עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by idofr,

היייי כולם, אני צריך עזרה... אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD ~20 אינטש שיהיה widescreen וישמש גם לטלביזיה גם למחשב....התקציב הוא גגגגגגגגג 2000 ש"ח אבל עדיף על ה1500-1800 ככה.... תודה מראש עידו

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  2. שלום, אני לא משתמש חדש, קרתה תקלה עם המשתמש הקודם לכן פתחתי חדש, לכן אני אל חדש בפורום שאלתי היא בקשר למסך הספציפי הזה שראיתי ב KSP עולה 1500 במזומן. הינה קישור למוצר בחנות : http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4599 DELL 1908FP והינה קישור: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=biz&cs=555&sku=320-5293 כעיקרון אני מוכן להוציא עד 1600 שקל בערך. לכן כשראיתי אותו בקיי אס פי (כן אני מוכר עם הדעות של כולם ולכן מבקש לא להגיב בנושא), הקטע שחיפשתי בנועה, איי קיו, וסקיי ואין אצלהם את המסך הזה אלה גירסא שהיא e.... ולא הסדרה של ה ULTRASHARP מה שאני מענויין לדעת, האם למישהו יש את המסך הספציפי? מישהו התנסה איתו? אני לא גיימר כרגע, אבל כן משח…

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by NeptuneMB,

שלום לכולם. אחי מעוניין לרכוש מסך LCD. השימוש: גלישה מרובה באינט', הקלדה (WORD EXCEL), ומעט מעט מאוד משחקים(ממש לא כבדים). לדעתי מסך מדגם LGL1900R מספק את הצרכים. האם יש מסכים נוספים בטווח מחירים הזה? תודה, מוטי.

4. Started by roisg,

אני מתכוון לרכוש מסך DELL2407. למי שכבר רכש מסך זה (או אחרים של דל) - האם יש חנויות או אתרים מומלצים במיוחד ? כאלו שהשירות יהיה טוב אם יתגלו בעיות והמחיר הוגן. תודה

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  5. Started by kisin,

אני מחפש לקנות מסך בגודל 19-22 אינץ. המסך הוא בעיקר למטרת עבודה (אני מתכנת וצריך לשבת שעות ארוכות מול המחשב כל יום) ואינטרנט ובנוסף יהיה נחמד לראות איתו סרטים פה ושם. אני לא רוצה להוציא יותר מדי על מסך שמיועד בעיקר לעבודה אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות מסך קקי. יש לכם המלצות למסך כזה (עדיף כמה שיותר אינץ) במחיר סביר של בערך 1500 שקל (אם יש יותר זול - יותר טוב )

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by SamsungUser,

שלום, קבלתי מסך LCD 19 אך הוא לא מתאים במידה של השולחן. יש אפשרות לתלות אותו על הקיר ? (הוא בעל רגלית מתפרקת.) תודה.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  7. Started by Godmoney,

24" AOC 24" LCD 416V 22" NU W2221A 22'' LCD

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  8. שלום לכולם, אני מזה כחודש מחפש מסך טוב שיענה על כל דרישותיי ולאחר הרבה התיעצויות ובירורים החלטתי לרכוש את המסך eizo S1931 , אך אני לא מצליח להבדיל בין הדגמים השונים (באתר יצרן לא מפורט) הדגמים הם: eizo S1931 SH eizo S1931 H eizo S1931 A eizo S1931 E eizo S1931 SA המסך הוא מסך יקר ואני לא רוצה לקנות דגם שאני לא יהיה מרוצה ממנו , ובכל זאת אני לא מצליח להבין מה ההבדל בין כל הדגמים האלו (כל הדגמים מופיעים באתר zap ) והמפרט שלהם זהה לחלוטין. אנא ממכם אם משהו יודע לומר לי מה ההבדלים אשמח לשמוע. תודה. ניר.

• 2 תגובות
    • 748 צפיות
  9. חבר'ה קניתי את המסך הזה cmv 221d .. אני פותח אותו מהקופסא אני רואה שהתקע לחשמל הוא לא ישראלי בכלל WTF הם מצפים (ksp) שהלקוחות יקנו בעצמם מעביר ישראלי?!?! תגידו לי אם זה נורמאלי ככה למה זה מעלה לי ת'בובונים בראש!

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  10. השאלה בכותרת. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 748 צפיות
  11. Started by ftzahi22,

יש לי כ.מסך X800XL מחפשLCD שלא יהיו מריחות עד 2000 שח בערך ראיתי את 1970HR עם 6600 רגיל ולא התלהבתי ,שיחקו קאונטר סטריק והרגשתי שהמסך איטי מחפש משהו יותר טוב

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  12. Started by Oshri17,

שלום! אני רוצה לקנות את המסך הזה אך לפני אני רוצה לברר עליו עוד טיפה. קודם כל השימוש במחשב הוא בעיקר עבודה שוטפת - אינטרנט, וורד בנוסף גם משחקים (לא מהכבדים ביותר) ולפעמים גם צפייה בסרטים. עכשיו שאלות: 1. עד 1400-1500 ש"ח זה המסך הטוב ביותר שאני יכול למצוא לשימושיי? 2. מה סוג הפאנל במסך הזה? 3. בכללי איך המוצרים של חברת XEROX? זה הכל... תודה.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  13. שלום לכולם, אני נוסע יום ראשון לקנות מסך ואני רוצה שהוא יהיה לפחות 19" ואם יש אפשרות ליותר אז יותר..ניגודיות טובה והכי חשוב פאנל איכותי. למרות שכנראה יכנס לי בתקציב רק פאנל TN אז אם יש אפשרות לאיכותי אודה לכם..המסך מיועד למשחקי FPS בעיקר וקצת עבודות גרפיות,גלישה באינטרנט ושימושים יומיומיים. מה נכנס בתקציב ואם יש אפשרות לשאוף לכיוון ה20",למרות שקשה לי להאמין.תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  14. כמו בכותרת, ובדגם ספציפי LG 26LC2R באיזה פאנל מדובר? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  15. מחכה כבר חודש למסך החדש שלי Samsung 245T וסוף סוף אתמול הוא הגיע לארץ ונחשו מה? המסך הגיע דפוק ליבואן... עכשיו צריך לחכות לעוד מסך לא מבין למה הם מזמינים רק אחד, גם כן היבואנים הקמצנים האלה... :'( עוד מישהו הזמין את המסך הזה וצריך לקבל אותו?

• 5 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by Tal-T,

איזה מסך הייתם קונים? מה יותר טוב למשחקים סרטים וכו'? הסמסונג T190P , http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716891 או הLG L1900R: http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=1905 מה עדיף? מה פאנל יותר איכותי?

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  17. Started by artv8,

חשבתי לקנות את המסך הזה, מישהו התנסה איתו ? הבנתי שיכול להיות בעיות של מסמכים ואתרי אינטרנט מעוותים בגלל הרזולוציה הגבוהה שלו והעובדה שהוא מסך רחב ? אני רוצה שהמסך שלי ישמש אותי גם לאופיס וגלישה (ולא רק לסרטים ) וחשוב לי שלא יתעייפו לי העניים מהעבודה איתו. קישור : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6939 ***עריכה*** האם כרטיס המסך שיש לי הוא מספיק ? ומה עם מסך 23 אינץ כמו: האם זה לא גדול מדי לשולחן העבודה ? מישהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  18. היי האם זה מסך איכותי?

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by Artemis Entreri,

שלום אני מתלבט אם לקנות את ה chimei 222H או (במחיר יותר זול) את ה-samsung 2243BW לשניהם יש כוונון גובה שזה פיצ'ר חשוב עבורי, אבל אני מודאג מהזווית צפיה ואיכות התמונה בעיקר. היה לי Benq T2200HD ומכרתי אותו בגלל זווית צפיה נוראית (הייתי מזיז מעט את הראש והצבעים היו משתנים בצורה מטורפת) כיום חזרתי למסך 19" LCD של MAG שהוא די ישן (8MS) והזווית בו דווקא סבבה אני חושב שהוא TN אבל הוא הרבה יותר טוב מבחינת זיווית ובהירות מאשר ה-BENQ (אבל יש פיקסלים שרופים..) אשמח להמלצות, תודה !

20. Started by Yklis,

היי, רכשתי את המסך היום, חיברתי , נראה מהמם! רק מה , המסך כאשר יושב על הסטנד שלו, נוטה בזווית קלה אחורה. רציתי לדעת האם יש דרך (שכרגע אני לא רואה אותה), לשנות את הזווית של המסך. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  21. Started by barakp111,

שלום לכולם, קניתי מסך חדש מדגם samsung cream 23 קישור אפשר לראות כאן http://tms.co.il/product/10210 כפי שאתם יודעים יש 2 חיבורים: D-sub (vga) Dvi הבעיה שהמסך הגיע בלי כבל dvi, והכבל dvi שיש לי הוא מסוג dvi-d single lin, שאני יודע שהוא פחות טוב מ dual link עכשיו, השאלה שלי היא כזאת האם עדיף לחבר את הכבל dvi-d שיש לי או להתפשר על כבל VGA אנלוגי שיש לי (קיבלתי עם המסך) לחלופין, אני יכול גם לקנות כבל DVI מסוג dual link אבל האם זה באמת יהווה הבדל גדול? אני מבולבל :s05: תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  22. המסך עבד עד עכשיו עם המחשב ושהעברתי אותו למחשב אחר הוא פשוט נדלק ולא מציג כלום ואי אפשר לעבור בין SOURCE ושניסיתי להחזיר למחשב שלי הוא גם לא פעל ניסיתי את כל החיבורים איך אני מסדר את זה

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  23. שלום. אני לאחרונה כנראה מזדקן, ואני כבר רוצה לחליף את המסך שלי (Dell U2411), למסך טלוויזיה, לכל הפחות 32 אינצ'. אני גר בארה"ב. מצאתי את המסך המהמם הזה (מבחינת איכות התמונה) - Sony NSX 32" תוכלו לראותו כאן: http://www.abt.com/product/49944/Sony-NSX32GT1.html?utm_source=gan&utm_medium=aff&utm_campaign=k284026&utm_content=InvisibleHand&utm_term=Primary.. 2 עניינים: 1. הדגם הזה כבר הופסק, וקשה להשיג אותו 2. הדגם הזה הינו Google TV - אלמנט שמייקר את המחיר של הטלוויזיה. וכמובן שאין לי שום עניין בפונקציה הזאת. ולכן, בעצם רציתי לדעת אם אתם יודעים איזה דגם החליף את דגם זה (שפשוט הדהים אותי ביופי של התמונה ובעיצוב בכלל). יכול להיות שאם אמצא את הדגם המחליף, גם…

• 1 תגובה
    • 747 צפיות
  24. Started by Amit_Gaming,

רציתי לדעת האם מסך מחשב LG W2453V LCD הוא טוב ? ואם הוא יכול לשמש גם כטלויזיה ? http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=726430 - פרטים על המסך . אם יש משו יותר טוב בסביבות המחיק הזה תציעו . הניגודיות שלו טובה יחסית ?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by elad12,

מחפש מסך מחשב 22 אינץ' שיכלול בתוכו רמקולים. המסך מיועד להתחבר למחשב נייד דרך יציאת HDMI כך שיכלול דרכה גם סאונד. התקציב 1000 ש"ח אפשרות לחריגה קטנה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים