עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by navk2,

קניתי אותו לפני קצת יותר משנתיים ב1700 , היה שווה ? זה מסך טוב בכללי ??

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  2. Started by Borat,

אני מתכונן לקנות את המסך הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1298 ורציתי לדעת אך הוא במשחקים ולשימוש כללי. :s05: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי שבוע שעבר מסך LCD NEC90GX2 ואני עובד ברזולוציה הטבעית של מסך 19 אינץ רגיל שזה 1280 על 800. עד עכשיו עבדתי עם הXP על מסך CRT ועבדתי ברזלוציה של 1024 על 768. הפונטים נראו גדולים וברורים ובמסך LCD הם נראים קטנים, יש דרך להגדיל בצורה שלא תיראה שונה בהרבה את גודל הפונטים בתוכנות השונות זאת אומרת גלישה ובWINDOWS.

4. Started by חננב,

אני מחפש מסך 19 אינץ' לשימושים שהם ברובם עבודה משרדית ועיבוד תמונות. חשוב שהמסך יהיה חד, שיהיו צבעים חיים, ניגודיות גבוהה לא TN וחשוב אמינות טובה. זמן התגובה לא מהווה פאקטור ושלא יהיה רחב. התקציב הוא 1500 - 1600, אם יכולת התגמשות ניתנת להזנחה תודה!

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by idofr,

היייי כולם, אני צריך עזרה... אני רוצה לקנות לחדר מסך LCD ~20 אינטש שיהיה widescreen וישמש גם לטלביזיה גם למחשב....התקציב הוא גגגגגגגגג 2000 ש"ח אבל עדיף על ה1500-1800 ככה.... תודה מראש עידו

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  6. Started by Guliv,

לאחרונה התעניינתי בקניית מחשב חדש אולם החלטתי לוותר על הרעיון בגלל שאני מתגייס בשנה הבאה, ובמקום זה להשקיע במסך טוב חדש, בגלל שהמסך הנוכחי שלי שובק חייו. אז אני אשמח להמלצה למסך איכותי למשחקים וסרטים, ששעות העבודה שלו הם רבות במיוחד, במחיר טוב ביחס עלות/ביצועים. אני אשמח לדעת למה אתם ממליצים על מה שאתם ממליצים בנוסף . תודה מראש עריכה: חשבתי על שאולי הכרטיס מסך שלי (שיחסית ישן) כנראה ישנה, אז כרגע יש לי -GeForce 8600 GTS ואני מתכוון לשדרג בעתיד הרחוק.

• 0 תגובות
    • 818 צפיות
  7. אם לא תגיע אחת כזו.. נראה לי שלא צריך לשבור יותר מדי את הראש(אלא רק את הכיס :-\) ואלך על זה: http://www.mag.co.il/sg_product~21003026~173~39.htm (נגד המסך הזה -אני לא מאמין שמישהו יכתוב חצי מילה רעה)

• 3 תגובות
    • 818 צפיות
  8. Started by benor,

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=354339.msg3060665#msg3060665 אני עומד לפני קניית מסך וזה המסך שהוצע לי Samsung 971P הצרכים הם אותם צרכים חשוב מאוד שיהיה יציאת VGA כי אין לי DVI בכרטיס מסך. רק מה שמפריע לי שהמסך מיושן גילו בערך עומד על שנתיים או יותר. האם זה משנה? האם יש מסך 19" באותו טווח מחיר שהוא יותר טוב מבחינת איכות?

• 2 תגובות
    • 818 צפיות
  9. יש לי כמה כתמים קשים על ה LCD שלא יורדים עם מטלית ללא סיבים (זה שמנקים איתו משקפים), אז אני מחפש איזשהו תרסיס שיוריד אותם, הבעיה היא שאני מוצא תרסיסים רק מחברות אנונימיות ואני פוחד שזה ידפוק לי את המסך.. אז למישהו יש המלצה על תרסיס מסוים.. ? או אם מישהו יודע איך התרסיס הזה: http://www.palmnet.co.il/sg_product~0241~2997~0.htm תודה מראש !!

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  10. שלום לכולם, לאחר שקראתי המון באתר הזה והרבה כבוד מגיע לאתר הזה הנה ההתלבטות שלי, עזרו לי לפתור אותה: השימושים שלי הם גלישה/אינטרנט/אופיס/צפייה בסרטים אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב שלי ומאוד מעוניין לקנות מסך 24" שיש לו כידוע לכם רזולציה טבעית של FULL HD. וגם כמובן שטח עבודה יותר גדול. לאחר קריאה רבה המסקנות הם, שאם ארצה מסך כזה לא כדאי להתפשר, וכדאי להגדיל את התקציב(אפילו אם קשה)ולקנות מסך מומלץ כגון DELL2408. ובנוסף נאמר, שכדאי להמתין לגרסת הקושחה החדשה שתצא. וכאן ההתלבטות שלי: 1.האם כדאי לחכות לעתיד הקרוב(עד שהקושחה החדשה תגיע) ולשלם הרבה למסך זה,ואז ייתכן שהטכנולוגיה החדשה (כמו OLED) תפרוץ פנימה לשוק ואזי ההמתנה לא הייתה שווה? או, 2. שכדאי כבר עכשיו להתפשר …

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  11. 1. על LG L1960TR 2. ועל Asus 19" VW193D תודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  12. Started by sababchik,

כרטיס המסך - HD4870 512MB אני צריך מסך למשחקים כבדים באיכות גבוהה GTA4 COD4 וכ"ו גודל מסך 20 -22 אינץ (לא חובה מסך רחב) עד סכום של 700-750 ש"ח

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  13. Started by iveco,

קרוב משפחה הציע לי את המסך שלו 50 אינץ פלזמה , חשבתי לקחתי אותו בתוך מסך מחשב אני יודע שפלזמה לא מיועד ממש למחשב אלא יותר לצפיה בטלויזיה שווה לקחת או שזה מיותר ועדיף לקנות LCD LED ? , וכמה רחוק אני אמור לשבת מהטלויזיה ? 3 מטר ?

14. שלום חברים! קנתי השבוע את המסך Asus VW222U, שהגדרתי אותו לרזולוציה הממומלצת 1680x1050 אני מקבל נקודות שחורות כאלה בצד השמאלי של המסך, מין ריצוד כזה של נקודות שחורות. כאשר המסך מוגדר לרזולוציה אחרת (לדוגמא 1440x900) אז הכל נורמאלי. יש לכם מושג מה הבעיה? נ.ב כרטיס המסך הוא ATI Radeon Xpress 1250, והוא מחובר בDVI למחשב. תודה רבה

15. שלום, אני מעוניין לרכוש טלוויזיה דקה לחדרי. ההתלבטות העיקרית שלי היא בין lcd ופלזמה. השימושים העיקריים הם לצפייה בכבלים ומידיי פעם סרטים בדיוידי. חשוב שהטלוויזיה תתמוך בכל הטכנולוגיות החדשות (hd) . חשוב שלא יהיו רמקולים בצידי הטלויזיה (אי מקום), ושהאיכות שלה תהיה טובה. הטלוויזיה כנראה תחובר למחשב htpc מתישהו, מכיוון שהיא מיועדת לחדר קטן, מרחק הצפייה יהיה בין 2.30 ל-2 וחצי מטרים. התקציב הוא בערך 7000 ש"ח, יש אפשרות לחרוג (בגדר הסביר). תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by elixvx,

שלום לכם ככול הנראה התקלקל לי המסך {LCD 17 LG} שיש לי כשנתיים וחצי אולי יותר עכשו אני מחפש לקנות חדש לפי מה שהבנתי 22 זה הגודל הנפוץ ביותר היום התקציב שלי הוא עד 1,000 שקל כמובן שאם פחות אז עוד יותר טוב השימושים: עבודה משרדית משחקים {כבדים וקלים} וסרטים אשמח להמלצות למסך טוב שמתי לב שרוב המסכים היום עוברים לFHD אבל לפי מה שהבנתי זה לא טוב למשחקים בקיצור תמליצו תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  17. Started by Doron_Rajwan,

ברשותי טלויזיה LCD, רחבה, 42", רזולוציה של 1366X768. כאשר אני מחבר אותה למחשב, דרך חיבור אנלוגי VGA, המחשב מזהה אותה, אך נותן רק רזולוציות צרות. התוצאה היא שפשר להציג 1024X768, אך נשארים קווים שחורים מעצבנים (או עוות). לא הצלחתי לשכנע את המחשב להציג ב-1366X768. כרטיס המסך במחשב הוא נייד של ATI, מסוג Fire GL V3200. אין לי חיבור DVI, כי הניידים המעצבנים לא כוללים כזה (צריך port replicator). האם יש פתרון? תודה, דורון

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  18. שמתי לב שבסרטים שאני רואה (אפילו באיכות DVDRIP) ישנה מריחה של פיקסלים במיוחד בגוונים שחורים (אך לא רק) בדרך כלל במצבים סטטיים בסרט שמתי לזה לב לאחר שהייתה קפיצת מתח ברשת החשמל בבית האם מישהו נתקל בבעיה דומה במסך הזה או אחר ? יכול להיות שזה השפיע ? אולי נדפק משהו במסך עצמו ? או שאולי הבעיה היא בכרטיס מסך (משולב על לוח של גיגהבייט עם מעבד גרפי של אינטל) ? אשמח לתגובות לפני שאני מתחיל לאכול סרטים על המסך תודה

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  19. Started by Time_Is_Money,

היי, חבר שלי חוזר בזמן הקרוב מ- NY. והוא רוצה המלצה על אחד מהמסכי 22" הבאים: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824116064 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824116078 http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824001096 למרות שזה זול ויחסית כדאי. לא כדאי לקנות 2007WFP ? תודה

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  20. Started by motogt,

אני מחפש מסך WS למחשב בגודל 22'-24'. המסך שיש לי כרגע הוא LG עם פאנל TN שמאסתי בו ואני רוצה להתקדם לפאנל איכותי יותר ומסך גדול יותר. התקציב עומד על אזור ה1500. - חשוב שהמסך יתאים לסרטים ומשחקים (בהירות, זמן תגובה וכו') - חשוב שיהיה מחברה ידועה ומוכרת (LG, SAMSUNG...) - עדיף דגם חדש ככל שאפשר. - רזולוציה FULL HD חובה!

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  21. אני מתכנן לקנות מחשב בזמן הקרוב, אך המסך שתכננתי לקנות לא ממש נכנס בתקציב שלי :-\ אז חשבתי למה לא לחבר את המחשב לטלוויזה LCD שאני הולך לקנות ולחכות עד שיהיה לי קצת יותר כסף לקנות את המסך שרציתי.. בקיצור, השאלה שלי היא: 1. האם זה בכלל אפשרי? 2. האם אני יכול לעשות זאת רק ע"י כבל חיבור או שאני צריך גם לקנות כרטיס טלוויזיה? 3. נראה לכם שזה בכלל רעיון טוב? הכרטיס מסך שלי הוא GeForce 8800 GTS 640MB וזאת הטלוויזיה שאני קונה Samsung LA27S71B אינטש 27 המפרט שלה הולך ככה.. יחס ניגודיות: 1:3000 בהירות: 500 cd/m2 זמן תגובה: 8ms רזולוציה: 1366X768 כניסות: Dsub - vga - 15pin ,AV ,2X Component ,HDMI ,RCA ,S-video תודה לכל העוזרים!!

22. אני מחפש מסך 22'', מטרת גלישה בנט קריאת מסמכים קצת סרטים ומשחקים פשוטים (לא משהו גיימרי). חשוב ארגונומיה טובה, מסך איכותי עם אחריות מחברה מוכרת (לא מוצר מדבקה) חיבורים אנלוגי ו DVI וכמובן הסכום שהצגתי 1000 +-. כרגע הדרישה הכי חשובה מבחינתי זה זמינות כלומר אני מחפש משהו שקל יהיה לי למצוא בחנויות הקרובות לביתי. כל מיני דברים מסביב כמו חיבורי usb ורמקולים יהיו בזבוז גמור במקרה הזה אז עדיף מסך איכותי יותר בלי רעש וצילצולים. HD אגב יכול להיות נחמד כבונוס אם הוא בטווח המחיר ועונה על הדרישות אבל ממש ממש לא חובה. בכל מקרה הסתכלתי באתרים של חנויות באזור ולהל"ן רשימת מסכים שנראתה לי מעניינת. הייתי מעוניין לשמוע מי לדעתכם הכי מתאים, (הצאות נוספות יתקבלו בברכה כמובן): LG W2253TQ LG W…

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  23. אני לא יודע אם זה הפורום הנכון, אבל הייתי רוצה לדעת האם למישהו יש נסיון עם זוג מסכים רחבים בעריכת וידאו, או שעדיף שני 19" רגילים (צמודים כמובן). תודה!

• 2 תגובות
    • 817 צפיות
  24. Started by Lior4543,

אבא שלי הביא לי בהפתעה את המסך http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=697929 הוא קנה אותו ב600 שקל במבצע, השאלה שלי האם המסך הזה טוב, איכותי ויחזיק זמן רב?

25. Started by jbgood,

שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה למסך 19 אינץ' 4:3-יש כאלה עדיין? אם לא אז אני צריך המלצה לרחב באותו גודל... תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 817 צפיות

דיונים חדשים בפורומים