עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by lipa,

כל מסכי ה-22' זולים יחסית , האם האיכות בהתאם למחיר ?

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  2. Started by emro87,

שלום רב. יש לי במחשב חיבור רק של D-SUB, ובמסך יש חיבור של DVI. רציתי לדעת, אם אני אקנה ממיר של VGA ל-DVI האם אני אקבל את האיכות של DVI או שחייב חיבור של DVI במחשב לשם כך? תודה.

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by הסולידי,

והמסך כעת חשוך. רק נורית כחולה בדופן הימנית של רגל המסך מהבהבת ללא הפסק. מה קורה? האם המסך תקול? איך ניתן לפתור זאת? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  4. אני קונה מחשב חדש השבוע ובהצעה שנתנו לי יש מסך של LG זה המסך http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=505474 יש לי איתו שתי בעיות: 1) אני מעדיף מסך רחב כי אני עובד עם CUBASE ופוטושופ וזה הרבה יותר נוח לי במוד רחב 2) אני מעדיף שלא לרכוש LG מטעמי אחריות ונסיון לא טוב אני אשמח לקבל הצעות למסך שישמש בעיקר לשימושים שאמרתי, אני לא גרפיקאי מקצועי או משהו - פוטושופיסט מתחיל למדי והמחשב ישמש בעיקר לעבודה על CUBASE ואינטרנט. מה שכן אני רוצה שתהיה אפשרות לצפות בסרטים כמו בנאדם ואם פעם בעשור יתחשק לי משחק - שאני לא אבכה מעלבון תודה מראש

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  5. קראתי באחד הפורומים שסמסונג עשו reshipment לדגם וכרגע אי אפשר לזהות לא בHidden Screen ולא במדבקה מאחורה את סוג הפאנל. לטענתם במסכים אלה מדובר אך ורק בפאנל משלהם. כלומר כולם בעלי פאנל S . היתכן ?

• 3 תגובות
    • 808 צפיות
  6. Started by JHONLEV,

מחפש מסך מחשב שיהיה גם חיבור לטלויזיה. שיהיה מחיר סביר, תודה לעודרים

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  7. Started by 12w23e,

שלום אני מעוניין במסך מחשב לעבודות תיכנות. (לא משחק בכלל, רק אינטרנט ובעיקר תיכנות). אני חושב על גודל של 21-22 אינץ , אבל אשמח להמלצות. הבנתי שבגדלי ה-24 ממולץ ה-dell 2407. יש המלצות על גדלי ה-21, 22 ?? תודה, ליאור .

• 7 תגובות
    • 807 צפיות
  8. Started by TheReaper,

אם מישהו מכיר שיטה טובה לניקוי מסך LCD (לא הערכות האלה ) עם מוצרים ביתיים שיכתוב פה...

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  9. Started by FearAge,

צריך עזרה בקנית מסך... בינתיים המסך הכי טוב שמצאתי הוא F-20 של Acer: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009071 הפאנל הוא P-MVA "20 תודה לכל המגיבים ;D

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  10. Started by klayton,

http://www.hothardware.com/articles/Dell_UltraSharp_3008WFP_30inch_LCD_With_DisplayPort/

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  11. שלום לכולם,המסך שלי נפטר ולכן אני צריך להחליף אותו במהירות המירבית. המסך מיועד לסרטים,גלישה בעיקר למשחקים(FPS) ולכן עניין המריחות חשוב. אז כמו שהבנתי המסך VP930 הוא מסך מאוד מומלץ לפי הדיונים שפורום ולכן דיברתי עם נציג TMS שמצאתי אצלהם את המסך והוא אמר לי שהפאנל של המסך הוא I(לא 100%)PS או משהו כזה ומחא הוא יוכל להקריא לי בדיוק מן המדבקה מפפני שצריך להביא אותו מן המחסן. עוד מסך הוא המסך הנ"ל : http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=190P7EG אזר יצר דיון ממושך מפני המחיר שלו. תודה מראש לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  12. Started by GOVNER_T.S.Y,

ננזפתי על ידי MCFLY ומכיוון שיש לי סימפתיה למייקל ג'פוקס נעתרתי לדרישתו govner

13. Started by davenos,

הדגם : ACER P193W מחיר: 800 איך המסך? שווה אתה המחיר? יש לכם הצעה למסך טוב יותר באותו תקציב פחות או יותר? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  14. Started by tamirushb,

שלום לכולם, לאחרונה יש באז סביב מסכי המחשב ה 22 ומעלה. לאחר שמסך ה17 הישן שלי התחיל לגמגם מייד ניצלתי את ההזדמנות כדי להשים את ידי על אחד מהמסכים החדשים והגדולים. חשוב לי שאוכל לחבר את המסך ל PS3 שלי .הבעיה היא שכמעט כל המסכים האלו (24 ) לא כוללים רמקולים מובנים. ואם אני מחבר את הPS3 שלי ב HD למסך , מאיפה ייצא הסאונד.אני לא רוצה לשגע אף אחד , אני פשוט לא מצליח להגיע לפתרון בנושא הסאונד בחיבור ל PS3 , ראיתי גם דיון של 3 עמודים באחד הפורומים בנושא , אבל עדיין משם לא הצלחתי לקחת פתרון. יש לי רמקולים למחשב (2 רמקולים וסאב Creative SBS380) שאני מאוד מרוצה מהאיכות ומההספק שלהם והייתי רוצה מאוד להשתמש בהם לסאונד ב PS3 ביחד עם המסך - באיזה דרך אני יכול לעשות את זה , איזה כב…

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  15. Started by daphne_n,

שלום לכולם צריכה את עזרתכם, התקציב שלי הוא ככה 1500-1700 אוקיי לא אני קונה את המסך אבא שלי קונה מתנה ככה שמבחינת כסף אין לי שליטה. רציתי לקנות את DELL LCD 20´ 2007WFP אבל לדאבוני זה פשוט יקר מידיי לכן התחלתי לחפש והתחלתי להתלבט האם לקנות LG או לקנות DELL זול יותר ואז עיניי נפלו על הדגם הנ"ל רציתי לדעת אם אתם מכירים את הדגם מה אתם חושבים עליו עזבו את עיניין הפאנל שהוא לפי המחיר TN, לצערי אין לי כסף להשקיע על פאנל מסוג ISP לכן אלך רק על TN. מה אתם ממליצים מסך 20 אינצ' ולא פחות.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  16. Started by guyku,

לאחרונה קניתי מסך DELL 2007WFP, כפי שכתבתי בנושא קודם, הוא מהבהב לי מאד בחיבור VGA ואני הולך להחזיר אותו בקרוב. נראה שאני אקנה את ה- 226BW והייתי שמח לדעת האם מישהו חיבר אותו ל-VGA ואם כן האם ישנו הבהוב כלשהו במסך? תודה!

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  17. Started by b3ta0,

שלום רק רציתי לדעת אם המסך עצמו מעט חופשי בעת שנוגעים בו ומעלים אותו מעט למעלה או למטה (ועל מנת לשנות את גובהו יש ממש להעלות אותו מעט בכוח כך שמעט קשה לקבל את הגובה הרצוי אלא אחרי כמה נסיונות) תודה

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  18. Started by idle`,

תגידו המסך הנ"ל טוב רק למשחקים ואינטרנט ?? ואיזה פנל יש לו http://www.lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=246

• 3 תגובות
    • 807 צפיות
  19. Started by Maccabi-T.A,

שלום יש לי מסך 19" LCD ישן של חברת NU, עכשיו הבעיה היא שכשאני מחשב את המסך למחשב הוא לא עושה שום דבר מלבד להראות את ה''לוגו'' של חברת NU, זה מופיע ונעלם מופיע ונעלם, עושה מן עמעום כזה. האם מישהו יודע איך ולמה זה קורה והאם אפשר לתקן זאת, זה מסך ממש טוב וחבל לי לזרוק אותו לפח (אני גם מאוד צריך אותו למחשב אחר שלי.) תודה רבה, ושבת שלום לכולם! המסך הינו NU L921G תמונה מהמסך:

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  20. שלום, היום קניתי מסך LCD מסוג LG L1970HR שמתי לב שהתצוגה נורא נורא בהירה (יש להדגיש כי זהו מסך ה LCD הראשון שלי). האם צריך להתרגל לכך ? או שצריך לשנות את הגדרות הבהירות, והניגודיות, במסך ? אם כן, אז מישהו יכול לתת לי ערכים אופטימליים (בעיקר למשחקים) ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by gilvi,

שלום, יש לי את המסך samsung 2233bw ואני מאוד מאוד מרוצה ממנו פרט לעניין אחד. כשאני מסתכל על תמונות(או סרטים, או כל דבר אחר) שרובן בצבע אפור-שחור אני מרגיש בכאילו המסך מאוד מרצד(אבל החלק הלבן בתמונה נורמלי לחלוטין). מה לעשות? אני חושב ש-color calibration יעזור(לא עשיתי בכלל). תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  22. המסך חייב להראו צבע אמיתי .כרטיס המסך הוא GTX9600 המעבד Q9950

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  23. אני יודע שהנושא ממש נחרש פה.. אבל מחר אני הולך לשים על המסך הזה 2000 ומשהו שקל ולא בא לי להתאכזב אז בבקשה תעזרו... קודם כל, נתקלתי במסך בדגם 2007FPV, מה השונה בו מאשר ב2007FP? דבר שני, אני לא יוצא מההתלבטות בין רחב לרגיל... הPIVOT במסך הרגיל מורגש ביכלל? היחס בין הרוחב לגובה משמעותי או שרק במסך הרחב אוכל להרגיש זאת משמעותית בגלישה באינטרנט? בעיקרון אני רוצה את המסך הרגיל ביגלל משטח העבודה הגדול שהוא נותן לי בעבודה עם תוכנות, ומצד שני במסך הרחב בעבודה עם PIVOT מקבלים יתרון ענק בגלישה באינטרנט... אז נסדר את העניין ל3 שאלות: 1. מה מיוחד ב?2007FPV 2. הPIVOT בגרסא הלא רחבה משמעותי מבחינת היחס בין גובה לרוחב המסך? 3. אם יש עוד משהו שעלי לדעת על המסך לפני הקניה / הצעה כלשהיא לגב…

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  24. Started by נמו789,

יש לי 2 צגים אחד מסך מחשב והשני LCD LG (טלוויזיה) חיברתי את שניהם על ידי מפצל DVI והכל בסדר חוץ מדבר אחד, ה LG לא מציגה תמונה אם המסך מחשב מכובה,כלומר אני מנגן סרט דרך המחשב ורוצה לראות אותו רק בטלויזיה הLG אני חייב שצג המחשב יהיה דלוק וינגן את הסרט . זו בעיה מכיוון שהמסכים צמודים מפאת חוסר במקום וזה די מפריע לראות סרט עם 2 מסכים. איך אפשר להגדיר שצג הLG לא יכבה אם אני סוגר את מסך המחשב ?

• 0 תגובות
    • 807 צפיות
  25. Started by mtomy,

שלום לכולם לאחר מעבר על הודעות בפורום הגיעו לגמר הגדול 3 מסכים: 203B של סמסונג 931BF של סמסונג 1970HR של LG רציתי לדעת מה כדאי מבחינת אינטרנט ומשחקים ואחריות ( החלפות במקרה של פיקסלים שרופים). הייתי מעוניין על עובדות מבוססות בלבד ולא על שמועות (עדיף ניסיון עם המסכים הללו). בתודה מראשעל כל תשובה טומי

• 3 תגובות
    • 807 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.