מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עד היום השתמשתי במסך 19" של MAG, אך לצערי בזמן האחרון הוא התחיל יותר מידי לזייף... ריצודים, פסים, עד שהיום נראה לי שהוא כבר מת סופית. (כתם שחור התפשט על המסך עד שהשחיר לגמרי). אי לכך, אני נאלץ לקנות מסך חדש, ולאור המחירים אני מניח שאין טעם לקנות 19" כשההבדלים במחירים הם כה זעירים לעומת 22". אני מחפש המלצות למסכים טובים, שלא חורגים מאיזור ה1000 בהרבה. השימושים הם בעיקר גלישה, ולפעמים גם צפייה בסרטים. משחקים לא. אשמח לשמוע המלצות! חג שמח! (:
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
למישהו יש פרטים על המסך ? אני מתעניין לשדרג ולקנות את ה 19" איך הוא ? האם הוא טוב למשחקים ?למישהו יש תמונות שלו פרטים עליו כל מה שיש דברו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן יחסית, חשבתי על 22"וירדתי מהם, חשבתי על 20" ואמרתי נקנה דל אבל עם כל הכבוד מדובר בעוד 800 ש"ח מעבר ל 1700 ש"ח שאני לא מוכן להשקיע וזו תוספת של 50% למחיר המסך המתוכנן, תוספת שאני לא מוכן להשקיע. ומצאתי לא מעט מסכים שנראים מצויינים ב 1600-1700 ש"ח למשל: Dell 19 LCD 1907FP UltraSharp Flat 1600 ש"ח LENOVO L192P TFT LCD 1700 ש"ח Samsung 940BF (לא מכיר אבל אני די מרוצה מה 931BF , האם הוא אותו הדבר? רק דגם חדש יותר?) 1600 ש"ח אני מניח שיש עוד לא מעט מסכים לא רעים, ואני שוב מבקש מסך למטרות הבאות: 1. אני בעיקר מתכנת 2. משחקים 3. סרטים על מה אתם יכולים להמליץ? כאלו שלא רשמתי? דברים שלילים ? חיובים על המסכים שרשומים כאן? האם ה IBM מספיק מהיר למשחקים?
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 19 אינצ' אלסידי בסביבות ה400-500 דולר * 4.3 שקל. אני לא יודע אם צריך לרשום שימושים או לא אז בכל זאת זה מסך למשחקים. תודה לעוזירם
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את המסך חודש הכל טוב ויפה היום פתאם אני סתם על המחשב ופתאם אני רואה נקודה פצפונת אדומה על הרקע.. התעלמתי שכחתי ואז אני עוד פעם רואה אותה מהבהבת היא ממש בגודל הזה "." אפילו פחות אבל זה מוזר.. מישהו יודע מה זה ומה הפתרון?
-
- 5 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך 22" של LG, דגם w2284. כרטיס מסך radeon 4850X2 2GB ווינדווס XP. במשחקים כבדים כמו Fallout 3 וfar cry 2 כשאני מזיז את העכבר מהר נוצרים קצוות ירוקים מסביב לכל מיני אובייקטים. אני לא חושב שזה ארטיפקטים כי הכרטיס מסך שלי לא בOC. הדרייברים של הכרטיס מסך ושל המסך מעודכנים. אני לא בטוח איפה בדיוק הבעיה, בכרטיס מסך או במסך עצמו כך שאולי אני מפרסם את הדיון במקום הלא נכון. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
קרוב משפחה נוסע לחו"ל ואולי הוא יקנה לי בדיוטי פרי איך אפשר לדעת מחירים של מסכים בדיוטי ? מי יודע ??
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
דגם VH242H חוות דעת לפני קניה : http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=LswHsbV9DN9vjQxS
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לתקשורת חזותית(עיצוב גרפי) ואני מחפש מסך שיחליף רת הCRT הישן והטוב. אני חשבתי על הסמסונג T220 אבל אחרי שבדקתי קצת בפורום נוצרו אצלי חששות. אני מחפש מסך בעיקר לעבודה גרפית ולראות סרטים המחיר עד 1500. תודה
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
המסך הכי טוב של LG 19 אינטצ' זה עדין 1970HR ??
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
היי אני רוצה להתקדם מהמסך 17 CRT שלי ל24 איכותי... תקציב עד 1200 שקל. חשבתי על זה: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=345 אך המסך הזה מבחינת חדות לסרטים ומשחקים?
-
- 2 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום. קודם כל, אני לא מאלה שכותבים דחוףףף!!!11אחדאחד , אני פשוט צריך עזרה בדחיפות, מצטער אם זה נשמע אחרת :\ . אז ככה, אבא שלי מעוניין לקנות לעצמו מסך למחשב, והוא ראה בעיתון את שני אלו : 1. acer 19" TFT 5MS 1440X900 pixels @ 75Hz 1:700 Contrast מחיר 1199 ¤. 2. Deawoo 8MS 1:700 contrast מחיר 1199 ¤. איך המסכים האלו? השימוש הוא משרדי בלבד ולא משחקים או משהו כזה. האם יש מסכים טובים יותר בסביבות המחיר הזה? בתודה, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
-
-
עיינתי רבות בפורום והגעתי למסקנה שאני מחפש מסך עם פאנל איכותי. השימושים שלי זה הרוב עבודה עם טקסט, קצת פוטושופ ומעט מאוד סרטים. לאחר שהתיאשתי מלמצוא את ה DELL 2007 (מישהו אולי יודע איפה כן מוכרים וקיים במלאי?) נותרתי כרגע עם 2 אופציות HP L2065 או DELL2408. שידרגתי את התקציב ואני מוכן להקציב עד קרוב ל 3000 ש"ח לקניית המסך ! האם ה DELL (פרט לבעיית ה DELAY) עדיף על ה HP2065? (בהנחה שלא איכפת לי להוסיף 800 ש"ח) כלומר האם ה DELL גם יותר גדול וגם באותה רמת איכות ? האם יש עוד משהו איכותי במחירים האלו (של עד 3000 ש"ח) תודה :
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הלך לי המסך ואני הולך מחר בבוקר לקנות ואני צריך עזרה דחופה בין 3 מסכים 1. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=13248&c=105110 2. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=676717 3. http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000vQJ6YqG3PJ5wbbr5cskzEzn:12bbi68k5?id=4174926&pr=QJ5&N=2%2031513&sgID=10 מי הכי טוב מביניהם? מי הכי משתלם מבחינת מחיר ואיכות? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-
-
קניתי את המסכים הזה .. הוא נראה פצצה אבל נסיתי לכוון את הצבעים אם התוכנה שהם הביאו אבל לא הצלחתי להגיע לצבעים יפים משהו יכול לתת את הערכים האידיאלים שצרכים להיות ... או לינק איפה אפשר למצוא את זה ה 2243BW קצת מסנוור אז הורדתי את הבהירות לכמעט חצי
-
- 4 תגובות
- 812 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב די נמוך אבל זה מה שיש לי... המסך ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ואולי לקצת משחקים ופוטושופ (לא רמה גבוהה). יש לי GEFORCE 9600GT 512MB. תודה.
-
- 6 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות מסך 22 \ 24, ולחבר את הטלויזיה אליו, כך שאוכל לראות דרך המסך מחשב את הטלויזיה? יש לי חיבור RCA צהוב כזה בכרטיס מסך. האם אני יכול לעשות כזה דבר או שעדיף כבר לקנות טלויזיה וזהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
האם יש להתרחק ממנו בגלל המחיר שאולי הוא מבציע על האיכות? המסך יחובר לXBOX 360,האם הוא יפיק תמונה טובה? מישהו התנסה איתו ויכול להגיד לי אם הוא שווה את הכסף?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולכם אני חשבתי לאחרונה לקנות מסך של LG ומצאתי 2 דגמים טובים אבל אני לא יודע איזה דגם לבחור יש את W2261V שהוא 22 אינץ' עם ניגודיות 1:20000 מול W2353 שהוא 23 אינץ' עם ניגודיות 1:50000 אני חושש שה23 אינץ' יהיה גדול מדי לעיניים במרחק של חצי מטר בערך מהי דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום חברים .. אני לא בקיא בנושא .. ורציתי את עזרתכם .. אני מעוניין לקנות מסך טלוויזיה גדול ..מסך דק כמובן.. השאלה היא איזה .. האם פלזמה או LCD ?.. יש לי YES בבית ואני רוצה שזה יתאים .. העניין ההוא שיהיה עם זמן תגובה ויחס ניגודיות .. אני לא רוצה לצפות במשחק כדורגל עם מריחות.. אני מבקש איכות גבוהה .. לצפות בסרטים (גם מהמחשב) באיכות גבוהה .. אני רוצה גודל של 40-37 אינצ' ... שיהיו לו חיבורים גם למחשב ... התקציב שלי הוא הוא 7000 ...אפשר לחרוג טיפונת... אני רוצה מסך עם נתונים טובים .. יחס ניגודויות טוב .. (אין לי מושג איזה יחס ניגודיות מתאים לגודל מסך כזה)..ללא מריחות.. זה באמת דחוף.. אני מעוניין לקנות את זה ביומיים הקרובים .. בבקשה ענו תשובות מפורטות ואמינות .. אנ…
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך את עזרתכם בבקשה בבחירת מסך ברזולוצית FHD למטרה של גיימינג וצפיה בסרטים. התקציב הוא כ1000 שקלים פחות או יותר, אבל אם חריגה קלה מחייבת את זה ושווה את ההפרש, אז בכיף. יש צורך במסך בגודל 24" או 23.6" (עדיפות לכמה שיותר גדול), וחייבת להיות אופציה של תלייה על הקיר (VESA). תודה מסכים שחשבתי עליהם בזאפ: Viewsonic VX2433WM Asus VH242H LG W2443T Samsung B2430L על איזה מסך אתם ממליצים? (לא חייב מהרשימה שנתתי).
-
- 0 תגובות
- 811 צפיות
-
-
המסך מיועד למשחקים קלים לא fps, ולאינטרנט. תודה מראש ערן
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לפתוח קצת מהכיס(קצת הרבה) ולקנות מסך 22 אניץ למחשב למשחקים ולמשחקים ולמשחקים COD4,CRYSIS,COMPANY OF HEROES,THE SETTLERS,WARHAMMER,ASSASIN CREED,BIOSHOCK,SNIPER,ועוד אני מה מתלבט בין xerox לבין samsung לשניהם יש המון פידבקים, שניהם נראים טוב חיצונית,לשניהם יש איכות טובה תעזרו לי בעצות למי שיש כדי שאני לא אתבאס אחר כך שניהם בערך אותו מחיר(סמסונג טיפה יותר יקר) חייב לדעת למי יש נסיון עם אלה ספציפית כי ליבי אכול מדילמות תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
לפני שבוע המצלתם לי על הסוני בתקציב של עד 1600 ש"ח.... אלא שהישגתי תקציב נוסף לקניית מסך. מהן המלצותיכם למסך LCD 19 עד 2000 ש"ח ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-
-
אז ככה נכנסתי לIQPC למסכי LCS ולDELL והנא מה שראיתי: מסך 20 אינצ' DELL LCD 20´ 2007FP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=254 ב2350 ואז ראיתי מסך LCD 22 אינצ' של DELL DELL LCD 22" E228WFP VALUE FLAT PANEL MIDNIGHT GREY MONITOR http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2093 ב2059 רציתי לדעת למה המסך 20' אינצ' שהוא פחות 2 אינצ' מהשני עולה 300 ש"ח יותר ומה אתם ממליצים? המסך ישמש למשחקים של גרפיקה כבדה עם הכרטיס של הג'יפורס החדש הדיירקאיקס 10... ד.א מה יותר מומלץ לדרישות שלי 19 20 או 22 אינצ'? תודה רבה נבוזר
-
- 1 תגובה
- 811 צפיות
-