עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by zniibidl,

לא יכול לחרוג בכלל מהמחיר [2000 כאמור] רצוי אפילו יותר זול. שימושים: משחקים : פיפא וניד פור ספיד בעיקר וגם לא הרבה סרטים : מדי פעם קצת סדרות או סרטים אינטרנט ואייסיקיו מעדיף זמן תגובה 2MS עד 5MS ולא יותר לא יודע אם כדאי לי רחב או לא 19" לפחות חשבתי או על 940BW או על 931BF אם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  2. Started by nondos,

מישהו מכיר?? איך הוא? איזה סוג פנאל? כדאי/ לא כדאי? מצאתי ב 1500 באול סייל תודה

3. שלום, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה דקה לחדרי. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין lcd ופלזמה. השימושים העיקריים הם לצפייה בכבלים ומידיי פעם סרטים בדיוידי. חשוב שהטלוויזיה תתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות (hd) . חשוב שלא יהיו רמקולים בצידי הטלויזיה (אי מקום), ושהאיכות שלה תהיה טובה. הטלוויזיה כנראה תחובר למחשב htpc מתישהו, מכיוון שהיא מיועדת לחדר קטן, מרחק הצפייה יהיה בין 2.30 ל-2 וחצי מטרים. התקציב הוא בערך 7000 ש"ח, יש אפשרות לחרוג (בגדר הסביר). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  4. המסך מיועד למשחקים קלים לא fps, ולאינטרנט. תודה מראש ערן

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  5. שלום המסך הישן מת (לאחר 6 שנים) , אני מתעניין במסך של 22" למטרת גלישה,אופיס וקצת משחקים (לא כבדים) וגם לשם עבודה עם תוכנה גרפית (AUTOCAD ) כרגע אני מתלבט בין 2 מסכים : 1. Samsung SyncMaster 226BW 2. Asus VW222U התקציב שלי בין 1300 - 1500 . (עדיפות לכיוון 1300 ) האם יש למשהו המלצה על המסכים האלו ואשמח לקבל הצעות נוספות . תודה מראש

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  6. בדר"כ איני נוטה לקפוץ על מבצעים למיניהם שמגיעים בדואר, אך הפעם המסך הנ"ל + מדפסת משולבת עולים 1300 ש"ח, שהם הגג העליון של התקציב שלי לשניהם. הבעיה היא שלא מצאתי שום סקירה על המסך, חוץ מסרטון וידאו קצר שלא מגלה שום מידע והקישור הנ"ל: http://lcd24-7.info/Monitor/BenQ/G2410HD/Default.aspx שנותן מידע יבש בלבד. מישהו מכיר/ יכול למצוא סקירות לגביו? בתחילה חשבתי על 22" ,אך התוספת לא גדולה לעומת 22" TN. אני מודע להבדלים בין הפאנלים השונים (המסך הוא TNׂ), אך לפי הבנתי קשה למצוא את ה2209WA והוא לבד גובל בתקציב העליון שלי. מעבר לכך, איני גיימר מושבע, אני משחק מדי פעם, אך בדר"כ לא FPS ולכן שיקולי כ.מ. לא מטרידים אותי במיוחד.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  7. Started by dyn,

שלום, חבר שלי קיבל את המסך מחשב במבצע של בזק שהוא גם מסך טלוויזיה למי שמכיר. עכשיו משום מה המסך לא פועל כמסך מחשב, הוא מצליח לצפות בו כטלוויזיה אך לא רואה תצוגה של המחשב כשהוא בוחר באפשרות של PC ( הנורית של המסך מהבהבת ואין תצוגה כאילו no signal). כמובן שהמסך CRT הרגיל שלו עובד כרגיל על המחשב, יכול להיות שהבעיה היא בגלל שיש לו כרטיס מסך onboard ובגלל זה המחשב לא מזהה את המסך החדש ? אם אני אשים לו כרטיס שהוא לא onboard לדוגמא geforce 5200 יכול להיות שהבעיה תיפתר?? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  8. Started by Time_Is_Money,

היי, חבר שלי חוזר בזמן הקרוב מ- NY. והוא רוצה המלצה על אחד מהמסכי 22" הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824116064 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824116078 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001096 למרות שזה זול ויחסית כדאי. לא כדאי לקנות 2007WFP ? תודה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  9. Started by aviv512,

ברשותי samsung 940bf , היו לי התלבטות רצינית בין הגרסת מסך רחב לבין הגרסה הרגילה.. לבעלי הגרסה הרחבה מעניין אותי איך ההתרשמות האישית שלכם מהמסך? בכל מקרה הבחירה כבר נעשתה אבל בכל זאת אני רוצה לדעת יותר פרטים ספציפיים, סתם מתוך סקרנות, אני אודה מראש למי שיוכל לשתף אותי .

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  10. Started by Omer DA,

לא לשימוש משחקים..אולי פה ושם משחקים לא רציניים,עדיף מסך 22 אבל אם אין בתקציב אז מסך 20 לא ישמש לעריכה גרפית וכו'

• 5 תגובות
    • 776 צפיות
  11. Started by tombraider,

שלום, האם הגירסה של המסך 001 יותר משמעותית מה 000 אם כן במה היא יותר טובה תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  12. אהלן לחברי הפורום, אני מחפש מסך מרובע 3X4 (לא אוהב אותם רחבים) בגודל של 19-20 אינץ'. עיקר העבודה תהיה טקסטואלית אבל מדי פעם גם סרטים ומשחקים. כרטיס המסך שלי הוא ATI 5750. המון תודה, זיו.

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  13. הציעו לי מסכים אחרים אבל ראיתי בחוות דעת בזאפ שלסרטים לא לקנות אותו בגלל הבעיה שמהצדדים לא רואים טוב.אבל על המסך הזה לא מצאתי חוות דעת .אז אם יש משהו שמכיר את המסך ויודע אם הצפיה טובה מהצד ולא רק מי שיושב ממול שיגיד לי.

• 0 תגובות
    • 776 צפיות
  14. Started by d1v,

sorry but i dont have hebrew on this comp. i need to find the best screen in about 1.1k,for a new comp im about to buy. it will be 19 inches.. thanks for your help

• 1 תגובה
    • 776 צפיות
  15. Started by arkzai,

שלום לכולם אני סטודנט לתקשורת חזותית(עיצוב גרפי) ואני מחפש מסך שיחליף רת הCRT הישן והטוב. אני חשבתי על הסמסונג T220 אבל אחרי שבדקתי קצת בפורום נוצרו אצלי חששות. אני מחפש מסך בעיקר לעבודה גרפית ולראות סרטים המחיר עד 1500. תודה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  16. Started by tascam,

הוצע לי המסך AOC 24 ב 2200 ש"ח דגם 1061 http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=zh-CN&u=http://article.pchome.net/content-429542-1.html&prev=/search%3Fq%3Daoc%2B24%2522%26start%3D10%26hl%3Den%26sa%3DN האים הוא שווה את מחירו ?

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  17. Started by Shiker,

היי חברים מחפש מסך 19 אינץ רחב/רגיל במחיר של עד 650 ש"ח לשימוש משחקים, אינטרנט וסרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  18. אני מתלבט בין כמה מסכי "24, בנתיים עיקר ההתלבטות שלי נע סביב Philips 240PW9EB , LG W2442PA , DELL 2408WFP. ואולי גם ה "22 שכולם מדברים עליו 2209WA אבל כמי שלא מבין יותר מידי באלמנטים הטכניים אולי הכי טוב לי זה לראות את המסכים, לראות את ההבדלים בינהם, לנסות לקרוא איזה מסמך על כל אחד מהם במשך כמה דקות ואז להחליט האם כדאי יותר "22 או "24 והאם מספיק TN או שכדאי להשקיע וכו'. יש מקום שמציג את המסכים האלו כדי שאוכל להתנסות בהם? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  19. גודל 26 על זה אני סגור. הוא ישמש גם כטלויזיה וגם כמסך מחשב.. המסך יעמוד על השולחן ולא תלוי על הקיר. התקציב הוא עד 2000 שזה המקסימום ורצוי מתחת לזה.. אם יש מישהו בעל מסך 26' אשמח לחוות דעת על הדגם ואיכות וכל זה... תודה רבה.

20. Started by ppe,

לאחר בעיה עים מסך קודם חדש שהוחזר ViewSonic VP930 ViewSonic VX922 Nec MultiSync 90GX² Hyundaï Q90U ASUS 19 LCD PG191 2Ms ASUS 22 LCD MW221U 2Ms Viewsonic - VX924תעזרו לי לבחור הכי טוב לסרטים משחקים אינטרנט או יש משהו אחר תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  21. מה שלומכם? שמתי לב שהדיון שפתחתי "ניסגר" על 44 עמודים מעניין אותי אם קיבלתם לבסוף איזה נייר,אחריות? להזכירכם:אני כבר אחרי שבועיים התייאשתי מההזמנה הזו מנקסטופ,ורכשתי מ-LCDtv בפ"ת. כמובן שבדקתי עם CMS שהם עובדים איתם בכל מה שקשור למתן אחריות DELL של 3 שנים למכשיר. רציתי רק שתדעו משהו:בחנות עצמה לא קיבלתי שום נייר/תעודת אחריות כלשהי..נאמר לי שהצגת חשבונית הרכישה היא זו שמהווה את האחריות.כמובן שווידאתי זאת עם המעבדה של CMS.אבל-במחשבה שנייה,כנראה ואדרוש מחר מ-CMS נייר כתוב. לגבי נקסטופ-לדעתי העניין מורכב הרבה יותר..היות והם ל-א עובדים עם מעבדת השירות של DELL בארץ(המעבדה של CMS)- הרי על איזו תעודת אחריות הם מדברים איתכם בכלל? :s05: במקרה הטוב-הוא יכול לתת לכם נייר אח…

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by shlomyb,

היי מבקש המלצה למסך מחשב למשפחה - עד 1000 ש"ח. המסך מיועד לעבודה מול מחשב , גלישה באינטרנט , מסנג'ר ולא לצפייה בסרטים... אישתי מבקשת גם שיראה טוב :-) תודה.

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by Kataklystic,

השאלה שלי היא האם המסך הנ"ל יכול להציג תמונה של HD1080P עם מפרט מחשב שמסוגל להתמודד עם זה... מהנסיון שלי עם מפרט של המחשב שיש לי כרגע (אני קונה מחשב חדש תוך איזה שבוע) והמסך הזה שקניתי לפני כמה חודשים הוא מציג בצורה מעולה 720P ו1080P התמונה בחלק מהקטעים זזה קצת לאט ומוציאה את הסרט מסינכרון.

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  24. Started by udi,

אני יודע שהנושא דובר כאן בעבר אבל לאחר חיפוש די ממושך לא הצלחתי למצוא את הנושא אני רוצה לקנות את המסך הנ"ל אני מודע לגירסה ה 2007 מה חודש ב 2009 והאם כדי לנסות למצוא את הגירסה הישנה ולאו דווקא את החדשה ? שורה תחתונה 2007 או 2009 ? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 776 צפיות
  25. Started by shlox,

נואשתי כבר מלמצוא מקום שבו אוכל לראות את המסך הזה ברזולוציה ותנאים מיטביים לפני רכישה. אני מאוד מעוניין לקנות אותו, אבל אני מוכרח לראות אותו קודם ולהחליט אם הוא מתאים לצרכיי... הבעייה היא שבכל מקום שראיתי אותו הוא היה מחובר עם עוד עשרות מסכים אחרים, ברזולוציה גרועה ואיכות נוראית, ובשום מקום לא הסכימו לחבר לי אותו בנפרד ולהראות לי את ביצועיו ברזולוציית נייטיב.. אז אני מנסה את מזלי (מודע לזה שזו בקשה מוזרה) - האם מישהו שיש לו את המסך הזה וגר באזור המרכז (אני מפ"ת) מוכן להזמין אותי אליו לעשר דקות כדי להתרשם מהמסך?... אני בחור מנומס ונחמד תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 775 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.