מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
לשימוש ביתי בעיקר סרטים, וצפייה ממושכת במסך, כמעט ולא משחקים,אולי פעם ב.... רצוי בצבע שחור באסה שאי אפשר להשיג את 971P Samsung בשחור עד עכשיו כל הLG, המג והסמסונג שראיתי?(בעיקר את הדגמים הפשוטים שלהם באיזור ה 1400 שקלים) הם עם צבעים בהירים מידי ויש כזה טישטוט כזה אפילו בשולחן עבודה, כיום יש ל19 אינץ' שפורפרת זה יכול להיות בגלל שאני לא רגיל למסכי LCD ? כואב לי העיניים רק מלהסתכל על המסכים הללו 5 דקות ועוד שאלה האם לא כדאי להוסיף עוד כסף ולקנות מסך מחשב LCD שישמש אותי גם בתור מסך טלוויזיה ויחליף את הטלוויזיה הישנה שלי ? אבל נגיד 2407WFP Dell שנחשב בין המסכים הטובים בשוק מגיע רק ב24 אינץ' וזה דיי קטן למסך טלוויזה לחדר לראות סרטים וכאלה , נכון ? מישהו יכול להביע את דעתו ולע…
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני קורא יותר מידי תגובות של אנשים באינטרנט על כך שהטקסט במסכים הנ"ל לא חד מספיק ואף מטושטש. המטרה העיקרית שלי בקניית אחד מהמסכים הנ"ל היא קריאה מהמסך ולכן חשוב לי שהטקסט יהיה כמה שיותר חד. ההמלצות פה בפורום הם בצורה חד משמעית לאחד מהמסכים הנ"ל אבל אולי כי השימושים העיקריים פה הם גיימינג וצפיה בסרטים. רציתי לקבל חוות דעת מחברים שבפורום שהם בעלי אחד מהמסכים הנ"ל בנוגע לחדות הטקסט כי זה משהו שאני לא מוכן להתפשר עליו. האם במסך P2314H, הטקסט אמור להיות יותר חד בגלל צפיפות פיקסלים גדולה יותר עקב מסך קטן יותר? המסך יהיה מחובר למחשב נייד חדש שנקנה לפני שבוע. אם אף אחד מהמסכים הנ"ל לא מתאים לשימושים שלי, איזה מסך בתקציב של עד 1200 ש"ח יכול להתאים? אין לי בעיה לרדת בגודל מסך עד …
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך -Dell 2209wa ,הלוח אם שלי הוא -asrock p4i65g כרטיס מסך fx5200 זיכרונות 2gh :kopfpatsch: מעבד -p4 2.8 gh והשאלה שלי האם יש טעם לקנות מסך עם המחשב הישן? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
LG W2243T Samsung 2233SW Samsung T220 Benq E2200hd או מסך אחר בטווח המחירים ~900. תודה
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אז ככה קניתי את המסך 2043BW האיכות תמונה ממש טובה אבל יש לי בעיה שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית שלו 1680X1050 , והכל נראה לי די קטן ומעייף עיניים .. עכשיו ניסיתי לשנות רזולוציות אבל הכל חוץ מהרזולוציה הטבעית נראה לי מטושטש ולא טוב.. ניסיתי להגדיל DPI וזה גם לא עוזר.. מישהו יודע מה אפשר לעשות שלא יראה לי הכל בקטן?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
למישהו יש פרטים על המסך ? אני מתעניין לשדרג ולקנות את ה 19" איך הוא ? האם הוא טוב למשחקים ?למישהו יש תמונות שלו פרטים עליו כל מה שיש דברו תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום. ברשותי כרטיס מסך Radeon 4770HD ומסך 24 אינץ. קצב הרענון המקסימלי שאני יכול להשתמש בו הוא 60HZ. רציתי לדעת אם יש דרך מסויימת לעלות את קצב הרענון?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
תגידו מה אתם חושבים על המסך הזה.?? http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=399 הוא טוב או שכדי להוסיף עוד קצת למשהו יותר טוב
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD, שימוש עיקרי גלישה, קריאת מסמכים, סרטים ועיצוב גרפי (לצערי הרב אין זמן למשחקים). מחפש מחיר של 1700 (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה). רק חברות מוכרות ולא של לייבלים לא מוכרים. לא בטוח אם אני רוצה מסך רחב או רגיל, מבחינת גודל המסך יכול להיות או 19' או 22' (אם רחב אז אני כנראה מעדיף 22' במרובה פחות משנה). אני מעוניין שיהיה במסך חיבור DVI חוץ מהחיבור הסטנדרטי לפחות ושיהיה יציב. נתונים טכניים נוספים שהייתי שמח שיהיו במסך: refresh rate: 2-5ms וכמובן קונטרסט טוב וזווית צפייה כמה שיותר קרובה ל 180 מעלות.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
היי לכולם, אני צריך לחבר כ10-20 מסכים למחשב אחד ולהעלות מצגות power point שונות בין המסכים. בנוסף כל כמה דקות צריך לעדכן חלק מהמצגות, כך שshare של וידיאו או תמונות לא יעזור פה. מסכי FULL HD. עדיפות גבוהה לעשות את זה איכשהו דרך רשת LAN קווית או WIFI, אבל אם יש פתרון לפצל HDMI גם טוב. אין צורך להתחשב במגבלות תקציב, מדובר בעסק. אשמח מאוד אם למישהו יש רעיון, או מכיר שירות כזה.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם האם יש מסך 19 - 20 בתקציב של עד 2000 ש"ח שיכול לשמש פשרה טובה בין שימוש בפוטושופ לבין צפיה בסרטים ברמה סבירה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 1000 שקל מחנות באיזור חיפה תודה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי מסך 2407 ואני מתכונן לרכוש סוני 3 ולחבר אותם...זה משנה אם הסוני הוא PAL או NTSC? ואם אני מחבר אותם אז בDVI לHDMI ולא דרך הקומפוננט,נכון?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול ההיתי בחנות בפתח תקווה ( היה להם שרות מדהים ) והם הסכימו לתת לי להריץ את המחשב שלי על המסך הנ"ל הרצתי כמה משחקים (pes6, nfsmw, Stranglehold, bioshock ) וכמה סרטים , לא נתקלתי בשום מריחה . יכול להיות שאני לא בודק נכון , אם כן תקנו אותי . נראה לי שאני ארכוש את המסך תודה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך עם פאנל VA בלי ציפוי מבריק (אני עובד שעות רבות עם טקסטים, אך בהחלט מתוכנן שימוש גם למשחקים וסרטים). גודל המסך לא כל כך חשוב לי - רק שיהיה לפחות 20'', ושכרטיס המסך Radeon 4850 512mb יתמוך ברזולוציה הטבעית שלו בלי לקרטע. אני לא כל כך מתמצא במחירים, אבל אני לא רוצה לעבור את ה1500 ש"ח, ואפילו קצת פוזל לכיוון ה1000 ש"ח. המסך יוצב באופן סטטי על השולחן, ככה שתלייה על הקיר, סיבוב ב90 מעלות וכו' לא רלוונטיים לגבי. אם צריך לציין פרטים נוספים, אנא בקשו ממני תודה!
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, קטע קצת מעצבן, האם אפשר לנעול את הפיבוט במסך הנל ? הוא כל הזמן מסתובב לצדדים, ולא ממש רשום בהוראות אם אפשר למנעול את הפיווט ושהוא ישאר ישר בלי לזול כל פעם שאני מכוון אותו... אודה לתשובה, תודה תראש
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך 20' רחב הטוב ביותר בסכום עד 1000 שקל ובעל יכולת כיוונון לצדדים ולגובה. הקניה מ-אופיס דיפו http://www.officedepot.co.il/catalog/vkgSearch.do;jsessionid=00005MOQPpEHlyEWXi-SlBzTs10:12bbi68k5?No=0&Ntt=%d7%9e%d7%a1%d7%9a&Ntk=all&Ntx=mode+matchpartialmax&N=2&Nty=1 תודה.
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אבק לנקות זו לא בעייה - מטלית סטטית עושה את העבודה מעולה... אבל איך לנקות את כל סימני המריחה \ טביעות אצבעות וכדומה? אפשר לשים על המסך מים או חומרי ניקוי?
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
זה נכון שבמסך רחב אז סרט נראה על כל המסך ? למה בעצם מסך רחב הוא המומלץ לצפייה בסרטים ?
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
קניתי את המסך מפה : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6473&perur=2&t=19&c=407 והשאלות : 1. צריך להגדיר את המסך ? אני חיברתי הכל , התקנתי את הדרברים וזהו . יש עוד משהו שצריך לעשות ?? אם כן , מה ? 2. כל משחק שאני נכנס אליו זה ממזער לי אותו , אז מצאתי לזה פיתרון , צריך להיכנס לתוכנה שהביאו עם הדיסק כדי לשחק , אז יש פיתרון אחר ?? שלא צריך את התוכנה ? 3. אמרו שיש אחריות של 3 שנים לפיקסלים שרופים , ומצאתי 10 פיקסלים שרופים !! עכשיו כדאי לי להגיד להם שיחליפו לי או שהם יחליפו לי למסך לא טוב . או שעדיף שאני יחכה שנתיים וחצי ויגיד להם שיש לי 10 פיקסלים שרופים והם יחליפו לי לחדש . אז מה לעשות ?? 4. היה לי מסך CRT ועכשיו החלפתי למסך רחב חדש 22 אינטש ושאני כותב הרבה או ק…
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-
-
-
http://www.hothardware.com/articles/Dell_UltraSharp_3008WFP_30inch_LCD_With_DisplayPort/
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
יש לי מסך סמסונג T240 ובפוטושופ אני רואה צבעים לא אמיתיים מישהו יכול להסביר לי איך אני מוסיף פרופיל צבע או משהו כזה ? תודה בכל אופן.
-
- 3 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך שעיקר תפקידו הוא עבודה גרפית, איור עיצוב ממשקים ואתרי אינטרנט כמובן קצת תלת עריכה ואפקטים. חשבתי על מסך 22' משהו שאפשר לראות עליו סרטים אך בעיקר לעבוד. אין לי תקציב מוגדר חשבתי להוציא עד 1500 אך אפשר לחרוג תודה
-
- 2 תגובות
- 770 צפיות
-