מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת מהי הרזולוצייה הגבוהה ביותר של מסכי LCD בגודל 22 אינץ' ו24 אינץ' במחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
שלום, התחדשתי במסך הנ"ל וכמובן שצצו מספר שאלות: -שמתי לב שבתפריט DISPLAY SETTINGS של המסך אין לי אפשרות לבחור ב ASPECT SHARPNESS ו ZOOM כיצד מאפשרים ומה עדיף לבחור ב ASPECT לשמירה על פרופורציות האימג' המוצג(המסך מחובר DVI). -שאלה אחרונה, ב COLOR SETTINGS המצב אמור להיות כמובן על PC כשאני עובד על PC אבל שמתי לב שהלבן הרבה יותר לבן ובכלל הצבעים נראים טוב יותר לטעמי דווקא במצב של MAC הבהירות והקונטרסט נשארו על 50 וזה בסדר מבחינתי השאלה היא איך לתקן את מצב ה PC ושעדיין יראה "חי" תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת האם ידוע לכם על חנות כזו. תצוגת המסכים היחידה שנתקלתי בה היא ב-Office Depot, אבל גם שם אי-אפשר כ"כ לקבל חוות דעת על המסכים. אפילו לראות איך נראית עליו מערכת ההפעלה לא יכולתי. האם בכלל קיימת תצוגה כזו? או שאני אמור לקנות מסך כעיוור?
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
כן הייתי מעוניין בתשובות ענייניות בנוגע לכמה שאלות. רוב השאלות אני דיי בטוח, אבל אני רוצה לוודא חד משמעית אם אכן התשובה היא כמו שאני חושב או אחרת. *מה ההבדלים,יתרונות/חסרונות בין ספק כח פנימי לספק כח חיצוני? - אני יודע שהיתרונות בפנימי שהוא מוסתר, אך החיסרון הוא שהוא מתחמם ומחמם גם את הרכיבים שמסביבו. ואם אני לא טועה ל2007wfp יש ספק כח פנימי, האומנם? *ל2007wfp/fp ולvp930b יש מצבים מותאמים מראש (רגיל,סרטים,לילה וכו') כך שלא נצטרך לשחק עם הבהירות ולהתאימה לכל מצב? -אני חושב שכן, אם כן השאלה אם יש כפתורים בחזית/בצד שמעבירים מצבים או שעושים זאת דרך תוכנה מסויימת(דרך המחשב)? *מה ההבדל בין revision A04 לrev החדש שדל הוציאו A05, מישהו יודע למה דל הוציאו תיקון גירסה חדש יותר? מה …
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי שממליצים על הרבה סוגי מסכים של פנל tn למשחקים וכדומה. אבל אני צריך מסך שהטקסט בו יהיה נעים לקריאה, כי עיקר השימוש שלי הוא אופיס ואינטרנט ומדי פעם סרטים. איזה מסך פנל tn יהיה באיכות טובה לשימושים אלו? אני לא יכול להרשות לעצמי את מסכי ה va למיניהם כי זה הבדל גדול במחיר בשבילי. (נראה לי שצריך ניגודיות גבוהה בשביל טקסטים, אבל מכיוון שכל חברה מודדת לעצמה אז אני לא יכול לחפש לבד...) ממש ממש אודה למגיבים שמשקיעים מזמנם. תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם הלחצן הפעלה POWER של המסך (שידוע כבעייתי באתרים ופורומים לאחר שימוש של מספר חודשים) צריך ללחוץ כמה פעמים עד שהוא ידלק \ יכבה וזה מציק..כנראה בעיה במגעים אפשר לחיות עם זה כמובן בלי בעיה כי אחרי כמה שניות זה נדלק אבל מאוד מעצבן. השאלה האם אני יכול לממש אחראיות על דבר כזה והאם שאני יתן את המסך לא יחזירו לו אותו דפוק מהנסיעות עם פיקסל מת תודה, אריאל
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
יש ברשותי מסך של דל 2407 wfp כשחיברתי אותו לממיר הוט hd והגדרתי לממיר שידור ב-1080i קיבלתי תמונה מרצדת קלות. לעומת זאת כשהגדרתי 720p התמונה הפסיקה לרצד. האם המסך אינו תומך בשידורי 1080i ?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אבק לנקות זו לא בעייה - מטלית סטטית עושה את העבודה מעולה... אבל איך לנקות את כל סימני המריחה \ טביעות אצבעות וכדומה? אפשר לשים על המסך מים או חומרי ניקוי?
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום אני רוצה מסך 19 אינץ עד 1500 ש"ח ראיתי שממליצים על SONY X95F האם תיהיה לי בעיה לראות איתו סרטים בגלל שהוא 8 מילי שניות? האם באמת הוא הכי שווה? אני משתמש למטרות של וורד, אינטרנט, סרטים. תודה.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי את הדגם הישן של המסך רוויסיה A3 כשאני נכנס ל - DISPLAY SETTINGS אני לא יכול לשנות את ה- WIDE MODE , SHARPNESS OR ZOOM למה זה ? ואיך אני יכול כן לשנותם ?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ובנוסף אם אפשר הסבר על החיבורים של כל מסך למה הם מתאימים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום. ברצוני לקבל פרטים נוספים והמלצות על המסך Samsung SyncMaster 2494LW. העניין הוא, שאיני מוצא כמעט דבר מחיפוש בגוגל / YouTube / באתר של סמסנוג. מה הקטע? מדוע אין מידע על המסך הזה? אגב, השימוש העיקרי שלי למסך הוא למשחקים, אז איך הוא בתחום הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני לא בטוח ומפחד לקנות שם כי אני יודע שהם עושים המון בעיות עם האחריות והשירות ואני רוצה לדעת אם לקנות או לא דחוף תודה. (הCRT שלי צולה אותי בחום שלו)
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
-
היי אני לא צריך מסך איכותי יותר מדי לעריכת וידאו או למשחקים- אני מעדיף מסך של סמסונג,גודל 20/22 בתקציב שלא יחרוג מ 850, אם החריגה ממש הכרחית והיא יחסית קטנה (20-50 שקלים) אז אין בעיה. אני אשמח להמלצות. תודה (המסך למחשב חדש,אם אתם צריכים את הדגם של הכרטיס מסך מסיבה כלשהי-הנה הוא: GTS250)
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
LG W2243T Samsung 2233SW Samsung T220 Benq E2200hd או מסך אחר בטווח המחירים ~900. תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
הבנתי שמסכים בעלי פאנלים s-ips וכדומה לא מתאימים לתנועה כלומר משחקים וסרטים היתי רוצה שתמליצו לי על מסך שיתאים לעבודה גרפית ומשחקים אבל עם דגש על הצד הגרפי. המליצו לי על בdell 2007wfp שהוא גם זול ועם פאנל טוב. כדאי? תודה
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את המסך 2043BW האיכות תמונה ממש טובה אבל יש לי בעיה שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית שלו 1680X1050 , והכל נראה לי די קטן ומעייף עיניים .. עכשיו ניסיתי לשנות רזולוציות אבל הכל חוץ מהרזולוציה הטבעית נראה לי מטושטש ולא טוב.. ניסיתי להגדיל DPI וזה גם לא עוזר.. מישהו יודע מה אפשר לעשות שלא יראה לי הכל בקטן?
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מסך למחשב חדש שמיועד בעיקר למטרת עריכה גרפית(פוטושופ, פריהנד וכו'), וכמובן גם גלישה באינטרנט סרטים ומשחקים. אני לא סגור כל כך לגבי המחיר, כי אני לא יודע עד כמה ההבדלים משמעותיים, אני לא מחפש שיהיה המסך הכי טוב שקיים, אלא מסך שאני יוכל להנות ממנו בלי להתבאס. אז מהי לדעתכם הפשרה בין המחיר לאיכות. תודה רבה!!!
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 32 toshiba REGZA AV 550 הוא מחובר לי למחשב שלי מחשב חזק עם 2 כרטיסי מסך בSLI 9800GT כשהוא מחובר בכבל HDMI לפעמים המסך מתכבה לשנייה או שתיים ונדלק חזרה אני משתגע כבר מהמצב הזה אני צריך לדעת עם זה בעיה בכרטיסי מסך או בעיה במסך עצמו המסך מיועד גם לשמש כמסך מחשב ,המסך הזה לא HDFULL.
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
בעקבות חוות הדעת שקיבלתי כאן בפורום אני רוצה לקנות מסך חדש תקציב-1,000 ש"ח -לא ניתן למתיחה דרישות- 23 אינץ, 1920 על 1080 רזולוציה-שיראה תמונה חדה וברורה עם צבעים עשירים ועמוקים שימושים- סראי בלוריי מלאים, סרטי 1080 ושידורי סטרימינג בhd קצת גיימינג גם- לכן שלא יהיה תגובה איטית מדי אני רואה שההמלצה השולטת בפורום היא dell 2312 האם זה תקף גם לגביי או שיש המלצות נוספות?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
מחפש בנרות את המסך הזה מצאתי אותו בחנות ברמת החייל שאומרת לי שהמדיניות היא מעל 3 פיקסלים מחליפים את המסך - ולא מהפיקסל הראשון כפי שניכתב כאן בפורום כמו כן אמרו לי שהיבואן הוא לייף... האם זה נכון? איך להיתיחס לזה? יכול להיות שמדובר במסכים משומשים? דחוף לי ...ותודה מראש
-
- 3 תגובות
- 816 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני קונה מסך חדש מכייון שהמסך שיש לי עכשיו כבר ישן והוא 17 אינץ'... אז ככה אני מחפש מסך שיראו בו משחקים פיקססס... בצורה הכי טובה ברזולוציה 1920x1200... המסך בעיקר למשחקים כבדים ואני יכול להתמודד עם רזולוציה כזאת יש לי כרטיס מסך HD5870 ומעבד טוב... עדיף שהגודל של המסך יהיה בסביבות ה20 - 24 אינץ'.. אז כמו שאמרתי תקציב עד 1200 אפשר לחרוג באיזה 100-200 שקל.. תודה רבה למציעים...
-
- 0 תגובות
- 816 צפיות
-
-
ואם כן, איפה אפשר לקנות, כי חשפתי ולא מצאתי ...
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-