עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gilvi,

שלום, יש לי את המסך samsung 2233bw ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו פרט לעניין אחד. כשאני מסתכל על תמונות(או סרטים, או כל דבר אחר) שרובן בצבע אפור-שחור אני מרגיש בכאילו המסך מאוד מרצד(אבל החלק הלבן בתמונה נורמלי לחלוטין). מה לעשות? אני חושב ש-color calibration יעזור(לא עשיתי בכלל). תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  2. שלום, חברים אני מעוניין במסך רחב 23",אך ללא תקציב מופרז. אני מביט בהודעות הללו ורואה אופציות לא מעטות: http://www.yad2.co.il/Yad2/Yad2.php?AreaID=2&SalesCatID=6&SalesSubCatID=36&SalesSubCat3ID=294&ManufacturID=0&fromPrice=&untilPrice=&Info= האם לדעתכם ישנם נוכלים שמסתתרים מאחורי הודעות שכאלה? איך ניגשים לרכישה שכזו וכיצד כדאי לבדוק ת'מסך [בעזרת תוכנה למציאת פיקסלים שרופים לדוגמא?]. האם ישנו דגם שאתם יכולים להמליץ לי עליו? [שימוש למשחקים+עריכת וידאו, אפטר אפקטס\תלת. -אני לא איש מקצוע כרגע, לא רוצה זבל אבל גם לא רוצה סופר-מסך]. אשמח גם לשמוע אם יש לכם הצעות אטרקטיביות [עד 1100 שקל] למסך מחנות מסויימת? תודה רבה לכולם! :]

• 1 תגובה
    • 778 צפיות
  3. Started by elixvx,

שלום לכם ככול הנראה התקלקל לי המסך {LCD 17 LG} שיש לי כשנתיים וחצי אולי יותר עכשו אני מחפש לקנות חדש לפי מה שהבנתי 22 זה הגודל הנפוץ ביותר היום התקציב שלי הוא עד 1,000 שקל כמובן שאם פחות אז עוד יותר טוב השימושים: עבודה משרדית משחקים {כבדים וקלים} וסרטים אשמח להמלצות למסך טוב שמתי לב שרוב המסכים היום עוברים לFHD אבל לפי מה שהבנתי זה לא טוב למשחקים בקיצור תמליצו תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  4. Started by aburbi,

איך האיכות תמונה? ניגודיות? איך הוא בכללי? קוראים לו הsamsung 20" p2050 2ms lcd הנה: http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMasterP2050~9~0.htm

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by greenvector,

אז ככה, לאח שלי היה מסך 19" 4:3 של AOC . לאחרונה הופיע מעין פס לבן בחלקו העליון של המסך. מיכוון שהמסך עדיין תחת אחריות (3 שנות אחריות ועברו כ- שנתיים וחצי) התקשרנו ל- AOC שיטפלו בנושא. אני חייב לציין שהשירות מעולה. הם הביאו שליח עד הבית והחליפו את המסך בלי לשאול שאלות. אבל, הם החליפו למסך רחב (מבחינת איכות תמונה נראה טוב יותר), אבל, המסך נראה קטן יותר. לכן רציתי לשאול האם נראה שכדאי להתקשר ולבקש מסך כמו שהיה לו 4:3, או להשאר עם המסך שהם הביאו (דגם 917sw ). תודה

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  6. Started by אבשה,

LG 22" W2241S DVI או Asus 22" LCD VW223T 5MS 1:2000 או שיש לכם מסך אחר להמליץ באותו סדר גודל של מחיר??

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  7. Started by yaron@,

שלום רב, אני מעוניין במסך רחב 19 אינץ שיתאים לכרטיס מסך HD 4670 במינימום מחיר. תודה, ירון.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by iveco,

עד רזולוציה של 1360×768 רואים טוב ברור מעל זה למשל 1080P רואים ממש קטן בקושי רואים גם האפליקציות נפתחות ממש קטן הגדלה של גופן לא משפיע על אפליקציות , איך אנשים מסוגלים לצפות בכיתוב כל כך קטן ? אז אם 1080P זה כל כך קטן מה זה 2K 4K 8K צריך עיניים של נשר , אנשים קונים 1080P או 4K ושמים רזולוציה של HD READY מה הטעם ? הרזולוציות מתאימות בעיקר למשחקים אבל בעבודה יומיומית זה פשוט בלתי ניתן לעבודה הכול קטן

9. Started by okarmi,

שלום לכולם, אנחנו מחפשים לקנות שני מסכים. אני מניח שהם יהיו מאותו סוג. התקציב לכל מסך הוא באזור ה1000 שקל. מסך 1: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - עריכת וידיאו. מסך 2: שימוש עיקרי - אינטרנט רגיל. שימוש משני - לייט גיימינג (מעט משחקים של לפני כמה שנים, לא חשוב סופר איכות). כיום, אנחנו עובדים עם מסכי 17 אינצ' - נשמח להגדיל למסך באזור 22 אינץ. עדיפות למסך רחב. בטווח מחירים זה ההמלצות בפורום הם על ה DELL U2312HM. האם זה מתאים לצרכים שלנו? או שעדיף לחסוך ולקחת את ה U2211H? אשמח לשמוע המלצות ולאו דווקא על דגמים אלו. האם שווה לקחת מסכים מדגמים שונים לכל מחשב? תודה!

• 0 תגובות
    • 777 צפיות
  10. שלום, אני מחפש מסך LCD מעל 18 אינצ' שרואים בו טקסט בלי בעיות ושאפשר לראות בו סרטים באיכות נמוכה (streaming). ראיית הסרטים היא לא בישיבה, אז צריך שאפשר יהיה לכופף את המסך למטה או לחילופין מסך בעל זוויות צפיה טובות. אין שום צורך ב HD, גם לא 720p. יש על המחשב כרטיס מסך nvidia 6200LE, אז אין צורך במסך שהכרטיס לא יוכל לנצל אותו. אני פשוט מחפש מסך שלא יכאב לעיניין, ושלא יהפוך ללבן או שחור כשמסתכלים ב5 מעלות מהאמצע. האם המסך - http://www.asus.com/Display/LCD_Monitors/VW190DE/#specifications עולה על הציפיות שלי? משום שהוא עולה 390 ש"ח ב KSP מטר מהבית שלי, ויש לו 3 שנים אחריות מהבית. יכול לחרוג קצת מהתקציב אם יש משהו שמשמעותית טוב יותר. תודה מראש.

11. Started by kamikazie,

שלום לכולם, כפי שהבנתם מהכותרת יש לי בעיה: בזמן שאני משחק, המסך בשלב מסויים פשוט נכבה. לאחר מספר שניות הוא שוב נדלק, ואז שוב נכבה. מופיעה הודעה: " No Signal" ולאחר מספר שניות הוא שוב נדלק. המחזוריות הזאת נמשכת ונמשכת עד שאני פשוט מוותר. ברצוני לציין שבשימוש רגיל במחשב (גלישה באינטרנט לדוגמא) זה לא קורה. קצת פרטים: ברשותי מסך 17 inch מסוג MAG. מפרט: מעבד-E8400 קירור למעבד- arctic cooling freezer 7 pro לוח אמ- ga-ep43-ds3l זכרונות- kingston pc6400 2gb x 2 כרטיס מסך- 4850HD sonic של palit ספק כוח: corsair 550W דיסק קשיח- segate 320 gb מארז- cm 690 המשחקים שבהם הבעיה נפוצה: Call Of Duty 4 ו- Heroes 5

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by oDot,

שלום חברים! הרגע מת לי המסך ואני מעוניין לקנות אחד חדש, אין תקציב, הכל תלוי במסך המוצע. בעיקרון אני רוצה 24" בשביל שטח עבודה, סרטים ומשחקים, אבל הכרטיס מסך שלי הוא X1950PRO, כרטיס שאני לא בטוח שיכול להחזיק רזולוציה כל כך גבוהה במשחקים. אם תגידו שדווקא הוא כן יוכל להחזיק, אפילו בלי פילטרים ובאיכות נמוכה, אני אקח 24" טוב (לא TN) שיומלץ לי. אם לא, אני כנראה אקח את ה2209WA של דל עד שאקנה כרטיס מסך חדש, אעביר לאבא שלי את המסך שלי שבהחלט יתאים להחליף את שלו ואקנה לי את ה24. אשמח לדעת מה דעתכם, ובמהרה, כי החנויות נסגרות די בקרוב. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  13. מטרות : גלישה באינטרנט - אופיס - סרטים - משחקים (פחות ) עיקר השימוש במחשב הוא צפייה בסרטים ובסדרות באיכות של ( divx (300 - 1500 mb ולכן חשוב לי שיהיה ניתן לראות בצורה נורמאלית כבר ממרחק של שישים ס"מ ועד ל מטר וחצי לפחות. מפרט מחשב: יש לי כרטיס מסך Gforce 8600GTS מעבד Intel עם ליבה כפולה של2.66Ghz ו - 2gb של ram קראתי פה הרבה שמציעים את ה dell 2209wa אבל הבנתי שזה המסך האחרון לבחור אם אתה רוצה לראות סרטים http://www.tomsguide.com/us/Monitors-Samsung-LG-ViewSonic,review-1345-3.html אז אולי זה לא המסך בשבילי.. ותקנו אותי אם אני טועה אבל אין הבדל משמעותי בין 1080P לבין 720P בגודל הזה של המסכים אז לא הכרחי שהמסך יהיה FHD תודה

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  14. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EK200WS8FS מתלבט מחיר מאור אטרקטיבי ללא יודע בדיוק איזה פנל יש לו ?? האם הוא טוב לעבודות גרפיות ומשחקים בערך 50\50 אחוז שימוש מה המלצתכם

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  15. שלום לכולם , אני קונה מחשב חדש ומתלבט בין שני מסכים LG L206WTQ 20" LCD LG או SUMSONG 206BW אני מחפש את המסך האידיאלי מבחינתי לצפיה בסרטים ובשידורי טלוויזיה יהיה במחשב כרטיס עריכה. יש לי ארבע שאלות שאם תוכלו לענות לי עליהם אני אשמח!!! 1. אני צריך הסבר לגבי הפנאל של המסכים מה זה אומר??? 2. על איזה מסך אתם הייתם הולכים? 3. בחרתי כרטיס מסך Asus nVIDIA GeForce 7300GT 256MB PCIe הוא בסדר לסרטים ושידורי טלוויזיה איכותיים או שכדאי ללכת על משהו אחר? 4. אם תוכלו להמליץ על כרטיס עריכה זה יהיה מצויין.

• 3 תגובות
    • 777 צפיות
  16. ואי אפשר להנמיך יותר את הכיסא

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  17. ברזולוציה 1050X1680 התמונה חדה,אבל קצב הרענון הוא רק 60 ולכן המסך מרצד,וכשאני מוריד את הרזולוציה ומעלה את קצב הרענון-המסך לא מרצד אבל התמונה לא חדה. מה ההגדרות המומלצות?

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  18. Started by Inzagi,

שלום אני צריך מסך ב2000 ש"ח למשחקים בגודל 19 אינץ' (מה שמתאים יותר למשחקים) כרטיס מסך LEADTEK 8800GTS 512MB לוח אם INTEL DP35DP לא אכפת לי רחב או רגיל, LCD, CRT או VCR - רק מסך שיהיה טוב למשחקים בתקציב ובגודל הזה.

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  19. בהנחה שאני יכול להשיג את שניהם חדש בקופסא. על הmw221c דורשים כ-200 ש"ח יותר. הכרטיס מסך שלי מתוצרת ספייר ati 2600xt. אני ממש לפני קנייה ,ודעתכם חשובה לי....

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  20. Started by asilbob,

מה באמת האבדלים בין המסכים האלו ? אפילו הכי קטנים? מה באמת האבדלים 2253BW ל2243BW תרשמו מה היתרון לכול מסך

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  21. Started by Borat,

אני מתכונן לקנות את המסך הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1298 ורציתי לדעת אך הוא במשחקים ולשימוש כללי. :s05: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  22. אמור לעלות על מערכת הכוללת Dual Core (לא Core2Duo) עם כ. מסך 8500GT ו2 גיגה זכרון. כמו כן מחירו 2200 באופיס דיפו - אם אתם מכירים חלופות מעניינות ששוות את הכסף (לא מעוניין לחרוג מן התקציב הנ"ל) אשמח להתעניין. (כמו-כן רצוי חנות באזור המרכז - עדיפות לאזור ת"א) בתודה מראש לכל תגובה שי ביטון.

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  23. שלום לכולם. נתחיל מזה שעברתי וקראתי די הרבה אשכולות פה בפורום ואני די מבולבל ולא ממש הבנתי מה כדאי לקנות. אני מחפש מסך 19 (לא WS!) עד 2000 ש"ח כאשר המטרה העיקרית היא משחקים וגלישה באינטרנט, כרגע 2000 ש"ח זה התקציב הסופי ואין לי אפשרות להוסיף כסף. תודה מראש לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  24. מסך 17" נועד למשחקים, כך שהניגודיות, קצב רענון, וכו' ממש חשובים לי. מסך 19" נועד לעבודה משרדית, אבל חשוב שיהיה איכותי. תודה!

• 5 תגובות
    • 777 צפיות

דיונים חדשים בפורומים