עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by hananmori12,

שלום, יש לי אפשרות לרכוש מסכים של Lenovo במחיר טוב, האם המסכים האלה נקראים איכותיים? יש דגם עם פאנל IPS? והאם מישהו מכיר מסך בגודל 27" או 29" של החברה? תודה.

2. שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש למטרת גיימינג / גלישה באינטרנט / עיצוב גרפי (Illustrator, Photoshop), תכני HD. אני מאוד מתלבט לגבי גודל המסך (לא סגור על הגודל. מה שבטוח זה 22" עד 24"). מעוניין ברזולוציית FHD כרזולוציה נטיבית. מן הסתם האופציה היחידה שאני יכול להרשות במחיר הזה זה פאנל TN. על איזה גודל מסך אתם ממליצים? (ישיבה של כ-70 עד 85 ס"מ מהמסך). חשוב להבהיר שאני מעוניין במסך שמציג חדות גבוהה וניגודיות סטטית גבוהה. עריכה: טוב, אני לא יכול לעמוד בפני ה-Dell 2209wa למרות שהוא לא FHD. חוץ מאיבוד של שטח עבודה, האם צפייה בתכני 1080p/ משחקים יראו אחרת בגלל העובדה שהיחס בין הפיקסלים אינו 1:1. תודה!

• 0 תגובות
    • 764 צפיות
  3. שלום! אני מתכנן לקנות מסך חדש. השימושים העיקרים הם אינטרנט, וורד וגם משחקים - זה מתחלק בערך חצי חצי מבחינת זמן שימוש. השאלה מה עדיף? להישאר עם הגודל הנוכחי שיש לי, שזה 19, או לעבור כבר ל22? הגבלה תקציבית עד 2000 אבל אני מעדיף כמובן לרכוש מסך זול מ2000. או בקיצור.. מסך ביצועים/מחיר טוב. אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים. תודה רבה. רגב.

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  4. Started by Night,

אני קונה מסך חדש, רציתי לקנות את הDELL.. אבל אז נתקלתי בסמסונג, שזול ממנו ב400 ש"ח (כשמדובר במחיר בלי מע"מ - אני מקבל את המע"מ בחזרה אז הוא לא רלוונטי) וגדול ממנו ב1.5 אינצ' ברור לי שהוא TN אבל עדיין, אני שוקל אותו כאופציה. ראיתי באופיס דיפו מסך 24" ואני חושב שזה לא גודל מפלצתי בסה"כ, בגלל שזה 16:9 ולא 4:3 - זה רק נשמע גדול, בתכלס זה כמו 19" 3:4 רק רחב יותר. לכן אני מוצא את האקסטרה 1.5 אינצ' מועילים.. אני לא רוצה להשקיע סכום גדול כ"כ במסך ואחרי שנה להחליט שאני רוצה 26" או 27". השימושים הם: תכנות, קריאת מסמכים, אינטרנט, סרטים/סדרות ומשחקים (חיבור PS3 ככל הנראה). מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  5. קרוב משפחה נוסע לחו"ל ואולי הוא יקנה לי בדיוטי פרי איך אפשר לדעת מחירים של מסכים בדיוטי ? מי יודע ??

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  6. כלומר מסך נוח לעיניים. מישהוא מכיר? ???

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  7. Started by borisdog,

שלום לכולם האם מישהו כאן התנסה בחיבור DELL 2407 לממיר כבלים ישירות? אני מעוניין לקנות DELL 2407 שישמש אותי כמסך מחשב וגם יהווה תחליף לטלוויזית CRT "21 שיש לי כרגע, השאלה היא מה תהיה איכות השידורים בחיבור ישיר, ללא כרטיס TV או קופסת TV, לעומת הטללויזיה הרגילה. האם מישהו יכול לעזור ? ועוד שאלה, האם מישהו מכיר חנות שניתן לראות את המסך הנ"ל בתצוגה, בדקתי כמה חנויות ולא היה להם, ואני די משוכנע שחשובה פה התרשמות סובייקטיבית... תודה לכולם...

• 4 תגובות
    • 764 צפיות
  8. שלום. אז אני קונה בקרוב מחשב חדש ואני צריך מסך. אני יושב הרבה זמן מול המסך ככה שמשהו שלא יכאב לעניים, מסך שייתן מראה טוב מאד במשחקים כבדים ובגדלים של 19 עד 22 אינץ' ובתקציב של עד 1.8K. שאלה אחת יש לי, "22 זה לא גודל מוגזם? הוא לא כואב לעניים מרוב גודלו וכאחד שיושב מולו הרבה... זהו. תודה מראש, אלן.

• 5 תגובות
    • 764 צפיות
  9. Started by ecentaur,

מסך VX1940W של ViewSonic נמכר בוואלהשופס ב-900 ש"ח לעומת 1200 בזאפ. אני מחפש עד 1100 ש"ח. איך המסך הזה לעומת ה-Samsung SyncMaster 932B?

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  10. Started by Baz34,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצות למסך 22'' , שימוש עיקרי: משחקים (במיוחד FSX ). שמעתי טענה נפוצה במסכי ה-22'' לגבי הרזולוציה שלהם. האם אכן ישנה בעיה מסוג זה או אחרת במסכים בקטגוריה זו? תודה מראש למתייחסים

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by haristo,

יש לי בעיה מוזרה עם המסך הצבעים שהתנו והכול כהה והצבעים מוזרים, שאני בא לשנות את זה בהגדרות של המסך זה את הBrightness וContrast זה כותב לי sRGB ולא נותן לי לשנות את כלום בשניהם. סוג המסך סמסונג SyncMaster 753dfx. אם זה עוזר התקנתי עידכון של JAVA לפני זה בלילה ושקמתי זה ניהיה ככה, ומחקתי תJAVA עכשיו וזה עדיין נשאר!? תמונה להמחשה:

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  12. Started by Jesper,

מקריאת דיונים בפורום אני מתרשם שיש להעדיף מסכים עם פאנל VA באופן אבסולוטי על פני מסכים עם פאנל TN. מהפורום ניתן להסיק שיש להעדיף כל מסך VA על פני כל מסך TN לכל שימוש שהוא. מצד שני במקומות אחרים שמעתי שלמשחקים וסרטים יש להעדיף דווקא מסך עם פאנל TN בגלל זמני תגובה מהירים יותר למסכים באותו תקציב. שם טוענים שבמסכי VA, גם יקרים, יש מריחות בסרטים ומשחקים. בגלל שאני סומך קודם כל על הפורום בעניינים אלה, רציתי רק לוודא - האם יש להעדיף מסכי VA גם כשהשימוש העיקרי למסך הוא לצפייה בסרטים ובמשחקים?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  13. המסך הכי טוב של LG 19 אינטצ' זה עדין 1970HR ??

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  14. Started by aviv512,

ברשותי samsung 940bf , היו לי התלבטות רצינית בין הגרסת מסך רחב לבין הגרסה הרגילה.. לבעלי הגרסה הרחבה מעניין אותי איך ההתרשמות האישית שלכם מהמסך? בכל מקרה הבחירה כבר נעשתה אבל בכל זאת אני רוצה לדעת יותר פרטים ספציפיים, סתם מתוך סקרנות, אני אודה מראש למי שיוכל לשתף אותי .

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  15. Started by alfus73,

האם כרטיס מסך מסןג GetForce 6600GT מספיק חזק ותומך במסך Lg l194WT. הרזולוציה של המסך הוא 900*1440

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  16. הצלחתי לחבר את ה dvi לכרטיס מסך שלי 6800xt איזה שינויים אני אמור לראות?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  17. Started by GanJaval,

למישהו יש פרטים על המסך ? אני מתעניין לשדרג ולקנות את ה 19" איך הוא ? האם הוא טוב למשחקים ?למישהו יש תמונות שלו פרטים עליו כל מה שיש דברו תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  18. שלום, אני מחפש כבר הרבה זמן יחסית, חשבתי על 22"וירדתי מהם, חשבתי על 20" ואמרתי נקנה דל אבל עם כל הכבוד מדובר בעוד 800 ש"ח מעבר ל 1700 ש"ח שאני לא מוכן להשקיע וזו תוספת של 50% למחיר המסך המתוכנן, תוספת שאני לא מוכן להשקיע. ומצאתי לא מעט מסכים שנראים מצויינים ב 1600-1700 ש"ח למשל: Dell 19 LCD 1907FP UltraSharp Flat 1600 ש"ח LENOVO L192P TFT LCD 1700 ש"ח Samsung 940BF (לא מכיר אבל אני די מרוצה מה 931BF , האם הוא אותו הדבר? רק דגם חדש יותר?) 1600 ש"ח אני מניח שיש עוד לא מעט מסכים לא רעים, ואני שוב מבקש מסך למטרות הבאות: 1. אני בעיקר מתכנת 2. משחקים 3. סרטים על מה אתם יכולים להמליץ? כאלו שלא רשמתי? דברים שלילים ? חיובים על המסכים שרשומים כאן? האם ה IBM מספיק מהיר למשחקים?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  19. Started by ozzur,

לפני שבוע המצלתם לי על הסוני בתקציב של עד 1600 ש"ח.... אלא שהישגתי תקציב נוסף לקניית מסך. מהן המלצותיכם למסך LCD 19 עד 2000 ש"ח ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  20. Started by dino,

אהלן אנשים :} אני מחפש מסך LCD 19" שישמש לאינטרנט ומשחקים, התקציב קצת מוגבל לכן אני אשמח אם מישהו ימליץ לי על דגם שיתן את הביצועים הטובים ביותר לתקציב. תודה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  21. Started by Godmoney,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17977 הוא נראה לי זול ממש יחסית לנתונים שלו לא?

• 6 תגובות
    • 763 צפיות
  22. Started by XxehsomxX,

שלום, אני מתעתד לקנות מסך מדגם samsung 226BW שהרזו' המקסימלית שלו היא 1680x1050. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 כרטיס המסך הנוכחי שלי קצת ישן geforce 4 440 64MB : ,הסתכלתי באפשרויות רזולו' והמקסימלית היא 1600x1206. שאלתי היא האם אוכל להשתמש במסך בצורה טובה ?- אני מתכוון שיראו בחדות ולא יהיה טשטוש או חלקים מתים שחורים. ועוד משהו, מישהו התנסה עם המסך הזה על 3ds max? תודה רבה לקוראים moshe

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  23. Started by arik100,

יש אפשרות לקנות בנפרד/להאריך את הכבל VGA של המסך ? אני מעוניין בגדלים בסדר גודל של 10 מטר בערך אפשרי?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  24. Started by liron58,

בלי חריגה

• 3 תגובות
    • 763 צפיות
  25. Started by hushnga,

שלום לכולם אתמול ההיתי בחנות בפתח תקווה ( היה להם שרות מדהים ) והם הסכימו לתת לי להריץ את המחשב שלי על המסך הנ"ל הרצתי כמה משחקים (pes6, nfsmw, Stranglehold, bioshock ) וכמה סרטים , לא נתקלתי בשום מריחה . יכול להיות שאני לא בודק נכון , אם כן תקנו אותי . נראה לי שאני ארכוש את המסך תודה

• 4 תגובות
    • 763 צפיות

דיונים חדשים בפורומים