מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 צגים אחד מסך מחשב והשני LCD LG (טלוויזיה) חיברתי את שניהם על ידי מפצל DVI והכל בסדר חוץ מדבר אחד, ה LG לא מציגה תמונה אם המסך מחשב מכובה,כלומר אני מנגן סרט דרך המחשב ורוצה לראות אותו רק בטלויזיה הLG אני חייב שצג המחשב יהיה דלוק וינגן את הסרט . זו בעיה מכיוון שהמסכים צמודים מפאת חוסר במקום וזה די מפריע לראות סרט עם 2 מסכים. איך אפשר להגדיר שצג הLG לא יכבה אם אני סוגר את מסך המחשב ?
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מחפש צג LCD גודל 19 למשחקים תקציב 1500 שקל.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
1. ViewSonic Vp930 מסך 19" בעל נתונים טובים ופאנל P-MVA . 2. DELL2007 WFP מסך 20" רחב בעל נתונים טובים מגיע עם פאנל IPS/PVA. 3. DELL 2007FP זההל מסך למעלה רק שהוא אינו רחב אלא בפורמט 4:3 רגיל. 4. Philps 200W6CS מבחינת פאנל זהה ל DELL 2007WFP בגירסת ה IPS, ללא כניסות נוספות כגון SVIDEO,Composite וללא האב USB.
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, תמליצו לי בבקשה על מסך 24 עבור משחקים,סרטים וגלישה באינטרנט יום טוב ותודה
-
- 3 תגובות
- 788 צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב שיהיה גם חיבור לטלויזיה. שיהיה מחיר סביר, תודה לעודרים
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 2,200 שקל גג. המסך מיועד לעבודות משרד, תכנות, גיימינג, סרטים. אני מעדיף מסך מעל גודל של 20' אינץ'. אני כבר ממש רוצה לסגור עסקה ... תודה רבה רבה לעוזרים. עריכה: שחכתי לציין שאני רוצה שלמסך יהיה תמיכה ב HDCP
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש מסך 24 לשימוש כללי וטיפול בתמונות EIZO מציעה כמה מסכי 24. לצרכים שלי הפרט החשוב הוא איכות הצגת התמונה בייחוד בתחום הכהה יש סיבה לא ללכת על הדגם הזול S2401W ? לא מצאתי על S2401W סקירות ברשת. אשמח לקישורים מה ההבדל המשמעותי מול הדגם S2431W ? המקבל תגובות טובות בתחום איכות התצוגה אבל מחוץ לגבולות התקציב כמו כן אשמח להמלצה למסך באיכות מקבילה באותו טווח מחירים (עד 5000 ש"ח) ה DELL 2408WFP-HC אולי שווה את מה שהוא נותן במחיר המחיר אבל לא מומלץ כבחירה מועדפת לעיבוד תמונה
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
כמובן שיש הרבה סוגים ואיכויות שונות של מסכים, אבל בהנחה שמדובר בשני מסכים רחבים בעלי אותה איכות ואותו פאנל, באיזה גודל יותר נוח לעבוד על טקסט? מכיוון ששני הגדלים הם בעלי אותה רזולוציה טבעית, ההגיון אומר שבמסכי 22" הטקסט יהיה יותר גדול ולכן יותר נוח לקריאה (בעיה נפוצה במסכים גדולים מאוד היא טקסט מאוד קטן ולא נוח לקריאה, אלא אם כן משחקים עם ה DPI מה שלפעמים יוצר עיוותים בתצוגה). האם זה באמת כך? תודה
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ללא הצלחה. אני חייב דעות על המסך הנל ASUS VW192S איכות תמונה מהירות תגובה וכו... יש לי אפשרות להשיג אותו באלף שקלים.
-
- 2 תגובות
- 788 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות מסך 22" לשימושי פוטושופ וקצת משחקים התקציב שלי הוא 1400 שקל בערך תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שמעו חברשלי קונה מחשבחדש ועכשיו צריך מסך חדש מה אתם ממליצים שיהיה טוט למשחקים וצפיה בסרטים תודההה
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
האם למי שיש כרגע מסך LCD קטן יחסית וחושב לשדרג לגדלים של 21-23 אינץ כדאי לחכות לLED ? אתם רואים כאן מצב שאנשים עם מסכי LCD מחליפים לLED כי יש כאלה הבדלים ?
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם. נתחיל מזה שעברתי וקראתי די הרבה אשכולות פה בפורום ואני די מבולבל ולא ממש הבנתי מה כדאי לקנות. אני מחפש מסך 19 (לא WS!) עד 2000 ש"ח כאשר המטרה העיקרית היא משחקים וגלישה באינטרנט, כרגע 2000 ש"ח זה התקציב הסופי ואין לי אפשרות להוסיף כסף. תודה מראש לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
תקציב 1500 למחשב AMD תודהההה!!!!!!! אושרת :-*
-
- 7 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15088 איזה פנאל יש לו למה המחיר שלו היה יותר מ2000 וירד בעוד ה1970HR עלה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם! אולי זה אני אבל המסך ממש בהיר לטעמי והצבעים לא כל כך "חיים". כמובן שהורדת בהירות דרך ה-OSD ודרייבר כ.מסך כבר ניסיתי,רק שאת ה-CONTRAST לא ניתן לשנות מכיוון שהמסך מחובר ע"י DVI. כשאני יושב בחדר חשוך המסך ממש מסנוור אותי באופן לא רגיל. בקיצור...מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שהמסך "המומלץ" כאן הוא הvp930, כאשר נכנסתי לזאפ ומשם לפנדה ראיתי שהוא בכלל לא מומלץ לגיימרים (אולי בגלל שהוא 8MS?), בכל אופן אני מחפש מסך 19" לגיימרים בתקציב של 1500 ש"ח.
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מסך DELL 2007WFP, כפי שכתבתי בנושא קודם, הוא מהבהב לי מאד בחיבור VGA ואני הולך להחזיר אותו בקרוב. נראה שאני אקנה את ה- 226BW והייתי שמח לדעת האם מישהו חיבר אותו ל-VGA ואם כן האם ישנו הבהוב כלשהו במסך? תודה!
-
- 5 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום רק רציתי לדעת אם המסך עצמו מעט חופשי בעת שנוגעים בו ומעלים אותו מעט למעלה או למטה (ועל מנת לשנות את גובהו יש ממש להעלות אותו מעט בכוח כך שמעט קשה לקבל את הגובה הרצוי אלא אחרי כמה נסיונות) תודה
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
שלום רב, לא מכבר (היום!!) רכשתי את ה- MW221C של ASUS. אקדים ואומר שכל תוכנה, מדריך או סתם מאמר על המסך יתקבל בברכה. בנוסף, אשמח אם מישהו יוכל להפנות אותי לתוכנה שעוזרת להדגיש את הפונטים, כי הם נראים לי די מרוחים. נ.ב. תודה לכם מבקרי האתר שהמלצתם על המסך, באמת מסך מצוין.
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
זה יהא מסך ה OLED הראשון בעולם שיושק . http://www.vnunet.com/vnunet/news/2200093/sony-switches-green-oled-tv
-
- 3 תגובות
- 787 צפיות
-
-
התלבטות בין 2 מסכים של סמסונג 917P / 932B? מה מחליטים ולמה? 971P: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19MBPXFVXAA.asp 932B: http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS19PEBSFVXAA.asp בעבור משחקים / סרטים ... ועובדה שוטפת.
-
- 2 תגובות
- 787 צפיות
-
-
איך האיכות תמונה? ניגודיות? איך הוא בכללי? קוראים לו הsamsung 20" p2050 2ms lcd הנה: http://www.skypc.co.il/pl_product~SyncMasterP2050~9~0.htm
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
http://www.eizo.com/products/lcd/s1932/index.asp נראה שמדובר בגירסה עדכנית של S1931. מלבד החידושים להלן לא מצאתי שינוי או חידוש מהותי. הפאנל נשאר S-PVA, יחס הניגודיות הסטטי נשאר כפי שהיה וכך גם זמן התגובה, והבהירות ירדה מעט מ-280 ל-250. 2500:1 Dynamic Contrast with ContrastEnhancer EIZOs ContrastEnhancer adjusts in real time the brightness, gain, and gamma for images that are too light or too dark to their ideal levels. With moving images it produces a dynamic contrast ratio of 2500:1, resulting in deep blacks and more lifelike images. New and Improved BrightRegulator EIZOs BrightRegulator function, which optimizes the screen brightness in accordance w…
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
קניתי מסך LCD סמסונג דגם 731BF יחס ניגודיות 1:2000 2 M"S עכשיו השאלה שלי היא האם אני צריך להתקין משו מהדיסק שקיבלתי עם המסך בשביל לראות את התגובות המהירות של המסך או שזה מוגדר כבר אוטומטי?
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-