עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by משתמש כבד,

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=410804

2. שאלה באמת שמשנה בקטע הזה האם המסכים של Nu Tech גרועים כמו שמתארים אותם? או שיש מסכים טובים ביניהם? ושאלה נוספת, היא איך המסך של Viewsonic VA912?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  3. Started by Ametrine,

השימוש שלי במחשב כרגע זה לרוב סרטים, לכן, החלטתי לקנות מסך גדול 24-26 אינץ'. עכשיו השאלה הגדולה האם כדאי לקנות מסך 24 אינץ' שעולה בסביבות 4 אלף ש"ח http://zap.co.il/compModels.asp?model_id=468918 או טלויזיה 26 אינץ שעולה בסביבות 3 אלף ש"ח ועם נתונים כמעט זהים. http://zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=521342 . נראה שכך יוצא גם מחיר זול יותר וגם מסך כגדול יותר. אבל השאלה הגדולה האם האיכות לא תהיה הרבה יותר גרוע במשחקים למשל? מה אתם ממליצים? מסך או טלויזיה?

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  4. Started by sahargt,

אני צריך לקנות מסך חדש חשבתי לקנות בגודל 20-22 אינץ חפשתי בזאפ וזה מה שמצאתי התקציב עד 3000 ש"ח עדיף פחות אני אישית מעדיף מסך מרובע אבל אם אין משהו טוב אז גם רחב היה בסדר אני צריך את זה למשחקים מה חשוב במסך LCD יחס ניגודיות זמן תגובה 20 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4919&orderby=price 22 http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159&DB4147=4153&orderby=price

• 6 תגובות
    • 816 צפיות
  5. Started by shlox,

נואשתי כבר מלמצוא מקום שבו אוכל לראות את המסך הזה ברזולוציה ותנאים מיטביים לפני רכישה. אני מאוד מעוניין לקנות אותו, אבל אני מוכרח לראות אותו קודם ולהחליט אם הוא מתאים לצרכיי... הבעייה היא שבכל מקום שראיתי אותו הוא היה מחובר עם עוד עשרות מסכים אחרים, ברזולוציה גרועה ואיכות נוראית, ובשום מקום לא הסכימו לחבר לי אותו בנפרד ולהראות לי את ביצועיו ברזולוציית נייטיב.. אז אני מנסה את מזלי (מודע לזה שזו בקשה מוזרה) - האם מישהו שיש לו את המסך הזה וגר באזור המרכז (אני מפ"ת) מוכן להזמין אותי אליו לעשר דקות כדי להתרשם מהמסך?... אני בחור מנומס ונחמד תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  6. Started by XGALX,

מי מבין שלושת המסכים הנל יותר טוב? http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB187910=187930,187936,187949&DB346073=346074&DB4147=4919 איזה מבינהם עובד עם פאנל יותר טוב? שלושתם בקישור זה.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by M.o.D,

הנתונים של שתי המסכים אותו הדבר אבל המחיר שונה מישהו יכול להסביר למה?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  8. Started by zahav5289,

שלום רציתי לקבל חוות דעת כללית על המסכי LCD של SAMSUNG לעומת LG תודה

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  9. Started by גל-Z,

איך המסך S2401WEוEizo? שווה יותר או פחות מהדל 2408?

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by godis,

רכשתי את samsung 226bw ויש לי שאלה. איך אני בודק איזה פאנל יש לי? A? S?.. וכדומה.. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by Azam,

תוך כדי התעסקות עם המחשב הצלחתי להפיל את הספק כוח של המסך על הריצפה, ומאותו רגע המסך הפסיק לדלוק. התעסקתי עם זה קצת אבל נראה שהספק עצמו גמור לצערי. לפני ששוחטים אותי במחיר לספק מקורי חלופי, יש כזה דבר ספק גנרי אמין? לפי מה שרשום פה, הספק הוא: input: 100-240v output: 22v 4.54A מחיפוש מהיר בגוגל לא הצלחתי לאתר משהו בארץ, אבל אולי מישהו פה מכיר?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by tascam,

Samsung 23 LCD F2380 cPVA 1:150000 Pivot יש למישהוא ניסיון עים המסך הזה אשמח לישמוע חוות דעת

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  13. שלום, מתלבט בין הדגמים הנ"ל : LG L1953TR BENQ FP93GX אני משתמש בו למטרות טקסטיות וסרטים (אינטרנט, אופיס, סרטים). איזה מהם עדיף??? אולי יש משהו אחר ששווה יותר (אני ראיתי בפורום שעליהם ממליצים הכי הרבה). תודה.

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  14. שלום, חברים אני מעוניין במסך רחב 23",אך ללא תקציב מופרז. אני מביט בהודעות הללו ורואה אופציות לא מעטות: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=6&SalesSubCatID=36&SalesSubCat3ID=294&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info= האם לדעתכם ישנם נוכלים שמסתתרים מאחורי הודעות שכאלה? איך ניגשים לרכישה שכזו וכיצד כדאי לבדוק ת'מסך [בעזרת תוכנה למציאת פיקסלים שרופים לדוגמא?]. האם ישנו דגם שאתם יכולים להמליץ לי עליו? [שימוש למשחקים+עריכת וידאו, אפטר אפקטס\תלת. -אני לא איש מקצוע כרגע, לא רוצה זבל אבל גם לא רוצה סופר-מסך]. אשמח גם לשמוע אם יש לכם הצעות אטרקטיביות [עד 1100 שקל] למסך מחנות מסויימת? תודה רבה לכולם! :]

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  15. Started by itzik1,

שלום אפשר בבקשה המלצות למסכי מחשב עד 750 שקל? אפשר לומר שזה בעיקר לקריאת טקסט, שיתחבר עם הDVI עם הכרטיס מסך שלי (7600GT) שיהיה נוח לשימוש מרחוק (אני הולך לשכב על המיטה לכן אקנה גם מקלדת ועכבר אלחוטי) תודה רבה רבה מראש !

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  16. Started by stropic,

מה דעתכם על הדגם הזה? ואם יש למישהו דגם יותר טוב להציע של 22" עד 900 שקל שימליץ לי שיהיה זמין בבאר שבע תודה

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  17. היי חברים, ברשותי משרד פרסום, ואנחנו בשלבי גדילה, חיפשנו באינטרנט מסך איכותי וטוב שישרת אותנו לאורך זמן. לפני שלושה ימים קנינו מסך של DELL מדגם U2715H, והוא מדהים בעיני, מסגרת דקה, מסך IPS, צבעים חיים, מואר מאוד ונעים לעבודה, יום לאחר השימוש במסך, התגלו פסים אנכיים מרצדים בצבעי RGB שעוברים ממש ממש ממש חלש ברקע (כשיש תמונה לבנה במסך), לאחר בירור עם DELL וחיפוש באינטרנט, לא נמצאה בעיה מוכרת בנושא, ולכן החלטנו להחזיר את המסך לחנות, כשהגענו לשם, ביקשנו שיחליפו לנו אותו, ובמעמד ההחלפה, נפתח המסך השני (מאותו הדגם) כדי לוודא שהוא תקין. גם למסך החדש שנפתח בו ברגע הייתה את אותה הבעיה באיזור מרכז המסך, ושוב לאחר שיחה עם נציג של DELL נאמר לנו שזה לא אמור להיות ככה, ולכן ביטלנו את הע…

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by asilbob,

מה באמת האבדלים בין המסכים האלו ? אפילו הכי קטנים? מה באמת האבדלים 2253BW ל2243BW תרשמו מה היתרון לכול מסך

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  19. Started by shlomyb,

היי מבקש המלצה למסך מחשב למשפחה - עד 1000 ש"ח. המסך מיועד לעבודה מול מחשב , גלישה באינטרנט , מסנג'ר ולא לצפייה בסרטים... אישתי מבקשת גם שיראה טוב :-) תודה.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  20. לפי קריאה בפורום מה שהבנתי זה שכדי להבטיח תמונה טובה במחשב כל מה שאני צריך לדאוג לו זו שהטלוויזיה שאני ארכוש תהיה ברזולוציה של לפחות 1024-768. האם זה מדוייק? יש עוד דברים שצריך לשים אליהם לב כדי שטלוויזית LCD תהווה מסך מחשב ? בתודה מראש.

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  21. מישהו יכול לומר איזה מסך טוב יותר לעיבוד תמונה (וגם משחקים) תודה וחג שמח

22. טוב אני עכשיו מחפש מסך אחרי שנהרס לי המסך של הCRT בעיקרון אני מעוניין במסך טוב 19" 2MS אני חושב אם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדלים ובמה זה עוזר במיוחד הMS מסך רגיל ולא רחב 3X4 המסך מיועד בעיקרון להכל סרטים משחקים אינטרנט בקשר לזווית צפיה שהיא תיהיה טובה ושלא תיפגע כשמסתכלים מזווית אחרת חיבור DVI הרמקולים ממש לא נחוצים אבל אם המסך יבוא עם אז יבוא עם הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ATI X800GTO אם יש עוד משו שאתם רוצים לדעת אז רק תגידו P: תודה לעוזרים ושנה טובה ומתוקה לכולם

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by Kataklystic,

השאלה שלי היא האם המסך הנ"ל יכול להציג תמונה של HD1080P עם מפרט מחשב שמסוגל להתמודד עם זה... מהנסיון שלי עם מפרט של המחשב שיש לי כרגע (אני קונה מחשב חדש תוך איזה שבוע) והמסך הזה שקניתי לפני כמה חודשים הוא מציג בצורה מעולה 720P ו1080P התמונה בחלק מהקטעים זזה קצת לאט ומוציאה את הסרט מסינכרון.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  24. Started by tidan26,

שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולמחרת שאני מדליק אותו אני מרגיש שהצבעים כהים מדי מדוע? ???

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  25. Started by nizans,

יש לי מסך 20VL66E של טושיבה 20 אינץ' רציתי לדעת על איזה רזולוציה אני יכול לשים אותו כי עכשיו אני יכול רק על 800X600 אבל לפני שהתקנתי את הדרייבים של הכרטיס מסך [8800GTX ASUS] יכולתי לשים אותו על רזולוציה יותר גבוהה יש סיכוי שאני יוכל לשנות רזולוציה באיזה דרך? תודה..

• 3 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים