מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
קניתי השבוע את הLG W2042T (עדיין באריזה) ואמרו לי שכדאי לי להחליף לSamsung 2053BW המטרה של המסך הוא עבודה משרדית והוא יחובר לכרטיס מסך מובנה בלוח GA73PVM-S2H האם כדאי להחליף? או שאין בכלל הבדל? זה יוצא בערך תוספת של 50-100 ש"ח... וכמובן זמן... תודה
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
אני מתעניין בלקנות מסך מגע מולטיטאצ'. הייתי רוצה המלצה למסך טוב כזה שיהיה גם במחיר סביר יחסית. כלומר עד 1200-1300 שקל.
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
שלום! ברשותי מסך מחשב של dell u3011 לפני שאני הולך לישון אני מכבה את המסך ולמחרת שאני מדליק אותו אני מרגיש שהצבעים כהים מדי מדוע? ???
-
- 1 תגובה
- 772 צפיות
-
-
קניתי היום את lg ips236v, במטרה לעבוד איתו כמסך שני המחובר ללפטוב שלי במצב של 'אקסטנד'. המסך כל רגע עובר למצב של חיסכון בחשמל ומנתק את עצמו. מה אפשר לעשות כדי למנוע את זה? אני מנסה לעבוד בצורה רציפה וזה פשוט מפסיק לי את העבודה באמצע-משום שהמסך הופך שחור.... HELP!!!!
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי לכוון מחדש את הצבעים במסך, והוא רושם לי על חלק מהאפשרויות LOCK, בעצם על הכל חוץ מעל הקונטרסט והבהירות רציתי לדעת כיצד אפשר לתקן זאת, אם יש צורך העלה תמונה תודה מראש ערן.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, השימושים העיקריים הם עבודה (WORD, אינטרנט, סרטים) ביום - ומשחקים חדשים (BF3 וכו') בלילה. כיום יש לנו 17" ישן של ASUS שעושה עבודה מעולה, אבל כמובן מוגבל ברזולוציה. עם שדרוג המחשב אנו מחפשים מסך לפי הדרישות הבאות: עדיף עם רמקולים לנוחות שימוש של הילד בשיחות עם הסבא/סבתא קטן ככל הניתן (כלומר עדיף 19" על 22") מבנה ריבועי ולא מוארך (אני חושב שזה אומר שאנו מעדיפים 4:3?) קצב רענון שמתאים למשחקים (ראיתי שהרוב הם 5MS, זה מספיק?) תודה.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
זקוק לעזרה בבחירת מסך זול באזור ה500-600 אם חריגה קטנה מחייבת.. אני לא מבין במסכים.. זקוק לחברה טובה לא חברת מדבקה... מחיר טוב לקנייה באזור נתניה... מקובל גם מסך עם אחריות כוללת איסוף ושילוח (באזורים מרוחקים) צריך מסך לרזולוציה של 1920x1080 לגיימינג
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אחרי שלוש שנים שיש לי אותו, החלטתי סוף סוף להעיף את ה"19 CRT שלי אחרי החג ולהחליף אותו ב"22 LCD. פשוט כי זה המסך הכי גרוע שקניתי בחיים. עכשיו התקציב הוא 1000, אבל אם חורגים ב200 שקל זה לא נורא. אני משתמש במחשב לכל מיני מטרות, בעיקר שילוב של משחקים & סרטים. על איזה מהמסכים אתם ממליצים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום לכולם, מעונין במסך בעיקר למחשב שישמש גם כטלוויזיה בחדר ילדים. (בהתחלה תוכנן על מסך למחשב, אך מפאת מקום הוחלט לשנות עמדה לכיוון שילוב טי.וי) גודל עד 22 אינץ כמובן רחב שיתמוך ברוזולציות הטבעיות NR, ושיציג ניגודיות טובה על מנת שלא יכאבו העיניים ושיהיה מסך מחשב טוב. תודה רבה לעוזרים, אשמח לכמה דגמים ומאיפה כדאי לקנות, כמובן שיהיה אחריות. אני גר באזור הקריות.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, אני לא כל כך מבין במסכים אז רציתי לשאול כמה שאלות בסיסיות: יש לי מחשב נייד עם לוח אם כולל מעבד גרפי מובנה מסוג GMA X4500HD. אני רוצה לקנות מסך רגיל ולחבר אותו למחשב. השאלות שלי הן אלה: 1. במחשב שלי יש רק חיבור VGA רגיל. אם אני קונה מסך עם חיבור DVI (שאולי יתחבר בעתיד למחשבים אחרים) האם אני עדיין יכול לחבר אותו למחשב שלי? 2. באתר של אינטל ראיתי שלסוג המעבד הגרפי הזה הרזולוציה המקסימלית היא 2048x1536 ל-VGA ו-1920x1200 ל-HDMI. מה ההבדל בדיוק בין שני הדברים ומה זה אומר? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
יש לי את המסך Hanns-g 28" רציתי לדעת מאיפה אפשר להשיג זרועה שמתאימה למסך..מאיפה אוכל למצוא? בלינק : http://www.homecenter.co.il/142-he-p2986-v2988/HomeCenter.aspx [למנהלים,מצטער אם עשיתי פה פרסומת להום סנטר זה לא היה בכוונה] יש שם זרועה שמתאימה עד ל37" השאלה אם זה מתאים למסך הזה?אני מחפש זרוע מתכווננת לשני צדדים למעלה ולמטה ולשני צדדים ימינה ושמאלה.. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב די נמוך אבל זה מה שיש לי... המסך ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט ואולי לקצת משחקים ופוטושופ (לא רמה גבוהה). יש לי GEFORCE 9600GT 512MB. תודה.
-
- 6 תגובות
- 771 צפיות
-
-
חברה מה אתם אומרים על המסך הזה: 2233BW Samsung 22 אינצ' 1:20000 ניגודיות בעל dvi ו 5ms המטרות שלי הם: 1) בעיקר בעיקר משחקים מחפש מסך שיביא לי חווית משחק ויוצא מכל משחק את האיכות שבו 2) סרטים סרטים ועוד פעם סרטים 3) גלישה באינטרנט+רקעים וכו' התקציב שלי הוא עד 1100 שח ומצאתי את המסך הזה ב995 שקל... האם המסך הזה שווה?משתלם?כדאי?יעבוד טוב עם משחקים סרטים? יתאים לדרישות שלי?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
??? והאים יש הבדל בין T240 ל T260 חוץ מהגודל?
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אתמול היתי בחנות למוצרי חשמל והתענינתי במסך "19 של LG 2MS המוכר הסביר לי שאין מצב שאם הכרטיס מסך אני אוכל לנצל עם הקצב רענון של הכרטיס מסך שלי מסך מעל 8MS וכל הוצאה מעבר למסך של 8MS היא בעצם רווח נקי לחברה כדיברתי איתו על מריחות- הוא שם סרט על כל המסכים ביחד ולא היו שו מריחות ! האם הוא צודק ? האם יש סיבה להשקיע במסכים ("19) היקרים של LG או ללכת על מסכים היותר זולים שלהם (8MS) כאשר השימוש הוא משחקים וסרטים.
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין rev a04 a05 במסכי Dell? מתלבט בין 2007WFP ובין 2007FP ואחד השיקולים הוא בעיות שעלולות לצוץ. מבדיקה בפורום כנראה שאין עדיין rev a05 ל- 2007WFP. מה ההבדלים בין A04 ו- A05? מה הבעיות הידועות שיש ב- 2007WFP? תודה, ירון.
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך RADEON HD 2900 PRO ומסך DELL 2007 WFP לשניהם התקנתי דרייברים עדכניים והמערכת מזהה אותם באופן מעולה. בוינדוס אני מצליח להגדיר את הרזולוציה על 1680X1050 כמו שצריך (זו הרזולוציה שך המסך). ב PES 2008 זה מגיע לי הכי הרבה ל 1280X1024 וב NBA 2008 זה מגיע לי ל 1440X900 לאחי יש את אותו כרטיס מסך אבל יש לו מסך 19' של MAG ואצלו זה נותן רזולוציה גבוהה יותר. מה הבעיה ואיך אוכל לתקן אותה? תודה רבה לכם נ.ב שמתי את ההודעה הזו גם בתצוגה וגרפיקה וגם במסכי LCD כי נראה לי שזה מתאים לשניהם.
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, שבוע הבא כנראה אני מזמין את המחשב (E6750+8800GT) ואני צריך המלצה למסך LCD חדש. התקציב הוא בערך 1450 שקל ועדיף פחות.. בהתחלה היה 1800 אבל אני מעדיף לחסוך לפחות במסך.. אני צריך את המסך האיכותי ביותר לתקציב הזה ולמחשב החדש שמיועד למשחקים כבדים. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מחפש מסך , שבקושי ( עד כמעט ולא ) יהיה למשחקים , השימוש המרכזי יהיה לגלישה באינטרנט , וגם חשוב שיהיה טוב לסרטים . התקציב שלי ..עדיף שיהיה כמה שפחות , אבל אם התוספת של 100-200 שקל תתן לי שיפור מורגש , אז זה לא בעיה . 1200-1400 בערך אם דרוש מספר , אם יש משהו טוב בפחות , מה כי טוב . כמו שאתם רואים , הדגש הוא על תמורה יחסית למחיר . עריכה: חשוב שהמסך לא ימכר בלעדית בKsp
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ההיתי מעוניין לקבל חוות דעת על המסך ASUS 22 LCD MW221U 2Ms המסך מיועד בעיקר למשחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
קראתי את הסטיקי איזה 100 פעם ולא הבנתי מה הקטע עם הפאנלים... זה נראה כאילו הפשטתם את הנושא הזה יותר מידי.. בדוגרי הוא לא כזה פשוט... TN- הבנתי מה הקטע של הפאנל הזה... IPS- יותר טוב מהTN רק סובל מזמני תגובה לא משהו.. (בדורות האחרונים גם כבר לא כל כך) לא הבנתי מה ההבדל בין ה MVA ל PVA ... ובסופו של דבר, איזה פאנל הכי עדיף מבין כולם?? ועוד משהו.. מה מייצגת ה S שלפני סוג הפאנל?!?! (כמו S-ISP) כי לפעמים רשום עם ולפעמים בלי...
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
מה קורה חברים? אנא עזרה בחברות ודגמים אשר מובילים בתחום... תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 771 צפיות
-
-
מבקש המלצות על מסך 19 אינטצ' בתקציב של 1500+ אני יודע שיש את המסך של סוני שכולם ממליצים עליו אבל אני רוצה לקנות את כל הדברים בחנות אחת... המסך ישמש למשחקים עבדודות וכאלה והכרטיס מסך במחשב יהיה 8800GTS 320 MB אז איזה מסכים אחרים טובים יש?
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אם אפשר לקבל בבקשה חוות דעת על המוצר הזה Toshiba 32WL58 איך הוא בהכל כי אני יכול להביא אותו ב4300 כולל התקנה על הקיר מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
ראיתי את המסך 22" הזה של proview ב1390 ש"ח : http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10456 לא כתוב עליו יותר מידי פרטים ולא מצאתי עליו בכלל יותר מידי ביקורות ופרטים , בחיפוש בגוגל מצאתי רק 2 אתרים בארץ שמוכרים את המסך הזה. מישהו מכיר את המסך? יש אותו למישהו? מחיר מפתה מאוד לא? :
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-