עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום לכולם. אז ככה יש לי רק מחשב נייד ואני מחפש מסך 19 אינץ' לחבר אליו. לא מעניין אותי זמן תגובה או ביצועים עם משחקים, מה שכן חשוב לי זה שאת התמונות שלי אני יוכל לרואות באיכות הטובה ביותר. אני לא רוצה להשקיעה יותר מ 1700 ש"ח אם מישהו פה מבין בתחום הזה אני מאוד יעריך את העזרה שלך. תודה

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  2. מחיר 800-900 ש"ח רזולוציה 1680x1050 רמקולים מובנים שימושים: אינטרנט ועריכת סאונד ומה הסיפור של היחס ניגודיות? כמה ואיפה זה משפיע אם בכלל? תודה

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  3. אני רוצה לקנות את המסך של DELL 2209WA. אני רגיל למסך CRT 17 אינץ עם רזולוציה 1024X768 - ברזולוציה הזאת רואים את הכתב בצורה מעולה. האם גם במסך רחב 22 אינץ עם רזולוציה 1680x1050 רואים את הגופנים באותו גודל?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  4. סוף סוף כתבה שעושה קצת סדר בעניינים ומפריכה את השטויות של הנתונים המופרכים שמביאות יצרניות המסכים. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3502901,00.html

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by segev22,

http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1284&category_id=c8d88f1bd8e870245c68ea3aaa&PHPSESSID=98fa0735dca1e4715fb856ac1d385dd4 השאלה בכותרת...

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by יוסףש,

bgrl

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by koof,

שלום כולם, ראיתי הרבה התיחסויות למסכים אחרים ויחס אוהד ל1970HR אבל התעלמות מה1952TQ. במפרט הוא נראה מאוד דומה - קצת יותר איטי, קצת פחות קונטרסט - ויותר זול. אז למי שמשחק רק לעיתים, בעיקר גולש, עבודה משרדית וסרטים - מומלץ?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  8. בבקשה זה חשוב לי...

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  9. התקציב עד 1000 אבל אני מחפש משהו בסביבות 800-900 שקל, אבל אם יש הבדל באיכות ששווה את הכסף אז כן אני אחרוג. אני רוצה מסך 22 אינץ', בעיקר למשחקםי וגם לסרטים - על מה צריך להסתכל כשקונים מסך? יש חברה שידוע שיש לה מסכים איכותיים במחירים סבירים? (חח אני נשמע כמו פרסומת) תוכלו להמליץ על מסך מKSP בתקציב שלי?

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  10. מחפש מסך טוב למשחקים וגם לרגיל שיראו טוב ! תמליצו לי מקווה שתעזרו לי...

• 8 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by navk2,

קניתי אותו לפני קצת יותר משנתיים ב1700 , היה שווה ? זה מסך טוב בכללי ??

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  12. Started by mj23,

היי אני רוצה לקנות מסך LCD איכותי במחיר עד 1700 שקל שהגודל יהיה 24 אינצ מה אתם ממליצים?!

• 5 תגובות
    • 759 צפיות
  13. Started by Kitt0s,

אני מחפש לקנות מסך בגודל 19 אינץ או יותר למטרת סרטים, עבודה משרדית וגם קצת משחקים.. מעדיף שיהיה מסך רחב. התקציב הוא 800-950 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  14. Started by LOOSE,

סוףכלסוף אחרי 5.5 שנים שעבדתי עם LG 17" (שהיה מעולה!) שדרגתי ל ASUS MK241H :> ויש לי כמה שאלות! 1) איך שמים על מצב HD?< נסיתי דרך הכ.מ וזה מה שהוא נתן לי http://img101.imageshack.us/img101/7489/s2bt6.jpg 2) מה לעזאזל ? איך הופכים את זה את העמוד בגודל המסך ? http://img254.imageshack.us/my.php?image=wtfcm2.jpg 3) יש תוכנה שעוזרת לכייל מסך נכון ? איך אאפשר להשיג אחת כזו ? 4) המסך אמור לעבוד עם רזולוציה של 19200 על 1080 אבל רואים מוזר ככה למה ? 5) קשה לקורא טקסט לא ביגלל שהוא לא ברור אלה בגלל ה 60HZ יש פתרון לזה ?

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  15. Started by or,

היי, רציתי לדעת איזה מסך עדיף מהבאים ולמה: T260HDו Samsung W2600Hו LG VX2640WוViewsonic אני נוטה לכיוון הסמסונג, בעיקר בגלל כל החיבורים והרמקולים אבל עדיין רוצה לדעת מה אתם חושבים על האחרים? ובאופן כללי האם יש יתרון למסך 24" במחיר הזה? (אני שואל בעיקר בגלל הרזולוציה כי היום אני עם מסך 20" עם רזולוציה של 1600X1200 ואני מאוד לא רוצה לרדת מזה יותר מידי...) תודה, אור.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  16. אם לא תגיע אחת כזו.. נראה לי שלא צריך לשבור יותר מדי את הראש(אלא רק את הכיס :-\) ואלך על זה: http://www.mag.co.il/sg_product~21003026~173~39.htm (נגד המסך הזה -אני לא מאמין שמישהו יכתוב חצי מילה רעה)

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  17. המסך עבד עד עכשיו עם המחשב ושהעברתי אותו למחשב אחר הוא פשוט נדלק ולא מציג כלום ואי אפשר לעבור בין SOURCE ושניסיתי להחזיר למחשב שלי הוא גם לא פעל ניסיתי את כל החיבורים איך אני מסדר את זה

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  18. שלום לכולם ראיתי שממליצים על הרבה סוגי מסכים של פנל tn למשחקים וכדומה. אבל אני צריך מסך שהטקסט בו יהיה נעים לקריאה, כי עיקר השימוש שלי הוא אופיס ואינטרנט ומדי פעם סרטים. איזה מסך פנל tn יהיה באיכות טובה לשימושים אלו? אני לא יכול להרשות לעצמי את מסכי ה va למיניהם כי זה הבדל גדול במחיר בשבילי. (נראה לי שצריך ניגודיות גבוהה בשביל טקסטים, אבל מכיוון שכל חברה מודדת לעצמה אז אני לא יכול לחפש לבד...) ממש ממש אודה למגיבים שמשקיעים מזמנם. תודה רבה מראש.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  19. Started by smit,

בוקר טוב, לאחר חיפוש מסך טוב והחלטה לקנות את ה ASUS, קיבלתי הצעה על המסך הנ"ל שמאוד מפתה - 1050 שקל. קראתי קצת תגובות של אנשים על המסך, היו טובות, אך לא הצלחתי לימצוא סיקור מקצועי על המסך. איך המסך הזה בהשוואה ל ASUS ? ואני לא מדבר על כל פרט ופרט, בכלליות, איך המסכים של ACER ? המחיר הוא פקטור פה, אחרת הייתי לוקח את ה ASUS. רק שהוא עולה 250 שקל יותר. תודה לכולכם שוב..

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  20. אני משתמש ב2 מסכים, מה כדאי לקנות?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  21. Started by Fertilizer,

אני מחפש מסך מחשב מסוג LCD שיהיה בעל יציאת USB במקום VGA המקובלת כיום בכל המסכים, שאר הפרמטרים לא רלוונטים לי, אשמח קלבל כל לינק או פיסת מידע,

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  22. Started by Yklis,

היי, רכשתי את המסך היום, חיברתי , נראה מהמם! רק מה , המסך כאשר יושב על הסטנד שלו, נוטה בזווית קלה אחורה. רציתי לדעת האם יש דרך (שכרגע אני לא רואה אותה), לשנות את הזווית של המסך. תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  23. אלן אלן אני הולך לקנות מסך או 20 או 22 ברזולוציה 1680 על 1050. המקומות הזולים יותר מן הסתם מופיעים בחנויות אונליין - וזה הגיוני. הבעיה שלרוב אין אפשרות לבוא ולבדוק את המוצר אלא רק לאסוף אותו או לקבל אותו הביתה. מה שמפחיד אותי זה לקבל מסך עם פיקסל שרוף (או עייף או whatever), וזה משהו שלא בא בחשבון אצלי. לא בא לי להתחיל להסתובב עם הקופסאות ולהתרוצץ בין הספק לחנות למעבדה ולקבל מסך שגם בו יש עוד פיקסל בעייתי (או יותר) יש למישהו מקום שבו אפשר לבדוק את המסך ולקנות ממנו וגם יחסית זול ? מה אני יכול לעשות כדי לצמצם למינימום את האפשרות שזה יקרה ?

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  24. חבר'ה קניתי את המסך הזה cmv 221d .. אני פותח אותו מהקופסא אני רואה שהתקע לחשמל הוא לא ישראלי בכלל WTF הם מצפים (ksp) שהלקוחות יקנו בעצמם מעביר ישראלי?!?! תגידו לי אם זה נורמאלי ככה למה זה מעלה לי ת'בובונים בראש!

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  25. אז ככה, אמא בניו יורק והיא מוכנה להביא לי מסך התקציב הוא 1800 שקל מקסימום המסך ישומש למשחקים סרטים ויש לי כרטיס טלויזיה אז גם טלויזיהה...יש לי כרטיס מסך 8800GTX רצוי שיהיה אפשר להוציא את המסך מהסטנד ולתלות על הקיר אבל לא קריטי ובארה"ב זה בטח יותר זול...מאוד מאוד התלהבתי מה HP W2207 אני מחפש מסך בלי זליגת אור או פיקסלים שרופים עם זוית צפייה טובה(שיש לHP) ראיתי תסמסונג והם נראים ממש לא טובים, זליגת אור רצינית ופיקסלים שרופים על מה אתם ממליצים? נ.ב יש לי כרגע HP 17' שאני מרוצה ממנו אין לו פיקסלים סרופים ולא זליגת אור אז בגלל זה אני חושב שגם הHP 22' יהיה ככה...והאם ה17' שלי הוא TN? תודה רבה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 758 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.