מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחרונה יש באז סביב מסכי המחשב ה 22 ומעלה. לאחר שמסך ה17 הישן שלי התחיל לגמגם מייד ניצלתי את ההזדמנות כדי להשים את ידי על אחד מהמסכים החדשים והגדולים. חשוב לי שאוכל לחבר את המסך ל PS3 שלי .הבעיה היא שכמעט כל המסכים האלו (24 ) לא כוללים רמקולים מובנים. ואם אני מחבר את הPS3 שלי ב HD למסך , מאיפה ייצא הסאונד.אני לא רוצה לשגע אף אחד , אני פשוט לא מצליח להגיע לפתרון בנושא הסאונד בחיבור ל PS3 , ראיתי גם דיון של 3 עמודים באחד הפורומים בנושא , אבל עדיין משם לא הצלחתי לקחת פתרון. יש לי רמקולים למחשב (2 רמקולים וסאב Creative SBS380) שאני מאוד מרוצה מהאיכות ומההספק שלהם והייתי רוצה מאוד להשתמש בהם לסאונד ב PS3 ביחד עם המסך - באיזה דרך אני יכול לעשות את זה , איזה כב…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שמתי עין כל כמה מסכים, ביניהם ה Samsung 206BW והPhilips 200W6 מה אתם, בתור אנשים שאני תופס מהם מבינים, אומרים על המסכים האלה? כעיקרון עד עכשיו הייתי בטוח ב100% שעדיף ת'פיליפס ואני עדיין די בטוח בזה, בעיקר בגלל הפאנל PVA לעומת הTN של סאמסונג... אבל הבעיה שלי היא שאני משחק די הרבה קאונטר סטרייק וכאלה, מה שאומר שאני צריך שלא יהיה מריחות, לדעתכם הפיליפס יעשה ת'עבודה מהבחינה הזאת או שפה הוא יפשל? אני פתוח להצעות בלי לחרוג יותר מדי מהתקציב וגם מתחת לזה. תודה מראש, אלעד
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש מסך 22 אינצ' שישמש בתור טלוויזה. מרחק צפייה - בסביבות ה2 מטר. תקציב - 1500-2000 ש''ח. שימושים - 100% סרטים ותוכניות חשוב מאוד שיהיה אפשר לתלות את הLCD כמו תמונה ולא על זרועות יש דברים יותר טובים ממנו בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
מסך בלי מריחות שיראה תמונה יפה מבלי כל-מיני עיבוטים.... בבקשה עזרה...
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
-
אהלן מחפש מסך LCD איכותי בגודל 20" למחשב שישמש גם כטלויזיה עם חיבור לממיר של YES. תקציב של עד 2000 ש"ח. בתודה מראש זיו.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב למשחקים וסרטים שהוא לא פאנל TN לא מצאתי 22 ראיתי שיש 24 זה לא יעמץ את הכרטיס יותר מידיי? יש לי 8800GTX התקציב הוא 2K
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אהלן, אני סטודנטית וכרגע אני רוצה לקנות מסך מחשב, בשביל לחבר אותו ללפטופ (בעיקר לשימוש בזום במקביל ליישומים אחרים). התקציב שלי הוא 500 ש"ח דרומה, אם אפשר. אשמח לשמוע הצעות למסך איכותי, לא גדול וכאמור זול. אני משתמשת במחשב נייד lenovo ideapad 320s אם זה רלוונטי. יש יציאה לhdmi. תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שמעתי שהגז של הפלאזמה יוצא לאט לאט.. הדבר תקף בLCD?
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
זה הדגם שיצא באזור חודש יולי, בעל פאנל TN. http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&cs=ukdhs1&l=en&s=dhs&sku=151077
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות... שאלות מעמיקות..יצאתי אתמול לפנדה מחשבים בבאר שבע,שאלתי אם יש להם במלאי,דיברתי עם אחד העובדים שבחנות בקשר למסך הנ"ל הוא אמר לי שאין להם אותו במלאי,אבל,המסך הכי משתלם בשוק היום זה הHanns-g והוא אמר שכדאי לי אותו מאוד.[לא מסתמך על דעת שלו זו דעת רבים] לעומת הDELL שאנשים טענו שהוא איטי מאוד למשחקי קונסולות וכדומה,כל מה שנשאר זה שאקבל את המסך מחר..הסכום יצא סה"כ 3050 ש"ח דיי משתלם למשלוח מהיר של עד 48 שעות אספקה לבית הלקוח. כשיגיע ,אעלה תמונות=] תודה לכל מי שהמליץ!!
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
התקציב עד 1000 אבל אני מחפש משהו בסביבות 800-900 שקל, אבל אם יש הבדל באיכות ששווה את הכסף אז כן אני אחרוג. אני רוצה מסך 22 אינץ', בעיקר למשחקםי וגם לסרטים - על מה צריך להסתכל כשקונים מסך? יש חברה שידוע שיש לה מסכים איכותיים במחירים סבירים? (חח אני נשמע כמו פרסומת) תוכלו להמליץ על מסך מKSP בתקציב שלי?
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם בפעם הקודמת (לפני חודשיים) שאלתי פה על 19'' באיזור ה1500 לתיכנות ולא הרבה ענו לי, בסופו של דבר המלצתי לבחור שלי לקחת את 931B של SAMSUNG והוא די מרוצה הפעם אני כן רוצה יותר ממישהו אחד שיעזור לי - מסך בעיקר לתיכנות, לא יהיה עליו משחקים או סרטים מחיר ~1500 ש"ח 19'' (ומעלה...) לא WIDE (לא נוח לעבודה בשבילו) תודה
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
יש איזה תוכנה או משהו כזה שעוזרת לכוון את המסך להגדרות תצוגה טובות? תודה
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
חוסר במסכי 2007FP/WFP אצל פנדה, וגם אצל היבואן. מה עושים? חבר'ה אני בבעיה... כל כך תיכננתי על הקנייה של ה2007FP, לעבור מCRT 17'' למסך LCD 20'' ועוד איכותי. אח"כ שיניתי את דעתי ל2007WFP (הן מחיר, והן ראיתי במציאות שה20'' הרגיל גדול מאוד). אתמול אחה"צ התקשרתי לפנדה, לשאול האם המסך זמין, מה התנאים של האחריות. וואלה...לא תאמינו אבל שמחתי.. הם מתחייבים לS-IPS ולאחריות על 0 פיקסלים שרופים ליום-יומיים הראשונים, ואם המעבדה תיהיה זמינה אז אני אבדוק שם. רק מה? לצערי הרב אין להם במלאי לא את ה2007WFP ולא את ה2007FP. בעיה? רצינית...רצינית מאוד בשבילי. ואם זה לא מספיק, בנוסף לזה שאין להם... אחרי בדיקה שלו, נאמר לי שגם אצל היבואן "אין במלאי, ואין צפי הגעה לארץ", אין תאריך אין כלום. בני…
-
- 0 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אני חוזר ושואל עוד פעם, בדיון הקודם שפתחתי החלטתי ללכת על הVP930BוViewsonic אבל עשיתי עוד חיפוש ברשת של מסכים דומים מבית דל וויוסוניק (שלפי הבנתי שתי חברות טובות למסכי מחשב) אלו המסכים וVP930BוViewsonicו וVX922וViewsonicו ו1908FPוDellו וE197FPוDellו וVG930MוViewsonicו וE196FPוDellו סליחה על ההטדרה פשוט אני רוצה לקנות מסך בלי להתסכל אחרי יומיים שיש מסך יותר טוב באותו\פחות\קצת יותר כסף. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 828 צפיות
-
-
טוב, אז הBENQ הישן שווק חיים, והגיע זמן לקנות מסך חדש (כבר חודש עם CRT מעפן : ) השימושים הם בעיקר גלישה וצפיה בטלויזיה דרך כרטיס טלויזיה, לא צריך איזה מסך עם תגובה של 1ms למשחקים. מבחינת גודל, אני מניח ש19"-22" זה בסדר. התקציב הוא בעקרון עד 700 ש"ח. משיטוט קצר בזאפ ראיתי את המסך הזה של פיליפס שנראה לי עונה בול על הדרישות, השאלה אם יש יתרון כלשהו למסך LED על LCD כשמדובר על מסכי מחשב? תודה
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
לאחר קריאת כל תרד בנושא כמעט, והתייעצות עם מספר חברים אשר רכשו בעצמם את המסך ואין סוף התלבטויות בין 22" עם TN לעומת הDELL, הזמנתי סוףסוף את המסך. מקווה לא להתאכזב... אגב השימושים: סרטים, משחקים (כ.מסף יוחלף בהמשך אבל את WOW הוא יסחוב (: בינתיים) ואופיס+גלישה. תודה לכל מי שעזר גם בפרטי...
-
- 6 תגובות
- 828 צפיות
-
-
הי,מעוניין לרכוש Gigabyte G27Q-זה בערך התקציב. זמן לרכוש או שיצפויות הנחות משמעותיות בקרוב? תודה
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי כבר מחשב חדש ורציתי גם לקנות מסך LCD חדש אבל עדיין יש לי התלבטויות לגבי מסכי LCD. תוכלו בבקשה לעזור לי? כרגע הבחירה היחידה שיש לי הוא ASUS LCD 22´ MW221C WIDE DVI פה אפשר למצוא קצת פרטים על המסך http://www.asus.com/products.aspx?l1=10&l2=89&l3=356&l4=0&model=1758&modelmenu=1 יש לכם מסך אחר אם ביצועים יותר טובים ביחס למחיר של הAsus?? והאם יש מסכי LCD 22 אינץ שתומכים ב 1080P??? אגב המחיר הממוצע הוא 1400.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
צריך עזרה בקנית מסך... בינתיים המסך הכי טוב שמצאתי הוא F-20 של Acer: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009071 הפאנל הוא P-MVA "20 תודה לכל המגיבים ;D
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני זקוק למסך מחשב אפשר להגיד גם בין השאר למשחקים אבל התקציב שלי הוא רק 600 שקל אין אפשרות לחרוג... אני צריך משהו עד 22" לא יותר מזה רצוי לא פחות מזה כי זה צריך להיות בשידה מיוחדת אשמח לכל העוזרים תודה... מעדיף חברות כמו LG MAG SAMSUNG
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
צד LCD קטן לא ציבעוני גרפי או תווים בכמות מסחרית ומחיר בהתאם כמה אלפים כל שנה 5000 בממוצע זה יכל להיות מחול או מהארץ לפי דעתי בארץ אני לא ימצא ביותר זול מחול הצד לא צריך להיות גדול בימיוחד משהו שיציג 3 לגובה ו10-12 לרוחב בתודה AC/DC
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
-
-
העיניין הוא פשוט מאוד , המסך רץ על רזולוציה של 1900-1280 , היא גבוהה מאוד , אולי אפילו מידי. ראיתי באנצמארקים היום של משחקים חדשים שהופעלו על מחשב מאוד חזק (Q6600 \ 8800ultra \ 2gb ddr ) ברזולוציה הזאת , ואפילו שלא היה AA בכלל המחשב הגיע לממוצע של50-60fps במשחקים האלו. אם תפעילו AA זה אפילו ירד לממוצע של 40-50 אז אומנם זה מסך מדהים , איכות חבל על הזמן, אבל בכל זאת.. אם תסתכלו חצי שנה קדימה אולי קצת יותר , משחקים חדשים וכבדים יותר יצאו שאני ממש בספק אם מחשב חזק מאוד היום יריץ אותם בצורה חלקה על רזולוציה מטורפת כזאת. מה גם שמי שרוצה את המסך הזה בשביל מפרט לגיימינג, חייב להשקיע לפחות 2000+ בכרטיס מסך ועוד הרבה במעבד חזק. שלא נדבר בכלל על המחיר של ה8800gtx\gts אז מה אני מפס…
-
- 4 תגובות
- 828 צפיות
-