עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by TheDiesel,

המסך הוא Lenovo LI2215s 21.5 Inch LED האם כדאי? ראיתי אותו באחד מאתרי המחשבים. המחיר הוא 331 ש"ח במסגרת הבלאק פרידיי יש את המסך LG 22MK400H-B 21.5'' LED שעולה 430 ש''ח. והמסך AOC 22E1D 21.5'' LED שמוגדר כמסך גיימינג, וזה מה שאני מחפש, והוא עולה 364 ש'ח

2. היי לכולם, אני צריך לחבר כ10-20 מסכים למחשב אחד ולהעלות מצגות power point שונות בין המסכים. בנוסף כל כמה דקות צריך לעדכן חלק מהמצגות, כך שshare של וידיאו או תמונות לא יעזור פה. מסכי FULL HD. עדיפות גבוהה לעשות את זה איכשהו דרך רשת LAN קווית או WIFI, אבל אם יש פתרון לפצל HDMI גם טוב. אין צורך להתחשב במגבלות תקציב, מדובר בעסק. אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, או מכיר שירות כזה.

3. Started by tika,

היי, בני קנה PS5 שיהיה בחדר שלו ואני רוצה לרכוש עבורו מסך שמתאים לחדר (כלומר לא גדול מדי ויושבים די קרוב - בניגוד לטלויזיה בסלון), בשלב זה בעיקר יהיה מחובר לPS5 (הוא משחק בעיקר פיפא וNBA 2K) וירצו מדי פעם לראות בו אולי תוכניות וסרטים ובהמשך אולי יחובר גם למחשב . חשבתי על מסכים בגודל 27 אולי קעורים ובתקציב של לא יותר מ 1300 שח. אשמח להמלצות למסכים מתאימים. תודה מראש

4. Started by TheDiesel,

אני רוצה לבקש עזרה לגבי מסך. איזה מסך כדאי לשדך לכרטיס מסך מסוג nvidia rtx 2060. אני רוצה בעתיד לשדרג לכרטיס RTX 3070 אז נא לקחת בחשבון.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  5. לא משנה לי טלוויזיה או מסך מחשב. רק שאם מדובר במסך מחשב אז אצטרך סטרימר וכן שיהיה ניתן לחבר אליו רמקולים. ישמש בעיקר לסרטים. לא יודע אם שווה את המחיר ה oled או psi, אם 4k או 2k, פשוט תציעו משהו עם איכות צבעים גבוהה שנותן תמורה גבוהה למחיר. כמובן שחשוב לי שהכל יראה איכותי כמעט ללא פשרות(אלא אם המחיר מתייקר בלי פרופורציה) חשוב לי האפשרות שניתן לחבר אליו מחשב. תקציב בין 1500 ל 4500 מה שהכי נותן תמורה למ

6. Started by altkll,

צריך המלצה למסך 1000 שקל מחנות באיזור חיפה תודה

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  7. Started by DontPanic,

אני מתלבט בין כמה מסכי 20 אינצ' השימוש שלהם יהיה בעיקר משרדי (אינטרנט,אופיס) מה עדיף? LG W2042T LG L207WT Samsung 2053BW Samsung T200 אני בכיוון של ה2053 נראה לי יחס מחיר תמורה הכי גבוהה מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  8. Started by Guliv,

לאחרונה התעניינתי בקניית מחשב חדש אולם החלטתי לוותר על הרעיון בגלל שאני מתגייס בשנה הבאה, ובמקום זה להשקיע במסך טוב חדש, בגלל שהמסך הנוכחי שלי שובק חייו. אז אני אשמח להמלצה למסך איכותי למשחקים וסרטים, ששעות העבודה שלו הם רבות במיוחד, במחיר טוב ביחס עלות/ביצועים. אני אשמח לדעת למה אתם ממליצים על מה שאתם ממליצים בנוסף . תודה מראש עריכה: חשבתי על שאולי הכרטיס מסך שלי (שיחסית ישן) כנראה ישנה, אז כרגע יש לי -GeForce 8600 GTS ואני מתכוון לשדרג בעתיד הרחוק.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  9. Started by SliDeRShai,

היי, לצערי נהרס לי המסך שהיה ברשותי עד היום LG L1970HR, לכן אני צריך אחד חדש. הדרישות הן גודל 22 מעבר לזה אני לא כל כך מבין האם לקנות LCD או LED, עם חיבור HDMI או לא. חשוב לציין שאני משחק במחשקים. התקציב הוא סביבות ה-1000 שקל. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  10. אני עומד לרכוש מסך מחשב ומצאתי את המסכים של Fujitsu כזולים ביותר: 20 אינץ' דגם LL3200T י(650 ש"ח) (http://ts.fujitsu.com/home/products/displays/l_line/amilo_display_l-3200t.html) 22 אינץ' דגם SL3220W י(790 ש"ח) (http://ts.fujitsu.com/products/displays_projectors/sl_line/sl-3220w.html) (עוד לא החלטתי אם אני רוצה 20 אינץ' או 22 אינץ') אני ישמח לשמוע את דעתכם על המסכים האלה אם הם טובים או לא. רק קחו בחשבון שבחרתי בהם בגלל המחיר הזול, אבל אם יש בהם חסרונות בולטים אני רוצה לדעת עליהם לפני שאני רוכש מסך. אם יש לכם להמליץ מסך אחר אני ישמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  11. Started by morx,

שלום היה לי מסך 19' של סמסונג והוא התקלקל ואין אחריות אז אני רוצה לקנות חדש... השימושים יהיו משחקים בעיקר, אינטרנט ועריכה בפוטושופ (אם זה משנה משהו) אני רוצה 24' שיהיה רזולוציה גבוהה (1920X1200) שיהיה חיבור HDMI וזהו תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  12. Started by ItachiSan,

שלום, ברשותי המסך DELL 2209WA וכרטיס מסך HD4870. כיוונתי בדרייבר של הכרטיס מסך את הרזולוציה ל 1680X1050. למרות זאת בחלק מהמשחקים עושה רושם שהרזולוציה נמוכה יותר - לדוגמה, נגיד ש 1 ו 2 הם אפשרויות לבחירה בתפריט הראשי במשחק, כדי לבחור את האופציה הראשונה אני צריך לעמוד עם העכבר איפה שה X 1 X 2 בדקתי בתוכנה TUNEUP UTILITIES ורשום שם שהרזולוציה מכוונת ל 1344X840 במקום לרזולוציה המירבית. ניסיתי כבר למחוק את הדרייבר של הכ.מסך ולעדכן לגירסה האחרונה, וגם להתקין מחדש את הדיסק שהגיע עם המסך. עוד רעיונות מישהו? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  13. שלום. יש ברשותי מסך יחסית ישן של SAMSUNG SyncMaster931BF ואני מעוניין לקנות מסך חדש. הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 8800GTS 320 ואני מחפש מסך שישמש אותי בעיקר למשחקים וסרטים ושיהיה 22-24 אינץ'. התקציב הוא 1200 שקל אבל אם יש משהו שממש שווה להוסיף בשבילו 100-150 ש"ח אז אתם מוזמנים להמליץ עליו. קיבלתי המלצות על מסכי LED אז אם אתם באותה דיעה לגביהם, אני אעדיף שתמליצו לי על מסך מסוג זה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by agility77,

שמעתי שבמסך 2253BW של סמסונג יש משהו בשם OVERDRIVE שהוא מעוות את התמונה... אז ברצוני לדעת איך מכבים את ה- overdrive במסך סמסונג דגם 2253bw סליחה על הבורות, ותודה מראש

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  15. Started by chatin,

איזה חברה עדיפה באחריות לדוגמה - על כמה פיקסלים שרופים מחליפים מסך בלי בעיות ???

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  16. Started by benor,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354339.msg3060665#msg3060665 אני עומד לפני קניית מסך וזה המסך שהוצע לי Samsung 971P הצרכים הם אותם צרכים חשוב מאוד שיהיה יציאת VGA כי אין לי DVI בכרטיס מסך. רק מה שמפריע לי שהמסך מיושן גילו בערך עומד על שנתיים או יותר. האם זה משנה? האם יש מסך 19" באותו טווח מחיר שהוא יותר טוב מבחינת איכות?

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  17. Started by soulz,

הציעו לי את המסך הזה דרך עבודה ב 700 שקל, אני יושב הרבה מול המחשב, בעיקר קורא טקסטים, אבל גם גיימר חובב ורואה סרטים...האם המסך הזה טוב לשימוש כזה, ועוד במחיר מוזל...? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=490460

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  18. קניתי מסך במכירה. יש טלפון שבור בינם לבין גטר. הם מפרסמים דגם WD עם DVI ו-HDMI, וגטר מספקים דגם WAD אנלוגי עם VGA בלבד. כולם היו מאוד נחמדים, קיבלו את המסך בחזרה ולא עשו בעיות, ואמרו לי שישנו את תיאור המוצר באתר. אבל בינתיים, קחו את זה בחשבון. מצד שני, מי שמוכן לעבוד עם VGA, המחיר בגיזמו היה בכלל לא רע ל-24" (אני קניתי בכ-1700 ש"ח).

19. Started by clown,

השימושים: גרפיקה ממוחשבת ומשחקים. האם זה הגיוני מבחינת התקציב?

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  20. Started by QQQ,

האם יש קשר בין תדר הרענון של מסך CRT (HRZ) לבין כמה שהוא מזיק/לא מזיק לעיניים? כלומר האם זה מזיק יותר לעיניים אם אני על 60 HRZ לעומת 85 HRZ? יש לי מסך CRT 17" והתרגלתי לרזולוציה של 1280*1024 (ברזולוציה זו יש לי רק אפשרות אחת - 60HRZ) ורק ב1024*768 יש לי 85HRZ עריכה: אני הפוך לגמרי תעבירו ל"תצוגה וגרפיקה" התבלבלתי בפורום

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  21. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינץ' ששימושו יהיה בעיקר לסרטים וקצת למשחקים... חשבתי ללכת על WS מסך רחב, השאלה האם זה יהיה יותר טוב לסרטים ולמשחקים או לקחת מסך רגיל ? התקציב שלי הוא 1300 שקל גג גג גג. חשוב לציין שאת המסך אני יחבר לפלייסטיישן ולויזה באמצעות TV BOX חיצוני, זה יפריע עם המסך יהיה WS.? אני יוכל לשחק בפלייסטיישן במסך כזה ? יש לי כרטיס מסך geforce 7600 gc המסך WS יעבוד טוב ? תודה רבה רבה לעוזרים, אשמח לתגובות כמה שיותר מהר, ביום ראשון אני קונה את המסך !

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  22. http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-6140 האם הוא מקביל באיכותו לדגם הפופלארי של 2007WFP? הוא עולה באתר של DELL רק 290 דולר, שווה ערך ל-1335 ש"ח עם מע"מ. גיסיתי תהיה בקרוב בארה"ב וחשבתי להמליץ לה להביא אותו איתה. היא מתעסקת בעיקר עם טקסט (מתרגמת) - האם מודבר על מסך עם פאנל איכותי? אגב מצאתי את זה מוזר שהמחיר שלו דומה לדגם ה-22" שאמור להיות עם פאנל TN.

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by sSs Dragon,

תגידו מה אתם חושבים על המסך הזה.?? http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=399 הוא טוב או שכדי להוסיף עוד קצת למשהו יותר טוב

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  24. היי אצל רוב החברות אין בעיה עם פיקסלים מתים כשהמסך יוצא מהאריזה - מחליפים מייד בלי בעיות. הבעיות מתחילות כשנוצרים פיקסלים מתים בשלב מאוחר יותר ואז לכל חברה יש מדיניות אחרת ככל העולה על רוחה. השאלה שלי היא עד כמה נפוצה התופעה של פיקסלים מתים שמתפתחים מאוחר יותר בזמן השימוש ? האם מישהו כאן חווה כאלו פיקסלים ? תודה

• 2 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים