LG מדגם L1750SQ וכמו שכתוב בכותרת, אני מחפש 22". ראיתי שני דגמים שמשכו את תשומת הלב שלי, ואשמח לדעת מה אתם חושבים עליהם: LG L227WT Samsung T220P בנוסף, אם זה רלוונטי, אתם יכולים לראות את המפרט של המחשב החדש כאן: http://tms.co.il/preview/spec/adh42zxb בתודה מראש. [br]פורסם בתאריך: 16.11.2008 בשעה 00:20:09 מישהו? בבקשה? ???

14. קודם כל סליחה על הבורות ,לקחתי הפסקה גדולה מכל מה שקשור למחשבים וחומרה בעיקר ואני ממש לא מעודכן.... אז ככה,יש לי כרטיס מסך ישן ati radeon 9500 pro 128mb שעשיתי לו אוברקלוק קטן. האם הוא מספיק לצפייה בסרטים באיכות HD על גביי מסך חדש שאקנה שהוא HD ready?,או שצריך לקנות גם כרטיס מסך חדש תומך HD (אם יש דבר כזה)?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  15. שלום, אני מחפש אחר מסך בתקציב של 1400 ש"ח לעבודה משרדית + משחקים לא כבדים במיוחד קראתי המלצות על Xerox XG91D ו- 932B של סמסונג - מה עדיף?

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  16. Started by scylla,

יצא לי להתייעץ עם חבר בקשר לקניית מסך. דרישות שלי מהמסך: 1. כמובן שיראו טוב - מן הסתם. לא מבין יותר מדי בנתונים מה מספיק טוב ומה לא מספיק טוב. 2. דרישה חשובה מאוד - יש לי גם מסך מחשב CRT כרגע וגם טלויזיה בחדר - אני רוצה לצמצם את זה למסך אחד. השאלה אם באיזה מסכים יש אופציה חיבור לYES כמו בדל... 3. המסך מיועד להכל - גלישה, מסמכים, סרטים משחקים. 4. שאלה - אם אני רוצה לראות YES, והרמקולים שלי מחוברים למחשב, איך מסדרים את זה? או שצריך להחליף כל פעם? עכשיו לגבי המסך השני - חבר שני קנה אחרי סקר מקיף והוא מבסוט ממנו עד הגג. הוא אומר שהנתונים של המסך שלו עדיפים משמעותית על הדל, וגם המחיר עדיף ממש ממש משמעותית. עכשיו אני יודע שיש כאן "הייפ" סביב הדל, ואשמח לשמוע למה כמה ואיך. ובמה …

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by alfus73,

היי. האם מישהו יכול להגיד לי מה גובהו של מסך Lg l194Wt בתודה.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  18. שלום לכולם, השאלה פשוטה: אני קונה טלויזיה 32\42 אינץ נגיד את זאת KDL-32BX400 , אני מחבר בכניסה אחת HDMI של הממיר בכניסה שניה מחבר HDMI ישירות מהמחשב (כבל 5 מטר). צריכה להיות בעיה בתצוגת המחשב? אי תאימות? וכו וכו , מדובר על מחשב I5 עם כרטיס מסך RAD5750. אם כן, אודה להבהרת הנושא כך שכן אוכל לחבר המחשב למסך זה למשל בלי בעיות שיעבוד חלק תודה

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  19. Started by Avi Levin,

אהלן, הרגע חזרתי מחנות מחשבים, ביצעתי קנייה של 6000 ש"ח כולל מסך- http://zap.co.il/model.asp?model_id=576849 רציתי לקחת את ה-LG 206WTQ אבל החנות אמרה שהיא לא עובדת עם LG בגלל שירות הלקוחות שלה... אני משער שהמסך הוא TN, אבל מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  20. דוקטורים ראיתי לינק בפורום פעם שמביא השוואה של האיכויות השונות של הפאנלים בתמונות. עכשיו כשאני מחפש מסך אני לא מוצא את הת'רד הזה :kopfpatsch: מישהו הבין על מה דיברתי ויכול לעזור לי נורא בבקשה? המון תודה חברים

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  21. כמו שהכותרת אומרת, איזה מסכים דקים טובים יש בתקציב הנ"ל? מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מסך איכותי, גדול וטוב לעיניים. תודה מראש, מיכאל

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by segev22,

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1284&category_id=c8d88f1bd8e870245c68ea3aaa&PHPSESSID=98fa0735dca1e4715fb856ac1d385dd4 השאלה בכותרת...

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  23. היי, כבר הרבה זמן שאני מחפש אחרי מסך 22 אינג' למשחקים, קצת סרטים, וגלישה בסיסית. אני הולך על פאנל TN בגלל המחיר הסביר (מן הסתם) . הרצתי הרבה חיפושים בפורום ואני כבר לא יודע במה לבחור בכל דיון משכנעים אותי על משהו אחר, ההתלבטות שלי היא בין ה2243bw , 2253bw של סמסונג ו mw221c של asus 2253bw - 2ms , 1:8000 2243bw - 5ms , 1:8000 mw221c - 2ms , 1:3000 אלו הנתונים היבשים, בקשר ל pivot של ה 2243bw זה נתון שלא כל כך מעניין אותי כך שאין צורך לקחת אותו בחשבון. מישהו יכול לעשות לי סדר בראש ולהגיד לי מה בדיוק ההיתרונות והחסרונות של כל אחד, ובשורה התחותנה על מה ללכת ?! שחכתי להגיד אבל אם יש מסך של LG שעדיף על המסכים האלה והוא במחיר שלהם (1300-1400) אשמח לשמוע עליו. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  24. שלום, אני צריך מסך למשחקים,תיכנות והרבה קריאה (כל הזמן בפורמים ובבלוגים) והמון המון משחקים (שוב ) אשמח אם מישהו יוכל לתת לי מסך 22-4 אינץ בתקציב אלף שקלים עד 1200 עריכה:שיניתי גם למסך 24 אם נכנס במסגרת התקציב נהדר אפשר חריגה קטנה אם זה מביא אותי למסך 24 איכותי תודה רבה מתן

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by koof,

שלום כולם, ראיתי הרבה התיחסויות למסכים אחרים ויחס אוהד ל1970HR אבל התעלמות מה1952TQ. במפרט הוא נראה מאוד דומה - קצת יותר איטי, קצת פחות קונטרסט - ויותר זול. אז למי שמשחק רק לעיתים, בעיקר גולש, עבודה משרדית וסרטים - מומלץ?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.