עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Roy.T,

הגענו להבנה ששלושת המסכים אלה הם המובילים במסגרת התקציב עד (2000)ש"ח. ל22"אינטש אבל מה הכי מומלץ??? LG L226WTQ"22 Dell E228WFP"22 Samsung 226BW"22 ממש תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  2. אשמח מאוד אם מישהו יוכל לפרט לי על הכפתורים השונים של המסך, מה צריך לבדוק במסך, איך אני מגדיר אותו בצורה הטובה ביותר, איזה חיבורים אני צריך לחבר... תודה רבה לעוזרים ושבת שלום! ;D

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by GEVER1,

יש בבית של ההורים טלויזיה שמחוברת לאנטנה על הגג גם יש ממיר דיגיטלי עכשיו אני גר בחצר בדירת חדר ויש טלויזיה.. אני צריך לחבר כבל מהטלויזייה לאנטנה על הגג איזה מפצל אני צריך ואיך אני שם תמפצל אם אפשר קישור

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by ofekd23,

אני רוצה בבקשה המלצה למסך טוב למישחקים עד 1000 עם חיבור HDMI !HDMI זה בקבל הכי איכותי נכון ?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by liortaib,

תגידו אני רוצה לקנות מסך מחשב למשחקים בגוד 22 אינץ בתקציב של 1500 שח איזה מסך עדיף? MW221CוAsusו W2252TQוLGו 2253BWוSamsungו

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  6. Started by ydca,

יש לי אפשרות לבחור בין שני המסכים הנ"ל! על הLG ישנם ביקורות מעולות ורציתי לדעת אם לNEC יש יתרונות עליו [אולי המסך הקריסטלי?] אני צריך להחליט במהירות ואשמח לשמוע את דעתכם.[br]פורסם בתאריך: 1.04.2007 בשעה 18:31:48 ושכחתי לציין, שימושים עיקרים:טקסט והרבה; סרטים והרבה!!

• 8 תגובות
    • 840 צפיות
  7. Started by dmanbuhnik,

בוקר טוב לכולם בפעם הקודמת (לפני חודשיים) שאלתי פה על 19'' באיזור ה1500 לתיכנות ולא הרבה ענו לי, בסופו של דבר המלצתי לבחור שלי לקחת את 931B של SAMSUNG והוא די מרוצה הפעם אני כן רוצה יותר ממישהו אחד שיעזור לי - מסך בעיקר לתיכנות, לא יהיה עליו משחקים או סרטים מחיר ~1500 ש"ח 19'' (ומעלה...) לא WIDE (לא נוח לעבודה בשבילו) תודה

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  8. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?pi=1DEBLM9J.L2T72 שבו נתקלתי לאחרונה, לעומת הדגם הזה: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3231 אין כל כך הבדל בין המסכים, על הBENQ לא שמעתי כלום ולא מצאתי כלום בחיפוש, על הCMV שמעתי דברים לא רעים לעומת הדגם הקודם. הCMV יקר ב100 שקלים אחרי שמחשבים ריבית על תשלומים. אני חייב לציין שהשימוש יהיה בעיקר משרדי, פה ושם אחותי משחקת עם פוטושופ, לא בצורה רצינית ובטוח לא ברמה שדרוש לה מסך של EIZO ב6000 שקל. האמת שגם נתקלתי במסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=472837 שגם נראה מעניין, ולא יקר בהרבה. השאלה אם שווה להשקיע עוד 200 שקלים. מה שהכי מצא חן בעיני זה 3 שנים אחריות של ח.י - למרות שגם הBENQ מגיע עם 3. הייתי רוצה …

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by prelly,

מסך למשחקים וסרטים באיכות HD.. הבנתי שה DELL טובים... כמו כן יש לי כרטיס מסך 8800 ULTRA כמה שאלות: 1. האם שווה לי ללכת כבר על 24" או שזה סתם ביזבוז כסף כרגע.. בכל זאת, מסך זה משהו שילך איתי הרבה זמן - דעתכם האישית 2. במידה ולמסך שתציעו לי יש יציאת HDMI, האם שווה לקנות מתאם מ DVI ל HDMI? עולה 25 שקל 3. אני יכול לחכות כמה חודשים.. האם ידוע לכם על ירידת מחירים דרסטית? כרגע יש לי 17" של סמסונג...

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by omer-m,

שלום, במחשב נייד מדגם xps m1330 של דל יש אפשרות לרכוש אתות עם מסך מסוג לייט לד במקום רגיל. מה זה? האם כדאי?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  11. שלום לכולם. אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה לקנות גם מסך חדש. ניסיתי להבין מה לקנות בשיטוט בזאפ, והבנתי שהמגוון כל כך עצום, וכל מסך מתאים לשימושים אחרים, לכן החלטתי לשאול אתכם פה. אני לא גיימר כבד, אבל משחק, ומסך שייתן מריחות במשחקים לא בא בחשבון. חשוב לי גם שטקסט יהיה חד וברור. יש לכם המלצות מסוימות בהתאם לצרכים שלי? תודה רבה ושבת שלום!

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  12. רוצה לקנות את אחד מהמסכים האלה ואני מתלבט. אפשרי גם לקנות את אותו המסך של סמסונג בגודל של 20 אינץ' בגלל שאני חושב שהגודל יהרוס לי תעיניים.. יש מבצע בחנות ספיד על הסמסונג והוא עולה משו כמו 1400 שח וה20 אינץ' עולה 1200 ומשו. המחשב אמור להיות למשחקים וסרטים,קיצור אסוס או סמסונג?? תודה מראש לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  13. Started by Michalkessel,

שאלתי פה בעבר לגבי מסך מחשב במקום זה שהתקלקל לנו - LG W226IV מאז המסך הקודם הספיק לחזור לחיים ולהתקלקל שוב וגם אנחנו הספקנו להחליט שאנחנו רוצים להוציא לכל היותר 650 שקל, ולכן חזרתי להמלצה נוספת. אני יודעת שזה לא הרבה כסף, אבל בכל זאת - מה הדגם הכי איכותי שאתם יכולים להמליץ עליו בטווח המחירים הזה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  14. Started by BTB,

רציתי לשאול אותכם מה הם המסכים המובילים היום? לפני שנתיים שהתעניינתי בחומרה והכל אני זוכר שהVP930 וDELL היו ממש מבוקשים בגלל הפאנל שלהם. יש איזושהי התקדמות בנושא היום?(הוציאו פאנלים חדשים?) לפי מה שאני רואה עדיין רוב המסכים עם הTN ובעצם רק הולכים ועוברים לגדלים יותר גדולים? תקנו אותי אם אני טועה...

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  15. הי מחפשת המלצה למסך LCD זול. הוא ישמש למחשב הישן שיעבור אחר כבוד לתפקיד טייס משנה. לא יעבוד על דברים מורכבים, לא משחקים או גרפיקה. מחפשת מסך סביר במחיר זול.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  16. שלום לכולם ראיתי את המסך הנ"ל באחת החניות ברשת ורציתי לדעת איך המסך הזה SDM-X95FB לאומת הדגם שדיברתם אליו פה המון שזה SDMX95F מה יותר טוב מבין השניים?

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  17. Started by Refaelo,

ההיתי מעוניין לקבל חוות דעת על המסך ASUS 22 LCD MW221U 2Ms המסך מיועד בעיקר למשחקים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  18. Started by 11asi,

שלום, אני צריך לדעת מאיפה לקנות צגי מחשבון בהתאמה אישית. תודה מראש אסף.

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  19. Started by assafcohen1,

אז ככה: קניתי לפני כמה ימים מסך LCD 19" LG ניגודיות 1:5000 זמן תגובה 2 MS וכו וכו ויש לי כרטיס Gforce 8600GT עכשיו התקנתי את הדרייבר שלו והרי מה בואו נתחיל לשחק במשחקי עתירי גרפיק שכן עבם הוא נקנה. אז זהו שהוא איכזב בגדול! ב COD4 ברגע שהוא נדרש לביצועים גבוהים או כבר מההתחלה כל המסך מתמלא בריבועים ירוקים מרצדים שממשיכים לרצד עד שהמשחק כבה ובוינדווס הם לא מופייעים. ניסיתי להתקין את הדרייברים מחדש. ולפני כשעתיים חזרתי עם מסך זהה אחר (החלפתי) והבעיה נמשכת!!!! גם ב Crysis הבעיה זהה ואפילו ב Half-Life משמע כל משחק עם טיפה גרפיקה הבעיה צצה. בבקשה עיזרו ליייייייי. אין לי מושג מה עוד לעשות אני ממש אובד עצות. זה בלתי אפשרי לשחק כך! :'( :'( :'( :'(

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  20. האם למי שיש כרגע מסך LCD קטן יחסית וחושב לשדרג לגדלים של 21-23 אינץ כדאי לחכות לLED ? אתם רואים כאן מצב שאנשים עם מסכי LCD מחליפים לLED כי יש כאלה הבדלים ?

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  21. יש לי תוכנה שהויזואל שלה מגיע עם חלון בגודל קבוע שלא ניתנת לכיונון לדוגמא גודל 37*30 שזה גודל של מסך 19 שאיתו עבדתי לאחרונה קניתי מסך 24 והעברתי את הכבל מחשב מהמסך 19 ל24 והתוכנה נשארה באותו גודל של מסך 19במסך ה24 ונשאר לי מקום בשולחן עבודה מעבר לתוכנה לפתוח עוד חלונות ואז כשכיבתי את המחשב ופתחתי מחדש ופתחתי את התוכנה התוכנה נמרחה לי על כל המסך 24 ולא נשאר לי מקום לעבוד במקביל לתוכנה עם עוד חלונות ( ולא יוצא לי שום תועלת מהמסך 24 ) מצאתי צורה פרימטיבית לעקוף את הבעיה אני משנה את הרזלוציה של המסך לרזלוציה של מסך 19 ואז פותח את התוכנה ואז משנה את הרזולוציה למסך 24 ואז יוצא לי התוכנה בגודל של מסך 19 ורזלוציה של מסך 24 אודה למי שיוכל לתת לי פיתרון יותר טוב לבעיה ? …

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  22. Started by R_G,

שלום לכולם, אבא שלי צריך לעבודה מסך 19. מדובר על מסך לעבודה שקשורה למשחקי קלפים וכו' לכן גם מסך מאוד פשוט יספיק. הוא רוצה להוציא בסביבות ה-600 ש"ח. כמובן שצריך מסך אמין שניתן לשבת עליו שעות רבות (יחסית..). היש חיה כזאת? (הוא לא רוצה 22 כי זה גדול לו מדי לעבודה.. מבחינתו מספיק 17 אפילו..) תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  23. שלום, הרבה מאוד זמן לא כתבתי כאן אני מתעניין בלקנות את הממיר החדש שמונע ממני את הצורך בכבלים והסתכלתי על המסך הזה ואני רוצה אותו כטלויזיה. השאלה היא מה דעתכם על המסך? מישהו משתמש בו? מעבר לכך האם הוא יכול להתחבר לממיר כטלויזיה. אשמח לתגובתכם תודה ברק

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  24. העיניין הוא פשוט מאוד , המסך רץ על רזולוציה של 1900-1280 , היא גבוהה מאוד , אולי אפילו מידי. ראיתי באנצמארקים היום של משחקים חדשים שהופעלו על מחשב מאוד חזק (Q6600 \ 8800ultra \ 2gb ddr ) ברזולוציה הזאת , ואפילו שלא היה AA בכלל המחשב הגיע לממוצע של50-60fps במשחקים האלו. אם תפעילו AA זה אפילו ירד לממוצע של 40-50 אז אומנם זה מסך מדהים , איכות חבל על הזמן, אבל בכל זאת.. אם תסתכלו חצי שנה קדימה אולי קצת יותר , משחקים חדשים וכבדים יותר יצאו שאני ממש בספק אם מחשב חזק מאוד היום יריץ אותם בצורה חלקה על רזולוציה מטורפת כזאת. מה גם שמי שרוצה את המסך הזה בשביל מפרט לגיימינג, חייב להשקיע לפחות 2000+ בכרטיס מסך ועוד הרבה במעבד חזק. שלא נדבר בכלל על המחיר של ה8800gtx\gts אז מה אני מפס…

• 4 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים