עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Ariel Style,

אני רוצה לקנות מסך חדש LCD הנה הדרישות: אמינות - ללא פיקסלים שרופים. שלא יהיו דליפות אור במסך. 20-21 אינצ' רחב [שאלה.. רחב שמעתי שחלק מהמשחקים הוא לא תומך זה נכון? איזה עוד בעיות איתו ומה עדיף רחב או רגיל? ] ניגודית גבוה [1:3000] זמן תגובה הכי נמוך [2 / 8 / 5 MS] עומק צבעים הכי גבוה [16.7 ++] לא עם ציפוי מבריק [כי ציפוי רגיל הוא יעשה בעיות עם המנורה] פאנל VA שיחזיק להרבה זמן וישמור על האיכות שלו! תקציב - 2000 מקסימום. לא מצאתי עדיין אתר שיכול להראות את כל הפרטים האלה.. תודה רבה!!

• 8 תגובות
    • 829 צפיות
  2. Started by aga123,

כותרת,כפי שניתן להבין אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש למחשב... מפרט: http://i34.tinypic.com/2dt7ia0.png http://i35.tinypic.com/etdsfa.png לאחר שהצגתי לכם את המפרט ניגש למה שאני באמת מתכוון בדיון זה. אני רוצה לקנות מסך רחב בגודל 24-28 שהוא יהיה HD READY או FULL HD תקציבי יחסית דל עד כ1500-1700 אני מעוניין לחבר למסך גם ממיר של YES עוד לא החלטתי עם HD או רגיל.... *אנא לא לחרוג מהגודל עוד משהו חשוב,המסך הוא כחצי מטר ליד המיטה שלי ז"א שאינני צריך משהו ענקי כמו 32... אשמח לעזרה,איתי.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  3. חודש המלאי ב-KSP של המסך VS VX922 פעם אני זוכר שהרבה היללו אותו, והרבה קנו אותו המחרי שלו פעם עמד על יותר מ-1700 ש"ח.. עכשיו המחיר שלו 1540.. מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  4. אחרי שהחזרתי את הBENQ FP222W שלי כי הייתי מאוד לא מרוצה ממנו, אני מחפש עכשיו להשקיע טיפה יותר בשביל מסך עם איכות תמונה גבוהה לכל השימושים. החלטתי ללכת על ה2007WFP שממש תופס כאן מעריצים, אך נתקלתי בבעיה. מה שמשך אותי בBENQ הוא קודם כל המחיר, 2000 ש"ח בפריסה ל-36 תשלומים והשירות של גטר-טק. לגבי הדל, אני מתקשה למצוא מקום שמוכר אותו בפריסה רחבה כזאת ללא ריבית מפלצתית. אם מישהו מכיר/שמע על חנות שמוכרת את המסך הזה במחיר של עד 2500 ש"ח בפריסה של 10 ומעלה תשלומים, אשמח לשמוע על כך.

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  5. Started by sh_idan,

שלום לכולם! אני מתכנן לשדרג את הטלוויזיה CRT 21 הישנה שלי, ואז חשבתי למה לא ללכת באותה הזדמנות על משהו שגם יתחבר למחשב? (17 lcd של סוני) תיכננתי על גודל באיזור ה32 אינץ, גודל סטנדרטי בעולם הטלוויזיות אך חריג מאוד בתחום מסכי המחשב. לכן ברצוני לשאול אם אתה מכירים טלוויזיה באיכות מספיק טובה שתוכל לשמש כמסך מחשב במשחקים (פיפא, סטרקרפט לא יותר מזה), בסרטים ובגלישה רגילה\קריאת מסמכים? תודה מראש, עידן נ.ב בעניין התקציב תיכננתי כ2500 שקל, אבל גם חריגה של 500-1000 עלולה להתקבל

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by tombraider,

שלום לכולם, תמליצו לי בבקשה על מסך 24 עבור משחקים,סרטים וגלישה באינטרנט יום טוב ותודה

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  7. Started by jazzman,

הוא הגיע!! אני ממש מרוצה! לכל מי שעוד מתלבט שיפסיק. (תודה לכל מי ששכנע אותי לבחור בו ) צבעים מעולים, טלויזיה באיכות סבירה לגמרי, DVD באיכות מצויינת, רק הרגל הזאת תופסת יותר מדי מקום! בדקתי עם DEAD PIXEL BUDDY, ו- 0 פיקסלים מתים! (אני לא יודע אם זה חוקי פה לפרסם חנויות, אבל מגיע להם... ) לא הצלחתי לצרף תמונה... (התמונות פשוט גדולות מדי..) לא התקנתי את הPERFECT SUIT, לא רואה צורך (ואומרים שהיא לא משהו... ) יש לי רק שאלה אחת, הPIVOT לא עובד לי אוטומטית. כשאני מסובב את המסך, התמונה לא מסתדרת אנכית, ואין לי מושג איך עושים את זה (גם לא ידנית) מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  8. עיינתי רבות בפורום והגעתי למסקנה שאני מחפש מסך עם פאנל איכותי. השימושים שלי זה הרוב עבודה עם טקסט, קצת פוטושופ ומעט מאוד סרטים. לאחר שהתיאשתי מלמצוא את ה DELL 2007 (מישהו אולי יודע איפה כן מוכרים וקיים במלאי?) נותרתי כרגע עם 2 אופציות HP L2065 או DELL2408. שידרגתי את התקציב ואני מוכן להקציב עד קרוב ל 3000 ש"ח לקניית המסך ! האם ה DELL (פרט לבעיית ה DELAY) עדיף על ה HP2065? (בהנחה שלא איכפת לי להוסיף 800 ש"ח) כלומר האם ה DELL גם יותר גדול וגם באותה רמת איכות ? האם יש עוד משהו איכותי במחירים האלו (של עד 3000 ש"ח) תודה :

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  9. אני חושב שאולי הדרייבר לא מאפשר לי הרבה אופציות עוד...אבל בכל זאת אני כרגע בסביבת DESKTOP על 1680 ..22 אינ'צ (LG2252TWQ) .הבעיה שזה נורא קטן לי הכתיב (לא רואה 6\6 מה לעשות ...) איזה רזולוציה בעצם יכולה להתאים לי במסך 22 WIDE בלי לעוות את התמונה ? משמע רזולוציה טבעית (כגון 1680...) במסך הקודם 19 שלי 3\4 זה היה 800X600 ....1024.....שיחקתי עם זה כשרציתי שטקסט יהיה לי יותר קריא אבל מה הרזולוציות בWIDE חוץ מ 1680 ? שאלה נוספת ...האם ניתן להגדיר בדפדפן שימתח את כל התמונה לכל המסך ? (כמו בדסקטופ בעצם) במקום להשאיר לי שוליים לבנים לא מנוצלים ? 10X

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  10. אני משחק COD ומקבל 120 FPS על רזולוציה מקסימלית, הבעיה שרואים "חתכים" בזמן המשחק, אז החלטתי לנסות להפעיל את האופציה שאמורה לתקן את העניין, ומה הפלא, היא לא עובדת : השגיעה מופיעה כשאני מסמן את הV. כל החלונות סגורים ובtray חוץ מNOD32 שום תוכנה לא פועלת. האם יש אפשרות להפעיל את האופציה דרך הפאנל של המסך? כי לא מצאתי. הדרייבר הוא 9.1 דרך אגב. תודה לעונים. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  11. Started by artv8,

חשבתי לקנות את המסך הזה, מישהו התנסה איתו ? הבנתי שיכול להיות בעיות של מסמכים ואתרי אינטרנט מעוותים בגלל הרזולוציה הגבוהה שלו והעובדה שהוא מסך רחב ? אני רוצה שהמסך שלי ישמש אותי גם לאופיס וגלישה (ולא רק לסרטים ) וחשוב לי שלא יתעייפו לי העניים מהעבודה איתו. קישור : http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6939 ***עריכה*** האם כרטיס המסך שיש לי הוא מספיק ? ומה עם מסך 23 אינץ כמו: האם זה לא גדול מדי לשולחן העבודה ? מישהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  12. שלום, אני מחפש מסך עם פאנל VA בלי ציפוי מבריק (אני עובד שעות רבות עם טקסטים, אך בהחלט מתוכנן שימוש גם למשחקים וסרטים). גודל המסך לא כל כך חשוב לי - רק שיהיה לפחות 20'', ושכרטיס המסך Radeon 4850 512mb יתמוך ברזולוציה הטבעית שלו בלי לקרטע. אני לא כל כך מתמצא במחירים, אבל אני לא רוצה לעבור את ה1500 ש"ח, ואפילו קצת פוזל לכיוון ה1000 ש"ח. המסך יוצב באופן סטטי על השולחן, ככה שתלייה על הקיר, סיבוב ב90 מעלות וכו' לא רלוונטיים לגבי. אם צריך לציין פרטים נוספים, אנא בקשו ממני תודה!

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  13. Started by Guliv,

לאחרונה התעניינתי בקניית מחשב חדש אולם החלטתי לוותר על הרעיון בגלל שאני מתגייס בשנה הבאה, ובמקום זה להשקיע במסך טוב חדש, בגלל שהמסך הנוכחי שלי שובק חייו. אז אני אשמח להמלצה למסך איכותי למשחקים וסרטים, ששעות העבודה שלו הם רבות במיוחד, במחיר טוב ביחס עלות/ביצועים. אני אשמח לדעת למה אתם ממליצים על מה שאתם ממליצים בנוסף . תודה מראש עריכה: חשבתי על שאולי הכרטיס מסך שלי (שיחסית ישן) כנראה ישנה, אז כרגע יש לי -GeForce 8600 GTS ואני מתכוון לשדרג בעתיד הרחוק.

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  14. Started by ecentaur,

מסך VX1940W של ViewSonic נמכר בוואלהשופס ב-900 ש"ח לעומת 1200 בזאפ. אני מחפש עד 1100 ש"ח. איך המסך הזה לעומת ה-Samsung SyncMaster 932B?

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  15. Started by law89,

באופן כללי, האם מסכים חיצוניים תמיד יהיו יותר איכותיים ממסכים של מחשבים ניידים? האם יש איזו דרך להשוות בין הבהירות של מסך רגיל אל מול מסך של מחשב נייד? המסך של הנייד עם nits כפול מהמסך של המחשב הנייח ועדיין אני לא מרגיש שהמסך של הנייד עם בהירות גבוהה יותר (אולי אפילו פחות). ושאלה אחרונה - שאלתי כאן בעבר בנוגע למסך והמליצו לי תמיד לשים על קצב הרענון המקסימלי. ממה שקראתי, בניידים זה צורך יותר סוללה. אני משער שבמשחקים אני אראה הבדל. האם בצפייה בסרטים או בגלישה באינטרנט או הפעלה של אופיס אני אראה הבדלים בין 60 הרץ ל-144 או 165 הרץ?

• תודה!
    • 2 תגובות
    • 828 צפיות
  16. Started by puNani,

http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=3584 שימו לב שכתוב: Dell 24" 2407WFP UltraSharp 4MS+DVI ברוב המקומות קראתי שזמן התגובה הוא 6ms. כדאי לקנות מהמקום הזה או שהם מסלפים עובדות?

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  17. שלום רב. אני צריך את עזרתכם בבקשה בבחירת מסך ברזולוצית FHD למטרה של גיימינג וצפיה בסרטים. התקציב הוא כ1000 שקלים פחות או יותר, אבל אם חריגה קלה מחייבת את זה ושווה את ההפרש, אז בכיף. יש צורך במסך בגודל 24" או 23.6" (עדיפות לכמה שיותר גדול), וחייבת להיות אופציה של תלייה על הקיר (VESA). תודה מסכים שחשבתי עליהם בזאפ: Viewsonic VX2433WM Asus VH242H LG W2443T Samsung B2430L על איזה מסך אתם ממליצים? (לא חייב מהרשימה שנתתי).

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  18. Started by scylla,

שלום לכולם, אבא שלי התחדש במחשב משרדי חדש, ועל הדרך גם החליף מסך. הוא החליט שהוא לא רוצה להשאיר אותי גלמוד וקנה גם לי מחשב. קנינו בחנות "אש מחשבים" בכפ"ס, שהם אולי לא הכי זולים אבל השירות שלהם ברמה אחרת מכל החנויות בשוק. יש לציין שעל כל מוצר הם מתחייבים להחליף בלי שאלות במידה ואנחנו לא מרוצים. כולל על פיקסל אחד שרוף. אז ככה: 1. המסך שאבא שלי לקח בהמלצתם - AOC 2216VA, אני יודע שAOC לא חברה מי יודע מה... השאלה היא, לשימוש משרדי בלבד, לא להרבה שעות, לצרכן הכי פחות בררן שיש. איך המסך? 2. המסך שאני לקחתי בהמלצת הפורום בעיקר - סמסונג 2243BW, יש משהו שאני צריך לדעת לפני ההתקנה? כיול? שימוש בPIVOT? המחשב שלי די מיושן אבל אני לא מתכנן בזמן הקרוב להריץ משחקים. תהיה בעיה בעבודה שוטפ…

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  19. Started by wow,

בלי קשר למחיר תודה.

• 0 תגובות
    • 828 צפיות
  20. פעם פתחתי פה את הת'רד הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=235087.msg2065029;topicseen#msg2065029 אבל אחריו הסבכו קצת העניינים והמסך לא נקנה לבסוף. כיום התקציב השמין קצת, והייתי רוצה לדעת מה תהיה מדרגת המחיר הבאה אחרי המסך שהוצע שם, אם אני רוצה לטפס אל מעבר ל19" ולהישאר עם מסך באיכות טובה. תודה רבה לכם.

• 6 תגובות
    • 828 צפיות
  21. Started by GuGuSH,

שלום. ההורים שלי רוצים לקנות מסך LCD חדש למחשב (במחשב משתמשים ההורים שלי ואחותי הקטנה בת 9). חשוב לציין שההורים שלי לא רואים סרטים במחשב (בשביל יש HTPC ו-42" פלזמה) ומה שהם עושים במחשב זה גלישה באינטרנט ו-Word. עקיצר, עבודה משרדית אפשר לאמר. לאבא קורץ העניין של מסך רחב. אני משתמש במסך רחב גם וזה דיי נוח לי. לכן אני לא רואה סיבה להמליץ לו על מסך 4X3. אבא רוצה 16X9 בעיקר בגלל שהוא יוכל לפתוח את הטאב של המועדפים ולראות את כל האתר בשלמותו. יש לכם הסתייגויות? ז"א, מה אתם ממליצים? רחב \ 4X3? גודל.. לפי מה שראיתי ההבדל בין 17" \ 19" ל-22" לא כ"כ גדול ולכן כבר עדיף ללכת על 22". תקציב. לא יודע. אני מניח שלא נשתגע ואבא לא יקנה מסך ב-4K. ככה שאני לא יודע מה להגיד אבל רצוי מסך איכותי…

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  22. שלום, אני לא כל כך מבין במסכים אז רציתי לשאול כמה שאלות בסיסיות: יש לי מחשב נייד עם לוח אם כולל מעבד גרפי מובנה מסוג GMA X4500HD. אני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר אותו למחשב. השאלות שלי הן אלה: 1. במחשב שלי יש רק חיבור VGA רגיל. אם אני קונה מסך עם חיבור DVI (שאולי יתחבר בעתיד למחשבים אחרים) האם אני עדיין יכול לחבר אותו למחשב שלי? 2. באתר של אינטל ראיתי שלסוג המעבד הגרפי הזה הרזולוציה המקסימלית היא 2048x1536 ל-VGA ו-1920x1200 ל-HDMI. מה ההבדל בדיוק בין שני הדברים ומה זה אומר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 828 צפיות
  23. Started by flowmeter,

שלום לכולם. לאחרונה הזמנתי מסך סמסונג 24" T240 אך הוא לא הגיע בזמן שהובטח שיגיע ולכן ביטלתי את ההזמנה, ולפי הביקורות פה אני רואה שעשיתי בשכל. השאלה היא מה מומלץ 24" במחיר של עד 2000 ש"ח? אם יש משהו ממש משמעותי הבדל של 200 ש"ח יותר בוא נאמר לא יעצור אותי. תודה

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by messi,

שלום רציתי לדעת איך המסך הזה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=692312 מה דעתכם? האם יש מסכים טובים יותר?

• 5 תגובות
    • 828 צפיות

דיונים חדשים בפורומים