עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by proview,

אני רוצה ליקנות מסך חדש הוא בעיקר למישחקים אם גרפיקה מאוד טובה יש לי כרטיס hd 4870 512mb המליצו לי על samsung 22 lcd 2253 bw מה אתם אומרים?התקציב הוא 1500

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  2. Started by LinPPc,

מיועד ל: צרכי עריכה גרפית (תמונות צילום) טקסט אינטרנט צפייה בסרטים HD 1080P רצוי אך לא הכרחי ומשחקים מפעם לפעם? האם המסך הזה מתאים לצרכים? או שיש מסך אחר מומלץ.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  3. Started by miim17,

משיהוא רכש? יש איפשהוא לראות אותו בחנות ? תודה.

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  4. Started by Yklis,

היי, רכשתי את המסך היום, חיברתי , נראה מהמם! רק מה , המסך כאשר יושב על הסטנד שלו, נוטה בזווית קלה אחורה. רציתי לדעת האם יש דרך (שכרגע אני לא רואה אותה), לשנות את הזווית של המסך. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  5. Started by nirn,

היי , יש לי הזדמנות לרכוש את המסך הזה עבור הבן שלי שבעיקר משחק משחקים ורואה סרטים< כמו כולם כנראה > האם כדאי ? תודה ניר

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  6. שלום. אני לאחרונה כנראה מזדקן, ואני כבר רוצה לחליף את המסך שלי (Dell U2411), למסך טלוויזיה, לכל הפחות 32 אינצ'. אני גר בארה"ב. מצאתי את המסך המהמם הזה (מבחינת איכות התמונה) - Sony NSX 32" תוכלו לראותו כאן: http://www.abt.com/product/49944/Sony-NSX32GT1.html?utm_source=gan&utm_medium=aff&utm_campaign=k284026&utm_content=InvisibleHand&utm_term=Primary.. 2 עניינים: 1. הדגם הזה כבר הופסק, וקשה להשיג אותו 2. הדגם הזה הינו Google TV - אלמנט שמייקר את המחיר של הטלוויזיה. וכמובן שאין לי שום עניין בפונקציה הזאת. ולכן, בעצם רציתי לדעת אם אתם יודעים איזה דגם החליף את דגם זה (שפשוט הדהים אותי ביופי של התמונה ובעיצוב בכלל). יכול להיות שאם אמצא את הדגם המחליף, גם…

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  7. עכשיו, ברור שפאנל E-IPS של דל עדיף על פאנל ה-TN של סמסונג, אבל מביקורות שקראתי ה-24' אינץ' האלה משמעותיים יחסית ל-22' של דל, ובנוסף ה-t240 של סמסונג הוא FULL HD. השאלה שלי היא בעצם, עד כמה משמעותי ההבדל באיכות של ה-2209wa לבין הגודל (והאיכות) של ה-t240, מה עדיף לדעתכם? *המסך יהיה מיועד בעיקר בשימוש לגרפיקה, משחקים וסרטים. *הבדלי המחירים שלהם זניחים, משהו כמו 100-200 ש"ח יותר לסמסונג.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by elad12,

מחפש מסך מחשב 22 אינץ' שיכלול בתוכו רמקולים. המסך מיועד להתחבר למחשב נייד דרך יציאת HDMI כך שיכלול דרכה גם סאונד. התקציב 1000 ש"ח אפשרות לחריגה קטנה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  9. מחיר 800-900 ש"ח רזולוציה 1680x1050 רמקולים מובנים שימושים: אינטרנט ועריכת סאונד ומה הסיפור של היחס ניגודיות? כמה ואיפה זה משפיע אם בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  10. שלום לכל התותחים חייב חוות דעת על LCD- AOC Full HD 42 חברת AOC - איך החברה בטלויזיות ? אם יש בעיות איתם ! השימוש שאני עושה בה זה בעיקר חיבור למחשב וסרטי HD לינק לפרטיים על הטלויזיה http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=543&CategoryName=TV_Plasma_LCD&AuctionId=7726357 אני חייב להחזיר תשובה אם אני לוקח אותה עד הערב ים של תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  11. המסך הוא לרוב למשחקים..... גם לסרטים\סדרות אבל לרוב למשחקים אז השאלה היא האם המסך ASUS 24 MK241H 2ms הוא טוב או לא? בנוסף אם אתם ממליצים אל משהו שונה בבקשה תציעו כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא עד 2500 אבל עדיף לא לעבור את ה2300

• 6 תגובות
    • 745 צפיות
  12. Started by Tanya,

ערב טוב, כרגע הרזולוציה של המסך היא1920X1200, וזו ממש חוויה ! הכל כך כך מדוייק ותמונת המסך פשוט נראת מדהים. יש לי בעיה שכל האייקונים נורא קטנים במסך.... יש לי משקפיים, וקצת קשה לי להסתכל. איזו רזולוציה אני יכולה לעשות על מנת להגדיל טיפה את האייקונים? בדקתי כמה רזולוציות אחרות אבל זה יצא נורא מכוער ומטושטש. תודה.

13. תקציב ראשוני שלי היה בסביבות 3500 ש"ח... רוצה לעריכה של תמונות דו מימדית בלבד... התלבטות בין EIZO 2431WE לבין DELL2408WFP ...... קראתי המון המון כאן... אבל קצת יצאתי מבולבל מהמון דיונים שונים. בשורה התחתונה שי לי 2 שאלות: 1 הDELL הבנתי שיש לו HD ולEIZO לא ראיתי שכתוב אולי אני טועה..... 2 אני מצלם על DSLR בפורמט ADOBERGB והבנתי שהEIZO מציג טוב עבור SRGB... הכל כבר בלבל אותי.... אני עובד עם פוטושופ ..... האם זה משנה בכלל? כי אני נוטה לכיוון הEIZO בגלל הבדל מחיר שאני יכול לספוג עבור איכות כזו אבל אולי זו טעות לא לקנות HD בימים כאלו... תודה

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  14. Started by xetroking,

צריך תוכנה למציאת פיקסלים שרופים.. שם או הורדה תודה לעוזרים...

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  15. Started by Amit_Gaming,

רציתי לדעת האם מסך מחשב LG W2453V LCD הוא טוב ? ואם הוא יכול לשמש גם כטלויזיה ? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=726430 - פרטים על המסך . אם יש משו יותר טוב בסביבות המחיק הזה תציעו . הניגודיות שלו טובה יחסית ?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  16. Started by roniok,

לפי מה שאני מבין מסכי CRT פועלים באמצעות קרן אלקטרונים שסורקת את המסך שורה אחר שורה. לכן רוב מסכי הCRT מוגדרים כחסרי רזולוציה טבעית. מה שרציתי לדעת זה איך הקרן עצמה מסתדרת עם כמות זרחנים משתנה ואיך בעצם הם מסתדרים לפי הרזולוציה שנבחרה?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  17. Started by ding,

אני צריך מסך רחב 22" ,למשחקים ,סרטים,עבודה משרדית בסיסית ,מקסימום פוטושופ. מה אתם אומרים על זה: http://tms.co.il/product/5662 מסגרת תקציב של 1300-1400

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  18. באופיס דיפו מוכרים רק TN גם בביג בוקס המצב לא טוב יותר. אני מוכן להשקיע עד 2K למסך 20 אולם נראה לי הגיוני לקנות משהו לאחר שמתרשמים ממנו בעין. בפרט הייתי מעוניין לראות את LG L2000CP ו HP LP2065 .

19. הי לפני כמה שנים קניתי להורי מסך "19 שהתאים - ניתן להורידו לגובה השולחן ולהטות אותו אחורה. הדגם שקניתי אז - סמסונג 721s. בתצוגות של חנויות הקניונים לא מצאתי מסך "24-"22 שיש לו את התכונה הזו. השימוש הוא "ביתי קל" - קצת גלישה, מסמכים ומצגות שעוברות במייל מישהו מכיר? תודה

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  20. Started by shoam003,

שלום אני מחר קונה מסך חדש. ואני לא יודע איזה מסך לבחור למפרת שלי חשבתי Dell u2312hm. כרטיס מסך Radeon hd 6950. מעבד i5 2500k. לוח בקרה P67A-UD3-B3. אני משחק הרבה מחשב ורואה הרבה סרטים. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  21. Started by Max Yakovi,

שלום לכל התותחים Rtx 4090 13600k 32ram 1200w זה המפרט מקבל אותו עוד שבוע אני מתכוון לשחק בו עם מסך מסוג סמסונג 55ue8000.אין לו hdmi 2.1 רק2.0 אבל מסוגל הוא לעשות 120hz השאלה אם מפרט כזה 4k 60hz יפגע בביצועים? יגביל את הכרטיס מסך? אני לא אוהב משחקים מהירים...יותר סגנון של god of war-the witcher-red head.חובה להחליף מסך או אפשר להסתפק בזה?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  22. Started by דודיפלצת,

שלום לכולם. השבוע נדפק לי המסך (פיליפס 200W שקניתי לפני כמה שנים בהמלצת הפורום והייתי מאוד מרוצה ממנו) ונאלצתי לקנות מסך בזריזות. קראתי קצת בפורום והחלטתי על הסאמסונג הנ"ל. המסך באמת מרשים מאוד ולמרות שה-PIVOT לא ממש בשימוש אצלי, ההגבהה דווקא כן. אבל, לצערי לא הצלחתי להגיע לצבעים שנראו לי אמיתיים. למישהו יש הצעה לכיול? תודה מראש, דודי

23. Started by mc_elad,

בהשוואה למסכי ה-24 הזמינים בארץ בבקשה תגיבו.... דוגמה: באשוואה ל- Dell 24" 2408WFP Wide Ultrasharp Black Only הDELL הרבה יותר טוב?? אם כן -במה?? האסוס יותר טוב?? אם כן - במה??? דיי שווים בביצועיהם!!? עזרה

• 1 תגובה
    • 745 צפיות
  24. Started by shirNoshe,

בדקתי בנתונים..לא ראיתי הבדל, מה בכ"ז ההבדל בניהם?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות
  25. אני עם המסך של אסוס mw221c ואני מחובר כרגע דרך החיבור הכחול (VGA) בעזרת מתאם לכרטיס מסך 8800gts 640mb , מה אתם אומרים להשאיר את זה ככה או לקחת את הכבל DVI ולחבר בשתי החיבורים גם במסך וגם במחשב DVI ?

• 2 תגובות
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים