מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17977 הוא נראה לי זול ממש יחסית לנתונים שלו לא?
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מה כדי לקנות ? רצויי עם תושבת שניתנת להגבהה ! תודה
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק למסך לחדר של הבן שלי שישמש (אם אפשר כמובן) לבאים : 1. מחשב - עיקר השימוש הוא אינטרנט, Word, קצת משחקים (FIFA, NFS, PES וכו') 2. XBOX360 3. תחליף טלוויזיה (היום 20 אינץ פשוטה) רוצה להשקיע כאמור עד 1500-1600. השילוב הוא בשביל לחסוך מקום בחדר ולהיפטר מהטלווזיה (מחוברת ל- Yes) מאוד מעריך את העזרה !
-
- 7 תגובות
- 791 צפיות
-
-
לאחר בעיה עים מסך קודם חדש שהוחזר ViewSonic VP930 ViewSonic VX922 Nec MultiSync 90GX² Hyundaï Q90U ASUS 19 LCD PG191 2Ms ASUS 22 LCD MW221U 2Ms Viewsonic - VX924תעזרו לי לבחור הכי טוב לסרטים משחקים אינטרנט או יש משהו אחר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מחפש מסך LCD בגודל 20-22 שיחליף את ה-CRT 17 שלי. השימושים הם סרטים ועבודה משרדית. בימים האחרונים אני עוקב אחרי כמות הפוסטים בנוגע לפיליפס המדובר ובמקביל בדקתי גם בפורום ב-anadatech: http://forums.anandtech.com/messageview.aspx?catid=31&threadid=2049206&enterthread=y ה-Viewsonic מופיע בהמלצות (בעקרון מופיע דגם VX2255wmb אבל הוא כמעט זהה מלבד מצלמה ומיקרופון מובנים וחסר רמקולים מובנים). מקום 10 ב-office work, מקום 12 ב-multimedia (גם מקום 7 ב-hardcore gaming אבל זה פחות משנה לי). השאלה היא - האם עדיף לקנות את הפיליפס רק בגלל שהפאנל שלו הוא VA? ההבדל כל כך עצום ששווה לרדת 2 אינץ' בשבילו? (וזה הבדל די משמעותי בגדלים האלה). עזרו לי... ???
-
- 6 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למסך עם הפרמטרים הבאים: 1. 27 אינץ 2. רזולציה 2560x1440 3.לא מזיק לעיניים 4. מחיר טוב. אני משתמש במסך רק לצורכיי קידוד ולא משחק איתו. יש כל כך הרבה מבחר שהלכתי לאיבוד. תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי את המסך הנ"ל (כן, גם לי) ואני ממש לא מרוצה מהPIP שלו, גם אם בוחרים בגודל הכי גדול, עדיין אי אפשר להשתמש בפיצ'ר בשביל שני מחשבים, התצוגה קטנה מאוד ואי אפשר לקרוא מה כתוב. יש אפשרות באמצעות תוכנה חיצונית, או אולי עדכון קושחה, להציג את שתי התמונות ב50:50? תודה :\
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היי, אני מתלבט איזה מסך לקנות, חשבתי על ה2007WFP בהתחלה, אבל אז הבנתי שבגלל הרזולוציה יכול להיות שהמשחקים לא יפעלו טוב(אני חושב לקנות או 8800GTS או GTX), אז מה אתם אומרים? לקחת את ה2007WFP? לקחת מסך של 19 אינץ'? לקחת CRT בכלל?[br]פורסם בתאריך: 20.04.2007 בשעה 21:03:57 עזרה? מישהו?
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כמו בכותרת. אבא שלי רוצה להפתיע את אמא שלי עם טלוויזיה חדשה בחדר שינה... דרישות: LCD 21" (אם זה קריטי אז 20.1") בין היתר (איכות וכו') צריך שהיא תיהיה עם הכנה לזרוע + זרוע (או שלפחות יהיה ניתן לרכוש באותה עסקה שלה זרוע) כי הטלוויזיה לא תיהיה על שידה... תקציב בסביבות ה3K (זה אומר שחריגות אפשריות, אבל בוא לא נגזים אל מעבר ל500 ש"ח כולל הזרוע...ההתקנה עם הקדיחות על חשבון בן דוד שלי ) תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, רציתי לדעת האם ידוע לכם על חנות כזו. תצוגת המסכים היחידה שנתקלתי בה היא ב-Office Depot, אבל גם שם אי-אפשר כ"כ לקבל חוות דעת על המסכים. אפילו לראות איך נראית עליו מערכת ההפעלה לא יכולתי. האם בכלל קיימת תצוגה כזו? או שאני אמור לקנות מסך כעיוור?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
מחפש מסך לעבודה מאומצת מול תוכנות פיתוח וכן לעיצוב גראפי. דרוש דיוק בצבעים, חדות ואמינות. על מה תמליצו? מה המסך שנותן התמורה הטובה ביותר למחיר בדרישות הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש, רציתי לקנות את הDELL.. אבל אז נתקלתי בסמסונג, שזול ממנו ב400 ש"ח (כשמדובר במחיר בלי מע"מ - אני מקבל את המע"מ בחזרה אז הוא לא רלוונטי) וגדול ממנו ב1.5 אינצ' ברור לי שהוא TN אבל עדיין, אני שוקל אותו כאופציה. ראיתי באופיס דיפו מסך 24" ואני חושב שזה לא גודל מפלצתי בסה"כ, בגלל שזה 16:9 ולא 4:3 - זה רק נשמע גדול, בתכלס זה כמו 19" 3:4 רק רחב יותר. לכן אני מוצא את האקסטרה 1.5 אינצ' מועילים.. אני לא רוצה להשקיע סכום גדול כ"כ במסך ואחרי שנה להחליט שאני רוצה 26" או 27". השימושים הם: תכנות, קריאת מסמכים, אינטרנט, סרטים/סדרות ומשחקים (חיבור PS3 ככל הנראה). מה דעתכם?
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שימושים: בעיקר סרטים, אבל גם בשביל משחקים. תקציב: בערך 1,000 שקל חשוב שיהיה רחב. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
לאחר קריאת כל הפורומים/ביקורות ולאחר בחינה פיזית של אופיס/סרטים מול מסכים אחרים רכשתי את הצעצוע הזה ויש לי אותו כחודשיים סה"כ מרוצה מה"צעצוע" וביצועיו ביומיום נקודות שכן הטרידו: כפתורי תפריט בצד לא נוחים תוכנת ה- f-forte manager עבדה רק אחרי שהחלפתי את כרטיס המסך שלי בכרטיס חדש יותר (RADEON HD 3650) ועקב לוח האם הוותיק שלי נאלצתי לחפש גירסת AGP אותם קשה להשיג היום נאלצתי לוותר על חיבור המסך למחשב דרך כרטיס הטלוויזיה החיצוני שלי (IT-901 TV Box) מכיוון שחיבור זה לא איפשר ל- fortemanager לזהות את המסך (דבר שאושר גם ע"י תחנת השרות של הספק , ח.י., אליו הבאתי את המסך לבדיקה) כפי שאמרתי, מעבר לנקודות אלו, המוצר מספק את הסחורה יפה מאוד!
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
היום מסך LCD תוצרת CHIMEI שכמעט סוגר שנתיים וחצי התחיל לעשות בעיות. בכניסה למערכת הפעלה (VISTA) הבהירות מצויינת, אבל אחרי מספר שניות המסך נהיה מאד כהה. בלתי אפשרי לעבוד ככה. לא שיניתי שום הגדרות ובדקתי את כל החיבורים. מישהו נתקל בבעיה זהה?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בין הסמסונג לבן הLG . אני צריך את העצה שלכם רק ממי שיודע והתנסה עם שני המסכים. בעיקרון אני רוצה אותו למשחקים ,גרפיקה, ולסרטים מוכן להשקיע עד ה1300 ש"ח . מה אתם אומרים ? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4147=4148&DB4157=4159&DB4163=181885 תודה מראש לעוזרים .
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, רכשנו מסך 200W6 של פיליפס ואנו לא מצליחים לראות טוב, על האריזה של המסך ובחוברת רשום שהרזולוציה הטבעית הטובה ביותר של המסך היא : 1050*1680 (שזה לא קיים ב-WINXP). וכן כבר התקנו את הדרייבר המתאים..... בכל מקרה ניסינו הכי קרוב שזה רזולוציה 1024*1600 אבל זה מטשטש את רוב הפונטים במסך לגמרי... ניסינו רזולוציה נמוכה יותר של 960*1280 ורואים ברור את הפונטים אבל אז המסך "מותח" את הכל לרוחב...(ואנחנו לא מעוניינים למרובע) מה הבעיה כאן ? יש ברשותינו מחשב פנטיום 4 עם כרטיס מסך Nvidia Geforce 2 MX 100/200 64MB
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך שישמש לי לאקס בוקס ולמחשב...עכשיו אני רואה בזמן האחרון שיש מסכי lcd לטלויזיה שהם מאד איכותיים עם חיבורים למחשב...רק רציתי לדעת מה הבעיה עם מסך טלויזיה lcd מהדגמים החדשים לעומת מסך מחשב... ואם מסך טלויזיה הוא בעייתי..אז אם מסך מחשב ...אני מבין שיש חיבורי hdmi ואני צריך מסך מעל 24 אינץ' בשביל hd ועוד חיבור dvi איזה מסך יכול להיות הכי מתאים בשביל שימוש שכזה...? תודה...
-
- 2 תגובות
- 790 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש מסך LCD 19 אשר ישמש למשחקים וכטלויזיה (חיבור ישירות לממיר). מה חשוב להקפיד במסך כזה ? כיצד אוכל לעשות בנוחות switch בין המחשב לטלויזיה ? איזה מסך מומלץ ? פרטים נוספים: כרגע אני מתכנן לרכוש את הכרטיס מסך הבא (שהוא במסגרת התקציב שלי): Gigabyte Radeon 4670 512MB DDR3 Bulk את יציאות הקול של הממיר אחבר למסך. את יציאות הקול של המחשב אחבר לרמקולים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך של VS בגודל 19-20 אינץ לעבודה משרדית . אל תשאלו למה רק VS , זה פשוט מה שיש לי עליו הנחה ורוצה לנצל אותה עבור שידרוג מסך העבודה שלי במשרד. אשמח לשמוע דגמים ומחירים מומלצים. תודה מראש, דרור.
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
למישהו יש פרטים על המסך ? אני מתעניין לשדרג ולקנות את ה 19" איך הוא ? האם הוא טוב למשחקים ?למישהו יש תמונות שלו פרטים עליו כל מה שיש דברו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
המסך נועד לשימושים רגילים כמו גלישה באינטרנט, צפיה בתמונות וקצת סרטים. מה אתם אומרים? http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=695472 של Samsung http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=691772 של LG אם יש הצעות למסכים בין 600-700 ש"ח אשמח לשמוע.. תודה, גל.
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
לא לשימוש משחקים..אולי פה ושם משחקים לא רציניים,עדיף מסך 22 אבל אם אין בתקציב אז מסך 20 לא ישמש לעריכה גרפית וכו'
-
- 5 תגובות
- 790 צפיות
-
-
ובכלל... מבקש את עזרתכם בנדון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297650.0
-
- 6 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אהלן לחברי הפורום, אני מחפש מסך מרובע 3X4 (לא אוהב אותם רחבים) בגודל של 19-20 אינץ'. עיקר העבודה תהיה טקסטואלית אבל מדי פעם גם סרטים ומשחקים. כרטיס המסך שלי הוא ATI 5750. המון תודה, זיו.
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-