עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. מעוניין גם בהמלצות למקום הכי זול בו ניתן למצוא את המסך. אחריות רשמית של היבואן חובה המטרה-תומך FHD,משחקים וסרטים. אפשרות לתלייה תהיה תוספת נחמדה,אבל בחשיבות עליונה-ניגדיות וזמן תגובה (מצטער על הת'רד הכפול-פשוט רציתי לפתוח נושא ברור יותר עם כותרת עיניינית)

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  2. שלום רב, עדיין לא הגדרתי תקציב מכיוון שעוד לא החלטתי על איזה סוג מסך אני רוצה לקנות. העניין הוא כזה: הבנתי ש-TN הוא סוג המסך הנפוץ והפשוט ושמסכים מסוג VA ו-IPS וכו' מקצועיים יותר ונותנים הרבה יותר מבחינת דיוק צבעים וזוויות צפייה. והנה השאלה שלי: השימושים שלי היא גלישה באינטרנט, אופיס משרדי, וצפייה בסרטים. (זהו! אפילו לא משחקים). האם באמת מסך מפאנל מקצועי ייתן לי הבדלים משמעותיים לשימושים שלי ? או שמסך TN טוב יספק אותי? אתם מוזמנים לענות לי כמה שיותר דעות אשמח לשמוע גם מבעלי ניסיון... תודה

• 2 תגובות
    • 846 צפיות
  3. Started by mtomy,

שלום לכולם לאחר מעבר על הודעות בפורום הגיעו לגמר הגדול 3 מסכים: 203B של סמסונג 931BF של סמסונג 1970HR של LG רציתי לדעת מה כדאי מבחינת אינטרנט ומשחקים ואחריות ( החלפות במקרה של פיקסלים שרופים). הייתי מעוניין על עובדות מבוססות בלבד ולא על שמועות (עדיף ניסיון עם המסכים הללו). בתודה מראשעל כל תשובה טומי

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  4. הי, אני מתכוון לקנות בשבוע הקרוב מסך 19" רחב (המסך ישמש לאינטרנט וסרטים בעיקר) ומתלבט בין המסכים הבאים באותו תקציב +- : Samsung 931BW Samsung 941BW (מי מהם יותר מוצלח?? ולמה) או LG 196WTQ ריאיתי ביקורות חיוביות על ה 931 ועל ה 196, ולא ראיתי הרבה ביקורות על ה 941 אולי כי הוא יחסית חדש (ראיתי ביקורות טובות שלו באתרים בחו"ל). אני נוטה לכיוון הסמסונג יותר אבל המפרט של LG והביקורות עליו מושכים אותי לכיוונו. מה אתם אומרים יותר מומלץ ולמה? תודה, רון

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  5. כותרת =] תודה מראש

• 3 תגובות
    • 846 צפיות
  6. Started by qwerty1987,

אין צורך ברמקולים. שיציג טקסט באיכות טובה (אם יש הבדל בין מסכים בתקציב זה). אין צורך ב-PIVOT. עדיף משהו שיש ל-KSP (מבחינת נוחות). תודה.

• 0 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by ClubCaliber,

אני חוזר ושואל עוד פעם, בדיון הקודם שפתחתי החלטתי ללכת על הVP930BוViewsonic אבל עשיתי עוד חיפוש ברשת של מסכים דומים מבית דל וויוסוניק (שלפי הבנתי שתי חברות טובות למסכי מחשב) אלו המסכים וVP930BוViewsonicו וVX922וViewsonicו ו1908FPוDellו וE197FPוDellו וVG930MוViewsonicו וE196FPוDellו סליחה על ההטדרה פשוט אני רוצה לקנות מסך בלי להתסכל אחרי יומיים שיש מסך יותר טוב באותו\פחות\קצת יותר כסף. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  8. Started by liav12,

שלום, יש ברשותי מסך LCD 20' של benq fp202wv3, פשוט ולא יותר. ברצוני לדעת אם בכלל ניתן להפעיל על המסך סרטים באיכות HD, והאם יהיה אפשרי במלוא האיכות? או שיש צורך בחיבור חיצוני כלשהו או במסך שתומך ספציפית בסוג סרטים זה? אני מדבר על סרט שימצא בתוך המחשב שהוא HD. תודה.

• 4 תגובות
    • 845 צפיות
  9. Started by guy_intel,

קיבלתי SAMSUNG 2043BW במתנה ואני שוקל אם כדאי להחליף אותו במסך אחר סביב אותו סכום (1500 שח). אני מוכן להוסיף במידת הצורך עוד 200-300 שח. השאלה איך המסך הזה והאם לא כדאי להוסיף עוד קצת בשביל מסך 22" ? השימוש העיקרי הוא למשחקים אבל גם לקריאת טקסטים. להשאיר או להחליף ??

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  10. ראיתי כמה תגובות של אנשים שאומרים שהטלויזיות בארץ עדיין לא מתאימות... מה????ראיתי מלא טלויזיות HDTV מלאים עם כניסת HDMI...אזמה?

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  11. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מעונין לקנות את המסך הנ"ל אבל שמעתי שיש לו בעיות של מריחות (ghosting) ,את הדגם הקודם לא ניתן להשיג . דיברתי עם כמה חנויות וכולם אמרו שה-HC טוב יותר מהקודם ושאין בעיה של מריחות . השימושים שלי הם משחקים , סרטים ו-CAD . רציתי לדעת האם למישהו יש את המסך הזה , והאם יש בו איזושהיא בעיה שבגללה לא כדאי לרכוש אותו . תודה

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  12. Started by FearAge,

צריך עזרה בקנית מסך... בינתיים המסך הכי טוב שמצאתי הוא F-20 של Acer: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824009071 הפאנל הוא P-MVA "20 תודה לכל המגיבים ;D

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  13. שווה לנסות להשיג אותך? כמה הם צריכים לעלות בארץ?

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  14. מבקש עזרה בבחירת מסך , גודל 19 או 22 , רגיל או רחב, הכי טוב שיש, תקציב לא מוגבל תודה אבירם

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  15. מסך 17" נועד למשחקים, כך שהניגודיות, קצב רענון, וכו' ממש חשובים לי. מסך 19" נועד לעבודה משרדית, אבל חשוב שיהיה איכותי. תודה!

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  16. איך אתם רואים את הסרגל העליון של האתר (לדוגמא פה בפורום רואים את הראשי עם קוביה צהובה, מדוריפ, ביקורות, כתבות, פורומים ואודות עם i בתוך עיגול כחול. האם הוא יושב לכם בדיוק בפס של ה"באנר" למעלה ושל המשבצות של הפורום (אווטר+חדשות נעות), או שגם אצלכם הוא נוטה חזק לצד ויוצא מהמסגרת? תודה. נ.ב, אני על 1680x1050 אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  17. אהלן אני מעוניין במסך גדול של חברה טובה שיתאים למשחקים, איך האופציה הזו? בתודה מראש

• 9 תגובות
    • 845 צפיות
  18. שלום, היום קניתי מסך LCD מסוג LG L1970HR שמתי לב שהתצוגה נורא נורא בהירה (יש להדגיש כי זהו מסך ה LCD הראשון שלי). האם צריך להתרגל לכך ? או שצריך לשנות את הגדרות הבהירות, והניגודיות, במסך ? אם כן, אז מישהו יכול לתת לי ערכים אופטימליים (בעיקר למשחקים) ? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  19. Started by taamir,

אני מתלבט בין סמסונג 2043BW לבין 2053BW. ב 2053 הזמן תגובה יותר טוב וב 2043 יש פיבוט, שאני ישתמש בו כשאני מתכנת. לא ראיתי אף אחד מהם בחנות, יש המלצות ?? נ"ב אני ישמח לשלם אפילו פחות אם זה לא אומר להתפשר מדי באיכות

20. Started by aburbi,

איך האיכות תמונה? ניגודיות? איך הוא בכללי? קוראים לו הsamsung 20" p2050 2ms lcd הנה: http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMasterP2050~9~0.htm

• 0 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by jacobra,

1. מה ההבדל בין מספר רחב לרגיל? 2. אני רוצה בעיקר בשביל משחקים וסרטים (גם HD). 3. במסך רחב, איך זה מראה? האם זה מראה משחק באמצע או שזה נמתח לרוחב? 4. האם מסך 2MS "19 LCD יראה עם הכרטיס מסך המתאים 1080i? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  22. היי מה המסך 19 הכי משתלם שניתן לקנות בסכום של עד 1000 ש"ח מקסימום? האם מסך 19 של חברת HAIER עם שירות 3 שנים של ניופאן הוא טוב? מוכרים אותו ב 900 בשופרסל

• 3 תגובות
    • 845 צפיות
  23. מסך שהוא לפחות 20 אינץ' והוא לא רחב יש אופציה להשגה? אם זה בכלל קיים..

• 7 תגובות
    • 845 צפיות
  24. Started by Silol,

רציתי לדעת איך המסך UltraSharp 2407WFP 24 של דל, והאם הוא טוב למשחקים וסרטים בלי מריחות וכאלה.. תודה.

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  25. Started by zniibidl,

חנות זולה איכותית וטובה שיש בה למיידי? כולם אומרים לי עוד שבוע עוד שבועיים

• 3 תגובות
    • 845 צפיות

דיונים חדשים בפורומים