מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני בחור שמעביר הרבה זמן ברשת, צופה בהמון סדרות וסרטים דרך המחשב ולפעמים משחק קצת במשחקים ישנים(heroes 4 וכו'). המערכת שיש לי היא ישנה, אבל אני רוצה לשדרג את ה-MAG CRT השמן והישן שלי כדי שאני אוכל להנות מהדברים בהם אני צופה. אני לא בטוח אם יש לי כניסת DVI, אז קחו זאת בחשבון.(ואם זה באמת חשוב, תציעו לי אלטרנטיבות בהנחה ויש לי DVI ובהנחה ואין לי DVI). עריכה: ושיהיה רחב תודה רבה לעוזרים, גיל.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אחרי שלוש שנים שיש לי אותו, החלטתי סוף סוף להעיף את ה"19 CRT שלי אחרי החג ולהחליף אותו ב"22 LCD. פשוט כי זה המסך הכי גרוע שקניתי בחיים. עכשיו התקציב הוא 1000, אבל אם חורגים ב200 שקל זה לא נורא. אני משתמש במחשב לכל מיני מטרות, בעיקר שילוב של משחקים & סרטים. על איזה מהמסכים אתם ממליצים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
הוא יותר טוב מה-226BW? יש מסכים טובים יותר של Samsung במחיר שלו?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קניתי מסך במכירה. יש טלפון שבור בינם לבין גטר. הם מפרסמים דגם WD עם DVI ו-HDMI, וגטר מספקים דגם WAD אנלוגי עם VGA בלבד. כולם היו מאוד נחמדים, קיבלו את המסך בחזרה ולא עשו בעיות, ואמרו לי שישנו את תיאור המוצר באתר. אבל בינתיים, קחו את זה בחשבון. מצד שני, מי שמוכן לעבוד עם VGA, המחיר בגיזמו היה בכלל לא רע ל-24" (אני קניתי בכ-1700 ש"ח).
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
קורה לכם לפעמים שאתם שורפים את כל הפואנטה בכותרת ההודעה ואז פתאום אין לכם מושג מה לעשות עם כל הספייס הנפלא והלא ממומש הזה של תוכן המודעה עצמו?... בכל אופן - מסכים חבר'ה, מסכים! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מסך DELL 2007WFP, כפי שכתבתי בנושא קודם, הוא מהבהב לי מאד בחיבור VGA ואני הולך להחזיר אותו בקרוב. נראה שאני אקנה את ה- 226BW והייתי שמח לדעת האם מישהו חיבר אותו ל-VGA ואם כן האם ישנו הבהוב כלשהו במסך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום מחפש עזרה בהמלצה על כל סוג טלויזיה שיש לה חיבור ישיר למחשב שאוכל להנות משני העולמות אני לא צריך מסך גדול עד 24 אינץ שיהיה לפחות ברזולוצית 1680x1050 ויותר וחייב שיהיה לה חיבור של אנטנה . אשמח על כל עזרה ולשמוע מה אתם אומרים על הדגמים האלה . M228WA LG FujiCom FJ2202 .
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני מחפש מסך, וראיתי את הדגם fp2226w של חברת proview. הוא מתומחר בזול יחסית לשאר המסכים (בסביבות 150 שח פחות). למיטב ידיעתי, זו חברה ידועה, אולם אני באמת לא מכיר אותי מנסיון אישי. שימושים: סרטים ואינטרנט. כמעט ולא משמש למשחקים. 1. למישהו מכיר/יודע/יש המלצות לגבי החברה הזו בכלל והדגם הזה בפרט? 2. אני חושב על גודל 22. זה לא גדול מדי? אשמח לתשובה מהירה (אם יש) כי אני רוצה לקנות היום/מחר את מסך... תודה
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
-
אני מחפש מסך שנועד לעבודה עם autocad בלבד. זה מסך עובר משרד (כך שלא רואים שם וסרטים או משחקים משחקים). המחיר כמובן כמה שיותר נמוך. והשאלה הכי גדולה וחשובה זה על סוג המסך, לפי מה שקראתי קיימים LCD TN ןגם LCD IPS וכמובן יש גם את מסכי LED. לפי מה שראיתי בעיקרון מומלצים מסכי IPS, אבל הניגודוית והזמן תגובה שלהם פחות טובים בהרבה מאשר טכנולוגיות אחרות. האם מסך למטרות autocad מחייב זמן תגובה מהיר או שזה לא כל כך חשוב ועדיך IPS? המלצות על מסכים יתקבלו בברכה , גם כן תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני קונה מסך למחשב חדש. יש את ה-2408WFP, והמליצו לי פה גם על ה-T240/T260. אני רוצה לחבר למסך גם wii, בנוסף למחשב. אני לא יודע כלום על ה-wii, עוד אין לי אותו. אני מבין שהוא בפרנציפ מיועד לחיבור לטלוויזיה. ??? האם המוניטורים האלו מתאימים ל-wii? האם יש מונטורים שמתאימים ל-wii?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך LCD של סמסונג syncmaster 930b והוא עבד כמה שעות בלי שומר מסך וחלק מחלונות נשארו אבל חלש גם אחרי שסגרתי אותם איך אני עושה שזה יעלם?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
האם כרטיס מסך מסןג GetForce 6600GT מספיק חזק ותומך במסך Lg l194WT. הרזולוציה של המסך הוא 900*1440
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
וכמובן יהיה גם טוב? והוא צריך להיות רחב...(לא משנה אם 20 או 21) אני לא מתכוון לזרוק את הכסף שלי על DELL עם המדיניות החלפה שלהם... סביב האלפיים חמש מאות שקל?
-
- 4 תגובות
- 833 צפיות
-
-
היי, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך לאינטרנט וצפיה בסרטים (מדי פעם) עד 700 ש"ח. תודה
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חזק למשחקים של היום אבל המסך הוא ישן דגם: sampo alphascan 712 הוא על הגזדרות 1024 על 768 ריענון מסך 85 השאלה שלי היא האם במסך ישן כזה שווה לשחק משחקים של היום האם יהיה הבדל בגרפיקה בין מסך ישן כמו שיש לי למסך חדש?
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
אני מבולבל כבר לגמרי וירדתי מה X95F כי הוא קשה להשגה ולא נראה לי כל כך העניין עם היבואן והפס ייצור אני יכול לקחת מסך של CHIMEI 20" ב 1300 שקל ואם אני לוחץ אני יכול להגיע ל 1200 אפילו הבעיה היא שזה מסך גרוע וחוץ מזה שיש לו 20" הוא לא שווה הרבה יש משהו שהוא לא פאנל TN בתקציב הזה? ואם אין אז איזה מסך לקחת? (עד 1400 לא יותר!)
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום היה לי מסך 19' של סמסונג והוא התקלקל ואין אחריות אז אני רוצה לקנות חדש... השימושים יהיו משחקים בעיקר, אינטרנט ועריכה בפוטושופ (אם זה משנה משהו) אני רוצה 24' שיהיה רזולוציה גבוהה (1920X1200) שיהיה חיבור HDMI וזהו תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי 226BW והמפרט שלי בצד. עכישו שמעתי שאם אתה משחק על רזולוציה שונה מהטבעית אז המשחק נראה לא טוב. אם כרטיס מסך כזה אני לא יכול לשחק בקזולוציה של 20.1. זאת שאלה קצת מוזרה פשוט לא שמתי לב להבדלים(רוב המשחקים אני משחק 1280X1024).יכול להיות שאני פשוט התרגלתי לרזולוציה לא טבעית ושאני מפסיד מהיופי של המשחק ושזה כמו ביישומים כמו אינטרנט ?
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
1. ViewSonic Vp930 מסך 19" בעל נתונים טובים ופאנל P-MVA . 2. DELL2007 WFP מסך 20" רחב בעל נתונים טובים מגיע עם פאנל IPS/PVA. 3. DELL 2007FP זההל מסך למעלה רק שהוא אינו רחב אלא בפורמט 4:3 רגיל. 4. Philps 200W6CS מבחינת פאנל זהה ל DELL 2007WFP בגירסת ה IPS, ללא כניסות נוספות כגון SVIDEO,Composite וללא האב USB.
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
היי אני מתלבט אם לקנות את הדגמים VG259QM/VG249Q אבל ראית כמה ביקורות לא טובות לגבי backlight blead או dead pixel אני מבין שזה נחשב לנורמלי אבל במקרה שזה מגיע למצב שזה ממש מפריע כמו שראיתי בתמונות האם ידוע לכם אם הם מחליפים או מתקנים מסך על דבר כזה?
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום. קודם כל, אני לא מאלה שכותבים דחוףףף!!!11אחדאחד , אני פשוט צריך עזרה בדחיפות, מצטער אם זה נשמע אחרת :\ . אז ככה, אבא שלי מעוניין לקנות לעצמו מסך למחשב, והוא ראה בעיתון את שני אלו : 1. acer 19" TFT 5MS 1440X900 pixels @ 75Hz 1:700 Contrast מחיר 1199 ¤. 2. Deawoo 8MS 1:700 contrast מחיר 1199 ¤. איך המסכים האלו? השימוש הוא משרדי בלבד ולא משחקים או משהו כזה. האם יש מסכים טובים יותר בסביבות המחיר הזה? בתודה, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה מחשב חדש ובמסגרת החידוש מחליף גם את המסכים שלי אני עובד מול שוק ההון ולכן רואה הרבה גרפים במספר מסכים אני מעדיף מסך עם תכונת PIVOT ולכן אני מתלבט בין לקנות 3 מסכים סמסונג 2443 לבין 4 מסכים 2243 אשמח לקבל את חוות דעתכם והמלצה למסך אחר אם יש למישהו תודה חזי
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
שאלה באמת שמשנה בקטע הזה האם המסכים של Nu Tech גרועים כמו שמתארים אותם? או שיש מסכים טובים ביניהם? ושאלה נוספת, היא איך המסך של Viewsonic VA912?
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-