עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by moshel7,

קיבלתי את המסך במתנה ורציתי לקבל חוות-דעת לגבי המסך והאים הוא מתאים ל- SAPPHIRE HD-4850

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  2. Started by HellBoY,

W2252TQ של LG מוצע למכירה ב890 שקלים. האם שווה לקנות אותו או להוסיף עוד 200 שקל ולקנות מסך אחר כמו 2243BW ? שווה את ההפרש במחיר? חשוב לציין שהשימושים הם לא יותר ממשחקי רשת (מיפלסטורי וכו') אינטרנט, ואופיס. בעיקרון אני מחפש את המסך הכי זול שיתן את התמורה הכי טובה. יש היום כל כך הרבה מסכים בשוק שכל שבוע יש מבצע על משהו אחר ואיבדתי את היידים והרגלים. אם מישהו יוכל להסביר לי/לתת לי דגמים מומלצים בסביבות ה800-900 שקל, או שבכלל שווה להשקיע עוד 200-300 שקל ולרכוש מסך אחר? דברו אלי! תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  3. Started by HAPOELTA,

הוא יותר טוב מה-226BW? יש מסכים טובים יותר של Samsung במחיר שלו?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  4. איך הוא?? למישהו יש ניסיון איתו? הנתונים היבשים הם: Panel Type: a-si TFT/TN Viewable Size: 20.1" Pixel Pitch: 0.255mm Brightness (Typical): 300 cd/m² Contrast Ratio (Typical): 800:1 Viewing Angle (H/V, Typical): 160°/160° (CR>5) Aspect Ratio: 4:3 Interface: Analog/Digital Response Time (Typical): 5 ms Native Resolution: 1600 x 1200 Maximum Color: 16.7M Input Video Signal: Analog RGB, DVI Digital Link Sync Type: Separate H/V, Composite HV, SOG Input Connectors: 15-Pin D-Sub, DVI-D Power Consumption: 36 Watts (max) VESA® Wall Mount: 100 mm (optional) Emission Standard: TCO '99 Bezel Color: Silv…

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  5. שלום לכולם! אני עוסק בעריכה גרפית והבאה לדפוס ואני חייב לקנות מסך חדש אני לא יודע אם 22 או 24 אינץ' תמליצו לי בבקשה על מסך טוב 22 או 24 אינץ' לעריכה גרפית התקציב פתוח העיקר איכות המסך תודה.

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  6. מזה מספר שבועות אני קורא פה בפורום אודות מסכים מומלצים וסוגי פאנלים. ראשית החכמתי מאוד שאלתי כרגע היא כזו: מסך עם פאנל איכותי יקר באופן יחסי, אולי כדאי לרכוש טלויזיה lcd ששם מין הסתם פאנל איכותי ולהנות מכל העולמות. ראו למשל באופיס דיפו יש מותג שלהם - Ativa ,1792X1344 8ms 1:500 :s05: מה דעת החברים הנכבדים בפורום? דרך אגב בגירה, יצא לך לבדוק ולחוות דיעה אודות xerox d91g ? הוא אינו איטי מדי ? ( 25ms ). תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  7. Started by shirNoshe,

בדקתי בנתונים..לא ראיתי הבדל, מה בכ"ז ההבדל בניהם?

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  8. Started by mor873,

שלום קיבלתי מסך LM2230W DAEWOO 22 - טוב ברור לי שזה לא מסך בין הטובים ל 22 אבל שמקבלים זה מה יש , בסה"כ מסך יפה ורואים מצויין. השאלות? 1.האם ממולץ\צריך לשים על הרזולוציה הגבוהה ביותר ? 1050*1680 2.איזה קצב רעינון מומלץ? 3.האם זה נורמלי שאתרי אינטרנט נצפים באותו גודול כמו ב 19 רק שהשטח הלבן בצדדים רק גודל ? 4.האם רזולוציה גבוהה עשויה לגרום להאטת קצב המשחק ? (כרטיס 9600XT 256 תודה על התשובות !

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  9. שלום לכולם, השאלה פשוטה: אני קונה טלויזיה 32\42 אינץ נגיד את זאת KDL-32BX400 , אני מחבר בכניסה אחת HDMI של הממיר בכניסה שניה מחבר HDMI ישירות מהמחשב (כבל 5 מטר). צריכה להיות בעיה בתצוגת המחשב? אי תאימות? וכו וכו , מדובר על מחשב I5 עם כרטיס מסך RAD5750. אם כן, אודה להבהרת הנושא כך שכן אוכל לחבר המחשב למסך זה למשל בלי בעיות שיעבוד חלק תודה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  10. Started by yoni_h,

אם אני קונה עכשיו מסך חדש 23'', כנראה שאצטרך גם להחליף את הכרטיס מסך הקיים כדי שיחזיק לי את הרזולוציה של המסך החדש? בנוגע לסרטי וידאו, יש הבדל ממשי באיכות תמונת הוידאו בין כרטיסי מסך שונים? כרגע יש לי מסך 17'' עם כרטיס מסך GEFORCE 9400GT 1GB. למשחקים אני כמעט בטוח שאצטרך כרטיס מסך חדש, אבל מה בנוגע לסרטי HD, או סרטים בכללי? תודה מראש לעוזרים =]

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  11. היי אני לא צריך מסך איכותי יותר מדי לעריכת וידאו או למשחקים- אני מעדיף מסך של סמסונג,גודל 20/22 בתקציב שלא יחרוג מ 850, אם החריגה ממש הכרחית והיא יחסית קטנה (20-50 שקלים) אז אין בעיה. אני אשמח להמלצות. תודה (המסך למחשב חדש,אם אתם צריכים את הדגם של הכרטיס מסך מסיבה כלשהי-הנה הוא: GTS250)

• 1 תגובה
    • 800 צפיות
  12. Started by massinvallus,

המסך יהיה בעיקר לשימוש בתוכנות שדורשות רזולוציה של 1200X1600. אין צורך במסך שמתאים למשחקי מחשב, הדרישה היחידה היא הרזלוציה הגבוהה. עדיף מסך שלא יעייף יותר מדי את העיניים, כי יהיו ימים שאני אשתמש בו כמה שעות ברצף. בדקתי בזאפ, וראיתי שאלו שלושת המסכים הכי זולים שמספקים את הרזולוציה הדרושה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=473726 http://zap.co.il/model.asp?model_id=499949 http://zap.co.il/model.asp?model_id=415703 האם המסך של דל 2007FP מספיק טוב? האם יש צורך להוסיף את ה500 שקל בשביל אחד ממסכי הLG? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  13. טוב הכותרת אומרת הרוב, בעקרון אני חושב על קניית LCD, יש לי כרגע CRT 17 של MAG, ולא ממש יודע מה לחפש ומה חשוב בשביל שיריץ משחקים בצורה טובה: קצב רענון או ניגודיות וכו. אז בעיקרון אני צריך המלצה למסכים שידועים כאלו שפועלים יפה עם משחקים, יש לי כרטיס גרפי סביר +(7900GT) ואני לא רוצה שהמסך יוריד מהביצועים.

• 2 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by phoenixtb,

שלום רב לכולם. עשיתי חיפוש בכל מיני מקומות ולא הצלחתי לימצוא פירוט על המסך (חשוב לי לדעת מה הפאנל שלו). האם מישהו יודע מהו סוג הפאנל של מסך זה?? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  15. 1907FPוDell או Vs vx922 או אפילו הlg 1970hr?

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by TiGeRGuY,

היי התקציב שלי הוא 1500 ולא ממש מאפשר חריגה. אני לא מוכן להתפשר על מסך לא רחב. השימושים: קריאה, סרטים וקצת משחקים. דרישות: יחס ניגודיות סביר לסרטים, גודל נקודה כמה שיותר קטן, זמן תגובה העיקר שלא יהיו מריחות מורגשות. צימצמתי לי את הבחירה לכמה דגמים מסויימים וקיוותי שתוכלו לעזור לי בבחירה. הדגמים: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=472837 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=577957 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB187910=187953&DB55019=138766&DB4147=4920 אז מה אתם אומרים? מה ההבדל בין הדגמים השונים של ה 19? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 800 צפיות
  17. Started by ofirr,

כן הייתי מעוניין בתשובות ענייניות בנוגע לכמה שאלות. רוב השאלות אני דיי בטוח, אבל אני רוצה לוודא חד משמעית אם אכן התשובה היא כמו שאני חושב או אחרת. *מה ההבדלים,יתרונות/חסרונות בין ספק כח פנימי לספק כח חיצוני? - אני יודע שהיתרונות בפנימי שהוא מוסתר, אך החיסרון הוא שהוא מתחמם ומחמם גם את הרכיבים שמסביבו. ואם אני לא טועה ל2007wfp יש ספק כח פנימי, האומנם? *ל2007wfp/fp ולvp930b יש מצבים מותאמים מראש (רגיל,סרטים,לילה וכו') כך שלא נצטרך לשחק עם הבהירות ולהתאימה לכל מצב? -אני חושב שכן, אם כן השאלה אם יש כפתורים בחזית/בצד שמעבירים מצבים או שעושים זאת דרך תוכנה מסויימת(דרך המחשב)? *מה ההבדל בין revision A04 לrev החדש שדל הוציאו A05, מישהו יודע למה דל הוציאו תיקון גירסה חדש יותר? מה …

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  18. Started by nadavcj,

היי חברים, אשמח לקבל המלצות על מסך לד או LCD בעלות של עד 1000 שקלים. הגדלים הרצויים הם בין 23 ל 24 אינטש. השימושים הם עבור שימוש בסיסי של גלישה, מסמכי אופיס. לא מתכוון לעשות שימוש במשחקים. התכונה היחידה שחשובה לי באמת היא שהמסך יהיה נוח עבור קריאה של מסמכי טקסט. תודה

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  19. Started by Baz34,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצות למסך 22'' , שימוש עיקרי: משחקים (במיוחד FSX ). שמעתי טענה נפוצה במסכי ה-22'' לגבי הרזולוציה שלהם. האם אכן ישנה בעיה מסוג זה או אחרת במסכים בקטגוריה זו? תודה מראש למתייחסים

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  20. כלומר, איך אני מוצא אותם? תודה

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  21. שלום אני מחפש מסך איכותי עדיף 22'' וטוב למשחקים וסרטים בעיקר בתקציב של 800 שקל. הוא יתווסף למערכת הבאה: amd X3 720 hec 500W ati 4570/4850 לא סגור עדיין 4g זכרון Gigabyte MA-770T-UD3P בלי חריגות גדולות בבקשה. תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  22. קניתי מסך חדש, Samsung SyncMaster 2333SW. מסך שנראה נפלא, מראה מאוד אלגנטי ומרענן אחרי שנים עם מסך CRT 17". אחרי חצי שעה שעברה באיטיות רבה על מנת לחבר את המסך לרגלית (פטנט מפגר) חיברתי חשמל, חיברתי DVI (הכל בא ביחד כמובן), המסך לא מציג כלום.. הוא אפילו לא רושם ש"לא קיים אות" או משהו כזה כמו שהוא אמור לרשום ברגע שיש תקלה בחיבור וכדומה.. המנורה פשוט מהבהבת וזהו.. אי אפשר ללחוץ על התפריט אלא רק על הכפתור שמשנה את סוג האות Digtal או Analog. עכשיו מחוברים יחדיו לכרטיס מסך המסך הישן והמסך החדש ככה שאוכל אולי לסדר זאת דרך המחשב. עכשיו הדבר הכי מוזר בעניין, הוא שמסך אחר לדוגמא LCD שמתחבר למחשב דרך הDVI עובד נורא טוב והמסך שלי מתחבר למחשב אחר דרך הDVI ועובד נפלא. לא יודע כבר מה לע…

• 3 תגובות
    • 799 צפיות
  23. Started by Comie,

ובנוסף אם אפשר הסבר על החיבורים של כל מסך למה הם מתאימים? תודה!

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  24. Started by Mesatla,

אני לא בטוח ומפחד לקנות שם כי אני יודע שהם עושים המון בעיות עם האחריות והשירות ואני רוצה לדעת אם לקנות או לא דחוף תודה. (הCRT שלי צולה אותי בחום שלו)

• 0 תגובות
    • 799 צפיות
  25. Started by ftzahi22,

יש לי כ.מסך X800XL מחפשLCD שלא יהיו מריחות עד 2000 שח בערך ראיתי את 1970HR עם 6600 רגיל ולא התלהבתי ,שיחקו קאונטר סטריק והרגשתי שהמסך איטי מחפש משהו יותר טוב

• 5 תגובות
    • 799 צפיות

דיונים חדשים בפורומים