מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אני צריך הצעה למסך טוב שיתמוך בFH ושיהיה מעל 22 אינץ' ואם אפשרי שיהיה לו חיבור hd תקציב עד 1200 שקל ראיתי תמסך W2343T הזה , איך הוא?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך חדש למטרת גיימינג / גלישה באינטרנט / עיצוב גרפי (Illustrator, Photoshop), תכני HD. אני מאוד מתלבט לגבי גודל המסך (לא סגור על הגודל. מה שבטוח זה 22" עד 24"). מעוניין ברזולוציית FHD כרזולוציה נטיבית. מן הסתם האופציה היחידה שאני יכול להרשות במחיר הזה זה פאנל TN. על איזה גודל מסך אתם ממליצים? (ישיבה של כ-70 עד 85 ס"מ מהמסך). חשוב להבהיר שאני מעוניין במסך שמציג חדות גבוהה וניגודיות סטטית גבוהה. עריכה: טוב, אני לא יכול לעמוד בפני ה-Dell 2209wa למרות שהוא לא FHD. חוץ מאיבוד של שטח עבודה, האם צפייה בתכני 1080p/ משחקים יראו אחרת בגלל העובדה שהיחס בין הפיקסלים אינו 1:1. תודה!
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מעוניין לרכוש מסך LCD 19 אשר ישמש למשחקים וכטלויזיה (חיבור ישירות לממיר). מה חשוב להקפיד במסך כזה ? כיצד אוכל לעשות בנוחות switch בין המחשב לטלויזיה ? איזה מסך מומלץ ? פרטים נוספים: כרגע אני מתכנן לרכוש את הכרטיס מסך הבא (שהוא במסגרת התקציב שלי): Gigabyte Radeon 4670 512MB DDR3 Bulk את יציאות הקול של הממיר אחבר למסך. את יציאות הקול של המחשב אחבר לרמקולים. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני מתלבט בין כמה מסכי "24, בנתיים עיקר ההתלבטות שלי נע סביב Philips 240PW9EB , LG W2442PA , DELL 2408WFP. ואולי גם ה "22 שכולם מדברים עליו 2209WA אבל כמי שלא מבין יותר מידי באלמנטים הטכניים אולי הכי טוב לי זה לראות את המסכים, לראות את ההבדלים בינהם, לנסות לקרוא איזה מסמך על כל אחד מהם במשך כמה דקות ואז להחליט האם כדאי יותר "22 או "24 והאם מספיק TN או שכדאי להשקיע וכו'. יש מקום שמציג את המסכים האלו כדי שאוכל להתנסות בהם? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי לכולם, אני עוזר פה לחבר שמתלבט בין 2 מסכים: 1. מסך מחשב LED Samsung דגם T23A350 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8775&CatCode=398 2. מסך מחשב DELL דגם LED U2312HM http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7996&CatCode=398 המסך הוא עבור נער שעושה בעיקר עבודות תיכנות, קריאת טקסט אבל גם קצת משחקים ווידאו. איזה מסך עדיף משניהם (בלי התחשבות במחיר) היתרון של הסמסונג הוא כרטיס טלויזיה ורמקולים שאין בדל. אבל מבחינת טקסט בעיקר מה עדיף? האם יש מסכי טקסט (פאנל IPS) עם רמקולים?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
קיימים מסכי מחשב שניתן לחבר אליהם ישירות ממיר של HOT? איזה דגמים מומלצים?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הכבל DP לא בא עם המסך, ורציתי לדעת אם זה עוזר. ואם זה עוזר, איפה אפשר לקנות אחד? כי בזאפ ראיתי רק בחנות אחת וזה עולה 100 שקל.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
הדגם: LG D2342. היום קניתי אותו, חיברתי אותו למחשב והוא עבד בצורה מעולה. חד, ברור, נקי. למסך צורף דיסק התקנה של תוכנת לצפייה בתלת מימד (או כך היא מתיימרת לעשות, ובכל אופן- בדיעבד לא ממש צריך אותה) ואחרי ההתקנה משהו בתצוגה פשוט השתבש. הרזולוציה אותה רזולוציה, מחקתי את התוכנה, התקנתי מחדש, עשיתי ריסטרט למחשב.. הכל.. אבל משהו לא בסדר. קצת קשה להסביר אבל התצוגה משום מה נראית מפוקסלת ובהירה מדי ברמה שמבט של כמה שניות למסך והעיניים מתחילות לכאוב. אני ממש ממש מבואס מזה.. מסך חדש, הכל עבד פיקס והתוכנה הזאת שגם לא ממש הכרחית (TriDef 3D) דפקה הכל. מישהו נתקל בבעיה/יודע מה לעשות? תודה רבה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כלומר מסך נוח לעיניים. מישהוא מכיר? ???
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו כאן התנסה בחיבור DELL 2407 לממיר כבלים ישירות? אני מעוניין לקנות DELL 2407 שישמש אותי כמסך מחשב וגם יהווה תחליף לטלוויזית CRT "21 שיש לי כרגע, השאלה היא מה תהיה איכות השידורים בחיבור ישיר, ללא כרטיס TV או קופסת TV, לעומת הטללויזיה הרגילה. האם מישהו יכול לעזור ? ועוד שאלה, האם מישהו מכיר חנות שניתן לראות את המסך הנ"ל בתצוגה, בדקתי כמה חנויות ולא היה להם, ואני די משוכנע שחשובה פה התרשמות סובייקטיבית... תודה לכולם...
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
טוב אני כבר נמאס לי מה22' CRT המפלצתי שיש לי פה בחדר ואני רוצה משהו חדש שיהיה אפשר לתלות על הקיר עד 1600. חשבתי על משהו בסגנון 226BW. אתם מוזמנים להגיב ולהציע ואפילו אולי לשנות את דעתי
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש ומתלבט לגביי המסך. נניח ואני יכול להשיג את שני הדגמים באותו מחיר, מה כדאי יותר לדעתכם? Samsung 226BW או SAMSUNG BW2243 ההבדלים העיקריים: 226BW זה 2 מילי שניות וה2243BW הוא 5 מילי שניות. ה2243BE יחס קונטרסט 1:8000 וב226BW זה 1:3000. וב2243 יש גם אפשרות של שינויי זוית צפיה (פיבוט) תודה לעונים....
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם האם יש מסך 19 - 20 בתקציב של עד 2000 ש"ח שיכול לשמש פשרה טובה בין שימוש בפוטושופ לבין צפיה בסרטים ברמה סבירה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
טוב אני עכשיו מחפש מסך אחרי שנהרס לי המסך של הCRT בעיקרון אני מעוניין במסך טוב 19" 2MS אני חושב אם אתם יכולים להסביר לי מה ההבדלים ובמה זה עוזר במיוחד הMS מסך רגיל ולא רחב 3X4 המסך מיועד בעיקרון להכל סרטים משחקים אינטרנט בקשר לזווית צפיה שהיא תיהיה טובה ושלא תיפגע כשמסתכלים מזווית אחרת חיבור DVI הרמקולים ממש לא נחוצים אבל אם המסך יבוא עם אז יבוא עם הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ATI X800GTO אם יש עוד משו שאתם רוצים לדעת אז רק תגידו P: תודה לעוזרים ושנה טובה ומתוקה לכולם
-
- 9 תגובות
- 765 צפיות
-
-
ובכלל... מבקש את עזרתכם בנדון http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=297650.0
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
לא יכול לחרוג בכלל מהמחיר [2000 כאמור] רצוי אפילו יותר זול. שימושים: משחקים : פיפא וניד פור ספיד בעיקר וגם לא הרבה סרטים : מדי פעם קצת סדרות או סרטים אינטרנט ואייסיקיו מעדיף זמן תגובה 2MS עד 5MS ולא יותר לא יודע אם כדאי לי רחב או לא 19" לפחות חשבתי או על 940BW או על 931BF אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
כמעט רכשתי את ה- Asus אך לפתע חבר סיפר לי על ה- Xerox עם הזכוכית הקשיחה והלהיב אותי עליו. איזה מסך עדיף מבין ה- 2 ? תודה רבה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
מסך VX1940W של ViewSonic נמכר בוואלהשופס ב-900 ש"ח לעומת 1200 בזאפ. אני מחפש עד 1100 ש"ח. איך המסך הזה לעומת ה-Samsung SyncMaster 932B?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצות למסך 22'' , שימוש עיקרי: משחקים (במיוחד FSX ). שמעתי טענה נפוצה במסכי ה-22'' לגבי הרזולוציה שלהם. האם אכן ישנה בעיה מסוג זה או אחרת במסכים בקטגוריה זו? תודה מראש למתייחסים
-
- 7 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה עם המסך הצבעים שהתנו והכול כהה והצבעים מוזרים, שאני בא לשנות את זה בהגדרות של המסך זה את הBrightness וContrast זה כותב לי sRGB ולא נותן לי לשנות את כלום בשניהם. סוג המסך סמסונג SyncMaster 753dfx. אם זה עוזר התקנתי עידכון של JAVA לפני זה בלילה ושקמתי זה ניהיה ככה, ומחקתי תJAVA עכשיו וזה עדיין נשאר!? תמונה להמחשה:
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
המסך מיועד למשחקים קלים לא fps, ולאינטרנט. תודה מראש ערן
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אני זקוק להמלצה למסך LCD 19 ב1300 שקל מקסימום!...ושיהיה לו 4MS וניגודיות סבירה...
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה דקה לחדרי. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין lcd ופלזמה. השימושים העיקריים הם לצפייה בכבלים ומידיי פעם סרטים בדיוידי. חשוב שהטלוויזיה תתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות (hd) . חשוב שלא יהיו רמקולים בצידי הטלויזיה (אי מקום), ושהאיכות שלה תהיה טובה. הטלוויזיה כנראה תחובר למחשב htpc מתישהו, מכיוון שהיא מיועדת לחדר קטן, מרחק הצפייה יהיה בין 2.30 ל-2 וחצי מטרים. התקציב הוא בערך 7000 ש"ח, יש אפשרות לחרוג (בגדר הסביר). תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי את המסך של DELL 2407 והבעייה היחידה שלא נוח לעבוד ברזולוציות של 1920X1200 באינטרנט במסך רחב ניסיתי את כל האפשרויות שעלה על דעתי כמו הגדלת פונטים , או להשתמש בזכוכית מגדלת ב-EXPLORER 7 עדיין זה לא מסתדר הדבר היחידי שעובד זה הגדלת הרזולוצייה יש אופצייה אחרת ? אגב , אני עובד בויסטה
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-