עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by M.o.D,

הנתונים של שתי המסכים אותו הדבר אבל המחיר שונה מישהו יכול להסביר למה?

• 2 תגובות
    • 778 צפיות
  2. שלום , אני מחפש מסך LCD לשימוש משרדי ומשחקים בתקציב של 1000 ש"ח . אני יודע שאין יותר מידי מסכים איכותיים במחיר הזה אבל תנסו להביא לי כמה שיותר טוב במחיר הזה , כי חבר שלי לא יכול להוציא יותר מזה על מסך. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  3. Started by scylla,

שלום לכולם, אבא שלי התחדש במחשב משרדי חדש, ועל הדרך גם החליף מסך. הוא החליט שהוא לא רוצה להשאיר אותי גלמוד וקנה גם לי מחשב. קנינו בחנות "אש מחשבים" בכפ"ס, שהם אולי לא הכי זולים אבל השירות שלהם ברמה אחרת מכל החנויות בשוק. יש לציין שעל כל מוצר הם מתחייבים להחליף בלי שאלות במידה ואנחנו לא מרוצים. כולל על פיקסל אחד שרוף. אז ככה: 1. המסך שאבא שלי לקח בהמלצתם - AOC 2216VA, אני יודע שAOC לא חברה מי יודע מה... השאלה היא, לשימוש משרדי בלבד, לא להרבה שעות, לצרכן הכי פחות בררן שיש. איך המסך? 2. המסך שאני לקחתי בהמלצת הפורום בעיקר - סמסונג 2243BW, יש משהו שאני צריך לדעת לפני ההתקנה? כיול? שימוש בPIVOT? המחשב שלי די מיושן אבל אני לא מתכנן בזמן הקרוב להריץ משחקים. תהיה בעיה בעבודה שוטפ…

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  4. Started by gofmarat,

יש לי אפשרות לקנות אותו ב 1260 ש"ח האם המסך מומלץ?

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  5. שלום, אנשים חולים(גרגורי ה.) לאחרונה נדמה שאין יותר מקום מפלט, אני חייב לעבור ל-LCD. ללא הסברים מיותרים, הידע שלי בנושא שטחי ביותר. אני מעוניין במסך שיתאים לשימוש נרחב במולטימדיה אך יאפשר את המשחק המזדמן וקריאה נוחה של טקסטים. הפורמט המתבקש הוא מסך רחב, ובהתאם למפרט כנראה שההמלצה שתגיע היא למסך של 1440X900, 19''. נתקלתי כבר במסכי 10 ביט במסגרת הדרישות, אך לאחרונה התברר לי כי הם לא באמת 16.7 פרופר, אלא תוצר של סקיילינג די עלוב בפאנל(שוב, לא התחום שלי - מילא אותות שמע, אבל לתמונה זה עוד מוקדם מדי ) אני מדבר על ההוא של LG וההוא של סמסונג (ההם,אתם יודעים...). אעריך תשובה בהקדם האפשרי(וגם פתור מOOP, אבל כאן אתם לא יכולים לעזור). אייל.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  6. אוקיי אז קיבלתי את הצעתכם הקודמת בקשר לSAMSUNG 943 אבל בFOXPC אין אותו במלאי של חנות ראשון והחנות הייתה סגורה כשנסעתי לשם. איך המסך הבא? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=889 אם הוא לא מומלץ אז אבקש מסך אחר מאותה חנות. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  7. Started by moran679,

שלום, לפני קצת יותר משנה קניתי את המסך Dell 2007FP, יש לו עכשיו 3 פיקסלים שרופים (שראיתי, אולי יש יותר) וקצת סימנים על המסך משיפשופים עם טישו. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון עם האחריות בDELL, אם יתנו לי להחליף את המסך במצב הזה ואם כן אז במה יחליפו לי אותו, כבר לא מייצרים את הדגם הזה יותר. והאם לדעתכם במקרה שזה כן בגדר החלפה, אם אפשר להוסיף קצת כסף ולקבל את ה2408WFP ואם כן אז אם זה כדאי \ אם יש מסך יותר טוב של DELL שאפשר להחליף אליו. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  8. Started by gabriel6,

שלום, אני מחפש מאמר אשר ישווה\יפרט את הטכנולוגיות השונות במסכי LCD (משמע סוג הפנל - איך עובד יתרונותיו חסרונותיו) אשמח לעזרה, גבריאל

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  9. שלום רב, שאלה - מה שארץ קיים דגם זה 2243BW האם הוא שונה מדגם 2243BWX שקיים באתר של סמסונג? אם כן במה? מה לגבי קצב הרענון שלו 5 MS מול כל האחרים 2 MS אני מתלבט חרוני בין מסך 22 אינץ של סמסונג או אפילו LG בסביבות ה 1400 שקל שלא יהיה בעל רגל ענקית כמו ה - 2253BW עם העיגול הענק. כי יש לי שולחן קטן. עוד שאלהה 2243BW שמוצא בכל החנויות זה שחור מבריק או מט המסגרת של המסך? וגם המסך עצמו אם זה זכוכית מבריקה או רגיל ? או שאתם מכירים דגם מקביל של LG שהוא גם מתכונן למעלה ולמטה וקצב הרענון שלו 2MS... תודה מה לעשות? אני כבר חופר על זה יותר מדי זמן. תעזרו לי לבחור את המסך האחד ... בשבילי. תודה.

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  10. אתמול היתי בחנות למוצרי חשמל והתענינתי במסך "19 של LG 2MS המוכר הסביר לי שאין מצב שאם הכרטיס מסך אני אוכל לנצל עם הקצב רענון של הכרטיס מסך שלי מסך מעל 8MS וכל הוצאה מעבר למסך של 8MS היא בעצם רווח נקי לחברה כדיברתי איתו על מריחות- הוא שם סרט על כל המסכים ביחד ולא היו שו מריחות ! האם הוא צודק ? האם יש סיבה להשקיע במסכים ("19) היקרים של LG או ללכת על מסכים היותר זולים שלהם (8MS) כאשר השימוש הוא משחקים וסרטים.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  11. Started by alfus73,

האם כרטיס מסך מסןג GetForce 6600GT מספיק חזק ותומך במסך Lg l194WT. הרזולוציה של המסך הוא 900*1440

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  12. מסך 19 אינץ' עד 2000 שקלים ייועד למשחקים כמו QUAKE 4 ודומיו בבקשה אם אפשר המלצה למסך טוב במחיר שציינתי פה.

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  13. הצלחתי לחבר את ה dvi לכרטיס מסך שלי 6800xt איזה שינויים אני אמור לראות?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  14. היי, אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך לאינטרנט וצפיה בסרטים (מדי פעם) עד 700 ש"ח. תודה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  15. אני מחפש מסך 22'', מטרת גלישה בנט קריאת מסמכים קצת סרטים ומשחקים פשוטים (לא משהו גיימרי). חשוב ארגונומיה טובה, מסך איכותי עם אחריות מחברה מוכרת (לא מוצר מדבקה) חיבורים אנלוגי ו DVI וכמובן הסכום שהצגתי 1000 +-. כרגע הדרישה הכי חשובה מבחינתי זה זמינות כלומר אני מחפש משהו שקל יהיה לי למצוא בחנויות הקרובות לביתי. כל מיני דברים מסביב כמו חיבורי usb ורמקולים יהיו בזבוז גמור במקרה הזה אז עדיף מסך איכותי יותר בלי רעש וצילצולים. HD אגב יכול להיות נחמד כבונוס אם הוא בטווח המחיר ועונה על הדרישות אבל ממש ממש לא חובה. בכל מקרה הסתכלתי באתרים של חנויות באזור ולהל"ן רשימת מסכים שנראתה לי מעניינת. הייתי מעוניין לשמוע מי לדעתכם הכי מתאים, (הצאות נוספות יתקבלו בברכה כמובן): LG W2253TQ LG W…

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  16. Started by SensatioN,

אני רוצה לקנות את המסך הזה כבר מחר, מאז שהוא יצא כבר חלמתי עליו ועכשיו החלום מתגשם, קראתי מלא באתר הזה ובאתרים אחרים על המסך אבל אני עדיין מיתלבט בין ה-HC לרגיל... אני נוטה לכיוון הHC כי הוא גם יותר חדש וגם אומרים שהוא יותר טוב אבל יש בוא כמה בעיות אז מה כדי ?

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  17. אני צריך לקנות מסך לחבר השימוש הוא בעיקר סרטים ותוכנות משרדיות אני מתלבט בין VP930 { בתקווה גירסה 3 } לבין DELL 2007FP הוא לא אוהב מסך רחב שאלתי היא מה יותר ממולץ והאם לשניהם אני יכול לחבר ממיר של YES לגבי שאלת התקציב הDELL הוא הגבול שלי 2200 ש"ח +-

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  18. מחפש בנרות את המסך הזה מצאתי אותו בחנות ברמת החייל שאומרת לי שהמדיניות היא מעל 3 פיקסלים מחליפים את המסך - ולא מהפיקסל הראשון כפי שניכתב כאן בפורום כמו כן אמרו לי שהיבואן הוא לייף... האם זה נכון? איך להיתיחס לזה? יכול להיות שמדובר במסכים משומשים? דחוף לי ...ותודה מראש

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  19. שלום למומחים. הגיע הזמן להחליף את שני ה21" CRT שרובצים לי בסלון. עיקר העיסוק שלי במחשב הוא עריכת וידאו ופוטושופ, ולכן LCD תמיד נראה לי קצת "מייפה" את התמונה ולא מהיימן לתיקוני צבע וגרפיקה שעוברת לדפוס. התקציב שלי בעייתי בגלל שאני צריך שני מסכים ולא אחד אז אני שואף לאיזור ה2000 ש"ח, אני מעדיף מסך מעל 20" ומבחינתי גם 3X4 הולך, כי ככה אני עובד כל חיי. אני מאוד אשמח אם תתנו לי מותגי מסכים עם הסבר קליל למה הם טובים לצרכים שלי כי אני לא אוהב להקשיב למוכרים בחנות אלא לבוא כשאני יודע מה אני רוצה.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  20. היי חברים, ברשותי משרד פרסום, ואנחנו בשלבי גדילה, חיפשנו באינטרנט מסך איכותי וטוב שישרת אותנו לאורך זמן. לפני שלושה ימים קנינו מסך של DELL מדגם U2715H, והוא מדהים בעיני, מסגרת דקה, מסך IPS, צבעים חיים, מואר מאוד ונעים לעבודה, יום לאחר השימוש במסך, התגלו פסים אנכיים מרצדים בצבעי RGB שעוברים ממש ממש ממש חלש ברקע (כשיש תמונה לבנה במסך), לאחר בירור עם DELL וחיפוש באינטרנט, לא נמצאה בעיה מוכרת בנושא, ולכן החלטנו להחזיר את המסך לחנות, כשהגענו לשם, ביקשנו שיחליפו לנו אותו, ובמעמד ההחלפה, נפתח המסך השני (מאותו הדגם) כדי לוודא שהוא תקין. גם למסך החדש שנפתח בו ברגע הייתה את אותה הבעיה באיזור מרכז המסך, ושוב לאחר שיחה עם נציג של DELL נאמר לנו שזה לא אמור להיות ככה, ולכן ביטלנו את הע…

• 4 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by shahard333,

אני מחפש מסך מחשב שיהיה 19" בתקציב של 1.6K, מה שחשוב שיהיה טוב לקריאת טקסטים ומשחקים. לפי מה שהבנתי Viewsonic VP930B הוא אחד המומלצים.... אני מחפש גם מסך טלוויזיה... אני מעדיף שהגודל שלו לא יהיה גדול מ-32, מה שחשוב שיהיה כמה שיותר חיבורים "איכותיים" : ושיהיה לפחות HD READY.תקציב 4K. אני חושב ללכת על Toshiba 32A3500 http://zap.co.il/model.asp?model_id=677190. מה אתם חושבים? תודה לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  22. הבנתי שלהרבה אנשים יש מסכים ישנים בגודל 19 ו-17 אינץ', שאין להם מה לעשות איתם, ואין מי שיקנה מהם, אם נכון הדבר, ויש ברשותכם מסך כזה, אשמח לקבל אותו. בתודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  23. אני זקוק להמלצה למסך LCD 19 ב1300 שקל מקסימום!...ושיהיה לו 4MS וניגודיות סבירה...

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  24. יש לי את המסך של DELL 2407 והבעייה היחידה שלא נוח לעבוד ברזולוציות של 1920X1200 באינטרנט במסך רחב ניסיתי את כל האפשרויות שעלה על דעתי כמו הגדלת פונטים , או להשתמש בזכוכית מגדלת ב-EXPLORER 7 עדיין זה לא מסתדר הדבר היחידי שעובד זה הגדלת הרזולוצייה יש אופצייה אחרת ? אגב , אני עובד בויסטה

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  25. Started by assafcohen1,

אז ככה: קניתי לפני כמה ימים מסך LCD 19" LG ניגודיות 1:5000 זמן תגובה 2 MS וכו וכו ויש לי כרטיס Gforce 8600GT עכשיו התקנתי את הדרייבר שלו והרי מה בואו נתחיל לשחק במשחקי עתירי גרפיק שכן עבם הוא נקנה. אז זהו שהוא איכזב בגדול! ב COD4 ברגע שהוא נדרש לביצועים גבוהים או כבר מההתחלה כל המסך מתמלא בריבועים ירוקים מרצדים שממשיכים לרצד עד שהמשחק כבה ובוינדווס הם לא מופייעים. ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש. ולפני כשעתיים חזרתי עם מסך זהה אחר (החלפתי) והבעיה נמשכת!!!! גם ב Crysis הבעיה זהה ואפילו ב Half-Life משמע כל משחק עם טיפה גרפיקה הבעיה צצה. בבקשה עיזרו ליייייייי. אין לי מושג מה עוד לעשות אני ממש אובד עצות. זה בלתי אפשרי לשחק כך! :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.