מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי בעיה במשחקים ובחלנוות שאני סוגר. כל פעם שאני משחק ומזיז את העכבר במשחק אני רואה צבעים לא טובים , מין פסים כאלה על המסך ... זה לא קשור לVSYNC כי הפעלתי אם אני מבטל את הRTA של המסך זה לא קורה . מה אפשר לעשות? זאת בעיה ידועה עם המסך?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום רב. אני צריך את עזרתכם בבקשה בבחירת מסך ברזולוצית FHD למטרה של גיימינג וצפיה בסרטים. התקציב הוא כ1000 שקלים פחות או יותר, אבל אם חריגה קלה מחייבת את זה ושווה את ההפרש, אז בכיף. יש צורך במסך בגודל 24" או 23.6" (עדיפות לכמה שיותר גדול), וחייבת להיות אופציה של תלייה על הקיר (VESA). תודה מסכים שחשבתי עליהם בזאפ: Viewsonic VX2433WM Asus VH242H LG W2443T Samsung B2430L על איזה מסך אתם ממליצים? (לא חייב מהרשימה שנתתי).
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, אבא שלי התחדש במחשב משרדי חדש, ועל הדרך גם החליף מסך. הוא החליט שהוא לא רוצה להשאיר אותי גלמוד וקנה גם לי מחשב. קנינו בחנות "אש מחשבים" בכפ"ס, שהם אולי לא הכי זולים אבל השירות שלהם ברמה אחרת מכל החנויות בשוק. יש לציין שעל כל מוצר הם מתחייבים להחליף בלי שאלות במידה ואנחנו לא מרוצים. כולל על פיקסל אחד שרוף. אז ככה: 1. המסך שאבא שלי לקח בהמלצתם - AOC 2216VA, אני יודע שAOC לא חברה מי יודע מה... השאלה היא, לשימוש משרדי בלבד, לא להרבה שעות, לצרכן הכי פחות בררן שיש. איך המסך? 2. המסך שאני לקחתי בהמלצת הפורום בעיקר - סמסונג 2243BW, יש משהו שאני צריך לדעת לפני ההתקנה? כיול? שימוש בPIVOT? המחשב שלי די מיושן אבל אני לא מתכנן בזמן הקרוב להריץ משחקים. תהיה בעיה בעבודה שוטפ…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
יש לי מסך המממ כתוב עליו NEWRON אבל זה מה שמוצג בEVEREST : Field Value Monitor Properties Monitor Name Tatung Mitsubishi V70 (XJ63754) Monitor ID TAT3054 Model VM71RDA Manufacture Date Week 47 / 2000 Serial Number 10474536 Max. Visible Display Size 32 cm x 24 cm (15.7") Picture Aspect Ratio 4:3 Horizontal Frequency 30 - 70 kHz Vertical Frequency 50 - 100 Hz Maximum Resolution 1280 x 1024 Gamma 1.50 DPMS Mode Support Standby, Suspend, Active-Off Supported Video Modes 640 x 480 100 Hz 800 x 600 100 Hz 1024 x 768 85 Hz 1152 x 864 75 Hz 1280 x 1024 65 Hz המסך מאוד מאוד ישן לפני איזה 7-8 שנים מסך CRT כמובן גודל 17 עכשיו השאלה היא איך לכוון אותו כדי שיציג הכי הכי טוב ? אנ…
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אהלן. קראתי הרבה אבל לא כל מה שנכתב בנושא, מתאים לי לסגור את הנושא עוד היום, אני כבר שנה עם ה 15 אינצ' הזה... הדרישה הכי חשובה מהמסך היא מעבר בלחיצת כפתור מהמק לפיסי - DVI לVGA (בהתאמה). אני יושב\אשב מול הדבר הזה בערך 12 שעות ביום, אז חשוב שיהיה נעים לעיניים כמה שניתן. רוב העבודה היא תכנות, עבודה עם מסמכים, גלישה וכו'. מעט מאוד משחקים, קצת סרטים אבל זה לא משחק תפקיד. התקציב שלי הוא עד 300 דולר (אני בארה"ב). מעבר לזה - אני מוכן להתפשר על גודל, חברה, פאנל, וכו', רק שלא ישבוק לי אחרי יומים... תודה מראש על ההמלצות.
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
Samsung 23 LCD F2380 cPVA 1:150000 Pivot יש למישהוא ניסיון עים המסך הזה אשמח לישמוע חוות דעת
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, לפני קצת יותר משנה קניתי את המסך Dell 2007FP, יש לו עכשיו 3 פיקסלים שרופים (שראיתי, אולי יש יותר) וקצת סימנים על המסך משיפשופים עם טישו. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם האחריות בDELL, אם יתנו לי להחליף את המסך במצב הזה ואם כן אז במה יחליפו לי אותו, כבר לא מייצרים את הדגם הזה יותר. והאם לדעתכם במקרה שזה כן בגדר החלפה, אם אפשר להוסיף קצת כסף ולקבל את ה2408WFP ואם כן אז אם זה כדאי \ אם יש מסך יותר טוב של DELL שאפשר להחליף אליו. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם זמני התגובה האיטיים של פאנל הIPS יפגעו במשחקיות... המחשב הוא רק למשחקים, אז אולי עדיף איזה 22" TN באותו המחיר.....? מה יתן תמונה טובה ויפה יותר?? מה דעתכם, תודה....
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנטית וכרגע אני רוצה לקנות מסך מחשב, בשביל לחבר אותו ללפטופ (בעיקר לשימוש בזום במקביל ליישומים אחרים). התקציב שלי הוא 500 ש"ח דרומה, אם אפשר. אשמח לשמוע הצעות למסך איכותי, לא גדול וכאמור זול. אני משתמשת במחשב נייד lenovo ideapad 320s אם זה רלוונטי. יש יציאה לhdmi. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב, אך המסך שתכננתי לקנות לא ממש נכנס בתקציב שלי :-\ אז חשבתי למה לא לחבר את המחשב לטלוויזה LCD שאני הולך לקנות ולחכות עד שיהיה לי קצת יותר כסף לקנות את המסך שרציתי.. בקיצור, השאלה שלי היא: 1. האם זה בכלל אפשרי? 2. האם אני יכול לעשות זאת רק ע"י כבל חיבור או שאני צריך גם לקנות כרטיס טלוויזיה? 3. נראה לכם שזה בכלל רעיון טוב? הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 8800 GTS 640MB וזאת הטלוויזיה שאני קונה Samsung LA27S71B אינטש 27 המפרט שלה הולך ככה.. יחס ניגודיות: 1:3000 בהירות: 500 cd/m2 זמן תגובה: 8ms רזולוציה: 1366X768 כניסות: Dsub - vga - 15pin ,AV ,2X Component ,HDMI ,RCA ,S-video תודה לכל העוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
אוקיי יש לי את המסך חודש הכל טוב ויפה היום פתאם אני סתם על המחשב ופתאם אני רואה נקודה פצפונת אדומה על הרקע.. התעלמתי שכחתי ואז אני עוד פעם רואה אותה מהבהבת היא ממש בגודל הזה "." אפילו פחות אבל זה מוזר.. מישהו יודע מה זה ומה הפתרון?
-
- 5 תגובות
- 796 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי איזה 100 פעם ולא הבנתי מה הקטע עם הפאנלים... זה נראה כאילו הפשטתם את הנושא הזה יותר מידי.. בדוגרי הוא לא כזה פשוט... TN- הבנתי מה הקטע של הפאנל הזה... IPS- יותר טוב מהTN רק סובל מזמני תגובה לא משהו.. (בדורות האחרונים גם כבר לא כל כך) לא הבנתי מה ההבדל בין ה MVA ל PVA ... ובסופו של דבר, איזה פאנל הכי עדיף מבין כולם?? ועוד משהו.. מה מייצגת ה S שלפני סוג הפאנל?!?! (כמו S-ISP) כי לפעמים רשום עם ולפעמים בלי...
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
יש ברשותי את ה SONY SDM-HX93. מסך בעל איכויות יוצאות דופן: כתב (אינטרנט, מסמכים - הכי חשוב), תמונות. סרטים ומשחקים פחות חשובים אבל גם הם נראים לדעתי טוב מאד. אני רוצה לעלות בגודל וברזולוציה. האם DELL 2709' נותן את אותה האיכות (או יותר) רק ברזולוציה ובגודל גדול יותר? המלצות למסך אחר בתחום הכספי הנ"ל. אפשרויות נוספות מבחינתי: 1. DELL 2209WA (מעדיף בגלל עלות כספית נמוכה משמעותית) - האם מספיק טוב? 2. DELL 2408WFP. צפיתי בו ליד ה 27, ה 27 נראה הרבה יותר חד וברור (ה 24 נראה חיוור משהו).
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22'', מטרת גלישה בנט קריאת מסמכים קצת סרטים ומשחקים פשוטים (לא משהו גיימרי). חשוב ארגונומיה טובה, מסך איכותי עם אחריות מחברה מוכרת (לא מוצר מדבקה) חיבורים אנלוגי ו DVI וכמובן הסכום שהצגתי 1000 +-. כרגע הדרישה הכי חשובה מבחינתי זה זמינות כלומר אני מחפש משהו שקל יהיה לי למצוא בחנויות הקרובות לביתי. כל מיני דברים מסביב כמו חיבורי usb ורמקולים יהיו בזבוז גמור במקרה הזה אז עדיף מסך איכותי יותר בלי רעש וצילצולים. HD אגב יכול להיות נחמד כבונוס אם הוא בטווח המחיר ועונה על הדרישות אבל ממש ממש לא חובה. בכל מקרה הסתכלתי באתרים של חנויות באזור ולהל"ן רשימת מסכים שנראתה לי מעניינת. הייתי מעוניין לשמוע מי לדעתכם הכי מתאים, (הצאות נוספות יתקבלו בברכה כמובן): LG W2253TQ LG W…
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המסך הזה כבר מחר, מאז שהוא יצא כבר חלמתי עליו ועכשיו החלום מתגשם, קראתי מלא באתר הזה ובאתרים אחרים על המסך אבל אני עדיין מיתלבט בין ה-HC לרגיל... אני נוטה לכיוון הHC כי הוא גם יותר חדש וגם אומרים שהוא יותר טוב אבל יש בוא כמה בעיות אז מה כדי ?
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
קניתי היום את lg ips236v, במטרה לעבוד איתו כמסך שני המחובר ללפטוב שלי במצב של 'אקסטנד'. המסך כל רגע עובר למצב של חיסכון בחשמל ומנתק את עצמו. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? אני מנסה לעבוד בצורה רציפה וזה פשוט מפסיק לי את העבודה באמצע-משום שהמסך הופך שחור.... HELP!!!!
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך 19 אינץ' 4:3-יש כאלה עדיין? אם לא אז אני צריך המלצה לרחב באותו גודל... תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 796 צפיות
-
-
אין לי מושג במסכי lcd כרגע יש ViewSonic 19 e92f+ איך המסך W2221AוNu Tech ? http://zap.co.il/model.asp?model_id=473448 תודה.
-
- 1 תגובה
- 796 צפיות
-
-
הוצע לי המסך AOC 24 ב 2200 ש"ח דגם 1061 http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&u=http://article.pchome.net/content-429542-1.html&prev=/search%3Fq%3Daoc%2B24%2522%26start%3D10%26hl%3Den%26sa%3DN האים הוא שווה את מחירו ?
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
עיינתי רבות בפורום והגעתי למסקנה שאני מחפש מסך עם פאנל איכותי. השימושים שלי זה הרוב עבודה עם טקסט, קצת פוטושופ ומעט מאוד סרטים. לאחר שהתיאשתי מלמצוא את ה DELL 2007 (מישהו אולי יודע איפה כן מוכרים וקיים במלאי?) נותרתי כרגע עם 2 אופציות HP L2065 או DELL2408. שידרגתי את התקציב ואני מוכן להקציב עד קרוב ל 3000 ש"ח לקניית המסך ! האם ה DELL (פרט לבעיית ה DELAY) עדיף על ה HP2065? (בהנחה שלא איכפת לי להוסיף 800 ש"ח) כלומר האם ה DELL גם יותר גדול וגם באותה רמת איכות ? האם יש עוד משהו איכותי במחירים האלו (של עד 3000 ש"ח) תודה :
-
- 4 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שאלתי פה בעבר לגבי מסך מחשב במקום זה שהתקלקל לנו - LG W226IV מאז המסך הקודם הספיק לחזור לחיים ולהתקלקל שוב וגם אנחנו הספקנו להחליט שאנחנו רוצים להוציא לכל היותר 650 שקל, ולכן חזרתי להמלצה נוספת. אני יודעת שזה לא הרבה כסף, אבל בכל זאת - מה הדגם הכי איכותי שאתם יכולים להמליץ עליו בטווח המחירים הזה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב LCD שיתאים לחיבור למחשב ולטלוויזיה(ממיר דיגיטלי - עדיף מסך רחב) בטווח מחירים נמוך 700-900 בערך. האם יש משהו נורמלי בטווח מחירים כזה? ואם כן אז איזה דגמים? - מעדיף חברות נורמליות כמו סאמסונג או אל ג'י.
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
-
חשבתי לקנות את הסמסונג מסידרת טי אבל אומרים שהוא גרוע בגלל שזה פאנל TN אני לא ממש מבין מה גרוע בזה אבל בכל זאת עם זה לא טוב אז יש למישהו המלצה למסך טוב יותר או מסך שהוא לא TN ? 23 ו 24 אינטש גם הולך
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה עכשיו ואני רוצה לכייל אותו לפני שאני בכלל משתמש בו... אז לאן או למי אני יכול לפנות בקשר לכיול והאם הסיפור הזה צריך לעלות כסף בהנחה שקניתי איתו גם מחשב שלם... (האם אפשר לכייל אצל החנות והאם הם ייקחו על זה כסף או שהם יוכלו לשלוח את המסך לכיול?) :s05:
-
- 3 תגובות
- 795 צפיות
-