עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום חברים אשמח לדעתכם\ידיעותכם בנושא. אני מעוניין להאריך את את הכבל מהמחשב שנמצא מרחק 20 מטר מהטלויזיה. אני רוכש כבל מאריך של VGA ומחבר אותו למתאם DVI עבור כרטיס מסך מסוג 8800 GT האם יש צורך במגבר עבור ההארכה של ה20 מטר? תודה חברים.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  2. שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ובמסגרת החידוש מחליף גם את המסכים שלי אני עובד מול שוק ההון ולכן רואה הרבה גרפים במספר מסכים אני מעדיף מסך עם תכונת PIVOT ולכן אני מתלבט בין לקנות 3 מסכים סמסונג 2443 לבין 4 מסכים 2243 אשמח לקבל את חוות דעתכם והמלצה למסך אחר אם יש למישהו תודה חזי

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  3. Started by tombraider,

שלום לכולם, תמליצו לי בבקשה על מסך 24 עבור משחקים,סרטים וגלישה באינטרנט יום טוב ותודה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  4. שלום לכם אני מחפש לקנות מסך מחשב מומלץ למשחקים וסרטים גודל 27 אינצ' 2K IPS 1MS מינימום 144Hz לפחות עדיף 10BIT צבעים תודה רבה ויום נפלא

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  5. אני חושב שאולי הדרייבר לא מאפשר לי הרבה אופציות עוד...אבל בכל זאת אני כרגע בסביבת DESKTOP על 1680 ..22 אינ'צ (LG2252TWQ) .הבעיה שזה נורא קטן לי הכתיב (לא רואה 6\6 מה לעשות ...) איזה רזולוציה בעצם יכולה להתאים לי במסך 22 WIDE בלי לעוות את התמונה ? משמע רזולוציה טבעית (כגון 1680...) במסך הקודם 19 שלי 3\4 זה היה 800X600 ....1024.....שיחקתי עם זה כשרציתי שטקסט יהיה לי יותר קריא אבל מה הרזולוציות בWIDE חוץ מ 1680 ? שאלה נוספת ...האם ניתן להגדיר בדפדפן שימתח את כל התמונה לכל המסך ? (כמו בדסקטופ בעצם) במקום להשאיר לי שוליים לבנים לא מנוצלים ? 10X

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  6. אהלן, קניתי היום את המסך הנ"ל - נראה מדהים. ניסיתי לסובב את המסך ככה שהוא יהיה אנכי בעזרת אופציית הPIVOT שבו - אך המסך לא מסוגל להסתובב במלואו מבלי לפגוע בבסיס העגול. גם אם אני מרים את המסך הכי למעלה הוא עדיין נתקע. האם כדי לסובב אותו עליי לפרק אותו מהבסיס העגול שלו או שיש דרך יותר פשוטה לעשות זאת? פשוט נראה לי קצת מגוחך שבכל פעם שארצה לסובב אותו לצורה אנכית ולהחזיר למאוזנת אני צריך לפרק אותו מהבסיס העגול... תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  7. Started by 11asi,

שלום, אני צריך לדעת מאיפה לקנות צגי מחשבון בהתאמה אישית. תודה מראש אסף.

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  8. חשבתי לקנות את הסמסונג מסידרת טי אבל אומרים שהוא גרוע בגלל שזה פאנל TN אני לא ממש מבין מה גרוע בזה אבל בכל זאת עם זה לא טוב אז יש למישהו המלצה למסך טוב יותר או מסך שהוא לא TN ? 23 ו 24 אינטש גם הולך

9. Started by mtng,

הדגם הרחב עם פנאל ה SIPS. איפה ניתן להשיג כיום לרכישה (שיהיה במלאי) ומיבואן רשמי עם אחריות?.. לרוב החנויות אין אותו במלאי זמין בכלל תודה..

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  10. Started by scylla,

שלום לכולם, אבא שלי התחדש במחשב משרדי חדש, ועל הדרך גם החליף מסך. הוא החליט שהוא לא רוצה להשאיר אותי גלמוד וקנה גם לי מחשב. קנינו בחנות "אש מחשבים" בכפ"ס, שהם אולי לא הכי זולים אבל השירות שלהם ברמה אחרת מכל החנויות בשוק. יש לציין שעל כל מוצר הם מתחייבים להחליף בלי שאלות במידה ואנחנו לא מרוצים. כולל על פיקסל אחד שרוף. אז ככה: 1. המסך שאבא שלי לקח בהמלצתם - AOC 2216VA, אני יודע שAOC לא חברה מי יודע מה... השאלה היא, לשימוש משרדי בלבד, לא להרבה שעות, לצרכן הכי פחות בררן שיש. איך המסך? 2. המסך שאני לקחתי בהמלצת הפורום בעיקר - סמסונג 2243BW, יש משהו שאני צריך לדעת לפני ההתקנה? כיול? שימוש בPIVOT? המחשב שלי די מיושן אבל אני לא מתכנן בזמן הקרוב להריץ משחקים. תהיה בעיה בעבודה שוטפ…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  11. Started by tomervasilevsky,

אני מתעניין בלקנות מסך מגע מולטיטאצ'. הייתי רוצה המלצה למסך טוב כזה שיהיה גם במחיר סביר יחסית. כלומר עד 1200-1300 שקל.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  12. שלום, אנשים חולים(גרגורי ה.) לאחרונה נדמה שאין יותר מקום מפלט, אני חייב לעבור ל-LCD. ללא הסברים מיותרים, הידע שלי בנושא שטחי ביותר. אני מעוניין במסך שיתאים לשימוש נרחב במולטימדיה אך יאפשר את המשחק המזדמן וקריאה נוחה של טקסטים. הפורמט המתבקש הוא מסך רחב, ובהתאם למפרט כנראה שההמלצה שתגיע היא למסך של 1440X900, 19''. נתקלתי כבר במסכי 10 ביט במסגרת הדרישות, אך לאחרונה התברר לי כי הם לא באמת 16.7 פרופר, אלא תוצר של סקיילינג די עלוב בפאנל(שוב, לא התחום שלי - מילא אותות שמע, אבל לתמונה זה עוד מוקדם מדי ) אני מדבר על ההוא של LG וההוא של סמסונג (ההם,אתם יודעים...). אעריך תשובה בהקדם האפשרי(וגם פתור מOOP, אבל כאן אתם לא יכולים לעזור). אייל.

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  13. שלום, אני רוצה לקנות מסך שישמש לי לאקס בוקס ולמחשב...עכשיו אני רואה בזמן האחרון שיש מסכי lcd לטלויזיה שהם מאד איכותיים עם חיבורים למחשב...רק רציתי לדעת מה הבעיה עם מסך טלויזיה lcd מהדגמים החדשים לעומת מסך מחשב... ואם מסך טלויזיה הוא בעייתי..אז אם מסך מחשב ...אני מבין שיש חיבורי hdmi ואני צריך מסך מעל 24 אינץ' בשביל hd ועוד חיבור dvi איזה מסך יכול להיות הכי מתאים בשביל שימוש שכזה...? תודה...

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  14. Started by Y-T-M,

איך ה LG W2261V ? לא מצאתי עליו ביקורות חיפשתי בפורום וגם ראיתי שאין עליו ביקורות.. אז למישהו יש אותו?כי לפי התכונות שלי אני רואה שהוא צריך להיות מסך פצצה

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  15. Started by manshush,

LG IPS226V LG E2290V תודה

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  16. אני יודע שזה נושא די חרוש אבל אני מעוניין לקבל דעות מפה ומפה. כרגע אני עם מסך 17 של lg אם אני לא טועה עם פאנל של TN המסך בחדר ואין לי בעיה של ניגוד אם רואים מהצד או מתחת. כרגע ההתלבטות בין 20 אינצ'-המסך המפורסם של דל שמומלץ פה לבין 22 אינצ' של סאמסונג/דל/LG ממה שהבנתי המסכים די דומים.. השימוש העיקרי הוא סרטים סרטים ועוד קצת סרטים + משחקים בעיקר ספורט ופה ושם משחקים כמו קרייסיס בקרוב... עד כמה יהיה ההבדל בתצוגה בין הדל עם פנל מצויין לבין ה22 עם פנל פחות טוב בעיקר בסרטים(אין לי בעיות של ניגודיות בחדר) ? תודה.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  17. Started by mrsmith,

הציעו לי את שני המסכים האלו. אשמח לקבל המלצות לגבי הבחירה בינהם. תודה, ירון.

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  18. Started by shibie,

השאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by stojakovic,

קראתי את הסטיקי איזה 100 פעם ולא הבנתי מה הקטע עם הפאנלים... זה נראה כאילו הפשטתם את הנושא הזה יותר מידי.. בדוגרי הוא לא כזה פשוט... TN- הבנתי מה הקטע של הפאנל הזה... IPS- יותר טוב מהTN רק סובל מזמני תגובה לא משהו.. (בדורות האחרונים גם כבר לא כל כך) לא הבנתי מה ההבדל בין ה MVA ל PVA ... ובסופו של דבר, איזה פאנל הכי עדיף מבין כולם?? ועוד משהו.. מה מייצגת ה S שלפני סוג הפאנל?!?! (כמו S-ISP) כי לפעמים רשום עם ולפעמים בלי...

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  20. לא משחק (אולי משחקים ישנים ) צריך מסך נטו לסרטי HD ומסך שיהיה נעים לעינתיים לתיכנות ארוך כמו כן טווח המחירים 1200 מה שכן ראיתי מלא מסכי 22-24 בטווח המחירים האלו (ובדביק לא ראיתי הסברים על מסכים שהם לא למשחקים ) תודה רבה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  21. Started by haimvrt,

אני רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים של היום אבל המסך הוא ישן דגם: sampo alphascan 712 הוא על הגזדרות 1024 על 768 ריענון מסך 85 השאלה שלי היא האם במסך ישן כזה שווה לשחק משחקים של היום האם יהיה הבדל בגרפיקה בין מסך ישן כמו שיש לי למסך חדש?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  22. Started by 2130TOMER,

איך המסך הזא http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=3241&category_id=9618eba332cd3187523f7822702b8b56& שמעתי שהוא המחליף של ה226BW זה נכון ?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  23. חודש המלאי ב-KSP של המסך VS VX922 פעם אני זוכר שהרבה היללו אותו, והרבה קנו אותו המחרי שלו פעם עמד על יותר מ-1700 ש"ח.. עכשיו המחיר שלו 1540.. מה אתם אומרים עליו?

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  24. יש לי את הטלויזיה הבאה בחדר: http://toshiba.co.il/Index.asp?ArticleID=1470&CategoryID=109&Page=1 מכיוון שאני קונה מחשב חדש ללא מסך (והמסך הנוכחי די הרוס) חשבתי לחבר את הטלויזיה הנ"ל שתתפקד כמסך מחשב. השאלה שלי היא כזאת, למחשב הנוכחי (שהוא ממש ממש ישן) חיברתי את הטלויזיה למחשב, אבל מה שראו זה קווים בצבעים שונים. (השתמשתי בכבל שהוא זהה משני צידיו, שנראה כמו החיבור למחשב של המסכי CRT - 15 פינים כאלה) האם למחשב החדש זה יעבוד? יש כבל או יציאה שלא השתמשתי שהייתי אמור? עד כמה שאני יודע לכרטיס מסך שיהיה לי תהיה כניסת HDMI, אבל לא רשום על הטלויזיה שיש לה יציאה כזאתי.. מה עושים כדי להשתמש בטלויזיה הנ"ל שתתפקד כמו שצריך? תודה לעוזרים (:

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  25. שלום, אני זקוק למסך לחדר של הבן שלי שישמש (אם אפשר כמובן) לבאים : 1. מחשב - עיקר השימוש הוא אינטרנט, Word, קצת משחקים (FIFA, NFS, PES וכו') 2. XBOX360 3. תחליף טלוויזיה (היום 20 אינץ פשוטה) רוצה להשקיע כאמור עד 1500-1600. השילוב הוא בשביל לחסוך מקום בחדר ולהיפטר מהטלווזיה (מחוברת ל- Yes) מאוד מעריך את העזרה !

• 7 תגובות
    • 816 צפיות

דיונים חדשים בפורומים